Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam h (293 db)

Vidd a Maunika sóba.
Ha nagyon szereted ne szakíts vele, próbálj neki megbocsájtani.Ha meg nem tudsz neki megbocsájtani szépen finoman közöld vele hogy vége!
Mondd meg neki kerek perec! Ennyi.
Dühít ez. Ha szereted, mondd meg, szereted, de mi a rákért csináltál ilyet? Ha nem kér bocsánatot, hagyd ott, ha sokszor bocsánatot kér, ne hagyd ott, ha láttad, hogy õszintén megbánta. Kész. Semmi misztikum.
és könyörgöm tanulj meg helyesen írni!!!!! Pasizás helyett inkább figyelhetnél nyelvtanon.
1. a legfontosabb hogy mit követett el az illetõ :) . a 2. h tudja e hogy tudod hogy mit csinált vagy nem .Én mindenképpen elmondanám.És õ ha bánja a dolgot akkor még elgondlkozhatsz rajta h megbocsáts de ha nem akkor szakíts vele. Ha mondjuk megcsalt és tegyük fel szánja bánja a dolgot és tényleg látod h csak te vagy fontos neki akkor szerintem mindenképpen kell neki adni még egy esélyt.Sokk sikert

Van egy srác nekem nagyon tetszik sokan mondják h nem is olyan szép de ez engem nem érdekel . Mondjatok ötleteket hogy hogyan tudnék vele össszejönni mit tegyek Öltözködés ügyilegnem lefeküdni akarok most vele hanem összejönni 18/l 25/F?

Legjobb válasz: most a kérdés az, hogy mit vegyél fel, vagy hogy hogy viselkedj?:D Soha ne foglalkozz azzal a véleménnyel, ami a srác külsejére vonatkozik!! Mindenkinek más az ízlése. Öltözködés: amiben jól érzed magad Viselkedés: legyél önmagad, mindig vidám, és mosolygós, ez a legfontosabb.. ne mondj mást, mint amit gondolsz, mert nem az a lényeg h azt mondd amit elvár, hanem hogy õszinte legyél. satöbbi, blabla, jönnie kell magától ;)

most a kérdés az, hogy mit vegyél fel, vagy hogy hogy viselkedj?:D Soha ne foglalkozz azzal a véleménnyel, ami a srác külsejére vonatkozik!! Mindenkinek más az ízlése. Öltözködés: amiben jól érzed magad Viselkedés: legyél önmagad, mindig vidám, és mosolygós, ez a legfontosabb.. ne mondj mást, mint amit gondolsz, mert nem az a lényeg h azt mondd amit elvár, hanem hogy õszinte legyél. satöbbi, blabla, jönnie kell magától ;)
A kérdező hozzászólása: Okés Köszi!

Mit jelent az hogy ha valakire azt mondják h megszépül?

azt jelenti nem volt szép de szép lett, vagy pedig nem feltétlenül most se de a régebbi önmagához képest szebb lett?

Legjobb válasz: szia ezt általában fiatalokra mondják.Tehát mondjuk 12 évesen kezdesz nõiesedni és valaki az "átalakulás" elõtt és után látott akkor mondják,hogy megszépültél. Vagy valaki szebb lett erre is gyakran használják,minden viszonyítás kérdése.Remélem tudtam segíteni. :)

szia ezt általában fiatalokra mondják.Tehát mondjuk 12 évesen kezdesz nõiesedni és valaki az "átalakulás" elõtt és után látott akkor mondják, hogy megszépültél. Vagy valaki szebb lett erre is gyakran használják, minden viszonyítás kérdése.Remélem tudtam segíteni. :)
Így van ahogy az elõzõ mondja!
Ez nem azt jelenti hogy csúnya voltál és egybõl szép lettél , hanem ez simán egy bok , hogy némi változás történt , vagy többet adsz magadra .:)
Hogy olyan randa valaki, hogy annál már csak szebb lehet! :D


Kerékpárral miért mondják, hogy 40km/h a maximum sebesség, amikor lakott területen kívül, ha sisakot viselünk és utast nem szállítunk mehetünk 50 km/h-val? Akkor most 50 a max? Vagy én tudom rosszul?

Legjobb válasz: Lakott területen 40 km/h. És lakott területen kívül is, ha nincs sisakod. Egyébként meg tökmindegy, mennyi, mert elhanyagolható az esélye, hogy megbüntetnek. Ja, és kerékpárúton csak 30 km/h, gyalogosokkal közös kerékpárúton pedig 20 km/h.

Lakott területen 40 km/h. És lakott területen kívül is, ha nincs sisakod. Egyébként meg tökmindegy, mennyi, mert elhanyagolható az esélye, hogy megbüntetnek. Ja, és kerékpárúton csak 30 km/h, gyalogosokkal közös kerékpárúton pedig 20 km/h.
Nem igazán értem a kérdést, de a KRESZben világosan minden le van írva, el kéne olvasni...
A kérdező hozzászólása: Elolvastam, de két különbözõ oldalon amelyik a kreszel foglalkozok mást találtam. Ezt az 50km/h-t meg az idei újításokban. http://kreszvaltozas.hu/page/16/kerekpar
Nem kell mindenféle csodálatos oldalt olvasgatni, elég csak ezt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.KPM

Anyukámmal régebben sokat beszélgettünk, de eg yideje már nem érdeklődik felőlem, régen mindig mondta h beszéljkük meg az ilyen dolgokat, hogy mondjam meg neki hogy le akarok feküdni a barátommal? Félek tőle, a Reakciójától mit csináljak?

16 éves vok

Legjobb válasz: ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond,novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz

ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond, novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz
én is félem el mondani neki mert azt hittem h kiabálni fog vagy bezár a szobámba vagy valami ilyesmi.. és nem ez lesz hidd el tök nyugodtam fogja majd fogadni, és csak probál ovni. de hidd el figyelj a tanácsaira mert hasznosak még ha nem is annak tünnek majd!!! kezd te a beszélgetést de csak akkor kezgy bele ha jó a hangulata
Szerintem örülne neki anyukád ha elmondanád neki, hiszen õ is mondta hogy beszélhetsz vele errõl:) sok sikert

17éves fiú vagyok. Nekem az a problémám, hogy nem találok magamnak olyan barátnőt aki őszinte lenne hozzám:Ssokan azt mondják h nem vagyok csúnya de van aki annak tart. Senkinek sem számít a belső, csak a külső. A kérdésem hogy mit tegyek?

kérlek válaszoljatok!köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Ne parázz...Majd Te is meg fogod találni az igazit...Csak várni kell, és nem kell tingli- tangli csajokra hallgatni...Nem vagy Te még 1000 éves, h. aggódnod kellene amiatt, h. miért nem találsz csajt, és h. mi lesz a következménye...Szal no para...Sok szerencsét...

Ne parázz...Majd Te is meg fogod találni az igazit...Csak várni kell, és nem kell tingli- tangli csajokra hallgatni...Nem vagy Te még 1000 éves, h. aggódnod kellene amiatt, h. miért nem találsz csajt, és h. mi lesz a következménye...Szal no para...Sok szerencsét...
Egy értelmes lányt érdekli a belsõ tulajdonságok. A plázacicákat meg a hasonlóakat pedig jobb elkerülni. 18L
Nagyon egyszerû a válaszom: Ismerkedj, de azt jó tudni, hogy aki túl sokat ad a külsejére, az már lehet a belsõ ürességet próbálja csak kompenzálni. Egyébként rettentõ fiatal vagy, igazi problémáról esetleg 47 éves korodban lehetne beszélni. Szóval fel a fejjel!

Mult honapban jártam 1 lánnyal, naon szeretem, de ott hagyott! És lehet, h meg kérdezem töle, h nem kezdhetnénk elölröl! Csak azt nem tom, h hogy mondjam el neki! mit csináljak, h jól bejöjjek neki?

Legjobb válasz: necsinálj semmit. ha otthagyott, oka volt rá. ne alázkodj meg, ne kezdj el könyörögni h fogadjon vissza. ez nemtúl férfias. légy büszke, keress mást. fogsz még bõven ígyérezni lányok iránt.

necsinálj semmit. ha otthagyott, oka volt rá. ne alázkodj meg, ne kezdj el könyörögni h fogadjon vissza. ez nemtúl férfias. légy büszke, keress mást. fogsz még bõven ígyérezni lányok iránt.
sajnos ahogy írja az elõttem szóló, oka volt. Valami nem volt jó neki veled kapcsolatban. és ezzel nem tudsz mit tenni ha félre ismert vagy ilyesmi lenne akkor találkozások tudják rendezni , de ha tényleg jól kiismert és nem jössz be neki akkor nem tudsz mit tenni. keresni kell más lányt.
ha elsõre nem kellettél neki másodjára mégúgyse fogsz!

Az egyik legjobb barátom úgy érzem máshogy néz rám! Csókoloztunk is, s sajnos én sem ellemkeztem. S most hogy mondjam el neki h nem akarok tőle többet?

Nem szeretném,ha az eddigi kapcsolatunk róvására menne,hiszen együtt jártunk mindenhova...suliba,szórakozni!!!S most úgy érzem elszúrtam,de nem szeretném megbántani!!Vajon lehetünk még olyan jó barátok minrt eddig???

Legjobb válasz: Figy én fiú vok és ha szereted õt akko menny bele én nem értem a lányokat szentem ha jó barátok vagytok akkor mért ne lehetne párkapcsolat? attól félsz h elveszíted? Még ha nem alakulna jól a párkapcsolat akkor is ki lehetne hozni a barátságot. Meg ezek után ha még meg is bántod nem hiszem h lesztek ujra olyan jó barátok Sajnos lehet h én is ilyen helyzetben vok de még nem 100%

Figy én fiú vok és ha szereted õt akko menny bele én nem értem a lányokat szentem ha jó barátok vagytok akkor mért ne lehetne párkapcsolat? attól félsz h elveszíted? Még ha nem alakulna jól a párkapcsolat akkor is ki lehetne hozni a barátságot. Meg ezek után ha még meg is bántod nem hiszem h lesztek ujra olyan jó barátok Sajnos lehet h én is ilyen helyzetben vok de még nem 100%
Én voltam már ugyanilyen szituban. Próbáltam elhessegetni a dolgot, de a fiú csak nem adta fel, csak épp lassított a dolgon. Én letisztáztam az érzelmeiemt, kb fél év alatt, aztán elkezdtünk járni... Ez volt 8 éve, most 1 éve már a felesége vagyok. Hiszek abban, hogy az igazi szerelmek az igazi barátságokból fejlõdnek ki. Esetleg próbáld meg! Persze kell bátorság, mert kockázatos, de ha tényleg a legjobb barátod, akkor melletted fog maradni, bárhogy is sül el a dolog.
Ez hülyeség hogy a "barátság tönkremegy" stb.. Ha tetszik meg minden, akkor szerintem érdemes belevágni, mert õt már ismered barátok vagytok, ugyhogy tutire nem cseszne át.
Egy jó baráttal én is összejöttem még régebben és nagyon jól mûködött a kapcsolat, csak hát még fiatalok voltunk és vége lett, de azóta is jó barátok vagyunk. A mostani barátom a legjobb barátom volt ezelõtt és most irigylésreméltó párost alkotunk. Ne félj a változástól, hidd el hogyha elég jó barátok vagytok akkor ez mindig így marad (ha valamikor mégis szakításra kerülne a sor utánna is).
szerintem a kerdezonek az a problemaja, hogy szereti a baratjat, de nem ugy, hogy szeretne vele egy par lenni.Szexualisan vonzodsz hozza? ha nem, akkor semmifelekeppen ne menj bele ebbe a kapcsolatba.A baratsag remelem nem serul.Bar a masik fel kicsit meglesz bantodva, de szerintem o sem szeretne ezt a baratsagot elvesziteni.
ha igaz baratod, akor megerti.Mond el neki, hogy ez a kapcsolat, ez a baratsag nagyon fontos szamodra es ugy erzed, ha tobb lenne ennel, akkor elveszitened.mond meg neki, hogy zexualisan nem kivanod es anelkul egy oparkapcsolat nem mukodik.mint embert nagyon szereted , de ennyi.ha fontos vagy neki megerti.
A kérdező hozzászólása: Igen úgy értettem, hogy nem akarok vele kapcsolatot...de finoman hogy mondhatnám meg neki hogy sajnálom ami történt, nem bántam meg de többet nem akarok!!! Így gondoltam a kérdést....köszi a válaszokat
Látom, már régi a kérdés, de kíváncsi vagyok, mi lett a dologból. Sajnos most velem is hasonló van, pár napja nem tudok aludni, olyan ideges vagyok emiatt :(

Hogy mondjam el h megbántott? h rosszul esett nekem, h nemet mond? szeretem...

a gondom az, h nemsoká névnapom lesz és meghivtam a barátomat h jöjjön el az ünnepi ebédre.. viszont azt mondta h valszeg nem fog eljönni mert el?tte bulizik meg suliprogram, és nem tudja mennyit fog inni meg fáradt lesz...

Legjobb válasz: Figyelj, nem kell ezt a kérdést problémának venni. Annyi az egész, hogy ha neked fontos, akkor fontos! Nyugodtan mondd el neki szerintem úgy, ahogy ide leírtad. Örülnél neki, fontos, és szerinted meg tudná így és úgy oldani... Mondd csak el neki. Ha megsértõdik ezen az õ gondja, ha pedig jobban megbánt, akkor majd rá kéne jönnöd, hogy valószínûleg, õ ilyen típusú ember. Vannak olyanok, akik egyszerûen képtelenek az ilyen dolgokra. Ne add fel, ez csak egy névnap. Ha neki nem fontos, akkor neked se legyen majd az, hogy õ ott legyen! Ez nem kell, hogy feltétlenül vitához vezessen! Ha mégis összevesztek kicsit, akkor próbáld meg nem kimondani neki, hogy neked ez fáj, ha szeret , észrefogja õ maga venni, hidd el. Itt most mindenben a rosszabb variációt írtam le. Én nem ismerem a barátodat. De beszéld meg vele szépen, rendesen. Nem kell izgulni, ne lássa az érzelmeid, mert az gyenge pontot mutathat ki. Pont annyira legyen neked fontos, amennyire õ neked. Így nem fogsz akkorát csalódni, HA.. mégis a rosszabb variáció állna be. Remélem segítettem. :) Kicsit hosszú lett..

Figyelj, nem kell ezt a kérdést problémának venni. Annyi az egész, hogy ha neked fontos, akkor fontos! Nyugodtan mondd el neki szerintem úgy, ahogy ide leírtad. Örülnél neki, fontos, és szerinted meg tudná így és úgy oldani... Mondd csak el neki. Ha megsértõdik ezen az õ gondja, ha pedig jobban megbánt, akkor majd rá kéne jönnöd, hogy valószínûleg, õ ilyen típusú ember. Vannak olyanok, akik egyszerûen képtelenek az ilyen dolgokra. Ne add fel, ez csak egy névnap. Ha neki nem fontos, akkor neked se legyen majd az, hogy õ ott legyen! Ez nem kell, hogy feltétlenül vitához vezessen! Ha mégis összevesztek kicsit, akkor próbáld meg nem kimondani neki, hogy neked ez fáj, ha szeret , észrefogja õ maga venni, hidd el. Itt most mindenben a rosszabb variációt írtam le. Én nem ismerem a barátodat. De beszéld meg vele szépen, rendesen. Nem kell izgulni, ne lássa az érzelmeid, mert az gyenge pontot mutathat ki. Pont annyira legyen neked fontos, amennyire õ neked. Így nem fogsz akkorát csalódni, HA.. mégis a rosszabb variáció állna be. Remélem segítettem. :) Kicsit hosszú lett..
nem tudom mennyi ideje ismeritek egymást, de úgy érzem nem annyira régen. Igazából a pasidnak nem sok keresnivalója van (ha jól értem) egy családi ebéden. Majd ha már stabil a kapcsolat. Ha vele akarsz ünnepelni, akkor tegyétek kettesben, vagy csináljatok egy baráti ünnepet is, de ne a családdal.
A kérdező hozzászólása: a 2. válaszolonak: fél éve ismerjük egymást, és már rég megtörtént a családnak bemutatás mindkét oldalon
mi az hogy megy bulizni? Hát ha komolyan gondolja a kapcsolatotokat, akkor ne nélküled jár bulizni, és akkor ami neked fontos azt megprobalja megtenni, mert szeret.Beszeld ezt meg vele szepen, és ne törj ki, és akkor nem lesz veszekedés.

Mit tegyek, h jó legyen mindkettõnknek? Mit tegyek h ragaszkodásommal ne taszítsam el magamtól? Lényeg ma találkozunk, hogy megbeszéljük, h tovább? mit mondjak neki? újra szeressen és velem akarjon lenni? Mit tegyek?

Párommal 2 éve vagyunk együtt.Szép és jó volt csak pár hete már érzem,h sok vagyok neki mert én szeretem ha minden este velem van és együtt alszunk Õ pedig már mondta,h néha egyedül szeretne lenni.Ilyenkor úgy is tesz mintha nem lennék aztán ebbõl vita lesz és Õ szakítani akar,aztán megbeszéljük együtt vagyunk egy darabig amig megint besokall. A probléma az,h tegnap megint szakítani akart de úgymond viza sírtam magam (tudom ezt nem kellene) de szeretem bármit megtennék,ne legyen vége.

Legjobb válasz: Talán a leglényegesebb gondolat ide az lehetne, hogy love is about letting go.

Talán a leglényegesebb gondolat ide az lehetne, hogy love is about letting go.
A kérdező hozzászólása: Örökre engedjem el?vagy teret adjak?Nem mindegy..
Hát, talán csak a megszokott közhellyel tudnám folytatni. Én a helyedben adnék neki egy kis idõt, elengedném, hagynám gondolkozni, hogy rájöjjön, mit érez pontosan, és ha ezt megtette, erõsen reménykednék, hogy úgy döntsön, ahogy én is szeretném. Nem tudok rá pontosabbat mondani, nézd el nekem:/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!