Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam az anyumnak, hogy nem (16 db)

Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy nem akarom, hogy mindenkinek az általam készített fotókat mutogassa?

Van 20 kép amire azt mondom,hogy igen,ez már valami.

Legjobb válasz: Mondd anyudnak, hogy még mielõtt elszállna a fotókkal kérdezzen meg egy profi fotóst. Hidd el nem minden arany ami fénylik, s tök ciki amikor egy hozzá értõ ember elõtt ájuldozva beszél alkotásaidról, akinek -lehet- éppen más véleménye lesz. Tapasztalatból írom ezeket.

Mondd anyudnak, hogy még mielõtt elszállna a fotókkal kérdezzen meg egy profi fotóst. Hidd el nem minden arany ami fénylik, s tök ciki amikor egy hozzá értõ ember elõtt ájuldozva beszél alkotásaidról, akinek -lehet- éppen más véleménye lesz. Tapasztalatból írom ezeket.
Próbál büszkélkedni veled, hisz a gyereke vagy. Egyfajta dicsekvés ez, hogy "Nézd az én lányom milyen tehetséges!". Ha nem szeretnéd, hogy ezt tegye, nyílvánvalóan lekell ülnöd vele és elbeszélgetni. Nyíltan oszd meg vele mit érzel, mi a Te véleményed. A szülõk már csak ilyenek. Úgy gondolja túl szerény vagy, és majd õ lendít a dolgon. Az anyák nem mindig értik meg, hogy egyedül is képes a gyerekük döntést hozni, neked kell elmagyaráznod neki. És ha ez egy kicsit bántóan éri, hidd el, hamar belátja, hogy igazad van.
Szerintem inkább örülj, hogy Anyukád értékeli a mûvészi ambícióidat, és büszke Rád ezért. Sok ember ezt nem mondhatja el magáról, anyukád meg még bátorít is azzal, hogy másoknak mutogatja a képeidet. Ha nem bízol a jelenlegi képességeidben, meg is kérheted, hogy fizessen be egy fotós tanfolyamra. Ha ilyen lelkes, lehet, hogy megteszi - nem lenne jó? A fotózásban igenis nagy szerepe van a készítõnek is - észreveszi-e a megfelelõ pillanatot, beállítást, témát, szöget, stb. Lehetnél ambíciózusabb, fõleg, ha ilyen jó hátszeled van. Nem kell ilyen szerénynek lenni, inkább élvezd az elõnyeit annak, hogy Anyukád ilyen lelkes.
Anya, én megértem, hogy büszke vagy a fotóimra és ezért mutatod meg mindenkinek, de én úgy érzem, hogy ezek nem elég jók, ráadásul nem is szeretném mutogatni õket, mert nem azért készültek, hanem magamnak csak. Kérlek, ne mutogasd õket az ismerõseidnek, mert én ezt nem szeretném, és ciki, hogy mindenki látja a képeket. Ha lesz olyan kép, amit igazán jónak tartok majd, akkor szólok és lehet belõle a táskádban is.
A kérdező hozzászólása: Ez már megtörtént, 3 profi fotósnak is mutatta, egynek pedig én.(Tehát 4 profi látta eddig a képeimet...akinek én mutattam elég õszinte volt, bár külön kértem hogy legyen õszinte -a másik három profi pedig csak a jó képeimet látta, tehát nem lehetett rájuk nagyon negatívat mondani) De az a 20 képem tényleg jó ahhoz képest, hogy soha nem tanultam a fotózást és a gépem sem egy 200 ezer forintos profi Nikon gép -ezt mindig hozzáteszi anyukám ha mutatja valakinek) De 30 ezerbõl mégis csak 20 jó kép... Nem a legjobb arány. Nem tudnak rosszat mondani az emberek ha csak a jó részét látják a képeknek...
A kérdező hozzászólása: A fotós tanfolyamra való befizetés nem lenne megoldható az anyagi helyzetünket tekintve, viszont itt van ingyen is tanfolyam(ingyen--->gondolom az oktatáson is meglátszik), viszont engem csak hobbi szinten érdekel a fotózás. Szóval nem is szívesen járnék. Egy profi géppel biztos vagyok benne hogy nagyon szép képeket tudnák csinálni, de ki nem?! Szóval....
Akkor is ha csak hobbi szerintem érdemes lenne megtanulnod ha szereted csinálni, mert akkor nem lenne az az érzésed, hogy ..ezt akartam a képre, de amaz lett belõle.. ha érted. Anyukád csak büszke rád, ha sportolnál és csak megyei versenyt nyernél azt is mindenkinek úgy híresztelné mintha világbajnokság lenne stb, szerintem hagyd rá.
Fogd azt a 20 képet, és rakd be a fiókodba, és annak mutasd meg akinek te akarod. Ennyire egyszerû. Ha meg ott van anyukádnál az album, akkor lehet, hogy nem is bánod annyira a mutogatást? Hiszen te magad is megmutattad egy profinak, tehát vagy érel magadban tehetséget, cagy szeretnéd ha elismernének.

Hogyan mondjam az anyukámnak hogy szeretnék egy olyan pulcsit ami szerinte nem hozzám való ( mert szerinte nem ez a stílusom)?

Én egy garage pulcsit szeretnék, olyan van a tesómnak de az nagy lenne de nem merem megmondani anyának mert õ nem szereti az ilyeneket.

Legjobb válasz: Itt az ideje csillagom hogy úgy öltözködjél ahogyan jól érzed magad, és kialakítsd a saját stílusodat. Hány éves vagy?

Itt az ideje csillagom hogy úgy öltözködjél ahogyan jól érzed magad, és kialakítsd a saját stílusodat. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi jó érzés, hogy vannak olyan emberek akik kedvesek másokhoz....:) 11 éves vagyok
Szívesen, remélem megtalálod önmagad. :)
Jobban tudja, hogy milyen a stílusod, mint te magad?
Fossad már le!!Nem neki kell a pulcsi, hanem neked.Majd õ vesz olyat amilyer akar.:) :D Nehogy már még 11 évesen is õ öltöztessen!
S mibõl vegye meg?
kedves elõttem- válaszolgatók: ritka primitív alakok vagytok!!!

Tegnap lefeküdtem a barátommal, anyukám nagyon szigorú azt sem nagyon engedi, hogy találkozzam a fiúval, de tegnap megtörtént a dolog. Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.

Szerintem csak kérd meg, hogy menjen el veled fogamzásgátlót íratni. :D
Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.
Miért kell elmondani?
hát jahh ne mondd el
Ne mond el. Inkább próbáld összebarátkoztatni õket.
Sehogy. Ha nem akarod, hogy eltiltson tõle, akkor nem mondod el. Anyám, komolyan, miért gondolja úgy mindenki, hogy errõl kötelessége beszámolni a szüleinek? -.- Én se mondtam meg, és jobb is, majd ha eljön az ideje, pedig õ szimpatizál a párommal meg minden.
Ne mondd el neki, miért mondanád? Esetleg akkor, ha rákérdez.
Mégis minek kéne elmondanod neki? Õ elmondta neked hány hapsival volt apád elõtt? Ugye hogy nem. Tartsd ehhez magad, gondolom nem vagy 14 éves neked is lehetnek titkaid. Isten meg nem létezik ne félj a haragjától 18/F
Így, ahogy most itt leírtad. Vagy várd meg, amíg terhes leszel és akkor már nehezebb lesz.
Majd akkor mond el ha már terhs vagy ;)
Minek mondanád el? Majd ha rákérdez egyszer, akkor megmondod. Egyszer, majd biztos levágja, hogy már nem vagy az.

Hogyan mondjam meg anyumnak, hogy hétfőn nem szeretnék suliba menni, mert nem jövök ki az osztálytársakkal!?

Nem jövök ki az osztálytársaimmal, otthon szeretnék maradni egy napot, hogy mondjam meg neki?

Legjobb válasz: hetfo reggel mond azt anyukadnak,hogy nagyon rosszul vagy,es akkor nem kell menned. felmelegited a lazmerot a radiatoron kb 38 fokra es ennyi

hetfo reggel mond azt anyukadnak, hogy nagyon rosszul vagy, es akkor nem kell menned. felmelegited a lazmerot a radiatoron kb 38 fokra es ennyi
Ha nem jössz ki az osztálytársaiddal, akkor miért csak 1 napot nem akarsz menni? Ha tényleg ez a problémád, akkor iskolaváltásra lenne szükséged, vagy egy beszélgetésre az ofõvel, hogy mi a probléma. Egyébként már vasárnap este elkezdhetnél beteget játszani, mert a hétfõ reggelre megbetegedés, az mindig gyanús. Most van ez a hányás-hasmenés-láz vírusos betegség. Szerintem senki nem megy utánad a fürdõszobába, elég a hangokat produkálnod, meg hogy ráz a hideg. Orvoshoz ne menj, csak másnap - mert hasmenéssel nem jó a rendelõben üldögélni.xD Vagy a szédüléses fejfájás. Sem a szédülést, sem a fejfájást nem lehet ellenõrizni, csak vigyázni kell, mert aki beteg, az nem ül a számítógép elõtt, hanem fekszik.

Hogy mondjam meg anyunak, hogy le akarom szedetni az anyajegyet a hátamon, mert miatta 5 éve nem hordok bikinit, vagy olyan fürdőruhát aminek nyitott a hátulja? 12/L

Legjobb válasz: Így nem lehet elmondani? Egyébként mekkora az az anyajegy, hogy nem mersz miatta bikinit hordani (5 éve hova hordtál volna bikinit?)?

Így nem lehet elmondani? Egyébként mekkora az az anyajegy, hogy nem mersz miatta bikinit hordani (5 éve hova hordtál volna bikinit?)?
A kérdező hozzászólása: bocsánat, 3 éve :) amúgy olyan 5 cm körülbelül :S
Bõrgyógyászhoz kell menni minél hamarabb. El is rákosodhat.
A kérdező hozzászólása: már meg lett beszélve, jövõ hét kedden megyünk Budapestre a dokihoz eggyeztetni :)

Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem igazán, érdekel az informatika?

15 éves fiú vagyok.Most mentem középiskolába.Informatikát, programozást tanulok,ami egyre kevésbé érdekel.Viszont ami iganzán érdekel,az az űrkutatások,náza,csillagászat,másik bolygókra való utazás,a hold, és a világegyetem megértése.A baj, hogy nem vagyok valami jó tanuló(2-3) amit mára már megbántam.Tudo lépni valamerre?

Legjobb válasz: Anya, már nem érdekel az informatika. Mivel ez csak egy középiskola, úgyse számít még, ne aggódjál.

Anya, már nem érdekel az informatika. Mivel ez csak egy középiskola, úgyse számít még, ne aggódjál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Szóval innen át tudok menni még bárhova?
kicsit hasonlít az én helyzetemre, én is informatikával akartam továbbtanulni, majd pedig átmentem fizikára hogy csillagász legyek(ez a váltás 10. vége 11. eleje volt).Végül a matek mellett kötöttem ki, most matek alapszakos vagyok egyetemen.Az igazság az hogy én se voltam túl jó 9. körül, de onnan egyre feljebb mentem.(10 végén már majdnem kitûnõ, onnantól pedig végig az) és én se nagyon akartam elmondani, de végül is rászántam magam és informatika helyett fizikát tanultam(bár a középszintû érettségit azért megcsináltam 11. elején).Szerintem mindenképp szólj, és még van esélyed javítani is(bár a fizika nem könnyû, azért is mentem matekra, nem mintha az annyira egyszerû lenne)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm.Mindenképp szólok.

Hogy mondjam meg anyuéknak, hogy több mint biztos, hogy nem vesznek át állami támogatásba az egyetemen?

Évi 270.000 FT az, hogy tanulhassak. A mostani félévemben megnyomtam a tanulást, hogy minél jobb legyen az átlagom, tényleg jó is lett. De még ma lesz egy vizsgám amire már semmi er?m nem volt készülni. Több mint 10 vizsgán vagyok túl, és elfáradtam. Valószín?leg a mai vizsgám egyes lesz, és ez csúnyán lehúzza az átlagom...Hogy mondjam majd meg anyuéknak? Arra gondoltam, nyáron és majd ?sszel a következ? vizsgaid?szak el?tt elmegyek dolgozni, hogy legalább egy részét megkeressem a tandíjnak. Azt mondják, hogy ez a pénz amit tandíjra költenek, rengetek másra is jól jönne. Pl, a hiteleket visszafizetni...

Legjobb válasz: Elõször is várd meg az eredményt, lehet, hogy nem is lesz olyan rossz a helyzet. Én úgy tudom, hogy lehet részletfizetést kérni (biztosat a suliban tudhatsz meg), a nyári munka pedig jó ötlet. Kérd meg a szüleidet, hogy tartsanak el még (tudom csúnya szó), hogy amit megkeresel a tandíjra tudd költeni. Vagy menj át levelezõre, ha van lehetõséged és dolgozz mellette, ha olyan a szak. Megoldás mindig van, persze nem mindig a legkedvezõbb. Sok sikert! 23N

Elõször is várd meg az eredményt, lehet, hogy nem is lesz olyan rossz a helyzet. Én úgy tudom, hogy lehet részletfizetést kérni (biztosat a suliban tudhatsz meg), a nyári munka pedig jó ötlet. Kérd meg a szüleidet, hogy tartsanak el még (tudom csúnya szó), hogy amit megkeresel a tandíjra tudd költeni. Vagy menj át levelezõre, ha van lehetõséged és dolgozz mellette, ha olyan a szak. Megoldás mindig van, persze nem mindig a legkedvezõbb. Sok sikert! 23N
Én ha nõ lennék, elmennék kvának. Egyetemista lányok ezt csinálják.A szülõk válláról is leveszel egy terhet, te is jól érzed magad, és még pénzed is lesz.
A kérdező hozzászólása: Nos...Ki fogtok nevetni, de bölcsész vagyok. Magyar-informatikus könyvtáros a szakom. Az angolt most tanulom, németül beszélek. De történelembõl meg hasonló alap tantárgyakból tudnék korrepetálást adni az embereknek. És zongorán játszom, szóval azt is tudnék tanítani. Ezekkel mehetek valamire? Mert fizikai munkát nem igazán végezhetek :/ Csípõbeteg vagyok, és nem szabad sokat állnom, cipekednem meg hasonló, mert lebénulhatok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Hát, pontosan nem tudom mi alapján nézik ezeket. Én az SZTE-re járok. Talán az államisok alsó egyötödét teszik át fizetõsre, és a költségesek közül a legjobb 10%-ot veszik át államira.
Drukkolok hogy összejöjjön! Én szüleim 2. félévtõl kb. havi 30ezerrel támogattak úgy, hogy én a fõvárosban voltam õk vidéken, és ez kb. az albérletre volt elég, a kajára/tankönyvekre/életre valót meg kereshettem meg magamnak, úgyhogy én ezt ajánlom: nyári munka tök jó ötlet, fõleg ha beszélsz nyelveket! De azt vedd számításba, hogy a nagy tanulás után egy 8 órás mûszak megerõltetõ lenne, inkább 4 vagy 6 órába menj, szükséged van arra, hogy pihenj nyáron, akárki akármit mond! Másodszor évközben is tudsz dolgozni: én évekig magántanítottam. Ha nyelveket vagy különleges tantárgyat (pl. stat) tanítasz, akkor szép pénz összejöhet vele, de törivel, magyarral is megpróbálkozhatsz, azzal is összejöhet jópár ezer ft havonta. Így, még ha nem is fedezi teljesen a tandíjad, a szüleid látják, hogy igyekszel. A jegyek/államira átvétel meg sokszor egyébként is egy lutri. Én spec azt utálom mikor a szülõ "benyomja" a gyerekét egy szakra, aztán meg nem akar/tud fizetni. Ugyanez van velem mesterszakkal. Pénz már nuku a szüleimtõl, de elvárnák hogy menjek nappalira. Nem egyszerû...
Anno amikor viszgaidõszakban én is így éreztem, hogy nem volt erõm készülni.... Akkor ha volt lehetõség, áttettem késõbbi dátumra a vizsgát, és aznap, amikor eredetileg vizsgáztam volna, jól kipihentem magam, sokat aludtam, és megnyugodva újult erõvel álltam neki a tanulásnak. És akár csak egy nap pluszt kaptam, akár egy hetet, nagyon sokat számított, de fõleg az, hgoy pihentem egy nagyot!!! Ha tudsz, javaslom halassz! Ha nem lehet akkor tanulj ezerrel addig is, hátha olyan tételt húzol, amit épp már megtanultál! És ha mégsem, és rossz jegyet adnak, akkor meg menj javítani! Ha ez sem jön össze, akkor se ess kétségbe, ez van, ne gyötörd magad. Mondd meg a szüleidnek, hogy nem volt már erõd... Cserébe próbálsz melót keresni, s ha nem találsz, akkor inkább spórolsz a szüleidnek: nem vetetsz velük új telefont, nem kérsz drága ajándékokat, új ruhákat, csak ami feltétlen szükséges, nem mész az õ pénzükön nyaralni, stb....
Javítani nem tudsz, ez már C vizsga? Akkor ezek szerint nem csak az átlagod lesz rosszabb, hanem évet is csúszol - ha épül rá targy. Jó ötlet, menj el dolgozni, de a részidõs képzést nem ajánlom, mert munka mellett sokkal nehezebb lesz.
Valószínû, hogy már vizsga elõtt nem olvasod az írásom, de a késõbbiekben még jó lehet. Soha ne úgy menj be vizsgázni, hogy biztos, hogy 1-es lesz. Vizsgák esetében sokszor szerencse is kell. Gondolj arra, hogy pont azt a tételt húzod, amit éppen tudsz. Határozottság és magabiztosság. Sok esetben ez már elég a ketteshez. Hogy mond meg? Egyszerûen. A nyári munka jó ötlet, de azt nem javaslom, hogy a továbbiakban levelezõn tanulj. Munka mellett még nehezebb. Biztos vagyok benne, hogyha elõször esetleg mérgesek is lesznek - meg fognak érteni. Fõleg ha a többi jegyed jó. K..nak pedig végképp ne menj. Nem megoldás semmire.
Puskázz
Anyu, Apu: több mint biztos, hogy nem vesznek át állami támogatásba az egyetemen így
Gratulálok, és én is drukkolok!
Gratulálok ehhez a szép teljesítményhez! Remélem átvesznek támogatottra, mert megérdemled! (Az elõzõ válaszoló voltam)
A kérdező hozzászólása: Sikerült a vizsga! 4, 1 az átlagom, így van esélyem arra, hogy átvesznek?
A kérdező hozzászólása: Javítani meg ha akarnék se tudnék, mert ez volt az utolsó idõpont. Egyszer már voltam ebbõl, de az nem sikerült. Ráadásképp egy 4. féléves tantárgy, és én véletlen vettem fel. :/ Még csak 2. féléves vagyok
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Túl vagyok a vizsgán, hát kegyetlen volt. Sok feladat volt, magas pontszámokért + esszék. Az esszéket valószínûleg elrontottam a többi az ment. Szóval még reménykedem! Megjegyzés: Egy dolog van aminek soha nem mennék el még ha az életem is múlva rajta: K*rvának. Az soha nem leszek. Puskázni ha akartam volna se tudtam volna, mert ABC rendben ültettek be minket, és sajnos a névsor elején voltam, így pont a tanár elé kerültem.
A kérdező hozzászólása: SIKERÜLT! ÁtVETTEK!!! :D :D :D

Anyukámmal régebben sokat beszélgettünk, de eg yideje már nem érdeklődik felőlem, régen mindig mondta h beszéljkük meg az ilyen dolgokat, hogy mondjam meg neki hogy le akarok feküdni a barátommal? Félek tőle, a Reakciójától mit csináljak?

16 éves vok

Legjobb válasz: ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond,novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz

ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond, novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz
én is félem el mondani neki mert azt hittem h kiabálni fog vagy bezár a szobámba vagy valami ilyesmi.. és nem ez lesz hidd el tök nyugodtam fogja majd fogadni, és csak probál ovni. de hidd el figyelj a tanácsaira mert hasznosak még ha nem is annak tünnek majd!!! kezd te a beszélgetést de csak akkor kezgy bele ha jó a hangulata
Szerintem örülne neki anyukád ha elmondanád neki, hiszen õ is mondta hogy beszélhetsz vele errõl:) sok sikert

Hogy oldjam meg azt, hogy a körmös akivel szeretném csináltatni a körmöm azt mondta hogy kell szülõi beleegyezés, csak anyum meg nem szeretné hogy csináltassak mûkörmöt, és elég telefonon felhívni a körmöst, de mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Beszéld meg anyukáddal, hogy ne mûkörmöt csináltass, hanem zselé lakkot. Hidd el nekem, kényelmesebb is, mint a mûköröm. Hány éves vagy?

Beszéld meg anyukáddal, hogy ne mûkörmöt csináltass, hanem zselé lakkot. Hidd el nekem, kényelmesebb is, mint a mûköröm. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: És azt elmondod hogy mi a különbség?
Persze. A mûköröm egy toldalék a saját körmödhöz, amitõl hosszabb lesz, ezt csinálják porcelánból, zselébõl vagy sima tipp, amit felragasztanak, a zselé lakktól pedig nem lesz hosszabb a körmöd, viszont egy tartós lakkozási módszer, tehát nem kopik le egy hét alatt, de hosszabb sem lesz. Nem kényelmetlen a viselése. Elárulod a korod?
A kérdező hozzászólása: 15.

164 cm vagyok, 14 éves és 53, 6 kg. Folyton panaszkodok hogy kövér vagyok. Anyukám azt mondja, hogy nem és a barátnőim is. Azt mondják hogy normális a súlyom. De a normális pontosan mit jelent?

Husibb vagyok kicsit? Edzek is, egészségesen eszek, valamikor kevesebbet. Akkor most kövér vagyok?

Legjobb válasz: a magasságodhoz teljesen jón a súlyod! és ha jól értem ezt mondja a barátnõd,anyukád is. akkor miért aggódsz ennyire. ráadásul még nõni is fogsz,ugyhogy nincs miért aggódnod..

a magasságodhoz teljesen jón a súlyod! és ha jól értem ezt mondja a barátnõd, anyukád is. akkor miért aggódsz ennyire. ráadásul még nõni is fogsz, ugyhogy nincs miért aggódnod..
SZERINTem tuti vékony vagy..
Én 27 évesen vagyok 165 cm és 55kg már nagyon régóta. Soha nem fordult meg a fejemben, hogy kövér lennék. Szerintem a magasságodhoz pont jó a súlyod. Nyugi. Halehet állj neki fogyózni.
Nem vagy még csak a husi kategória sem, úgyhogy verd ki a fejedbõl ezt a butaságot.
A magasságodhoz tökéletes a súlyod.
Nekem kb ugyanez van, és teljesen normális.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!