Találatok a következő kifejezésre: Hogy mutassam neki h (6 db)

Hogyan mutassam ki, h tetszik nekem, és szeretném jobban megsimerni?

Van egy fiú osztálytársam, aki tetszik nekem. Nem szoktunk sokat kommunikálni, egy-két szót a háziról és kész, ha egymá közelében ülünk, de egyébként nem. Párszor összeakatd már a tekintetünk, mondjuk csoportmunka, stb közben, ekkor én rámosolygok/vigyorgok vagy valami grimaszt vágok xD és ennyi. Nekem nagyon szimpatikus ez a fiú, tök jó lenne közelebbr?l is megismerni, én kissé félénk vagyok... Meg nem tudom, ezek jelek voltak a részemr?l, nem? És ? meg nem veszi ?ket? Na mindegy, mit tanécsoltok?

Legjobb válasz: õszinte tanácsom: osztályon belül soha semmi

õszinte tanácsom: osztályon belül soha semmi
Házi nyúlra sose lövünk
A kérdező hozzászólása: Nem feltétlenül járni akarok vele, csak jobban megismerni annál, h "volt matekházi? melyik feladatot kell most csinálni?"
oké oké csak aztán ne hogy az legyen hogy félreértettétek egymást és valamelyikõtök megbántódik..
Véletlenül néha menj oda hozzá csak úgy dumálni!

Hogy lehet egy lánynak nagy örömöt szerezni? H mutassam ki neki h menyire is szeretem?

Legjobb válasz: nekem azal szerzett nagy oromot a baratom h hozott nekem egy szal vorosrozsat nem volt semmi alkalom csak amikor jott nalunk hat en anyira orultem neki XD!

nekem azal szerzett nagy oromot a baratom h hozott nekem egy szal vorosrozsat nem volt semmi alkalom csak amikor jott nalunk hat en anyira orultem neki XD!
Igen, kis figyelmességekkel amikre nem számít... Eszetleg gyertya fényes vacsi... Lényeg hogy sokat foglalkozz vele
Aki meglepit akar a barát/barátnõjének annak ajánlom a következõ linket:http://gigaupload.extra.hu/101_romantikus_otlet.pdf
A figyelmesség, nagyon sokat számít...bár azért nem ilyen sablonosak a nõk...képzeld csak el ha olyan virágot viszel neki amire allergiás... Tudd meg mit szeret, és olyasmivel lebd meg...van, méf a felnött nõknél is, hogy megtetszik egy prlüssjáték, vagy vágyik valamilyen állatkölyökre, amit "felnevelhet", esetleg valami ruhadarab, kiegészítõ (egy sál, hajbavaló, nyaklánc, de a legromantikusabb egy gyûrû, pár szép szóval)

Hogy mutassam meg egy srácnak h tetszik nekem?

én eléggé félénk vagyok és eddig egy srác se tetszett, de ? más! Sokat van velem a körülettem lév? lányoknak nagyon tetszik és hajtanak rá de ? nem foglalkozik velük, hanem velem szokott beszélni de ha én beszélek vele sose tudok mondani semmi értelmeset...de akkor is velem van! A lányok mind mondták neki h bejön nekik de ? nem foglalkozik velük! én még a legjobb barátn?mnek se mondtam el h tetszik...nem szeretném ha viszont hallanám valamelyik másik lánytól h mit mondtam...mit tegyek?

Legjobb válasz: Csak vigyázz mert az arcod elöbb vagy utobb elárul ..Probálj meg úgy beszélni vele hogy a szemébe nézzel határozott legyél.Le kell gyöznöd a félelmedet ha megakarod szerezni.Ne várj arra hogy õ lépjen adj neki jelet hogy tudja hogy bejön neked.Mert lehet õ azthiszi hogy te azért nem közeledsz mint a töbi csaj mert nem tetszik és ezért õ se mer lépni nehogy még barátság se legyen.Ha beszélget veled ez az õ részérõl már haladás.Szemez vele és hátha észreveszi meg egy két vic se árt probálj meg kitérni rá finoman nehogy man úgy tünyön te szeded fel öt de valahogy lépni kell!!!Sok szerencsét:)

Csak vigyázz mert az arcod elöbb vagy utobb elárul ..Probálj meg úgy beszélni vele hogy a szemébe nézzel határozott legyél.Le kell gyöznöd a félelmedet ha megakarod szerezni.Ne várj arra hogy õ lépjen adj neki jelet hogy tudja hogy bejön neked.Mert lehet õ azthiszi hogy te azért nem közeledsz mint a töbi csaj mert nem tetszik és ezért õ se mer lépni nehogy még barátság se legyen.Ha beszélget veled ez az õ részérõl már haladás.Szemez vele és hátha észreveszi meg egy két vic se árt probálj meg kitérni rá finoman nehogy man úgy tünyön te szeded fel öt de valahogy lépni kell!!!Sok szerencsét:)
gyerekes vagy, hány éves?
Adj egy puszit a szájára ;)
Szerintem épp az, hogy tetszik neki ez a tartás benned és az, hogy látja, hogy kicsit zavarban vagy amikor a közeledbe van.Gondolj arra, hogy csak barátkozni akar veled és akkor talán nyitottabb leszel
nem feltétlen kell lesmárolni, mert nem biztos hogy örülni fog neki, lehet megijjed... sztem próbálkozz apró dolgokkal, hogy legalább motoszkáljon benne vmi és ne érje váratlanul egy csók. Kellemetlen ha egy csaj lesmárol és te igazán nem tudod hogy mit akarsz.... tapasztalat
A kérdező hozzászólása: 17 éves és én is az vagyok! ha ti mondjátok lesmárolom...
A kérdező hozzászólása: mi van??????, ,
mond meg neki, hogy órrodon, szádom jön a vér a közösülésél!
A kérdező hozzászólása: igaz...de mi van ha csak azért mert én vagyok az suliban az egyetlen aki nem érdeklõdik iránta és csak egy kihívás vagyok neki!?
az nem elég kezdeményezés, hogy mindig veled dumál?
A kérdező hozzászólása: kössz...de ha õ kezdeményez akkor lesz bátorságom! remélem...
Ha ennyire félénk vagy, akkor felejtheted a srácot.
A kérdező hozzászólása: a félénken te mit értettél???szinte beszélni se tok vele! az jó h ha velem sokat van?
Ez nagyon jó, hogy te nem "vallottál szerelmet", fõ a tartás! :) Szerintem várd amíg õ lép, VAGY legyél határozott, és, mint elsõ válaszoló írta, csókold meg. :)
A kérdező hozzászólása: oké! am ma beszéltünk és búcsúból kaptam tõle egy puszit! köszi a tippeket:D


Fél éve vagyunk együtt a barátommal. Szeretem őt, ő is engem, mégis állandó kényszert érzek, h éreztessem vele, nagyon fontos nekem. Megfojtani nem szeretném, ezért nem csüngök rajta áhítatosan, de akkor hogyan mutassam ki, mit érzek?

Huszonévesek vagyunk.

Legjobb válasz: mély, tartalmas beszélgetések, néha olyan forró, "elnemengedlek"-ölelés...:) én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és most jutottunk el eddig a kimondhatatlan ragaszkodásig...áhh olyan jó :D 18/L (talán fiatal vagyok de remélem hasznos a tanács..:))

mély, tartalmas beszélgetések, néha olyan forró, "elnemengedlek"-ölelés...:) én 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és most jutottunk el eddig a kimondhatatlan ragaszkodásig...áhh olyan jó :D 18/L (talán fiatal vagyok de remélem hasznos a tanács..:) )
Érdeklõdj a dolgai iránt, hogy tudja, fontos neked, mi történik az életében. Öleld át, simogasd, csókold. Néha apró ajándék is jó. Nem olyan, ami drága, hanem csak kedves apróság. Csoki például.
Öleld és csókold meg sokszor, lepd meg apróságokkal (pl. kedvenc csoki, üdítõ stb.), ebbõl már érzi, hogy mennyire fontos neked:) Én pl. valahányszor elmegyek a párom mellett (együtt élünk), biztos, hogy megpuszilom, leheletfinoman megcsókolom, végigsimítok a vállán stb. :)
A kérdező hozzászólása: Mindenképp, köszi!:)

Hogy mutassam ki neki h szeretem?

van 1 lány ? is tudja h szeretem meg minden de ezt hogy mutassam ki?

Legjobb válasz: Hát ha szereted annak jönnie kell magától:) figyelj oda rá, légy kedves vele, hivd el valahova, beszélgessetek, legyetek sokat együtt:D

Hát ha szereted annak jönnie kell magától:) figyelj oda rá, légy kedves vele, hivd el valahova, beszélgessetek, legyetek sokat együtt:D
Dícsérd sokat, bókolj neki, hangsúlyozd szavaiddal, és fõként tetteiddel, hogy mennyire fontos neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!