Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam neki hogy nem (746 db)

Ha idő elött akar a dokim befektetni a kórházba, hogy mondjam neki hogy nem akarok?

nem is tudnám megoldani, egy utcára lakom a korháztol és én is ápolónö vagyok..

Legjobb válasz: Miért akar befektetni?

Miért akar befektetni?
Ha lehet a dokival rendesen ebszélni, akkor mond meg neki hogy nem szeretnél. Hiszen ha tényleg ott laksz akkor igen csak hamar beérnél. De lehet hogy a doki inkább nyugodtabb lenne ha szem elõtt lennél, nehogy baj legyen.
Szia! Sajna ez nem mindig rólad szól, biztosan nem véletlenül akar befektetni, és kérlek, tartsd szem elõtt a babád érdekét, lehet jobb, ha szem elõtt vagy, hogy azonnal intézkedhessenek, ha kellene! Ne bíráld felül a dokid döntését, és ne akaratoskodj szerintem, mert ha Te is eü-s vagy, akkor tudhatod, hogy nem szeretik a nyafogásokat! :-) A munkáját végzi, Neked és a babádnak a legjobbat akarja! Ha esetleg van nagyobb gyerkõc, elhiszem, hogy gáz, de sajna vannak kiszámíthatatlan helyzetek! Kibírod, meglesz a babád, és minden rendben lesz! Kitartást! :-) Jó egészséget!
A babát nézd ne magadat szerintem most mindegy hogy te mit akarsz.
Hát mondjuk kinyitod a szád és akkor úgy jön belõle a hang... Most komolyan felnõtt ember ennyit nem tud megoldani? Félsz hogy leszúr, vagy mi? Tök mindegy hogy mondid, a lényeg ugyanaz csak kulturáltan.
A kérdező hozzászólása: Még nem mondta , csak azt hogy lehet elöbb fogok szülni. most 30 hetes vagyok, a 26 hetesen 3110 volt a méhszájam, most lehet hogy ha tovább nyilott, akkor mondja hogy feküdjek be. csak gondoltam, hogy mondom meg neki akkor hogy nem akarok. fekszem itthon is egész nap.
33 hetes vagyok és c2222 a méhszájam, mégsem fektetett be.pihenj sokat és ha azt mondja a dokid befekvés akkor az úgy is legyen.Gondolom nem szeretnél 1-2 hónapot a koraszülött osztályon tölteni?
A kérdező hozzászólása: Nem.. semmi képpen nem. nagyon szeretném ha még 5 hétig legalább bent maradna:) majd szerdán kiderü hogy tovább nyilott e a méhszájam, megirom majd köszi nektek

Anyósom itt akar lenni nálunk 2 hétig mikor megszületik a babánk. Hogy jelezzem, mondjam neki, hogy nem szeretném?

Én szeretném ha hármasban lennénk ,hárman szoknánk össze. Arról nem is beszélve ,hogy másfél szobás a lakás és mi a ''nappaliban" alszunk a pici meg a kisszobában. Hely csak ott van ahol még aludni lehet, de én nem szeretném ha anyósom a férjemmel aludna én meg a babánál és azt sem,hogyha etetnem kell akkor én érezzem rosszul magam ,mert anyós nem tud aludni. A másik,hogy annyira nem közeli a viszonyunk, én nem meztelenkedek el?tte ,nem akarok el?tte szoptatni és nem is szeretnéén ha szülés után alkalmazkodnom kellene másokhoz.A párommal már rég beszéltem,hogy nem szeretném ,de egyszer?en nem érti meg,nem gondol bele. Azzal jön,hogy jót akar meg ,hogy csak az unokája....37hkm

Legjobb válasz: na nálam pont fordítva van külön szólni kéne neki hogy jöjjön már el kicsit segíteni nekem az is segítség lenne ha fõzne valamit és ennyi. nekem második gyerkõc,kislányom 2,5 éves öcsikéje 1 hónap múlva születik, anyukám fog jönni 2 hétre segíteni, a lányommal is jött, jó volt hogy ott volt, nem éreztem magam egyedül,segített amiben tudott, legalább megfõzött,a férjem dolgozott abban az idõszakban, hétvégére viszont itthon volt, akkor anyukámnak kimenõt adtam :) de most külön szóltam anyósnak hogy ha anyukám már nem tud jönni jöhet nyugodtan szivesen látom, mert ha idegen gyerekeket annyira bír tutujgatni akkor az unokája nem jelenthet gondot..na ennyit errõl.. 32 hetes kismama..jah.nem már 33 :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. Végül úgy alakult, hogy a páromnak mondtam , hogy majd én beszélek az anyukájával ha már õ nem teszi meg. Meg elmondtam neki, hogy miért nem szeretném. Erre mondta, hogy majd õ beszél vele és meg is tette. Állítólag jól fogadta a hírt, de én nem úgy szürtem le, mert utána beszéltünk pár szór telefonon. Mindegy majd megenyhül. Annyiban maradtunk, hogy egy hét után eljöhet 2-3 napra. Szerintem még az is sok lesz, de nem akarom , hogy azt higgye vele van gondom, vagy az unokájától akarom tiltani.
Legyél határozott. Én nem voltam valószinû, mert többszöri elmondás után is képes volt becuccolni.10km-re lakik, volt kulcsa hogy mig nyaralunk, locsoljon már virágot, ugyis arrafele jár vásárolni.Én elmentem szülni, párom velem volt végig.Anyós i bejött megnézni, rendben hazament.Erre utolsó nap jön értünk párom, mire mentünk haza, anyós berendezkedett, 1 hónapra... Kértem páromat hogy tüntesse el de rögtön, õ anyja, de azt mondta anyós, biztos én nem igy akarom.Akkor mondtam én finoman hogy de nem kell ideköltözni, párom szabin lesz 3 hétig.De õ nem megy, már a tyúkok is a szomszédrabizva. A vége az lett hogy a 4 emelettel feljebb lakó barátnõm is hallotta ahogy kitessékelem az okoskodó banyát (elkezdte sorolni hogy de majd õ megmutatja mit hogy kell, én ugyse tudom, blabla) Azóta karácsonykor, husvétkor illemlátogatás van...
na nálam pont fordítva van külön szólni kéne neki hogy jöjjön már el kicsit segíteni nekem az is segítség lenne ha fõzne valamit és ennyi. nekem második gyerkõc, kislányom 2, 5 éves öcsikéje 1 hónap múlva születik, anyukám fog jönni 2 hétre segíteni, a lányommal is jött, jó volt hogy ott volt, nem éreztem magam egyedül, segített amiben tudott, legalább megfõzött, a férjem dolgozott abban az idõszakban, hétvégére viszont itthon volt, akkor anyukámnak kimenõt adtam :) de most külön szóltam anyósnak hogy ha anyukám már nem tud jönni jöhet nyugodtan szivesen látom, mert ha idegen gyerekeket annyira bír tutujgatni akkor az unokája nem jelenthet gondot..na ennyit errõl.. 32 hetes kismama..jah.nem már 33 :)
Ez szerintem pont az a dolog, amit a párodnak kellene vele megbeszélni! Nálunk is ajánlkozott mindkét anyuka, de én szépen megmondtam, hogy köszönjük, de nem kell. Meg is értették! De a mi viszonyunk jó anyósommal! De ha a tiétek nem annyira, akkor tényleg jobb, ha a párod beszél vele!
Nekem anyósom jó messze lakaik, de én sem szerettem volna ha idejön. Ahhoz minek ideköltöznie valakinek aki segíteni akar??? Anyu itt lakik a közelben õ ajánlkozott is h költözik, de megmondtam magunk szeretnénk lenni, együtt kitapasztalni mindent segíteni esetleg ha akar abban lehet h megfõz egy fazék ételt a férjem elmegy érte, esetleg feljön segíteni kitakarítani az elején , de nekem nem kellenek az idétlen tanácsok. Anyósomnak is vannak hülyeségei amitõl legszívesebben falnak szaladnék. pl. csokizzam a mellem h jobban szopjon a kicsi -.-' Ehhez nekem lelki erõm nem lenne hallgatni csak jól felbosszantanám magamat vele és az senkinek sem lenne jó. Meg hát alkalmazkodás szempontjából is nehéz lenne fõleg h amúgy is van egy új lakónk :) Én megmondtam nekik ha tanácsot akarok vmi miatt akkor telefonálok ahhoz nem kell helyben lennie senkinek. És ebbõl nem engedek. A férjem viccelt azzal h egyszerre költözzenek ide mind a ketten erre én csak azt válaszoltam h akkor mi költözünk el arra az idõre a kicsivel itthonról :D Nehéz helyzet az biztos de meg kell érteniük ez már a te családod te akarsz boldogulni és segíteni sok más dologban is lehet ahhoz meg nem kell a kanapén aludnia senkinek.
Üdv a klubban! Az én anyósom ráadásul még külföldrõl is jön, tehát még azt sem lehet, hogy hazaküldöm aludni meg fõzni. Ráadásul pont úgy vette a repülõjegyet, hogy ha esetle túlhordom a picit, akkor pont akkor érkezik Mo.ra, amikor én a kórházban fogok a szülõszéken csücsülni és erölködni, magyarul az elsõ húsz napot végig ott lenne nálunk, és k.rvára fog idegesíteni. :( SZóval én csak együttérzek veled, de tanácsom igazából nincs. Tudod, hasznosnak akarják magukat érezni, de közben meg kiidegelnek, és borzasztó! Még a saját anyámat se szívesen látom majd magam körül, mert õ meg orvos, és tuti, hogy tele lesz okostóni tanácsokkal és õ amúgy is mindig mindent jobban tud, hozzá meg jön még az anyósom! ÁÁÁÁÁÁ Szóval részvét és empátia ezerrel neked! Kitartás! 30 h km
Mondd meg kerek-perec, hogy ne jöjjön! Messze lakik egyébként vagy közel? Szerintem tök felesleges bárkinek is odaköltöznie. Fõzzön meg otthon és hozza el a kaját vagy ilyesmi. De hogy oda költözzön, minek? Az unokája igen, jót akar elhiszem. Amikor párom nekem mondta, hogy az anyja jönne hozzánk, hát megmondtam neki, hogy még a sajátomat sem szívesen látnám, nemhogy az övét:) amúgy nem kedvelem nagyon :) Az aki meg "csak jót akar" azzal teszi a legjobbat ha távol marad. Állandóan csak kioktatna, ezt miért így miért nem úgy. Hidd el! Beszélj a férjeddel, állj a sarkadra! Férjed nem tud segíteni? Nálunk vagy hoz kaját a munkahelyérõl (olcsón fõznek és jót) vagy megcsinálja õ! Mosogatógépünk van, mosógépünk van, úgyhogy nem hiszem, hogy ne lennénk meg ketten egy babával:) És szerintem ti is meglesztek! Nem kell egy olyan ember oda akit te nem akarsz!
Sziasztok! 37 hetes kismama vagyok és szintén zenész... Baba születése után anyukám jön fel egy hétre (csecsemõgondozó szakmája is van), utána anyósom is akar jönni. A terhességem óta jóban vagyunk, de szörnyû egy erõszakos személyiség.. Nekünk is másfél szobás a lakás, a babaszoba szintén a kisszobában berendezve. Mindig, mikor feljön, átrendezné a lakást, miért nem mi alszunk a kisszobában, és egyébként is annyira bénák vagyunk, hogy a gyereket is ott fogjuk hagyni a Tescoban. (ezt minden alkalommal elmondja). Párom szerint is jóóó lesz, meg majd segít, de én nem akarok elõtte szoptatni, és nem akarom hallgatni, hogy mit hogy csinálok rosszul. :( Már most emiatt vagyok ideges. Mindenképp a pároddal beszélj, csak így maradhat meg a jó viszony, illetve a késõbbi konfliktusok elkerülése.. Én már nem úszom meg, de neked sok sikert! :) 37 hkm
nálunk én ajánlottam fel anyósomnak is meg anyunak is, hogy elõbb anyu egy hetet majd anyósom egy hetet legyen itt..Nem is a segítség miatt hanem mert a szemüket jó volt látni. egyébként kb utáljuk egymást anyóssal dehát az unokája....ezen már nem tudok változtatni:) szerintem nem kell elõtte szoptatnod azt biztos megérti, bár szerintem miután a védõnõ elõtt is kellene-anyósod se hiszem hogy nagy kaland lenne-szerintem túl dramatizáljuk az ilyen helyzeteket-ja és egy 20nm2-es galériás lakásban lakunk... 18hkm
Szerintem fogadd el a segítségét, most még nem tudod mennyire nagy szükséged lesz rá. Ha pedig esetleg mégsem, akkor néhány nap után még midig meg lehet neki mondani hogy köszönöd szépen, most már boldogultok. Ha olyan ember vagy, aki tud másokat irányítani, akkor ülj le vele és beszéljétek meg hogy pontosan kinek mi lesz a feladata. Kerek perec mondd meg neki, hogy mi az amiben segítséget vársz (fõzés, mosás, vasalás, takarítás) és mi az amiben nem (éjszakai felkelés, a gyerekkel való foglalkozás, stb). Ha viszont nem olyan ember vagy, akkor mindenképpen nagy segítségedre lesz mindenben, akármennire is nem szeretnéd. Hidd el maga a jövevény is pont elég lesz arra, hogy felborítson mindent, és amikor az ember ott áll tök tapasztalatlanul, és halvány fogalma sincs hogy mit hogyan kell csinálni, akkor még egy kevésbé szeretett anyósért is hálás.
Amúgy is nehéz egy újdonsült mamának megtanulni mindent hirtelen, meg a kialvatlanság, depi, nem hiányzik neked az anyós. Mondd meg hogy nem szeretnéd és passz.
Mondd meg neki õszintén hogy elõször ti mint egy új család szeretnétek összeszokni.és mondjuk jöhet egy két napra de nem két hétre. Ha van egy kis empátiája akkor ezt megérti és nem sértõdik.
A kérdező hozzászólása: Az én anyósom is egészségügyis és már most túlzásba esik. Ma kijelentette , hogy a párom csak maszkba lehet itthon ha egy picit is köhög. Illetve 6 hétig senki se jöjjön babát látogatni. Se egy barátnõ se senki. Akkor õ miért kivétel? Ez már túlzás. Megbántani nem szeretném , mert örülök, hogy a régi nagyon rossz viszonyunk kezd jobb és jobb lenni, de nem ennyire. Hozzánk nem jönnek amúgy se családtagok, vendégek max évente 2-3 alkalommal, szóval nem vagyok hozzászokva idegenek jelenlétéhez a lakásba fõleg nem ahhoz, hogy máshoz is alkalmazkodjak vagy ilyen "élmény " után mindenhez kedvesen és jópofisan szóljak hozzá vagy álljak dolgokhoz.
Bár talán megoldottad, azért én is ideírom a gondolataim. Az én anyósom 170 km-rel odébb lakik, és valószínûleg mi is számíthatunk ilyen 2 hetes ideköltözésre - legalábbis a sógoromékhoz odaköltözött. Amúgy nincs vele semmi bajom, soha nem is volt, jól kijöttünk. De egyrészt a húgom elsõ hat hetébõl kiindulva nem igazán akarok egész napra a férjemen kívül itt tudni valakit, másrészt dohányzik. Nem nagyon szeretném ennek a friss picurka tüdõt kitenni úgy sem, hogy a lakás két másik vége. Én nem szoktam becsukni az ajtókat a lakásban, csak a wc-ét. Na de a lényeg: azt találtam ki, hogy arra a két hétre keresünk neki albérletet. Úgysincs már plusz ágyunk, hozzájuk került a pici szobájából a franciaágy, mert a szobára volt szükségünk. Így majd lehet, nem is akar ennyi idõre jönni. Ráadásul december elejére vagyok kiírva, így a karácsony engem pluszban frusztrál. Ennek van nálunk egy menetrendje, ami most majd felborul, de azért nagyon szeretnénk, ha anyuék és a húgomék (õk 500 km-rel laknak távolabb) eljönnének egy délutánra, estére, vacsorára. Amúgy anyuék is csak akkor mentek a húgomékhoz 3 hétre, mikor a húgom már 3-4 hete megszült, és albérletben voltak, igaz, közös udvarban. De nálunk is csak 10-15 perc séta az, ahová gondoltam, és anyuék lépcsõházában lenne.

Mit mondjak neki? Hogy nem tudnám megsérteni?

Van egy lány aki egyik buliban figyelt fel rám, másnap már be is jelölt facebook- on. beszéltünk 2 nap, 2 sor. Mert előjönni nem szeretnék chat-en ha fent van mert ha látja, hogy elérhető vagyok és nem írok vissza neki az a baj, ha elolvasom, látja és nem válaszolok az a baj. Ennyi beszélgetés után már találkozni akar. Ráadásul nem is az esetem a csaj mert csúnyácska, meg nem is ismerem. Hogy rázzam le, hogy ne sértsem meg??? ilyenben még nincs tapasztalatom!!! Paraszt válaszok nem kellenek! Köszi előre is!!!

Legjobb válasz: mond neki azt h rendes arasony meg minden de ne haragudjon neked barátnõd van így nem találkozhattok és az lenne a elgjobb ha nem is írni mert nem akarsz konfliktust

mond neki azt h rendes arasony meg minden de ne haragudjon neked barátnõd van így nem találkozhattok és az lenne a elgjobb ha nem is írni mert nem akarsz konfliktust
A kérdező hozzászólása: Tudja, hogy nincsen barátnõm, mert erre már rákérdezett.!! Viszont azt pótolhatná egy olyan, hogy most kavarok egy másikkal, ezért nem szeretnék találkozni. Csak még ezt nem mondtam neki!!! ( ez igaz is)
Próbáld meg nem megbántani. Írd neki, hogy nagyon aranyos, kedves lány, de te sajnos nem szereted õt, és jelenleg van is más kiszemelt. Csak mondom, az a titka, hogy ne sértõdjön meg semmiképp, mert így lehet az egész nyarát elcseszed szegénynek.
ha igaz akkor mond azt de figylej oda hogy úgy írd neki hogy tényleg ne bánsd meg normálisan ne bunkón
A kérdező hozzászólása: ok, köszi a válaszokat

Mit tegyek, fogadjam be az öcsémet, vagy mondjam neki, hogy nem jöhet hozzánk?

Az öcsém,22 éves,én 26 a bátyja vagyok! A szüleim el akarják küldeni otthonról,mert nem dolgozik (vidéken élnek),anyu most lett munkanélküli,apám gyárban dolgozik,nem valami sokat kap.... párom azt mondja,hogy ha ideengedem,ő elmegy.... ezt kicsit jogtalannak érzem,a lakás az enyém,és a saját testvéremről van szó nincsenek rokonok,nagyszülő csak egy él,ő meg idősek otthonában...... Választás elé állított a párom,rossz ember lennék,ha szépen,csendben megbeszélném vele,hogy bár szeretem,de mégis csak a testvéremről van szó,ha elmegy megértem,de miatta nem fogom elzavarni a testvéremet,akkor inkább menjen el...

Legjobb válasz: Tégy, ahogy jónak látod. Aztán az idõ eldönti, hogy okos döntés volt-e. Én nem vagyok jóban a testvéremmel, ezért nálunk fel se merülne ilyesmi. Viszont nem is szorultunk sose egymás segítségére, valahogy mindig megoldottuk a saját gondunkat. De persze, ha úgy látod, hogy nem marad a nyakadon és tényleg akar dolgozni, akkor pár hónapot ki lehet bírni vele. Csak sajnos benne van, hogy évekig ott marad, szerintem a párod ettõl fél. És ha egy világ lustája (nem ismerem), akkor nem ok nélkül fél.

Tégy, ahogy jónak látod. Aztán az idõ eldönti, hogy okos döntés volt-e. Én nem vagyok jóban a testvéremmel, ezért nálunk fel se merülne ilyesmi. Viszont nem is szorultunk sose egymás segítségére, valahogy mindig megoldottuk a saját gondunkat. De persze, ha úgy látod, hogy nem marad a nyakadon és tényleg akar dolgozni, akkor pár hónapot ki lehet bírni vele. Csak sajnos benne van, hogy évekig ott marad, szerintem a párod ettõl fél. És ha egy világ lustája (nem ismerem), akkor nem ok nélkül fél.
Ha a lakás a tiéd akkor szard le mint mond a barátnõd. Dirigáljon õ a saját lakásásba. Én biztos befogadnám, barátnõm lehet 100 is de testvér nem. Meg különben is ilyen barátnõ aki a bajban nem segít ki a fenének kell.
A párodnak nincs családja, vagy nem gondolja, hogy a családtagok segítik és támogatják egymást?
Mennyi idõre fogadnád be? Miért nem akarja a párod? Én befogadnám, egyetértek veled.
Van valami különösebb oka a párodnak? Mert ha még azért nem akarná, mert az öcséd alkoholista vagy drogfüggõ, esetleg agresszív, akkor még érthetõ is lenne a fenntartása. De ha nincs vele semmi baj, akkor nem értem a párodat. Most komolyan azt várná hogy válassz közte és a testvéred között? Csak mert ilyenkor az ember többnyire a testvérét választja..és ha tényleg nincs más aki befogadja, akkor teljesen érthetõ, hogy magadhoz vennéd.
A párod nagyon önzõ. Természetes, hogy befogadod a testvéredet. Örülj, hogy még idõben kiderült, hogy milyen ember a párod.
Barátnõd lehet még 1000, de õ mindig a testvéred marad. Ha a párod ebben a helyzetben nem áll melletted, másban sem fog.
Bocsi, de nagyon hülye csajt foghattál ki magadnak. Hogy bírtad te eddig vele? :) Értem én, hogy aggasztó dolog olyan embert befogadni, akinek nincs keresete... de akkor is a te testvéred!!! Jól írták elõttem, testvéred egy van, nõd még lehet sok. Párod nem megértõ és baromi önzõ! Neki miért fáj ez, nem az õ testvére van gondban basszus! Én elküldeném a búsba a csajt, már a hozzáállása miatt is. Istenem, nálunk ez nem volna kérdés, hogy befogadjuk-e. :) Amúgy lány vagyok és együtt élek a párommal és nekem van egy bátyám, páromnak nincs testvére. Párom a szüleimet is befogadná ha úgy adódna...
"A szüleim el akarják küldeni otthonról, mert nem dolgozik" Azért akarják elküldeni, mert nincs munkalehetõség, vagy a tesód nem akar dolgozni?
Azért ne ítéld el azonnal a barátnõdet. Igaz, hogy nem az övé a lakás, de gondolj bele: az öcsédet nem véletlen akarják kirakni otthonról, gyakorlatilag eltartásra szorul felnõtt létére, és ha otthon lakva nem talált munkát, akkor mi a garancia, hogy nem marad a nyakatokon? Egy pár+1 ember sose jó párosítás, fõleg, ha nem együtt kezdték az együttélést. Mérlegelj: ha a szüleid helyett te vállalod a tesód eltartását, akkor vedd oda, de szerintem egy alapvetõen jó kapcsolatban egy beszélgetést megér, hogy miért ellenzi a barátnõd. Elvégre késõbb neki is adódhat olyan helyzet, hogy átmenetileg be kellene fogadni egy rokonát, akkor is ajtót mutatna? Azt kellene kideríteni, hogy alapvetõen elutasító az ilyen helyzetekben önzõség, segítõkészség hiánya miatt, vagy racionális érvei vannak (ti is nehezen éltek meg pl, õ nem másra akar keresni, ha magára se jut pénze..., az öcséd léhûtõ, ezért nem tûrik meg a szüleitek tovább ...ilyenekre gondolok)
De a szülõk miért akarják kitenni otthonról a saját gyereküket ? Bennük kevesebb a tolerancia, mint a barátnõdben ?
Testvéremet segíteném. Páromnak, ha nem tetszene, mehetne amerre lát..
1. Ha a szülök IS elküldik a testvéredet (aki a SAJÁT gyerekük), akkor ott igencsak komoly gond lehet a testvéred hozzáállásával. 2. EGy PÁRkapcsolatba nem fér bele, hogy egy (feltelhetöen kicsi) lakásban egy harmadik is éljen velük. 3. mit csinálsz, ha az öcséd beköltözik hozzád, és attól kezdve se nem keres munkát, se nem csinál otthon sem semmit, te meg eltarthatod és többé ki sem tudod tenni?!?!? Mert erre elég nagy az esély. 4. A barátnöd hozzáállása igencsak érthetö, ha odaköltözik a testvéred, akkor úgyis tönkremegy kettötök kapcsolata, akkor már jobban já, ha MOST hagy ott benneteket. 5. Az egyetlen kompromisszum, ami szerintem elfogadható lenne, ha ELÖRE tisztáznátok, hogy max. 3 hónapra kültözhet be hozzátok, amig munkát talál, utána meg elköltözik.
Számomra is gyanús, hogy a szüleid ki akarják tenni a szûrét. Valószínûleg nem töri magát munkakeresés ügyben, mert ha látnák rajta az igyekezetet, valószínûtlennek tartom, hogy elküldenék. Azok a válaszolók is érdekesek, akik azzal érvelnek, hogy ezer barátnõt találhat magának az ember, testvért viszont nem. Én speciel nem azért vagyok valakivel, hogy csak legyen mellettem egy személy, hanem azért mert feltehetõen szoros érzelmi szálak fûznek hozzá. Ha ilyen könnyen lecserélnél valakit, akkor nem is érdemled meg, hogy melletted álljon a bajban. A kérdés az, hogy kivel szeretnél az életed végéig élni. A pároddal vagy az öcséddel?
A kérdező hozzászólása: néha volt hogy elment kõmûves mellé nyáron dolgozni, mint segédmunkás, akkor oda is adta minden pénzét, amit keresett a szüleinknek, de egyszerûen nem lehet ott vidéken munkát találni, én tudom, mert laktam velük, én sem találtam.....
És akkor már az a megoldás, hogy a szülõk tegyék ki otthonról, majd csak befogadja valaki ? A szüleidet miért nem ítéled el ezért ?
Ilyen barátnõvel képzeled el a jövõdet? Nem gondolnám, hogy jó döntés lenne, ha ezért otthagy akkor annyit is ér.
Én is megszoktam, hogy a partneremmel kettesben élünk. Ettõl függetlenül, ha az öccsének segítségre lenne szüksége, támogatnám, hogy segítsük, ahogy tudjuk. Korábban egy haverja is itt lakott nálunk pár hónapig, miután elvált a feleségétõl. Kellett neki némi lelki vigasz meg társaság, úgyhogy miért ne segítettünk volna neki? Azt gondolom, hogy ez a minimum, amit az ember megtesz azokért, akiket szeret.
A kérdező hozzászólása: veszekedtünk egy sort ezen az egészen..... szerinte sokan úgy reagálnának mint õ, mert azt mondja, rendes a testvérem, nem az a baj, de megszokta h ketten élünk, van egy kis házrész, egy külön lakrész nem egy házban élne velünk, csak a konyha lenne közös, meg a fürdõ, wc van ott, de a zuhanyzó rész pénz hiányában nincs kész még.....
Kérdezõ, itt nincs kérdés: jó fej vagy, a párod ellenszenves. :) És még titokban le is pontozza a válaszadókat, nagyon rafinált. :) Szóval a párodat dobd, tesódat meg fogadd be - de szabj neki határidõt, ne ragadjon le nálad örökre. :)
A kérdező hozzászólása: annyi idõrõl lenne szó, amíg talál munkát párom azért nem akarja, mert szerinte a felnõtt emberek nem a tesvérükkel élnek, azt mondja õ pl nem fog takarítani, mosni, fõzni egy "idegenre" 2 éve vagyunk együtt......
A kérdező hozzászólása: nagyot csalódtam benne, ha az öcsémet mégsem küldenék el, ezek után is az mondanám, hogy vége, nekem ennyi elég volt.....
A kérdező hozzászólása: ma 21:50!! én is voltam már rászorulva az õ segítségére, és szó nélkül jött...... szerintem nem szégyen, és kinek segítsen az ember, ha nem a testvérének??? párommal rendes, sosem bántotta meg szóval nem hiszem hogy bánni fogom, de köszönöm a figyelmeztetést
Ha az öcséd normális, és nem gondolod, hogy visszaélne a helyzettel, akkor nem kérdés. És ha nekem a párom ilyet mondana, akkor repülne azonnal, függetlenül attól, hogy az öcsém (ha lenne :) ) odaköltözik-e hozzám vagy sem. Szerintem tök rendes dolog tõled, hogy segíteni akarsz az öcsédnek, én ismeretlenül is értékelem.
"azt mondja õ pl nem fog takarítani, mosni, fõzni egy "idegenre" Ebben speciel igaza van. Beszéljétek meg, hogy te is, , eg az öcséd is kiveszitek a részeteket a házimunkából, illetve miután talpraállta a tesód, visszafizeti az anyagi segítséget, mert szép dolog a szerelem, meg minden, de ha a barátnõd fizeti a fele rezsit, plusz még takarít is utánatok, akkor érthetõ, hogy húzza a száját. Ne duzzogjatok, kommunikáljatok.
Érdekes, hogy mindenki le lett szavazva, aki azt javasolta, hogy fogadd be a tesódat.
A kérdésbõl azt veszem ki, hogy te sem nagyon végzel házimunkát, és azt tényleg ne várd, hogy a párod fog mindent csinálni 3 személyre. Van valamilyen végzettségi öcsédnek? Mit csinált 18 éves kora óta?
Két kisfiam van. Remélem, felnõttként egymás mellett állnak majd.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy mindenki le lett szavazva, aki azt javasolta, hogy fogadd be a tesódat. ez nekem is feltûnt, a 81%-os lett egyedül 100%-os, akinek meg én nem értettem egyet a válaszával, ezért le is pontoztam.....én sem értem, én az õ kivételével mindegyik választ fel pontoztam...õt sem rosszindulatból le, csak nem értettem egyet vele....
A kérdező hozzászólása: ma 22:30 Nálunk a házimunka közös! Szó sem volt arról, hogy az öcsém semmit sem fog csinálni.....
Nem értem egyesek miért feltételezik már egybõl azt, hogy biztos a kérdezõ testvére a hibás!!! Családtagot nem mi választunk, tehát ugyan úgy lehet az is, hogy a szülõk hozzáállása rossz!!! Én AKKOR IS befogadnám a bátyámat, ha lusta volna és nem dolgozna... akkor is a testvérem, az egyetlen! Akkor fognám és talpra állítanám! Képzeljétek, Debrecen elég nagy város, mégse lehet munkát találni... és nem csak mondom, sok barátom van... pályakezdõk, tapasztaltak, idõsebbek is és tengõdnek, vergõdnek..

20 hetes terhes vagyok és olyan bajom van, hogy mióta terhes lettem a férjem nem igazán akar velem szeretkezni. Azt mondja azért, mert tudja hogy a gyerek a hasamban van és vigyázni akar. Hogy mondjam neki, hogy a gyereknek semmi baja nem lesz?

Legjobb válasz: Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.

Ezt sajnos nem mindegyik pasi érti meg, az én férjem dettó ilyen volt. Egyszerûen nem hitte el, hogy nem "veri fejbe" a lányunkat. Szakkönyvet tehetsz elé esetleg, hogy lássa mi a helyzet, de ez az érzés náluk belülrõl fakad, nem tudják könnyen leküzdeni ezt a félelmet. Esetleg válasszátok más módját az együttlétnek, nálunk végül ez vált be.
Én is 20 hetes terhes vagyok, eleinte szeretkeztünk, de ahogy elkezdett nõni a hasam, már heti egyszer sem csináljuk.Orális szexet nem is "eröltetem" neki azt mondja hogy nem tudja csinálni mert eszébe jut hogy onnan jon ki a baba!Eszméletlen!!Azt mondom ne eröltesd, magátol kell ráébrednie!
Én most vagyok a 32. hétben. a 6. hónapig rendben volt a szex, aztán mikor látványosan nagy lett a pocakom, az én férjem is így reagált. Mivel nagyon sokat fájt a hasam, én sem erõltettem. Aztán a görcsök elmúltak, de én nem szóltam, mert nem akartam erõltetni õt /a lelkét/, de õ hozta fel, hogy jó lenne szeretkezni, csak fél. Közösen néztünk az interneten ezzel foglalkozó cikkeket, amitõl nagyjából megnyugodott-és azóta szuper minden:-) Én is a "felvilágosítást" javaslom.
IGen, sajnos sok pasi így fogja fel. Én is csak azt tudom javasolni, beszéljetek róla, olvassatok együtt róla, meséld el neki, hogy a baba jelzni, ha valami nem jó neki, támaszd alá példákkal (pl ha emelsz mocorog, viszont ha fürdesz, tetszik neki-kis hazugság is lehet benne:-)- és még az jutott eszembe, hogy vidd el magaddal az orvoshoz, hátha ha tõle hallja, jobban elhiszi-mással, de én így jártam. Ha meg nem-mert az is elõfordulhat, akkor mardnak a más módszerek.. Drukkolok:-)
Szia, a helyzet nalunk is tok ugyanez.. 33. hetben vagyok :( hiaba magyarazom neki konyvekkel, meg benabbnal benabb rajzos abrakkal, hogy a bebinek nem lesz semmi baja az egesztol, o nem hiszi el. Teljesen mashogy tekint most ram.. nem igazan nore, hanem mint a kozos gyermekunket hordo lenyre :) tobb terhes baratnommel is beszelgettunk rola, es naluk is ugyanez van. Ez ilyen pasi dolog!!!
Én is ebben a "cipõben" járok. Mindketten nagyon akartuk ezt a babát (15 hónap után sikerült), és a férjem annyira félti hogy valami baja lesz, hogy amióta megtudtuk, hogy várandós vagyok, nem szeretkeztünk. 15 hónapos kismama
Amikor én terhes lettem, akkor mindkettõnkben felmerült, h most akkor szex stop 9hónapig.Aztán kicsit utána olvastam, és találtam néhány cikket, ami elmagyarázta, h nemh stopp nincs de a bab imádni fogja.Nah most azt kellene elmagyarázni a férjednek is, h a baba is nagyon szereti a szexet, hiszen, amikor ilyen mennyiségû örömhormon termelõdik az neki is jó, meg a méhösszehúzódások álomba ringatják.Néhány kinyomtatott cikk...de ha végképp nem megy, marad a szexnek az összes többi modja.Gondolj bele, te sem tudsz úgy elmenni, ha a bucidban nincs rendbe minden.
Ha fél ettõl, zavarja, akkor bárhogy magyarázhatod neki, egyszerûen képtelen lesz teljesíteni. Inkább helyezzétek másra a hangsúlyt. Mondjuk az orális szexre.
Magyarázd el neki, hogy a baba annyira védve van odabent, hogy semmi kárt nem tehet benne. Én a második trimeszeterben úgy kívántam és élveztem a szexet, mint még soha (kivéve az elsõzõ terhességet :-))! Ha Te is így vagy ezzel, mondd el neki, mitõl foszt meg!
Én momentán örültem, hogy nem kell szeretkezni.

A szepseg relativ? Akkor ha felrak ide egy rondabb pasi egy kepet, akkor miert vigasztaljak, hogy majd csak talalsz valakit es miert nem mondjak neki, hogy nem vagy ronda?

Megneztem itt nagyon sok olyat, ahol egy pasi, aki rondanak tartotta magat a sok elutasitasok miatt, hogy a pasi feltette magarol a kepeket es varta a valaszokat. Jott mindre kb 20-20 valasz, de az mind ugy epult fel, hogy kb 15 hozzaszolas arrol szolt, hogy nagyon nem nezel ki jol, de majd csak talalsz valakit. Persze utana sem talal az illeto senkit, mert a kulso mindent elront. A maradek 5 hozzaszolas meg arrol szolt, hogy nem vagy csunya,de nalam nincs eselyed merr van pasim. En ezt enyhe lekoptatasnak erzem. Vagyis 20 bol egynek sem jot be es mind vagy igy vagy ugy, de jol leepitette szegeny pasit. Holott meg itt az ilyeb kerdeseknel a legtobb valasz arrol szol, hogy mindenkinek mas tetszik es siman lesz majd valakije. Ebben en igy nagy ellentmondast latok, merz szerintem csak az alapjaban veve megfelelo kulseju pasik tetszenek vagy ennek vagy annak, aki csunya az azt kapja, hogy majd csak talalsz valakit.

Legjobb válasz: Miért nem értitek már meg, hogy egy férfinek elég ha egy fokkal szebb az ördögnél? Kisugárzás és egyéniség kell, semmi más. Hülye példa, de nézd meg a Maszkurát mondjuk. Ronda, filoghíjas, csóró is, nyüzüge is, aztán mégis tök jó csajai voltak. Én is most egy objektíven nézve ronda Pasival randizok, csak éppen olyan magabiztos, olyan hangja van, meg olyan nézése, hogy olajat pisilek. Nem a rondaság a baj, hanem az önbizalom hiánya, azon meg lehet változtatni.

Miért nem értitek már meg, hogy egy férfinek elég ha egy fokkal szebb az ördögnél? Kisugárzás és egyéniség kell, semmi más. Hülye példa, de nézd meg a Maszkurát mondjuk. Ronda, filoghíjas, csóró is, nyüzüge is, aztán mégis tök jó csajai voltak. Én is most egy objektíven nézve ronda Pasival randizok, csak éppen olyan magabiztos, olyan hangja van, meg olyan nézése, hogy olajat pisilek. Nem a rondaság a baj, hanem az önbizalom hiánya, azon meg lehet változtatni.
Idén te kapod a Motel-díjat.
A Farsang Királya. ;-)
miért?:D
Nem láttad a fiút, aki miatt a korábban említett lány passzolt engem. Tényleg ronda volt.
Hellrider, nem olvastad a Párizsi Notre Dame-ot? Filmben A Notre Dame-i toronyõr.
De ha nagyon fontos neked, hogy feladd, akkor tedd azt. Szabad ember vagy.
Önbizalmat építeni úgy kell, hogy legyõzöd a félelmeidet. Apránként - mindig akkora kihívást állítva magad elé, ami még kihívás, de már meg tudod oldani. Összeszeded az életed problémás területeit, és célokat tûzöl ki. Aztán eléred õket. Ajánlom amúgy az összes lúzernek a Csernus-féle férfi könyvet. Egyébként még egy példa jutott eszembe, a Király L. Norbi - õ is hogy néz már ki, mégis van önbizalma is meg kisugárzása is. Az önbizalomhiány a megalkuvás eredménye. Á ez nekem úgysem fog menni, á meg se próbálom. Ez nem külsõség kérdése. Ha mindig is zenélni akartál, akkor el lehet kezdeni felnõtt fejjel is. Ha nem érzed magad fittnek, ideje sportolni - nem azért, hogy kigyúrd magad, hanem hogy küzdj és tágítsd a határaidat. A mozgás rengeteget segít, már csak azért is mert endorfint termel. Aki azzal tölti az értékes idejét, hogy a gyk-n nyekereg, hogy ronda és boldogtalan, az sose mászik ki ebbõl. Mindenkinek a kezében a lehetõség, hogy változtasson. Igen, a rondaságon is lehet. Kis sport, némi egyéni stílus, egy jó frizura és máris szebb leszel. A 39 évesnek se az a baja, hogy ronda, hanem hogy képrõl is lerí, hogy lúzer.
Azért a 39 évesnek van egy szép felesége és két gyereke. ;-) Valamit félreérthettél. 39F
Egyébként jó, hogy mondod, mert eddig úgy gondoltam, hogy az egy jól sikerült kép rólam. 39F
A kérdező hozzászólása: 39 F. Tudod miert irta itt valaki, hogy luzer vagy? Azert mert a mai fiatalsag el van tevedve es meg van bolondulva. Nekik csak az nem luzer aki olyan kepet tesz ki magarol, es csak olyas valaki, uberhelyes arcu, ki van gyurva es egy szal alsogatyaban pozol 6 masik haverjaval egyutt a kepen. ahol sort vedelnek es tengerparton feszitenek. Ez jelenti egy atlag pasinak, es foleg egy atlag mai lanynak azt, aki nem luzer. Aki mar nek helyes es nem 200 fos barati tarsasagban fotozkodik audi meg bmw mellett. azokat luzereknek tartjak. Sajnos ez van kedves sorstarsak.
Oké, ezt kikérem magamnak - részint mert közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, tehát erõs kicsit a mai fiatalság kifejezés. Biciklivel járok, túrázni szeretek, és sátorban aludni. Aki egy BMW elõtt feszít az is lúzer - nyilván ott sincs rendben az önbizalom, ha egy dárga autó is kell a képre, hogy embernek érezze magát. Ja, és a két gyerek meg a gyönyörû feleség sem minden ám. Sokkal keményebb kérdések vannak itt. Van-e olyan álmod, amirõl már letettél, pedig képességeid szerint meg tudnád valósítani? Olyasmivel foglalkozol, amivel szeretnél? Van hobbid? Vannak sikereid a munkában és azon kívül? Boldog vagy és elégedett? Biztos, hogy mindent beleteszel abba, hogy jól sikerüljenek a dolgaid? Biztos, hogy a képességeid többségét kihasználod az életben és nem csak vegetálsz, meg megalkuszol?
Nem bántásból, de az nagyobb lúzer, aki folyton károg. Utolsó: Van családom, van munkám (napi 21km-t tekerek Pesten munkába és haza ;-)), de tény, hogy jobb helyet szeretnék, és ehhez képest nagyon lazán veszem (programozó). Most kitûztem magamnak, hogy szeptemberig társalgási szintre fejlesszem az angolomat (tudsz egy jó tanárt?) 39F
Azért az isten nem olyan kegyetlen, hogy a ronda pasik ne találjanak maguknak nõt. Úgy alkotta meg asz isten a nõket, hogy sokan közülük vonzódjanak a pénzhez mágnesként, s amelyik pasi nem néz ki jól, az is találjon magának valakit. Másképp mindenkit jóképûnek teremtett volna :) )
pont, hogy nem én...:D
Hellrider, jó, rendben, te vagy a király. Hiszek neked, így látatlanban is. :-D
Pont ezért raktam fel a képet. 26 évesen volt egy három hónapos kapcsolatom, a szakítás után (a lány dobott ki) két hónappal már majdnem összejöttem egy lánnyal egy tánctanfolyamon, de a feleségem, akinek az elsõ képen a válla látszik, az utolsó pillanatban elmart elõle. Kínos pillanatok voltak, de választanom kellett. Ez nem az iszonyat mázli kategória, de azt elismerem, hogy szerencsém volt. Nem voltam hajlandó sem gyúrni, sem "jó cuccokat" venni magamnak, hogy ne azért jöjjenek a lányok. Az elsõ képen 58kg körül voltam (173cm), a másodikon 73kg. Továbbra is azt mondom, hogy az elõnytelen külsõ nehezítheti a társkeresést, de nem teszi lehetetlenné. Nekem is ki volt a tokom a csajoktól, akik a külsõre mentek, de ez már csak így megy. :-)
A kérdező hozzászólása: Nagymama meg anya azt mondja, hogy helyes vagy. De mikor egy nen szep lanyhoz is kozeledik, meg az is rogton elzavarja ismerkedes nelkul.
én is tettem már fel magam, le is hordtak a francba, és nem vígasztalt senki :D ergo borult az elméleted.
Mert így van. Ha keresel, akkor találsz. Én nem tartom magam rondának, de 26 éves koromig ugyanezt kaptam a lányoktól. Nem ezen múlik. 39F
hanem?
na ez a képmutatás, nem merik megmondani az emberek a véleményüket még így anonim módon sem egy másikról játsszák a megértõt, a támogatót, a pszichológust, aki hátba vereget, nem baj, van esélyed... ezzel szerintem többet ártanak, mint használnak, ráadásul totál látszik, hogy õk undorodnak az illetõ sráctól meg az életben is elutasítást kap a fiú, nem érti, hogy ha GYK-n biztatták, akkor mi a bajunk az életben a nõknek vele én mindig õszintén megmondom, ha valaki csúnya, nem kenem el a dolgot, õ is látja magáról, azért kérdi meg itt, nyilván érzi, ha hazudnak neki, jobb az egyenesség
A kérdező hozzászólása: Utolso. Ezt nen ertem en is, hogy egy anonym oldalon is miert kell ezt adni, miert kell hitegetni. Ilyenkor meg megnyugszik, jogy van remeny, aztan ujabb 20 visszautasitas utan meg jon vissza ide nyavalyogni jogosan. Az a leginkabb erthetetlen, hogy a 20 kommentbol jon egy vagy ketto, hogy nem vagy csunya nalan lenne eselyed. Erre a pasi ir, hogy koszonom szepen, vegre egy rendes lany. Erre a lany rogton reagal, hogy a pasi rogton megint visszaesik, hogy nem ugy ertette, mert van pasija. Mindig ez a reakcio, ebbol latszik hogy neki sem.tetszett csak meg akarta nyugtatni, holott meg nagyobb kart okozott a lelkeben a pasinak. Pedig az a pasi nem is akart semmit, de neg ennwk a remenyet is csirajaban folytotta el a csaj. Holott sokszor nincs is pasijuk, csak lerazzak szegeny pasast. Mindig ez tortenik.
5-ös, egyénenként változik. Egy lány egy csúnya, ragyás fiút választott helyettem. A feleségemmel egy társkeresõn keresztül ismerkedtem meg, és mesélte, hogy elõttem õ is egy ilyen fiúval találkozott, és nem bírt ránézni. Én is feladhattam volna, és akkor most egy 39 éves vénember lennék. De nem, mert képtelen voltam feladni. 39F
Oké oké, legyen önbizalma az embereknek, én is azt mondom. De mire fel?
Ne fárassz! Nekem mire fel volt? http://kepmegosztas.com/kepek/2146 Itt 28 éves voltam, és már egész jól ki voltam kupálva. :-) 39 évesen, de szerintem most sem kapkodnának értem: http://kepmegosztas.com/kepek/en7
11-esnek azért azt nem mondhatnám, hogy elõnyödre változtál ne haragudj, de nem vagy egy szép ember ahhoz, hogy te becsajozz, iszonyat mázli kellett azért becsülöm, hogy vállalod a külsõdet, csak éppen nem túl elõnyös a kinézeted
A kérdező hozzászólása: Azert lathato a javulas. Szemuveggel nagyon rosszul nezett ki, anelkul mar inkabb atlagos pasi lett.Amugy igy tenyleg nehez becsajozni. Nagyon vekony vagy. Erre azt szoktak mondani, hogy gyurd ki magad es lesz csajod. Hat az a helyzet jogy ha ehhez hasonlo elonytelen arcod van akkor a kigyurt test sem sokat segit, de egy kicsit azert lok az emberen. Grat a csajodhoz.
én ennél gázabb vagyok. (kép nem lesz)
# 6/29 - jaja, igaz, de azért hallottál a tapintatról, te paraszt?! Kedves kérdezõ, ez nem ezen múlik, tudom, hogy a mai világban az üresség a menõ, mindenki a külsõt nézi, de nem ez a legfontosabb! ízélesek és pofonok. nem véletlenül találták ki ezt a mondást. kinek ez tetszik, kinek az. ;))
Borítsd rá a nutellát :D
én tudok nyalni , menyjek ?
"hogy mondjam neki, hogy mit, hogy csináljon?" Add ki a megfelelõ hangokat a szádon te barom. Mint mikor valami mást mondasz neki.
A kérdező hozzászólása: Van benne valami, de nem akarom fenyegetni.csak rossz hogy én mindent megteszek, hogy neki jó legyenmolyat is amit néha nem élvezek, õ meg nem.
A barátod egy paraszt, sajnos azt kell, hogy mondjam. Megszokod, vagy megszöksz!
Zsarold az isten szerelmére... Te vagy a nõ... Neked is tudnod kéne mi a dolgod! Mond meg neki, hogy majd akkor kefélsz vele legközelebb, ha figyelembe vesz téged is. Ha megsértõdik hagyd, had pukkadozzon. Majd mikor kínozza a kanosság 2x meggondolja ki jár rosszabbul. 21F
A kérdező hozzászólása: Hááát lassan 1 éve! ja és hát nem szopom bénán nem megy..xd akaratból se..(nem fényezésbõl mondom, de azt mindig mondja, hogy milyen jól szopok!
A kérdező hozzászólása: Hát volt már rá példa, hogy ilyesmiért megharagudott! Mert azt mondja õ a fiú csak tudja mi kell egy nõnek! De hát ha én érzem hogy ez nekem nem jó, nem elég??!
A férfiaknál azért az egy bizonyos szempont hogy a barátnõ élvezze amit csinálunk szóval szerintem nem venné zokon, ha tudnád vele amit szeretnél. Kérd meg hogy próbálja meg másképp csinálni.
Buta vagy, hogy foglalkozol egyáltalán egy ilyen fiúval. Gyere ide, úgy kinyallak kettéáll a füled is :D
Nyugi kicsilány, nem fogod sokáig bírni. Elõbb utóbb elõtör belõled a nõi ösztön és helyben hagyod a srácot. Csak akkor nem leszel kíméletes... Ezért kell ezt idõben rendezni, ne az indulat szülje. Ebbõl az egészbõl az lesz, hogy kezdesz egyre kiábrándulni belõle, egyre inkább falra fested az ördögöt, kiakadsz minden apróságon és végül otthagyod. Mindezt egy ilyen apró [email protected]ág miatt. Jól gondold meg mi az amit lenyelsz, mert mikor visszajön dupla akkorát üt! 21F
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ teljesen igazad van már mostanában, kitudok néha akadni:S De nem akarom megbántani.meg próbáltam már vele megbeszélni, de mindig tereli a témát! mikor meg csinálja akkor meg leszarja, hogy mit mondok:S
Mondom. Szex elvonás. Legnagyobb fegyver amivel nõ rendelkezhet. Egy hét után tocsogni fog a nyála a puncid után és vonyítva könyörög, hogy had nyalhasson ki úgy ahogy te akarod. Ezt garantálom. 21F
A kérdező hozzászólása: Kipróbálom...mert már tényleg nagyon jól esne.Hát mióta vele vagyok, egyszer nem nyalt ki úgy hogy élveztem volna! Az elõzõ párom akárhányszor csinálta, mindig oda meg vissza voltam tõle:$
A szex megvonás ne tartson azért tovább egy hétnél, mert megbánthatod vele. Nálunk is ez volt a baj. Én egyszerûen úgy oldottam meg, hogy mondtam neki, hogy jól csinálod, DE kipróbálhatnánk, hogy: és itt elmondtam, hogy hogyan is szeretném. Azóta minden oké :-) 22L
A kérdező hozzászólása: KöszI:D
Mondd: lassabban, gyorsabban, erõsebben, gyengébben, errébb, arrébb, maradj ott, változtatgasd az erõset a gyengébbel stb..ilyeneket. És figyeld meg, mikor jobb! Aztán azt gyakrabban ismételgesd!
A kérdező hozzászólása: de nem veszi figyelembe amit mondok neki.
Szopd bénán, és zsarold azzal, hogy ha nem csinálja azt amit mondasz, nem fogod te sem úgy szopni, ahogy õ szereti. Komolyra fordítva a szót. Mennyi ideje vagytok együtt?? Egy komolyabb kapcsolat szerintem túléli azt, ha a felek megbeszélik a szexuális vágyaikat, és senki nem sértõdik meg. Legalábbis én így csinálom a barátnõmmel. Õ is elmondja, hogy mit szeretne kapni, és hogyan, és én is megteszem ugyan ezt. Ez azért is jó, mert a másik félnek jó nézni és tudni azt, hogy a párja élvezi... Nem mindenki lehet egy született bránermájszter, ügyesedni kell, és ezt csak úgy lehet, ha egyengetik az útját.
Ha tudod merre lenne a jó, akkor tereld arra, amikor csinálja! Ha ezért megharagszik, akkor egy barom!
A kérdező hozzászólása: xD gyere..nem amúgy nem.xD ott a barátom..csak..nah..nem tudom, hogy mondjam neki.mert nem azé nem csinálja rendesen mert undorodik vagy valami..mert élvezettel csinája, csak én annyira nem élvezem.
Nézess vele jó sok leszbipornót!
Nem értem. Ti nem kommunikáltok egymással? Én direkt kérdem, hogy jó neki és úgy csinálom.
A kérdező hozzászólása: Drága kommentelõ ugy értettem, hogy hogy mondjam meg ugy hogy ne sértsem meg??!!!! xD néz õ eleget..:S
"én tudok nyalni , menyjek ?" de a helyesírás már nehezebben megy mi?
Magadat is el kell tudnod engedni közben!Menet közben mond neki, hogy ott jó, most erõsebben, gyengébben, vagy itt is ott is csináld!Ilyesmiket!
Ha sikerül elmondanod nekünk mi az amit rosszul csinál, talán meg van benned az a képesség is hogy neki is elmond. Szóval hajrá. Gyakorolj itt. 21F
szerintem ha fontos számodra abarátod és komly a kapcoslatotok mondd meg neki h hogy szeretnéd miközben csinálja, fel le , balra jobbra itt jó ott jó...irányítsd nem fog megsértõdni mert õcsak örül annak ha örömet tudn eked szerezni:)
nyalás közben lásd el instrukciókkal, õ nem érzi, hogy neked hol mennyire jó
Egyszerûen elmondod, hogy neked, hogy esne jól :) Kezdd azzal a mondókát, hogy így is jó, de mégjobb lenne ha... Akkor nem sértõdik meg.
A kérdező hozzászólása: De kommunikálunk...csak nem tudom hogy mondjam neki..:S de nem tudom konkrétan megmondani csak egyszerûen nem jó nem az igazi! szoktam neki mondani hogy itt meg ott meg hogy erõsebben stb....de ..nah õ is akar érvényesülni azt mindig elmegy másfele is és nem úgy csinálja ahogy akarom:S
Ha te se tudom megmondani, hogy neked mi a jó, akkor szerencsétlen honnan tudná már?
Egyáltalán van releváns tapasztalatod csajszi? :D Biztos hogy a srác béna? :D Volt már olyan aki úgy kinyalt, hogy csillagokat láttál? :D Mert ha igen tudhatnád, hogy õ mit merre hogy csinált... 21F
A kérdező hozzászólása: Igen volt már olyan és nagyon élveztem és ez a bajom, hogy vele mért nem olyan... Ha csinálja akkor tudom, hogy merre lenne a jó...de õ olyan, hogy szereti a saját feje után csinálni a dolgokat, azt nem akarok beleszólni, hogy, hogy csinálja mert nem akarom hogy megharagudjon!
ma 16:57 Na ez a baj! Le sem [email protected] neked jó-e csak csinálja a megszokott rutin élvezkedését, gondolom valami tahó, barom és nem a megértés mintapéldánya a tag.
vegyél neki 2karton joghurtot és mond meg neki hogy ha nem eszi meg 1napon belül szakítasz vele.-persze kanál nélkül egye

Soha nem voltam még rákszűrésen. Mikor bemegyek a nőgyógyászhoz, hogy mondjam neki, hogy én ezt szeretném megcsináltatni?

Legjobb válasz: Amikor elmész a nõgyógyászhoz õ tudni fogja, hogy mit csináljon. Elõször rákérdez, hogy miért jöttél, és elmondod, hogy rákszûrésre jöttél. Ennyi az egész.

Amikor elmész a nõgyógyászhoz õ tudni fogja, hogy mit csináljon. Elõször rákérdez, hogy miért jöttél, és elmondod, hogy rákszûrésre jöttél. Ennyi az egész.
Nyugodtan mond meg, hogy rákszûrést szeretnél. Hány éves vagy? Kérdezd meg nyugodtan azt is, hogy elmehetsz-e mammográfiára (emlõ rákszûrés) és ha a doki szükségesnek találja arra is ad beutalót. De az is lehet, hogy õ fogja áttapogatni a melleidet. Némelyik nõgyógyász ezt is megteszi.
"Jó napot kívánok, rákszûrésre jöttem." Meg fogják kérdezni, hogy mikor voltál utoljára. Akkor szépen megmondod, hogy még sosem voltál. Ha nõdokinál se voltál még, azt is mondd meg, talán kedvesebbek lesznek. :) Sok sikert!
házidokitól is lehet kérni beutalót? :)

A pasimmal már egy ideje tervezgetjük az elsőt, és elmondta nekem, hogy nem mindig állt fel neki az előző barátnőinél! Tisztelem érte hogy elmondta ezt, de mi lesz ha nálunk sem áll fel, mit mondjak neki?

mert a "nem baj" vagy a "majd máskor jobb leszel" duma nagyon kínos lenne, mindkett?nk számára... ja, és sz?z vagyok...

Legjobb válasz: Nem kell ezen kiakadni. legyél megértõ, és kedves, simogasd tovabb a teste többi részét, hátha sikerul. ha meg nem, akkor mondj vmi olyasmit, h majd késõbb probalkoztok, addig meg kényeztessétek egymast.

Nem kell ezen kiakadni. legyél megértõ, és kedves, simogasd tovabb a teste többi részét, hátha sikerul. ha meg nem, akkor mondj vmi olyasmit, h majd késõbb probalkoztok, addig meg kényeztessétek egymast.
semmi gond majd fel áll nekem is 1 évembe tellet mig felállt !! addig csak simogatások , puszik stb volt , pedig már nem vagyok fiatal !!
Húúú gyerekek, ez egy nagyon rossz párosítás. Szûz lány + potenciazavarokkal küzdõ srác. Mindegy. Ilyenkor a legjobb szerintem, hogy a srácot a magaslatokba kell emelni azzal, hogy dicséred a szerzámát. Élvezettel veszed a szádba. Dicséred, hogy milyen ügyes és mennyire jól esik neked már csak az is, hogy a szádba veheted. Önbizalmat kell neki adni, mert valószínû, ha lelki az eredete a pontenciazavarnak, hogy rossz tapasztalata fûzõdik a szexhez, vagy baromira izgul, hogy jó legyen az ágyban. Itt a megoldáshoz most te vagy a kulcs! 25/f
én azt mondom a lányokknak mindig könnyebbb !!! csak széttárják a lábukat és kész , a fiuk meg csak ügyködjenek ott!!ha meg elmennek hamar vagy nem áll fel nekik akkor a sárga földig lehuzzák a csajok öket!!! fiu voltam
egyetértek 25/f-el. az a legjobb, ha megértõ vagy, és nem elfordulsz, hanem simgoatod, puszilgatod, és dicséred. az mindig jót tesz. egyébként abszolút nem baj, én úgy jártam elsõnél, hogy ment ment a dolog, aztán kopogtattak ablakon (egyik haverja), jó az eltûnt és utána nem állt fel neki. ez abszolút nem para, de tudjátok kezelni. és ha valóban elég felnõttek vagytok a szexhez, akkor tudni fogjátok kezelni! :) hajrá!! és csak ügyesen... ja és ne emlékeztesd, véletlenül se, hogy volt hogy nem állt fel neki... esetleg ha úgy van, hogy feláll neki, de lekókad (nálunk ez jellemzõ néha), akkor az azt szokta jelenteni (legalábbis nálunk), hogy túlhúzzuk a dolgot. magyarul: ne tartsa vissza túlsokszor, ha ilyen van! na mégegyszer csak ügyesen! :)

Szóltam a nögyógyászomnak hogy nála szeretnék majd szülni! De sajnos lehet hogy nemtudunk annyi pénzt össze szedni és nem szeretnék beégni! Most mit csináljak? Mondjam neki hogy mégsem akarok nála szülni vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Simán mond neki,h meggondoltad magad.Vagy ne mondj neki semmit.Csak hagyd a francba,és ne járj hozzá rendelésre.Gondolom eddig sem magánrendelésére jártál. Én ügyeletesnél szültem,és semmiben sem szenvedtem hiányt.Ugyanúgy bántak velem,mint a fogadott orvosos betegekkel.Hidd el,nem olyan nagy a szerepe a dokinak egy természetes szülésnél.Én konkrétan kevesebb,mint egy órát vettem igénybe az éjszakájából.Mindent a szülésznõk intéztek körülöttem.

Simán mond neki, h meggondoltad magad.Vagy ne mondj neki semmit.Csak hagyd a francba, és ne járj hozzá rendelésre.Gondolom eddig sem magánrendelésére jártál. Én ügyeletesnél szültem, és semmiben sem szenvedtem hiányt.Ugyanúgy bántak velem, mint a fogadott orvosos betegekkel.Hidd el, nem olyan nagy a szerepe a dokinak egy természetes szülésnél.Én konkrétan kevesebb, mint egy órát vettem igénybe az éjszakájából.Mindent a szülésznõk intéztek körülöttem.
Sztem nyugodtan amikor megbeszélést tartotok akkor kérdezz rá a tarifájára és hogy adódtak gondjaid meg lehet e így és így oldani, és hogy ugy vállalja e mert ha nem akkor neked arra kell felkészülnöd. Én nagyon remélem nem anyira pénzéhesek mintaz néha hisszük róluk. Mindenképpen beszéld meg vele, az a legtisztább:D Boldog babavárást:D
ugyanarra gondoltam, mint a harmadik válaszoló. szerintem kicsit hízelegj is neki, mond el milyen jó orvos és mennyire fontos lenne neked, h nála szülj, csak hát sajnos nehéz most nektek anyagilag, mond meg mennyit tudnál neki adni. Szerintem nem utasít vissza
Azt írtad, hogy annyi pénzt. Akkor már megkérdezted, mennyi a tarifa? VAgy csak úgy tippelsz, mennyit kellene adni. Mert ha nem kérdezted, akkor nincs összeghatár, adhatsz 20-30-40 ezret. Persze, ha ez sem megy, akkor inkább beszéld meg vele, ha ragaszkodsz ehhez a dokihoz, ha meg nem, akkor menj a kórházi rendelésekre. (persze ha kis kórház, akkor úgy is össze fogsz vele futni, és elõbb utóbb rá fog kérdezni, hogy miért nem mész, vagy mi van. Sõt még az is lehet, õ lenne pont ügyeletben a szülésednél, ezért jobb ha beszélsz vele).
A végén adsz neki annyit, maennyit tudsz. Nem fog éhenhalni.
Én a terhességem elejétõl magánrendelésre járok 4 hetente, ami 7000 ft/alkalom, s max 10 perc alatt lezavarja a vizsgálatot. Most a 35. héttõl hetente kell járni, s fizetni, mert ott végzi a ctg-t. Legközelebbi alkalommal megkérem ha rámjön a szülés jöjjön be, de én nem kérdezek rá hogy mennyit kér. Majd miután megszültem, átgondolom hogy is bánt velem, mennyit volt bent a szülésnél, s mennyit érdemel. Azt azért durvának tartom, hogyha egy órára bejön a szülés végére, azért adjam neki a magán rendelés 10X-esét. Ha végig ott lesz bent, akkor max kap 50-et, ha pedig csak a végére esik be, akkor 25. Már így is annyit ott hagytam magánrendelésen, hogy örüljön neki, az is jó kis órabér neki! Szóval szerintem ha kórházba jársz, menjél nyugodtan tovább hozzá, s majd a szülés után adsz neki annyit, amennyit tudsz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!