Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjuk; a (5146 db)

Hogyan mondja a cigány azt, hogy okostelefon?

Legjobb válasz: Gõzöm sincs. Mért, hogy mondja?

Gõzöm sincs. Mért, hogy mondja?
Színesfém
nokíjá
dzsényiusz telcsi
Megeszem a májad!
Rákostennyefonny dikkhájjáá íhen!
A kérdező hozzászólása: -jájjjjj de ráfinált mobil
Diiikkkmá! Ájjfón!
Éckombány tülülü
zsenitalcsííííí more
#1 szerintem azért kérdezte, mert õ se tudja:D
okosbasa:D:D
némmá', mennyit tud ez a számoloúgíp :)
te gázsi experiáááá dikmán vernééé meg a devlááh éz tûl okóós. te gázsi ném ûgy néééz ki mint á joúska?? áz is ilyen párászt hágy ném áll még a kezámbán. XDXDXDXDXDXD
Kevís a fím rajta!!!!

A Tanuló kutyuson mit kell megnyomni, hogy mondja a számokat, meg az ABC-t?

Már két napja ezzel küzdök, se se ABC, se nem számol.. Selejtet vettünk??

Legjobb válasz: Remélem kibontottátok a dobozból?? Az fontos! Ha megnyomod a jobb talpát/narancssárga/akkor azt mondja elõször hogy "tanuljunk" ezután megnyomod a kezét mondja hogy "kéz"ha a piros kezét nyomod akkor elénekli az ABC-t stb.ha még egyszer megnyomod a narancssárga talpát akkor egy másik funkcióba lép azt mondja hogy "énekeljünk és játszunk" akkor mindegyik végtagnál énekel.Harmadszor megnyomod akkor elbúcsúzik"pápá"/kikapcsoltad/

Remélem kibontottátok a dobozból?? Az fontos! Ha megnyomod a jobb talpát/narancssárga/akkor azt mondja elõször hogy "tanuljunk" ezután megnyomod a kezét mondja hogy "kéz"ha a piros kezét nyomod akkor elénekli az ABC-t stb.ha még egyszer megnyomod a narancssárga talpát akkor egy másik funkcióba lép azt mondja hogy "énekeljünk és játszunk" akkor mindegyik végtagnál énekel.Harmadszor megnyomod akkor elbúcsúzik"pápá"/kikapcsoltad/
Én vagyok aki mondta hogy bontsátok ki!!! Mert bele van húzva egy fehér müanyag lap!Igy csak röviditve müködik és nem dalol rendesen.Ha kihúzod belõle ezt a "lapot"akkor fog rendesen müködni ez azért van hogy az áruházakban a nyomkodástól ne tegyék tönkre/ne meritsék le az elemet stb/.
Mi is most vettünk a tesóm gyerekének. Ráadásul a legújabb kiadást, aminek szíve is van. A lába(bal) az ábécé, de csak p-ig énekli... csúcs! Számolni még nem számolt. :S Azt a miénk sem tud? :S
A kérdező hozzászólása: Azta!!! Gondolom, elírtad egy nullával, és 12.900 ??? De durva, engem meg még a barátnõim meg is feddtek, hogy máshol 6.900.. (na jó, mondtam nekik hogy most 600 Ft különbség, a benzin ennyibe kerülne, ha máshol vettem volna).
Ja, elírtam! Persze! :) :) :) :) :)
A kérdező hozzászólása: De lehet, hogy az a 12.900-as még ennél is többet tud, nem?? Honnan rendelted? Csak ha épp olvassa még valaki, aki venni akar.. akkor ne járjon már rosszul.
De egyébként akkor is nagyon-nagyon jó áron volt ám ez a 7500 Ft-os! Én végignéztem a környékünk boltjait és 10.000 alatt sehol nem volt!
A kérdező hozzászólása: Hát, igazából, mikor vettük, nekem fogalmam se volt az árakról... És a Cora-ba se járunk, csak pont volt oda két ajándék kuponunk és azért mentünk. És a kislányom elkezdte ölelgetni és nyomogatni ezt a kutyust, apja pedig berakta a kosárba, hogy akkor ez lesz az ajándéka :)
http://bolthely.hu/babyshop/lista/47d7f9b4eaad7&lepes=11 Innen rendeltem, mert ez a 9365 Ft-os ár szuper jónak tûnt az itteni boltiak mellett. Erre idetelefonált egy nõ, hogy ez a régi fajta és elfogyott. Felajánlotta, hogy küldik az újat(12900 Ft), de a szállítási költséget akkor átvállalják. Más játékokat is rendeltem és így jónak véltem, vagyis kiszámoltam, hogy szinte akkor ugyanott vagyunk... Így meg a legújabb modell jött(állítólag). Mindegy, egyébként meg vagyok vele elégedve most, hogy az elõbbi kedves anyuka elmagyarázta, hogyan is mûködik. :) Boldog születésnapot a kicsidnek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ és a köszöntést is, köszönjük szépen! :) Nektek és a többieknek is jó mulatást/szórakozást az új játékkal! :) És sok boldogságot a kicsikhez!!!!!!
Amúgy az utóbbi információt is hálásan köszönöm az egyik anyukának!(Aki javasolta a kibontást) Már el voltam keseredve, hogy megvettük ennyi pézért és fél dallamokat ad, meg fél ábécét. Huuuuuh...tényleg nagyon köszönöm!
Én is 7500ft-ért vettem!
A kérdező hozzászólása: De jó, megelõztél, mert már épp kérdezni akartam, miért fontos, hogy kibontsuk! :) ) Gondolatolvasónak teccik lenni? :) ) Köszi, hogy megírtad, kibontom, ha elmennek itthonról... Addig nem akarom, mert akkor "lõttek" a szülinapi meglepetésnek :)
Pfff...én rendeltem: 129000 Ft. Állítólag idei kiadás, legújabb...megszívtam!
Sziasztok, de jó hogy valaki kérdezte. És számolni hogy számol, mert nálunk is ez a "gond" jelenleg épp!
A kérdező hozzászólása: 3 hete vettük a budaörsi Cora-ban 7.500 Ft-ért. Kíváncsi leszek, fog-e mûködni rendesen, remélem. :) )
Én is köszönöm! össze-vissza nyomogattam... Még jó, hogy el nem rontottam itt karácsony elõtt. Kérdezõ! Mennyiért vettétek?
A kérdező hozzászólása: Húú, köszi, aranyos vagy! :) Nem, nem bontottuk még ki, mert most kapja a kicsim ajándékba a jövõ héten... Most épp alszik, így nem tudom kipróbálni, de ha felébred, elküldöm az apjával sétálni, és akkor "nekiesek" újra. Adhattak volna hozzá egy használati útmutatót is ilyen bénáknak, mint én :) Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Ennek is van világító szíve. :) A bal lábán van az abc felirat, de egyetlen betût sem mond, helyette zenél... Számolni se hallottuk még, pedig a dobozán azt hirdeti, hogy ABC-t tanít, és számol... Hát ez nem.. Ja, és a budaörsi Cora-ban vettük, tehát nem is a kínai piacon..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Lányok! KIBONTVA A CSOMAGOLÁSBÓL TÖKÉLETES!!! :)

Hogy mondjuk a p*nát szépen?

Szemléltesképpen a férfi becsességre: pénisz, hímvessz?.

Legjobb válasz: Mondjuk nemiszervnek....erre nem gondoltal???

Mondjuk nemiszervnek....erre nem gondoltal???
vagina talán hivatalosabb név, de nekem a punci a legkedvesebb!
:) Nekem tetszik a kérdés! Amugy ha elmegy valaki a nodokihoz, nemhinném, hogy említenie kell, hogy a p*val van a gond, mert ugye ott arrol szol minden!Csak elmondod, hogy mi a panasz! De amugy vagina a gyakoribb elnevezés sztem ha dokinál vgyunk! De a legkedveltebb a punci ha a párkapcsolatodban van rola szo!:)
Nem feltétlenül kell orvosnál latinul beszélned, ha a hüvelyed ég, azt mondod, ha a szeméremajkak, azt , ha az egész akkor az egész nemiszerved, ahogy írták.Nem kell túlkomplikálni, hidd el az orvos érteni fogja.Azért azt ne mond, hogy Doktor Úr fáj a puncim:-))
igen a vagina az a hüvely :D okos :Dxd mit mondunk ilyenkor? ize mondtok me nekem nincs :D hm elõszöris :D : nem azt hogy a nemiszervem me akk megujjaz XD -"no mostmá nem viszket angyalkám" oszt röhögg foghijas kéjenc álatm odjára :D feltételezem azt hogy az ágyékomnál. s be vágsz egyk is pirulást a szemed alá :D 1 az ary :D 2 abbol tuti érteni fogja :D hehe mellesleg: "pina pina punci vagina és nunci" XD mellesleg az durva hogy csaj léttedre ugy emlegeted hogy a pinám xd
suna, punci, penna, nunus, nuni,
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam így emlegetni, bundásnak vagy bundinak van elkeresztelve (mindannak ellenére, h nem az). S aktualitása sincs valójában a kérdésnek, csak hipotetikus a felvetés. Lehet még rá szükség. Csak arra gondoltam, ha az egésszel van gond, akkor mit mondunk? A nemiszerv jónak tûnik, a lágyék az ennél nagyobb részt ölel magába. A kérdésben egyértelmûen kénytelen voltam ezt kiírni, az elsõ kommentomban pedig a felette lévõ rosszaló megjegyzés miatt írtam ki. Elképzeltem a doki fejét, hogy azt mondom neki hogy sunci, bula vagy bojhos. Háááát, ennél nekem a pirulás sokkal-sokkal jobban megy. A 6. válaszolót nem értem. A barátnõmet? lány vk.
Jót nevettem a kérdésen:D sunci, bula, bojhos, :DDDDD bocs de nagyon vicces.1xûen nemiszerv! szia
ezt el képzeltem XD a bnõdet rá akarod venni hogy no ak khajrá és elkezdessz itt ienekt zagyválni hogy nemiszerv XD sztem szájba rugna :D:D NMÉ ÁRULNÁD EL NEK IHOGYM IT CSILSZMAJD? :D MEGVAGY TE HIBBANVA? :D ABBA MI A "POEN" :D
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, s hogy vkinek tetszik is a kérdés. Ha pl. bõrgyógyászhoz, esetleg háziorvoshoz megyünk, akkor mondani kell, hogy mivel van a gond. A vagina az a hüvely...
A kérdező hozzászólása: Sokminden szerepel a szókincsemben, nem kell féltened! Szimpla egyszerûséggel nem jutott eszembe olyan szó - mint pl. a nemiszerv -, ami az egész PINÁT magába foglalja!
Azért furi, hogy csak a PINA szó szerepel a szókincsedben...
A kérdező hozzászólása: Esküszöm, hogy nem :$ Köszi :) Igyekszem nem megfeledkezni róla, ha szükség lesz rá!
punci, cunci, cuncus nemtudom:)

Hogy mondom a következõ mondatokat angolul?

Az a célja, hogy legyen egy új autója.

Legjobb válasz: His purpose is to have a new car. (His purpose is that he has a new car) The new philosophical trend is about caring more about the eldery. If you had eaten more fruits, you would not be sick (now). Inkább "come in"-t mondanék, nem hiszem hogy 2 prepozíció kellene hozzá.

His purpose is to have a new car. (His purpose is that he has a new car) The new philosophical trend is about caring more about the eldery. If you had eaten more fruits, you would not be sick (now). Inkább "come in"-t mondanék, nem hiszem hogy 2 prepozíció kellene hozzá.
A kérdező hozzászólása: köszi!

Microsoft paintben, hogyan lehet úgy képet beszúrni, hogy mondjuk a fehér hátteret eltüntetem?

Microsoft Paint '10. Be szeretnék szúrni két sornyi szöveget, amit Word-ben formáztam, de a fehér hátteret nem emlékszem hol lehet eltüntetni, hogy csak a szöveg maradjon.Valaki?

Legjobb válasz: Elõször vedd le a képméretet (attributum) kisebb méretre mint azt a képet mint amit be akarsz szúri (mondjuk 1x1 pixelesre) és eztán szúrd be a képet!

Elõször vedd le a képméretet (attributum) kisebb méretre mint azt a képet mint amit be akarsz szúri (mondjuk 1x1 pixelesre) és eztán szúrd be a képet!
ja, bocs! Azt hittem képet akarsz beszúrni!
Formázott szöveget nem tudsz beszúrni, hanem Paint-ben kell a nyers szöveget formázni (amennyire képes). Szöveg beszúrása gombra kattintva a szerkesztés panelen az "átlátszó" gombot kell aktiválni.
Remember who the real enemy is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)

Hogy mondjuk a színezett arckrémet angolul? Hogy keressek rá erre ebayen?

Legjobb válasz: Próbáld úgy, hogy tinted cream, vagy tinted moisturising!

Próbáld úgy, hogy tinted cream, vagy tinted moisturising!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sikerrel jártam :)

Hogy mondom a következõt?

My hobby is informatik and i play chess.

Legjobb válasz: My hobbies are I.T. and playing chess.

My hobbies are I.T. and playing chess.
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogy mondjuk a 2014 et angolul?

twenty - fourteen?

Legjobb válasz: Igen,én úgy tudom hogy az évszámok számait kettesével kell mondani.

Igen, én úgy tudom hogy az évszámok számait kettesével kell mondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Igen, a twenty-fourteen is jó, de mivel itt nincs százas, ezért mondhatsz two thousand and fourteent is. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!