Találatok a következő kifejezésre: Hogy néz a szűzhártya (8 db)

Hogy néz ki a szűzhártya?

Ha megnéztem tükörrel, akkor látom, hogy hol a hüvelybemenetem, de azon belül olyan mintha valami gumó lenne benne. És nem tudom, hogy hogyan kéne kinéznie a sz?zhártyámnak. De úgy konkrét lyukat nem látok, szóval olyan mintha teljesen be lenne "tömve". És ez azért érdekelne, mert érdekel, hogy mennyire zárja el a sz?zhártyám a hüvelyemet. A rajzok, hogy mi hol van, semmit nem segítenek, mert ott olyan mintha lenne egy lyuk, és rajta egy hártya, és annyi, de nagyon nem ilyen... Kérlek ne írjatok idióta válaszokat, tényleg érdekel, és nem igazán találtam választ a kérdésemre.

Legjobb válasz: minek érdekel, hogy néz ki? menstruálsz? mert akkor a vér ki tud jönni, szóval igenis van rajta lyuk.

minek érdekel, hogy néz ki? menstruálsz? mert akkor a vér ki tud jönni, szóval igenis van rajta lyuk.
Hali.^^ Nah szóval, van google, azon belül, meg beírod, hogy szûzhártya képek. Ennyi lenne. Sok szerencsét!:) Szijó.
Szia itt a válaszod.http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9095738
Olyan mint az új kétszázas! 2 éve mondjuk bajban lettem volna a válasszal...
az lenne az, amivel be van tömve.
Nyami nyami.
ba.szki pont most kajálok és én fa.sz megnéztem ezeket a képeket -.-''''''
A kérdező hozzászólása: De azért több képet nem kérek, köszi.
A kérdező hozzászólása: 19:00 (elsõ): azt már láttam, de nekem még csak kicsit sem hasonlít arra. Viszont 19:00 (második): ott az utolsó már egész olyan. Amik elõtte vannak, azok meg pont olyanok mint egy hártya, nekem viszont nem, ezért is tettem fel a kérdést.
Lefényképezzem?
A kérdező hozzászólása: Köszi, amúgy igen menstruálok. Jó, akkor már nem is érdekel.
de akkor én hogy tudtam a szûz barátnõmet két újjal úgy megujjazni hogy nem szakadt át neki?
Én nem tudok ilyen képet. Szerintem keress rá a google-ba.
8. os biosz könyvben benne van...
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://termtud.akg.hu/.. tessék..=) Google..--> szûzhártya..és keress képeket..=)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:D

A nőgyógyásznál az orvos azt is nézi, hogy meg van e még a szűzhártya?

Legjobb válasz: gondolom igen, de nem tudja egyértelmûen megállapítani, hogy akkor már megdugtak, mert sporttól is elszakadhat...

gondolom igen, de nem tudja egyértelmûen megállapítani, hogy akkor már megdugtak, mert sporttól is elszakadhat...
Ugyanmár! Én is voltam nõgyógyásznál tinikoromban, meg szûzön, és ugyanúgy a hüvelybe nyúlt be valamivel kenetet venni, meg rákszûrést is végzett. A szûzhártyán van az a kis luk, ráadásul tágul is. Azon keresztül be tud nyúlni.
#9 es teged mar megvizsgaltak a 'masik bejaraton' vagy mi? Szerintem ez egy iszonyat nagy kamu, ha mondod hogy szuz vagy akkor ovatosabb lesz de nem fog a s.ggedben turkalni...
A kérdező hozzászólása: szoktam igen.. mért ezt megkérdezi? :|
"9 es..: másik bejárat?? ugye csak ijesztgetni akarsz?" Nem ez így van. Kérdezz meg bárkit. Különben is, ha puncidba nem tud felnyúlni akkor, mégis, hogy vizsgáljon meg? De azt nem írtad, hogy szoktál -e masztizni? Mert ez is befolyásolhatja a dolgot.
A kérdező hozzászólása: kössz éppen az ilyen értelmes válaszokra vagyok kíváncsi..-.-
szólj neki hogy szûz vagy és akkor ott helyben meg is farkal.
A kérdező hozzászólása: egyébként 16 vagyok..
A kérdező hozzászólása: 9 es..: másik bejárat?? ugye csak ijesztgetni akarsz?
Utolsó újra! Hány éves vagy? Szoktál masztizni, újjazni magad. (Mert ez befolyásolhatja a dolgokat.)
Megnézi, hogy meg van -e a hártya, De ilyenkor a másik "bejáraton" vizsgál meg, hogy nehogy átszakítsa. :) (Nem tudom, errõl hallottál?) Megnézi nincs -e fertõzésed. KIkérdez, hogy nincs -e valamilyen allergiád a tabira.
persze hogy megvizsgál, a tablettához muszáj, a szûzhártyát is megnézi, meg meg is kérdezi hogy szûz vagy-e, akkor óvatosabb lesz:) )
A kérdező hozzászólása: fogamzásgátló
mi az a tabit?
A kérdező hozzászólása: és ha én még szûz vagyok és tabit akarok felíratni? akkor megvizsgál nem?
Ha pl. kenetet vesz a hüvelybõl, akkor látja, hogy megvan-e a szûzhártyád vagy nincs.
ha azt mondod neki, hogy szûz vagy nem fog turkálni benned
Megnézi, de nem kommentálja.
18.-as. Én is szûz voltam, mikor elõször vizsgált nõgyógyász, nekem is a hüvelyembe nyúlt. Valóban létezik amúgy ilyen, igen, de szerintem nem túl gyakori, hogy a végbélen keresztül vizsgálódik. Szerintem olyan "extrémebb" esetekben csinálják úgy, ha mondjuk nagyon szûk a szûzhártya és nem tudnak benyúlni anélkül, hogy felsértenék. Mondom, szerintem. L/25

Milyen érzés mikor átszakad a szűzhártya? Mennyire lehet érezni? Ha megnézem a tükörbe, mit kéne látnom? Hogy néz ki?

Legjobb válasz: Úristen mennyi elmebajos válasz. Van aki látja tükörben, van aki nem.. én speciel láttam az enyémet... és igen a szüzesség elvesztése fájdalommal jár a legtöbb esetben!! sõt van akinek már egy ujj felhelyezésétõl vérzik, mert teljesen vagy részlegesen elszakadhat tõle a hártya. Nekem fájt. és tökre bánom, hogy 16 évesen odaadtam valakinek. Nem is volt igazi orgazmusom kb. 22 éves koromig.

Úristen mennyi elmebajos válasz. Van aki látja tükörben, van aki nem.. én speciel láttam az enyémet... és igen a szüzesség elvesztése fájdalommal jár a legtöbb esetben!! sõt van akinek már egy ujj felhelyezésétõl vérzik, mert teljesen vagy részlegesen elszakadhat tõle a hártya. Nekem fájt. és tökre bánom, hogy 16 évesen odaadtam valakinek. Nem is volt igazi orgazmusom kb. 22 éves koromig.
Ne vadítsátok már ezeket a szegény lányokat ezzel a dumával, hogy mi fáj, meg mennyire fáj! Nekem átlagos méretû péniszem van (vagyis nem extra kicsi) és mégsem fájt az 5 lányból egyiknek sem az elsõ szex, akik megtiszteltek a bizalmukkal és a szerelmükkel, hogy ebben részem lehetett! De csak akkor szabad megtörténnie, amikor a lány felszabadult, nem fél, nem feszült, erõs szexuális izgalomban van!Hosszú orális elõjáték után az orgazmus közelében lévõ vagina sokkal tágultabb, nedvesebb és alkalmasabb a pénisz befogadására, mint különben! Ezt a pillanatot kell kihasználni és simán bedugni tövig! Menni fog fájdalom nélkül! 99, 9%
90 kg feletti nõknél visszhangzik amikor elreped...
Mennyi okos ember jár ide... tükörben lehet látni: a hüvelyben egy kis hártya, a bejárat közelében. Persze lyukas, és a lyuk elég nagy is lehet rajta: akkor csak egy kis csík, körben. Az "érzés" pedig nem nagyon számít, mert leginkább nem ez fáj. A hüvely tágítása fáj, ha még nem szoktad meg.
Mikor átszakad valoban nem lehet érezni és nem lehet látni sem csak fáj.
hát ez nem......
A pinádat lehet látni a tükörben , am meg olyan mintha egy AK-47-est dugnának fel neked és elsütnék párszor
A kérdező hozzászólása: Valakitõl (már nem tudom kitõl) hallottam, hogy lehet látni tükörben is.Akkor ez nem igaz?
Tükörben nem fogod látni, és konkrétan azt nem érzed ahogy átszakad, hanem intenzív, szúró fájdalmat.
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat, ha lehet :)
Utolsonal ott a pont .

Milyen a szűzhártya? Hogy néz ki? Milyen érzés ha megfogják?

Legjobb válasz: 1. Barátod a Google. 2. Te vagy a degenerált, amiért ilyen kérdést teszel fel. 3. Miért akarod tapogatni? :D

1. Barátod a Google. 2. Te vagy a degenerált, amiért ilyen kérdést teszel fel. 3. Miért akarod tapogatni? :D
nézdmeg !
- cuki - mint egy szõrös majom kicsi korába - érdes, szúrós, ha nem bánsz vele finoman fel is sértheti az ujjadat
A kérdező hozzászólása: nem akarom fogdosni, csak kíváncsi vagyok hogy néz ki mert még nem volt szûz csajjal dolgom, és tudni akarom miben más mint a nem szûz csaj lyuka
már megbocsájts de hülye kérdésre hülye válaszok (remélem normális válasznak tartod és nem sértõdsz meg)
amikor a szûz csajba belehatolsz akkor beleakadsz vmi gumiszerû anyagba, az a szõzhártya, döfködni kell vagy 20szor mire átszakad utána a puncikobold aki a szûzhártya miatt nem kapott levegõt mérges lesz és leharpja a falloszod és sírva mész haza anyucihoz.
ELSÕ AZ HATALMAS! X'D A szûzhártya maga egy NAGYON vékony hártya, tele idegekkel, erekkel (ezért fáj és vérzik ha átszakad). Látni akkor láthatod, ha egy szûz lány hüvelyét szétfeszíted, hogy beláss (bár ez neki már nagy fájdalommal járhat) és megfogni nem tudod, megérinteni esetleg. Olyan mint bármelyik másik hártya, csak a lánynak val'szeg fájni fog, ha piszkálod. (Bár már az is fáj neki, hogy szétfeszíted a hüvelyét, bedugod az ujjad, hogy megérintsd a szûzhártyáját.) Nincs teljesen zárva, középen egy kis nyílás van rajta, sõt gyermekkorban akár el is tûnhet idõkre.
Selymes, mint a pacal
1. Google !!! 2. Nem postolunk ostoba kérdéseket. 3. Ha ostoba kérdéseket postolsz, akkor ne csodálkozz. 4. WriteOnlyUser itt se lesz elõrébb. Menj a tescoba, vegyél szûzérmét, az emberé is hasonló, csak kicsibe. hogy fognád meg, amikor benne van a nõben? Azt max átszakítani lehet. De nem fogdosni.
A kérdező hozzászólása: 1 nem kértem senki véleményét 2 nem tudjátok a választ 3 leszarom a "vicceteket" 4 az írjon aki normális választ tud adni
Nagy élmény lesz a csajnak, ha azt fogdosod (ha még van neki egyáltalán)
Hagyjátok már abba. A kisfiú mindjárt elkezd sírni.
A kérdező hozzászólása: most miért nem lehet értelmesen kifejteni? csak ilyen degenerált f!aszok vannak itt
mint 2 húsgolyó egymás mellett
A kérdező hozzászólása: .... komolyan uraim
OLyan mint egy kis panda :D cuki :X
google képkeresõ vagy stb.

Hogy néz ki a szűzhártya? Hol helyezkedik el?

Legjobb válasz: Kb két centi a hüvelybemenettõl. Lehet látni, egyszer megnéztem mikor még megvolt.:D Hasonló színe van mint a száj nyálkahártyájának, talán kicsit világosabb és kis lyuk van a közepén.

Kb két centi a hüvelybemenettõl. Lehet látni, egyszer megnéztem mikor még megvolt.:D Hasonló színe van mint a száj nyálkahártyájának, talán kicsit világosabb és kis lyuk van a közepén.
hártya alakú, és a szüzekben helyezkedik el.
Én nem tudom hogy néz ki, én csak szaggatom õket. Azt sem tudom pontosan kinek hol helyezkedik el, de eddig még mindig rátaláltam. Ez valahogy csípõbõl megy.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )

Hogy néz ki a szűzhártya?

A hüvelyem bemeneténél van egy ilyen fehéres,hússzín? valami,ami nem olyan mint egy hártya,de gondolom,hogy az.Nekem nem lehet belátni a méhembe,nem olyan nyílt,hanem csak a hüvelyem bemenete látszik,és már ott is van az a valami.Ha széthúzom,akkor jobb oldalt van egy pici fekete-vöröses csík,a másik oldalt pedig egy kisebb "lyuk",gondolom ott jön ki a menstruációs vér,nem?Szerintetek az lehet a sz?zhártyám? 16/L

Legjobb válasz: http://www.google.hu/images?hl=hu&q=sz%C5%B1zh%C3%A1rtya+f%C.. Ez a szûzhártya. Ha a Tiéd is ilyen, akkor az. És annak a nyílásán jön ki a vér.

http://www.google.hu/images?hl=hu&q=sz%C5%B1zh%C3%A1rtya+f%C.. Ez a szûzhártya. Ha a Tiéd is ilyen, akkor az. És annak a nyílásán jön ki a vér.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9095738 Itt egy másik link. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszi a képeket:) Hát az enyém kb, így néz ki:http://img.medscape.com/pi/emed/ckb/obstetrics_gynecology/25.. Csak ami piros, az nekem rózsaszínes.
A méhébe max a terhes nõknek lehet belátni. A méhszáj picike. De amit te látsz, az lehet a szûzhártyád. Csak lehet kicsit vastagabb.

Hogy néz ki a szűzhártya és mi a szerepe (biológiai)?

Legjobb válasz: Kinézete lehet: * vékony, mint a pókháló, vagy vaskos és húsos; * bõven erezett, jó vérellátással, vagy viszonylag erezetlen; * nagy a változatosság a tekintetben, hogy a hüvelynyílás mekkora területét fedi; * néha annyira rugalmas és tágulékony, hogy még szülés után sem reped be, hanem kinyúlik. Szerepe: A hüvelybemenetben egy körkörös, jelentéktelen, ismeretlen funkciójú hártya található, melyet a görög mitológiában szereplõ mennyegzõisten, Hümenaiosz után neveztek el. Valószínûleg kevés olyan egyéb részei vannak a nõi nemzõszerveknek, melyek oly sok népies hiedelmet és félreértéseket mondhatnának magukénak, mint a szûzhártya. A szûzhártya ritkán teljesen elzárhatja a hüvelybemenetet. Ezt imperforált (nem lyukas) hymennek nevezik, és általában serdülõkorban derül ki. Az ilyen, nem átjárható szûzhártyájú leány hónapról hónapra a hüvelybe menstruál, a vér meggyûlik a hüvelyben, ezt nevezzük haematocolposnak (hüvelyi vérgyülem). Ha nem fedezik fel, a menstruációs vér kitöltheti a méhüreget és a petevezetéket is. A hymen bemetszése megoldja a problémát, és nincs további következménye.Másik variáns az osztott szûzhártya. Ha a válaszfal nem túl vaskos és eléggé tágulékony, a közösülést nem gátolja. Ilyen esetben a tampon felhelyezése sem ütközik akadályba, bár az eltávolításnál némely nehézségekkel számolni kell.Szülés után a szûzhártya folyamatos szegélye általában megszûnik, és különálló maradványok formájában látható, kis résekkel. Ezeket hívják carunculae hymenalesnek. A szûzhártya az egész élet során megmarad, nincs funkciója, és jobbára csak fejlõdéstani maradvány.

Kinézete lehet: * vékony, mint a pókháló, vagy vaskos és húsos; * bõven erezett, jó vérellátással, vagy viszonylag erezetlen; * nagy a változatosság a tekintetben, hogy a hüvelynyílás mekkora területét fedi; * néha annyira rugalmas és tágulékony, hogy még szülés után sem reped be, hanem kinyúlik. Szerepe: A hüvelybemenetben egy körkörös, jelentéktelen, ismeretlen funkciójú hártya található, melyet a görög mitológiában szereplõ mennyegzõisten, Hümenaiosz után neveztek el. Valószínûleg kevés olyan egyéb részei vannak a nõi nemzõszerveknek, melyek oly sok népies hiedelmet és félreértéseket mondhatnának magukénak, mint a szûzhártya. A szûzhártya ritkán teljesen elzárhatja a hüvelybemenetet. Ezt imperforált (nem lyukas) hymennek nevezik, és általában serdülõkorban derül ki. Az ilyen, nem átjárható szûzhártyájú leány hónapról hónapra a hüvelybe menstruál, a vér meggyûlik a hüvelyben, ezt nevezzük haematocolposnak (hüvelyi vérgyülem). Ha nem fedezik fel, a menstruációs vér kitöltheti a méhüreget és a petevezetéket is. A hymen bemetszése megoldja a problémát, és nincs további következménye.Másik variáns az osztott szûzhártya. Ha a válaszfal nem túl vaskos és eléggé tágulékony, a közösülést nem gátolja. Ilyen esetben a tampon felhelyezése sem ütközik akadályba, bár az eltávolításnál némely nehézségekkel számolni kell.Szülés után a szûzhártya folyamatos szegélye általában megszûnik, és különálló maradványok formájában látható, kis résekkel. Ezeket hívják carunculae hymenalesnek. A szûzhártya az egész élet során megmarad, nincs funkciója, és jobbára csak fejlõdéstani maradvány.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=9844 Ezen mindent megtalálsz amit kérdeztél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!