Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam h szeretem (42 db)

Vidd a Maunika sóba.
Ha nagyon szereted ne szakíts vele, próbálj neki megbocsájtani.Ha meg nem tudsz neki megbocsájtani szépen finoman közöld vele hogy vége!
Mondd meg neki kerek perec! Ennyi.
Dühít ez. Ha szereted, mondd meg, szereted, de mi a rákért csináltál ilyet? Ha nem kér bocsánatot, hagyd ott, ha sokszor bocsánatot kér, ne hagyd ott, ha láttad, hogy õszintén megbánta. Kész. Semmi misztikum.
és könyörgöm tanulj meg helyesen írni!!!!! Pasizás helyett inkább figyelhetnél nyelvtanon.
1. a legfontosabb hogy mit követett el az illetõ :) . a 2. h tudja e hogy tudod hogy mit csinált vagy nem .Én mindenképpen elmondanám.És õ ha bánja a dolgot akkor még elgondlkozhatsz rajta h megbocsáts de ha nem akkor szakíts vele. Ha mondjuk megcsalt és tegyük fel szánja bánja a dolgot és tényleg látod h csak te vagy fontos neki akkor szerintem mindenképpen kell neki adni még egy esélyt.Sokk sikert
WhaT The FuCk??????
A kérdező hozzászólása: Az a sszemély egy fiu!
menj oda hozzá és smárold le, aztán majd lesz ami lesz ha meg azt mondja, hogy bocs nem akarja, akkor legalább szerencséd van mert utána ha elmondtad volna neki, hogy a másik lány nem szereti, és emiatt jöttök össze akkor meg azon rágódnál késõbb, hogy nem e 2. leszel nála mindig
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom lesmárolni a másik meg azt tuggya h nem szereti a másik lány és nem tudom mi tegyek :(
nem tudod lesmárolni? az mit jelent?
A kérdező hozzászólása: Hát le tudom csak még 12 vok ö még 14 és kanos
ja... akkor nem mondtam semmit azt hittem idõsebb vagx
A kérdező hozzászólása: Gondoltam xDDD

Van egy srác aki nekem nagyon bejönn! Már jártunk is de sajna már szakitottunk! Most az a helyzet h én még mindig szeretem és nem tom h hogyan mondjam meg neki h mi a helyzet, mert nem akarok nyomulni! Mit csináljak?

Én nagyon szeretném h megint együtt legyünk .Lécike segítsetek

Legjobb válasz: Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)

Mindennek az alapja az õszinteség. Az miért lenne nyomulás, ha megmondod neki, hogy szereted még mindig? Persze az ember nem meri kimondani a dolgokat, de hidd el neked is könnyebb lesz utána. Ha Õ szakított veled nyilvánvalóan azért, mert már nem szeretett igazán és nem szeretett volna megbántani. Sok sikert.:)
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h én szakitottam vele mert nem gondoltam át az egészet
A kérdező hozzászólása: Am köcike a tanácsodat:)
Na, hát akkor ezt ne nekünk, hanem neki mondd el. Ha meg így sem sikerül, akkor c'est la vie, legközelebbre megvan a tanulság.
A kérdező hozzászólása: Még azt nemtom el dönteni h hogyan mondjam meg neki??
Én egy hete ugyanilyen helyzetben voltam. 9 hónapja nem láttam a fiút, alig beszéltünk, és egy nap küldtem neki egy sms.t amiben az állt, hogy sokat gondolok rá. most újra találkozunk , szinte minden nap. Szerintem , ha elmondod neki az érzéseid azzal nem veszíthetsz semmit, de tényleg nem ! hidd el átfogja gondolni az életét, miben lenne másabb, hogyha újra együtt lennétek. Szerintem ennyit megér :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap meg mondtam enki h mit érzek iránta de nem válaszolt rá semmit :(:(:(
gondolom msn.en. de hogyhogy nem válaszolt? kilépett, vagy nemirt rá semmit?
A kérdező hozzászólása: nem irt rá semmit

Mult honapban jártam 1 lánnyal, naon szeretem, de ott hagyott! És lehet, h meg kérdezem töle, h nem kezdhetnénk elölröl! Csak azt nem tom, h hogy mondjam el neki! mit csináljak, h jól bejöjjek neki?

Legjobb válasz: necsinálj semmit. ha otthagyott, oka volt rá. ne alázkodj meg, ne kezdj el könyörögni h fogadjon vissza. ez nemtúl férfias. légy büszke, keress mást. fogsz még bõven ígyérezni lányok iránt.

necsinálj semmit. ha otthagyott, oka volt rá. ne alázkodj meg, ne kezdj el könyörögni h fogadjon vissza. ez nemtúl férfias. légy büszke, keress mást. fogsz még bõven ígyérezni lányok iránt.
sajnos ahogy írja az elõttem szóló, oka volt. Valami nem volt jó neki veled kapcsolatban. és ezzel nem tudsz mit tenni ha félre ismert vagy ilyesmi lenne akkor találkozások tudják rendezni , de ha tényleg jól kiismert és nem jössz be neki akkor nem tudsz mit tenni. keresni kell más lányt.
ha elsõre nem kellettél neki másodjára mégúgyse fogsz!

Hogy kerdezzem meg h lehet e koztunk tobb mint baratsag? V h mondjam el neki h szeretnek vele osszejonni?

Eleg joban vagyunk, szerintem tetszem neki de persze tetszik... Neki sok mindenki gondolom csak pasibol van.. :D , de tudom h igy lenne a legkorrektebb megkerdezni de nem akarom rogton letamadni vmvel felakarom hozni neki a temat es utanna megkerdezni van vm otletetek? V tanacsok?

Legjobb válasz: Minek ez a nagy vallomásozás?Felfoghatatlan.Annyit kell tenned,hogy elhívod randizni.

Minek ez a nagy vallomásozás?Felfoghatatlan.Annyit kell tenned, hogy elhívod randizni.
Nagy levegõ, odamész hozzá (tudod jobb majd bal, jobb majd bal) és megmondod neki hogy már ismeritek egymást egy ideje és jóban vagytok de te többet szeretnél. És elhívod randira. (Így van, ez látszólag k.rva nehéz de hát vannak pillanatok az életben amikor férfiként kell viselkedni-cselekedni és szembenézni a visszautasítás lehetõségével). Ha nemet mond akkor azt vedd nemnek, ne tapadj rá mint egy kullancs, hanem keress más csajt! Megteheted azt is hogy nem kérdezel rá így, lényegre törõen, de akkor az utad egyenesen a barátzónába vezet ahonnan nincs kiút.
Második vagyok. Még valami. Amikor elhívod randira akkor randira hívd el! Vagyis ne beszélj mellé hogy "mi lenne ha találkoznánk", "mi lenne ha meghívnálak egy..." hanem "szeretnélek meghívni randira". Így, mondd ki szépen, így aztán a csaj se mondhatja azt késõbb hogy "hát én nem tudtam hogy te randiként fogod fel a dolgot".
A kérdező hozzászólása: Ja igen.., elhivnam randizni ha fiu lennek de en vok a csaj... Es en nem akarok addig lesulyedni h en hivjak egy fiut randira attol h 21sz.dot zrunk..
Mond neki hogy: LEBOROTVÁLTAM...... a hátam
Akkor miért nem mondod meg neki szimplán, hogy: "Figyelj Marci az a helyzet, hogy megváltoztak az érzéseim és többet szeretnék tõled, mint barátság." Vagy szólj a barátnõdnek, hogy hívja fel a srác figyelmét rád, valahogy így: "Te tényleg ilyen bamba [email protected] vagy és nem veszed észre, hogy tetszel Julcsinak?" Ezután meg majd lesz valahogy. Jobb tanácsot pedig ne várj.

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, h focizni szeretnék? Imádom a focit de még nem játszottam! 13/L

apummal kb.minden este ott ülünk és meccset nézünk. de nekik soha nem jutna az eszükbe,h én valaha is focizzak vagy h én szeretnék focizni. elég nehéz helyzet ötletek???

Legjobb válasz: "Szüleim, focizni szeretnék." Nem tudom, ez miért nehéz helyzet. Ezek alapján nyilván tisztában vannak vele, hogy szereted a focit. Az meg nem tudom, miért problémás, hogy õk nem akarták rá derõltetni a dolgot, hát nem nyilvánvaló, hogy neked kell elõállni azzal, hogy mit szeretnél csinálni?

"Szüleim, focizni szeretnék." Nem tudom, ez miért nehéz helyzet. Ezek alapján nyilván tisztában vannak vele, hogy szereted a focit. Az meg nem tudom, miért problémás, hogy õk nem akarták rá derõltetni a dolgot, hát nem nyilvánvaló, hogy neked kell elõállni azzal, hogy mit szeretnél csinálni?
A kérdező hozzászólása: persze, h nekem kell, és szted nem probáltam még meg? apám folyton nyaggat h találjak ki valami sportot és ha én azt mondom h foci akkor ezt mondja:"hülyeség" na ezért nehéz helyzet!!!
Jó, hát azt egy szóval sem írtad, hogy te már mondtad nekik. Ha nyaggat, mondd meg, hogy te már említetted, hogy focizni akarsz, ennyi. Ha meg ez nem tetszik neki, akkor egyszerûen ne mondj más alternatívát, közöld, hogy pedig te csak ezt szeretnéd, a többi nem érdekel. Ez szerintem még mindig elég egyszerû. Másik variáció: tudakold meg, hogy mégis miért nem akarják, hogy focizz. Akkor némileg egyszerûbb lenne meggyõzni a szüleidet.
te balettozzál inkább, de ha annyira a foci jön be, keress egy fiú-csapatot, sztem szívesen fogadnak!

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..

Hogy mondjam el h megbántott? h rosszul esett nekem, h nemet mond? szeretem...

a gondom az, h nemsoká névnapom lesz és meghivtam a barátomat h jöjjön el az ünnepi ebédre.. viszont azt mondta h valszeg nem fog eljönni mert el?tte bulizik meg suliprogram, és nem tudja mennyit fog inni meg fáradt lesz...

Legjobb válasz: Figyelj, nem kell ezt a kérdést problémának venni. Annyi az egész, hogy ha neked fontos, akkor fontos! Nyugodtan mondd el neki szerintem úgy, ahogy ide leírtad. Örülnél neki, fontos, és szerinted meg tudná így és úgy oldani... Mondd csak el neki. Ha megsértõdik ezen az õ gondja, ha pedig jobban megbánt, akkor majd rá kéne jönnöd, hogy valószínûleg, õ ilyen típusú ember. Vannak olyanok, akik egyszerûen képtelenek az ilyen dolgokra. Ne add fel, ez csak egy névnap. Ha neki nem fontos, akkor neked se legyen majd az, hogy õ ott legyen! Ez nem kell, hogy feltétlenül vitához vezessen! Ha mégis összevesztek kicsit, akkor próbáld meg nem kimondani neki, hogy neked ez fáj, ha szeret , észrefogja õ maga venni, hidd el. Itt most mindenben a rosszabb variációt írtam le. Én nem ismerem a barátodat. De beszéld meg vele szépen, rendesen. Nem kell izgulni, ne lássa az érzelmeid, mert az gyenge pontot mutathat ki. Pont annyira legyen neked fontos, amennyire õ neked. Így nem fogsz akkorát csalódni, HA.. mégis a rosszabb variáció állna be. Remélem segítettem. :) Kicsit hosszú lett..

Figyelj, nem kell ezt a kérdést problémának venni. Annyi az egész, hogy ha neked fontos, akkor fontos! Nyugodtan mondd el neki szerintem úgy, ahogy ide leírtad. Örülnél neki, fontos, és szerinted meg tudná így és úgy oldani... Mondd csak el neki. Ha megsértõdik ezen az õ gondja, ha pedig jobban megbánt, akkor majd rá kéne jönnöd, hogy valószínûleg, õ ilyen típusú ember. Vannak olyanok, akik egyszerûen képtelenek az ilyen dolgokra. Ne add fel, ez csak egy névnap. Ha neki nem fontos, akkor neked se legyen majd az, hogy õ ott legyen! Ez nem kell, hogy feltétlenül vitához vezessen! Ha mégis összevesztek kicsit, akkor próbáld meg nem kimondani neki, hogy neked ez fáj, ha szeret , észrefogja õ maga venni, hidd el. Itt most mindenben a rosszabb variációt írtam le. Én nem ismerem a barátodat. De beszéld meg vele szépen, rendesen. Nem kell izgulni, ne lássa az érzelmeid, mert az gyenge pontot mutathat ki. Pont annyira legyen neked fontos, amennyire õ neked. Így nem fogsz akkorát csalódni, HA.. mégis a rosszabb variáció állna be. Remélem segítettem. :) Kicsit hosszú lett..
nem tudom mennyi ideje ismeritek egymást, de úgy érzem nem annyira régen. Igazából a pasidnak nem sok keresnivalója van (ha jól értem) egy családi ebéden. Majd ha már stabil a kapcsolat. Ha vele akarsz ünnepelni, akkor tegyétek kettesben, vagy csináljatok egy baráti ünnepet is, de ne a családdal.
A kérdező hozzászólása: a 2. válaszolonak: fél éve ismerjük egymást, és már rég megtörtént a családnak bemutatás mindkét oldalon
mi az hogy megy bulizni? Hát ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat, akkor ne nélküled jár bulizni, és akkor ami neked fontos azt megprobalja megtenni, mert szeret.Beszeld ezt meg vele szepen, és ne törj ki, és akkor nem lesz veszekedés.

Megismertem 1 helyes pasit és halálosan beleszeretem. Hogyan mondjam meg neki h szeretem?

Õ egy 17 éves srác, én meg 12 vagyok. Egy hetet voltam vele nyaralni (mert baráti körel voltam) és elkértem az msn-jét. Sajnos van barátn?je, de végülis amikor tudok msn-ezek vele és nagyon jól megvagyunk. Szinte keresem a társaságát!

Legjobb válasz: Ez még nagyon korai,ilyen rengeteg lesz még az életedben.Kis fellángolás azt kész,és hagyd ha bnõje van nem szép dolog elvenni a másét!Ha majd szakít és nem lakik a világ végén beszélj vele.Addig beszélj vele mint baráttal,de vigyázz ne zúgj bele.Én régen írtam egy srácnak h ne legyen velem kedves mert beleszeretek:P Nem jött össze összejöttünk!:P:P:P Msn-en meg mindenkinek nagyobb a szája szal legyél bátor és írd meg h jól érezted magad a társaságában,és jó lenne összeruccani legközelebb is.Nem kettesben hanem társaságban.Célozgass!

Ez még nagyon korai, ilyen rengeteg lesz még az életedben.Kis fellángolás azt kész, és hagyd ha bnõje van nem szép dolog elvenni a másét!Ha majd szakít és nem lakik a világ végén beszélj vele.Addig beszélj vele mint baráttal, de vigyázz ne zúgj bele.Én régen írtam egy srácnak h ne legyen velem kedves mert beleszeretek:P Nem jött össze összejöttünk!:P:P:P Msn-en meg mindenkinek nagyobb a szája szal legyél bátor és írd meg h jól érezted magad a társaságában, és jó lenne összeruccani legközelebb is.Nem kettesben hanem társaságban.Célozgass!
Azt ne írd meg neki, hogy szerelmes vagy belé, mert van barátnõje és nem tudni hogyan fogadná, azonkívül egy hét az nem sok idõ, még esetleg nálad is változhatnak az érzések.Egy kapcsolatba belemászni nem lenne túl szerencsés, pláne ha kedvezõtlen választ kapnál erre a kijelentésedre, az csak neked lenne rossz.Inkább beszélgessetek jókat, legyetek barátok, találkozzatok baráti körrel együtt, aztán ki tudja, bármit hozhat még a jövõ.
Teged elengednek a szuleid 1 hetig barati korrel nyaralni??????Hany evesek az emberek a barati korodbe???
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket! Am a barátaim 17, 32, 28, 21. De szüleim legjobb barátai és kint volt velem amugyis a tesóm, meg a nevelõapám.
szerintem felejtsd el, ne keresd annyit és úgy könnyebb ez érzékeny kor és itt ez a korkülönbség nagy szerintem , persze nem ismerlek téged és õt sem, de ha magamból indulok ki , kínos volt ez ilyen téma 17 évesen 1-2 év +- és úgy sem könnyû de ez egyéni vélemény...
hat sztem ez csak amolyan fellangolas..majd ha tenyleg igazan szerelmes leszel akkor rajossz te is..amugy en nem vallanek szerelmet egy pasinak se csak ugy vagyis ha nem jarunk meg semmi azt erzekeltetni kell h szeretnel vmt tole..ne csak ugy dobd oda magad..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.
ez hályeség 17-éves a srác te meg 12 gyereknek nézhet az biztos xDDD..
bocs elirtam *hûlyeség

Hogyan mondjam el h szeretnék barátomnál aludni?

Majdnem 9 hónapja együtt vagyunk barátommal és szeretnék végre ott aludni nála csak nem tudom hogyan is kérdezzem meg mert eléggé félek attól h nem lesz a válasz.

Legjobb válasz: -Anya?! Jövõhét szerdán szeretnék Jóskánál aludni. Tudom hogy még csak 16 éves vagyok, de úgy érzem eljött ennek is az ideje. Nem tudom hogy mi fog történni, de ha úgy alakulnak a dolgok mindketten tisztában vagyunk az óvszer fontosságával. Ez csak egy példa, én így adnám elõ anyumnak. Bár én anyámmal rendkívül jó kapcsolatot ápolok gyerekkorom óta.

-Anya?! Jövõhét szerdán szeretnék Jóskánál aludni. Tudom hogy még csak 16 éves vagyok, de úgy érzem eljött ennek is az ideje. Nem tudom hogy mi fog történni, de ha úgy alakulnak a dolgok mindketten tisztában vagyunk az óvszer fontosságával. Ez csak egy példa, én így adnám elõ anyumnak. Bár én anyámmal rendkívül jó kapcsolatot ápolok gyerekkorom óta.
szerintem 9 hónap után egy ilyen kérdés nem okozhat gondot. Ha nemleges lesz a válasz akkor nyilván lesz rá magyarázat.
Sajnos nagyon is lehet gond, az én barátnõm anyja azon akadt ki, hogy megcsókoltam a lányát (fél év után). Vannak olyan szülõk akik túlságosan óvják a lányukat, de idõvel csak megenyhül.
Megfelelõ kommunikációval!
Én 6hónap után kérdeztem meg csak simán hogy ott e aludhatok. A válasza azt volt h nem. Megkérdeztem h miért azt mondta hogy csak -.-... Hát igazából nincs semmi ha nem engedi. De egy próbát megér szerintem :)
A kérdező hozzászólása: huhh azért szerencsére a csókon nem akadnak ki szal annál kicsit jobb a helyzet de igazából nem tudom h reagálnának...de azt hiszem erõt gyüjtök és megkérdezem:)
Nekem 2 hét után megengedték, mikor itt volt a pasim elkért és ennyi :) 16/l
Nekem egy hónap után megengedték az együtt alvást, nem ezen fog múlni, hogy lefekszetek vagy sem, vagy milyen lesz a kapcsolatotok. Mi sokat aludtunk úgy együtt, hogy nem volt semmi. Aztán mégis már hosszú évek óta együtt vagyunk. Ha nem engedik meg, azzal csak elérik, hogy titkolózni fogtok, meg kiskapukat keresni, szóval szerintem mindenképpen próbáld meg. :) Sok sikert!
Szerintem 16 évesen még nagyon nincs itt az ideje az együtt alvásnak. Mert gondolj csak bele, most 9 hónapja együtt vagytok(vagyis mostmár 10-11), most nyilvín imádjátok egymást meg minden. De mi lesz késõbb, ha most elkezdtek egymásnál aludni, mi lesz késõbb, mi fogja feldobni a kapcsolatotokat, ha már most megtesztek egy nagyon fontos lépést, mert az összeköltözésig szerintem sokat kellene várni. Hamarabb meg fogjátok unni egymást, ha ilyen gyorsan akartok haladni. Szerintem még korai. 16/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!