Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam anyának, hogy már szexelek (1 db)

Hogy mondjam el anyának, hogy már szexelek?

Édes anyám elég konzervatív jellem. Bár az utóbbi id?ben mintha kicsit megenyhült volna. Azt úgy gondolom annak köszönhetem, hogy közben betöltöttem a 16. életévemet. De még mindig nagyon félt. És ezt valahol meg is értem, hiszen gyedüli lánya vagyok neki... Már egy éve van egy barátom. Nagyon szimpatikus anyának is, apának is, szóval minden a legnagyobb rendben is van. Csakhogy ?k még mindig abban a tudatban élnek, hogy mi csak sétálgatunk, néha egy-egy csók elcsattan és kész... Pedig hát... igen, hozzátartozik a szex is a kapcsolatunkhoz. De ha ez itthon kiderülne, biztos, hogy kitérnének a hitükb?l... Nálunk tabu téma a szex, még sose beszéltek róla velem, s?t mitöbb, ha véletlenül egy kicsit intimebb jelenet van a tévében, már akkor is csatornaváltás van.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem,semmiféleképp sem kellene elköltöznöd otthonról ha jó a kapcsolatotok!Biztosan sejtik már ahogyan az elõzõekben is írták!Biztosan nem mersz odaállni és elmondani,ezért szerintem ha írsz anyukádnak egy levelet teljesen öszintén, hogy nem szeretnél velük összeveszni,de szereted a barátodat és már elég régóta együtt vagytok és egy ideje sexeltek is!Ha azt megengedték hogy barátod legyen akkor azt is hogy sexeljetek csak nem mondták ki!Remélem segítettem!

Szia! Szerintem, semmiféleképp sem kellene elköltöznöd otthonról ha jó a kapcsolatotok!Biztosan sejtik már ahogyan az elõzõekben is írták!Biztosan nem mersz odaállni és elmondani, ezért szerintem ha írsz anyukádnak egy levelet teljesen öszintén, hogy nem szeretnél velük összeveszni, de szereted a barátodat és már elég régóta együtt vagytok és egy ideje sexeltek is!Ha azt megengedték hogy barátod legyen akkor azt is hogy sexeljetek csak nem mondták ki!Remélem segítettem!
Szia! Ismerõs a helyzeted... Igaz nálunk nagymamámmal volt ez. És az õ szava szent volt. Szerintem az már jó dolog, hogy elfogadják és kedvelik a barátod. Én a helyedben elõször csak úgy általában próbálnám felvetni a szextémát. Hagynám, hogy elmondják, mit gondolnak róla. Aztán lehet magától adódik a többi. Nem akarlak elkeseríteni, de nem egyszerû az ilyesmi. Csak fokozatosan tudják elfogadni, hogy már "felnõttél". Szóval szerintem ne vágj a közepébe! Sok sikert!
Kedves kérdezõ. A probléma nekem is ismerõs, és csak annyit tudok modnani hogy 2 választásod van. 1. ha a párod pénzes egyed, avgy ha néha eszébe jut az de jó lenne külön élni akkor felvállalod az egészet, emgmondod nekik felnõttél enm vagy az a kisgyerek aki voltál és ha nem tetszik nekik Albérletbe összeköltöztök (persze ha eltilt) 2. tovább titkoljátok és lehetõleg ne otthon csináljátok ugy nem valószínû hogy lebuktok :) tudom ezzel nem segítettem túl sokat de ha mégis akkor örülök hogy segíthettem :)
Az elõzõ válaszhoz: 16 évesen elköltözni??? Szerintem teljesen normális, hogy anyukád félt, az egyetlen lánya vagy - mint írtad. Ha a barátod szimpatikus a szüleidnek is, akkor nincs semmi gond. Sokkal jobb, mintha a hátad mögött "fúrnák". Nem gondolod, hogy a szüleid sejtik a dolgot? Azért ha már egy éve együtt vagytok, akkor biztos õk is sejtenek valamit. Õk is voltak fiatalok. Viszont ha tényleg el akarod mondani nekik, próbáld meg kipuhatolni, hogy "mi lenne ha", azaz kb. mit szólnának? Aztán az alapján dönts, hogy mondod el ténylegesen.
Az elsõ válaszadónak érdekes elképzelései vannak! Jó hogy nem arra buzdít, hogy rögtön gyerekt is csináljatok, ami hgondolom eszetk ágában sincs! Amúgy a kérdésedre azt tudom mondani, hogy szerintem nem kell az orrára kötnöd, hogy szexeltek, egy kevésbé konzervatív szülõ se szertené tudni, vagy belegondolni, hogy valaki szeretkezik a kislányával. Szerintem ne erõltesd! Én se kötöttem soha anyuák orrára!
Szia!nekem 17 eves lanyom van, mar 1 eve van baratja, hat mi se beszellunk komojabban a szexrol , de en megkerdeztem mikor elkezdtek jarni , hogy kislanyom szolj ha ovszerre van szuksegetek en szivesen megveszem szo nelkul!azt mondta nem kell mert megveszi a fiu.Most ott tartunk hogy keszulodunk hogy elviszem a nogyogyaszhoz , fogamzasgatlot iratni!en kerdeztem ra! az en anyukam is ilyen konzervativ volt mind a te szuleid (22 eve) !es en ezert proballom inkabb igy rendezni a lanyomal a dolgokat !szerinem ha meg akarod beszelni anyukaddal kettesbe megfog erteni! , MAJD MEGLATOD KOZELEBB KERULTOK EGYMASHOZ SOK SIKERT!!
Szia.Nekem is ilyen szuleim vannak.En ugyan ennyi eves koromban kezdtem el nemi eletet elni a baratommal es nem mondtam meg mikor volt az elso, de egy ev utan anyukam kerdezett ra es csak akkro mondtam meg neki, mert o se nezte volna jo szemmel, aztan mondtam hogy kell foggamzasgatlo es azt mondta meg fiatal vagyok es fejlodom, de titokban elmentem a nogyogyaszhoz es ki irta nekem a tabit es ezt is csak egy par honap utan tudta meg, mert valahogy szoba jott.Szoval szerintem ne izgasd magad azzal hogy hogyis kellene elmondani, majd ha tema lesz rola, akkor elmondod, es azt sem kell elmondani hogy miota, amikor ra kerdeznek, mondd azt hogy kb. 2 hete keztetek es nem tudtad hogy mondd el, mert soha nem beszeltetek rola.Remelem segitettem.
Az én szüleim is ilyenek voltak.Aztán egyszer megtört a jég, és szóbakerült anyával a szex...már majdnem 18voltam.Eltelt két év, és nyíltan incselkedtünk anyával.Kellett neki egy kis idõ, h megértse, h felnõtt a lánya. Te még csak 16éves vagy.Ergo, nem hiszem, h az elköltözés jó megoldás.Szerintem várj vele.Meg legyen egyre több önálló dolgod.Fõzz egy vacsit...stb..és ha látja, h kezdesz felnõni másként fog hozzád állni.
Az elsõ válaszolóval teljes mértékben egyetértek. Nekem is ilyenek a szüleim. Ha jót akarsz, sose mondod el nekik.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha havi 120000 forint bevételetek lenne és két fő élne belőle akkor hogyan osztanátok be?

10

Volt valaki ilyen helyzete? Hogyan oldotta meg?

4 éve osszejottem a barátnommel(o akkor 18 volt,én 30)
úgy ismertem meg hogy sokáig az apjával motroztam,neki volt egy oregebb sportkocsija es azzal járt velunk (mindig apuci kicsi lánya volt,mindent megkapott az apjátol).
Mindig vad csaj volt,bulizott,minden bajba benne volt.
Anyjaval soha nem volt joba...jo pár éve nem is beszélek.
1éve meghalt az apja,megorokolte a Bécsi autoszalonját.
én is Bécsben dolgozok szoval o oda koltozott én vele mentem.De én Becs mellé inkább valami kertes házba akartam volna menni...de aztmonta h ot nem érdekli én mehetek de o Bécsbe megy panellakásba a centrumba.Az lett amit o akart.
Megkértem a kezét o simán gondolkozás nélkul NEM-et mondott.
Még mindig ugyanolyan vad mint volt bulizik,mindig belekveredik valamibe,de annyi esze van hogy nem olyan dolgokra mint régen mer apuci nem menti meg.Minden hétvégen bulizik,napkozbe meg a kutyájával foglalkozik,lényegében szarik rám...a kutyája a világon a legfontosabb neki...utána a motorja / a motorokba is mád a ízlésunk mer neki gyors motorja van nekem shopperem /
Mondtam neki hogy szeeretnék majd gyereket o csak azt monta ott a kutya. a kutya nálunk az elso...ágyban alszik oriasi dán dog...
Mit lehet tenni ilyen esetben?

10

Párommal sokat veszekszem és ilyenkor ő mindig azt mondja, hogy nem is szeretem. Mi vel bizonyítsam be, hogy ez nem igaz?

8

Összevesztem a párommal. Mivel engeszteljem ki? Én vagyok a nő.

10

Férfiak, ti visszamennétek a gyereketek anyjához az alábbi esetben?

Adott egy kapcsolat, ami romló félben volt. Srác le akart lépni, a csaj egy kis időt kért, gondolják át, közben terhes lett, amit nem közölt. A kapcsolat előtte arról szólt, mennyi pénzt tud lehúzni, a pasit semmibe nem vette, megcsalta, csak a pénz kellett. 5 hónaposan bejelenti, terhes, pasinak nem kell, megszüli, nem maradnak együtt. Addigra a pasinak már új kapcsolata lett, ami harmónikusan működött. Viszont kezdődtek a zsarolások, fenyegetések, további pénz könyörgés, amit nem kapott meg a gyerektartáson kívül. Eltelt pár év, gyerek nem épp olyan körülmények között él, ahogy kellene. Kicsi ruhákban jár, nincs rendes cipője, amiben óvodába mehetne, hisztis lett, közben anyuka továbbra is pasizik+buli+fodrász, de a gyerekruhára nincs pénz és próbálkozik vissza. Srác+családja is elmondta minden utolsónak, még a telefont sem vette fel, viszont mostanában mintha elnézné az eddigieket.
Te visszamennél egy olyan kapcsolatba, ahol kihasználtak, megaláztak, átvertek, úgy hogy látod most sem változott a helyzet??
( a történet nem rólam szól, egy nagyon kedves fiú barátomról és az ő mostani barátnőjéről, aki kicsit fél)

15

Hogyan mondanád meg az unokatesódnak, hogy nem kéne egy 14 éves lánnyal járnia?

Ráadásul a csaj 14-nek is néz ki, cseppet sem koraérett, olyan kis visszahúzódó, csendes típus. Ezzel szemben az unokatesóm 23 éves "menő focista", és nem épp a hűségéről ismerjük.

Ez csak szerintem nem normális? Hogyan közöljem velük finoman, hogy nem kéne?

9

Nem birom elviselni a kapcsolatomat? Szerintetek hogy lehet megoldani?

Barátom rengeteget dolgozik és csak vasárnap délután tudunk találkozni. Amikor meg találkozunk mindig azzal jön, hogy azt mondták neki a munkahelyén vagy otthon, mikor hol, hogy miért egy ilyen fiatal lánnyal van, meg hogy mocskos, perverz, pedofil disznó mert velem van. ( ő 20 éves én 17) A régebbi barátnői persze mind öregebbek voltak tőle és azok tökéletesek voltak a számára. Kezdem úgy érezni hogy semmi keresnivalónk nincs egymas mellett. Ha ezt szóváteszem akkor ő kiakad. Mégis mit csináljak? A fejem tetején jön ki ez az egész!

6

Ez nem undorító?

Tegnap tudtam meg, hogy haldoklik a nagymamám. Messze lakunk tőle, és várandós is vagyok, sajnos nem valószínű, hogy el tudok menni elbúcsúzni tőle. Pedig nagyon szeretnék. De most nem is ez a lényeg. Anyám viselkedése borít ki. Mikor pár éve megpróbáltam kibékíteni a nagyival, lehordott a sárga földig. Pedig a nagyi annyira szeretett volna vele megint normális viszonyt. Anyám megsértődött rá egy kis hülyeség miatt, amiben nem mellesleg a nagyinak volt igaza. (Vendégségbe volt nálunk, és a végén szóvá tette, hogy az 1 hét alatt a 13 éves húgom minden este a pasijánál aludt. Szóvá tette, de csak megjegyzés címen, még csak nem is hangosan mondta, és elintézte egy mondattal, hogy az anyámnak ezt nem lehetett volna a húgom korában.) Most meg, hogy megtudta, haldoklik az anyukája, felváltva mondogatja, hogy mit érdekli őt, hiszen sohasem szerette, és ezzel együtt azon mélázik, hogy vajon most mit fog örökölni. Persze, ha valaki ismerőssel találkozik, akkor ő a világ legszomorúbb embere, hiszen most már árva gyerek lesz, nem lesznek szülei, és zokog. (Tatim nem az ő édesapja, de ettől még nagyon szeretjük, hiszen ő a Tati.) Felfordul ettől a gyomrom, undorít a viselkedése. Remélem nem örököl semmit. Van egy öccse, remélem ő örököl mindent, már ha van mit. Mit tehetnék azon kívül, hogy lehordom anyámat a sárga földig? Mert ezt már megtettem, és semmi változás nem történt. Mit lehetne tenni, hogy rájöjjön, ez így nem jó?

3

Miért akkora dolog, hogy átmenetileg megcserélődtek a szerepek?

Eddig a párom dolgozott, én suliba jártam és közben vezettem a háztartást.
Suli után elkezdtem dolgozni (protekcióval, mert máshogy nem ment volna), alig pár hete a páromat kirúgták (kb 1 hónapja).
Most ő az aki "vezeti" a háztartást. Ez annyit jelent, hogy mire hazaérek elmosogat, vesz 1-2 apróságot (üdítő, felvágott), a többit majd együtt megvesszük. Néha főz valami egyszerűt (bolti szószból bolognait, főzeléket) vagy rendel kaját. Heti 1-2 alkalommal porszívózik. A portörlést és fürdőszoba takarítást én csinálom, mert szerinte ez az én dolgom.
Reggel 6kor indulok dolgozni, este 6 után érek haza, egész nap döglik és fekszik a párom... ami házimunkát elvégez az megvan 1-2 óra alatt.

Most teljesen fel van háborodva, hogy ő kiteszi itthon a lelkét, én meg nem értékelem. Mire hazaérek hulla vagyok, örülök ha nem alszom el állva.
Panaszkodik, hogy ő nem tudja kipihenni magát (mert én kitudom?). Az ismerősök meg azt hiszik, hogy valami hajcsár vagyok.

13

Szerintetek mi lenne a feladata a páromnak a kapcsolatunkban?

Az én házamban lakunk, az én fiamat neveljük "együtt". Napi 12 órát dolgozik, hétvégén szabad, heti kétszer konditerembe jár. Fizet nekem havi 100 ezret, de én is leteszek ugyanennyit plusz még a gyerektartást és családipótlékot is. Mindemellett sajnos rám hárul az összes házimunka, kertgondozás, gyerekről való gondoskodás, ügyek intézése, heti egyszer sütök-főzök. Hétvégén besegít amiben kell, de nem viszi túlzásba és önállóan szinte semmit nem csinál. Szerintem úgy van vele, hogy az én házam én gyermekem. Szerintetek jól van ez így? Hogy folyton dolgoznom kell ahhoz, hogy rendben menjenek a dolgok? Igy nincs időm olvasni, élni a hobbymnak és többet foglalkozni a fiammal aki 12 éves.

30

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!