Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam egy lánynak, hogy tetszik (162 db)

Ha tetszik egy velem 1 idős lány de idegen akkor hogyan mondjam el neki hogy tetszik?

Legjobb válasz: elõször jó lenne, ha megismerkednétek

elõször jó lenne, ha megismerkednétek
mennyire idegen? õ tud róla, hogy létezel?
A kérdező hozzászólása: 1 másik osztályba jár
hát ne támadd le rögtön azzal, hogy tetszik neked :D beszélgess vele, hívd el randira, ebbõl rá fog jönni, hogy tetszik neked
A szia cica van gazdad a legjobb.
Kerülgesd mint a forró kását.Nekem bejött.Most vele táncolok a ballagásán.

Van egy lány aki tetszik. Egy suliba járunk. Hogy mondjam meg hogy tetszik? Nagyon nincs egyedül. Hívjam el valahova és akkor mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ha ismered, szoktatok beszélgetni, akkor kérj tõle randit, hívd el parkba, sütizni ilyesmi. Ha nem ismered, nem szoktatok beszélgetni korábban, akkor elõször ismerd meg picit, lehet hogy belsõre nem is olyan ízletes a gyümölcs mint ahogy kinéz, és egy gonosz boszorka :D Viccen kívül, oda kell menni hozzá, te vagy a férfi, neked kell kezdeményezni! Hajrá ;)

Ha ismered, szoktatok beszélgetni, akkor kérj tõle randit, hívd el parkba, sütizni ilyesmi. Ha nem ismered, nem szoktatok beszélgetni korábban, akkor elõször ismerd meg picit, lehet hogy belsõre nem is olyan ízletes a gyümölcs mint ahogy kinéz, és egy gonosz boszorka :D Viccen kívül, oda kell menni hozzá, te vagy a férfi, neked kell kezdeményezni! Hajrá ;)
hany evesek vagytok? ne azzal akard kezdeni, hogy tetszik, bar ha jol adod elo, nem biztos hogy olyan rossz. menj oda hozza, beszelgess vele stb.
A kérdező hozzászólása: mozival úgy vagyok hogy nem tudom mert valaki szerint jó valaki szerint nem
Én lány létemre hívtam el egy fiú osztálytársam és õ azt mondta hogy eljön :) egyébként én a mozit választottam
A kérdező hozzászólása: még nem, ma nem voltam suliba
na lett valami?
Ne mondd neki egyáltalán, hogy tetszik. :) tudja õ azt már. De hívd el valahova, moziba. Csak egyszerûen, hogy nem lenne-e kedve megnézni veled ezt és ezt a filmet. Ha tetszel neki, elmegy, vagy megmondja, hogy mikor ér rá. Ha "nem ér rá", akkor az nemet jelent.
A kérdező hozzászólása: köszi
Ferfi vagy, menj oda, lepj. :) Az szerintem nem baj, ha a baratnoi is ott vannak, odamesz, tok lazan, felrehivod, hogy: Bocsi, egy pillanatra, kerdezni/mondani szeretnek valamit. Ugy el fog vorosodni, es ugy fog dobogni a szive, hogy megszolalni is alig fog tudni. :) Es akkor szerintem hivd el valahova. Pl. setalni. :) En igy kepzelem el, hogy az a pasi, aki nekem tetszik, odajon majd egyszer hozzam. Csodas lenne, bearanyozna az eletem. :) Hajra.
A kérdező hozzászólása: oké köszi
A kérdező hozzászólása: 15 évesek vagyunk
mozit nem ajánlom. csak ha nagyon sokat beszélgettek elõtte, ne azzal kezdjétek. azt én nem szeretném, h egy pasi oda vigyen az elsõ randin.
szevasz anyós
A kérdező hozzászólása: örülne ennek?
Hello mutti! Leszel az anyósom?
Szerintem ezt bízd a lányára...
A kérdező hozzászólása: de a lánya mondta nekem hogy valahogy tudassam az anyjával mert õ szégyelli elmondani
A kérdező hozzászólása: ti például hogy mondanátok meg ???
a lány mutasson be az anyukájának, hogy te vagy az õ barátja ez így szokott menni vagy elmész a lányhoz és te mutatkozol be az anyukájának (a lány jelenlétében), hogy a lány barátja vagy kb. ennyi
Ha a lány szégyelli elmondani az anyjának, h vagy neki, akkor minek van veled?! Csak én nem értem?! Én sem voltam vmi szoros anya-lánya kapcsolatban anyummal, mégis el tudtam neki mondani, sõt, egy hete jártunk a sráccal, és már megvolt a bemutatás is. Nem kell ettõl annyira parázni... de viszont ha régimódiak a szülei, akkor nehogy ezzel az anyós-dologgal gyere elõ, mert tuti, h azután már esélyed sem lesz az "anyósnál". Legyél komoly, beszélgessetek, és amikor már jobban ismered anyuját, és jó kapcsolatban lesztek, akkor esetleg anyósozhatod! De addig ne! 17L
A kérdező hozzászólása: de az anyjával nagyon jóban vagyok mindig járok hozzájuk mindennap mert már 4 éve ismerem õket de a lánya romániába lakik és csak most jött ide és a lánnyaé össze jöttem de enm tudom h mondjam el neki

Tetszik egy lány, hogy mondjam meg hogy tetszik, és mi van ha én nem tetszek neki? !

Legjobb válasz: Figyelj, ha nem tetszel neki, akkor sem fog elküldeni a francba. Ha megmondod neki, hogy tetszik neked, az valószínûleg jól fog neki esni, attól függetlenül, hogy õ mit gondol rólad.

Figyelj, ha nem tetszel neki, akkor sem fog elküldeni a francba. Ha megmondod neki, hogy tetszik neked, az valószínûleg jól fog neki esni, attól függetlenül, hogy õ mit gondol rólad.
1. "Tetszel nekem/szép vagy/kedves vagy/aranyos vagy/gyönyörû a mosolyod/nagyon szimpatikus vagy, lenne kedved eljönni velem valahová? 2. Akkor nem fogtok összejönni.
A kérdező hozzászólása: köcce
hány éves vagy ?
az elsõ válaszoló elsõ pontjával értek egyet ha szeretnél heszélni errõl akkor írj privibe
A kérdező hozzászólása: 13 éves vagyok!

Tetszik nekem egy fiú, de valószínűleg ő ezt nem tudja. Nemrég azt mondta, hogy én nagyon tetszem neki. Az a baj ha más lányokkal látom akk az rosszul esik. Szerintetek hogy mondjam el neki, hogy bejön, és hogy többet szeretnék tőle barátságnál?

Fiúk, ti hogy várnátok ezt egy lánytól?

Legjobb válasz: omg! komolyan, még ilyenbõl is problémát csinálnak a nõk? egyszerûen hívd félre és mond neki hogy õ is tetszik neked mielõtt még azt fogja gondolni hogy nem tetszik neked...-.-

omg! komolyan, még ilyenbõl is problémát csinálnak a nõk? egyszerûen hívd félre és mond neki hogy õ is tetszik neked mielõtt még azt fogja gondolni hogy nem tetszik neked...-.-
A kérdező hozzászólása: hát igen... mi nõk már csak ilyenek vagyunk
Elõször is, nem várjuk el.Nyugodtan hívd félre, közöld vele a szitut.Aztán, ha akar, akkor hagyd, hogy kezdeményezzen, ha nem kezdeményez akkor hagyd a büdös [email protected]
A kérdező hozzászólása: köszööm a válaszokat

Van egy nagyon jó barátom (lány), elég jóba vagyunk és nagyon de nagyon tetszik nekem. Nagyon bizonytalan vagyok hogy hogyan mondjam meg neki hogy mit érzek?

Tizenévesek vagyunk, elég régóta ismerjük egymást és jó barátok vagyunk. Nem mertem eddig vele közölni az érzéseimet, mert féltem hogy elrontom vele a barátságunkat. Nagyon bizonytalan vagyok... Nem tudom hogy én tetszek-e neki...

Legjobb válasz: Ha nem mondod el neki mit érzel,egész életedben bánni fogod...ne ess az én hibámba....Tizenévesek voltunk..rettentõ szerelmes voltam belé,õ volt minden,miatta volt érdemes felkelni.Legjobb barátom lett,és ahogy elröppent a nyár rájöttem h beleszerettem.Elváltak útjaink.Õ vissza ment a városba ahol lakott,és én is az enyémbe.(nyári táboron ismerkedtünk meg) az utolsó éjszaka el akartam mondani neki mit érzek,de nem volt elég bátorságom.Hagytam elmenni,pedig legbelül tudtam h õ is ezt érzi.Levelezésbe kezdtünk,iszonyatosan hiányzott.Találkoztam a szüleivel,rokonaival,tartottuk a kapcsolatot.Amikor lehetett én utaztam le hozzá,amikor tudott õ jött fel.Egyszer csörgött a telefon,az édesanya volt.Elmondta,hogy a lánya autóbalesetben meghalt,és van valami amit adni szeretne.Visszaadta a nyakláncot amit a lányának adtam,és egy könyvet,ami tele volt irva az érzéseivel,a nyárral kapcsolatos emlékekkel,egyszóval a naplóját.Elkezdtem olvasni,de nem jutottam a végére,egy fiúról szólt akinek "tenger kék szeme,és búzakalász színû haja van,akinek a mosolya miatt ragyog fel a nap,a nevetése hallatán egy percre megáll a világ"a lényege az volt,h õ is szerelmes volt belém,de nem léptem,és mostmár nem mondhatom el neki mit éreztem...Ennek a történetnek,már több éve...azóta gyermekeim lettek,és feleségem,de ne tudd meg milyen pokolian fájt,és reggel mikor ránézek a feleségemre,az az iszonyú bûntudat,hogy azt a lányt sosem fogom elfelejteni,és ha itt lenne én kérdés nélkül itt hagynám az egész családot,csak hogy vele lehessek...Az élet kegyetlen,ne hagyd hogy ez történjen veled is!!!

Ha nem mondod el neki mit érzel, egész életedben bánni fogod...ne ess az én hibámba....Tizenévesek voltunk..rettentõ szerelmes voltam belé, õ volt minden, miatta volt érdemes felkelni.Legjobb barátom lett, és ahogy elröppent a nyár rájöttem h beleszerettem.Elváltak útjaink.Õ vissza ment a városba ahol lakott, és én is az enyémbe.(nyári táboron ismerkedtünk meg) az utolsó éjszaka el akartam mondani neki mit érzek, de nem volt elég bátorságom.Hagytam elmenni, pedig legbelül tudtam h õ is ezt érzi.Levelezésbe kezdtünk, iszonyatosan hiányzott.Találkoztam a szüleivel, rokonaival, tartottuk a kapcsolatot.Amikor lehetett én utaztam le hozzá, amikor tudott õ jött fel.Egyszer csörgött a telefon, az édesanya volt.Elmondta, hogy a lánya autóbalesetben meghalt, és van valami amit adni szeretne.Visszaadta a nyakláncot amit a lányának adtam, és egy könyvet, ami tele volt irva az érzéseivel, a nyárral kapcsolatos emlékekkel, egyszóval a naplóját.Elkezdtem olvasni, de nem jutottam a végére, egy fiúról szólt akinek "tenger kék szeme, és búzakalász színû haja van, akinek a mosolya miatt ragyog fel a nap, a nevetése hallatán egy percre megáll a világ"a lényege az volt, h õ is szerelmes volt belém, de nem léptem, és mostmár nem mondhatom el neki mit éreztem...Ennek a történetnek, már több éve...azóta gyermekeim lettek, és feleségem, de ne tudd meg milyen pokolian fájt, és reggel mikor ránézek a feleségemre, az az iszonyú bûntudat, hogy azt a lányt sosem fogom elfelejteni, és ha itt lenne én kérdés nélkül itt hagynám az egész családot, csak hogy vele lehessek...Az élet kegyetlen, ne hagyd hogy ez történjen veled is!!!
ha félted a barátságod inkább hagyd. de ha próbálnál vele egy kapcsolatot akkor valahogy így:figyu már régóta nagyon jó barátok vagyunk és én már egy ideje többet is érzek a barátságnál.te hogy érzel? vagy nemtudom.
A kérdező hozzászólása: Fú, ez nagyon szomorú történet! Ha lessz elég bátorságom hozzá akkor én is el szeretném neki mondani az érzéseimet, csak azt nem tudom még hogy milyen körülmények között?
A kérdező hozzászólása: Ezalatt azt értem hogy pl olyan helyen ahol sokan vannak, vagy ahol csak ketten vagyunk?
A kérdező hozzászólása: Légyszíves segítsetek!!!!!

Én egy 13 éves fiu vagyok és tetszik egy lány.Hogyan mondjam meg neki?

Sokat beszélünk MSN-en és a suliba, van közös témánk,és nem tom hogyan mondjam meg neki hogy tetszik és szeretnék vele járni.És félek attól hogy ha nem jön össze a dolog akkor elmondja mindenkinek... és nem akarom hogy az egész suli rólam beszéljen!

Legjobb válasz: Ha normális voltál vele és megkéred, talán nem mondja el senkinek. Egyébként meg ha úgy mondod meg, hogy nem jut el a tudatáig, akkor nem sikerült rendesen elmondanod, ha meg eljut, akkor másoknak is elmondhatja, teljesen függetlenül attól, hogy "hogyan" mondtad el. Érthetõ a paradoxon? Szerintem ne foglalkozz azzal. Én, így 30 évesen azt mondom, hogy semmi szégyellni való nincs abban, hogy tetszik neked valaki. Ha normális, jószándékú, becsületes ember vagy, akkor nincs mitõl félned a pletykák esetében. Hadd beszéljenek.

Ha normális voltál vele és megkéred, talán nem mondja el senkinek. Egyébként meg ha úgy mondod meg, hogy nem jut el a tudatáig, akkor nem sikerült rendesen elmondanod, ha meg eljut, akkor másoknak is elmondhatja, teljesen függetlenül attól, hogy "hogyan" mondtad el. Érthetõ a paradoxon? Szerintem ne foglalkozz azzal. Én, így 30 évesen azt mondom, hogy semmi szégyellni való nincs abban, hogy tetszik neked valaki. Ha normális, jószándékú, becsületes ember vagy, akkor nincs mitõl félned a pletykák esetében. Hadd beszéljenek.
A kérdező hozzászólása: értem köszi!?D
Sztem ne törödj a pletykával vágj bele, ha meg elpletykálja akkor meg 1 r*banc és hagyd ott! 13 éves fiú XD
de nem mindig a csaj pletykálja el mert ha boldog vagy összetört akkor általában elmondja a legjobb bnõjének és õ is továbbmondja és így lesz pletyka. v vkinek feltûnik a viselkedése, tehát akármit csinálsz csámcsogni fognak rajta, de ez még ne vegye el a kedved... jah és én is 13 éves vagyok csak lány és tapasztalatból beszélek h az osztálytársak azok aztán tudnak pletykálkodni....
tisztázzuk azért az egész suli nem fog rolad beszélni :) de a neheze az nem az amikor megmondod csak ugy tunik hanem hogy hogyan jársz vele mármint ugy értem, hogy mit csináltok mert ha kézen fogva kettesbe elmenetek moziba és te fizett xDXD az eloszor még oké de aztán :O :P azért sok sikert és sztm a baratnojének mond meg h szereted vagy neki mert ha elhalgatod az nem jo :(

Van egy lány aki tetszik, de van pasija, hogy mondjam el neki?

Van egy lány aki tetszik, de van pasija, hogy mondjam el neki? Na szóval, van egy lány , az évfolyamtársam, nekem nagyon tetszik , szőke haj, zöld szem , 169-170cm körüli magasság, aranyos arc,szép mosoly! Õ 14 lesz Márciusban , Én 14 3hét múlva. Én nem vagyok egy hű de ki*aszott király csávó,de viszont, kék szemem van , magas vagyok , egy kis izom is van rajtam (Bicepsz,tricepsz,vádlik). 1 hónapja ismerem Õt. Napi szinten 8-9 órákat "beszélgetünk",szám csere természetesen volt.Szerinte "jófej, kedves, aranyos srác" vagyok, szerintem a hajam is bejön neki :D A para csak az hogy van egy töpszli "pasija" , konkrétan engem állva le.szop,egy hülye kis gyerek aki ki*aszott beképzelt. Fele annyit nem foglakozik a lánnyal mint Én,1 hetes a "kapcsolatuk" , két összeveszésen vannak túl , a kis sz*rcsimbókkal! Mit tegyek? Egyrészt, nem akarok belerondítani a "kapcsolatukba", mert az nem úriemberhez méltó! Másrészt, Meg bolondulok , ha nem lesz az enyém ! A héten mindketten betegek voltunk, ugy kezdtük a napot hogy reggel első dolgunk az volt hogy írjunk a másiknak egy "Jó reggelt" vagy valami hasonló üzenetet, estepedig lefekvés elött az volt az utolsó hogy egy "Jó éjt'!" üzenetet írtunk egymásnak ! Szerintetek mit kéne tennem ? A legózzatok még , barbiezzatok még, meg hasonlókat ne írjátok , köszi! 14/f

Legjobb válasz: "...de van pasija, hogy mondjam el neki?" Miért? Nem tud róla, hogy van pasija? :O

"...de van pasija, hogy mondjam el neki?" Miért? Nem tud róla, hogy van pasija? :O
jó kemény fába vágod a fejszéd
Jó, Laci, szerinted tudnom kéne minden játékszerem nevét? Te vagy ma a hatodik... Nem véletlenül mondtam a rendõrséget! Anyukám mindig ráér!
14 évesen mit keresel itt ilyenkor?!
A kérdező hozzászólása: Beteg vagyok, ráérek, nem kapok levegõt, és nem merek elaludni mert ráadásul egésznap hányingerem volt. Egyéb kérdés?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy keményfába vágom azt a bizonyos fejszét! De annyira tetszik, illetve szeretem ezt a lányt, hogy ha nem lesz az enyém idõvel megkergülök. Pedig én aztán nem egy érzelmes srác vagyok...
Valamit nem értek. "Napi szinten 8-9 órákat beszélgetünk". Akkor hogy jut ideje a pasijára? Aki amúgy a tied is, hiszen õ "konkrétan engem állva le.szop". Téged? Az meg, hogy a hajad is bejön neki, és mégsem kellesz, egy nagy rejtély.
Ne kezdj olyan lánnyal aki párkapcsolatban van. Szemétség belerondítani másikba.
Minden amit kivánok az az hogy szerezd meg a lányt.Aztán 1 hónapon belül valaki ugyan ezen az elven csapja le a te kezedrõl is.Bort iszol és vizet prédikálsz
Hallod leszarjuk a kék szemeidet meg az izmaidat. És had világosítsalak fel, hogy a magasság nem minden. Nem ettõl leszel álompasi, sem attól, ha tetszik neki a hajad. Az írásod alapján ebbõl a 9 óra beszélgetésbõl 8 és fél az a te érdeklõdésed, amire õ smiley-jel válaszol, nem de? Ne beszéld be magadnak ennyire görcsösen, hogy tetszel neki, mert lehet, hogy nem. Figyelj, szerintem hagyd õket, mert a végén még megleckéztet az, aki állva leszop. ;) Nem kell neked már Barbie, sem Lego. De menj Playstationözni.
Utolsó vagyok: *Smiley-val. Bocsesz.
A kérdező hozzászólása: Utolso : Nem beszelek be magamnak semmit.A kissrac meg nem akadaly. 13 eves es pinahianya van , meg akarja csak d*gni a csajt, utana pedig elhagyni. Amugy teljesen normalis beszelgeteseket folytatunk egymassal, nem smiley-val valaszol semmire , normalis mondatokkal. Nem ugy , mint egy tinip*csa.:) Ui.: Közeleg a névnapja, és szeretném meglepni valamivel, en arra gondoltam elvinnem gokartozni vagy valami moziba , ahol kettenvjol erznenk magunkat! Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Amúgy, Tündike, a nevem László, és a lány édesanyja rendõr:D
A kérdező hozzászólása: Nem Jani vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Utolsó elöttinek köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Elnézést, rosszul fogalmaztam! De remélem érted hogy mire gondoltam!
elõször is, le kéne állítanod magad
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted?
úgy, hogy van pasija...
A kérdező hozzászólása: Ja. Én ugy látom megváltás lenne a lány számára a "váltás".
ha ez valóban nemcsak játékország tengerpartján történik és ha van pasija akkor miért is akarnál neki elmondani bármit is?
A kérdező hozzászólása: Mert nagyon tetszik. Erõõl nem tehetek, ez ösztöntös. Én sem a lánynak sem magamnak nem szeretnék fájdalmat okozni. Ha esetleg magára ismer a lány, akkor kérem, irjon valami egyértelmût!
nem férje van hanem pasija. attól, hogy van pasija még simán lecsaphatod a kezérõl ha a lány is akarja. egyszerûen csak mondd meg neki, hogy kedveled szeretsz vele beszélgetni meg tetszik stb. ne várd ki amíg szakítanak, ne legyél akkor balfa.z mint én :D
A kérdező hozzászólása: Szerintetek mi legyen ? El hívjam valahova vagy , hanyagoljam?
Magamra ismertem... hát, annyit tudok mondani, Jani, hogy sosem bírtam a búrád! Szóval ne akarj nyomulni utánam, mert kihívom rád a rendõrséget! Ez nem vicc! Üdv, Tündike99.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak! Köszönöm, az lesz ! Végre, egy normális válaszoló!
Istenem......Ha akármilyen válasz jön ami negatív és zsebbõl az a válasz rá hogy a mostani barátja(DE HOGY MI A FAS*OMÉRT A BARÁTJA HOGYHA A LÁNY ANNYIRA UTÁLJA AZT NEM TUDOM FELFOGNI ÉP AGGYAL) ilyen kis szerencsétlen én meg ilyen fa*za vagyok akkor miért teszel fel kérdést?Meg az a részlet nagyon érdekes hogy "nem vagyok király csak izmos magas jóképû tetszik neki a hajam kék a szemem ja és én vagyok superman is".ja és hogy hozzászoljak valami normálisat is várd meg amíg a srác aki álva leszop megpróbálja rongyosra du*ni a barátnõdet és a lány belemegy akkor ráb*sztál ha meg nem akkor a tiéd a pálya ilyen egyszerû nem?

Most menntem át nem rég egy új suliba ahol nagyon meg tetszet egy lány . Hogyan mondjam el h tetszik?

köszi a válaszokat el?re .

Legjobb válasz: Legyél a közelében, legyél vele kedves és segítõkész de ne nyálas és ne pitizz. Elõbb utóbb vágni fogja, hogy bejössz neki. Aztán hívd el randizni.

Legyél a közelében, legyél vele kedves és segítõkész de ne nyálas és ne pitizz. Elõbb utóbb vágni fogja, hogy bejössz neki. Aztán hívd el randizni.
Hát ne írásban kommunikálj vele, az tuti.
'Tetszel.'
Amúgy kérdezõ, hívd el sétálni a csajt, vagy kísérd haza. Kérdezd meg, hogy van-e valami állata, stb.
A nevem Géza! Csak azért mondom, hogy tudd, mit kell majd sikítanod!
Húzd meg a haját, majd zavarj le neki két egyformát. Tuti nyerõ
Oda fingasz mellé és azt mondod, Tudom, hogy te voltál !
most mit akarsz? közléskényszered van, h elmondod neki, tetszik? És akkor mi van? Vagy a csajt akarod megkaparintani?

Egy nekem tetsző nőnek, hogy mondjam el, azt hogy még nem voltam nővel, ha felhozná ezt a témát? Ismerkedésnél egyből felszoktátok hozni ezt a témát lányok? 23/F

Nem szeretném sajnáltatni magam, de több ok miatt nem volt még barátnőm, sokszor olyan nők tetszettek meg nekem akik foglaltak voltak, anyukámat 3 éve vesztettem el ami miatt állandóan depressziós voltam 2 és fél évig. Aztán szerencsére sikerült feldolgoznom mindet, és több mindenben formába rendültem, abban az időszakban nagyon megvoltam hízva, és semmiben sem láttam a jót. Hazudni nem szeretnék ebben az egyben, mert nem tudok jól hazudni, meg utálok is, és egy kapcsolat alapja, hogy őszinték legyünk egymással. Sajnos hallom, hogy vannak olyan nők akik, ha megtudják, hogy szűz az illető akkor menekülnek, a bizalmatlanságuk miatt sokszor nem tudom miért. Prostihoz meg nem szeretnék egyáltalán elmenni, mert van bennem annyi tartás, hogy egy megfelelő lánnyal ismerkedjek meg és vele legyen élményem. Ismerkedésnél nem fogok ezzel a témával nyitni, inkább kerülném, és csak akkor mondanám el, ha megkedveltük egymást.

Legjobb válasz: Szerintem badarság, hogy a szûz férfiaktól menekülnek a nõk. Az egyik exemet neten ismertem meg, akkor volt 30 éves és már az elsõ héten megtudtam róla, hogy szûz. Nem akart kertelni, megmondta, bár nagyon szégyellte. Elõttem egyetlen lánnyal sem járt soha. Én nagyon élveztem, hogy én lehetek az életében az elsõ és hogy "megtaníthatom", bár nem nagyon kellett tanítgatni, mert eléggé ügyes és lelkes volt. :-) Szerintem ne szégyelld, talán még jobban is fog tetszeni a barátnõdnek, hogy nem mentél át a fél városon, ritka az ilyen manapság úgy nõben, mint férfiban is. Sok sikert! 32/N

Szerintem badarság, hogy a szûz férfiaktól menekülnek a nõk. Az egyik exemet neten ismertem meg, akkor volt 30 éves és már az elsõ héten megtudtam róla, hogy szûz. Nem akart kertelni, megmondta, bár nagyon szégyellte. Elõttem egyetlen lánnyal sem járt soha. Én nagyon élveztem, hogy én lehetek az életében az elsõ és hogy "megtaníthatom", bár nem nagyon kellett tanítgatni, mert eléggé ügyes és lelkes volt. :-) Szerintem ne szégyelld, talán még jobban is fog tetszeni a barátnõdnek, hogy nem mentél át a fél városon, ritka az ilyen manapság úgy nõben, mint férfiban is. Sok sikert! 32/N
rögtön nem hoznám fel a témát de idõvel biztos rákérdeznék hogy hány barátnõd volt és nem zavarna hogy ha szûz az illetõ
én örülnék ha én lennék neki az elsõ:D hameg elmenekül akkor nem neked való:)
lehet, hogy csak a szüzek aggódják ezt túl, ahogy én is. de olyan világban élünk, ahol kb minden a szexrõl szól, a csapból is ez folyik.... 20 l
A kérdező hozzászólása: Szeretném ezt úgy elõadni neki, hogy ne nézzen egy béna nyomoréknak, meg tudom hogy nem is vagyok az. Szeretném azt, hogy örülne annak legbelül, hogy nem voltam még senkivel. Nekem teljesen mindegy, hogy a partnerem szûz lesz e vagy sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!