Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam hogy vége (92 db)

Mit mondjak, hogy végre belássa, hogy kihasználják? !

Nos, a történet az, hogy van egy osztálytársam, közös társaság tagjai vagyunk. Igazából több oka is van annak, hogy miért nem kedvelem, amit itt nem részleteznék. De szeretném, hogy ne csináljon hülyét magából, és más se nézze annak, ráadásul elegem van már abból, a folytonos ismétl?d? történeteib?l, amiket minimum 15x (!) hallgattam már meg.

Legjobb válasz: nos, kicsit a barátnõdet. Engem most csalt meg a barátom, ráadásul fb-on derült ki. Nyilvánvaló, mégis neki szeretnék hinni, és nem annak a kb 11 embernek, akik szerint egyértelmû. Én remélem h ki tudom magamat rángatni ebbõl a helyzetbõl, és szakítok vele. Látom kívülrõl h szánalmas, mégis szeretnék benne maradni, mert szerelmesnek érzem magam. Tudathasadásos állapot, drukkolj nekem hogy sikerüljön otthagynom. 24/L

nos, kicsit a barátnõdet. Engem most csalt meg a barátom, ráadásul fb-on derült ki. Nyilvánvaló, mégis neki szeretnék hinni, és nem annak a kb 11 embernek, akik szerint egyértelmû. Én remélem h ki tudom magamat rángatni ebbõl a helyzetbõl, és szakítok vele. Látom kívülrõl h szánalmas, mégis szeretnék benne maradni, mert szerelmesnek érzem magam. Tudathasadásos állapot, drukkolj nekem hogy sikerüljön otthagynom. 24/L
lemaradt h kicsit megértem :D
Hiába. az bnõmnek már családja gyerekei vannak és a saját szemével láttam tapasztalta hogy a férjének 5 éve szeretõje van. mindenki tudja de õ mégis a férjének hitt aki annyit mondott ebbõl semmi nem igaz.. pedig ott voltam a képek smsek beszélgetések... sõt a saját szemével látta ahogy egy bulin elmennek ketten és 2 óra múlva tértek vissza.. de még akkor is elhitte a hapsinak h nem vele volt csak sétálni ment ..ez van ha valaki vak.. lehet rájön és tovább lép.. de lehet sose

Miért mondják hogy fekvés, pihenés javasolt annak a kismamának akinek nyitva van a méhszája. Gondolok itt már a terhesség végén járó kismamikra? Pl a 34-35héten miért baj ha mondjuk nyitva van 2110re? Ettől beindulhat a szülés?

És akinek fel van puhulva a méhszája,az jó már 34 hetesen?

Legjobb válasz: Azért mondják a fekvést mert még azért korai lenne a szülés .Én 33 km vok nekem is nyitva van é méhszájam és fel is van puhulva.Egésznap feküdnöm kéne bár nehéz kibirni.Vigyázznod kell,hogy,nehogy tovább nyiljon,mert még van idöd.

Azért mondják a fekvést mert még azért korai lenne a szülés .Én 33 km vok nekem is nyitva van é méhszájam és fel is van puhulva.Egésznap feküdnöm kéne bár nehéz kibirni.Vigyázznod kell, hogy, nehogy tovább nyiljon, mert még van idöd.
Ha ezt az értéket a 38. héten mondják neked, az teljesen rendben van. 34-35 hetesen azért még az a legjobb a Manókának, ha bent marad legalább pár hétig.

Ha álmotokban elvinne titeket egy földönkívüli faj, náluk töltenétek azt az estét és a végén azt mondják, hogy mielõtt "visszaraknak" az ágyatokba elaltatnak és aztán felkeltek elhinnétek hogy tényleg megtörtént?

Mindig is érdekelt:D

Legjobb válasz: Itt logikai bukfencek vannak a kérdésben. Szóval álmomban vinne el a földönkívüli faj. Akkor ezt álmodnám? De ha álmomban visznek el, hogy töltök én náluk egy estét, azt csak álmodom, nem,itt még a te okfejtésedet követem csak! de a lényeg, ha visszaraknak az ágyba, elaltatnak, na akkor most hogy is van? Álmodban elvisznek, és elaltatnak? De a vége a csavar, hogy akkor fel is keltenek! De mikor? Amikor elvisznek álmomban, vagy mikor visszaraknak, és elaltatnak. Nagy itt a kavarodás, szerintem írd ki újból, mert elsõre nem ment!

Itt logikai bukfencek vannak a kérdésben. Szóval álmomban vinne el a földönkívüli faj. Akkor ezt álmodnám? De ha álmomban visznek el, hogy töltök én náluk egy estét, azt csak álmodom, nem, itt még a te okfejtésedet követem csak! de a lényeg, ha visszaraknak az ágyba, elaltatnak, na akkor most hogy is van? Álmodban elvisznek, és elaltatnak? De a vége a csavar, hogy akkor fel is keltenek! De mikor? Amikor elvisznek álmomban, vagy mikor visszaraknak, és elaltatnak. Nagy itt a kavarodás, szerintem írd ki újból, mert elsõre nem ment!
És melyik faj? Reptoid, krixkraxi, lumbulábi? Csak mert õk nemcsak elrabolnak hanem meg is gyaláznak az ûrhajón :)
Utolssó. De kizárólag az elõzõ áldozatokból eltávolított nemi jellegekkel, hátulról. Mert ki hallott már olyat, hogy a földönkívüli fajnak olyanja legyen. Még ha lenne is, akkor hogyan szaporodnának egymás között ezek a fajok? Teljes lenne a genetikai pusztulás. Kedves kérdezõ. Miért foglalkoztat téged ez a kérdés egy ilyen késõi órán? Honnan tudjuk, hogy elaltatnak? és, ha elaltatnak, nem csinálnak mást is? A földönkívüli fajnál történõ teadélután felhõtlen hangulata után vacsorára is marasztalnak a drágák.
ha megcsípem magam rájöhetek esetleg, hogy álom, vagy se... Biztosra mennék... :) hacsak tényleg nem történt meg...., esetlegesen álmodtad, és véletlen, kiderülne hogy õk álmokba is be tudnak mászni, akkor elhinném amit érzek... :) akár mit hihetnék akkor is az õ akaratuk szabná meg, a hitemet, ha " elég intelligensek!" egy ember is el tudna játszani egy emberrel, ha jól bedrogozza, utána reggel fel kel és azt mondják aludt, majd mindent álomnak hisz majd...


Miért mondják itt sokan, hogy terhesvitamint a végén már nem kell szedni?

Legjobb válasz: Nekem a dokim mondta, hogy már nem kell szedni. Sõt, fél idõig naponta szedtem, onnantól a 31. hétig két naponta, onnan 4 hétig heti hármat, a 35. héttõl meg már nem kell szednem. Nem tudom miért, de ha a doki ezt mondta, hogy így a jó, akkor én hallgatok rá. Bár én Gravidát szedtem, nem tudom, hogy a többi terhesvitaminnal is így van-e. Meg mindenki más, máshogy reagálnak a vitaminra (pl van aki hány az elevittõl), és van akinek szoptatáskor is végig kell szedni, van akinek meg szülés elõtt 5 héttel, mint pl nekem, már nem kell. Ezt a dokik tudják... 40+5 hkm

Nekem a dokim mondta, hogy már nem kell szedni. Sõt, fél idõig naponta szedtem, onnantól a 31. hétig két naponta, onnan 4 hétig heti hármat, a 35. héttõl meg már nem kell szednem. Nem tudom miért, de ha a doki ezt mondta, hogy így a jó, akkor én hallgatok rá. Bár én Gravidát szedtem, nem tudom, hogy a többi terhesvitaminnal is így van-e. Meg mindenki más, máshogy reagálnak a vitaminra (pl van aki hány az elevittõl), és van akinek szoptatáskor is végig kell szedni, van akinek meg szülés elõtt 5 héttel, mint pl nekem, már nem kell. Ezt a dokik tudják... 40+5 hkm
Nekem tavaly az orvosom azt mondta, elég a terhesség elején 1 hónapig szedni, abba is hagytam, mégis 4 kilós babám lett. Most másik orvosom van, õ azt mondta, elég 3 naponta szedni.
Erdemes szedni sot szoptatas alatt is ajanljak.
Mert azt hiszik, hogy ha szedik, nagyobb babájuk lesz, pedig ezt egyetlen hivatalos tanulmány sem támasztja alá, csak a szokásos terhes-sztorik egyike. Ezért amikor már a szervek kialakultak és a második harmadban is látszik, hogy minden rendben, abbahagyják a szedését, mert "minek az". Én ezt nem tartom jó dolognak. Ha orvosi megerõsítés kell: http://videoklinika.hu/video/magzatvedo_vitaminok_elhizni_et..
Én viszont egyáltalán nem tudtam szedni. Volt, hogy le se bírtam nyelni, ha mégis lement akkor már fordult is vissza. És nem csak egy félét próbáltam ki.
Én is csak a szervek kifejlõdésééig szedtem. A 12-18. hétig. Utána már terhesvitamint nem csak sok gyümölcs-zöldség. De a szoptatás alatt szerintem is érdemes valamit szedni, bár én úgy gondolom akkor legfontosabb a vas, nem utolsó sorban a hajhullás miatt. Második gyerkõcnél már biztosan a terhesség elõtt is szednék magzatvédõ vitamint, hogy tényleg "felkészítsem" a szervezetemet. Nekem két babám volt, de az egyik felszívódott már az elején és arra gondoltam ha a szervezetem masszívabb lett volna talán nem így alakult volna.
Vidd a Maunika sóba.
Ha nagyon szereted ne szakíts vele, próbálj neki megbocsájtani.Ha meg nem tudsz neki megbocsájtani szépen finoman közöld vele hogy vége!
Mondd meg neki kerek perec! Ennyi.
Dühít ez. Ha szereted, mondd meg, szereted, de mi a rákért csináltál ilyet? Ha nem kér bocsánatot, hagyd ott, ha sokszor bocsánatot kér, ne hagyd ott, ha láttad, hogy õszintén megbánta. Kész. Semmi misztikum.
és könyörgöm tanulj meg helyesen írni!!!!! Pasizás helyett inkább figyelhetnél nyelvtanon.
1. a legfontosabb hogy mit követett el az illetõ :) . a 2. h tudja e hogy tudod hogy mit csinált vagy nem .Én mindenképpen elmondanám.És õ ha bánja a dolgot akkor még elgondlkozhatsz rajta h megbocsáts de ha nem akkor szakíts vele. Ha mondjuk megcsalt és tegyük fel szánja bánja a dolgot és tényleg látod h csak te vagy fontos neki akkor szerintem mindenképpen kell neki adni még egy esélyt.Sokk sikert

Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy vége?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Sajnos fájdalommentes szakítás nincs :( Még neked is fájni fog, hátmég neki, ha jobban szeret, mint te. De ha úgy érzed, már nincs értelme, mindenképpen tedd meg még most, pont azért, hogy (persze kis idõnek el kell telnie ehhez) jó maradhasson a kapcsolatotok. Ha sokáig húzod az idõt, megromolhat annyira is akár a helyzet, hogy esetleg késõbb látni sem akarod. Ezt szerintem ne várd meg! Fájni fog, de üljetek le, és mondd el neki, hogy ez már nem a régi, és te úgy érzed, hogy már nem is lesz az. Mondd el, hogy szeretnél még addig véget vetni a kapcsolatotoknak, amíg még jó esélyt látsz arra, hogy a sebek begyógyulása után barátok lehettek. Biztosítsd róla, hogy fontos neked, de már másképp. Nem lesz könnyû, az biztos. (azt lehetõleg hagyd ki, hogy könnyebb a napod nélküle, ez tényleg nagyon bántó) És szerintem fontos, hogy a szakítás után egy ideig ne találkozzatok, hogy mindketten "gyógyulhassatok".

Sajnos fájdalommentes szakítás nincs :( Még neked is fájni fog, hátmég neki, ha jobban szeret, mint te. De ha úgy érzed, már nincs értelme, mindenképpen tedd meg még most, pont azért, hogy (persze kis idõnek el kell telnie ehhez) jó maradhasson a kapcsolatotok. Ha sokáig húzod az idõt, megromolhat annyira is akár a helyzet, hogy esetleg késõbb látni sem akarod. Ezt szerintem ne várd meg! Fájni fog, de üljetek le, és mondd el neki, hogy ez már nem a régi, és te úgy érzed, hogy már nem is lesz az. Mondd el, hogy szeretnél még addig véget vetni a kapcsolatotoknak, amíg még jó esélyt látsz arra, hogy a sebek begyógyulása után barátok lehettek. Biztosítsd róla, hogy fontos neked, de már másképp. Nem lesz könnyû, az biztos. (azt lehetõleg hagyd ki, hogy könnyebb a napod nélküle, ez tényleg nagyon bántó) És szerintem fontos, hogy a szakítás után egy ideig ne találkozzatok, hogy mindketten "gyógyulhassatok".
Szerintem ha ugy akarsz szakítani hogy nem akarod ´megkínozni´akkor a legegyszerubb lesz ha megmondod neki egyenessen a szemebe hogy már nemszereted, és ujra szabad szeretnél lenni, ha megis haragszik idovel belássa hogy korrekt voltál vele§
csak egyenesen mond meg neki, hogy kihült iránta a szerelmed.a pasik azt utálják a legjobban ha hímezel hámozól és nem mondod meg, hogy mi is van valójában
Szia! Fájdalommentes szakítás nincs, de emberileg tán nem fog benned csalódni, ha õszintén elé állsz, mielõtt más karjaiba esel. Szerintem ülj le vele beszélni. Nehéz, de ez a legkisebbik rossz! Sok sikert!
Én tegnap szakitottam, mára kicsit belehaltam, de holnap már jobb lesz!Mindenképpen ülj le vele, mert ez igy fer!Nekem ez nem adatott meg, levélben szakitottam, mert nehéz azzal beszélni, aki nem hiv, vagy nem veszi fel!Minden dolgot beszéljetek meg, ne maradjon fehér folt, mert késõbb már nem lesz rá alkalom. Jól gondold meg , mert ha belevágsz, már nincs vissza út!Sok sikert, szurkolok neked!
Szia! Velem a barátnõm sms-ben akart szakítani és amikor elmentem hozzá hogy beszéljünk kinézett az ablakon és azt mondta hogy legyünk barátok....szóval ezt ne csináld mindenképpen beszélj vele õszintén és kerüld ezt a legyünk barátok szöveget:)
jobb lenne ha mielobb megmondanad neki mert igy ez szivatas es egyaltalan nem szep dolog toled!

Hogyan mondjam meg neki, hogy vége?

Megismertem egy fiút, nem volt még semmi, lehet nem is lesz, de csak rá tudok gondolni, ezt még sem mondhatom meg a barátomnak... nagyon szeret, de én alig érzek már iránta valamit.

Legjobb válasz: így: "Vége"

így: "Vége"
Szerintem légy oszinte vele :) beszéld meg ne smsben, vagy facen irj neki :) hivd ki értékelni fogja oszinteségedet :) <3
A 2. 19:59-essel, aki 19F. :)
Ez így akkor sem jó! :) "nagyon szeret, de én alig érzek már iránta valamit." miért is vagy akkor a barátoddal? Mert megszoktad és mert nem akarod megbántani??? Ez hülyeség, hosszú távon ez csak rosszabb lesz de te tudod....nekem mindegy. A másiknak meg mond meg h nem lehet köztetek semmi, ha így akarod.... Hány évesek vagytok?
Ma 19:59-essel értek egyet. Leülsz vele, megbeszéled, hogy nem érzed, hogy közös az utatok. Az újról szerintem ne tégy említést, haszna nincs, viszont felesleges fájdalmat okoznál vele.
ülj le vele, szépen mond el neki a dolgot úgy hogy meg is értse, és kész csak aztán nehogy összeverekedjenek
A kérdező hozzászólása: Van barátom, 4 hónapja, de mellette megismertem egy srácot, akibe kb fülig beleszerettem... csak beszélgettünk eddig, mert nem akarom megcsalni a mostanit...
Leülsz vele szépen, és korrektül szakítasz vele. 19/F
Míí? :) Ha még nem volt semmi, akkor nem kell azt mondanod h vége, hanem azt mondod h nem lehet a továbbiakban semmi köztetek. Lehet h fáradt vagyok és nem értem a kérdést, de akkor most van egy barátod és megtetszett neked egy másik fiú akire gondolsz állandóan?? ÉS van egy párod is ?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy eddig akárhányszor próbáltam szakítani, mindig sírni kezdett..és nincs szívem ott hagyni.

Melyik reklám végén mondják, hogy az ecet meg a salátába való?

Legjobb válasz: Idióta Calgon végén... Annyira idegesítõ egy reklám.! Utálom, ha kioktatnak. :S

Idióta Calgon végén... Annyira idegesítõ egy reklám.! Utálom, ha kioktatnak. :S
Egy hülye ostoba hozzánemértõ gyagya reklám végén, mert amit ott állítanak az hazugság!Annyi esze sincs a süketség kiagyalójának hogy a mosógép rozsdamentes saválló acélból készül!
"Gondolom nem fogy a termékük, mert egyre több ember keresi a természetes hozzávalókat mosásban is" Mivel nekem szakterületem, a Calgonnal nem környezetvédelmi probléma van hanem az iszapképzõdés mivel nagyon apró lesz a kicsapódott foszfát a kazánokban dugulást okozott mert a vízáramlás nem tudta kivinni. Mosásnál a nagyon apró vízoldhatatlan foszfát a ruha szálai közé megy és a ruha száradása után porzik, és az nem egészséges a tüdõre.
Olyan emberkék beszélnek kémiáról benne akik totálhülyék hozzá. A Calgon megbukott a kazánüzemekben ott nem vált be és a Calgon egy meghatározott vegyszer neve volt, mostanában más anyagokra is rámondják hogy Calgon ez pedig hülyeség, hozzá nem értés!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Erre tippeltem volna, de azóta se láttam a reklámot. Gondolom nem fogy a termékük, mert egyre több ember keresi a természetes hozzávalókat mosásban is. Mellesleg a mosószóda is gátolja a vízkövesedést, csak annak nem kell ekkora marketing, mert aki kipróbálja, nem fogja perszilre meg calgonra cserélni.
Vanish, Calgon, Finish mosogatógép illatosító... Meg a többi ilyen hülyeség csak pénzkidobás. Azért reklámozzák annyit, mert nem fogy. De egyre agresszívabbak és idegesítõbbek, gondolom ez is sok emberben ébreszt ellenszenvet.
Akkor Kalgonovics Antal vizvezetékszerelõ Hazudik a kalgonnyal kapcsolatban? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjük a szakértõ választ is!!!!
A reklám megy, de az ecetes részt kivágták belõle. Pont ettõl volt hiteltelen az egész. Jahhh, mostanában javították a mosógépemet (nem, nem vízkõ, hanem kitört nyitófül...), és megkérdeztem a szerelõt, mi az igazság a Calgonnal kapcsolatban. Azt mondta, hogy egyes szerelõk havonta 40 ezret kapnak a gyártótól, hogy reklámozzák a Calgont, + mintákat, hogy osztogassák a kuncsaftoknak. Mosolygott, és azt mondta, hogy "én nem az a szerelõ vagyok", és hogy ne használjak Calgont, nem érdemes. Ecettel és illóolajjal öblítek.

Hogy mondjam meg neki, hogy vége a barátságunknak, ha nem akarom, hogy tudja az igazi okát?

10 éve a legjobb barátnőm,nem nagyon volt olyan nap,hogy nem találkoztunk volna,egymással jártunk nyaralni,stb. De már nem tudok a legjobb barátnője lenni.Az okát viszont nem mondhatom meg neki,akkor viszont mit mondjak?! Tudja,hogy mikor hazudok,jobban ismer bárkinél. Talán ha kiprovokálnám nála,hogy ő ne akarja folytatni ezt a barátságot az jó lenne,nem? Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: "Mit tegyek?" Írd le pontosan, hogy miért nem akarsz az LB-je lenni, mert addig nem tudunk választ adni, és névtelenül nyugodtan leírhatod szóval nem kell azzal jönni, hogy "de nem"..

"Mit tegyek?" Írd le pontosan, hogy miért nem akarsz az LB-je lenni, mert addig nem tudunk választ adni, és névtelenül nyugodtan leírhatod szóval nem kell azzal jönni, hogy "de nem"..
A kérdező hozzászólása: Ráadásul bulímiás és mindent túl gondol, mindenért magát hibáztatja. Nem akarom, hogy azt higyje, ez az õ hibája, mert õ tehet errõl a legkevésbé.
Velem is hasonló a helyzet. :( Tényleg jó lenne tudni az okát, hogy ennyi év után miért akarsz a barátságnak véget vetni.
Miert akarsz veget vetni a baratsagnak?

Hogyan mondjam el anyunak, hogy vegre fogadja el, hogy biszex vagyok, es van baratom?

15 eves biszex srac vagyok. Anyu tudja, hogy bi vagyok, de nem fogadja el teljesen. Regebben pszichologushoz akart vinni emiatt, de mar nem akar. Lehet azt hiszi, hogy a biszexsegem atmeneti allapot volt, es ujra hetero vagyok? Ja es a baratomrol nem tud meg, de el kene mondjam, hogy benne talaltam meg mindent, ami nekem kell. Ezt hogy mondjam el?

Legjobb válasz: Elõbb próbáld meg elképzelni az õ álláspontját, beleképzelni magát a helyébe, belegondolni hogy mit élhet át ilyenkor. Lehet, hogy "reménykedik" hogy átmeneti kíváncsiság ez nálad, és a tiniszerelmek tényleg nagyon ritkán lesznek életre szólóak (nem bántásból, ez tény, van rá ellenpélda, de inkább kivétel erõsíti a szabályt alapon). Egész biztosan félt attól, hogy emiatt számkivetetté válsz, hogy bántani, megbélyegezni fognak, megalázni, lenézni, hogy az élet számos területén hátrányba kerülhetsz. Attól is aggódhat, hogy õt és a családotokat fogják sokan lenézni és megvetni, pláne ha engedi ezt a kapcsolatot. Lehet, hogy fáj neki, mert nem fér bele az õ érték- és normarendszerébe, krízist élhet át ilyenkor õ is. Próbálj meg nyugodtan beszélni róla a témáról, figyelve hogy reagál, fokozatosan magyarázd el, hozzál példákat, hogy megértse, hogy õ is megpróbáljon a te cipõdbe helyezkedni gondolatban. Annyiban a melegeknél is nehezebb a helyzeted, hogy egy biszex ellen gyakori érv lehet, hogy "de ha a lányok is tetszenek, miért nem egy lányt választasz?", és ebben nem valószínû hogy egy kamaszkori szerelem meggyõzõ neki. Olvass utána melegek/biszexek "coming out" témáiban, inkább olyan oldalakon tudnak jó tanácsokat adni neked, megosztani a tapasztalataikat, itt elég sok köpködõ választ fogsz kapni. Sok szerencsét.

Elõbb próbáld meg elképzelni az õ álláspontját, beleképzelni magát a helyébe, belegondolni hogy mit élhet át ilyenkor. Lehet, hogy "reménykedik" hogy átmeneti kíváncsiság ez nálad, és a tiniszerelmek tényleg nagyon ritkán lesznek életre szólóak (nem bántásból, ez tény, van rá ellenpélda, de inkább kivétel erõsíti a szabályt alapon). Egész biztosan félt attól, hogy emiatt számkivetetté válsz, hogy bántani, megbélyegezni fognak, megalázni, lenézni, hogy az élet számos területén hátrányba kerülhetsz. Attól is aggódhat, hogy õt és a családotokat fogják sokan lenézni és megvetni, pláne ha engedi ezt a kapcsolatot. Lehet, hogy fáj neki, mert nem fér bele az õ érték- és normarendszerébe, krízist élhet át ilyenkor õ is. Próbálj meg nyugodtan beszélni róla a témáról, figyelve hogy reagál, fokozatosan magyarázd el, hozzál példákat, hogy megértse, hogy õ is megpróbáljon a te cipõdbe helyezkedni gondolatban. Annyiban a melegeknél is nehezebb a helyzeted, hogy egy biszex ellen gyakori érv lehet, hogy "de ha a lányok is tetszenek, miért nem egy lányt választasz?", és ebben nem valószínû hogy egy kamaszkori szerelem meggyõzõ neki. Olvass utána melegek/biszexek "coming out" témáiban, inkább olyan oldalakon tudnak jó tanácsokat adni neked, megosztani a tapasztalataikat, itt elég sok köpködõ választ fogsz kapni. Sok szerencsét.
"Anyu, van egy barátom, aki fiú, és nagyon szeretjük egymást." Lehet, hogy nem fogja jól fogadni. Neked kell mérlegelned, jól jönnék-e ki a helyzetbõl, ha õszinte lennél vele. Ha nagyon ellenzi, megpróbálhat tiltani is tõle, az meg csak megnehezítené a dolgotokat. Szerintem még várj vele. Ha már régebb óta vagytok együtt, komolyabbnak hat a kapcsolatotok, és úgy talán édesanyád is elfogadóbb lesz.
*jönnél-e
Ajánlom anyukád figyelmébe az "imák Bobbyért" címû filmet, talán felnyitná a szemét , mielõtt késõ lenne! Légy õszinte hozzá, sose hazudj, csak azért, hogy megnyugodjon! Mondd el, hogy van barátod, akit szeretsz! Neked meg sok boldogságot a barátoddal! :) N29
Barátod? Meg benne találtál meg mindent? Akkor inkább vagy homi mint biszex, anyád megõrül :D :D
A kérdező hozzászólása: #1 Igen, nagy a valoszinusege, hogy meleg vagyok. #2 #3 #4 Koszonom a valaszokat. ^^
A kérdező hozzászólása: #6 Koszonom! En is gondoltam mar erre a filmre. Lattam, es nagyon tanulsagos film.
Igazából nekem semmi bajom nem lenne azzal, hogy meleg a fiam. De, hogy biszexuális..tudom, igazából vékony a határ, de nehezebben fogadnám el, ha egyik hónapban fiút, legközelebb meg lányt hozna haza.
Vélhetõen a biszexualitás beismerése a kérdezõnek az elsõ lépcsõfok. Én, nagy meleg szimpatizánsként nem igazán hiszek abban a fajta biszexualitásban, aminél pont középen van a mérleg. Valamelyik felé biztosan dõl a vonzalom, még ha csak egy kicsit is. Meg aztán az összes meleg barátom elsõként önmagának is azt ismerte be, hogy bi.
A kérdező hozzászólása: #8 Megertelek teged is, biztos anyam se orulne neki reszben, de ha azt nezzuk, biszexkent meg mindig nagyobb az eselyem a csaladalapitasra, mint melegkent. #9 A fiuk fele vonzodom jobban, nem is kicsit, mind testileg es lelkileg is. Anyu tud mar arrol, hogy biszex vagyok, meg a baratomrol is, csak nem fogadja el.
Hagyj neki idõt, ezt meg kell emészteni, egy anyának nagy csalódás, hogy olyan fiút nevelt fel akiben csalódott. Neki is nagy feladat és az egész családnak is. Olyan helyez elé állítottad, ami eddig nem volt, nem várhatod el, hogy fogadja el ripsz ropsz. A te szemedben ez természetes, de itt most nem rólad, hanem róla van szó. Neki kell beengednie az életébe olyan változást amitõl talán életében minden anya rettegne, ha megtudná, hogy az én gyermekem MÁS. Miért bünteti õt az Isten, mit tett amiért õt igy kell szenvednie, mivel ennek az állapotnak, senki sem örül szerintem. Forditsuk meg. Neked mi lenne elképzelhetetlen most az életedben, próbáld meg a másik ember fejével gondolkodni egy kicsit, ha tudsz. 15 évesen még a hetero sem tudja megmondani, hogy a másik az igazi, mivel ez nagyon ritka, hogy valakinek 15 évesen jön el az igazi. Természetesen van ilyen, mindig vannak kivételek. Most egyelõre pihentesd a témát vele, ne erõszakoskodj, próbáld meg évente, ezt a dolgot nem lehet erõszakkal lenyomni senki ember torkán, hogy tetszik nem tetszik nincs más.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!