Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam neki hogy (2423 db)

Hogyan mondjam neki, hogy mondjam el a páromnak hogy, hogy jó?

együtt élek a párommal és nagyon szeretem,de mindig arra vágyok hogy szex közben ö lent izgasson,nos le is megy de nem olyan izgató.Én még soha nem tudtam így el menni.pedig annyira szeretnék,mit tegyek? azt meg olyan kellemetlennek tartom hogy én oktassam.

Legjobb válasz: Pedig szerintem az a legjobb ha elmondod neki én barátnõm is elmondta.. hogy õ azt szeretné ha kinyalnám.. a szexbe se voltam még akkor valami járatos nem hogy a nyalásba és csak ilyen irányelveket adott. Azóta már expert vagyok :)

Pedig szerintem az a legjobb ha elmondod neki én barátnõm is elmondta.. hogy õ azt szeretné ha kinyalnám.. a szexbe se voltam még akkor valami járatos nem hogy a nyalásba és csak ilyen irányelveket adott. Azóta már expert vagyok :)
A kérdező hozzászólása: De figyi ez olyan fura nekem, erõltessek rá valamit? az akarata ellenére? és kellemetlen ez. nincs vajon valami oktató kis videó vagy valami? már arra gondoltam veszek egy mû puncit és meg mutatom neki. de ez is gáz lenne..
Mondd el neki, hogy mi jó neked.. csak akkor fogja úgy csinálni..
Hát a mû punci gázabb mint amikor csinálja és mondod hogy most jó vagy sem.. csak mondom.
Mi a fenéért lenne gáz? Ne beszélj már butaságokat.
mondd meg simán, én párom meg nem tud nyalni :S
El kell neki mondani.. ha meg nem mered akkor meg nyugodj bele.
Nagyon egyszerû a megoldás.Megmondod neki hogy neked hogyan jó mikor csinálja. :) Én is úgy voltam a párommal az elején hogy szerettem volna ha bekapja.Megmondtam neki, bele is ment.Nem volt valami ügyes az elején.Megmondtam neki hogy hogy szeretem, meg hogy mit szeretnék miközben szopik, csinálta úgy és nagyon jó volt. :)

Hogy mondjam neki hogy zenéljünk együtt? Hogy kérdezzem? Mit mondjak?

Van egy évfolyam társam,és ? is gitározik,én gitározok éneklek.Szeretnék vele bandát alapítani.

Legjobb válasz: "szia , hallottam, hogy gitározol, képzeld én is, nem ülünk össze néha játszogatni?" és ha megy így akkor bandázzatok. de mivel te vagy a lány sztem baromi jól fogja venni, ha ezt megkérzeted (marmint nem szoszerint ezt, hanem a temat)

"szia , hallottam, hogy gitározol, képzeld én is, nem ülünk össze néha játszogatni?" és ha megy így akkor bandázzatok. de mivel te vagy a lány sztem baromi jól fogja venni, ha ezt megkérzeted (marmint nem szoszerint ezt, hanem a temat)
A kérdező hozzászólása: ja én lány vagyok, õ fiú.
jajj :D ebben mi a nehéz? én aztán tényleg nehéz helyzetben vagyok a szoc.fóbiám miatt, pl egy lányhoz odamenni szinte képtelen vagyok(mármint ha akarok tõle valamit) de az hogy együtt zenéljek az ismerõseimmel, egyáltalán nem nehéz... sõt, csak el kell ereszteni a hírt, és mások jönnek oda hogy akarsz-e velük zenélni...

Hogy mondjam neki, hogy másképp csinálja?

Hogy vezessem rá a párom, hogy másképp nyaljon ki? Nem szeretném neki így kerekperec megmondani, hogy ne így csináld. Valami kíméletesebb módszer, ami hatásos?

Legjobb válasz: hááááát, ha mondjuk elkezdi, és nyögdécselsz neki egy kicsit, hogy merre nyalakodjon, sztem még örülni is fog neked, hogy élvezed (ill élvezni akarod). ha nem bunkón mondod meg neki, akk sztem nyugodtan beszéljétek meg, de szex közben lehet jobban veszi ki magát.

hááááát, ha mondjuk elkezdi, és nyögdécselsz neki egy kicsit, hogy merre nyalakodjon, sztem még örülni is fog neked, hogy élvezed (ill élvezni akarod). ha nem bunkón mondod meg neki, akk sztem nyugodtan beszéljétek meg, de szex közben lehet jobban veszi ki magát.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy jobb lenne leülni vele és elmondani neki, de látom rajta, hogy nagyon igyekszik, és nem akarom megbántani. Az szerintetek jó ötlet, hogy amikor orálisan kényeztet és eltalál mondjuk egy pontot, ahol jó, akkor annak hangot adok (nyögdécselek, vagy ilyesmi)???
Igen, ez jó ötlet. Vagy ha eltalál egy pontot, de továbbmegy, akkor kérd meg, hogy térjen vissza ahhoz a ponthoz, mert ott különösen jó volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
énis ígyvoltam ezzel mert ugye a páromnak furcsa volt hogy nincs hüvelyi orgazmusom és így szeretett volna kielégíteni. mikor jó akkor szoktam mondani hogy most így nagyon jó és akkor úgy csinálja énis szoktam mozogni mert akkor én írányírom .de a 69et ajánlom nagyon jól lehet irányítani:)

Hogy mondjam nekik, hogy felfogják. Vagyis inkább teljesítsék?

Sziasztok! Pároméknál élünk,nekik van egy családi kutyájuk,meg nekem is egy "saját". Az én kutyámmal az ég világon nincs baj,le van mozgatva,sétálunk,tanulunk,nyugodt engedelmes kutya. Viszont az ő családi kutyájuk még bőven kamasz.Menhelyről van.A lényege a dolognak,hogy át tudja ugrani a kerítést,és ha egyedül van otthon,akkor ő lelép. Nincs sétáltatva,nincs lefárasztva...ha ott vagyok,akkor én van hogy elviszem magunkkal sétálni,de pl. most is 3 hete a szüleimnél vagyok (családi okok miatt) és a párom sétáltatja a kutyámat (ő ott maradt náluk) ahogy ideje engedi,de a másikkal senki nem foglalkozik. Van egy húga a páromnak,egész nap otthon van,nem csinál semmit.Nem dolgozik,nem tanul (23 éves) csak úgy van és várja,hogy valaki becsöngessen egy neki is megfelelő állással.Simán foglalkozhatna a kutyával,de nem teszi. Közben másokat szid ezerrel,hogy tartják a kutyájukat,meg baromira képmutató. Már többször mondtam,hogy azért szökik el,mert nincs vele foglalkozva...Az anyja reakciója az,hogy neki nincs ideje.Ezt megértem,mert ő dolgozik,aztán otthon csinálja a dolgait.Viszont a lánynak gyakorlatilag nincs kifogása,pedig a kutya is neki kellett?? Hogy lehetne megértetni vele,hogy mozduljon meg? Amúgy ivartalanítva van,prémium tápot eszik,rendszeresen járnak dokihoz,teljesen rendben van.Csak ez a szökdösés nem az igazi.

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg tényleg azért szökdösik el, mert nincs lefárasztva. Ha a lány akarta a kutyát, akkor valóban foglalkoznia kell vele. Meg kell neki mondani, hogy visszakerül a menhelyre a kutya, ha nem változtat a helyzeten, ezt bizonyára õ sem akarná. Így viszont a kutyának és a többi családtagnak sem megfelelõ. Illetve még a kutya kiválasztása és hazavitele elõtt tisztázni kell a kérdést, hogy ki hogyan fog ideje és energiája szerint foglalkozni a kutyával. Ha ezt a késõbbiekben nem teljesíti, szembesíteni lehet vele, hogy ezt ígérte. Szerintem nem késõ most sem felállítani egy ilyen szabályrendszert.

Szia! Valószínûleg tényleg azért szökdösik el, mert nincs lefárasztva. Ha a lány akarta a kutyát, akkor valóban foglalkoznia kell vele. Meg kell neki mondani, hogy visszakerül a menhelyre a kutya, ha nem változtat a helyzeten, ezt bizonyára õ sem akarná. Így viszont a kutyának és a többi családtagnak sem megfelelõ. Illetve még a kutya kiválasztása és hazavitele elõtt tisztázni kell a kérdést, hogy ki hogyan fog ideje és energiája szerint foglalkozni a kutyával. Ha ezt a késõbbiekben nem teljesíti, szembesíteni lehet vele, hogy ezt ígérte. Szerintem nem késõ most sem felállítani egy ilyen szabályrendszert.
Billentsd fenéken a kis ribit! ;) Az én sógornõm is hasonló, az ideg megöl tõle, bánj vele keményen, magyarázd meg neki, hogy egy kutyával foglalkozni kell. Még a végén élvezni fogja a közös sétákat.

Megbántott a kedvesem, jogosan haragszom? Hogyan mondjam neki hogy ne legyen belőle veszekedés!

Este megbeszéltük a párommal hogy ma 7kor találkozunk, nem jött csak negyed9re de nem az a baj, hanem az hogy ordított velem, meg hagyjam ne kérdezzek semmit!ezzel megbántott! A lényeg hogy a jogsit csinálja amit januàrban kapott 500ezret elherdálta azt sem tudom mire, de ø eltervezte hogy lerakja a jogsit, munkanélkülib?l él, a keresztapja adott neki 70ezret meg eladta a peca botjait 20ezerért de abbóp csak 10et lâtott, és emiatt volt ideges hogy ment volna a másik feléért és nem adja oda mert baj van az orsóval! Azzal kellett volna ordibâlnia de 4ajtós szekrény a inkâbb velem tette! Telefonról írtam de remélem ki lehet olvasni! A párom 25éves, de nem tudok valamit elmondani neki anélkül hogy ? ne vegye vitának! Hogy mondjam? egyáltalán szóljak?

Legjobb válasz: Hagyd. Õ most ideges a pénz miatt, várd meg míg megoldódik a probléma. Addig úgyis csak vita lenne, ha még te is cseszegetnéd. Van most elég baja, ne duzzogj, hanem értsd meg, és esetleg segíts neki, hogy beszélje ki magából a gondjait, ha akarja. Ha nem, akkor cak hagyd, ne cseszegesd mindenféle piti dologgal.

Hagyd. Õ most ideges a pénz miatt, várd meg míg megoldódik a probléma. Addig úgyis csak vita lenne, ha még te is cseszegetnéd. Van most elég baja, ne duzzogj, hanem értsd meg, és esetleg segíts neki, hogy beszélje ki magából a gondjait, ha akarja. Ha nem, akkor cak hagyd, ne cseszegesd mindenféle piti dologgal.
Miért orditott rád?csak úgy odaért és elkezdett orditani vagy kérdeztél valamit és azért kiabált?
Szerintem meg ne hagyd annyiban. Miért ordítana veled okvetlenül? Te nem tehetsz róla.

Hogy mondjam neki, hogy vizben szeretném csinálni?

Van egy barátnõm, jól megvagyunk. Nincs különösebb szexuális kivánságom (sem hátulról, sem orális) - viszont gyerekkorom óta van ilyen "perverzitásom". Szeretném, ha vizzel teli kádban merülne viz alá, valahogy igy:

Legjobb válasz: sehogy meg akarod ölni?

sehogy meg akarod ölni?
Hát õõõ óvatosan vezesd fel. És technikailag hogyan akarod kivitelezni? Max pár mp-ig tud alámerülni, feltételezve, hogy csak a felsõtestrõl van szó, mert vízben ugye nem szexelünk...fertõzések és egyebek.
B..zd, amikor megláttam az elsõ képet a hideg is kirázott!
Sehogy! Még azt is eltudom képzelni, hogy a pillanat hevében belefojtanád. Tudom, hogy nem akarod, és szándékosan nem is tennéd, de mi van ha ....? És akkor már biztos nem lenne olyan jó! Nekem is vannak ötleteim, de ez soha nem jutott volna eszembe.
Hát ennek egy részét megcáfolnám, mert az oráltól kizárt hogy jobb legyen, attól jobb nincs a szexben, szerintem :)
A kérdező hozzászólása: értem, de csak kicsit kellemetlen, aztán meg lehet szokni... még mindig jobb, mint a hármasban/lezbi porno/anál/orál/mellkasra szarás/
Hát csak akkor mondd meg ha bevállalós a csajod, különben beteg faxnak fog nézni.
Mondd el neki hogy mit szeretnél és meglátod hogy mit fog szólni.....tudod, néma gyereknek az anyja....:)
Ez elég beteg
lemerül, és akkor te mit csinálsz azalatt a 10 mp alatt? láttál már ilyet élõben? hogyhogy gyerekkorod óta? hogy valósítottad meg?

Miért néz hülyének a szomszéd? Hogy mondjam neki hogy kezeljen úgy mintha értelmes ember lennék? úgy kezel mintha fogyatékos lennék.

nem tudom miért kezel így.nem viselkedem úgy mintha bajom lenne.de ő olyan hanggal beszél velem mintha nem lenne ki a négy kerekem.másokkal más hanggal beszél.és mások nem néznek fogyatékosnak.teljesen értelmes ember vagyok:diplomám van,országos versenyeken jó helyezéseket érek el.talán azért viselkedik így velem mert nem nézek nagyon szépen.de szerintem ez hülye feltevés.mit mondjak neki?

Legjobb válasz: A társalgást szorítsd le a köszönésre. És ne is foglalkozz vele.

A társalgást szorítsd le a köszönésre. És ne is foglalkozz vele.
Mert talán "fogyatékos" vagy! Verseny, diploma, Kanada, mindjárt hasra esek elõtted :) )) Az írásodból nem tûnik ki, hogy diplomás vagy. És hát egy diplomás is lehet.....
Neki is mondtad, hogy diplomád van, és országos versenyekre jársz?
A kérdező hozzászólása: tudja õ hogy milyen versenyekre járok(azt elfelejtettem írni hogy kint voltam Kanadában a középkori hagyományõrzésen és jó eredményt értem el).de õ ezt mind tudja.
Egyetértek az elsõvel. Köszönés, viszlát és otthagyod. Ha pampog, megmondod, nem érsz rá, bocs.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.a szomszéd élettársa meg egy beképzelt *****.még jó hogy kamionos és csak negyedévente találkozunk.
Igazából viccbõl kérdeztem, mert az értelmességedet azzal bizonyítottad, hogy van diplomád meg versenyekre jársz. Errõl egyébként miért tud a szomszédod? És miben kezel úgy, mint ha fogyatékos lennél? Példákat tudnál írni?
Kicsit mintha tényleg diszkréten bánnál a részletekkel! :D :D Pl. milyen diploma, miket mond a szomszéd, mióta lehet, milyen egyéb konfliktusszerûségek voltak, tudod. Volna egy kis munka itt még.

Hogy mondjam neki, hogy le akarok vele feküdni?

Haverommal jóba vagyunk. És ? biztos, hogy lefeküdne velem. És én is szeretnék vele, csak nem tudom, hogy kéne megmondani neki. :/

Legjobb válasz: melegvagy?

melegvagy?
Itt nem érnek semmit a célzások, mondd meg neki!
Hívd át dvd-zni kettesben. Ebbõl szerintem egy fiú sejti, hogy mi az ábra.
nem mondani kell hanem csinálni
A kérdező hozzászólása: és nektek hogy történt az elsõ? ki kezdeményezett? hogy célozgassak? :D csak most már nem fogunk találkozni mert nyár és õ is bulizgat meg utazik meg én is.
Egy cipõben járunk...Csak az a különbség, hogy köztünk már volt 2szer szex...De én szeretném, ha lenne még többször, de nem tudom hogy mondjam :D Szerintem inkább célozgass, én is azt fogom tenni.
a szexet nem kell mondani, ha elég bátor vagy, kezdeményezni kell, nõnek ez nem nehéz... kerülj minél közelebb...
A kérdező hozzászólása: neeem. én lány vagyok õ fiú
Most ilyen GAY dologról lenne szó?
így: le akarok veled feküdni
Borítsd rá a nutellát :D
én tudok nyalni , menyjek ?
"hogy mondjam neki, hogy mit, hogy csináljon?" Add ki a megfelelõ hangokat a szádon te barom. Mint mikor valami mást mondasz neki.
A kérdező hozzászólása: Van benne valami, de nem akarom fenyegetni.csak rossz hogy én mindent megteszek, hogy neki jó legyenmolyat is amit néha nem élvezek, õ meg nem.
A barátod egy paraszt, sajnos azt kell, hogy mondjam. Megszokod, vagy megszöksz!
Zsarold az isten szerelmére... Te vagy a nõ... Neked is tudnod kéne mi a dolgod! Mond meg neki, hogy majd akkor kefélsz vele legközelebb, ha figyelembe vesz téged is. Ha megsértõdik hagyd, had pukkadozzon. Majd mikor kínozza a kanosság 2x meggondolja ki jár rosszabbul. 21F
A kérdező hozzászólása: Hááát lassan 1 éve! ja és hát nem szopom bénán nem megy..xd akaratból se..(nem fényezésbõl mondom, de azt mindig mondja, hogy milyen jól szopok!
A kérdező hozzászólása: Hát volt már rá példa, hogy ilyesmiért megharagudott! Mert azt mondja õ a fiú csak tudja mi kell egy nõnek! De hát ha én érzem hogy ez nekem nem jó, nem elég??!
A férfiaknál azért az egy bizonyos szempont hogy a barátnõ élvezze amit csinálunk szóval szerintem nem venné zokon, ha tudnád vele amit szeretnél. Kérd meg hogy próbálja meg másképp csinálni.
Buta vagy, hogy foglalkozol egyáltalán egy ilyen fiúval. Gyere ide, úgy kinyallak kettéáll a füled is :D
Nyugi kicsilány, nem fogod sokáig bírni. Elõbb utóbb elõtör belõled a nõi ösztön és helyben hagyod a srácot. Csak akkor nem leszel kíméletes... Ezért kell ezt idõben rendezni, ne az indulat szülje. Ebbõl az egészbõl az lesz, hogy kezdesz egyre kiábrándulni belõle, egyre inkább falra fested az ördögöt, kiakadsz minden apróságon és végül otthagyod. Mindezt egy ilyen apró [email protected]ág miatt. Jól gondold meg mi az amit lenyelsz, mert mikor visszajön dupla akkorát üt! 21F
A kérdező hozzászólása: Utolsó kommentelõ teljesen igazad van már mostanában, kitudok néha akadni:S De nem akarom megbántani.meg próbáltam már vele megbeszélni, de mindig tereli a témát! mikor meg csinálja akkor meg leszarja, hogy mit mondok:S
Mondom. Szex elvonás. Legnagyobb fegyver amivel nõ rendelkezhet. Egy hét után tocsogni fog a nyála a puncid után és vonyítva könyörög, hogy had nyalhasson ki úgy ahogy te akarod. Ezt garantálom. 21F
A kérdező hozzászólása: Kipróbálom...mert már tényleg nagyon jól esne.Hát mióta vele vagyok, egyszer nem nyalt ki úgy hogy élveztem volna! Az elõzõ párom akárhányszor csinálta, mindig oda meg vissza voltam tõle:$
A szex megvonás ne tartson azért tovább egy hétnél, mert megbánthatod vele. Nálunk is ez volt a baj. Én egyszerûen úgy oldottam meg, hogy mondtam neki, hogy jól csinálod, DE kipróbálhatnánk, hogy: és itt elmondtam, hogy hogyan is szeretném. Azóta minden oké :-) 22L
A kérdező hozzászólása: KöszI:D
Mondd: lassabban, gyorsabban, erõsebben, gyengébben, errébb, arrébb, maradj ott, változtatgasd az erõset a gyengébbel stb..ilyeneket. És figyeld meg, mikor jobb! Aztán azt gyakrabban ismételgesd!
A kérdező hozzászólása: de nem veszi figyelembe amit mondok neki.
Szopd bénán, és zsarold azzal, hogy ha nem csinálja azt amit mondasz, nem fogod te sem úgy szopni, ahogy õ szereti. Komolyra fordítva a szót. Mennyi ideje vagytok együtt?? Egy komolyabb kapcsolat szerintem túléli azt, ha a felek megbeszélik a szexuális vágyaikat, és senki nem sértõdik meg. Legalábbis én így csinálom a barátnõmmel. Õ is elmondja, hogy mit szeretne kapni, és hogyan, és én is megteszem ugyan ezt. Ez azért is jó, mert a másik félnek jó nézni és tudni azt, hogy a párja élvezi... Nem mindenki lehet egy született bránermájszter, ügyesedni kell, és ezt csak úgy lehet, ha egyengetik az útját.
Ha tudod merre lenne a jó, akkor tereld arra, amikor csinálja! Ha ezért megharagszik, akkor egy barom!
A kérdező hozzászólása: xD gyere..nem amúgy nem.xD ott a barátom..csak..nah..nem tudom, hogy mondjam neki.mert nem azé nem csinálja rendesen mert undorodik vagy valami..mert élvezettel csinája, csak én annyira nem élvezem.
Nézess vele jó sok leszbipornót!
Nem értem. Ti nem kommunikáltok egymással? Én direkt kérdem, hogy jó neki és úgy csinálom.
A kérdező hozzászólása: Drága kommentelõ ugy értettem, hogy hogy mondjam meg ugy hogy ne sértsem meg??!!!! xD néz õ eleget..:S
"én tudok nyalni , menyjek ?" de a helyesírás már nehezebben megy mi?
Magadat is el kell tudnod engedni közben!Menet közben mond neki, hogy ott jó, most erõsebben, gyengébben, vagy itt is ott is csináld!Ilyesmiket!
Ha sikerül elmondanod nekünk mi az amit rosszul csinál, talán meg van benned az a képesség is hogy neki is elmond. Szóval hajrá. Gyakorolj itt. 21F
szerintem ha fontos számodra abarátod és komly a kapcoslatotok mondd meg neki h hogy szeretnéd miközben csinálja, fel le , balra jobbra itt jó ott jó...irányítsd nem fog megsértõdni mert õcsak örül annak ha örömet tudn eked szerezni:)
nyalás közben lásd el instrukciókkal, õ nem érzi, hogy neked hol mennyire jó
Egyszerûen elmondod, hogy neked, hogy esne jól :) Kezdd azzal a mondókát, hogy így is jó, de mégjobb lenne ha... Akkor nem sértõdik meg.
A kérdező hozzászólása: De kommunikálunk...csak nem tudom hogy mondjam neki..:S de nem tudom konkrétan megmondani csak egyszerûen nem jó nem az igazi! szoktam neki mondani hogy itt meg ott meg hogy erõsebben stb....de ..nah õ is akar érvényesülni azt mindig elmegy másfele is és nem úgy csinálja ahogy akarom:S
Ha te se tudom megmondani, hogy neked mi a jó, akkor szerencsétlen honnan tudná már?
Egyáltalán van releváns tapasztalatod csajszi? :D Biztos hogy a srác béna? :D Volt már olyan aki úgy kinyalt, hogy csillagokat láttál? :D Mert ha igen tudhatnád, hogy õ mit merre hogy csinált... 21F
A kérdező hozzászólása: Igen volt már olyan és nagyon élveztem és ez a bajom, hogy vele mért nem olyan... Ha csinálja akkor tudom, hogy merre lenne a jó...de õ olyan, hogy szereti a saját feje után csinálni a dolgokat, azt nem akarok beleszólni, hogy, hogy csinálja mert nem akarom hogy megharagudjon!
ma 16:57 Na ez a baj! Le sem [email protected] neked jó-e csak csinálja a megszokott rutin élvezkedését, gondolom valami tahó, barom és nem a megértés mintapéldánya a tag.
vegyél neki 2karton joghurtot és mond meg neki hogy ha nem eszi meg 1napon belül szakítasz vele.-persze kanál nélkül egye

Hogy mondjam neki hogy borotválkozni szeretnék? !

Anyukámnak elszeretném mondani hogy sz?rös a lábam egy picit meg a hónaljam és nagyon gázul érzem magam.

Legjobb válasz: Így, ahogy ide leírtad. Amúgy nem értem ezeket a kérdéseket hogy miként számoljunk be a szülõknek a borotválkozásról, én tinikoromban egyszerûen fogtam magam és leborotváltam ami nem tetszett, nem éreztem szükségét hogy anyámmal errõl diskuráljak. Más anyukák ügyet csinálnak belõle?

Így, ahogy ide leírtad. Amúgy nem értem ezeket a kérdéseket hogy miként számoljunk be a szülõknek a borotválkozásról, én tinikoromban egyszerûen fogtam magam és leborotváltam ami nem tetszett, nem éreztem szükségét hogy anyámmal errõl diskuráljak. Más anyukák ügyet csinálnak belõle?
borotva helyett inkább gyantáztass és nem fog megerõsödni a szõröd.
Én sem kérdeztem, egyszerûen leborotváltam.
Én is csak úgy leszedtem, fel sem tûnt neki. A mai napig nem beszéltünk errõl. 20/N
A 13-14 éves lehettem, volt betéthet ajándék borotva, azt vetettem meg. Néha látok más termékekhez hozzácsapva a mai napig, szerintem, ha ennyire parázol rajta(pedig nem kéne:) ), ilyen módon próbáld.
Én közöltem vele hogy zavar, és márpedig le fogom szedni, elõször húzta a száját, de másnapra már leszedtem, és már nem is említette hogy hogy mertem ezt megtenni. Ez volt a lábammal, aztán a hónaljammal már nem szóltam neki, 3 év után kérdezte meg szedem-e már...úgylátszik hogy fel se tûnt számára. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!