Találatok a következő kifejezésre: Hogy mongyam a (24 db)

Android 4.1.2 re hogyan lehet a javát telepiteni hogy mongyuk a chrome vagya firefox bővitményei között legyen a java? A telefonom Galax S Advance.

Legjobb válasz: Valószínûleg ez nem lehetséges, de érdemes nézelõdnöd az alábbi angol nyelvû fórumon: http://www.makeuseof.com/answers/access-javabased-website-an.. Illetve az alábbi link is segíthet: https://www.google.hu/search?q=android+chrome+java+plugin&rl..

Valószínûleg ez nem lehetséges, de érdemes nézelõdnöd az alábbi angol nyelvû fórumon: http://www.makeuseof.com/answers/access-javabased-website-an.. Illetve az alábbi link is segíthet: https://www.google.hu/search?q=android+chrome+java+plugin&rl..

Hogy mongyam meg a szüleimnek hogy akarok egy pircinget?

15 éves vagyok ha ez segít.

Legjobb válasz: Elõbb tanulj meg helyesen írni,ennek dícséretében megfogják engedni:D

Elõbb tanulj meg helyesen írni, ennek dícséretében megfogják engedni:D
1-es: imádom, amikor valaki a helyesírásról osztja az észt, mikor õ maga sem tud helyesen írni :D (meg fogják engedni - 3 szó)
én csak odamentem és megmondtam:" anya, apa, szeretnék egy piercinget!" aztán ezt párszor megismételtem..khömm.. van 8 fül piercingem meg egy orr... :) nekem simán megengedték :) milyen piercing-et szeretnél? 14/L
"Kedves apa és anya. Szeretnék egy piErcinget"
A kérdező hozzászólása: jöhetnek még válaszok:)
ja, meg a mongyam :D
Elsõ vagyok! Én 2 piercing tulajdonosa vagyok, egy szemöldök pc és egy ajak pc-é. Én elmondtam a tervem és megengedték. Vegyél nekik egy tábla csokit és mond meg, hogy most vagy fiatal, szeretnéd élvezni az életet és szeretnél egy piercinget, de ha nem állna jól vagy megunnád, kivennéd és semmi nyoma nem lenne. Ezt így elmondod és valószinûleg belemennek :D hajrá. amúgy milyen pc-t szeretnél? :3 :D 14/L
le se tudod írni, hogy piercing... ne akarj!
Így: "Figyeljetek, 15 éves vagyok. Most kell orbitális baromságokat csinálnom, hátha tanulok belõlük, és józan ember kleszek, mire magamtól is dönthetnék errõl."
A kérdező hozzászólása: Engedni megengednék szerintem, de a kedvüktöl is függ, de ha így tetszik: mondjam
Én 15 éves vagyok, 14 évesen csináltattam nyelv piercinget. Könnyû dolgom volt, mert nõvérem csináltatott elõször hetedikes korában. Így nekem a ballagásom után simán megengedték. Igaz, hogy a nyelvben nem látszik, nem tudom, hogy máshova engedték-e volna. Szerintem fontos az, hogy akkor beszélj a szüleiddel amikor jó kedvük van és mond el, hogy miért szeretnéd. :)
tanulj magyarul b+
nõvérem az ugy csinálta h csak valami miatt ugye ráirt fb.n aztán elbeszélgettek megbeszélték h még mind a 2 en szeretik egymást és újrakezdték.
hidd már el hogy neked se kell írni nekem
A kérdező hozzászólása: hidd mar el hogz nem kell ide irni nem fogod fel na csaa
igen, engem mindenki utál, ezért én is mindenkit gyûlölök.
A kérdező hozzászólása: sztem arra se kivancsi senki hogy itt teszed az eszedet akarmi is vagy mutans vagy ember nemtom :D de rad megjobban szarnak rad gondolom mindenki utal tegedet
figyi! szerintem itt mindenki szarik rád meg a hülye kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: figyi ha nem tanacsot adsz akkor talan lelephetsz innen
mit számít az hogy fiú, vagy lány vagyok?
A kérdező hozzászólása: fiu vagy lany vagy..akkor meg az opera de amugy is minden szlovak
nem a géped hanem az op rendszered
A kérdező hozzászólása: szuleim szlovakok, a gepem szlovak+billentyum szlovak, akkor hogy a p**** irjak magyarul hm
én meg félig orosz félig, lett vagyok mégis tudok magyarul írni
A kérdező hozzászólása: tudok felig magyar felig szlovak vagyok ugyhogy halgass, elozo kommentelonek pedig koszii :)
A kérdező hozzászólása: de meg mindig irsz bakker

15 hetes várandós kismama vagyok. Hogy mongyam meg a fönökömnek, hogy terhes vagyok? . Attol félek kirug és nem tudok elmenni táppénzre.

Legjobb válasz: Én is halogattam napokig, mert csak pár hónapja dolgoztam, és hosszú távra vettek fel. Nehezen, de nekiduráltam magam "nem így terveztük, de babánk lesz, és örülünk neki.." kicsit elcsodálkozott, de nem mondott semmi rosszat. Aztán másnap mondta a fõnök, hogy biztos van kiskönyvem, és levédtem magam, mert épp fel akart mondani-leépítés miatt. Úgyhogy egy napon múlott, hogy kaptam 7 hónapig táppénzt, ami ugye nem mindegy. Szóval ne várj, állj elé, és lépj.

Én is halogattam napokig, mert csak pár hónapja dolgoztam, és hosszú távra vettek fel. Nehezen, de nekiduráltam magam "nem így terveztük, de babánk lesz, és örülünk neki.." kicsit elcsodálkozott, de nem mondott semmi rosszat. Aztán másnap mondta a fõnök, hogy biztos van kiskönyvem, és levédtem magam, mert épp fel akart mondani-leépítés miatt. Úgyhogy egy napon múlott, hogy kaptam 7 hónapig táppénzt, ami ugye nem mindegy. Szóval ne várj, állj elé, és lépj.
Ha határozatlan idejû a munkaszerzõdésed nem rúghat ki.Ha határozott idõre szól, akkor megteheti minden magyarázat nélkül, hogy nem hosszabbítja meg.Ez van sajnos, én is így jártam.
Ha határozatlan idejû munkaviszonyod van, akkor a munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyodat. A hogyan: szerintem pár lényegre törõ mondat bõven elég.
Szia! Nem rúghat ki, mivel védett vagy! Menj el nyugodtan táppénzre. Én 20 hetes voltam, amikor megmondtam. Semmi nem látszott addig a pocakomból, és rosszul sem voltam, így nem gyanakodtak. Viszont azért kellett megmondanom, mert veszélyeztetett terhes voltam, és nem dolgozhattam tovább. A sors fintora volt, hogy a próbaidõm pont akkor járt le. Ugyanis új munkahely volt. Én leültem, és elmeséltem neki mi a helyzet. Hát nem örült neki, de nem küldött el melegebb éghajlatokra. A hátam mögött meg azt mond, amit akar... Ja, én úgy csináltam, hogy azon a bizonyos napon betelefonáltam, hogy van egy kis baj, és csak késõbb tudok bemenni. Elmentem a dokihoz, hogy a táppénzem is biztos legyen. Így amikor bejelentettem, már duplán védve voltam! Majd írd meg, hogyan sikerült bejelentened! Drukkolok, és ne feledd, nem rúghat ki, és nem írathat alá semmi olyan papírt, egyezséget veled, amibõl neked károd, hátrányod adódhat!!!
Helló fõnök, terhes vagyok. Itt a kiskönyvem, nem rúghatsz ki... A tövény téged véd, ha be vagy jelentve, határtalan idejü szerzõdésed van, akkor nem rúghat ki, vagyis igen, de akkor a gatyája rámegy a bírósági eljárásra, amit el fog veszíteni. Szóval fel a fejjel, gondolj a babád és magad egészségére!
A kérdező hozzászólása: A valaszotok nagyon meggyözö.Igaz a pocakom még nem látcik de annál inkább nehezebben megy a munka.Gondolatban már megy a bejelentés de élöben, hogy csinálom majd?Ha ismernétek a fönököm tudnátok miröl beszélek.
Azért ne felejtsük el, hogy kölcsönzött munkaerõt terhesen is ki lehet rúgni, még akkor is ha határozatlan idejû szerzõdése van.
Hogy javasolt az akkucsere, mert ami benne van az gallyra ment.

Hogy mongyam el anyunak ha már megjon a menzi?

Még nincsen meg de szeretném tudni hogy mongyam el mert szerintem ciki .

Legjobb válasz: Most miért támadtátok le ? Nekem is kellemetlen volt megmondani attól függetlenül, hogy természetes. Gondolom 10-11 éves lehet, nekik még az is ciki, ha fehér cipõben megy iskolába, míg a többin fekete van... Gondolkodjatok már ! ( Ja, és fiú ebbe ne szóljon bele... ) Amúgy eléállsz: Anyu, megjött, vegyünk betétet.

Nekem az elsõ mensim 10 évesen jött meg, pont azon a napon amikor az új osztályommal 4 napos kirándulásra mentünk...:) Anya még aludt, de odaálltam elé. Érezte, hogy nézem és felkelt rá. Amikor felkelt, ezt mondtam: "Anya, megjött..." Anya az álmosság és a zavarodottság miatt rögtön vissza is kérdezett: "Mi?" -"A menzeszem.." Aztán felkelt, bementünk együtt a fürdõszobába, elõvett egy betétet, majd megkérdezte: "Tudod hogyan kell használni?" El sem tudom mondani mennyire zavarban voltam, és fel voltam háborodva. Honnan kéne nekem azt tudni 10 évesen hogy mûködik egy betét?:) Így visszagondolva rá már vicces ez a sztori, akkor kellemetlen volt..:) Utána minden hónapban megkérdezte, hogy megjött-e. Ez viszont kifejezetten idegesített, mert én sem kérdezgettem tõle, hogy neki megjött-e :D De erre visszagondolva ez is csak kedvesség és odafigyelés volt, hogy rendszeres-e a mensim. :) 16/L
Most miért támadtátok le ? Nekem is kellemetlen volt megmondani attól függetlenül, hogy természetes. Gondolom 10-11 éves lehet, nekik még az is ciki, ha fehér cipõben megy iskolába, míg a többin fekete van... Gondolkodjatok már ! ( Ja, és fiú ebbe ne szóljon bele... ) Amúgy eléállsz: Anyu, megjött, vegyünk betétet.
Én anyuka vagyok, egy hasonló korú lányom van. Nem ciki ilyet elmondani mi megbeszéltük, hogy még ünnepelni is elmegyünk....
Ciki? Kár, hogy a menzi nem akkor jön meg mikor a lányok valóban elég érettek rá...
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen koszonom és ahogy belegondolok már nem is tunik cikinek
Akik leoltják szegény lányt azok nem gondolnak bele, hogy talán nem olyan felhõtlen a viszonya anyukájával, mint sokaknak? Egyébként hidd el, tényleg természetes hír, és lehet, hogy már anyukád is felkészült arra, hogy egyszer csak szólsz, hogy megjött neked. Gondolj bele, egyszer anyud is szólt az õ anyukájának, neki is ment, neked is fog! :) Amúgy támogatom azt a mondatot hogy fiúknak ebbe nem kéne bele szólni.
"Anya menstruálok!" De nagyon éretlen vagy még ha ezt cikinek tartod. A világ legtermészetesebb dolga.
Nem õ az éretlen, amiért cikinek tartja! Az anyukája az éretlen, mert nem világosítja fel idõben! Ha már ilyen kérdések foglalkoztatják, akkor a szüleinek is elõrébb kéne járniuk egy lépéssel! Már ha csak beszédtéma lenne a menstruáció, már nem lenne ciki.
Igazad van Kedves utolsó Válaszoló! A 14:57-es voltam.
Ha te azt gondolod hogy ciki akkor hülye vagy ....miért lenne ciki te buta...ebben mi a ciki???? 14/f
Ezen én is gondolkodtam anno, aztán akkor jött meg elõször, mikor anyu nem volt otthon. Tisztasági betétet tettem be, és minden szünetben cseréltem, szerencsére ez kitartott. Majd otthon meglátta a véres bugyimat, adott betétet, kérdezte hogy vagyok és van e kérdésem. Nincs benne semmi ciki :)
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek hogy felvilágosítottatok hogy ez nem ciki , minden válasz hasznos volt a számomra mégegyszer koszi
pff, igen, annyira ciki, mint hogy van egy fejed, kezed, lábad.... van nemiszerved is. mi a ciki? te vagy ciki kisjányom.
Ha úgy gondolod, hogy ez ciki, mi lesz késõbb? Amúgy anyukád nem kérdezi? Az anyukád!!! Bármivel fordulhatsz hozzá!!!!
"Anya, képzeld megjött!" Ne aggódj, csak addig ciki, amíg el nem mondod. Ez egy teljesen természetes dolog, nincs benne semmi ciki, egyelõre hidd el, késõbb rá fogsz jönni, hogy tényleg így van :)
A kérdező hozzászólása: ahogy olvasom a kommentjeiteket már nem is tunik cikinek ez az egész dolog és igazatok van tényleg jobb lenne megbeszélni ezeket a dolgokat az anyuval mi nagyon joban vagyunk egymással felhotlen akapcsolatunk csak a megfelelo idot keresem erre koszonom a felvilágosíttást

Mekkora az esélye ennek? Úgy hallottam, hogy ha a zsebben hordod a telefonodat a telefon sugárzása impotensé tesz. Mekkora az esélye ennek? Mongyuk ha napi 10órát van a zsebedben?

Legjobb válasz: Hát igen én is hallottam már ezt, de ha tényleg így lenne, akkor hamarosan állati sok impotens férfi szaladgálna a világban.

Hát igen én is hallottam már ezt, de ha tényleg így lenne, akkor hamarosan állati sok impotens férfi szaladgálna a világban.
Háháháháhááá há hááá há!!! Nemáll a fütyije és a mobilrafogja XDDDD
megoszlanak a vélemények a mobil tömeges elterjedése úgy 12 éves, még nincs errõl releváns információ, mit is okoz ugyanakkor az ivarszervek érzékenyek a sugárzásra ezt már biztosan tudjuk
Háháháháháhá :D kis impotens :D A mobilra könnyû fogni mi? Nem meri bevallani hogy nem áll fel neki :D :D SZÍVÁS :D
A kérdező hozzászólása: Nekem ilyen balyom nincs csak hallottam valahol.

Cigizek hogy mongyam el a szüleimnek? F/12

A szüleim nagyon mérgesek tudnak lenni

Legjobb válasz: Szavak helyett beszéljenek a tettek. Este menj be szépen a szobába. Kapd elõ a blázt és lazán kezdj el füstölni. Érteni fogják a célzást.

Szavak helyett beszéljenek a tettek. Este menj be szépen a szobába. Kapd elõ a blázt és lazán kezdj el füstölni. Érteni fogják a célzást.
Anya, apa, be kell, hogy valljak valamit, aminek nagyon nem fogtok örülni. Cigizek. Kiabálnak, kapsz pár pohont, pénzt meg soha többet. :D Ez így korrekt lesz mindenki részéröl. Amúgy én abbahagynám a helyedben több ok miatt: 1.nem fogsz normális méretü férfivá nöni 2.olyan lányról még nem hallottam, aki azért ne járt volna valakivel, mert nem dohányzik, de olyanról már igen, aki nem járt valakivel, mert cigizett 3.majd a fütyidet is megnézheted 20évesen. akkora lesz, mint most és még müködni sem fog annyira, mint cigi nélkül 4.cigi nélkül is pattanásos leszel 1-2év múlva, de így az arcod kibsem fog látszani a ragyából
AZONNAL HAGYD ABBA! Így a szülõknek sem kell elmondani, megúsztál néhány kínos pillanatot ;P
Ember: 12 évesen semmi még letenni, rá se szoktál még...
12 éves kisgyerek vagy, és még helyesen írni sem tudsz. Hiába kezdenék el papolni, vagyis kezdenénk meg kezdtünk, úgyis a saját károdon fogod tapasztalni az egészet, ha nem szoksz le. A szüleidnek meg gratulálok, hogy így neveltek, hogy máris cigizel, sõt még õszinte sem vagy velük.
Hagyd abba! Én is ennyi idõsen kezdtem, mostmeg 26 éves fejjel szenvedek, mint a kutya, hogy le tudjak szokni. Most a te kedvedért kiszámoltam: 2 millió 150 ezer körül költöttem cigire az elmúlt 13 évben. Tedd inkább félre az árát, és járd körbe a világot!
Impotenciát okozhat. Szóval ha inkább azzal szeretnél néhány év múlva felvágni a haverok elõtt, hogy mennyi csajt döntöttél meg, akkor szerintem a cigit egyelõre mindenképpen felejtsd el.
Megállhatsz a növésben, vagy gátolja a növekedést.
Egyre korábban kezdik az emberek. már csak azt lehet várni, hogy 8 éves a gyerek, és lóg ki a cigi a szájából.. ilyet. nagyon tönkreteszed magadat ilyen fiatalon, hogy tudd. fõleg, h nem fogsz tudni leszokni róla.
Nem kell szepiteni, mivel tudod azt, hogyan reagalnanak, tehat inkabb tedd le a cigarettat, es igy fogsz te is sok kellemetlenseget elkerulni! Nem beszelve arrol, hogy gyermek vagy, es meg fejlodni fogsz, tehat komolyan karositja a szervezetedet!
12 évesen cigizel 32 évesen meg azt fogod itt kérdezni hogy rákos vagy hogy mondjam el a hozzátartozóimnak... Bocs a durvaságért, de ez van. Mondd el a szüleidnek minél hamarabb, még mielõtt rászoksz és kérd meg hogy vigyenek pszichológushoz, mert általában ennek pszichológiai okai vannak... Pl. cigizel, ezt általáûban ilyen korban titokban teszik az emberek csak kiprobalas celjabol, de te mégis el akarod mondani, ez azt jelenti hohgy igy akarod felhivni magadra a figyelmet a szuleid elott, igy akarod megkapni a napi figyelem adagod, mert ok nem figyelnek elgge rad...
Hagyd abba és várj mondjuk egy jó 4-5 évet mielõtt eszedbe jutna rászokni:D Amúgy 'mondjam', de inkább nem kötekszek..
szerintem mondd el nekik! hátha kiverik belõled a [email protected] is és utána nem fog eszedbejutni a cigizés többet.
Régebben menõnek számítottál volna, de ma már nagyon ciki és egyre cikibb, ráadásul rendkívül káros, büdös és drága. Még nem késõ abbahagyni.
Apa, anya, cigizek, verjétek ki belõlem!!!
12 éves vagy és cigizel?:O azigen hát sehogy mert ha van egy csepp eszed nem szoksz rá..
A HÁTADRA FÖG NÕNI EGY 3. FÜTYI!:O

Hogy mongyam meg a baratnomnek hogy kicsit tobb figyelemre vagyom a reszerol?

es eszt ara is ertem hogy neha fontosab az egyik baratnoje mint en :(

Legjobb válasz: Szerintem az eleve gáz. Nekem a párom a legfontosabb, pedig mégcsak 17 se vagyok (vagy még 4 hónap :)) . De akkoris. Nekem sose lenne fontosabb a barátnõm, a párommal fél éve vagyunk együtt, de rendeteg idõt töltünk együtt, és hihetetlenül közeli és klassz a kapcsolatunk. Lehet, hogy nincs köztetek akkora lángolás? Ezt csak te tudhatod, hogy hogyan célozz rá. De amúgy, ha látod rajta, hogy fontos vagy neki, csak éppen vhogy elfelejt néha.. akkor pl. kipróbálhatod, hogy hiányzol-e neki. Mondjuk ebbe az a szar, hogy te vagy a fiú, és ezért azért mindent neked kell (elõbb), érted... Szóval ha viszont fordítva megvan a figyelem, akkor jogos , hogy rosszul esik, hogy fele annyit nem ad. Hát nem tudom, szerintem ha valaki sok dolgot kap egy kapcsolatba, azt illik viszonozni. Te ismered ezt a lányt, ha önzõ, akkor én nem tudnám annyira szeretni :S

Szerintem az eleve gáz. Nekem a párom a legfontosabb, pedig mégcsak 17 se vagyok (vagy még 4 hónap :) ) . De akkoris. Nekem sose lenne fontosabb a barátnõm, a párommal fél éve vagyunk együtt, de rendeteg idõt töltünk együtt, és hihetetlenül közeli és klassz a kapcsolatunk. Lehet, hogy nincs köztetek akkora lángolás? Ezt csak te tudhatod, hogy hogyan célozz rá. De amúgy, ha látod rajta, hogy fontos vagy neki, csak éppen vhogy elfelejt néha.. akkor pl. kipróbálhatod, hogy hiányzol-e neki. Mondjuk ebbe az a szar, hogy te vagy a fiú, és ezért azért mindent neked kell (elõbb), érted... Szóval ha viszont fordítva megvan a figyelem, akkor jogos , hogy rosszul esik, hogy fele annyit nem ad. Hát nem tudom, szerintem ha valaki sok dolgot kap egy kapcsolatba, azt illik viszonozni. Te ismered ezt a lányt, ha önzõ, akkor én nem tudnám annyira szeretni :S
hm ismerõs a dolog :D rohadt idegesítõ ugye? :D nézd a jó oldalát! a barátnõje fontosabb és nem az egyik haverja :D:D az gázosabb lenne (ugye bea!?)
Szerintem az hogy NÉHA fontosabb a barátnõje, még nem azt jelenti, hogy nem figyel Rád...Volt egy hatalmas vitánk nem rég (Barátnõm-barátom) hogy kivel vagyok többet...s kit hogyan hanyagolok. egyértelmûen a barátnõm volt felháborodva, mert mostanában "elhanyagoltam" a barátom miatt (akivel 8. hónapja vagyok együtt, és hihetetlenül közel állunk egymáshoz(lelkileg is))...viszont a barátom néha felhányja nekem mikor egy kicsit CSAK a barátnõmmel lennék (szinte nem is vagyok vele soha) és ez már önzõség...ha a barátnõdnek fontosabb a brátnõje, akkor nincs miért kötni az ebet a karóhoz!!!!!amúgy meg ne birtokolni akard hanem boldoggá tenni! :)

Miért nem értek semmihez akármit csinálok semmi nem jó miért, mindig van olyan ember azt mongyák semmit nem ér a munkám stb valamit meg csinálok otthon azt mongyák hogy sz. R stb ki gúnyolnak ki nevetnek miért?

ássam el magam elegem van, a nőkről inkább nem is beszélek ugyan az a helyzet szerencsétlen ember vagyok ez van ezen má csak a nem tudom mi seggit nem csinálok többet semmit

Legjobb válasz: Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

Én is belefáradtam már ezekbe. Ráadásúl tél van ilyenkor még negatívabb vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!