Találatok a következő kifejezésre: Hogy mongyam a baratnomnek hogy kicsit (2 db)

Hogy mongyam meg a baratnomnek hogy kicsit tobb figyelemre vagyom a reszerol?

es eszt ara is ertem hogy neha fontosab az egyik baratnoje mint en :(

Legjobb válasz: Szerintem az eleve gáz. Nekem a párom a legfontosabb, pedig mégcsak 17 se vagyok (vagy még 4 hónap :)) . De akkoris. Nekem sose lenne fontosabb a barátnõm, a párommal fél éve vagyunk együtt, de rendeteg idõt töltünk együtt, és hihetetlenül közeli és klassz a kapcsolatunk. Lehet, hogy nincs köztetek akkora lángolás? Ezt csak te tudhatod, hogy hogyan célozz rá. De amúgy, ha látod rajta, hogy fontos vagy neki, csak éppen vhogy elfelejt néha.. akkor pl. kipróbálhatod, hogy hiányzol-e neki. Mondjuk ebbe az a szar, hogy te vagy a fiú, és ezért azért mindent neked kell (elõbb), érted... Szóval ha viszont fordítva megvan a figyelem, akkor jogos , hogy rosszul esik, hogy fele annyit nem ad. Hát nem tudom, szerintem ha valaki sok dolgot kap egy kapcsolatba, azt illik viszonozni. Te ismered ezt a lányt, ha önzõ, akkor én nem tudnám annyira szeretni :S

Szerintem az eleve gáz. Nekem a párom a legfontosabb, pedig mégcsak 17 se vagyok (vagy még 4 hónap :) ) . De akkoris. Nekem sose lenne fontosabb a barátnõm, a párommal fél éve vagyunk együtt, de rendeteg idõt töltünk együtt, és hihetetlenül közeli és klassz a kapcsolatunk. Lehet, hogy nincs köztetek akkora lángolás? Ezt csak te tudhatod, hogy hogyan célozz rá. De amúgy, ha látod rajta, hogy fontos vagy neki, csak éppen vhogy elfelejt néha.. akkor pl. kipróbálhatod, hogy hiányzol-e neki. Mondjuk ebbe az a szar, hogy te vagy a fiú, és ezért azért mindent neked kell (elõbb), érted... Szóval ha viszont fordítva megvan a figyelem, akkor jogos , hogy rosszul esik, hogy fele annyit nem ad. Hát nem tudom, szerintem ha valaki sok dolgot kap egy kapcsolatba, azt illik viszonozni. Te ismered ezt a lányt, ha önzõ, akkor én nem tudnám annyira szeretni :S
hm ismerõs a dolog :D rohadt idegesítõ ugye? :D nézd a jó oldalát! a barátnõje fontosabb és nem az egyik haverja :D:D az gázosabb lenne (ugye bea!?)
Szerintem az hogy NÉHA fontosabb a barátnõje, még nem azt jelenti, hogy nem figyel Rád...Volt egy hatalmas vitánk nem rég (Barátnõm-barátom) hogy kivel vagyok többet...s kit hogyan hanyagolok. egyértelmûen a barátnõm volt felháborodva, mert mostanában "elhanyagoltam" a barátom miatt (akivel 8. hónapja vagyok együtt, és hihetetlenül közel állunk egymáshoz(lelkileg is))...viszont a barátom néha felhányja nekem mikor egy kicsit CSAK a barátnõmmel lennék (szinte nem is vagyok vele soha) és ez már önzõség...ha a barátnõdnek fontosabb a brátnõje, akkor nincs miért kötni az ebet a karóhoz!!!!!amúgy meg ne birtokolni akard hanem boldoggá tenni! :)

Barátnőm 7 hónapja szedi a symicia fogamzás gátlót 3napja voltunk együt gumi nélkül minden rendben volt? Rá 1 nap mulva mongya hogy fáj neki és ma meg aztmonta hogy vérzet egy kicsit? Mi lehet ennek az oka?

teherbe eset volna ? pedig nem mentem el benne mert nem akarta? máskor amikor csinájuk utána soha nem fáj neki de most kicsit joban belemelegetünk és durvábak voltunk mért fájhat neki és mért vérzet be ?

Legjobb válasz: Nyilván mert durvábban csináltátok és valami kisebb sérülése lett a hüvely falán. Egyébként ha meg is termékenyülne, akkor is legkorábban két hét múlva lenne bármi tünete belõle. Most nincs kedvem részletezni, hogy a peteérés-megtermékenyülés-beágyazódás hogy megy és mennyi idõ, meg hogy a fogamzásgátló tabletta hogy mûködik, szerintem 7. vagy 8. osztályban venni fogjátok bioszórán.

Nyilván mert durvábban csináltátok és valami kisebb sérülése lett a hüvely falán. Egyébként ha meg is termékenyülne, akkor is legkorábban két hét múlva lenne bármi tünete belõle. Most nincs kedvem részletezni, hogy a peteérés-megtermékenyülés-beágyazódás hogy megy és mennyi idõ, meg hogy a fogamzásgátló tabletta hogy mûködik, szerintem 7. vagy 8. osztályban venni fogjátok bioszórán.
A kérdező hozzászólása: de ha szedi a gyógyszert akor baj nem lehet ugye?
Ha pontosan szedi a gyógyszert, nem hányt, nincs hasmenése stb. akkor a gyógyszer kb. 99, 5% százalékban megakadályozza a terhességet. Ezt ronthatja, ha antibiotikumot szedett közben, vagy dohányzik. Ha nem mész el a végén benne, akkor egyébként is csökken az esély a teherbeesésre. Mindezekkel együtt aki szexel, annak szembe kell nézni a ténnyel, hogy elképzelhetõ, hogy gyereke lesz.
A kérdező hozzászólása: nem volt semmi ijesmi nem hány nem dohányzik nem volt semmi rendelleneség és pontosan szedi a gyógyszert
Áruld már el, ha szedi a tablettát (ami fogamzásgátlónak hívnak, mert megakadályozza a fogamzást), és még bele se élveztél, mi a frásztól lenne terhes? Neked is még 4-5 év kéne, és csak utána szexelni... Hány éves vagy? 13?!
ha nem élveztél bele egészen biztos hogy nem terhes hacsak nem szedi rendesen a gyógyszert (elfelejti bevenni vagy nem ugyanazon órákban szedi be) szerintem megsérthetted a méhszáját és az vérzett neki... de vidd el orvoshoz azért!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!