Találatok a következő kifejezésre: Hogy mutassam neki h szeretem (3 db)

Hogy mutassam ki neki h szeretem?

van 1 lány ? is tudja h szeretem meg minden de ezt hogy mutassam ki?

Legjobb válasz: Hát ha szereted annak jönnie kell magától:) figyelj oda rá, légy kedves vele, hivd el valahova, beszélgessetek, legyetek sokat együtt:D

Hát ha szereted annak jönnie kell magától:) figyelj oda rá, légy kedves vele, hivd el valahova, beszélgessetek, legyetek sokat együtt:D
Dícsérd sokat, bókolj neki, hangsúlyozd szavaiddal, és fõként tetteiddel, hogy mennyire fontos neked.

Hogy lehet egy lánynak nagy örömöt szerezni? H mutassam ki neki h menyire is szeretem?

Legjobb válasz: nekem azal szerzett nagy oromot a baratom h hozott nekem egy szal vorosrozsat nem volt semmi alkalom csak amikor jott nalunk hat en anyira orultem neki XD!

nekem azal szerzett nagy oromot a baratom h hozott nekem egy szal vorosrozsat nem volt semmi alkalom csak amikor jott nalunk hat en anyira orultem neki XD!
Igen, kis figyelmességekkel amikre nem számít... Eszetleg gyertya fényes vacsi... Lényeg hogy sokat foglalkozz vele
Aki meglepit akar a barát/barátnõjének annak ajánlom a következõ linket:http://gigaupload.extra.hu/101_romantikus_otlet.pdf
A figyelmesség, nagyon sokat számít...bár azért nem ilyen sablonosak a nõk...képzeld csak el ha olyan virágot viszel neki amire allergiás... Tudd meg mit szeret, és olyasmivel lebd meg...van, méf a felnött nõknél is, hogy megtetszik egy prlüssjáték, vagy vágyik valamilyen állatkölyökre, amit "felnevelhet", esetleg valami ruhadarab, kiegészítõ (egy sál, hajbavaló, nyaklánc, de a legromantikusabb egy gyûrû, pár szép szóval)

Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Szeretem őt, ő is engem, mégis állandó kényszert érzek, h éreztessem vele, nagyon fontos nekem. Megfojtani nem szeretném, ezért nem csüngök rajta áhítatosan, de akkor hogyan mutassam ki, mit érzek?

Huszonévesek vagyunk.

Legjobb válasz: mély, tartalmas beszélgetések, néha olyan forró, "elnemengedlek"-ölelés...:) én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és most jutottunk el eddig a kimondhatatlan ragaszkodásig...áhh olyan jó :D 18/L (talán fiatal vagyok de remélem hasznos a tanács..:))

mély, tartalmas beszélgetések, néha olyan forró, "elnemengedlek"-ölelés...:) én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és most jutottunk el eddig a kimondhatatlan ragaszkodásig...áhh olyan jó :D 18/L (talán fiatal vagyok de remélem hasznos a tanács..:) )
Érdeklõdj a dolgai iránt, hogy tudja, fontos neked, mi történik az életében. Öleld át, simogasd, csókold. Néha apró ajándék is jó. Nem olyan, ami drága, hanem csak kedves apróság. Csoki például.
Öleld és csókold meg sokszor, lepd meg apróságokkal (pl. kedvenc csoki, üdítõ stb.), ebbõl már érzi, hogy mennyire fontos neked:) Én pl. valahányszor elmegyek a párom mellett (együtt élünk), biztos, hogy megpuszilom, leheletfinoman megcsókolom, végigsimítok a vállán stb. :)
A kérdező hozzászólása: Mindenképp, köszi!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!