Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam anyának, hogy már szexelek (1 db)

Hogy mondjam el anyának, hogy már szexelek?

Édes anyám elég konzervatív jellem. Bár az utóbbi id?ben mintha kicsit megenyhült volna. Azt úgy gondolom annak köszönhetem, hogy közben betöltöttem a 16. életévemet. De még mindig nagyon félt. És ezt valahol meg is értem, hiszen gyedüli lánya vagyok neki... Már egy éve van egy barátom. Nagyon szimpatikus anyának is, apának is, szóval minden a legnagyobb rendben is van. Csakhogy ?k még mindig abban a tudatban élnek, hogy mi csak sétálgatunk, néha egy-egy csók elcsattan és kész... Pedig hát... igen, hozzátartozik a szex is a kapcsolatunkhoz. De ha ez itthon kiderülne, biztos, hogy kitérnének a hitükb?l... Nálunk tabu téma a szex, még sose beszéltek róla velem, s?t mitöbb, ha véletlenül egy kicsit intimebb jelenet van a tévében, már akkor is csatornaváltás van.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem,semmiféleképp sem kellene elköltöznöd otthonról ha jó a kapcsolatotok!Biztosan sejtik már ahogyan az elõzõekben is írták!Biztosan nem mersz odaállni és elmondani,ezért szerintem ha írsz anyukádnak egy levelet teljesen öszintén, hogy nem szeretnél velük összeveszni,de szereted a barátodat és már elég régóta együtt vagytok és egy ideje sexeltek is!Ha azt megengedték hogy barátod legyen akkor azt is hogy sexeljetek csak nem mondták ki!Remélem segítettem!

Szia! Szerintem, semmiféleképp sem kellene elköltöznöd otthonról ha jó a kapcsolatotok!Biztosan sejtik már ahogyan az elõzõekben is írták!Biztosan nem mersz odaállni és elmondani, ezért szerintem ha írsz anyukádnak egy levelet teljesen öszintén, hogy nem szeretnél velük összeveszni, de szereted a barátodat és már elég régóta együtt vagytok és egy ideje sexeltek is!Ha azt megengedték hogy barátod legyen akkor azt is hogy sexeljetek csak nem mondták ki!Remélem segítettem!
Szia! Ismerõs a helyzeted... Igaz nálunk nagymamámmal volt ez. És az õ szava szent volt. Szerintem az már jó dolog, hogy elfogadják és kedvelik a barátod. Én a helyedben elõször csak úgy általában próbálnám felvetni a szextémát. Hagynám, hogy elmondják, mit gondolnak róla. Aztán lehet magától adódik a többi. Nem akarlak elkeseríteni, de nem egyszerû az ilyesmi. Csak fokozatosan tudják elfogadni, hogy már "felnõttél". Szóval szerintem ne vágj a közepébe! Sok sikert!
Kedves kérdezõ. A probléma nekem is ismerõs, és csak annyit tudok modnani hogy 2 választásod van. 1. ha a párod pénzes egyed, avgy ha néha eszébe jut az de jó lenne külön élni akkor felvállalod az egészet, emgmondod nekik felnõttél enm vagy az a kisgyerek aki voltál és ha nem tetszik nekik Albérletbe összeköltöztök (persze ha eltilt) 2. tovább titkoljátok és lehetõleg ne otthon csináljátok ugy nem valószínû hogy lebuktok :) tudom ezzel nem segítettem túl sokat de ha mégis akkor örülök hogy segíthettem :)
Az elõzõ válaszhoz: 16 évesen elköltözni??? Szerintem teljesen normális, hogy anyukád félt, az egyetlen lánya vagy - mint írtad. Ha a barátod szimpatikus a szüleidnek is, akkor nincs semmi gond. Sokkal jobb, mintha a hátad mögött "fúrnák". Nem gondolod, hogy a szüleid sejtik a dolgot? Azért ha már egy éve együtt vagytok, akkor biztos õk is sejtenek valamit. Õk is voltak fiatalok. Viszont ha tényleg el akarod mondani nekik, próbáld meg kipuhatolni, hogy "mi lenne ha", azaz kb. mit szólnának? Aztán az alapján dönts, hogy mondod el ténylegesen.
Az elsõ válaszadónak érdekes elképzelései vannak! Jó hogy nem arra buzdít, hogy rögtön gyerekt is csináljatok, ami hgondolom eszetk ágában sincs! Amúgy a kérdésedre azt tudom mondani, hogy szerintem nem kell az orrára kötnöd, hogy szexeltek, egy kevésbé konzervatív szülõ se szertené tudni, vagy belegondolni, hogy valaki szeretkezik a kislányával. Szerintem ne erõltesd! Én se kötöttem soha anyuák orrára!
Szia!nekem 17 eves lanyom van, mar 1 eve van baratja, hat mi se beszellunk komojabban a szexrol , de en megkerdeztem mikor elkezdtek jarni , hogy kislanyom szolj ha ovszerre van szuksegetek en szivesen megveszem szo nelkul!azt mondta nem kell mert megveszi a fiu.Most ott tartunk hogy keszulodunk hogy elviszem a nogyogyaszhoz , fogamzasgatlot iratni!en kerdeztem ra! az en anyukam is ilyen konzervativ volt mind a te szuleid (22 eve) !es en ezert proballom inkabb igy rendezni a lanyomal a dolgokat !szerinem ha meg akarod beszelni anyukaddal kettesbe megfog erteni! , MAJD MEGLATOD KOZELEBB KERULTOK EGYMASHOZ SOK SIKERT!!
Szia.Nekem is ilyen szuleim vannak.En ugyan ennyi eves koromban kezdtem el nemi eletet elni a baratommal es nem mondtam meg mikor volt az elso, de egy ev utan anyukam kerdezett ra es csak akkro mondtam meg neki, mert o se nezte volna jo szemmel, aztan mondtam hogy kell foggamzasgatlo es azt mondta meg fiatal vagyok es fejlodom, de titokban elmentem a nogyogyaszhoz es ki irta nekem a tabit es ezt is csak egy par honap utan tudta meg, mert valahogy szoba jott.Szoval szerintem ne izgasd magad azzal hogy hogyis kellene elmondani, majd ha tema lesz rola, akkor elmondod, es azt sem kell elmondani hogy miota, amikor ra kerdeznek, mondd azt hogy kb. 2 hete keztetek es nem tudtad hogy mondd el, mert soha nem beszeltetek rola.Remelem segitettem.
Az én szüleim is ilyenek voltak.Aztán egyszer megtört a jég, és szóbakerült anyával a szex...már majdnem 18voltam.Eltelt két év, és nyíltan incselkedtünk anyával.Kellett neki egy kis idõ, h megértse, h felnõtt a lánya. Te még csak 16éves vagy.Ergo, nem hiszem, h az elköltözés jó megoldás.Szerintem várj vele.Meg legyen egyre több önálló dolgod.Fõzz egy vacsit...stb..és ha látja, h kezdesz felnõni másként fog hozzád állni.
Az elsõ válaszolóval teljes mértékben egyetértek. Nekem is ilyenek a szüleim. Ha jót akarsz, sose mondod el nekik.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tehetnék, hogy végre már ne így érezzek?

Párommal lassan már 2 éve élünk együtt. Nagyon szeret engem, én is őt. Rendes ember. Tényleg nem mondhatok róla semmi rosszat. Eleinte féltem tőle, hogy ő már közel 40 éves, és még nem volt nős, és talán vannak valami furcsaságai, de eddig még nem tapasztaltam semmit, egyet kivéve, amire általában mindenki azt mondja, hogy én fogom fel rosszul, ez teljesen normális, engem mégis zavar. Gyakran mesélt a két exéről, akikkel együtt is lakott egy ideig, hogy miért vesztek össze, milyen balhék voltak, mi nem tetszett neki, miért lett vége. Majd következtek a barátnők, aztán az ismerkedések, randik, jó néhány történetet meghallgattam. Én úgy érzem, hogy sok volt a nő... ill. nekem nem kellett volna mindezt tudnom. Leültünk és megbeszéltük, hogy abba fogja hagyni, mert engem már kezd zavarni, és nem is érdekel, hogy kivel mi történt, mi van vele, kivel van, hány gyereke van. Már nem akarom tudni, hogy kikhez volt köze, mert azon kaptam magam, hogy néha kikívánkozik belőlem egy -egy olyan mondat, hogy "ma drágám kivel futottál össze, aki le akart veled feküdni?", vagy ha nézi a FB-ot, legszívesebben oda szólnék, hogy "most épp melyik nőn nosztalgiázol?" De benyelem, és ettől olyan feszültség van bennem néha, hogy legszívesebben azt mondanám, hogy hagyjon békén, nincs kedvem beszélgetni. Tudom, hogy én is hibás vagyok, nem így kéne felfogni, hiszen velem van, engem szeret, mégis akkor, mikor sokat mesélt olyan érzés alakult ki bennem, mintha én csak a haverja lennék, akivel megosztja a csajos sztorikat, és sajnálkozzunk együtt, hogy nem jött össze velük. Mikor kimentünk utoljára szórakozni, már nem bírtam cérnával, mert láttam, hogy a táncoló tömeget bámulja, és oda szóltam neki, hogy "melyiket fogjuk ma megpróbálni felszedni?" Fel volt háborodva, hogy én ok nélkül vádolom, és hogy ő már hetek óta meg sem említett senkit... Ki akarok ebből keveredni, mert szeretem, és tudom, hogy ő is nagyon szeret. Csak ezek a buta gondolatok, nagyon nehezen tudom elengedni őket. Ha van valakinek hasonló tapasztalata, szívesen olvasnék róla. Köszönöm!

12

Létezik ilyen, jogilag lehetséges? Komplett anyakönyvi kivonat csere

Szeretnék minden kapcsolatot megszakitani a családommal. Felnőtt vagyok. Lehetséges egyáltalán? Mondjuk komplett névváltozás, úgy hogy az anya név is cserélődik mondjuk egy kínálat névre?

20

Miért van az, hogy a nők már-már ki akarják harcolni maguknak, hogy a pasi elvegye őket?

11

Tegnap költöztem a páromhoz aki az öccsével lakik. A párom ma éjszakás a munkahelyén és én egyedül maradok az öccsével éjszakára. Menjek inkább anyámhoz aludni?

7

Baba mellett mennyi szabadideje marad az anyukámak?

Én olyan családban nőttem fel, ahol anyukám elment szülni és a rákövetkező 20 évben otthon volt. Se munka, se szórakozás, se barátok. De nagynéném ugyan ez. Aztán itt is olvasom, hogy anyuka nem mehet el tornázni, mert napi két órára nem lehet az apára bízni a gyereket.
Lehet önző vagyok, de én nem szeretném az egész napot a gyerekkel tölteni.
Nálatok hogy van ez pici babás (pár hónapos) anyukák? Nektek mennyi idő jut magatokra?

8

Lassan kikeszulok idegileg! Mit tegyek? Fontos!

A szuleim folyton veszekszenek egymassal, es mindig a kiabalas megy nalunk. Mar nem birom ezt, mindenen kepesek ossze kapni, komolyan nincs olyan nap hogy ne veszekednenek :( Nem merek at hivni senkit, eleg ha en hallgatom. Mar nem egyszer szoltam nekik, de ugyan ugy folytatjak. Tesom is nagyon hangosan beszel, gyulolok itt elni!

16L

6

Összeköltözés! Milyen emlékeid vannak?

Nálunk most lesz esedékes párommal az összeköltözés, és nagyon izgatott vagyok. Tudom, szinte már "elnyűtt" téma, és vissza is olvasgattam régebbi kérdéseket, de azért mégis örülnék egyrészt tanácsoknak, ha valaki tud olyat, másrészt pedig emlékeknek a saját "összeköltözős időszakotokról", kedves, és kevésbé kedves emlékeknek:)

18

Dérivári Dorottya vagy Vendéri Dorottya (Dorka)?

És ezek olyan nevek, amiket nem nagyon kifogásolhatnak a hivatalban, hogyha fel akarom venni ugye? Nincs külföldi hangzásuk és nem viseli senki.

8

Miért baj az a szülőnek, ha a gyerekük nem korán kelős típus?

A gyerek felkel, ha muszáj(ha menni kell valahova mondjuk 8ra).
De a gyerek az bagolytípus, aki nem örül a későn kelésének az pacsirta típus.

9

A Dőri Dorka béna név?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!