Találatok a következő kifejezésre: Hogy néz egy srác (83 db)

Vagy gyulladt a szeme..
Lehet, hogy pl nagy az orrod vagy van vmi különleges az arcodon, és azt nézi.
A kérdező hozzászólása: Megeshet ez is, de akkor miért van az hogy volt olyan eset amikor más ember mögül leselkedett ? ez mire volt jó?
Valamit hallott róla, meg akarja verni, valamiért méregeti, annyi más oka lehet, nem csak az hogy meleg és tetszik neki.
Mi ez a sok kérdés arról, hogy ki-mikor-merre-hogyan néz? Nem lehet már csak úgy szabadon bambulni ki a fejbõl?
Nem hinném...
Szerintem a másik srác is ezt gondolja, és csak azért nézi, hogy visszanéz-e rá.
A kérdező hozzászólása: Akkor mi a bûbánátért nézi??
Szerintem nem feltétlenül.
A kérdező hozzászólása: HAHA HAHA -vagy valami érdekes dolgot hallott rólam.

Mit gondol vajon rólam? úgy fél éve észrevettem hogy néz egy fiú, elkezdtem felfigyelni rá, majd szemeztünk. ő egy félénkebb srác, kevés haverja van és sosincs lányokkal, viszont nagyon helyes.

Ráírtam facebookon és kedvesen beszélgettünk aztán ráírtam mégegyszer, de ha én nem írtam neki, ? sosem írt rám például. Ezt betudtam annak, hogy ilyen félénk, egyébként nem nagyon van fenn fb-n. Mondta a barátn?m hogy egy villamossal szoktak menni haza és a fiú szokott beszélni rólam a barátaival. Ez mit jelenthet?mostanában viszon úgy érzem, mintha kerülne engem, nem menzázik már (akkor láttuk egymást pedig mindig) és a folyosókon sincs szinte csak a teremben és nagyon úgy érzem hogy menekül, bújkál el?lem. miért? segítsetek

Legjobb válasz: Mert nem akar a pasid lenni. Ha akarna bármilyen félõs, visszahúzódó is már réges rég randira hívott volna, vagy közeledik feléd.

Mert nem akar a pasid lenni. Ha akarna bármilyen félõs, visszahúzódó is már réges rég randira hívott volna, vagy közeledik feléd.
A kérdező hozzászólása: #10 nem hiszem hogy valami rosszat hallott volna mert semmi úgynevezett személyes dologról nem beszéltünk és személyesen még csak egy köszönésig jutottunk. nem tudom miért de határozottan úgy érzem hogy kerül, csak tudnám hogy miért hogy mit csináltam vagy mi rosszat mondtam/tettem?:(
A kérdező hozzászólása: #9 erre én is gondoltam de azért zártam ki mert egy lányra se néz rá nagyon és tényleg nem hiszem hogy ez lenne de persze meglehet az is hogy igazad van
#9 ha csendes a fiú, sztem tuti nem errõl van szó, ez már túlkomplikált :) pláne ha sosincs lányokkal; nem hiszem hogy ennyire átérezné a helyzetet. Szerintem csak a közeledésedet értette félre, kedves kérdezõ, vagy azért mert olyat mondtál neki, vagy mert mástól hallott olyat ami elbizonytalanította. A kerülés meg egyáltalán nem biztos hogy szándékos (abból amit leírtál).
szerintem meg lehet, hogy közben talált valakit magának, és azért bujkál elõled, mert gondolja, hogy Te még mindig összeakarnál vele jönni..
A kérdező hozzászólása: #4 nehéz úgy közeledni hogy gyakorlatilag bujkál elõlem és sosem látom, ráírni már nem szeretnék mert õ sosem ír rám
A kérdező hozzászólása: #3 ez tényleg van így fiúknál hogy azért kerül egy lányt mert tetszik neki? nekem ez olyan elképzelhetetlen, a fiúnak lépnie kéne ha akarna valamit nem?
A kérdező hozzászólása: #2 nem nem mondtam semmi ilyesmit úgyhogy szerintem nem ez lesz a probléma:)
A kérdező hozzászólása: #1 erre már én is gondoltam és szerintem is rég lépnie kellett volna ha akart volna valamit.
Próbálj meg te közeledni felé, de csak finoman.
Hát én is elég félénk vagyok, szóval tudom mit érez. Szerintem vagy tényleg nem érdekel téged, vagy ha megkedvelt akkor azért próbál kerülni, mert nálam is így van hogy szeretek egy lányt és nem merek közelebb kerülni hozzá.Remélem segítettem :)
Nem lehet, hogy ö szerelmes beléd, de valamelyik osztálytársad akivel nagyon nem vagytok jóban mondot rólad valamit?(pl.:azt montad (a fiúra), hogy idegesítö)és egy ilyen hazugsággal akar keresztbe tenni neked?
3-as vagyok:Hát tapasztalatból, szerintem van olyan hogy azért kerül, próbálj vele beszélni mindenképp.

Olyan könyvet (vagy filmet) keresek amelyik arról szól hogy van egy srác aki szerelmes egy nőbe és a nő pedig utálja vagy semmibe nézi állandóan lerázza őt? Tehát ahol nem happy end van meg rózsaszín felhők?

Legjobb válasz: Hát, én csak olyat tudok, aminek happy and a vége... Jane Austen: Büszkeség és balítélet. Csak a végére a lány is beleszeret, mert megismeri a fiú igazi arcát.

Hát, én csak olyat tudok, aminek happy and a vége... Jane Austen: Büszkeség és balítélet. Csak a végére a lány is beleszeret, mert megismeri a fiú igazi arcát.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnézem ;)
Öööö, nem teljesen happy end: Lev Tolsztoj: Anna Karenina (bár nem tudom, hogy ott ez-e a konkrét szitu, de ez nem teljesen happy end) Ja és kissé nagyon hosszú, de szerintem megéri elolvasni. A romantikus ororsz írók nagyon nagyokat alkottak.

Lányok! Ha van egy srác aki tetszik, és úgy bámuljátok, hogy észre sem veszitek hogy mennyire nézitek, mi jár a fejetekben? Úgy nagyjából.

Legjobb válasz: Milyen edesen mosolyog. Imadom a szemet. Vajon eszrevette, hogy nezem? Remelem eszrevette, hogy nezem. De mit gondolhat? Olyan jo lenne, ha tetszenek neki. Oh istenem visszanezett. tenyleg ramnezett, vagy a mogottem allo csajra? de miert nem mosolygott? Lehet, hogy idegesiti, hogy nezem? Aaa nem is nezek ra tobbet. De megis. Most o nezett engem. Annyira bejon, biztosan klassz pasi, remelem megszolit. Lehet, hogy kozelebb kellene mennem. De nem merek. Tok ego. Mi van, ha azt hiszi, hogy nyomulok? Lehet nekem kellene valamit mondani, de a szia az olyan idetlenul hangzik. Miert vagyok ilyen nyuszi, csak egy szia lenne. AAAA elment. :( Kb ennyi, legalabbis tegnap valami ilyesmi jatszodott le a fejemben.

Milyen edesen mosolyog. Imadom a szemet. Vajon eszrevette, hogy nezem? Remelem eszrevette, hogy nezem. De mit gondolhat? Olyan jo lenne, ha tetszenek neki. Oh istenem visszanezett. tenyleg ramnezett, vagy a mogottem allo csajra? de miert nem mosolygott? Lehet, hogy idegesiti, hogy nezem? Aaa nem is nezek ra tobbet. De megis. Most o nezett engem. Annyira bejon, biztosan klassz pasi, remelem megszolit. Lehet, hogy kozelebb kellene mennem. De nem merek. Tok ego. Mi van, ha azt hiszi, hogy nyomulok? Lehet nekem kellene valamit mondani, de a szia az olyan idetlenul hangzik. Miert vagyok ilyen nyuszi, csak egy szia lenne. AAAA elment. :( Kb ennyi, legalabbis tegnap valami ilyesmi jatszodott le a fejemben.
Ez ritkán fordul elõ, de ilyenkor általában vagy az jár a fejemben hogy szép-szép, jól néz ki meg minden de van benne 3 kiló szar, emésztõnedvek, meg egyéb trutyi.
vagy egy fejsze.
Elképzelem hogy mi lenne ha felszedném vagy ha összejönnék vele.:D és az is elgondolkoztat hogy mit csinálnék ha felvenné velem a kapcsolatot.
Nem szoktam sok mindenre gondolni, pl csak ezekre: "De cuki feje van. Vajon észrevette hogy állandóan nézem?. Ááá, rám nézett. Vagy nem is engem néz?. Most meg hová megy? Hé, gyere vissza!! Eltûnt. Vajon mikor fog majd megszólítani?.." Kb ezek szoktak a fejemben járni, de van, hogy csak nézem azt a cuki fejét, és közben nem is gondolok semmire, csak arra hogy milyen cuki. :P

Hogy néz ki egy goth srác frizuja és sminkje, ill. gáz-e ha néha fekete körömlakkot használok a körmeimre, mint a Nightwish billentyűs-e, Tuomas?

Az els? kérdéshez jó lenne pár kép

Legjobb válasz: szerintem goth srácokon a hosszú, minden extrától mentes, esetleg fekete színû haj néz ki jól, sõt, ha fekete szaténszallaggal van összekötve, hát az az abszolút nyerõ nálam :) victorian vampire :) De sokaknak van furán felnyírt, vagy tépett rövid fekete haja. smink: max fekete szemceruza, a fekete körömlakk sem cink szerintem, de több nem kell. és csak akkor lakkozd, ha nem többcentisek vagy nem tövig rágott az összes, mert ezeken nagyon igénytelennek hat és csúnya 22/L

szerintem goth srácokon a hosszú, minden extrától mentes, esetleg fekete színû haj néz ki jól, sõt, ha fekete szaténszallaggal van összekötve, hát az az abszolút nyerõ nálam :) victorian vampire :) De sokaknak van furán felnyírt, vagy tépett rövid fekete haja. smink: max fekete szemceruza, a fekete körömlakk sem cink szerintem, de több nem kell. és csak akkor lakkozd, ha nem többcentisek vagy nem tövig rágott az összes, mert ezeken nagyon igénytelennek hat és csúnya 22/L
A Nightwish nem Goth, hanem Heavy metal.
Szerintem nézz körül a http://darkshop.hu/ oldalon, ott elég sok képet találsz gótos fiúkról. Szerintem a fekete körömlakkot felejtsd el, fiúk ne lakkozzák a körmüket... Persze ez csak az én véleményem.
Sok fiút ismerek, aki goth és feketével ( olykor egyéb színnel is ) lakkozza a körmeit. A fekete jól néz ki rajtatok :D
Itt van pár tipikus goth pasi frizura: Tilo Wolff, a victorian vampire kategória non plus ultrája. A rajongók reakcióját elnézve nem sok nõnek lenne ellenvetése ha neikállna a szép fekete karmaival módszeresen letépni a harisnyájukat :P http://userserve-ak.last.fm/serve/500/342541/Tilo+Wolff.jpg http://userserve-ak.last.fm/serve/_/95455/Lacrimosa.jpg Ha egy kicsit elektronikusabb a stílusod, de nem akarsz mûrasztát, akkor valami ilyen: http://userserve-ak.last.fm/serve/_/22920481/Blutengel+_3854.. http://userserve-ak.last.fm/serve/500/36977199/Blutengel+be_.. http://userserve-ak.last.fm/serve/_/13117255/SITD+_05.jpg Vagy van mûraszta meg egyéb szintetikus hajak, ha ipari goth akarsz lenni: http://dare2wear.hu/img/gallery/lachyx3.jpg http://dare2wear.hu/img/gallery/bobek5.jpg http://farm4.static.flickr.com/3341/3589626428_8d2958d612.jpg
Mért nem jönnek velem szembe gót crácok...?:(
szerintem egyáltalán nem gáz, ha fested a körmeidet, sõt :D Perttu Kivilaakso körömtrendjei kifejezetten bejönnek. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=177255205657785&set=o..
na ja a nightwish tényleg nem ghotic m. hanem heavy, power, vagy szimfonikus, de ettõl még egy goth sréc is hallgathatja nem?:)

Hogy néz ki egy srác ha vagyis honnan tudjuk hogyha leszoptad épp a szádba élvezet, milyen volt neki, h viselkedik? Hogy lehet ugy leszopni egy srácot h az felejthetetlen legyen?

Legjobb válasz: Olvass vissza kicsit, már le van írva párszor a módszer. És, hogy mibõl veszed észre? A srác hever, levegõ után kapkod, az arcán üdvözült mosoly - téged meg úgy eláraszt, hogy a szemed kerekedik :-()

Olvass vissza kicsit, már le van írva párszor a módszer. És, hogy mibõl veszed észre? A srác hever, levegõ után kapkod, az arcán üdvözült mosoly - téged meg úgy eláraszt, hogy a szemed kerekedik :-()
csak fekszik és fekszik és fekszik csukott szemmel, és azt mondja neked annyira szeretlek kicsim....:D Nem szabad azonnal rácuppani, be kell vezetni. Olyan legyen mint egy jó fogalmazás...:D Bevezetés: körbejárom mindenhol, nyali-fali itt ott.. Tárgyalás: szivod, folyamatosan nyalogatod (fõleg a makkot) és nagyon fontos, hogy a másik kezed se tétlenkedjen, símogasd a hasát, a mellét és a lefontosabb "gyúrmászd" a heréit. Imádják a férfiak...nagyon! De a gáttal is játszadozhatsz, vagy tovább megyek, prosztata masszázs közben. De ezt meg kell beszélni, nem minden férfi szeretné ha felnyúlnának neki. Ha okés akkor sikosító, és ügyes kézmozdulatok. A prosztataorgazmussal élete legjobb orgazmusát adot meg neki!!! Befejezés: Ha lenyeled neki, sokkal teljesebb érzete lesz, és örül neki, hogy mindenét elfogadod. A legfontosabb, hogy közben a kedves lássa rajta, hogy te is nagyon élvezed!!!!!! Sok sikert! Petranova
Egyrészt fogod látni, hogy elégedett-e - alvás mindenképpen az egyik jele egy kellemes magömles után. Másrészt pedig hogy felejthetetlen? Hát ez nagyon relativ. A csúcs felé közeledve, mielött elélvez, kuki ki punciból, száj rátapad....és cumi...a hatás garantált. Ezt én sem magamtól tudom. Egy sráctol tanultam -akivel csóknál tovább soha nem jutottunk. Másnál alkalmaztam, minden alkalommal mikor bevetettem, térdre esett elöttem a partner szó szerint. - és alvás....
nézz meg egy pornó filmet!abból látod hogy azok a nõk hogyan csinálják!õk értenek hozzá!ha úgy csinálod tutoi meg lesz az eredménye
Vietnámi kenõccsel tocsogósan bekenni, aztán fél pofa Erõs Pistával együtt szájba venni - maradandó élmény!
Kérdezd meg szivi h élvezte e:D

Ti ismertek olyan 10-14 éves lányt, akinek bejött már legalább egy 18 év feletti srác, az ilyen csajok mit esznek egy felnőtt srácban és, hogy néznek ki az ilyen felnőtt srácok, illetve lányok testre, külsőre általában?

Lehetőleg olyan írjon, aki már tapasztalta egy kislány rajongását vagy személyes ismerősénél látta a szitut! Köszönöm!

Legjobb válasz: Milyen perverzió ez már megint? Pedo vagy?

Milyen perverzió ez már megint? Pedo vagy?
Láttam. A lány jól nézett ki(13 éves) a fiú meg egy páwa volt.
18 vagyok. Egy 14 éves kislány már vallott nekem szerelmet, de szerencsére megértette az álláspontomat. Akkor pont volt egy kis borostám + pár pattanásom, és valamit amúgy viccesen beszóltam neki és az alapján szeretett belém :) ..
Én végzõsként (19 - 5 éves gimi) sok elsõsnek tetszettem, pedig tök szolidan néztem ki, nem öltözöm túl divatosan. Õk általában bejelöltek facebookon :D, egyikük rám is írt. Meg nézegettek rám a folyosón. Kb két csúnyácska volt, a többi helyes, aranyos lány, nem diszkós pinyáták. Ez persze baromira imponált, de sosem kezdeményeztem náluk. Valahogy ezt a kislányos rajongást láttam bennük. Másrészt egy korombeli lányra hajtottam, így õk max egy éjszakára jöhettek volna szóba, de azért ez meg neeem.. Na jó, volt, hogy beszélgettem velük, az jó volt, kis flörtölés, stb. Jártam is egy ilyen lánnyal 1, 5 hónapig, de ezt megbántam, mert õ többet érzett irántam mint én, úgyhogy nem húztam tovább. Valahogy nem fogott meg egyikük sem, azért is említem õket így, többes számban. Aranyosak, de egy !kapcsolathoz! nekem kell valami plusz.
Egyi kcsaj ismerõsöm jött össze 17 évesen éppen most egy 37 éves sráccal/faszival... Fel is vállalják meg minden... (védjegyem):oooo

Ha egy srác, akit nem ismerek jól, azonkívül, hogy a szemembe néz, nem ad jelet (nem mosolyog stb. ), akkor biztos, hogy nem keltettem fel az érdeklődését?

Legjobb válasz: Ha a szemébe nézek egy lánynak, de hosszabban, akkor érdekel. Ha a szemébe nézek és nem tudom visszatartani a mosolyt, akkor már tetszik is. Ha viszont már nem tudok szemkontaktust tartani vele, mert zavarba jövök, akkor már szeretem. Hogy más hogy van ezzel, azt nem tudom. 22/F

Ha a szemébe nézek egy lánynak, de hosszabban, akkor érdekel. Ha a szemébe nézek és nem tudom visszatartani a mosolyt, akkor már tetszik is. Ha viszont már nem tudok szemkontaktust tartani vele, mert zavarba jövök, akkor már szeretem. Hogy más hogy van ezzel, azt nem tudom. 22/F
De pont, hogy felkeltetted az érdeklõdését szerintem csak nem igazán mer lépni feléd valószínûleg. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.:) Pedig én azt hittem, a szemkontaktus még semmit sem jelent.
Szerintem ez változó. Nálam pl semmit sem jelent.
azért menny biztosra ha nem mosolyog akkor mosolyogj te

Ha mindig bámul a távolságin egy srác akkor az azt jeleni, hogy tetszek neki? Vagy lehet, hogy rondának tart és azért néz mindig?

Nem tudom eldönteni, de reménykedek az első lehetőségben:$ igazából átlagos külsejű lány vagyok. de ma délután is minimum 4szer láttam, hogy néz de tök hosszú ideig.és minden nap ez van... fiúk ti csak azokat nézitek meg akik tetszenek is nektek?kort is légyszi

Legjobb válasz: Nem csak azokat nézem, aki tetszik, de ha nem vagy extrém randa, akkor elképzelhetõ, hogy azért néz, mert vonzónak tart. Egy mosollyal mindent kideríthetsz.

Nem csak azokat nézem, aki tetszik, de ha nem vagy extrém randa, akkor elképzelhetõ, hogy azért néz, mert vonzónak tart. Egy mosollyal mindent kideríthetsz.
egyértelmû amelyik csajhoz ma odamentem az haverjaim szerint átlag alatti, nekem meg egy angyal... relatív... :D nyújtsd ki a nyelved vagy valami, hogy jelezz neki :D f18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!