Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam otthon, hogy (56 db)

Más lánynak is azt mondják otthon hogy gazdag fiút keressen magának?

Anya egyik kolléganõje mesélte hogy õ megmondta a lányainak hogy gazdag fiút fogjanak maguknak.

Legjobb válasz: A szerelmet és a boldogságot, a családi harmóniát nem lehet pénzért megvenni

A szerelmet és a boldogságot, a családi harmóniát nem lehet pénzért megvenni
Némeik szülõnek a börtönben a helye..
Nekem sosem mondtak ilyesmit, pedig egyetlen lány gyerek vagyok. :)
Utolsó: Ez a legbiztosabb megoldás!
Nekem is mondogatták anno, de sose tudott érdekelni, mert eleve nem vonzódom a fiúkhoz.
Nem, engem arra tanítottak mindíg is hogy magam teremtsem meg azt amire szükségem van, a szépség másodlagos volt a családban, a tanulás volt az elsõ. Most van 3 felsõoktatásban végzett/ vagy ott tanuló gyerekük a szüleimnek. Aik nem mellesleg boldogok elégedettek az életükkel. Párválasztással kapcsolatban sem féltenek minket, és soha nem szólnak bele.
Hát igen, vannak ilyen gyökér szülõk, csak abban lehet bízni, hogy a lányok mihamarabb rádöbbennek, mekkora hülyeség is ez.
Nekem csak annyit mondanak, hogy szeretnék, ha olyan barátom lenne, aki normálisan bánik velem. Meg hogy nem nekik, hanem nekem kell megfelelnie. Bár lehet, hogy akkor lenne könnyebb a jelölteknek, ha fordítva lenne XD
Hát az anyuka elég gyökér lehet. Minden szülõ részérõl gyökérség megmondani, hogy kivel járjon a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Szép lány mind a kettõ és így tudnak válogatni. Nem hiszem hogy a gazdag fiúk rondák lennének. Ha meg nem szeretik a fiút akkor váltanak, fiatalok még...
Legalább õszinte...
Nekem sohasem mondtak ilyet, arra tanitottak, hogy alljak meg a sajat labamon. Viszont van egy baratnom, akit igy neveltek. Nem fejezte be az egyetemet sem, ferjhezment, vegul amikor kiderult, hogy megsincs annyi penz, mint amennyit vartak az anyjaval, akkor elvallt egy gyerekkel. Most ismet ferjhez ment valakihez aki allitolag gazdag... A masik pedig egy idosebb no, aki ferjhez ment, minden evben nyaralni jartak, jol eltek, es most, 50 evesen vallt el a ferjetol. Visszakoltozott a szuleihez. 50 evesen semmije sincs az eletben! Szoval az, hogy valaki gazdaghoz megy ferjhez, az meg semmire sem garancia, sot nagyon a visszajara is elsulhet! Szerintem csak olyan ember ad ilyen tanacsot a gyerekenek, aki nem hajlando dolgozni es torekedni az eletben. Varjak hogy minden az olukbepottyanjon, csak azert mert szepek... De kerdem en, mi lesz ha a szepseg elmulik? Se iskolajuk, se vagyonuk, se munkajuk nem lesz...

Hogy mondjam el otthon, hogy meleg vagyok? 24F

Szüleimet nem akarom bántani ezzel, de nagyon rossz ez így, hogy mindig mondják, hogy majd ha neked is feleséged/gyereked lesz..(noha utóbbi még így-úgy lehet)

Legjobb válasz: Én olyan sztorit tudok ahol a csaj és a pasi között volt 20 év. Szegény csaj naív volt és úgy tudta, hogy a srác csak 10 évvel idõsebb. Ezt hazudta neki. Tény, hogy a csávó tényleg jóval fiatalabbnak látszott. A durva, hogy még nem volt 18 a csaj amikor összejöttek. 16-17 volt. A lényeg, hogy kiderült és õ is azon aggódott, hogy mit mondjon a szüleinek. Ott elfogadták és azt mondták, hogyha vela akar élni akkor rajtuk nem múlik. Azóta már nincsenek együtt. Egyébként mit veszítesz? Elõbb-utóbb úgyis kiderül, akkor meg?

Én olyan sztorit tudok ahol a csaj és a pasi között volt 20 év. Szegény csaj naív volt és úgy tudta, hogy a srác csak 10 évvel idõsebb. Ezt hazudta neki. Tény, hogy a csávó tényleg jóval fiatalabbnak látszott. A durva, hogy még nem volt 18 a csaj amikor összejöttek. 16-17 volt. A lényeg, hogy kiderült és õ is azon aggódott, hogy mit mondjon a szüleinek. Ott elfogadták és azt mondták, hogyha vela akar élni akkor rajtuk nem múlik. Azóta már nincsenek együtt. Egyébként mit veszítesz? Elõbb-utóbb úgyis kiderül, akkor meg?
Elsõ, sikerült megtalálnod az egyetlen sztorit, ami nem passzol ide. Te meg növessz tököt, és ülj le velük és mond. Nem nehéz.
Az alapozás szerintem már megvolt még ha ki is zárták magukból a témát. Én tesómat avattam be elõször, aki aztán mindent elmondott anyának. Anya mindig azt mondta, hogy akkor is szeretne, ha embert ölnék, így alkalma volt bebizonyítani, hogy ez tényleg így van. A barátaimat mindig tisztelte és szerette. Apámat nem igazán érdekelte, hogy mi van velem, így õt nem tartottam szükségesnek beavatni.
Mond el nekik és kész. El kell fogadniuk mivel a fiuk vagy. Elöször nehéz lesz nekik, adj idõt.
Szerintem esete válogatja. 53éves férfi vagyok, még nem tudtam rászánni magam, hogy elmondjam szüleimnek.Erre a hátralévõ kis idõre meg már nem hiszem, hogy érdemes.Nagyon szégyellem. Együtt lakom velük, férfiakat nem hozok haza.Ami gyanús lehet, hogy nõket sem.Én nem mondok semmit és õk sem szólnak semmit.

Hogy mondjam el otthon majd, hogy megbuktam?

Még soha nem buktam meg,de most kémiàból és matekból nagyon rosszul àllok és a tanàrok azt mondtàk,hogy màr ezt nem tudom kijavítani.. Hogy mondjam el a szüleimnek? és a pótvizsgàn àt tudok menni két tantàrgyból,ha nyàron készülök ràjuk?

Legjobb válasz: A szüleid nem ellenõrzik a jegyeidet? hogy ezt neked otthon el kell mondanod? vagy kamuzol:D

A szüleid nem ellenõrzik a jegyeidet? hogy ezt neked otthon el kell mondanod? vagy kamuzol:D
nekem sem kérdeztek rá a jegyeimre, bár én magántanuló voltam, és k u r v a depressziós.. aztán elsírtam a bánatomat, és azt mondták, nincs baj, tudjuk, min mentél keresztül, szeretünk, nem a legnagyobb gond, hogy megbuktál gyermekem, blablabla.. utána jártam egy évet újra tizedikesként, de annyira megviselt, hogy ott is hagytam a sulit (közben 18 lettem), most pedig estire járok, és jövõ évben érettségizem. utána pedig irány az egyetem, semmi sincs veszve.. ennyi volt a totál érdektelen történetem, jóéjszakát! amúgy a kérdésedre felelve, légy õszinte, mondd meg nekik, mi és hogy történt, vállald a felelõsséget, és dolgozzatok a megoldáson! Sok sikert a vizsgákon!:)
Nincs valami olyasmi, hogy pótvizsga? Ha tepersz, azon át tudsz menni. Oké, ezen a felületen még sosem mondtam ilyet, de egyetemista vagyok BME biomérnöki szakon, matekból és kémiából emelt szinten érettségiztem, szóval ha pesti vagy... ;)
9-es, de van e-napló, pl. öcséméknél már az mûködik, nincs is ellenõrzõje a srácnak. Amúgy a szüleid hh nem tudnak a jegyeidrõl? Ez nagyobb gáz (teljes érdektelenség), mint az, hogy megbuksz.
Ez a szüleid hibája is, nem csak a tied, tehát bátran. Ha dühösek lesznek, valójában saját magukra lesznek dühösek. Csak te szívod meg.
(Kedves okoskodók! Nálunk is e-napló van és az égvilágon senkit nem érdekel, hogy a szülõk értesültek a jegyekrõl vagy nem. Fél év végén és év végén kapunk olyan értesítõt amit alá kell íratni.) Szerintem le tudsz pótvizsgázni kettõbõl is, sok mindenkinek sikerült már :-) de akkor nagyon tanulnod kell rá, a nyarad nagy része el fog úszni. A szüleidnek úgy a legegyszerübb ha elmondod simán kertelés nélkül. Legalábbis az enyémeket nem érdekelné mit miért csak ha azt mondom elrontottam, kijavítom (átmegyek). Sok szerencsét! :-)
Mond meg vállald a felelõsséget.
Mást nem tudsz tenni, csak eléjük állsz, és elmondod, hogy ebbõl és ebbõl megbuktam vagy úgy néz ki meg fogok bukni. Biztosan nem fognak érte megdicsérni, de igazából volt már ilyen a világtörténelem során, és lesz is még. Tizedikben én is buktam matekból, és még a pótvizsgán sem mentem át, most pedig már bent vagyok az egyetemen szóval semmi nincs elveszve. Nem mondom, hogy akkor megdicsértek a szüleim, de igazából nem volt ordítozás, veszekedés elfogadták és kész, hiszen mást nem is igazán tudtak tenni.
Elõbb utóbb úgyis megtudják. Minél késõbb mondod el, annál rosszabb lesz. Átmenni pedig át lehet kettõ tárgyból is, csak nem úgy állj hozzájuk, mint évközben. Ha kell, akkor kérj valakitõl segítséget. Már most kezdj el a pótvizsgára készülni, mert néhány nap alatt nem fogod tudni megtanulni.
Hmm drága gyerekem és a bukásértesítõt azt hova rejtetted el mi?:) Nálunk is e-napló van, de emellett írásbeli értesítõ az esetleges bukásra állásról és azt alá kell íratni és visszavinni a suliba! Csak tudom, most írtam alá!:)
nekem anyáék sosem kérdeztek rá, h milyen jegyeim vannak, és a suliba sem ellenõrizték h szülõ látta-e.. szóval.. nem hinném h kamu a kérdés.. a legtisztább aha eléjük állsz és megmondod.. én is buktam egyszer.. xd szóltam nekik h év végén bukóó lesz xd mondták h akkor nyáron tanulóó lesz xd és sikerült is a pótvizsga :D sok sikert! :)
Át tudsz menni nyáron, csak sokat kell tanulnod. Esetleg menj el magántanárhoz.
9-es én idén fejeztem be a középiskolát, már 4 éve is volt e-napló, nálunk legalábbis azt használtak végig(taninform az elsõ 2 évben, utána meg valami más). Természetesen az lehet, hogy a kérdezõ iskolájában még nincs, errõl õ tud nyilatkozni. A hackeres részt nem tudom mire írtad.
Állj eléjük és vállald a felelõsséget.Az életben késõbb, mindenért amit csinálsz vállalnod kell.Mondd meg nekik hogy nagyon sajnálod hogy csalódást okoztál nekik, és gõzerõvel fogsz nyáron tanulni.Ha kell akkort vért izzadsz.Lehet hogy pillanatnyilag rossz lesz, lecsesznek, mérgesek lesznek de legalább tiszta lesz a lelkiismereted.Ezt kell tenned.
Elvileg a szüleidnek is képbe kell lennie, szóval már régen rossz ha mindez hideg zuhany lesz nekik. Amúgy meg a legjobb ha simán megmondod és kész. Ha balhéznak is majd megnyugszanak. Két tárgyból pedig simán lehet pótvizsgázni csak tanulj minden nap egy pár órát. De mégjobb lenne ha beszélnél a tanárokkal és kérnél javítófeleletet, hátha...
A kérdező hozzászólása: Hàt nem mutattam meg a jegyeimet. Meg àltalàban bíznak bennem, hogy nem történik ilyen. Csak hàt..most ezt eléggé elrontottam....
Hàt nem mutattam meg a jegyeimet. Akkor ki irta alá az indexedben? Mondom én hogy kamuzol?:D
Az aláírásokat a gimiben minden hónapban ellenõrzik. Szóval? Régen járhattál suliba ha ezt nem tudod:D
Lehet, hogy alhamisította... Nem vádaskodni akarok, csak hipotézis, ami simán lehetséges.
Ha e-napló van akkor a kutyát nem érdekli a szülõk aláírása...
8 Még nincs e-napló:D csak tervben. A hacker szórakozásokra is készülnek, ha mond ez valamit. Szóval nem lesz olyan, hogy heckerke 1-eseket írbe, mondjuk egy 5-ös tanulónak poénból:D
7 Állítólag van egy szülõje is. Gondolom havonta az elveszett szülõ csak rákérdez õkegyelménél, hogy mizu a "Futrinka utcában"?:D
Ha nem kamu a kérdés, és nem megy a tanulás, akkor szívesen korrepetállak, ha budapesti vagy. Emelt érettségit tettem pár éve kémiából, matekból pedig 91%-ot kaptam középszinten. Írj privátot, ha érdekel a dolog! A kérdésedre válaszolva pedig. Sajnos nem nagyon tudsz mit tenni, el kell mondanod. Javaslok egy csendesebb estét a beszélgetéshez, amikor nem olyan rossz otthon a hangulat. Nem fognak örülni neki nagy valószínûséggel, de ha megteszel mindent nyáron, hogy átmenj, akkor nem lesz akkora gond remélhetõleg. Én a töri hármasomat próbáltam rejtegetni hatodikban, nem kellett volna. Rájöttek így is. Csak nem értették, miért nem ötös, mert a témazérók alapján négyes ötös között áltam. Az egyes röpdolgozatokról valahogy mindig "elfelejtettem" beszámolni... :D

Megerőszakoltak. Hogyan tálalhatnám otthon? Csak egyszerűen mondjam el? Vagy tartsam magamba?

Legjobb válasz: Ha megerõszakoltak akkor ne csak otthon, de a rendõrségen is el kell mondanod, ha nem akarod, hogy mással is megtegye. A te döntésed, tudom, nehéz.

semmiképpen ne tartsd magadban. Gondolom nem te tehetsz arról, hogy megtörtént, így a szüleid segíteni fognak. és kell is segítség, mert egyedül nem fogod tudni feldolgozni.
#2 feltennék anyudnak egy kérdést, hogy miért nem dobott lelencbe :(((( Mekkora egy surmó f_szkalap köcsög vagy, biztos bodzaszedõ is :(((( :S És ha csinosan öltözködik akkor mi van, igenis öltözködjön egy egy olyan csaj aki megteheti csinosan, mert olyan a teste legyen rá büszke. Csak az olyanok mint te meg a bodzaszedõ-norvég cserediákok akik nem tudnak parancsolni maguknak, vagy nem tudnak csajt felszedni. Kérdezõ tudod ki volt?Komolyan kérdezem, menjünk el és keressük meg van egy két nagyon , , kicsi haverom", ilyen 160kg-osak és boxolók ketrecharcosok, szétveretem azt a barmot halál komolyan, olyat kap, hogy az anyjába is visszadugják.
Ha megerõszakoltak akkor ne csak otthon, de a rendõrségen is el kell mondanod, ha nem akarod, hogy mással is megtegye. A te döntésed, tudom, nehéz.
Kórház, kivizsgálás (hátha van még valami 'nyom')! Õk hívni fogják a rendõrséget.
sajnálom :( mondd el feltétlen. hidd el, jobb lesz neked is hogy nem tartod magadba :) úgy kezdd, h "figyelj, valamit el szeretnék mondani, rossz dolog történt"
otthon rendõrség kórház. csináld ki aki ezt tette veled.
Jelentsd fel mindenképp azt a gyökeret. Egyébként furcsa érzés belegondolni, hogy ha a kettes válaszolóhoz hasonló ostoba és gonosz barmok mind halva születnének, a fizikai erõszak ismeretlen fogalom lenne a világon. De szép is lenne. Nem létezik semmi ami feljogosít bárkit, hogy megerõszakoljon egy nõt. Max csak azok érdemlik meg, hogy ilyet tegyenek velük, akik azt gondolják, hogy az áldozatok saját maguk tehetnek róla, hogy megerõszakolták õket. Tehát akik ostobák és ennyire gonoszak, és sajnos élve jöttek a világra. Az erõszaktevõk is pont hasonló mentalitású emberek. A kérdezõ semmi olyat nem tett amivel kiérdemelte volna. Ahhoz meg amúgy sem kell kihívónak lenni, hogy megerõszakoljanak. Elég ha lélegzel.
Egyszerûen mond el és keress pszichológust !!!
ha lány vagy, és khivó ruhákban kelleted magad, akkor megérdemled.
napközben történt, vagy sötétben? mások is voltak a környéken? vagy mégis hogy történt? egyébként sajnálom:(
#2-est meg kéne erõszakolja néhány benga nagy homokos néger, aztán utána a szemére kellene hányni, hogy minek van ilyen csinos fehér popója...
Szólj a rendõröknek vannak szép szál legények akik utálják az erõszakot mikor anyámat akarták megerõszakolni kihívtuk a rendõrséget vannak erõszakoskodással foglalkozók és akkora emberek jöttek ki hogy a bakancsukig nem értem még akkor ezek megtalálták és nem gyengén ellátták a baját tárgyaláson már remegve ült.
Persze mond el, ne nyomozgass, gondolom a szüleid úgyis feljelentik, az a fele meg majd megy magától....
Remélem sikerült elmondanod otthon és feljelentettétek. 2 éve velem is megtörtént, mára már könnyebb, nem gondolok rá folyton, de azért eszembe szokott jutni, olyankor nagyon rossz érzés, és iszonyatosan megalázva érzem magam, de idõvel könnyebb lesz neked is. a feljelentést ha megtetted nagyon hosszú ideig el fog húzódni. velem 2010 nyarán történt meg, a ruháimat most márciusban kaptam vissza a rendõrségtõl. 5-6-7 órás tárgyalásokon voltam egy légtérbe avval az emberrel.. nem könnyû. ráadásul ha nincs elég bizonyíték, feleslegesen járkálsz tárgyalásokra stb. KITARTÁS! ha gondolod írj üzit, névtelenül hátha megkönnyebbülsz ha beszélhetsz róla, vagy ha kérdésed van esetleg!
#2: vajon ezt mondanád a lányodnak is, ha vele történt volna? Kérdezõ: mindenképpen mondd el, aztán jelentsétek fel az illetõt. De legalább anyukádnak mondd el. Nincs a baráti körödben olyan, aki szívesen ellátná egy ilyennek a baját? Megteszi mással is, ha nem lesz ennek következménye. Gondolom nem szeretnéd, hogy mással is ez történjen.
erõsnek kell lenned...lelkileg fel kell készülni a herce-hurcára. Ilyenkor egy alap kivizsgálás is nagyon megterhelõ a vallomás, hogy elmondd pláne...mivel a Te esetedben már bûntették ezért valószínû nem lesz évekig tartó rendõrségi ügy és 1000 kihallgatás, de az a 3-4 elmesélés is fájdalmas lesz...de ezen túl kell lenni. Merre laksz? (elég megye is) ismerek egy jó pszichológust de õ zalai.
2, 16! Ti most honnan a rákból szeditek azt, hogy a lány mit viselt? De különben is, nyár van, itt külföldön is faszénné lehet sülni, Magyarországon pláne, még szép hogy nem télikabátban mászkál!
#16-os te is bújjál el IQ bajnok, de okos vagy istenem. Akkor miben legyen egy csaj puffajkában meg sisakban. Pasi tudjon magának parancsolni vagy menjen kurv_hoz, ennyi és meg van oldva. Az ilyet beraknám lópornóba vagy egy pár fekához azt kicsit dolgozzák meg, pár nap múlva azt is megbánná, hogy élve született :(
Ha meg ilyen primitív ösztönlények, akkor másszanak vissza a fára -.-"
A kérdező hozzászólása: Nem ismerem a férfit..:/ de már többször volt börtönbe erõszak miatt..
Akkor fõleg fel kell jelenteni. Jó esetben az egész hátralevõ életét a sitten fogja tölteni.
Ahol megtalált téged vagy kiszúrhatott magának azon a helyen tuti ismerik. Menj oda vissza kérdezõsködni, persze kisérettel. Otthon feltétlen meséld el. Az hogy lehet, hogy nem ismered de tudsz az elõéletérõl? 20/F
Én az 5. voltam. Látom nagyon leszóljátok a 2.-at. Mivel nem ismerjük a szituációt, ehhez nem nagyon tudunk mit mondani nem? Ettõl a szituációtól és a kérdezõtõl függetlenül lenne valami abban, amit a 2. ír, bár a hangnemmel messze nem értek egyet. Sok férfi van, aki szeretne már lefekdünivégre valakivel, és a lányok meg lenge ruhában kelletik magukat, az tényleg nagyon rossz, mézesmadzag, mint amikor a Szaharában találod magad egy csomó ásványvízzel, amiket nem lehet kinyitni, ez kínzás. Lehet, hogy a 2. is ilyesmin ment már keresztül, ennyibõl megértem az indulatait, még ha nem is illik ide az egész. De az is lehet h csak rosszindulatú, nem tudom. Szóval ha a Szaharában valaki jól odavágja a vizesüveget h végre kinyíljon és ihasson belõle, az végülis érthetõ. Lúzer meg senki nem attól lesz, mert azt választotta önként. Ezt most a kérdezõ kérdésétõl függetlenül írtam.
Mindenképpen mondd el a szüleidnek, tudniuk kell, mi történt! Egyedül nem tudnád feldolgozni, elõbb-utóbb bele is betegedhetnél, hogy nem tudsz kivel beszéni róla. Meséld el a szüleidnek, az elejétõl a végéig, ahogyan történt, utána pedig menjetek be a rendõrségre és tegyetek feljelentést. Biztosan tudsz olyan információt, ami alapján el tudják indítani a nyomozást. És keressetek fel egy nõgyógyászt is, aki megvizsgál, a biztonság kedvéért, nehogy baj legyen (nemi úton terjedõ betegség, terhesség stb.). Majd, ha szükséges menj el psziholódushoz is.
Valahogy tud meg ki, tuti egy ork, erre mérget veszek. :((( Jelents is fel.Ez Abszurdisztánia kiengednek egy ilyen majmot, kapna a brigádomtól, megcsókolgatnák egy viperával az tuti, holnap már nem élne visszadugnám a k_rva anyjába aki kipréselte azt a férget :O
A 2esnek tokeltesen igaza van. Minek vesztek fel egy szal semmit ha benne van hogy meroszakolhatnak.
A nõk nem egyenlõek egy üveg vízzel amit egy pasi kedvére használhat ha épp olyanja van!!!!
Ne légy dühõs...õk biztos nagykabátba járnak...eszükhöz mérd...(IQ nukuk)

Hogyan mondjam el otthon?

Ezen a héten kaptam egy osztályfőnökit, igazgatóit és 9 egyest. Koleszos vagyok és anyám nem tud a jegyekről és az intőkröl se. Mellesleg hétfőre kellene igazolás mert igazolatlan kapok ha nem lesz.

Legjobb válasz: Ha eddig nem jutott eszedbe ezekrõl szólni otthon, akkor gratulálok. Viszont ha most nem leszel õszinte, az iskolától fogják megtudni a szüleid, és még rosszabb lesz.

Ha eddig nem jutott eszedbe ezekrõl szólni otthon, akkor gratulálok. Viszont ha most nem leszel õszinte, az iskolától fogják megtudni a szüleid, és még rosszabb lesz.
Hát elég nagy szarban vagy, az biztos. Javaslok valamit. Döntsd el magadban, hogy akarsz-e változtatni. Azt is, hogy min, és mivel. Ha jól tudom, a félévi bukásnál kivágnak a koleszból. Ez elég gáz, fõleg hogy már csak 2 heted van arra, hogy javíts. Döntsd el, hogy neked való-e ez az iskola! Nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek egyformák a képességei. Engem hasonlóképp vágtak ki a középiskolából annak idején, bár nem voltam koleszos és intõt épp hogy nem kaptam. Nagy volt a balhé otthon, mert apám nem akart átengedni másik iskolába. Én pedig nem akartam megbukni abban a suliban, mert az nagy szívás és totál égés. Átmentem egy szakmunkásképzõbe (szakiskolába), ahol tanulás nélkül simán négyes voltam végig. Meg nyertem a megyei infó versenyeket, még országosra is mentem. Utána viszont az érettségi 4 év volt, kezdhettem levelezõn elölrõl, munka (váltómûszak), katonaság majd család mellett. Nem volt egy sétagalopp!!! Most egy nagy cégnél vagyok informatikus, aránylag normálisan keresek, és a saját gyerekkori éretlenségem és hülyeségeim ellenére nem futott zátonyra az életem. Viszont elsõre kijárni a sulit sokkal egyszerûbb lett volna, és nem kellett volna feleslegesen még vagy 5 évet tanulnom. Arról nem beszélve, hogy a fõiskolát nappalin sokkal könnyebb lett volna elvégezni. Azt ne is mondjam, hogy ez család mellett csak a nagyon kitartó és jó eszû embereknek megy. Én ezek közül egyik sem vagyok... Javaslom, hogy hozd meg a döntést, és ha döntöttél, állj anyád elé, és õszintén tájékoztasd a döntésedrõl. Persze nem tudom, milyen reakcióra számíthatsz. Utána pedig következetesen csináld végig! Legkevésbé se add fel! Ha vallásos vagy, akkor kérj ehhez segítséget Istentõl. Ha nem vagy, akkor úgysem fogsz ilyet kérni. De ezt más nem fogja helyetted végigcsinálni!

Hogyan mondjam el otthon, hogy bisex vagyok és éppen pasival járok?

Legjobb válasz: Nálunk ha az öcsém ilyet bejelentene kitörne a III.VH. de remélhetõleg a te családod megértõbb mert itt ízekreszednénk. Kérdésre válaszolva normálisan értelmesen elmagyarázva elõször azt hogy biszex vagy aztán továbbfûzve ezt megmondhatod hogy most pasid van, nem kell hogy ezt kialakult kapcsolatként tálald elég ha annyit mondasz alakulóban van így lessz idejük szokni a gondolathoz, am részvétem a szülõknek tényleg nem tudodm kinek lessz nehezebb nekik vagy neked

Nálunk ha az öcsém ilyet bejelentene kitörne a III.VH. de remélhetõleg a te családod megértõbb mert itt ízekreszednénk. Kérdésre válaszolva normálisan értelmesen elmagyarázva elõször azt hogy biszex vagy aztán továbbfûzve ezt megmondhatod hogy most pasid van, nem kell hogy ezt kialakult kapcsolatként tálald elég ha annyit mondasz alakulóban van így lessz idejük szokni a gondolathoz, am részvétem a szülõknek tényleg nem tudodm kinek lessz nehezebb nekik vagy neked
-Apa, mondanom kell valamit. Meleg vagyok! -Fiam, van Ferrarid? -Nincs. -Van házad Malibun? -Nincs. -Van Rolexed? -Nincs. -Akkor te nem meleg vagy, csak egy kis buz1. Na ez igaz rád is.
sehogy, miért mondanád el?
Szerintem sehogy...
Mondd azt, hogy szeretnél valami komoly dologról beszélni, és hogy a fiukhoz is vonzódsz. Szerintem utána hagyd ezt kicsit ülepedni várd a reakciókat és ha naggyából elfogadták közöld hogy van már párod is.
Hány éves vagy? Mert gondolom azért a "járás" tartalma ettõl is függ.... Akikkel én 14 évesen "jártam" pl csak csók volt, semmi más. És nem kellett olyanokat emészteni a szüleimnek hogy nála akarok aludni stb.
A kérdező hozzászólása: 24. a járás pedid: õ a pasim, sex...stb

Leszbikus vagyok, hogyan mondjam el otthon? Tapasztalataitok?

20 éves vagyok és egyre biztosabban érzem azt is, hogy n?ként, egy másik n? mellett lehetek csak boldog, ergo leszbikus vagyok. Már évek óta sejtem, hogy túlsàgosan is kedvelem a n?ket, de egy éve szerelmes is lettem, bàr nem volt ez viszonzott sajnos. Ellenben nagyon vágyom egy tartalmas, komoly kapcsolatra. Néhàny baràtn?mnek elmondtam az idén, hogy miként érzek és hogy lehet, hogy leszbikus vagyok...szerencsére támogatnak mindenben és nem pártoltak el mell?lem.

Legjobb válasz: Szia! En 15 evesen mondtam el a szuleimnek. Kicsit lefagytak, de utana megbeszeltuk rendesen. Anyu jobban fogadta, mint apu, vele nem is beszelek azota sem errol. Viszont mind a ketten azt mondtak, hogy akkor is a lanyuk vagyok es ezen nem valtoztat semmi. Szoval ez miatt az ota sincs gond itthon. Viszont mindenki maskepp reagal ra, szerintem is elobb tudakold meg valahogy, hogy a szuleid hogyan allnak ehez a dologhoz, hogy mennyire toleransak. 17/L

Szia! En 15 evesen mondtam el a szuleimnek. Kicsit lefagytak, de utana megbeszeltuk rendesen. Anyu jobban fogadta, mint apu, vele nem is beszelek azota sem errol. Viszont mind a ketten azt mondtak, hogy akkor is a lanyuk vagyok es ezen nem valtoztat semmi. Szoval ez miatt az ota sincs gond itthon. Viszont mindenki maskepp reagal ra, szerintem is elobb tudakold meg valahogy, hogy a szuleid hogyan allnak ehez a dologhoz, hogy mennyire toleransak. 17/L
nem vagyok hasonló helyzetben, viszont van egy nagyon fontos elem, amit szerintem figyelembe kell venni: mennyire konzervatívak ill. nyitottak a szüleid? lehet, hogy kisebb problémát csinálnának belõle, mint te gondolod és akkor viszont jobb minél elõbb elmondani, hisz akkor õk is megértik, h miért nem pasizol. továbbá velük is megbeszélheted a problémáidat, ha nem kell titkolózni. arra készülj fel, hogy idõ kell majd nekik, mire ezt megemésztik. azért írtam ezeket, mert gyermekem lehetnél és ha belegondolok, h az én gyerekem bejelentené, hogy a saját neméhez vonzódik, nem csinálnék belõle problémát. ugyanakkor tisztában vagyok vele, h nem mindenki gondolkodik így. nyilván nem tudod, h miképp fognak reagálni, de lehet puhatolózni. ha pl. egy olyan film megy tv-ben, ahol a homoszexulaiítás a téma, akkor ennek kapcsán és feltûnés nélkül kérdezheted a véleményüket. vagy akár egy ismertebb homoszexuális énekesnõ kapcsán is elõhozhatod. sok boldogságot és sok sikert kívánok!
-:( +:) bocsi:)
En hazavittem egy csajt mint egy jó barátnõ semmi tõbb, de a hàlószobàból kijövõ hangokból rájöttek...mindenki felfogta, kivéve anyám, aki elhordott mindennek es ki is akart tagadni, azóta megoldódott, de soha többet nem akarjàk megtudni h csajjal vagyok!és hogy felejtsen el az egészet ez egy betegség, nem normális dolog!azóta is vagyok csajjal, csak titokban
Én is az vagyok. Nem mondtam el otthon. Minek? 21N
Ez annyira család függõ. Ismered a szüleidet, biztos tudod hogyan viszonyulnak a mássághoz. Ez szerint kell döntened, hogy elmondod-e nekik vagy sem. Annyit mondhatok, hogy szerintem elég ha megvárod az elsõ komolyabb barátnõt, ha van valaki a láthatáron, elég csak akkor elmondani nekik. Ha mindenképp akarod. Saját helyzet. Nekem csak anyum tudja, meg pár olyan ismerõs, barát akikkel egy cipõben járunk. Leszbikusok, biszexek. Elsõ komolyabb találkozás elõtt döntöttem úgy, hogy anyával megosztom a titkot. Tudtam, hogyan is áll ehhez, úgy is reagált, ahogy vártam. Megértett, tudta, hogy errõl én nem tehetek. Szóval jól sült el, és egy kis teherrel kevesebb lett a vállamon. Azóta se avattam be senkit. Dönts szíved szerint, te ismered a szüleidet. De ne kapkodd el a dolgot. Sok sikert!:( 21/L/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes hozzászólásokat! És attól még, hogy egy másik nõ mellett érzem magam boldognak, nyugodtan lehet még gyerekem! De ez egy másik téma.. A szüleim szerencsére nem zárkóznak el a mai világtól, így elég toleránsak. Ha pl nézünk egy sorozatot v m filmet, amiben van homoszexuális karakter, akkor nem botránkoznak meg ezen... nincsenek olyan megnyílvánulásaik amik arra következtetnének, hogy homofóbok. De ezektõl mind eltekintve én a lányuk vagyok és ezt nem lehet egy filmbeni szereplõvel összehasonlítani. Nem gondolom, hogy kitagadnának itthonról de félek attól, hogy miattam szégyenkezniük kell... Magyaro-on azért lássuk be a társadalom nagyon konzervatív, elítélõ és negatív. Vannak szerencsére kivételek, de ez a ritkább... El fogom mondani a szüleimnek a leszbikusságom és remélem megértik majd, hogy nem tudok ez ellen tenni, ilyen vagyok, nõvel érzem magam boldognak. Nem ez a normális tudom, de nekem is 1 életem van és ebben szeretnék boldog lenni, akkor is ha nem a megszokott és elfogadott úton haladok. A boldogságot mindenki megérdemli és a szexuális orientációmat leszámítva, úgy gondolom, hogy büszke lehetek mindenre amim van és amim lesz. Arra voltam/ vagyok leginkább kíváncsi, hogy mások hogyan és milyen alkalommal osztották meg a másságukat a szüleivel. Az hogy mi leaz a reakció, nem tudom megmondani és nem is várom el hogy vki itt megírja milyen lesz. Nincsenek illúzióim ezzel kapccsolatban. Tudom hogy meg fogom õket bántani valamilyen szinten és azt sem várom el, hogy rögtön megértsenek vagy elfogadjanak...ez nem így mûködik, tisztában vagyok vele, fõleg azért mert saját magam elfogadásához is hosszú út vezetett. Demuszáj neki elmondanom lassan mert szeretném, hogy tudják ki is teljes valójában a lányuk. Az egyetlen célom az az, hogy nekik valamivel könnyebbé tegyem majd a helyzetet...és hogy bebizonyítsam nekik, hogy férfi nélkül us tudok boldog lenni... Úgyh majd meglátjuk. Azért várom még a hozzászólásokat ezzel kapcsolatban. Nem karácsonykor mondom el nekik nyílván, de 2013ra tervezem a nagy vallomást...
"Apu, anyu! Soha ne is álmodjatok normális családról és unokáról!" Nagyjából így! Biztos örülnek majd neki!
Szerintem a barátnõ elõtt mondd el nekik. Nekik idõre lesz szükségük, ezért nem jó rögtön gyakorlati dolgokkal is terhelni õket, mint pl. a barátnõd bemutatása a jövõ héten...
ne mond el.. jó nem sülhet ki belõle.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat mindenkinek!!! :) Nem fogom elkapkodni a döntést! Zsazsa92 :) ... remélem megbékélnek majd a szüleid!
Én 17 voltam amikor összejöttem a mostani barátnõmmel. Már elõtte is voltak, de semmi komoly. Tesóm (akkor volt 11) megtalált 1-2 félreérthetõ képet a gépemben. Nem ilyen szexképet, csak olyanokat, amiken még õ is látta, hogy több van köztünk mint barátság. Persze megmutatta édesanyánknak, aki ezzel várt amikor hazamentem... Elmondtam neki, hogy igen, ez van. Teljesen jól reagált, azt kérdezte, hogy miért nem mondtam el korábban? Azóta is együtt vagyunk, már együtt is élünk, minden szombaton megyünk édesanyámékhoz, szinte barátnõk. Sokszor nélkülem mennek vásárolni, színházba, moziba. Apám rosszul reagált a dologra, de vele már évek óta nem tartom a kapcsolatot, egy másik dolog miatt. A barátnõm szülei úgy csinálnak, mintha a legjobb barátnõje lennék, nem vesznek tudomást errõl. Mindketten csajosak vagyunk, senki nem mondja meg rólunk, hogy együtt vagyunk. Én 21 vagyok õ 23. Sok sikert Neked! Inkább mondd el, ne várd meg míg rájönnek. Saját tapasztalat :)
Ó 12-es! Irigyellek, de egyben gratulálok is.
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-es, gratulálok én is! Örülök, hogy végülis jól alakult nálad. Jó volt olvasni. Remélem majd hasonlóan fognak reagálni nálam is itthon. Sok boldogságot kívánok Nektek! :)

17 éves vagyok és összejöttem egy 26 éves fiúval. Hogy mondjam el otthon hogy ne akadjanak ki? szülők ti hogy regálnátok?

Legjobb válasz: Kamasznak tartod magad, hogy ebbe a kategóriába írsz? Egy év múlva felnõtt vagy. A reagálást pedig szülõje válogatja. Mondd el nekik õszintén, mi nem tudhatjuk, hogy milyenek a szüleid.

Kamasznak tartod magad, hogy ebbe a kategóriába írsz? Egy év múlva felnõtt vagy. A reagálást pedig szülõje válogatja. Mondd el nekik õszintén, mi nem tudhatjuk, hogy milyenek a szüleid.
5 hónapja vagyok együtt a barátom, akivel köztünk hatalmas korkülönbség van. Röviden tömören: nyáron elmentem dolgozni, oda, ahol apám is dolgozott, ott megismerkedtem a sráccal, randizgattunk, összejöttünk, azóta boldogok vagyunk. Mivel apám is ott dolgozott, hamar megtudta, egy szava nem volt (csak kifogásolta, mert nem milliomos). De itthon senki nem akadt ki. Mindenki felfogta, hogy mindkettõnknek jó ez így, szerelmesek vagyunk, én nem a pénzre megyek, õ sem a szexre. Nagymamámnak pl így mutattam be (anyum meghalt kicsi koromban): - Mama, átjön az egyik nagyon jó barátom, aki az ex-kollégám, de ne lepõdj meg, mert 20 évvel idõsebb nálam. Kicsit elhûlt, de megbarátkozott vele azalatt a két-három óra alatt. Két-három találkozás után megkérdezte, hogy van-e több is valami köztünk, én meg bevallottam neki. Nagyon szerencsés vagyok a családommal. :)
ma 00:03 Nagyon is az még, sõt 18 évesen is ugyanolyan gyerek marad. Csak papíron nem.

Barátom egyedül lesz otthon hétvégén és úgy volt együtt töltjük. Hogy mondjam el neki hogy meglesz akkor hogy ne lepődjön meg?

Legjobb válasz: Ha szeret nem azért hívott, hogy feltétlenül szexeljetek...de egyébként miért ne mondhatnád el neki, hogy "nõi gondok" ha egyszer a pasid?:)

Ha szeret nem azért hívott, hogy feltétlenül szexeljetek...de egyébként miért ne mondhatnád el neki, hogy "nõi gondok" ha egyszer a pasid?:)
hogy mond el? a száddal, és az még egyéb dolgokra is használható......:)
"Szia drágám... bocsi de a hétvégén nem csinálhatjuk, mert megjött.." PÉLDÁUL. Uram atyám..
Nehogy elmond neki!De elõször franciázzatok!Majd rájön!És miután elmentél tõle, reggel felébred, meglátja az ágynemût, azt fogja hinni, hogy megölt.Szomorúan kimegy a fürdõbe, meglátja a tükörképét, és el fog rajta gondolkodni, hogy talán meg is evett? :D
- "Az lesz az érzésem, - megjön a vérzésem..."
Kérdezd meg tõle, hogy ismeri-e a Véresre [email protected] címû pornófilmet! :D
Vegyél be fájdalomcsillapítót. Perverz vagyok, én a barátnõmmel akkor imádom a legjobban ezt csinálni, amikor vérzik, az valahogy ÚGY felizgat...
Hát szerintem semmiképp ne így állíts elé, hogy amúgy menstruálni fogok, nem lesz szex! Egy beszélgetés közepén felhozhatod, hogy nemsokára megjön. Esetleg szóbahozhatod a hétvégét, és így, vagy aztmondod, fáj a hasad, görcsöl stb. De nem értem miért nem beszélsz vele errõl nyíltan.
ferike húzzál innen
ha pasid igazán szeret akkor ez nem lesz probléma!!!! ...nekem ez soha nem volt probléma : ) 30F
hát fúúj utolsó :D:D:D:D amúgy ha kívánod, nem akadály, csak a fertõzés veszélye nagyobb. (én mindig kívánósabb vagyok ilyenkor :D) ha meg gondot jelent neki, most hagyd ott..
Mondd meg neki elõre, hogy ne csalódjon. Másrészt nincs kizárva, hogy véresen is meg fog dugni.
Figyu, jó hírem van. Nem leszel apuka :)
Ne csinád, ha nem akarsz tocsogni!
Drágám, hallottad, hogy idén korábban jön a mikulás?

Hogy mondjam meg otthon h biszex vok és egy sráccal vok együtt?

17 éves biszex fiú vok és egy meleg sráccal vok együtt már kb. fél éve. És ? már nagyon szeretné elmondani a szüleinek azt mondta h elege van abból h titkolódzni kell. De neki könnyü mert az ? szülei tök jó fejek meg megért?k velük tuti nem lesz gáz. De az én szüleim viszont pont az ellentéte :/ Pedig nekik is el kéne mondani mert régebben elég csajozós típus voltam és anyám mindig kérdezgeti h mi történt velem h nincs csajom már régóta és hogy lehet ez. Mind1 megbeszéltük h elmongyuk a szüleinknek de én tök ideg vok totál nemtom mit mondhatnák hogy mondhantám el h ne öljenek meg :S Apámmal elég jóban vok neki még vhogy be tudnám adni mongyuk ? is tuti kiabálni fog de anyámnak végképp nemtom ? nagyon nagyon nagyon nagyon ellene van az ilyeneknek :S Meg vele amúgy se vok túl jóban. Hogy mondhatnám meg nekik h ne legyen akkora nagy balhé és h túléljem? :P A másik h a barátom kitalálta h ? is itt akar lenni és ketten együtt mongyuk meg mert ez a kett?nk dolga és h ? majd akk segít nekem. De nemtom ez jó ötlet-e h ? is itt legyen? Nemtom totál ideg vok félek :S Segícsetek pls! 17/F

Legjobb válasz: Én is biszex vagyok és nálam is anyu nagyon kemény dió volna, hogy egy ilyet benyeljen. Én a helyedben inkább ezt hanyagolnám még egy darabig, ha a srác szeret, akkor megérti, hogy nem miatta, hanem a szüleid miatt nem akarod ezt anyudékkal tisztázni. Egyébként, ha anyukád olyan, akkor még talán rontana is a helyzeten, ha Õ ott van. Szóval szerintem ezt még egy darabig emésztgesd, beszéld át a pároddal is. Ha nagyon erõlteti a dolgot, akkor én meg a helyedben inkább úgy intézném, hogy a szülõk is legyenek egy helyen. Bár nekem barátnõm van jelenleg, tehát nem tudom annyira a helyedbe érezni magam, biztos az sem kellemes, hogy titkolózol a szüleid elõtt és egy ilyen bejelentés azért elég nagy követ levehet a szívedrõl. Sok sikert, akárhogy is döntesz. ;) 20F

Eléjük állsz, és megmondod. Nehéz lesz, de túl leszel rajt, és idõvel beletörõdnek õk is. Attól még a fiúk vagy. Gondolj arra, hogy csak egy mondat, és a legnehezebben túl vagy.
Én is biszex vagyok és nálam is anyu nagyon kemény dió volna, hogy egy ilyet benyeljen. Én a helyedben inkább ezt hanyagolnám még egy darabig, ha a srác szeret, akkor megérti, hogy nem miatta, hanem a szüleid miatt nem akarod ezt anyudékkal tisztázni. Egyébként, ha anyukád olyan, akkor még talán rontana is a helyzeten, ha Õ ott van. Szóval szerintem ezt még egy darabig emésztgesd, beszéld át a pároddal is. Ha nagyon erõlteti a dolgot, akkor én meg a helyedben inkább úgy intézném, hogy a szülõk is legyenek egy helyen. Bár nekem barátnõm van jelenleg, tehát nem tudom annyira a helyedbe érezni magam, biztos az sem kellemes, hogy titkolózol a szüleid elõtt és egy ilyen bejelentés azért elég nagy követ levehet a szívedrõl. Sok sikert, akárhogy is döntesz. ;) 20F
Hát nem könnyû de túl kell esni rajta ezt másképp nem úszhatod meg.Biztos nem fognak gratulálni de ha szeretnek elfogadják hisz ez is TE vagy.
vok, nemtom....anyám szia anyu, szia apu! ez itt Józsi a pasim. nem kell ezt túlragozni
Mondjátok el - de ne essen nektek rosszul, ha a reakciójuk nem az lesz, hogy keblükre ölelnek, és áldást adnak rátok. Ha az én fiam ezzel állítana haza, azt hiszem belebetegednék. Lehet, hogy késõbb megenyhülnék, de azt tanácsolnám, ne tiszteljenek meg a közös jelenlétükkel. Viszont szívesen elbeszélgetnék egyszer egy biszex valakivel /fiú, vagy lány/, mi hajtja õket egy azonos nemû karjába. Én nem hiszek abban, hogy ez születési kód. Hajlok inkább arra, hogy deviancia, polgárpukkasztás. És erre a 40 körüli szülõk nem lehetnek felkészülve.
A jajj Istenem, hogy mennyire nehéz neked is és a szüleidnek is.Most ne valld be még nekik, vàrjàl vele!
Szerintem ne mondd meg, ne rázkódtassad meg a szüleid.
Jajj Istenem!
A kérdező hozzászólása: Négy év? :O Az rohadt sok!
én is azt mondom, hogy fiatal vagy még. ha négy év múlva is bzi vagy még, akkor mondhatod
A kérdező hozzászólása: miért kell olyan sok?
Mert még baromi fiatal vagy. Annyira fiatal, hogy el se tudod képzelni.
jaj, akaszd fel magad. Kb annyit érsz.
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van :/
Szervusz ismét! Szerintem is fiatal vagy, de jobb elmesélni mi újság veled, mint rejtõzködni. Nem tudom, hogy fog e ez változni, de lényegtelen is, mert ha te így érzed jól magad, akkor azzal nem lehet gond. „A homoszexualitásnak vannak genetikai és hormonális okai, másrészt ott van a lélektani háttér.” -ezt én írtam, mert valaki írta deviancia lehet. Erre reagáltam. Csodálkozom, hogy kiakadtál ezen, hisze semmi sértõt nem írtam Neked. Van itt olyan amit belinkelhetsz mert tisztelet hiányában válaszolnak. Én emberként, embernek, elfogadóan válaszoltam, amit mégis kiemeltél. Ha te így, nekem így is jó. Te éled az életed, te érzed ami veled fog történni. Azért sok sikert! ;) 29/n
A kérdező hozzászólása: Bocsi, félre értettél. Én azon nem akadtam ki :D csak vki írta h polgárpukkasztás aztán te hogy nem polgárpukkasztás csak azt mondom h sztem tökmindegy miért van. De ezen nem akadtam ki egyáltalán, köszi, hogy válaszoltál! :D
ne buzuljá mán beXDXD ha nem akarsz nõzni, akk inkább zsebhokizzál, mint h tagja legyél a fartúró társaságnak. apád és anyád helyébe én ha megtudnám h a fiam b*zi, nagyon megbánnám h nem húztam kotont annak idején.
Szia! A sok barom megszólalását most nem kommentálnám... Ne, ismétlem ne mondd el! 17 vagy, most biszexnek érzed magad, lehet, hogy ebbõl homoszexualitás lesz. Nem gond. Viszont sosem fogják megérteni. Elfogadni talán. De, mint látod ismeretlenektõl is mennyi negatív dolgot kapsz. Anyádéknak nagyon rosszul fog esni. Magukat fogják hibáztatni. Az a baj, hogy mindenkinek elõször a szex jut az eszébe. Mintha ezért lenne valaki hetero vagy homo. Én amit tanácsolok neked: A barátodnak meg kell értenie, hogy nem szeretnél zûrt otthon, harcot. Ki kell mondani, sajnos harc lesz. Mindig bizonygatni fogják a szüleid, hogy márpedig te úgyis hetero vagy, legyél lánnyal, keress lányt stb., stb. Évekig menni fog ez a dolog. Vidd el a srácot, mint havert és kész. Nem kell a szüleidet beavatni, nem fogják megérteni soha. Ha egy barátodként ismerik, simán ott lehet nálatok, ott is alhat akár, meg sem fordul a fejükben, hogy mélyebb érzések vannak köztetek. Aztán, ha még komolyabb lesz, te is idõsebb leszel és már megállsz a lábadon, akkor talán elmondod. Nem tudom, tudtam-e segíteni. Remélem, picit igen. Sok erõt az élethez, megérdemeled a boldogságot. (Tapasztalatból írtam, 17 évesen biszex voltam, most 26 vagyok és meleg. A rosszindulatúak megkímélhetnek, nem divatból, nem kedvbõl, nem olyan könnyû ez az élet, mint egyes homofób fröcsögõk itt gondolják.)
Menj haza és mondd el nekik, hogy egy nagyon fontos DOLOGRÓL szeretnél beszélni velük. Majd ha kérdezik, hogy mi az, akkor mondd nekik, hogy RÁKOS BETEG VAGY AMI ÁTTÉTES. (majd következik sírás...) Majd mondd nekik, hogy: VICCELTEM! Nem vagyok rákos, csak meleg! S akkor megkönnyebbülnek. Szerintem.
Szerintem 17 évesen még nem lehet egyértelmûen látni, hogy meleg vagy-e, vagy sem. Ez a dolog még változhat nálad. A szüleid elé még ne állj oda szerintem ezzel, csak majd késõbb, mikor már tapasztaltabb vagy.
Szia! Fiatal vagy még nagyon, szerintem várj még vele!
A kérdező hozzászólása: A normális válaszokat kösz szépen az is egy vélemény ha valaki elítéli ezt avval nincs baj de aki apám szidja azt legszivesebben pofá[email protected]ám. Am tom h ált. a nõk jobban veszik az ilyet de nálunk tényleg fordítva van :S Anyummal elég sokat veszekszünk más dolgok miatt és vele tényleg szarban vok. Szal nálunk apumnak 1000x könnyebb lenne elmondani.
A kérdező hozzászólása: Mi az?
A kérdező hozzászólása: mármint a jajj Istenem
Semmiképp se vidd magaddal a barátod, mert az túl sok lenne egyszerre szerintem. Ültesd le õket együtt, és nyugodt körülmények között mondd el, lassan vezesd be a témát.
Azt írod, h a barátod szeretné, hogy elmondjátok végre a szüleiteknek..De ezt te is szeretnéd? Gondold át, h Neked eljött-e az ideje, h elmond. Ehhez nagy lelki erõ és felkészültség kell, hisz az is fontos, h a szüleid lássák rajtad, komolyan gondolod ezt az egészet, és nem csak szórakozásból mondod nekik, hirtelen elhatározásból. Gondold át, hogy most jött-e el az ideje annak, h elmond, és ha igen, lelkileg egyedül, vagy épp a barátoddal, de készüljetek fel erre az egészre. És emellett elsõnek semmiképp nem vinném hasonló esetben oda az azonos nemû párom, ha kevésbé elfogadó szüleim vannak, mert ha nagyon kiakadnak, és nem tudják akkor kezelni a helyzetet, a vége nagyon rossz lehet... Remélem, meg tudjátok oldani a helyzetet, és Sok Sikert! :) 16L
Mennyi homi, ráadásul 17 évesen... Ha a fiam lennél akkor elõvenném a puskámat és fejbe lõném magam, amiért igy elbas.ztalak. Miért nem tudsz egy normális csajt találni? Divatbúza, ráadásul te nem is sejted hogy a szüleidnek ez mekkora megrázkódtatást fog okozni. Remélem vissza kapod az élettõl azt a szenvedést amit te okozol a szüleidnek.
Ha én ezzel jönnék haza, a szüleim bottal vernének el a háztól. Akármilyen jóban is vagy apukáddal, én nem vele kezdeném a tálalást. A férfiak sokkal nehezebben dolgozzák fel a másságot (nem csak szexuális vonzalom értelmében, de pl. akkor is, ha a gyerekük beteg, ügyetlen a sportokban, vézna, stb.), a nõk sokkal elfogadóbbak. Én biztosan anyukámmal kezdeném, akkor, ha mondjuk apu soká jön haza, mert melózik, ja, és mindenképpen egyedül lennék. Ha anyu feldolgozná a hallottakat, akkor jöhetne fater. 19/L
Apád elé térdelsz és lehúzod a sliccét ha itt felpofoz és itagad akkor õ egészséges ember és már elmondanod sem kell de mégis tudtára hoztad, hogy te nem vagy túl ép.ha hagyja akkor öljétek meg 3an magatokat.
Szervusz! Jobb õszintének lenni és vállalni azt ami vagy. Nehéz hosszú idõn át hazugságokban élni. Ezt a szüleid felé szerintem egyedül tedd meg, abban a pillanatban semmi keresnivalója a barátodnak. Így is elég nehéz lesz feldolgozniuk. A homoszexualitásnak vannak genetikai és hormonális okai, másrészt ott van a lélektani háttér. Ha belegondolok hogy Platon is foglalkozott ezzel a dologgal, akkor nyugodtan mondhatom, hogy nem mostani divat, vagy polgárpukkasztásról van szó. Sok erõt Neked!
gyorsan
miért okozna a szüleinek szenvedést? ha nekem lenne fiam/lányom, õszintén nem érdekelne hogy most homo vagy hetero... védekezzen, ne legyen aidses azt' jóság van..
A kérdező hozzászólása: „Azt írod, h a barátod szeretné, hogy elmondjátok végre a szüleiteknek..De ezt te is szeretnéd? Gondold át, h Neked eljött-e az ideje, h elmond.” Sztem sose lenne itt az ideje XD Elõbb-utóbb úgyis el kell mondani és most sem szarabb mint máskor. „Miért nem tudsz egy normális csajt találni?” Mert nem a szüleim miatt vok együtt vkivel hanem magam miatt :D Am volt már csajom de én még nem találtam ilyen normálisat.
A kérdező hozzászólása: „Apád elé térdelsz és lehúzod a sliccét ha itt felpofoz és itagad akkor õ egészséges ember és már elmondanod sem kell de mégis tudtára hoztad, hogy te nem vagy túl ép.ha hagyja akkor öljétek meg 3an magatokat.” Miért te [email protected] te is megdugtad anyádat így mutattad h heteró vagy? Idióta sеggfej barom. „A homoszexualitásnak vannak genetikai és hormonális okai, másrészt ott van a lélektani háttér.” Én nemtom genetikai vagy hormonális vagy divat vagy lélektani vagy mi a szar csak azt tom h akit szeretek az azonos nemû. Nem mindegy h miért? XD
A kérdező hozzászólása: Hát jó köszi a válaszokat sztem akk nem fogom még elmondani várok még vele (de nem fogok várni 4 évet!!! az nagyon sok!!!) Am azt tényleg nem értem sokan mondják h 17 évesen még nem lehet tudni meg bármi lehet meg még nem biztos meg mittomén... de bakker voltam csajjal is, fiúval is, szeretek szexelni csajjal is, fiúval is, tudok szerelmes lenni csajba is, fiúba is, nekem tökmindegy milyen nemû akit szeretek! Most kajak ennél több mi kell h egyértelmû meg biztos legyen?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!