Találatok a következő kifejezésre: Hogy néz egy peteérés (4 db)

Mikroszkoppal nézem a peteérésemet. Gyönyörűen páfrányos már 2 napja, de miért van az, hogy mindig van benne egy kicsi "nem páfrányosság" is. Ez gond lehet?

Legjobb válasz: Köszönöm, már kezdtem azt hinni, hogy ez is közrejátszik abban, hogy 19hónapja nincs baba.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, már kezdtem azt hinni, hogy ez is közrejátszik abban, hogy 19hónapja nincs baba.
Nem, ez nem baj. Nagy része páfrányos és ez a lényeg!

Hogy néz ki egy peteérés?

Jul.4-én volt menzim, és ha jol számoltam most lehet peteérésem a hétvégée felé! Csak annyit szeretnék tudni hogy ez hogy néz ki? Átlátszós, folyós valami? Mert ma regget?l átlátszós és folyik valami, ez volna a peteérés? Ma volt a "dolog", lehet bel?le még babó?

Legjobb válasz: Nekem nem szokott semmi "nyúlós" lenni, inkább olyan krémszerû valami... Az a lényeg, hogy több folyásod legyen, mint egyébként, és ovu után pedig száraz legyél. És általában onnan tudom, hogy görcsöl a hasam, vagy inkább szúrkál. Próbáltam ovu tesztet is, az is akkorra lõtte be az idõpontot, amikor én is éreztem. Méred a hõd, vagy próbáltál már ovu tesztet?

Nekem nem szokott semmi "nyúlós" lenni, inkább olyan krémszerû valami... Az a lényeg, hogy több folyásod legyen, mint egyébként, és ovu után pedig száraz legyél. És általában onnan tudom, hogy görcsöl a hasam, vagy inkább szúrkál. Próbáltam ovu tesztet is, az is akkorra lõtte be az idõpontot, amikor én is éreztem. Méred a hõd, vagy próbáltál már ovu tesztet?
A kérdező hozzászólása: Nem próbalkozok hõmérõzéssel. Az ovu tesztet sajna nem tudom beszerezni! Nekem csak ma volt gyanus, hogy miért olyan átlátszós, más hónapokban meg krémes, tojás szerû, ezért nem tudom hogy most akkor melyik a jo?!
Akkor próbálj meg a neten rendelni, tényleg jó találmány! A babatervezok.otthona.net címen biztosan találsz és még olcsóbb is, mint a boltban! A hõmérõzés meg annyira legalább jó, hogy megtudod, van-e egyáltalán pé.-d.
Ja, még annyit, hogy sokan azt írják, hogy a nyákból egyértelmûen ki tudod következtetni a megfelelõ napot, nekem ez sohasem jött be, ezért is javasoltam az egyebeket. Nekem nem volt sem nyúlós, sem tojásfehérjés, csak egyszerûen több, néhány napig, de ebbõl nem tudtam megállapítani a pontos idõpontot. Szerintem ezt egyéne válogatja. Bár a "nagykönyv" szerint akkor van pé, ha olyan a nyák, mint a Tiéd! De errõl nekem nincsenek saját tapasztalataim.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom én sem, de majd meglátjuk! Majd a doki megmondja mi a helyzet! Ugy is kezelés alatt állok!
Én ebben a hónapban éreztem meg elõször a PÉ-t! 3 napig fel volt fúódva a hasam, és szúrkált a jobb oldalon. A kiírt Pé utáni napon mintha elvágták volna, semmi. Tuti hogy az volt. Más tünetem nem volt. Szorítok neked!

Hogy néz ki egy olyan görbe, ahol menses idejére esik az PETEÉRÉS?

Leírnátok (mert a régebbi diagramokat nem tudom megnyitni), hogy ilyen esetben mensikor leesik a h? és utána megemelkedik vagy hogy van ez? Mert hallottam, hogy valakinek mensikor vagy a környékén van ovuja.


Hol találom azt az ovulációs kalkulátort, ami úgy néz ki mint egy naptár és fel vannak tüntetve benne a teherbeesés lehetséges napjai, a peteérés, hogy mikor mutatja ki a terhességet vérből és mikor tesztből?

Voltam már egyszer rajta, de nem találom sehol. Ha valaki tudja hol van, küldje el a címet! Nem a ciklus.hu-ra gondoltam, de hasonlóan néz ki. El?re is köszi!

Legjobb válasz: 2. válaszoló, szerintem ezt keresed:) http://www.kismama.hu/ És a termékenységi kalkulátorra menj rá, ott megadod az utolsó mensit és kiszámolja Neked a dolgokat. Remélem erre gondoltál.

2. válaszoló, szerintem ezt keresed:) http://www.kismama.hu/ És a termékenységi kalkulátorra menj rá, ott megadod az utolsó mensit és kiszámolja Neked a dolgokat. Remélem erre gondoltál.
Szaisztok! http://www.kismama.hu ott a kalkulátoroknál Remélem erre gondoltatok:)
A fogamzasgatlas.hu-n találsz ilyen dolgokat, és sok más egyebet is, ami biztosan hasznos lesz neked. Egyébként úgy tudom, hogy a tabikhoz szoktak adni.
én is ezt keresem napok óta!!! Amibe megadhattad az utsó mensi idõpontját, kalkulált egyet és kiírta, hogy mikortól kimutatható vérbõl és mikortól vizeletbõl a terhesség??? én ezt keresem...
ciklus.hu nagyon jó oldal mindent beirtatsz és ö kiszámolja a lehetséges ovulációs napot is.
kismama.hu!!! EZAAAAAAZ!!! Köszi mindenkinek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! A kismama.hu-t kerestem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!