Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam neki hogy szeretem (332 db)

Akkor ne mondjam neki, hogy szeretem?

arátom azt mondta, h. azért nem mondja nekem olyan gyakran h. szeret (inkább akkor udvarolgat, mesterien csinálja), mert fél attól, h. e szó jelentése id?vel elveszíti mély jelentését és ? ezt nem akarja. akkor én se mondjam neki olyan sokszor h. szeretem?

Legjobb válasz: Akkor te se mond neki! Meglátod, majd hiányozni fog neki, hogy mindig azt hajkurászod szereted, és már õ fogja mondani, csak hogy tõled is hallja.

Akkor te se mond neki! Meglátod, majd hiányozni fog neki, hogy mindig azt hajkurászod szereted, és már õ fogja mondani, csak hogy tõled is hallja.
Jaja és a végén mi lesz? Szeretlekkel lehet majd zsarolni, utána már ez a szó semmit nem fog jelenteni ebben a kapcsoaltban. De hajrá.
Igen mondd neki. Mosbyzd meg.
Kedvet kaptam megint how i met your mother -t nézni... :| Mellesleg mibõl gondolod, hogy tart téged?:D Lehet te csak ugy.. vagy...
nehogy elmond neki!!! azt nem szeretik a lányok. inkább tegyél kisebb lépéseket felé. kézenfogva sétálás, szájra puszi. ezek elég egyértelmû jelek.
A kérdező hozzászólása: az a probléma 3. válaszoló hogy kb 300 kmre lakik :S
távkapcsolat nem mûködik. úgyhogy meg van oldva a dolog.
Sanyi?:O xD (Komolyan kérdezem...:D xD)
"Szeretlek!" Ennyi!!44!!44!!44!!
Ha engem kérdezel próbálkozz egy olyan közlési formával amit mindketten tudtok dekódolni. Mondjuk a magyar nyelvet feltehetõleg õ is ismeri, ezért esetleg magyarul mondd el neki.
Szerintem szünetben hívd fér re és mondd meg neki hogy tetszik neked és járni szeretnél vele. Vagy pedig órán írd le egy papira hogy nagyon tetszel járnál velem ...stb és míg nem figyel oda a tanár dobd oda neki a cetlit . Sok sikert. :)


Sosem élvezem a barátommal a szexet. Hogy mondjam neki mit szeretnék?

Õ nagyon hamar elmegy, sajnos nem csak az els? menet ilyen. Aztán megkérdezi hogy mit tegyen hogy nekem is jó legyen, és csak néz rám. Komolyan, meg lehet kérni valakit, hogy drágám, nyalj már ki? 24 éves, biztosan felvilágosult ennyire, csak valami miatt nem akarja, pedig ápolt vagyok. Így nekem semmi jó nincs a szexben, hogyan mondjam meg neki ,hogy kényeztessen orálisan? Egyáltalán mondhatom, vagy ne "kényszerítsem" ha magától nem akarja?

Legjobb válasz: amúgy meg nem elképzelhetetlen, hogy volt már rossz tapasztalata (pl. ápolatlan nõvel) és ez elvette a kedvét. Sok nõnél is van, hogy nem szereti csinálni a párjának, egyik ismerõsöm elhányta magát közben, azért ez elég gáz :) pedig a fiú el sem élvezett, csak volt egy kis átlátszó nedvessége.

amúgy meg nem elképzelhetetlen, hogy volt már rossz tapasztalata (pl. ápolatlan nõvel) és ez elvette a kedvét. Sok nõnél is van, hogy nem szereti csinálni a párjának, egyik ismerõsöm elhányta magát közben, azért ez elég gáz :) pedig a fiú el sem élvezett, csak volt egy kis átlátszó nedvessége.
talán ha te kényezteted orálisan akkor lehet h õ is veszi a lapot..
Szia! Majd szólj ha sikerült elérned valamit, és hogyan sikerült. Teljesen ugyanez van nálam is. Én átlag hetente 3-4szer játszok a párom farkával, õ meg jó, ha 3 havonta viszonozza, pedig én is ápolt vagyok. Én is tettem már rá megjegyzéseket, milyen jó lenne, de nem sok mindent értem el. Jelenleg ott állok, hogy ha ez nem változik (konkrétan a témáról fogok beszélni vele elõtte), akkor biztosan meg fogom csalni, akármennyire életem nagy szerelme is. 22L
Komolyan ez már kissé ciki... Inkább megcsalod, mint hogy huszon évesen azt mondd "drágám szeretném ha kinyalnál?"... Ez nem semmi!
A kérdező hozzászólása: 14:24! Teljesen így érzem én is. Szerelmes vagyok, csodálatos minden. De a szex egy borzalom. És ok, ezt is elfogadnám, de hogy másképp sem elégít ki... Ennyire béna, vagy ennyire undorodik vmiért az oráltól, vagy õ nem szeret úgy ahogy én õt... Nem tudom. Lehet hogy nálatok is a 3 közül valamelyik.
Ha nem mondod neki akkor idõvel csak a kapcsolatotok megy tönkre... Mond, azt amit leírtál, nem hinném, hogy meg fog sértõdni azon, hogy "nyalj ki édes" :D De jó szex nélkül a kapcsolat halott, de legalább is nem hosszú életû. Mond el neki minden vágyad, gondolatod.
A kérdező hozzászólása: Nyilván elõbb megkérem nem célozgatva, hanem teljesen egyértelmûen, és ha azt mondja hogy nem... Akkor sajnos lehet hogy itt lesz a vége. Fél év alatt egy orgazmusom sem volt vele, ez fizikailag nálam elviselhetetlen. Mert ha nem jó a szex, tegyen arról, hogy másképp jó legyen. Vagy csak önzõ vagyok?
Nem vagy önzõ, de szerintem tényleg szakítanod kéne. A párod nem veszi észre hogy te egyszer sem mentél el? Vagy színleltél? Hogy tudsz ilyen emberrel lenni? Normális pasinak sokkal fontosabb a másik orgazmusa mert az a "teljesítmény".
A kérdező hozzászólása: Tudja, sosem játszom meg magam, szerintem az a világon a legnagyobb hülyeség. Mert akkor azt hiszi h jó, nem kell változtatni semmin... Szóval tudja mi a szitu, majdnem sír utána , hogy nekem megint nem volt jó... És itt leragad. Mondanám hogy õ az önzõ, de amúgy minden másban hihetetlen figyelmes, szóval... Fogalmam sincs hogy mi van.
Nyugodtan mond meg neki. A szexben nincsenek tabuk. Radásul lehet hogy pont erre vár õ is, hogy mond ki és nem meri azt csinálni, amire te is vágysz.
13:57 Egyetértek. Uramisten!!! Az emberek nem beszélgetnek a párjukkal? Mi az hogy hogy vedd rá? Beszélgess vele, könyörgöm!Vagy azt nem szoktatok?Megáll az eszem....minek jártok? De komolyan? Vettetek volna inkább kutyát magatoknak..
A kérdező hozzászólása: Mondtam már neki kétszer is hogy van keze, van szája, jó volna ha használná, de sajnos nem vette a lapot. Nálam ez annyira nem is finom célzásnak számít. Vagy szerinte ez azt jelenti hogy csókoljon meg? :D
Mondd meg neki nyíltan vagy hagyd el.
Mondd meg neki hgy te így nem élvezed, orálisan viszont igen! Kommunikációóóóó! 26.L
vezesd rá szépen:)
A kérdező hozzászólása: Szépen? Mit takar ez? :$
mondd meg neki
A kérdező hozzászólása: Tényleg csak az a bajom, hogy ennyi idõsen az emberek elég felvilágosultak ahhoz, hogy tudjanak az orális szex létezésérõl... Fél éve együtt vagyunk, még sosem próbálkozott ezzel. Valamiért ezek szerint nem akarja, jól gondolom? Pedig teljesen szõrtelen vagyok és pont azelõtt zuhanyzok, hogy jönne.
Nem tudom elképzelni, hogy a szerelmemmel, akivel rendszeresen testi kapcsolatban vagyok, ne tudjunk ilyeneket megbeszélni, amikor már egy kapcsolat itt tart, egyszerûen nem lehet ez tabu téma. A rávezetés is olyan, hogy sokszor nem kell mondani semmit, csak mutatni, érteni fogja, ha figyelmes és örömet akar okozni.
Meg kell neki mondani. Tudod minden ember más. Lehet az elõzõ párja utálta vagy sok lánytól hallotta hogy nem jó. Mégis mit gonsdolsz honnan tudja hogy te azat akarod?? Nehogy már ennyi idõsen ennyit ne tudj mondani neki!
a szépen azt jelenti hogy apró megjegyzéseket teszel hogy jó lenne valahogy nedvesiteni ott lenz vagy amikor puszilgatja melleid mondod hogy lejjebb vagy amikor te elégited ki orálisan úgy fekszel mellé mint a 69es pózban és kicsit szét teszed a lábad már csak kapcsol:D
hogyan mondd meg? szerintem kifejezetten erre a célra gyártották a Stage Line TM-27-es modelljét -> http://www.zaj.hu/aruhaz/3151/stage_line_tm_27

Miért kellemetlen valakinek ha azt mondják neki, hogy szeretik?

Tehát ha azt mondom egy lánynak, hogy szeretem, akkor az miért lehet ilyesztő neki?

Legjobb válasz: Remèlem szóban mondtad neki, és nem írásban. *ijesztõ

Remèlem szóban mondtad neki, és nem írásban. *ijesztõ
nem minden lánynak az.
Remèlem szóban mondtad neki, és nem írásban. *ijesztõ
Mert tudja és érzi a súlyát ennek a szónak. Nem kellemetlen, csak felelõség van benne. Bár manapság szerintem fogalmuk sincs az embereknek ennek a miben létérõl.
Nem tudom, nekem is kellemetlen.
Ha nem viszonzott részemrõl, akkor kellemetlen, mert akaratlanul is megbántok ezzel valakit, hogy nem úgy fogadom, és nem úgy reagálok, ahogy szeretné. Ha viszonzott részemrõl, akkor nem kellemetlen, hanem a legszebb szó, amit hallani akarok.
Én imádom amikor nekem mondják :$ De jobban szeretem , amikor tettekben nyilvánul meg ez.
Nekem azért is ha nem viszonzom, és azért is ha igen. Ha igen akkor azért, mert nem tudom kezelni a pillanatot, annyira nem jellemzõ rám a verbális érzelmesség, és egy "én is"-sel gané dolog lenne lerendezni.

El mondjam Neki hogy szeretem?

(Sandy vagyok 23 éves) Van egy srác az életembe, nagyon jo barátok vagyunk.2hete lent voltunk a Balatonon és ott bennem minden meg változott iránta. Ha elmondom neki félek, hogy a barátságát is elveszitem. De ha nem mondom el? -beleörülök. Tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Mond el neki:) Ha meg azt mondja, hogy nem, és utána a barátod sem akar lenni, akkor nem is volt az.

Mond el neki:) Ha meg azt mondja, hogy nem, és utána a barátod sem akar lenni, akkor nem is volt az.
ha úgy veszed észre, hogy te is bejössz neki, akkor mondd el ha meg tényleg csak barátként kezel, akkor inkább ne (most veszítettem el egy barátot, mert belém szeretett, egyszerûen nem tudok tovább úgy gondolni rá =/ )16/l
elõször gyõzõdj meg hogy ez biztos hogy szerelem-e, az is elképzelhetõ hogy fellángolás. de úgy úgy döntesz, hogy elmondod neki, ne le támadj, hanem apró kezdeményezés elég lesz, ha õ is kölcsönösen érez. szóval csak ésszel. :)
Menj oda hozzá és beszélgess vele!
Egyszerûen menj oda hozzá, és kezdeményezz beszélgetést, aztán lassan közeledj a téma felé, ha nagyon félsz neki elmondani (végülis ez nem nagy dolog, egyszerûen odaállhatnál és elmondhatnád neki), aztán bökt ki, és ennyi. :)
Próbálkozz szarvasbõgéssel, hátha veszi a lapot
A kérdező hozzászólása: normális vaáaszokat kérek
amikor közel kerülsz hozzá, leblokkolsz? gratulálok, te aztán határozott lehetsz. remélem összejön a lány egy másik sráccal.
írj neki egy szerelmes levelet (és a neved tüntesd fel rajta)
Kor? Hányadik osztály? Ha még sokáig lesztek osztálytársak, és nem mutatja jelét, hogy viszonozná, akkor én nem próbálkoznék, sosem túl elõnyös osztályon belül

Hogy mondjam neki hogy borotválkozni szeretnék? !

Anyukámnak elszeretném mondani hogy sz?rös a lábam egy picit meg a hónaljam és nagyon gázul érzem magam.

Legjobb válasz: Így, ahogy ide leírtad. Amúgy nem értem ezeket a kérdéseket hogy miként számoljunk be a szülõknek a borotválkozásról, én tinikoromban egyszerûen fogtam magam és leborotváltam ami nem tetszett, nem éreztem szükségét hogy anyámmal errõl diskuráljak. Más anyukák ügyet csinálnak belõle?

Így, ahogy ide leírtad. Amúgy nem értem ezeket a kérdéseket hogy miként számoljunk be a szülõknek a borotválkozásról, én tinikoromban egyszerûen fogtam magam és leborotváltam ami nem tetszett, nem éreztem szükségét hogy anyámmal errõl diskuráljak. Más anyukák ügyet csinálnak belõle?
borotva helyett inkább gyantáztass és nem fog megerõsödni a szõröd.
Én sem kérdeztem, egyszerûen leborotváltam.
Én is csak úgy leszedtem, fel sem tûnt neki. A mai napig nem beszéltünk errõl. 20/N
A 13-14 éves lehettem, volt betéthet ajándék borotva, azt vetettem meg. Néha látok más termékekhez hozzácsapva a mai napig, szerintem, ha ennyire parázol rajta(pedig nem kéne:) ), ilyen módon próbáld.
Én közöltem vele hogy zavar, és márpedig le fogom szedni, elõször húzta a száját, de másnapra már leszedtem, és már nem is említette hogy hogy mertem ezt megtenni. Ez volt a lábammal, aztán a hónaljammal már nem szóltam neki, 3 év után kérdezte meg szedem-e már...úgylátszik hogy fel se tûnt számára. :D

Fiúk, lányok! Hogy célozzak rá? Vagy hogy mondjam neki, mit szeretnék?

A helyzet az, hogy barátommal 1 hete taliztunk...

Legjobb válasz: Na ezt jó hülyén írtam... Szóval utoljára egy hete taliztunk, természetesen régebb óta vagyunk együtt. :)

A kérdező hozzászólása: Na ezt jó hülyén írtam... Szóval utoljára egy hete taliztunk, természetesen régebb óta vagyunk együtt. :)
Hívd fel lakásodra randira vagy vacsira vagy valami hasonló tudni fogja miért hívod föl :D
A kérdező hozzászólása: Igen, kösz. Csakhogy azt kellene egyáltalán valahogy a tudtára adni, hogy nem véletlen akarok ma talizni... Tehát nem ér rá a dolog 1-2 napot.. :)
találj ki valami alibit, hogy találkozzatok, vegyél fel sexy ruhát, simogasd és szemezz vele...h
Meséld el Neki a napodat. Hogy voltál egy fehérnemûboltban, és láttál/vettél egy szexi fehérnemût. Ha nem ajánlja fel magától, hogy megnézné, akkor kérd ki Te a véleményét. Szerintem megérti.
vagy csak egyszerûen mondd el neki... nem fog qrvának gondolni nyugi, minden ember csinálja..
Küldj neki egy sms-t hogy már nagyon várod és hihetetlenül bizsereg a nunid. Ha 5 percen belül nincs ott akkor meleg. Azt pedig csak ti leányok hiszitek hogy ha te kijelented hogy dugni akarsz akkor "könnyûvérû" vagy bármely más 'k' betûs jelzõvel fognak illetni. (azt ígyis-úgyis megteszik :P) Valójában azt találjuk idegesítõnek amikor kéretitek magatokat, "értem meg kell küzdeni" és hasonló ostoba szlogenekkel. (miközben te is majd megõrülsz a fütyi-elvonás tüneteitõl) Nem vagy te vár hogy harcolni kelljen érted! Örülj hogy van faszid.
"Valójában azt találjuk idegesítõnek amikor kéretitek magatokat, "értem meg kell küzdeni" és hasonló ostoba szlogenekkel. (miközben te is majd megõrülsz a fütyi-elvonás tüneteitõl) Nem vagy te vár hogy harcolni kelljen érted! Örülj hogy van faszid." Bírnád, mi? Aki neked megtetszik, az rögtön feküdjön is le veled... Még ha õ is akarja, akkor is kell egy kis "játék", egy kis romantika. Legalábbis én megkívánom, hogy legyen egy kis flört, ismerkedés, randizgatás, és csak ha tényleg úgy érzem, hogy nem csak "arra" kellek neki, akkor jöhet a szex. Persze nem 1 év után, az már tényleg sok lenne, de 2-3 hónap (lehet kevesebb is, ha már én is nagyon akarnám) már bõven elég ahhoz, hogy eldöntsd. Nem vagyok vénlány, se konzervatív, de adjuk már meg a módját legalább a szerelemnek/szexnek! Nem kell rögtön az elsõ 1-2 randi után az ágyban kikötni! De persze ez most rád már nem vonatkozik kérdezõ, én csak az utolsó kommentelõnek írtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!