Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam neki (2423 db)

Hogy mondjam neki? Fogadott dokim van, es kontrollon szeretnem odaadni neki a penzt. Ezt varratszedes elott vagy utan mondjam neki? Mit szoktak ilyenkor mondani?

Legjobb válasz: Ha mondott összeget akkor csak simán mond meg hogy kontrollon tudsz fizetni. Ha nem mondott konkrét összeget akkor csak köszömd meg és mond h a kontrollon találkoztok, én nem mondanék neki semmit a pénzrõl!

Ha mondott összeget akkor csak simán mond meg hogy kontrollon tudsz fizetni. Ha nem mondott konkrét összeget akkor csak köszömd meg és mond h a kontrollon találkoztok, én nem mondanék neki semmit a pénzrõl!
Én sem mondtam neki semmit! Kórházban nem rohangálok annyi pénzzel. Meg ha van vmi lehet késõbb derül ki.. Akkor meg bántam volna h odaadtam. Nem problémázott. Kisebb ajándékcsomag borítékkal.
Szintén a 6 hetes kontrollon adtam oda a magánrendelésén, a kórházban fel sem merült ilyesmi, nem szerettem volna ennyi pénzel rohangálni.
Hidd el, te jobban zavarban leszel, mint õ. Nem érdekli mit mondasz, a lényeg, hogy adj. Ez errõl szól, nem a körítésrõl. Ha megfelelõ összeg lesz a borítékban, akármit mondhatsz mellé, elégedett lesz. Megszokta, heti szinten kapja.
Én mindkétszer a 6 hetes kontrollon adtam oda. A szülés után vizsgálaton mondtam a dokinak, hogy ennyi pénzt nem szívesen tartok magamnál a kórházban és a kontrollon úgy is találkozunk a magánrendelésen. Így kényelmesebb volt, nem kellett a zsebébe dugdosni. Neki meg teljesen mindegy, mikor kapja a pénzt.

13 éves öcsém ma megkért rá hogy mondjak neki pár dolgot, kvázi világosítsam fel, mit mondjak neki?

Leráztam azzal hogy majd este mikornanyáék lefeküdtel, de nem tudom mit mondjak majd neki, valamintanács? Kicsit bepánikoltam

Legjobb válasz: istenem,nem igaz hogy az öcséddel ilyenekrõl nem tudsz beszélni...16 évesen csak tudsz valamit mondani neki

istenem, nem igaz hogy az öcséddel ilyenekrõl nem tudsz beszélni...16 évesen csak tudsz valamit mondani neki
Hát oszintén szerintem a lerázás nem a legjobb otlet. Ha beszélgetni szeretne hát beszélj vele. Halgasd meg mit szeretne és válaszolj legjobb tudásod szerint. Mondjuk oszintén nem nagyon értem a gondodat. Mivel még nem kerdezett semmi konkretat miért agodsz amiatt mi lessz? Ha meg mar oszintén leulsz vele beszélgetni, hát légy vele oszinte es ha valami olyat kérdez amire nem tudod mit válaszolj hát mond meg neki, az igazat. Azt hogy nem tudod ezt hogyan magyarázzad el, és kérj tole idod gondolkodni a válaszon. Késobb lefekvés elott mivel szereted az ocsédet szánsz reá idot hogy elgondolkodj a problémáján és mikor újra m, egkérdezi válaszolsz úgy ahogy a legjobbnak tartod
a méhecskés dologhoz már nagy, a valóshoz még kicsit várhat :D ha olyan viszonyban vagy a szüleiddel, hogy ilyen dolgokat is nyíltan meg tudsz velük beszélni, akkor akár beszélj velük róla, de akkor is csak úgy hogy öcséd ne tudja meg, mert arra biztos bepipulna :D
Te hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16
Akkor még semmit, még te sem vagy érett erre
le kéne állítani a kis kanost
http://www.kamaszpanasz.hu/ Ezt küldd át neki.
A kérdező hozzászólása: Hát szüleimmle nem igazán vagyunk olyan jóba, meg ahogy kivettem õ se konkrétan a szexrõl akart beszélni hanem ugy általában hokizásról, csajozásról nem tudom, de akkor rázzam le?

Hogyan mondjam neki, hogy mondjam el a páromnak hogy, hogy jó?

együtt élek a párommal és nagyon szeretem,de mindig arra vágyok hogy szex közben ö lent izgasson,nos le is megy de nem olyan izgató.Én még soha nem tudtam így el menni.pedig annyira szeretnék,mit tegyek? azt meg olyan kellemetlennek tartom hogy én oktassam.

Legjobb válasz: Pedig szerintem az a legjobb ha elmondod neki én barátnõm is elmondta.. hogy õ azt szeretné ha kinyalnám.. a szexbe se voltam még akkor valami járatos nem hogy a nyalásba és csak ilyen irányelveket adott. Azóta már expert vagyok :)

Pedig szerintem az a legjobb ha elmondod neki én barátnõm is elmondta.. hogy õ azt szeretné ha kinyalnám.. a szexbe se voltam még akkor valami járatos nem hogy a nyalásba és csak ilyen irányelveket adott. Azóta már expert vagyok :)
A kérdező hozzászólása: De figyi ez olyan fura nekem, erõltessek rá valamit? az akarata ellenére? és kellemetlen ez. nincs vajon valami oktató kis videó vagy valami? már arra gondoltam veszek egy mû puncit és meg mutatom neki. de ez is gáz lenne..
Mondd el neki, hogy mi jó neked.. csak akkor fogja úgy csinálni..
Hát a mû punci gázabb mint amikor csinálja és mondod hogy most jó vagy sem.. csak mondom.
Mi a fenéért lenne gáz? Ne beszélj már butaságokat.
mondd meg simán, én párom meg nem tud nyalni :S
El kell neki mondani.. ha meg nem mered akkor meg nyugodj bele.
Nagyon egyszerû a megoldás.Megmondod neki hogy neked hogyan jó mikor csinálja. :) Én is úgy voltam a párommal az elején hogy szerettem volna ha bekapja.Megmondtam neki, bele is ment.Nem volt valami ügyes az elején.Megmondtam neki hogy hogy szeretem, meg hogy mit szeretnék miközben szopik, csinálta úgy és nagyon jó volt. :)

Hogy mondjam neki hogy zenéljünk együtt? Hogy kérdezzem? Mit mondjak?

Van egy évfolyam társam,és ? is gitározik,én gitározok éneklek.Szeretnék vele bandát alapítani.

Legjobb válasz: "szia , hallottam, hogy gitározol, képzeld én is, nem ülünk össze néha játszogatni?" és ha megy így akkor bandázzatok. de mivel te vagy a lány sztem baromi jól fogja venni, ha ezt megkérzeted (marmint nem szoszerint ezt, hanem a temat)

"szia , hallottam, hogy gitározol, képzeld én is, nem ülünk össze néha játszogatni?" és ha megy így akkor bandázzatok. de mivel te vagy a lány sztem baromi jól fogja venni, ha ezt megkérzeted (marmint nem szoszerint ezt, hanem a temat)
A kérdező hozzászólása: ja én lány vagyok, õ fiú.
jajj :D ebben mi a nehéz? én aztán tényleg nehéz helyzetben vagyok a szoc.fóbiám miatt, pl egy lányhoz odamenni szinte képtelen vagyok(mármint ha akarok tõle valamit) de az hogy együtt zenéljek az ismerõseimmel, egyáltalán nem nehéz... sõt, csak el kell ereszteni a hírt, és mások jönnek oda hogy akarsz-e velük zenélni...

Hogyan mondjam neki el?

A legjobb barátnőmnek tetszik egy fiú és nekem is ő tetszik amikor megkérdezte h kitetszik azt mondtam h ő nem ismeri. de ezt már nem bírom magamba tartani

Legjobb válasz: Akkor mondd el neki! Ha valóban a legjobb barátnõd, akkor meg fogja érteni. És ha jól értem nem járnak, csak tetszik neki..akkor neked is ugyanolyan jogod van hozzá, h tetszen, végülis nem tehetsz róla. Persze érdemes odafigyelni, hogy nehogy a barátságotok rovására menjen egy fiú... komoly veszekedéseket szülhet ez. Hozd a tudomására, hogy nem versengeni szeretnél vele, talán végül mindketten lemondtok róla. Ezer fiú lesz még aki tetszik, de igazán jó barátnõ nem biztos h az utadba kerül újra.

Akkor mondd el neki! Ha valóban a legjobb barátnõd, akkor meg fogja érteni. És ha jól értem nem járnak, csak tetszik neki..akkor neked is ugyanolyan jogod van hozzá, h tetszen, végülis nem tehetsz róla. Persze érdemes odafigyelni, hogy nehogy a barátságotok rovására menjen egy fiú... komoly veszekedéseket szülhet ez. Hozd a tudomására, hogy nem versengeni szeretnél vele, talán végül mindketten lemondtok róla. Ezer fiú lesz még aki tetszik, de igazán jó barátnõ nem biztos h az utadba kerül újra.
Szerintem ha komolyan gondolod vele mond el neki az igazat vagy nem fogsz soha összejönni vele.... És legalább nem fogsz azon gondolkodni hogy mi lett volna ha neki is tetszel

Nagyon szeretem de hogy mondjam neki?

15 éves lány vagyok.A barátom velem egyid?s.1 csapatba jártunk bulizni de eddig sosem láttam aztán most és nagyon beleszerettem.Ez kb egy hónapja volt h megismertem.Tegnap jöttünk össze és nagyon boldog vagyok de sajnos az a "kör" amiben találkoztunk nagyon laza.Laza alatt azt értem h sok pia sok másnaposság,sok csak és persze szex...nahát ez az ami engem frusztrál...mert már az els? napon is ezzel nyaggattak a többiek..mindenr?l ez jutott eszükbe...Úgy volt hogy elmegyünk 1ik haverhoz dvd-zni de ezt a megjegyzést tette h :" van nálunk 2 üres szoba" erre hirtelen nagyon mérges lettem és ? észrevette és megkérdezte "mi a baj?" én nem akartam neki elmondani ezért persze azt mondtam semmi csak fáradt vagyok...:/

Legjobb válasz: Mondd meg neki nyíltan,hogy korainak tartod. És ne érdekeljen ki mit mond,ne folyásoljon be senki. Az legyen,ami neked jó. És fõleg ne feküdj le vele úgy,ha azt mondja szakít,ha nem teszed meg. (Azért írtam ezt le,mert manapság sokan játszák el ezt,hogy lefektessék a barátnõjüket.) Csak akkor tedd meg,ha tényleg érettnek érzed rá magad,és már jó ideje együtt vagytok a barátoddal,úgy érzed neki odaadhatod magad,mert megérdemel. Nem mindegy ám,hogy kivel fekszel le elöször:) Sok sikert!

Mondd meg neki nyíltan, hogy korainak tartod. És ne érdekeljen ki mit mond, ne folyásoljon be senki. Az legyen, ami neked jó. És fõleg ne feküdj le vele úgy, ha azt mondja szakít, ha nem teszed meg. (Azért írtam ezt le, mert manapság sokan játszák el ezt, hogy lefektessék a barátnõjüket.) Csak akkor tedd meg, ha tényleg érettnek érzed rá magad, és már jó ideje együtt vagytok a barátoddal, úgy érzed neki odaadhatod magad, mert megérdemel. Nem mindegy ám, hogy kivel fekszel le elöször:) Sok sikert!
Csak akkor feküdj vele le ha azt te is akarod, ha érzelmileg testileg egyaránt készen állsz rá. Mondd el neki ha te még nem vagy rá felkészülve, ha szeret vár, ha nem akkor nincs mit bánni.
hát szerintem meg még fiatal vagy hozzá meg még mit gondolnának aztán rólad ha csak úgy lefeküdnél vele
A kérdező hozzászólása: Az biztos h nem hagyna el emiatt... Én is azon vagyok hogy várok és kicsit gátlásos is vagyok mert hát nemtúl nagy a mellem aztán hát ez is bánt meg nem is akarom ezt az egészet még...15 évesen nem akarom kikiáltattni magamat minden r*bancnak..:S de köszi a válaszokat sokat segítettek..(:

Hogy mondjam neki, hogy másképp csinálja?

Hogy vezessem rá a párom, hogy másképp nyaljon ki? Nem szeretném neki így kerekperec megmondani, hogy ne így csináld. Valami kíméletesebb módszer, ami hatásos?

Legjobb válasz: hááááát, ha mondjuk elkezdi, és nyögdécselsz neki egy kicsit, hogy merre nyalakodjon, sztem még örülni is fog neked, hogy élvezed (ill élvezni akarod). ha nem bunkón mondod meg neki, akk sztem nyugodtan beszéljétek meg, de szex közben lehet jobban veszi ki magát.

hááááát, ha mondjuk elkezdi, és nyögdécselsz neki egy kicsit, hogy merre nyalakodjon, sztem még örülni is fog neked, hogy élvezed (ill élvezni akarod). ha nem bunkón mondod meg neki, akk sztem nyugodtan beszéljétek meg, de szex közben lehet jobban veszi ki magát.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy jobb lenne leülni vele és elmondani neki, de látom rajta, hogy nagyon igyekszik, és nem akarom megbántani. Az szerintetek jó ötlet, hogy amikor orálisan kényeztet és eltalál mondjuk egy pontot, ahol jó, akkor annak hangot adok (nyögdécselek, vagy ilyesmi)???
Igen, ez jó ötlet. Vagy ha eltalál egy pontot, de továbbmegy, akkor kérd meg, hogy térjen vissza ahhoz a ponthoz, mert ott különösen jó volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
énis ígyvoltam ezzel mert ugye a páromnak furcsa volt hogy nincs hüvelyi orgazmusom és így szeretett volna kielégíteni. mikor jó akkor szoktam mondani hogy most így nagyon jó és akkor úgy csinálja énis szoktam mozogni mert akkor én írányírom .de a 69et ajánlom nagyon jól lehet irányítani:)

Mien szavakat használjak? Hogy mondjam neki?

A pasimnak szeretném elmondani ,hogy én télleg szeretem és , hogy soha nem fog elvesziteni megnyugtatás képpen ..!! De nem tudom , hogy mi olyat mondjak amib?l télleg a "szivébe hatolok vele", mert már sokszot próbáltam de nem sikerült , mert valahogy nem tudtam ugy kifejezni magam :( kérlek segitsetek !! elöre is köszike

Legjobb válasz: Sszia. Hát, egy-egy angolul megírt sms is segíthet. (Pl. I love you for good -örökké szeretlek) , akár ez is jelezhet komoly szándékot,de ha ezt még nem akarod neki mondani, akkor is leírhatod neki bárhogy máshogy egy sms-ben. Szerintem pl. egy olyan sms, amiben csak egy "Szeretlek!" van, eléggé komolyan vehetõ. De ha elmondod neki, hogy szeretnéd, ha tudná, hogy számíthat rád, és hogy mindig mellette leszel... Szereted. Akár így is. Ennek a szívedbõl kell jönnie, amit õ is érteni fog. Ne stresszelj, lehet, hogy amiatt rontod el. :)

Sszia. Hát, egy-egy angolul megírt sms is segíthet. (Pl. I love you for good -örökké szeretlek) , akár ez is jelezhet komoly szándékot, de ha ezt még nem akarod neki mondani, akkor is leírhatod neki bárhogy máshogy egy sms-ben. Szerintem pl. egy olyan sms, amiben csak egy "Szeretlek!" van, eléggé komolyan vehetõ. De ha elmondod neki, hogy szeretnéd, ha tudná, hogy számíthat rád, és hogy mindig mellette leszel... Szereted. Akár így is. Ennek a szívedbõl kell jönnie, amit õ is érteni fog. Ne stresszelj, lehet, hogy amiatt rontod el. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen de személyesen jobb szertem ezeket a dolgokat :)
Azért jobb az sms... mert mikor vhol van.. tegyük fel, jó esetbe egyedül, és kap egy ilyen sms-t, szerinted nem gondolkozik el rajta? Ezzel szemben, élõben nagy nehezen kinyõgöd neki, egyrészt nem nagyon tud elsõre mit reagálni (márha látja rajtad, h komolyan gondolod) , másrészt, ha reagál vmit, az is amolyan.. tök komolytalan lesz. És sose fog rendesen elgondolkozni a dolgon, mert akkor épp veled van! (mondhatjuk, h eltereled a figyelmét :) )
én pasiként igazából az alapfelvetést nem értem. Mármint, hogy minek akarod? Egy pasi másképpen gondolkodik, mint egy nõ. Számára minden feladat, megoldandó probláma, kihívás. A párkapcsolat is. Nem feltétlenül jó gondolat arra emlékeztetni, hogy ebbõl a feladatból sosem fog szabadulni. Persze, a párkapcsolat biztonságot ad. Ez tény. De gürcölni is kell érte, fõleg egy férfinak. Nem mintha a nõk nem tennének semmit, csupán számukra ez jóval természetesebb. Egy férfinak nem.
Szia! Nagyon sok szép idézetet lehet találni a neten, nem mindegyik sablonos. Hátha találsz olyat, ami tetszik.

Hogy mondjam nekik, hogy felfogják. Vagyis inkább teljesítsék?

Sziasztok! Pároméknál élünk,nekik van egy családi kutyájuk,meg nekem is egy "saját". Az én kutyámmal az ég világon nincs baj,le van mozgatva,sétálunk,tanulunk,nyugodt engedelmes kutya. Viszont az ő családi kutyájuk még bőven kamasz.Menhelyről van.A lényege a dolognak,hogy át tudja ugrani a kerítést,és ha egyedül van otthon,akkor ő lelép. Nincs sétáltatva,nincs lefárasztva...ha ott vagyok,akkor én van hogy elviszem magunkkal sétálni,de pl. most is 3 hete a szüleimnél vagyok (családi okok miatt) és a párom sétáltatja a kutyámat (ő ott maradt náluk) ahogy ideje engedi,de a másikkal senki nem foglalkozik. Van egy húga a páromnak,egész nap otthon van,nem csinál semmit.Nem dolgozik,nem tanul (23 éves) csak úgy van és várja,hogy valaki becsöngessen egy neki is megfelelő állással.Simán foglalkozhatna a kutyával,de nem teszi. Közben másokat szid ezerrel,hogy tartják a kutyájukat,meg baromira képmutató. Már többször mondtam,hogy azért szökik el,mert nincs vele foglalkozva...Az anyja reakciója az,hogy neki nincs ideje.Ezt megértem,mert ő dolgozik,aztán otthon csinálja a dolgait.Viszont a lánynak gyakorlatilag nincs kifogása,pedig a kutya is neki kellett?? Hogy lehetne megértetni vele,hogy mozduljon meg? Amúgy ivartalanítva van,prémium tápot eszik,rendszeresen járnak dokihoz,teljesen rendben van.Csak ez a szökdösés nem az igazi.

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg tényleg azért szökdösik el, mert nincs lefárasztva. Ha a lány akarta a kutyát, akkor valóban foglalkoznia kell vele. Meg kell neki mondani, hogy visszakerül a menhelyre a kutya, ha nem változtat a helyzeten, ezt bizonyára õ sem akarná. Így viszont a kutyának és a többi családtagnak sem megfelelõ. Illetve még a kutya kiválasztása és hazavitele elõtt tisztázni kell a kérdést, hogy ki hogyan fog ideje és energiája szerint foglalkozni a kutyával. Ha ezt a késõbbiekben nem teljesíti, szembesíteni lehet vele, hogy ezt ígérte. Szerintem nem késõ most sem felállítani egy ilyen szabályrendszert.

Szia! Valószínûleg tényleg azért szökdösik el, mert nincs lefárasztva. Ha a lány akarta a kutyát, akkor valóban foglalkoznia kell vele. Meg kell neki mondani, hogy visszakerül a menhelyre a kutya, ha nem változtat a helyzeten, ezt bizonyára õ sem akarná. Így viszont a kutyának és a többi családtagnak sem megfelelõ. Illetve még a kutya kiválasztása és hazavitele elõtt tisztázni kell a kérdést, hogy ki hogyan fog ideje és energiája szerint foglalkozni a kutyával. Ha ezt a késõbbiekben nem teljesíti, szembesíteni lehet vele, hogy ezt ígérte. Szerintem nem késõ most sem felállítani egy ilyen szabályrendszert.
Billentsd fenéken a kis ribit! ;) Az én sógornõm is hasonló, az ideg megöl tõle, bánj vele keményen, magyarázd meg neki, hogy egy kutyával foglalkozni kell. Még a végén élvezni fogja a közös sétákat.
járni akarok veled!
tetszel nekem!
szia cica, kell gazdi?
szúrnám a fosódat
mennyiért futtatnak drága? húználak, mint a szánkót. :-D
Dugnálak, mint a lopott biciklit!
Jó a csöcsöd kö voper?
A kérdező hozzászólása: lolmá:D
Szép a szemed, arcod csupa derû...
A kérdező hozzászólása: xDDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!