Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam az anyumnak, (44 db)

Hogyan mondjam az anyukámnak hogy szeretnék egy olyan pulcsit ami szerinte nem hozzám való ( mert szerinte nem ez a stílusom)?

Én egy garage pulcsit szeretnék, olyan van a tesómnak de az nagy lenne de nem merem megmondani anyának mert õ nem szereti az ilyeneket.

Legjobb válasz: Itt az ideje csillagom hogy úgy öltözködjél ahogyan jól érzed magad, és kialakítsd a saját stílusodat. Hány éves vagy?

Itt az ideje csillagom hogy úgy öltözködjél ahogyan jól érzed magad, és kialakítsd a saját stílusodat. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszi jó érzés, hogy vannak olyan emberek akik kedvesek másokhoz....:) 11 éves vagyok
Szívesen, remélem megtalálod önmagad. :)
Jobban tudja, hogy milyen a stílusod, mint te magad?
Fossad már le!!Nem neki kell a pulcsi, hanem neked.Majd õ vesz olyat amilyer akar.:) :D Nehogy már még 11 évesen is õ öltöztessen!
S mibõl vegye meg?
kedves elõttem- válaszolgatók: ritka primitív alakok vagytok!!!

Tegnap lefeküdtem a barátommal, anyukám nagyon szigorú azt sem nagyon engedi, hogy találkozzam a fiúval, de tegnap megtörtént a dolog. Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.

Szerintem csak kérd meg, hogy menjen el veled fogamzásgátlót íratni. :D
Én sem akartam elmondani... de egyszer nagyon megijedtem h terhes lettem és végül rászántam magam. Azóta jobb, hogy tudja. De a te döntésed, ahogy jobbnak látod, viszont ha eltiltana akkor ne mond el.
Miért kell elmondani?
hát jahh ne mondd el
Ne mond el. Inkább próbáld összebarátkoztatni õket.
Sehogy. Ha nem akarod, hogy eltiltson tõle, akkor nem mondod el. Anyám, komolyan, miért gondolja úgy mindenki, hogy errõl kötelessége beszámolni a szüleinek? -.- Én se mondtam meg, és jobb is, majd ha eljön az ideje, pedig õ szimpatizál a párommal meg minden.
Ne mondd el neki, miért mondanád? Esetleg akkor, ha rákérdez.
Mégis minek kéne elmondanod neki? Õ elmondta neked hány hapsival volt apád elõtt? Ugye hogy nem. Tartsd ehhez magad, gondolom nem vagy 14 éves neked is lehetnek titkaid. Isten meg nem létezik ne félj a haragjától 18/F
Így, ahogy most itt leírtad. Vagy várd meg, amíg terhes leszel és akkor már nehezebb lesz.
Majd akkor mond el ha már terhs vagy ;)
Minek mondanád el? Majd ha rákérdez egyszer, akkor megmondod. Egyszer, majd biztos levágja, hogy már nem vagy az.

Hogyan mondjam meg anyumnak, hogy hétfőn nem szeretnék suliba menni, mert nem jövök ki az osztálytársakkal!?

Nem jövök ki az osztálytársaimmal, otthon szeretnék maradni egy napot, hogy mondjam meg neki?

Legjobb válasz: hetfo reggel mond azt anyukadnak,hogy nagyon rosszul vagy,es akkor nem kell menned. felmelegited a lazmerot a radiatoron kb 38 fokra es ennyi

hetfo reggel mond azt anyukadnak, hogy nagyon rosszul vagy, es akkor nem kell menned. felmelegited a lazmerot a radiatoron kb 38 fokra es ennyi
Ha nem jössz ki az osztálytársaiddal, akkor miért csak 1 napot nem akarsz menni? Ha tényleg ez a problémád, akkor iskolaváltásra lenne szükséged, vagy egy beszélgetésre az ofõvel, hogy mi a probléma. Egyébként már vasárnap este elkezdhetnél beteget játszani, mert a hétfõ reggelre megbetegedés, az mindig gyanús. Most van ez a hányás-hasmenés-láz vírusos betegség. Szerintem senki nem megy utánad a fürdõszobába, elég a hangokat produkálnod, meg hogy ráz a hideg. Orvoshoz ne menj, csak másnap - mert hasmenéssel nem jó a rendelõben üldögélni.xD Vagy a szédüléses fejfájás. Sem a szédülést, sem a fejfájást nem lehet ellenõrizni, csak vigyázni kell, mert aki beteg, az nem ül a számítógép elõtt, hanem fekszik.

Hogy mondjam meg anyukámnak, hogy nem akarom, hogy mindenkinek az általam készített fotókat mutogassa?

Van 20 kép amire azt mondom,hogy igen,ez már valami.

Legjobb válasz: Mondd anyudnak, hogy még mielõtt elszállna a fotókkal kérdezzen meg egy profi fotóst. Hidd el nem minden arany ami fénylik, s tök ciki amikor egy hozzá értõ ember elõtt ájuldozva beszél alkotásaidról, akinek -lehet- éppen más véleménye lesz. Tapasztalatból írom ezeket.

Mondd anyudnak, hogy még mielõtt elszállna a fotókkal kérdezzen meg egy profi fotóst. Hidd el nem minden arany ami fénylik, s tök ciki amikor egy hozzá értõ ember elõtt ájuldozva beszél alkotásaidról, akinek -lehet- éppen más véleménye lesz. Tapasztalatból írom ezeket.
Próbál büszkélkedni veled, hisz a gyereke vagy. Egyfajta dicsekvés ez, hogy "Nézd az én lányom milyen tehetséges!". Ha nem szeretnéd, hogy ezt tegye, nyílvánvalóan lekell ülnöd vele és elbeszélgetni. Nyíltan oszd meg vele mit érzel, mi a Te véleményed. A szülõk már csak ilyenek. Úgy gondolja túl szerény vagy, és majd õ lendít a dolgon. Az anyák nem mindig értik meg, hogy egyedül is képes a gyerekük döntést hozni, neked kell elmagyaráznod neki. És ha ez egy kicsit bántóan éri, hidd el, hamar belátja, hogy igazad van.
Szerintem inkább örülj, hogy Anyukád értékeli a mûvészi ambícióidat, és büszke Rád ezért. Sok ember ezt nem mondhatja el magáról, anyukád meg még bátorít is azzal, hogy másoknak mutogatja a képeidet. Ha nem bízol a jelenlegi képességeidben, meg is kérheted, hogy fizessen be egy fotós tanfolyamra. Ha ilyen lelkes, lehet, hogy megteszi - nem lenne jó? A fotózásban igenis nagy szerepe van a készítõnek is - észreveszi-e a megfelelõ pillanatot, beállítást, témát, szöget, stb. Lehetnél ambíciózusabb, fõleg, ha ilyen jó hátszeled van. Nem kell ilyen szerénynek lenni, inkább élvezd az elõnyeit annak, hogy Anyukád ilyen lelkes.
Anya, én megértem, hogy büszke vagy a fotóimra és ezért mutatod meg mindenkinek, de én úgy érzem, hogy ezek nem elég jók, ráadásul nem is szeretném mutogatni õket, mert nem azért készültek, hanem magamnak csak. Kérlek, ne mutogasd õket az ismerõseidnek, mert én ezt nem szeretném, és ciki, hogy mindenki látja a képeket. Ha lesz olyan kép, amit igazán jónak tartok majd, akkor szólok és lehet belõle a táskádban is.
A kérdező hozzászólása: Ez már megtörtént, 3 profi fotósnak is mutatta, egynek pedig én.(Tehát 4 profi látta eddig a képeimet...akinek én mutattam elég õszinte volt, bár külön kértem hogy legyen õszinte -a másik három profi pedig csak a jó képeimet látta, tehát nem lehetett rájuk nagyon negatívat mondani) De az a 20 képem tényleg jó ahhoz képest, hogy soha nem tanultam a fotózást és a gépem sem egy 200 ezer forintos profi Nikon gép -ezt mindig hozzáteszi anyukám ha mutatja valakinek) De 30 ezerbõl mégis csak 20 jó kép... Nem a legjobb arány. Nem tudnak rosszat mondani az emberek ha csak a jó részét látják a képeknek...
A kérdező hozzászólása: A fotós tanfolyamra való befizetés nem lenne megoldható az anyagi helyzetünket tekintve, viszont itt van ingyen is tanfolyam(ingyen--->gondolom az oktatáson is meglátszik), viszont engem csak hobbi szinten érdekel a fotózás. Szóval nem is szívesen járnék. Egy profi géppel biztos vagyok benne hogy nagyon szép képeket tudnák csinálni, de ki nem?! Szóval....
Akkor is ha csak hobbi szerintem érdemes lenne megtanulnod ha szereted csinálni, mert akkor nem lenne az az érzésed, hogy ..ezt akartam a képre, de amaz lett belõle.. ha érted. Anyukád csak büszke rád, ha sportolnál és csak megyei versenyt nyernél azt is mindenkinek úgy híresztelné mintha világbajnokság lenne stb, szerintem hagyd rá.
Fogd azt a 20 képet, és rakd be a fiókodba, és annak mutasd meg akinek te akarod. Ennyire egyszerû. Ha meg ott van anyukádnál az album, akkor lehet, hogy nem is bánod annyira a mutogatást? Hiszen te magad is megmutattad egy profinak, tehát vagy érel magadban tehetséget, cagy szeretnéd ha elismernének.

13 eves lany vagyok elvesztettem az arany nyaklancom hogy mondjam el anyumnak?

Egy oltozoben hagytam es masnap nem volt ott,kerestem de nem kaptam...mar sok aranyat elvesztettem es anyum mindig kiborult...de ez volt a legszebb...nagymamamtol kaptam aki sok ideig gyujtott ra(es meg anyum feloli is)hogy mondjam el?hiaba vagyok oszinte ugyis kiborul!!!!jah es mar vagy 2 hete tortent a dolog!!!s nem vagyunk valami jo anyagi helyzetben...

Legjobb válasz: Hú, átérzem, ez nagyon rossz... De tényleg nem tehetsz mást, mint hogy elmondod, ezt az egy kiborulást még elviseled. Aztán szerintem beszéld meg anyukáddal, hogy ami ékszered van, azt tegye el neked, majd hordod akkor, ha tudsz rá vigyázni, mert most még ez nem megy neked.

Hú, átérzem, ez nagyon rossz... De tényleg nem tehetsz mást, mint hogy elmondod, ezt az egy kiborulást még elviseled. Aztán szerintem beszéld meg anyukáddal, hogy ami ékszered van, azt tegye el neked, majd hordod akkor, ha tudsz rá vigyázni, mert most még ez nem megy neked.
Nekem is drága arany nyakláncom volt... Sajna másodszorra szakadt le a nyakamból (szerencsére itthon), és úgy döntöttem már olyan állapotban van hogy kár megcsináltatni. Nagyon sajnálom, iszonyatosan szerettem és vagy 10 évig a nyakamban volt, sosem vettem le. Ha tudtam hogy edzésre vagy gyógyfürdõbe megyek, akkor reggel inkább itthon hagytam, nehogy eltûnjön. Nem tudsz mást tenni, csak elé állni, és egy levegõ vétellel elmondani, aztán legközelebb jobban vigyázni!
Csak õszintén! mondd el neki, hogy sajnálod. Próbáljátok meg vhogy megkeresni, hátha meglesz. testnevelés-öltözõben hagytad el? nem lehet, h ellopták?? Legközelebb vigyázz jobban! És ne vedd le magadról! ha tudod, h le kell majd venni, akkor ne aranyláncot tegyél fel, hanem vmi olcsóbbat.
nekem 70ezer forintos arany láncom van és soha nem vettem le eddig mióta a nyakamra került. javaslom te se vedd le (ha kapsz másikat) vagy pedig ha tudod elõre hogy le kell venni, aznap ne azt vedd fel.
ha van esze, akkor nem kapsz több ékszert.
Mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod, hogy elhagytad. Utána kérdezd meg tõle, hogy ugye azért még szeretsz? Hátha megesik rajtad a szive. Ha sok pénzem volna segítenék rajtad.
Nem tanul a hibájából õ sem, ha sokszori elvesztés után továbbra is aranyakat ad rád.
Egy aranyosat olvastam Bodnár István Sóstó a Nyírség Oázisa c. könyvében Az a cikket Pécsi Ildikó írta, és azt mesélte el benne, hogy szuperdrága, a szüleitõl érettségire kapott gyûrûje pár nap multával beleesett a tóba, és még ma is ott van. És nem bántották érte a szülõk. (egy nyíregyházi kiadó adta ki a könyvet)
Mi volt az ára? Drága volt?
Az csak egy lánc. Amúgyis fölösleges. Ha elvesztetted nincs.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat...hat csak azert add aranyat mert o azt szertei(en nem is szeretem)s csak azert tetem fel hogy o oruljon...es hat edzesem volt es le kellett hogy vegyem... na asziszem megmondom..koszi mindenkinek
Nézd a jó oldalát, jó lecke lesz neki :>

Ez baj? Még nagyon nincs mellbimbóm 13 éves vagyok és ha benyomom akkor ilyen csomót érzek de csak az eggyik oldalon! Ez daganatot jelentt? Ha igen hogy mondjam el anyunak?

ha igen hogy mondjam el anyunak????nagyon félek!!!!!! :'((((((

Legjobb válasz: Nincs semmi baj, valoszinuleg azert ilyen, mert elkezdett noni a melled. :) De aranyos vagy! :) Emlekszem anno en is mikor megereztem, egesz ejjel sirtam, h meg fogok halni, mert rakos vagyok. Aztan reggel megmutattam Anyumnak es o mondta, h ez azert van, ne aggodjak! Ez nem tabutema, nyugodtan menj oda es mutasd meg neki es kerd a segitseget! :)

Nincs semmi baj, valoszinuleg azert ilyen, mert elkezdett noni a melled. :) De aranyos vagy! :) Emlekszem anno en is mikor megereztem, egesz ejjel sirtam, h meg fogok halni, mert rakos vagyok. Aztan reggel megmutattam Anyumnak es o mondta, h ez azert van, ne aggodjak! Ez nem tabutema, nyugodtan menj oda es mutasd meg neki es kerd a segitseget! :)
SZó se lehet daganatról!!! Teljesen rendben van ez, ne izgulj!
Nincs egyáltalán mellbimbód? Orvos már látta valamikor? Egyébként ne gondolj mindjárt a legrosszabbra!
Nyugiii dehogy daganaat. ilyen nekem is volt, sztem beütötted, ennyi. hogy hogy nincs mellbimbód?o.O
1. Mindenkinek van mellbimbója, még neked is. 2. Attól hogy kicsi a melled, még nem gond. Idõvel nõni fog 3. mia francnak írjátok az "eggyik" szót két G betûvel??? ez valami ragályos betegség?? Mert ez sokkal nagyobb gond mint hogy kicsi a melled vagy sem..
A kérdező hozzászólása: hó köszönöm akkor megnyugodtam!!! :)
mellbimbód van, melled nincs
Nyugi szerintem nincs baj!! Nekem is amikor nõtt a mellem akkor ilyen volt! De anyukád segiteni tud! Ne félj !!
A mellbimbó, meg a mell nem ugyanaz....csak közel vannak...

Hogy mondjam el anyunak hogy járok egy sráccal? Ez az első eset amit el kellene mondanom.

Na szóval 14 éves vagyok. Járnikezdegélek (ez azt jelenti hogy megbeszéltük hogy nekem is tetszik és én is neki csak én szerettem volna még vele beszélgetni meg minden és pénteken találkoztunk azóta még nem beszéltünk csak egyszer de ez mindegy.) Õ 16 és fél éves. Szóval több mint valószín? hogy fogunk járni. Ez el?tt már négy barátom volt de csak olyan három hetes "kapcsolat" mert nem volt mondható járásnak. Szóval ezt anyu nem is tudta. De én most ezt nagyon szeretném elmondani neki. Nem tudom miért. De sokkal könnyebb lesz mint hazudozni meg cselezgetni hogy kitudjak menni vele a parkba sétálni vagy stb... Na de lényegtelen. Sóval anyu nem egy maradi. S?t nagyon modern de mégis félek hogy ehhez mit szólna ? azt mesélte hogy mikor a nyolcadikot kijárta már volt barátja de nem olyan akivel ... Szóval világos. :D Igen, és én nagyon kínosnak találtam amikor anyu elkezdett felvilágosítani is nemhogy még azt hogy elmondjam neki hogy szerelmes vagyok egy fiúba és ? is belém meg blablabla... Szóval.... Nem tudom hogy és hogyan és mit mondjak neki. Arra is gondoltam már hogy nézek vele egy filmet és utána elmondom neki vagy el?tte vagy közben. Csak nem tudok ilyesmi filmet. Vagy mit csináljak? Nem tudom hogy fog rá reagálni szerintem nemfog tiltani se csak attól is félek hogy majd elkezd jönni a védekezéssel meg stb... De a srác nem ilyen szóval korához képest nem olyan mint a többi szóval még puszit se adott. Ez is egy dolog ami miatt százszor meg gondolom a dolgot. Mert volt s?t az összes barátom közül egyik mert megpuszilni az arcomon nemhogy smárolni vagy hasonló. Szóval ez is mindegy nem ide tartozik. A végén majdcsak kibököm... Szóval abban szeretnék segítséget kérni hogy hogy mondjam el és sztorikat is írhattok ilyenekr?l szívese meghallgatom vagyis elolvasom és akkor talán merítek bel?le ihletet egy tökéletes anyu barátom van dologhoz. Ja és a fiú a legjobb barátn?m bátyja. Anyu nagyon szereti azt a barátn?met. Meg a családjukat is. Na szóval ennyi lenne... El?re is köszönöm szépen.

Legjobb válasz: 'Anyu, járok egy sráccal!'

'Anyu, járok egy sráccal!'
A leírtak alapján nyugodtan mondd el anyukádnak. Egyszerûen csak menj oda hozzá, hogy szeretnél neki valamit mondani.:)
De aranyos vagy:) Szerintem ha anyukád jófej, rendes, "modern", akkor nincs mitõl tartanod, csak ha valaki annak idején jól megbántotta. Azt mesélj csak el neki, amit szeretnél. Egyébként mondhatod, hogy tetszik neked egy fiú és találkozni fogsz vele. De ha szerelmes vagy, elõbb utóbb látni fogja rajtad szerintem és felhozza.
Én takarítás közben spontán mondtam meg: "Képzeld, anyu, van barátom." Nem kell túlbonyolítani.
nem kell belõle nagy ügyet csinálni. meséld el neki, hogy pénteken randiztok. utána úgyis megkérdezi mi volt, úgy már nem kínos beszélni róla.
Szerintem ha ilyen anyud van, nyugodtan elmondhatod neki. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! :) Holnap fogom neki elmondani. És igen, én mindent túlbonyolítok szóval... Ezt is bonyolítottam. De elé állok és elmesélem neki elejétõl a végéig. Ma este ezen fogok gondolkodni. Még egyszer köszönöm mindenkinek. ♥

Hogy mondjam meg anyunak, hogy le akarom szedetni az anyajegyet a hátamon, mert miatta 5 éve nem hordok bikinit, vagy olyan fürdőruhát aminek nyitott a hátulja? 12/L

Legjobb válasz: Így nem lehet elmondani? Egyébként mekkora az az anyajegy, hogy nem mersz miatta bikinit hordani (5 éve hova hordtál volna bikinit?)?

Így nem lehet elmondani? Egyébként mekkora az az anyajegy, hogy nem mersz miatta bikinit hordani (5 éve hova hordtál volna bikinit?)?
A kérdező hozzászólása: bocsánat, 3 éve :) amúgy olyan 5 cm körülbelül :S
Bõrgyógyászhoz kell menni minél hamarabb. El is rákosodhat.
A kérdező hozzászólása: már meg lett beszélve, jövõ hét kedden megyünk Budapestre a dokihoz eggyeztetni :)

Hogy mondjam el anyukámnak, hogy már nem igazán, érdekel az informatika?

15 éves fiú vagyok.Most mentem középiskolába.Informatikát, programozást tanulok,ami egyre kevésbé érdekel.Viszont ami iganzán érdekel,az az űrkutatások,náza,csillagászat,másik bolygókra való utazás,a hold, és a világegyetem megértése.A baj, hogy nem vagyok valami jó tanuló(2-3) amit mára már megbántam.Tudo lépni valamerre?

Legjobb válasz: Anya, már nem érdekel az informatika. Mivel ez csak egy középiskola, úgyse számít még, ne aggódjál.

Anya, már nem érdekel az informatika. Mivel ez csak egy középiskola, úgyse számít még, ne aggódjál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Szóval innen át tudok menni még bárhova?
kicsit hasonlít az én helyzetemre, én is informatikával akartam továbbtanulni, majd pedig átmentem fizikára hogy csillagász legyek(ez a váltás 10. vége 11. eleje volt).Végül a matek mellett kötöttem ki, most matek alapszakos vagyok egyetemen.Az igazság az hogy én se voltam túl jó 9. körül, de onnan egyre feljebb mentem.(10 végén már majdnem kitûnõ, onnantól pedig végig az) és én se nagyon akartam elmondani, de végül is rászántam magam és informatika helyett fizikát tanultam(bár a középszintû érettségit azért megcsináltam 11. elején).Szerintem mindenképp szólj, és még van esélyed javítani is(bár a fizika nem könnyû, azért is mentem matekra, nem mintha az annyira egyszerû lenne)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm.Mindenképp szólok.

Aza helyzet hogy problémái vannak odalent, és szerintem orvoshoz kéne menni, csak nemtudom hogyan mondjam el anyunak. :/ Ti hogyan mondanátok el? (többi lent! )

Szóval van egy öcsém is meg ugye apu, és szerintem ez lányos dolog és nem szeretném hogy szétkürtölődjön. :/ Az időpont megvan hogy mikor szóljak, csak nemtudom hogy hogyan. Ti mit tennétek? Hogyan mondanátok el?

Legjobb válasz: ja és megkéred h a többieknek ne szoljon.

ja és megkéred h a többieknek ne szoljon.
Minél hamarabb szólj neki, ha más nem, félrehívod. Elég valószínû, hogy nem fogja elmondani senkinek, õ is nõbõl van, átérzi. De ha nagyon aggódsz, csak tedd a mondókád végére, hogy de azért ne mondja már el még apukádnak se :)
Az anyukád, én is aggódom, mikor látom, hogy a kamasz lányom nem akar beszélni az ilyen problémákról, mert cikinek érzi. Gondolom ez ösztönös, de hát ezért (is)vagyunk. Nehogy elhallgass semmi ilyent elõle...
Én azt nem értem, hogy miért kell mindent titkolni a férfiaktól. Fõleg az apukáktól, úgy is csak olyan szinten érdekli õket a dolog, hogy egészséges-e a kislányuk vagy nem. Nem tesznek fel kérdéseket, a normálisak (99%) nem poénkodik a problémákkal. Nekem is volt már bajom, anyámnak mondtam el, de apám is tudott róla, hazaérkeztem és csak annyit kérdezett, hogy minden rendben van-e. ~Halálosan ciki volt!~
egyszerüen közlöd vele. öcsédnek meg nem kell tudni... megbizol a szüleidben? anyudban legalábbis? neki is tuti volt ezer ilyen esete nyilván nem fog kiröhögni.
A kérdező hozzászólása: Természetesen én is így vagyok ezzel de mégis jobb ha nemtud róla, mert mint mondtam ez *Szerintem* lányos dolog. De ezt ki hogy akarja!!!
A kérdező hozzászólása: uwh oké akkor köszönöm!!! Ez most nagyon megnyugtatott! :) ) Vicces hogy az ember olyanok tanácsától könnyebbül meg akiket nem is ismer, minden esetre örök hálám ha segíteni tudok csak szóljatok!!! Nagyon köszönöm!!
Bemész, elmondod mi a panaszod, van hogy meg sem vizsgál, ha semmi komoly hanem felír valamit. Lehet, hogy ellenõrzésképp megvizsgál, akkor fel kell feküdnöd egy asztalra, a hasad szabaddá téve, meg fog ultrahangozni ami kicsit lehet kellemetlen lesz, bár engem csikizett miközben vizsgált :D Ha már menstruálsz meg fogja kérdezni rendszeres-e már, milyen idõközönként jelentkezik. És Anyukád is bent lehet ha szeretnéd :)
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm. Már nagyon szükségem volt erre a bíztatásra elsem tudom mondani hogy mennyire szorongok az ilyen ügyek miatt, és a nõgyógyász mitfog csinálni az a másik paranójjám.. :( :/
Anyukád elõtt ilyen ügyekben nem kell szégyenlõsnek lenni, hiszen Õ is nõ :) Apukádnak meg öcsédnek pedig biztosan nem mondja el az ilyen nõi dolgokat. Elég csak annyit mondani neki, hogy "Anyu! Ez a bajom van, légyszíves menjünk el nõgyógyászhoz/orvoshoz" :)
A kérdező hozzászólása: Oké nagyon köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltatok:) Úgy döntöttem holnap reggel szólok neki mert apu sincs otthon öcsi meg még alszik én és õ meg korán kelünk! Tényleg nagyon köszönöm!!:) Egyébként is már ugyvagyok ezzel hogy most túlvagyok rajta 2 hónap múlva meg már úgy nézek vissza rá mint egy kimaradt jelenetre az életembõl!!:) ))
A kérdező hozzászólása: Uwh köszönöm a sok segítséget erõt vettem magamon anyu adott gyógyszert meg mindent mert volt otthon deha nem javul akkor megyünk dokihoz köszöönöööm a bátorításokat<3333

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!