Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam anyukámnak és a nővéremnek, (2 db)

Miért van az hogy az anyukám meg a nővérem szerint fogynom kéne, (mert nagyon kiáll kereken a fenekem és van egy kis husi a csipőmön), viszont a fiúk azt mondják hogy így nagyon jól nézek ki?

Legjobb válasz: Mert õk nem férfiak,más az ízlésük.Lehet azt hiszik,hogy te ezért kevésbé vagy egészséges,ezer oka lehet.Ülj le velük és mond el nekik,hogy te így jól érzed magad és szeretnéd,ha elfogadnának olyannak,amilyen vagy.

Mert õk nem férfiak, más az ízlésük.Lehet azt hiszik, hogy te ezért kevésbé vagy egészséges, ezer oka lehet.Ülj le velük és mond el nekik, hogy te így jól érzed magad és szeretnéd, ha elfogadnának olyannak, amilyen vagy.
Lehet azért, mert anyád és a nõvéred nem férfi szemmel néz?
Küldj egy képet és megtudod a szubjektív valót. Minél többet tudsz, annál nagyobb esélyed az objektív igazságra.
Mert az ember családja a legkritikusabb és a legirigyebb!Ne hallgass rájuk!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok dagadt.54 kiló vagyok :) Csak túl kerek és nagy a fenekem!
"Csak túl kerek és nagy a fenekem!" Nincs túl kerek és nincs túl nagy, na jó túl nagy van, de nem 54 kiló mellett...23/F
Szerintem, tojd le, hogy mit mondanak anyádék. Nem lehet hogy, irigykednek? Manapság a legtöbb férfinek ez jön be nem az "elöl deszka, hátul léc" típus. A hasadra ne hízz az a lényeg!
Mert a nök az összes faj közt a legabnromálisabb és realista rálátás hiányosságával rendelkezö faj. Ha látnak egy kis bört ami képes mozogni mint egy embernek egyböl azt mondják, hogy 2 hétig nem ehetsz... Csajom olyan vékony, hogy nem egyszer mondtam neki, hogy innen ne foggyál egy grammot se mert már veztsélyesen fogsz kinézni. De az annya olyanokat mond, hogy vastag a lába stb...

Hogy mondjam el anyukámnak és a nővéremnek, hogy már nem vagyok kisfiú?

Nemrég múltam 12 éves, és egyedül vagyok fiú a családban.

Legjobb válasz: Ez egy érdekes story.... Mond meg a szülõknek/nõvérnek/mindenkinek--> Légyetek szívesek zuhanyzás/fürdés közben NEM zavarni,mert ez nekem kellemetlen!!!! aztán majd írd meg mien sikereid voltak :XD

Ez egy érdekes story.... Mond meg a szülõknek/nõvérnek/mindenkinek--> Légyetek szívesek zuhanyzás/fürdés közben NEM zavarni, mert ez nekem kellemetlen!!!! aztán majd írd meg mien sikereid voltak :XD
Szia! Szerintem állj oda eléjük és mondd el mindazt amit itt megosztottál velünk. Próbálj nyugodt és öszinte lenni. Kérd meg Õket, hogy a fürdés alatt szeretnél egyedül maradni, fontos számodra néha az egyedüllét. Gondolom Te sem zavarod a nõvéredet fürdés közben?
:) Egyszerûen mond azt, hogy szeretnél egyedül tisztálkodni. Ha nem értik akkor majd te is be fogsz járkálni a nõvéredhez amikor fürdik. Hiszen... te is láttad már õt. (ha nem az sem baj, ezt a nõvéred nem tudja biztosan :) :) :) )Kérdezd meg, neki milyen érzés lenne? Teljesen igazad van egyébként! Szégyenlõsnek nem kell lenned de a tisztálkodás egy intim dolog és hiába természetes a merevedés meg minden, akkor is kellemetlen ha rányitnak az emberre amikor mondjuk a fenekét mossa éppen. Mellesleg köszönöm a "figyelmeztetés", bár az én fiam még csak 5 éves. :) :)
Nekem pont ekkora fiam van és õ már szólt ezért, így, ahogy te leírtad. Megértettem és nem bántódtam meg, ha ettõl félnél, sõt nagyon büszke voltam és vagyok az én "felnõtt" fiamra!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!