Találatok a következő kifejezésre: Hogy néz a darakór (3 db)

Hogy lehet, hogy a TV2 (és az ország) legnézettebb műsora 2000 környékén a Dáridó volt (kb.3 millió néző)?

Legjobb válasz: Teljesen másak voltak a tévénézési szokások, a kínálat és a kereslet is. Ha ma nézed, ez már meglepõ adat, akkor nem volt. 97-ben Friderikusz valamelyik mûsora 5,5 milliós nézettséggel ment, akkor viszont még nem voltak kereskedelmi adók. Változnak a trendek, úgy oszlik el egyre jobban a nézettség is. Ma már nem is kizárólag a tv2 és a rtl klub versenyzik egymással, hanem a két anyacsatorna és a sok egyéb tematikus csatornájuk, mert a Cool nézettsége az RTL-hez megy, a Fem3-é pedig a Tv2-höz, és így tovább.

Teljesen másak voltak a tévénézési szokások, a kínálat és a kereslet is. Ha ma nézed, ez már meglepõ adat, akkor nem volt. 97-ben Friderikusz valamelyik mûsora 5, 5 milliós nézettséggel ment, akkor viszont még nem voltak kereskedelmi adók. Változnak a trendek, úgy oszlik el egyre jobban a nézettség is. Ma már nem is kizárólag a tv2 és a rtl klub versenyzik egymással, hanem a két anyacsatorna és a sok egyéb tematikus csatornájuk, mert a Cool nézettsége az RTL-hez megy, a Fem3-é pedig a Tv2-höz, és így tovább.

Hogy néz ki a darakór zselés ciszta állapotában?

Találtunk az akváriumban valami zselés anyagot ami tele volt pöttyökkel,el?ször azt hittük ikra,de halak nem lettek bel?le.A pöttyök viszont egyre fogytak még mind el nem t?nt.A halak darakórosak voltak.Ez lett volna a darakór zselészer? állapota.

Legjobb válasz: Sajnos errõl semmilyen képet nem találtam a neten,csak amikor a halakon vannak pöttyök.

A kérdező hozzászólása: Sajnos errõl semmilyen képet nem találtam a neten, csak amikor a halakon vannak pöttyök.
Et valószínüleg az volt. A halak megmaradtak? Mert ha nemakkor menjetek el állatorvshoz. Õ tud segíteni, hogy ne maradjon fertõzéses az akvárium. Üdv: Charlotte
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Közben kiderült, hogy amit találtunk az csigapete volt.A halakból pár elpusztult, de már vettünk gyógyszert rá és most egészségesek.Most a csigákat vadásszuk nagy erõkkel.
A kérdező hozzászólása: csak nem akarok
A kérdező hozzászólása: köszi! bocsi h. ilyen sokat fárasztalak, csak nem rossz minõségû deszkát venni! amúgy ezt te tapasztalatból mondod?
A kérdező hozzászólása: és 15.000 fölött? ami csajos is
15k alatt nem tudok segíteni, ilyen noname szemetet én nem fogok neked ajánlani.
A kérdező hozzászólása: de ami egy csajnak is jó 15.000 alatt
Ne írkálj már ilyen noname szutykokat... Darkstar vagy Jart komplett coreból, vagy garageból.
A kérdező hozzászólása: és a rebel extreme alliance gold???
A kérdező hozzászólása: tapasztalatból mondod, vagy értesz hozzá? köszi!
Igen. A jart nem véletlen egy világméretû vállalat, meg a darkstar is, profi csapattal, míg a rebel egy noname kínai szemét. Ahogy a többi noname gyártó is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!