Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam anyukámnak (286 db)

Hogy mondjam anyunak meg, hogy tampont szeretnék használni?

Valószín? megengedné. S?t biztos...de most hogy kérdezem meg? hogy kezdjek bele? nem is harapná le a fejem meg semmi :) csak egyszer?en eleve kínos lenne oda állni elé hogy izé... :S :(

Legjobb válasz: Szerintem a legegyszerübb, ha megkérdezed, hogy tudna-e neked tampont venni, vagy kérd meg, hogy adjon rá pénzt. Anyuka vagyon én is, hidd el nem fog meglepödni vagy furcsán nézni rád, és csak te gondolod kinosnak.

Szerintem a legegyszerübb, ha megkérdezed, hogy tudna-e neked tampont venni, vagy kérd meg, hogy adjon rá pénzt. Anyuka vagyon én is, hidd el nem fog meglepödni vagy furcsán nézni rád, és csak te gondolod kinosnak.
hát mondd azt, hogy olvastad, hogy a tampon sokkal kényelmesebb, meg tisztábbnak éreznéd magad tõle, és szeretnéd kipróbálni. elõször a minitampont próbáld ki.
Ezt sose értettem. "Anyu, tampont szeretnék használni." Mi ezen olyan bonyolult?
Miért csinálsz ebbõl akkora ügyet. Nagyon sok lány/nõ használ tampont. Ez teljesen természetes!
Elõzõ vagyok. Az elsõ mondat végén ? akart lenni.

Hogy mondjam anyunak hogy van barátom? 15L

nagyon sokat beszélek róla pulcsijátis haza hoztam kollégista vagyok apu nem tudom mit tud ebb?l de leakarna jönni a barátom majd szombaton mit mondjak anyuéknak????

Legjobb válasz: pl így: "Anyu, apu!! Képzeljétek, eljön hozzám a barátom! Itt is alszik, de ne lepõdjetek meg, ha kicsit furcsa lesz, tudjátok õ 57 éves, és van kamerája is."

pl így: "Anyu, apu!! Képzeljétek, eljön hozzám a barátom! Itt is alszik, de ne lepõdjetek meg, ha kicsit furcsa lesz, tudjátok õ 57 éves, és van kamerája is."
Csá anyjuk, apjuk, valaki fugázza a pinámat, aztán majd itthon is nyomatnánk.
hogy van barátod és szombaton menni akar
A kérdező hozzászólása: utolsó...nagyon vicces.
Csak mondd el neki, hogy megismertél valakit és szeretitek egymást! :)
Nálunk a nagy bejelentés elmaradt, mert leesett nekik, hogy van valami/valaki, minden nap hazakísért a suliból, meg egész nap telefonáltam vagy sms-eztem :) A kapuban mindig még beszélgettünk, és anyu mondta mindig, hogy miért nem hívom be. 4 éve vagyunk együtt :) Szerintem csak mondd meg nekik, hogy megismerkedtél valakivel, és szombaton szeretnéd elhívni, hogy bemutasd.
A kérdező hozzászólása: szerencsééd volt.:) )

Hogyan mondjam anyumnak, hogy vigyen el kozmetikushoz?

Nem merem mondani anyukámnak, mert túl cikinek érzem.Hogyan mondjam neki, mert félek,hogy mit mondana. Eddig magamnak szedtem, úgy, hogy ne legyen felt?n?, nem tudom, hogy észrevette-e, csak nem szólt.

Legjobb válasz: Anyu, vigyél el kozmetikushoz.

Anyu, vigyél el kozmetikushoz.
Mit szedtél magadnak? szemöldököt, epret, stb.? :D Hiányos info. Amúgy egyáltalán nem ciki, én pl. kamaszkoromban 1 évig jártam kozmetikushoz, mire helyretette a pattanásos arcbõrõm, és megérte, mert azóta sem volt soha gondom vele. Jóanyádnak mondani meg végképp nem gáz. Amúgy pont így: "Anya figyelj, szeretnék elmenni kozmetikushoz ezt meg ezt csináltatni, ezért meg ezért". Ilyen egyszerû. Nem fogja leharapni a fejed, ne félj :D
Igen, simán mondd el. Õ is nõ, jár kozmetikushoz tudni fogja, hogy egy 15 éves lánynak kell mennie kozmetikushoz. Csak bátran! :)
A kérdező hozzászólása: 15L
Eléállsz, megkéred. Ebben semmi ciki nincs, nyugi. Ha van pénze, nem hiszem, hogy megiltaná. xD (amúgy azért a kozmetikus nem alap ápoltsági dolog, valaki lehet attól ápolt és igényes, hogy nincs havi 4-5ezre kozmetikusra...)
Amikor jó kedve akkor oda állsz elé és megmondod hogy elszeretnél menni kozmetikushoz és ennyi :) és úgy csináltam hogy mikor õ ment akkor szóltma neki hogy nem e mehetnék vele mert nekem is már kikéne szedetni :) azt mondta hogy persze..jah és nem rég mondtam neki hogy jó lenne gyantáztatni a hónaljam aztmondta hogy majd elvisz :) 14/L
ebben nincs semmi ciki, alap ápoltság, eg ynõ aki ad magára jár kozmetikushoz. anya, szeretnék elmenni kozemetikushoz, akár a zsebpénzembõl is fizetném, légysziii.. mondjuk az én anyám mindent megenged és én úgy mondtam hogy anya elmegyek kozmetikushoz..meg ilyenek
én így mondanám: csátu, vigyé má e kommenikushó te?
:) ) Én is magamnak szedem szépen, hogy ne vegye észre mert még ezt sem engedné meg nekem, mert még a lábamat sem engedi hogy gyantázzam..xD [de azért leszedem:D] De amúgy mond neki, hogy Anyu, elszeretnék menni kozmetikushoz, megszeretném ha csinálná ezt meg ezt, mert ez így nem szép, nekem nem tetszik..stb. : D Nem esz meg! :D Max. annyit mond lehet, hogy nekem ez így tetszik, de majd elviszlek ha lesz pénzem vagy oké, elviszlek majd amikor kövre megyek :D
Anyu, írass be kozmetikushoz. Köszi szeretlek. *puszi* :D
Azért nem kell káronkodni , mert gitározni szeretnél! :)
Miért félsz elmondani édesanyádnak? :O Én szólózni szeretnék majd, csak elõbb megtanulok klasszikuson :D Technikai részekben nem vagyok otthon, de a kérdésed elsõ felére válaszolva, van egy kifinomult trükköm. Odamész édesanyádhoz, és azt mondod: Anya, basszus-gitározni szeretnék. Nem hülyeségbõl mondtam :D
A kérdező hozzászólása: xD Basszusgitár így jobb??:)
ha solo ba nyomod szem jobb ha elektromosozni fogsz basszus az csak bandába jo szerintem

Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy eljegyzett a barátom?

Elõször nekem tette fel a párom a kérdést, nem az anyukámnak (egyedül nevelt fel, az apám meg sem érdemelte volna, hogy tõle legyek elkérve), viszont most valahogy el kellene mondani neki. Azért nem merte elõre megkérdezni õt, mert néha poénkodás szintjén elõjött, hogy anya aztmondta, hogy akkor lehet köztünk komolyabb minden, ha lesz bankszámlája pénzzel, rendes kocsija, és normális, lakható, saját háza vagy lakása ( a szüleitõl külön). Meg elég sokat is veszekedtünk idén, ami alapból feszült hangulatot eredményezett, és az egy fõ problémán kivül már minden kis apróságon össze tudtunk veszni, ami elég feltûnõen nem tetszett az anyukámnak. De úgy alapvetõen az egész családommal jól kijön, mindenki "szereti" õt. Csakhát én vagyok a legidõsebb a testvéreim közül is, nemtudom, hogy hogyan reagálna. Fõleg, hogy még tanulok, van még egy évem a suliból is. De hát ez csak egy eljegyzés. Nem fogunk mostanában még összeházasodni biztosan, mert pénzünk sincs se az esküvõre, se arra, hogy összeköltözünk. Én aggódom túl? Vagy hogyan mondjam el? Köszi Én L19 a võlegényem 23 és 2 éve vagyunk együtt

Legjobb válasz: "Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy eljegyzett a barátom?" Így ne: "Anyu, ma három tojásból kérem a ránottát, kis pirospaprikával" Így igen: "Anyu, eljegyzett a barátom."

"Hogyan mondjam el az anyukámnak, hogy eljegyzett a barátom?" Így ne: "Anyu, ma három tojásból kérem a ránottát, kis pirospaprikával" Így igen: "Anyu, eljegyzett a barátom."
Így: "anya, eljegyzett a Peti". Egyébként elárulnád nekem, hogy önálló egzisztencia nélkül, tanulva, ilyen fiatalok, úgy hogy együtt sem éltek, nem is akartok mostanában házasodni vagy költözni, MI A RÁK ÉRTELME VAN az eljegyzésnek?
Mutasd meg neki a gyûrûd. Bár én sem értem, minek volt ez, ha még csak tervezni sem tervezitek ez tipikus veszekedés utáni békülés. Mi is "eljegyeztük" egymást ennyi idõsen de ez inkább egy jelképes kis gyûrû volt, amit kaptam.
Engem az érdekelne, hogy miért akartok "felnõttest játszani", miközben ahhoz is gyerek vagy, hogy anyukád elé állj a hírrel?
Ezt inkább el se mondd. Vicc kategória.
Sehogy. Úgysem lesz hosszú életû kapcsolat.
"ha lesz bankszámlája pénzzel, rendes kocsija és normális lakható saját háza vagy lakása (a szüleitõl külön)". Komolyan mondom, mintha egy arab anyát hallanék, amikor áruba bocsájtja a lányát.Ennyire elanyagiasodott már minden? Annyira kellett volna örülnöd, hogy az anyudnak észre kellett volna vennie, hogy jegyes lettél.
"Meg elég sokat is veszekedtünk idén, ami alapból feszült hangulatot eredményezett, és az egy fõ problémán kivül már minden kis apróságon össze tudtunk veszni, ami elég feltûnõen nem tetszett az anyukámnak. " A mindenit! Hogy merészeli! :D
Madárnyelven. Mit kell ettõl így félni?
nálunk együtt szokás elmondani... Amúgy: "Xy feleségül kért, igent mondtam, az esküvõt még nem a közeljövõben tervezzük"
azért valamilyen szinten igaza van anyukádnak. csak akkor kéne ilyenen gondolkozni hogyha megvan a biztos háttér. egyébként ez a sokat veszekszünk, meg nem mindig jók a dolgok... de alapvetõen azért mindenki szereti õt. elég bizonytalannak hangzik. az eljegyzés és az elkötelezés egy életre elég komoly dolog, csak akkor legyen bármi ha mind a ketten 1000%ra a másikkal akarjátok leélni az egész életeteket. amúgy meg mi értelme van az eljegyzésnek, ha még totál nem terveztek semmit a jövõre nézve ? egyébként: anya képzeld, a józsi megkérte a kezem!

Félek, hogy mondjam el anyukámnak? Ezt én írtam ki 1 hónapja: www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__4261156-nagy on-nagy-butasagot-csinaltam-ezzel-reszletek-alul Olvassátok el, alul írom a részleteket. Tippek, hogy mit mondjak anyukámnak?

Ha elolvastátok már tudtok mindent. El jött az az idő, hogy el kell mondjam anyukámnak, hogy hazudtam. Mind ezt azért, mert az anyukák az osztályomba, elkezdtek beszélgetni erről. És hát, anyukámnak el kéne mondanom ezt az egészet, mert nem szeretném, hogy lebukjak. Csak az a baj, hogy nagyon félek, hogy mit fog mondani? És, hogy le fog-e szidni? Nem is tudom mit mondjak neki. Nagyon félek de nem tudom mért...Van ötletetek, hogy hogyan közöljem vele és mit mondjak?...:'( Nagyon félek és ideges is vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem ez egyáltalán nem olyan egetrengetõ hazugság. Állandóan csesztettek vele, kiprovokálták. Én tuti nem szidnám le ezért annyira a gyerkemet. Senkinek semmi köze hogy menstruálsz-e ha ezután békén hagynak akkor legyenek csak ebben a tudatban, legalább leszállnak rólad. A többi anyuka miért beszél errõl és mit hallottál? 29/N

Szerintem ez egyáltalán nem olyan egetrengetõ hazugság. Állandóan csesztettek vele, kiprovokálták. Én tuti nem szidnám le ezért annyira a gyerkemet. Senkinek semmi köze hogy menstruálsz-e ha ezután békén hagynak akkor legyenek csak ebben a tudatban, legalább leszállnak rólad. A többi anyuka miért beszél errõl és mit hallottál? 29/N
A kérdező hozzászólása: El mondtam elfogadta és nem akadt ki.:) )
Állj elé, és csak egyszerûen mondd el neki. Nem hinném, hogy leharapná a fejed. Ha nekem valamelyik lányom ezzel jönne, biztosan azt mondanám hogy ne izgassa magát. Senkinek semmi köze ahhoz az osztályból, hogy menstruálsz-e már. És nem értem, felnõtt nõk, anyák errõl képesek pletykálni? Ne már... Szóval csak szimplán mondd el, anya, nem mondtam igazat az osztálytársaimnak, mert állandóan piszkáltak. Ezentúl pedig nem kötelességed a magánügyeidet megosztani fûvel-fával. Oké, hogy a legjobb barátnõk általában ezeket is megbeszélik, de nem kell az összes osztálytársadnak tudnia...
A kérdező hozzászólása: Rendben.
majd ird meg mi volt.
A kérdező hozzászólása: Oké, megpróbálom...:/
ennyi idösen még nincs abban semmi hogy nincs meg. Még van 2 éved hogy megjöjjön. Anyuddal meg beszélj ha jó fej meg fogja érteni.
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok..
Hány éves vagy? Ha jófej az anyukád meg fogja érteni, mint irtam én simán megérteném a helyében. (elsõ voltam)
A kérdező hozzászólása: 1. kommentelõnek: Hát elkezdtek pletykálni, hogy melyik lánynak van meg az osztályból? Mert, szokott lenni ilyen "felvilágosítás" nekünk. És ha minden igaz kezd elterjedni, hogy már nekem is megvan. De anyunak nem mondtam még el, ezt az egészet. (Ez mellékes, de van olyan osztálytársnõm, akinek az anyukája is azzal jött nekem még régebben, hogy ha ennyi idõsen nincs meg akkor valami baj van velem.)
Már az elejétõl fogva õszintének kellett volna lenned.
na látod:) és mit mondott rá?

Hogyan mondjam el anyukámnak, hogy tangát szeretnék hordani?

13/L

Legjobb válasz: Én annyit csináltam, hogy bátorságot vettem, odaálltam elé, és azt mondtam neki: Anyu, sokan mondják a lányok közül hogy jó tangát hordani, hagy próbáljam ki én is. Gondolkozott aztán elmentünk vásárolni! :) Szóval csak bátorság kérdése az egész! 15F

Én annyit csináltam, hogy bátorságot vettem, odaálltam elé, és azt mondtam neki: Anyu, sokan mondják a lányok közül hogy jó tangát hordani, hagy próbáljam ki én is. Gondolkozott aztán elmentünk vásárolni! :) Szóval csak bátorság kérdése az egész! 15F
Már miért kéne ezt bejelentened? Menj el egy boltba és vegyél magadnak. Mosáskor úgy is észreveszi, hogy az nem az õvé. :D Mersze viszont nem lesz rákérdezni nálad. :)
Minek akarsz tangát hordani? Kinek akarod mutogatni magad? Gyereknek semmiképp sem való tanga.
A 3. remélem csak viccelt...
1. miért ne lenne? 3. retard
Hány éves vagy? elöször is?
Aaaa ez már fájttttt!!! Ilyen nagt hülyeséget csinálniiiii! XD Majd amikor anyád teherbe esik tölled majd akkor nyavajogj xDDD
A kérdező hozzászólása: nem kamu!
kamukérdés...
A kérdező hozzászólása: hogy tudja de nemtudom mien szavakal mondjam el
minek akarod elmondani? 18 vagyok és nem mondtam neki:D
A kérdező hozzászólása: de ugy hogy mien szavakal mondjam el meg anyum is elég nyitot elötem:D
Hát figyeld.ez attól is függ, hogy anyud mennyire nyitott veled kapcsolatban. de miért akarod elmondani? én a helyedben keresnék egy olyan csajt, akit imádok, és aki pont az esetem. és inkább rá kéne gondolnod közben. ha meg mégis neki akarod elmondani, akkor szerintem csak azt, hogy önkielégítést végzel, esetleg azt, hogy borotválod. Esetleg majd késõbb mond el azt is, hogy az õ tangájába. Elsõ voltam :)
A kérdező hozzászólása: 16 ésves fiu vagyok de aza baj hogy ara izgulok fel hogy mit csinálna velem akor és ja
Orultseg lenne elmondani .... a tangas dolgot meg hanyagold az allati ciki. Ennel mar az il jobb *bar nem javaslom(, ha valakinek a szaritojarol lelopsz egy tangat.
Na, elmondtad neki? Mit szólt?

Hogyan mondjam meg anyunak hogy el szeretnék menni gyereknőgyógyászhoz?

Vannak problémáim, ezért szeretném ha megnéznének, hogy minden rendben van-e, de anyu azt mondta nem szeretne elvinni, mer még korai

Legjobb válasz: Dehogy korai. Hogyan mondd el? Õszintén. Ha úgy érzed, hogy nem vagy rendben, akkor Te is megnyugszol, ha megnéz az orvos, legfeljebb azt mondja, hogy nincs semmi baj. Ültesd le anyukádat, és mondj el neki mindent. Még az is lehet, hogy valójában minden rendben van, és õ is meg tud nyugtatni, de ha nem, az orvos segíteni fog.

Dehogy korai. Hogyan mondd el? Õszintén. Ha úgy érzed, hogy nem vagy rendben, akkor Te is megnyugszol, ha megnéz az orvos, legfeljebb azt mondja, hogy nincs semmi baj. Ültesd le anyukádat, és mondj el neki mindent. Még az is lehet, hogy valójában minden rendben van, és õ is meg tud nyugtatni, de ha nem, az orvos segíteni fog.
Ha megnyugtatna egy vizsgálat, akkor mindenképp kérd meg anyukádat, hogy te ezt szeretnéd. Nekem 11 évesen jött meg az elsõ, és annyira rendszertelen volt, hogy 2 hetente véreztem, és nem akart beállni, mi is elmentünk gyereknõgyógyászhoz, végülis jól tettük.
Ezt bizony fertõzés okozza, anyukád meg fogja érteni. Remekül kezelhetõ, de magától nem fog elmúlni, vagy csak szövõdményekkel. Orvos segít.
Akkor próbálj anyukáddal beszélni, meg fog érteni (remélem), ha meg nem, hát menj el egyedül, mert ez fontos.
Mondd meg anyukadnak, hogy nem tudod mi az, de van furcsa szuros szagu folyasod. Ilyen regebben nem volt. Ha nem visz el, akkor menjel el egyedul a hazi orvosodhoz, es majd o segiteni fog, hogyan tovabb. Lehet hogy o is ad valamit neked, ha nem, akkor megmondod, hogy a nogyogyaszhoz kuldjon tovabb. Anyukad csak kapcsolni fog, hogy igen, neki a kotelessege tegedet elvinni! Az orvos viszont nem fogja tudni beallitani neked a menstruaciodat ugy, hogy ne az iskolaba jojjon meg. Amikor mar varhato, tegyel napi tisztasagi betetet a bugyidba. Ez nagyon kicsi, nem erzed.
elmehetsz egyedül felnõtt nõgyógyászhoz is sztk-ba, nem fog elküldeni (persze csak akkor tedd, ha anyud nem enged vagy nem visz el)
elmehetsz nélküle is, nem is fog róla tudni. Persze ha nem visz el. Mond meg neki, hogy szted elkaptál valamit a suli wc-n. Ha nem kezelik ki, tovább is adhatod másoknak, és minél késõbb kezelik, annál jobban szaporodnak a kórokozók, gombák, aminek késõbb súlyosabb tünetei és szövõdményei lehetnek. Nem fog rád a doki furcsán nézni, neki ez teljesen normális, hisz minden nap lát ilyen fiatal lányokat, mint te.
Attól függ, mi a probléma. Ha mondjuk egy éve menstruálsz, és rendszertelen, akkor felesleges ezzel nõgyógyászhoz menned. Gondolom anyukád jót akar neked, és azért nem akar orvoshoz vinni, mert nem olyan nagy a baj. Ha mégis, akkor viszont rágd a fülét. Vagy ha nagyon nem akar elvinni, akkor mond meg, hogy te elmész egyedül is. Ha nem segít neked ebben a helyzetben, akkor megoldod egyedül. Nálam ez hatott, amikor én 18 évesen elmentem, mert hónapokig nem menstruáltam. Anyukám nekem is azt mondta, hogy ne menjünk, de mondtam, hogy én elmegyek nélküle is, ha kell.
A kérdező hozzászólása: Elég sok fehér folyásom van , és kellemetlen szagú, meg hát a mensim sem olyan hude pontosan jön meg, ami suli miatt zavaró ha ott jön meg. Bár annak örülök, hogy csak 3 napig tart :D

Hogy mondjam el anyunak? :s 14/L

Szóval :).. Tegnap összejöttem egy évfolyamtársammal. Anya látta már 1-2hónapja azt mondta "helyes gyerek". Anyukámmal nem igazán szoktam megbeszélni a fiús dolgokat. Szégyenlős vagyok előtte vagy, hogy mondjam. Az még oké, hogy" anya van barátom. " de utána jönne mindenféle kérdés és azt nem igazán szeretném. Valakinek tippek? Még csak 14 éves vagyok de koromhoz képest érett! Csak értelmes válaszokat kérnék ha lehet.

Legjobb válasz: Két pont közt az egyenes a legrovidebb út,szóval neked kell nyitnod anyud felé megkímélve magad a "hülye" és kellemetlen kérdésektöl... De csak annyit mondj amennyi szükséges,ne menj túl mélyre a témában,mert a szülök olyanok mint a nyomozók:)

Két pont közt az egyenes a legrovidebb út, szóval neked kell nyitnod anyud felé megkímélve magad a "hülye" és kellemetlen kérdésektöl... De csak annyit mondj amennyi szükséges, ne menj túl mélyre a témában, mert a szülök olyanok mint a nyomozók:)
Dehogy vagy érett a korodhoz képest... akkor már rég megbeszélted volna anyukáddal.
"Még csak 14 éves vagyok de koromhoz képest érett!" Akkor tudnád a helyzetet kezelni magadtól is, és nem kérdeznél itt hülyeségeket. Amúgy milyen válaszokat vársz? Hogyan lehet egy ilyet elmesélni? O
"Még csak 14 éves vagyok de koromhoz képest érett!" Akkor tudnád a helyzetet kezelni magadtól is, és nem kérdeznél itt hülyeségeket. Amúgy milyen válaszokat vársz? Hogyan lehet egy ilyet elmesélni? Odamész, azt "anyu, van egy barátom, tudod, az a helyes gyerek, blabla..."
Hát én nem mondanám meg anyának, pont azért mert érettebb vagyok és nem szeretem ha leordítják a fejemet a nyakamról ;)
Minél elõbb mond el, mert ha sokáig halogatod és meg tudja máshogyan akkor nem fog bízni benned és a barátodban sem, így nem jó egy kapcsolatot indítani, beszélj anyukáddal és anyukád elõtt nem kell szégyenlõsnek lenned, õ is nõbõl van át ment ezeken a dolgokon, meg kellene beszélned vele mindent hiszen õ az aki tud neked segíteni. Lehet hogy kényelmetlenül érzed amikor kényes dolgokról beszéltek, de hidd el jobb ha beszéltek róla. Mondjuk kezdhetett ezzel a dologgal, hogy anya beszélnünk kell valamirõl, mert fontos... tudod az a srác akit egyszer láttál és azt mondtad helyes gyerek, hát tudod én is így gondolom és még kedves is meg...blablabla és anyukád szerintem mindenképpen rá fog kérdezni dolgokra... az a lényeg, hogy õszinte légy vele, mert a bizalom minden kapcsolat alapja.
Ha anyukád meg dicsérte a az ugymond leendõ barátodat akkor nagy baj nem lehet de ugyis fel foghatod hogy egy jo jel egyszoval nyugodtan mond meg hogy mi a.pálya.:)
Megmondod anyukádnak, hogy: "Anya, összejöttem xy-al" Innen már menni fog magától is.:)
Mond meg Anyudnak hogy összejöttem azzal a "tudod...helyes gyerekkel és olyan jól érzem magam vele, mert pl. olyan cuki és normális, segít a leckében, jókat beszélgetünk és soha sem unatkozunk....nem iszik és drogozik mint a többi gyerek stb blablabla".
mit takar hogy "összejöttetek"?
A kérdező hozzászólása: Köszönök szépen minden segítõ választ!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!