Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam egy lánynak, (472 db)

Hogy mondjam egy lánynak azt hogy, mennyire aranyos és, hogy mennyire szeretem?

(Légyszi ne azokat mondjátok , hogy cuki , ari , mert ezzel nem tudom neki kimutatni , hogy mennyire különleges)

Legjobb válasz: Úgy ahogy feltetted a kérdést.

Úgy ahogy feltetted a kérdést.
kinyitod a szájad...
"mondták már neked, hogy mennyire csodálatos vagy?"
Szó szerint így.

Hogy lehet egy lányt rá venni arra hogy szexeljen? Pl:az utcán oda megyek mit mondjak? :D

Privi-be vagy kommentálj pls

Legjobb válasz: Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet,akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!

Kisfiú! Nem tudom, hogy most milyen választ írjak. Arról írjak e, hogy mennyire naív vagy tudatlan vagy, vagy arról írjak, hogy miként mûködnek a lányok? 1. Ha odamész egy lányhoz és az nem egy k..va, akkor az elküld a büdös francba, vagy rádküldi a bikáját és az meg letépi a szádat. Ezt kerüld el. Azért is kerüld el, mert az értékes lányok sosem fognak rádugrani, hogy dej ó, hogy jöttél. Csak rád vártam. Szaladjunk a bokorba és aztán mindenki mehet a dolga után. El vagy tévedve. A szekszet nem az Interneten kell tanulni. 2. A lányok, már mint az értékes lányok elvárják, hogy az általuk is jó srácnak tartott fiú udvaroljon neki. Az udvarlás, ha még nem hallottál volna róla abbõl áll, hogy szépeket mondassz neki, meg meghalgatod a mondanivalóját, még akkor is, ha a barátnõjérõl beszél órákon át, ami téged nem érdekel, jó kis programokat szervezel neki. Olyanokat, amit Õ is élvez, és szeret. Ez valószínû, hogy nem a Kisbér- Jászárokszálás futbalmeccs. De elviheted Õt egy lepkekiállításra, idõnként egy diszkóba, ahol vigyázol rá. Együtt próbálod a szabadidõdet eltölteni vele, stb. Persze mindezelõtt arra van szükség, hogy a kiscsajnak is bejöjj. Ha odamész és azt mondod, hogy d..junk, akkor minderre nem is lessz lehetõséged, és csak olyan csajokkal fogod leélni ezéletedet, akitól egyébként az Isten is óvjon. Nõj fel!
Mondd neki, hogy a farkad helyén béka van és ha pár percig szopogatja, királyfivá változol! :D
Ha ilyennel oda jönne egy pasi, tudod mit kapna...... Nem hinném hogy sok csajt fel fogsz tudni szedni az utcán rögtön szexre.... Buliban annál inkább.
Szia kislány, én vagyok a város csõdöre, szeretnélek meghágni. Tuti befutó leszel.
Szerintem minimum 1 millióval, ha nagyon jó, akkor kétmillával! Általában ennyibõl ki szokott jönni egy tisztességes szex! És egyetértek nagyon is az elõzõ, kioktató és felnövést javasló válaszadóval! Ahhoz, hogy meghódíts és ágyba vigyél egy nõt, kevés a "rávevés"! Szerinted nem is kell teljesítened csak kérni? Tényleg azt hiszed, hogy a lányok dugni akarnak és alig várják, hogy valaki felajánlja a farkának legnagyobb méretét? Volt már barátnõd? Mert képzeld el, az én párom nem akart minden percben dugni, mint én és még csak véletlenül sem azon járt az esze, amin nekem! Nagyon egyszerû a magyarázat: õ NÕ, én meg FÉRFI! Igen furcsa elmélet keringhet a fejedben, ha ilyeneket kérdezel! 42/F
1. Told le a bugyit, te nõstény! 2. Most hipnotizálni foglak. Szexelni akarsz velem... 3. Gratulálok, Ön nyert egy ingyenes szexmaratont. Itt a kupon, nálam váthatja be.
Jövök, lövök! :)
Amúgy szerintem a mai Magyarországon amennyi nehéz helyzetben élõ ember van, köztük én is, nem elképzelhetetlen hogy az utcán egy nem k+rvát csupán laza erkölcsû lányt be lehetne fûzni egy szexre némi pénzért. Nem is kéne ide a millió, lehet akár pár tízezerrel, vagy egy százassal.. Ha hétvégén ingyen is oda adja magát egy vadidegennek, miért mondana nemet annak hogy kiegészítse hétközbe a minimálbérét? Elgondolkodtató gondolat, nem szép de biztos vannak ilyen lányok.
Utolsó, sajnos egyet kell, hogy értsek veled. Én már nem fûzöm a lányokat, de amit manapság látok/hallok ... Elhiszem, hogy így van. Persze a millió csak poén akart lenni, ha biztosra akar menni. Valójában tényleg az az igazi, hogy meg kell hódítani és utána elcsábítani. Hogy manapság ez egy este alatt is megy, az sajnos a lányok hibája is, de inkább a szüleiké, mert elmaradt a felvilágosítás! Ma-holnap én is készülhetek rá, mert a legnagyobb lányom 9 éves ...
Ha nem fizetõs a hölgy, akkor semmivel. Úgysincs nála esélyed, ha ilyeneken töröd a fejed...
Bölcs vagy igazságos utolsó 80%-os pacsi! :) ) Egyetértek.
Az elõzõben a szexet ksz-el írtam, Bocsi.
A "szia, dugunk?"50%-os hatékonyságú..vagy bejön-vagy nem.
hát ha egy pasi odajönne azzal hogy dugni szeretne, mondjuk éppen velem..az arc jó nagy szerepet játszana 2 funkcióba:elõször: kb pofánröhögném :D másodszor:ha erõsködne meg pofonvágnám :D :)
Sörmennn
"szükségem van a ruháidra" "engem azért küldtek vissza a jövõbõl h megakadályozzam h ma orgazmus nélkül maradj" napszemcsi + bõrkabát elengedhetetlen kellék :)
Sajnos... De nem mindegy a nevelés hogy milyen mintát kap otthonról azért vannak ma is rendes gyerekek! :) Remélhetõleg a lányoddal se lesz gond, de tény elõbb kezdik a pasizást ma már egyre gyakoribb hogy 13, 14!! éves korban. Én annyi idõsen még fociztam a parkban játszottam a haverokkal..

Miket mondjak egy lánynak, hogy elolvadjon? Miket szeretnek hallani, hogy érezzék fontosak számomra?

Ezekben nagyon nem vagyok otthon, inkább a piszkálódás meg a szekálás megy, ezt is csípik egy darabig de hogy komolyabbra is tudjam néha fordítani a dolgokat kell valami más is.. Csak nem tudom hogyan meg mit mondjak/csináljak. Nincsenek valami jól bevált szavak, mondatok stb. amiket mondhatok?:D

Legjobb válasz: "Miket mondjak egy lánynak, hogy elolvadjon?" 40 fok lesz bäszd meg hétvégén, mondás nélkül is elolvadnak...

"Miket mondjak egy lánynak, hogy elolvadjon?" 40 fok lesz bäszd meg hétvégén, mondás nélkül is elolvadnak...
"Megyunk plazazni, en fizetek!"
Bárcsak már én is ilyen stádiumban lennék, hogy valaki így izguljon, hogy mit mondjon nekem :D :D
A kérdező hozzászólása: ezek jók, köszi:)
Legyél önmagad, ez a legfontosabb! :) Ez nagyon fontos, hiszen elõbb vagy utóbb lehull az álarc és fuccs mindennek! :) Egyébként többet ér, ha teszel érte valamit, mintha mondod! :) De ha mondasz neki, akkor dicsérd meg a haját, hogy milyen szép, vedd rajta észre az apróságokat, például ha új cipõt vett! :) Mondd, hogy milyen jól áll neki! :) Ha vele vagy, legyen nálad 2 csoki "véletlenül", majd vedd ki az egyiket, csomagold ki, majd kérdezd meg, hogy akarja-e a másikat, szívesen neki adod blablabla :) :D Ha van valami összejövetel, akkor hívd el Õt is! :) Ilyesmik.. :D
Tele vagyok spermával, zsével, kicsi a garázs az ujj verdámnak ...stb tuti bejön:)
A kérdező hozzászólása: Nem az ilyen ovis piszkálódásokra gondolom hogy bottal ütögetem, hanem viccesen beszólogatok, vicces megjegyzéseket teszek, néha kicsit felhúzom õket de még ezt is jobban bírják mint a papucsokat :D Romantika, ezt a szót kerestem na ez a ami nekem nem megy.
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti a várható legmagasabb hõmérséklet a hét végéig 28 Celsius fok, ami köztudottan alacsony a nõnemûek olvasásához. Ezért van szükségem a kommunikációra.
Szerintem ne "bemagolt frázisokat" akarj neki mondani...az nem te vagy...ha fontos neked, elõbb-utóbb úgyis jönnek majd maguktól a szavak :) ...egyébként meg a piszkálódáshoz annyit, h sztem fõleg az jön be a lányoknak, legalábbis nálam így van :P oké, h kell a romantika is, de nem kell túlzába vinni :D nyugodtan legyél önmagad :) sztem bírni fogja a csaj ;)
Dugunk? - már ha érted a célzást szivi... Ez jó lesz.
Miért csípik a piszkálódást??Az olyan ovis.Én utálom.
Te mas vagy mint a tobbi, ez mindig mindenkinel tutira bejon. Mindenki ezt szeretne hallani.


Milyen szép jelzőket mondjak egy lányra hogy nagyon örüljön neki?

Legjobb válasz: Szép a szemed/ mosolyod.. vagy akármije ami tetszik neked rajta. Nagyon aranyos lány vagy! Te mindig meg tudsz nevettetni! Ilyen okos lánnyal még nem találkoztam. Nagoyn csinos vagy ma. és stb :D A lányok akármilyen kisebb bóknak is örülnek. :)

Szép a szemed/ mosolyod.. vagy akármije ami tetszik neked rajta. Nagyon aranyos lány vagy! Te mindig meg tudsz nevettetni! Ilyen okos lánnyal még nem találkoztam. Nagoyn csinos vagy ma. és stb :D A lányok akármilyen kisebb bóknak is örülnek. :)
Szép vagy. Vagy az öltözködését dicsérd, a szemét meg ilyenek. Érezze, hogy egy istennõ. De ne vidd túlzásba sok lány nem szereti.
Te olyan szép vagy hogy veled akár szeretkeznék is nem csak simán beg*asználak:)
"Gumicsizma babám lábán, illatától állok kábán." "Kiöntött a Tisza vize, Hû de rossz a szájad íze."
szopol-e öccázé?
Blokkonám ha tudnám
jó a csöcsöd kõ kola?
teccik a mejjed!
én csak azt mondom mindig add magad és légy öszinte , ha igy teszel csak ugy ömlenek majd belöled a bókok :) am is ez már csak attol függ ha lány milyen személyésgü, kicsit félénkebb vizza huzodo v épp ennek ellentetje azért ez se mindegy, ez már csak azon múlik h milyen ember ismerõ vagy és h tudsz alkalmazkodni:) ezek a minden napi bókok persze azért jól esnek nekik de azért azt se szabad tulzásba vinni :) )
Anyád egy ork.
legyen különleges! ne csak szimplán a hogy szép vagy, hane pl.. írj neki verset, dalt..!
elõször azt kérdezd meg hogy idézem "Arról érdeklõdnék hogy mennyik a tarifák?"
szai cica van gazdad?:D nekem egyszer bejott
A gyönyörû mindig bejön szerintem. Amúgy meg a no1 bók, amit eddig kaptam az valahogy így hangzott: "Ha olyan lennék fiúban, mint te lányban, akkor nem kobold lennék, hanem daliás lovag." Mondjuk ez elég személyes, és bizonyos helyzetekben hülyén hangozhat, de nem is az a lényege, hanem, hogy nem a megszokott, hétköznapi bók volt :)
ilyen válaszokkal bazzeg nem csoda, hogy nem barátnõvel lógtok, hanem ezen a hülye oldalon :D
Hát az aranyos-t azért kihagyhatod... Egy kigyerek aranyos. Egy nõ nem :) Az szép, kedves, bájos stb. EGyébként bármit mondhatsz amivel nem sérted meg, és õszintén úgy is gondolod. Ha tetszik valami a ruháján, dicsérd meg, ilyen apróságok.
-b+m
Mit mondj, hogy örüljön? Ha fiatal: 50.000 ft (minimum).

Hogy mondjam el anyáéknak, hogy járok egy lánnyal? (bővebben lent)

Ez az els?, hogy járok egy lánnyal és anya még régebben kérdezte, hogy nem-e tetszik-e az a lány! Nagyon félek 13/f

Legjobb válasz: Figyelj, ez bonyolult lesz: "Anya, apa, járok egy lánnyal". Remélem segítettem.

Figyelj, ez bonyolult lesz: "Anya, apa, járok egy lánnyal". Remélem segítettem.
apa anya: nagyszülõk lesztek gratulálok :) xD
hallod töki, olyan kis bolond vagy. a fiúknak 1szerû, még kezet is fognak veled fogni... ha csaj lennél akkor agyalj ezen. am randizhatnál a magyar nyelvtankönyveddel is egy ici-picit;) L/16
mond meg ;)
mondd, h egyszer kérdezte, nem tetszik-e neked az a lány. hát most szeretnéd elmondani, h tetszik. és te is tetszel neki. tehát jártok. :)
A kérdező hozzászólása: Ez nehéz lesz! Ti mit mondtatok elõször?
mitõl félsz? a fiuk szülei általában nem bosszankodnak ilyesmiért hanem csak a csajoké , merthát érted...
Nem is igaz hogy egyszerû a fiúknak...az én anyám hallani sem akar róla, hogy barátnõm legyen:D:S de úgyis van:D 17/F
ne félj, nem fogják leszedni a fejed :D mondd meg, h ugye van a lány, akire régebben 'gyanakodtak', és hát most együtt vagytok. nem olyan nehéz :)
A kérdező hozzászólása: Nem attól félek, hogy nem tetszik nekik, mert nekik nagyon is tetszene és én nem akarom, hogy pont ez legyen állandóan a téma!

Hogy mondjam el a csaladomnak, hogy osszejottem egy lannyal?

Kulfoldon tanulok, 23 eves lany vagyok es az tortent, hogy megismertem az egyetemen egy lanyt, majd erthetetlen modon beleestem. Sosem fordult meg elo velem ilyen, osszezavarodtam, de hat ez van, igazabol nem erdekel, hogy ez most rossz vagy sem. Ami problema, hogy hamarosan hazakoltozom egy idore es nem tudom, mit mondjak errol, mert ugy tervezzuk, hogy nem valunk szet a tavolsag miatt, mar 1 eve tart a dolog es szeretnem itt Floridaban folytatni a tanulmanyaimat, meg a munkamat. Amikor otthon vagyok, nem nagyon szoktam szerelmi ugyekrol beszelni, bar mindig kerdezgetnek, s ez a kozponti tema, de egy ideje azt mondom, hogy az elozo baratomat, akit Ok is ismertek, meg mindig nem hevertem ki. Mindig ezen a teman lovagolnak, mar nagyon zavar, ugy erzem, el kene nekik mondani az igazsagot, de nem tudom hogyan, adnatok otletet?

Legjobb válasz: Ez csak addig van amíg külföldön vagy, nem Te agy az egyetlen aki több ezer kilométerre a családjától, barátaitól így "megzavarodik". Nem lesz ez tartós ha alapból nem a lányokhoz húzol, hidd el, tapasztalat, inkább ne beszélj róla, majd ha mégsem szûnik meg akkor elmondhatod. Az egyedüllét érdekes dolgokat mûvel az emberekkel...nincs ezzel semmi baj, de ne gondold, hogy ez már így marad. Hazajössz és magadra sem fogsz ismerni.

Ez csak addig van amíg külföldön vagy, nem Te agy az egyetlen aki több ezer kilométerre a családjától, barátaitól így "megzavarodik". Nem lesz ez tartós ha alapból nem a lányokhoz húzol, hidd el, tapasztalat, inkább ne beszélj róla, majd ha mégsem szûnik meg akkor elmondhatod. Az egyedüllét érdekes dolgokat mûvel az emberekkel...nincs ezzel semmi baj, de ne gondold, hogy ez már így marad. Hazajössz és magadra sem fogsz ismerni.
Én hallgatnék errõl, szerintem nem sülhet el jól ez a dolog ha elmeséled. És ahogy egy korábbi válaszadó írta, még fiatal vagy, bárhogy alakulhat. És ne hallgass a szentfazekakra, nem hozol szégyent senkire, ha mégis a lányok mellett döntesz, csak mint az látszik is, toleranciából kevés van errefelé.
Írod, hogy külföldön tanulsz, ott nyilván van már egy kiépített, bevált háttered, értsd: van mit enned, van hol aludnod, laknod(nyilván életvitelszerûen), egy szó, mint száz: van egy kialakult, stabil, normális keretek között zajló életed. Miért akarsz hazamenni a nincsbe, a nyomorba, a kilátástalanságba, a munkanélküliségbe... Ez ma Magyarország. Ha pedig nem akarsz hazajönni, akkor mi közük a kinti életedhez? Amíg magad fizeted a rezsidet, a megélhetésedet, addig azt csinálsz a törvény keretei között(amíg nem lopsz, nem ölsz, stb.), amit akarsz...
Szerintem se mond el nekik. Fõleg, ha rendes emberek és nem érdemelnék meg ezt a szégyent, amit rájuk hoznál.
A kérdező hozzászólása: Ugy erzem nagyon szeretek vele lenni, nagyon sok fiu van a kornyezetemben es volt par kalandom, de most jo vele jo igy, a szemelyisegebe szerettem bele, kiegesziti az enyemet. Decemberben voltam otthon 3 hetre es nagyon kinosan ereztem magam a sok kerdestol, anyukam arra is rakerzedett, hogy a szoke lany ugye jo baratnom, akivel par kepen lekaptak, kellemetlen volt az egesz.
Nem mondanám el. Ideiglenesen leszel itthon, vissza utazol, kész. A szüleid korosztálya nem veszi ezt olyan könnyen, olyan természetesen. A mi (és szüleid) idejében nem volt ilyenrõl szó, tabu téma volt. Most is nehéz lenne elmagyaráznod, bármilyen felvilágosultak is. Most azon aggódnak, mikor lesz barátod. Ha megtudják a barátnõt, nem lesz könnyebb nekik, sõt, nehezebb. Te sem könnyebbülsz meg, ha bevallod a titkodat.
A kérdező hozzászólása: Nincs szo arrol, hogy melyik nemnel maradok, ez egy kulonleges dolog, amit iranta erzek, nem hiszem, hogy megismetlodne. Ugy erzem nem hozok ezzel szegyent senkire, mert Ok buszkek ram azert, amilyen vagyok es amiket eddig elertem, a szexualis eletemhez meg nem igazan van kozuk, ahogy engem sem erdekel az ovek.
Nem hozol rájuk szégyent, 5. válaszoló kicsit korlátolt. Éppen ez az: semmi közük a szexuális életedhez. Ezért sem mondanám el.
Azért lennék ''korlátolt'', mert nem vagyok hajlandó ''tolerálni'' egy természetellenes viselkedést, egy devianciát? Abban maximálisan egyetértek a kérdezõvel, hogy ez magánügy és nem tartozik másra. Azért is írtam, hogy ne mondja el. Fõleg, hogy ez még kellemetlen is lehet a szüleinek. Amúgy gratulálok a mosott agyatokhoz és a ''felvilágosultságotokhoz''.

Mit mondjak egy lánynak hogy megnevettessem?

Legjobb válasz: mondd el neki, hogy errõl kiírtál egy kérdést

mondd el neki, hogy errõl kiírtál egy kérdést
Mutasd meg neki a kukacodat, könnyezni fog a röhögéstõl.
Az 1.-vel értek egyet! XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
Olvass fel neki egy viccet, ahogyan sikerül.
Ezt sajnos Neked kell kiderítened. Ha érdekel téged az a lány, akkor ismerd meg (beszélgessetek, találj valamilyen ürügyet, hogy hozzá kelljen szólnod. De ne legyél folyton a nyakán, és vedd észre, ha nem akar társalogni). Ha megismered, akkor tudni fogod, hogy mivel lehet megnevettetni, milyen humort kedvel és milyet nem. *NE* próbálkozz fekete humorral, durva piszkálással (ártatlan piszkálódás beleférhet, de óvatosan). Azt is figyelni kell, hogy a nevetése õszinte-e, vagy csak kínjában nevet. Csiklandozás csak akkor, ha ezzel nem hozod mások elõtt zavarba, vagy nem feszélyezi az, hogy hozzáérsz.

Mit mondjak egy lánynak ugymond aki hülyének néz aszthiszem hogy jobban megkedveljen?

(nem vagyok hülye)

Legjobb válasz: Leginkább próbálj meg összehozni gyakorlásként egy értelmes kérdést.

Leginkább próbálj meg összehozni gyakorlásként egy értelmes kérdést.
Ha hülyének néz, nagy hátrányból indulsz, és nem biztos, hogy sikerül. Megérné az a rengeteg belefektetett energia?
hát szerintem beszélgess vele nem hülye dolgokról :D

Fiuk, hogyan kell egy lanyhoz kozeliteni? Mit mondjak neki? hogyan kozelitsek?

olyanokat kerdezek akiknek vannak tapasztalatai!nekem nem igazan volt meg ilyen esemenyem,pedig mar 14 eves vagyok.pl:olyasmi nem vonza a lanyokat ,hgoy :el tudok vezetni el kamiont is,motrozni is tudok,vagy a maiakat csak a penz vonza?

Legjobb válasz: Várj még ezzel

Várj még ezzel
Többnyire igen. Amúgy tuti nyerõ szöveg: "Dugnálak.." :D 50% hogy bejön
Szerintem vidd el neki a Magyar Helyesírás Szabályai címû könyvet. Attól tuti beindul. Tapasztalat :D
A kérdező hozzászólása: na mondjatok mar valamit hogy hogyan csinaljam!
A kérdező hozzászólása: ez az oldal nem arra van hogy kerdezzunk?

Azt hogyan értik a fiúk ha azt mondják egy lánynak hogy megkívántalak?

Sokszor mondják ezt a fiuk, de nem tudom, hogy pontosan mit értenek ez alatt. Mit éreznek ilyenkor? Fiúk válaszát várom.

Legjobb válasz: megkívántalak= egyszerûsítve megdugnálak! ezt jelenti kíván téged mint csajt szívesen lefeküdne veled

megkívántalak= egyszerûsítve megdugnálak! ezt jelenti kíván téged mint csajt szívesen lefeküdne veled
Hát nem egyértelmû? Vonzó vagy lefeküdnék veled:D
Szia cica! OFF! Az a baj, hogy mi most magyarázhatjuk, de ha azt nem érted mit jelent a "megkívántalak" kifejezés, akkor a mi dumánkat hogy értenéd meg? ON: Valószínûleg azt akarják kifejezni (ha nem 15 éves kangörcsökrõl van szó), hogy nagyon szexis vagy, és örömmel az ágyba vinnének. Ne aggódj, ha valamelyiknek feláll a kis törperépája, az nem fogja bejelenteni :D
Uhh, megértelek kérdezõ, nagyon sok értelmû szó lehet, plusz lefogadom olyan kontextusban használják ami kb még értelmezhetetlenebbé teszi az egészet.. Egyébként ez egy régrõl fen maradt referencia a Jancsi és Juliskából, ahol ugye megakarta enni õket a boszorkány. Na most a story hogy ez mért alakult ki hosszú, de a lényeg hogy egy kellemes ebédre akar invitálni a társaságában.
meg akar dugni.
Ez elég egyszerû, szerencsétlen éhes és szeretne elfogyasztani.
megraknálak mint targonca a raktárat
dugni akar
A kérdező hozzászólása: koszi:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!