Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam anyának, hogy már szexelek (1 db)

Hogy mondjam el anyának, hogy már szexelek?

Édes anyám elég konzervatív jellem. Bár az utóbbi id?ben mintha kicsit megenyhült volna. Azt úgy gondolom annak köszönhetem, hogy közben betöltöttem a 16. életévemet. De még mindig nagyon félt. És ezt valahol meg is értem, hiszen gyedüli lánya vagyok neki... Már egy éve van egy barátom. Nagyon szimpatikus anyának is, apának is, szóval minden a legnagyobb rendben is van. Csakhogy ?k még mindig abban a tudatban élnek, hogy mi csak sétálgatunk, néha egy-egy csók elcsattan és kész... Pedig hát... igen, hozzátartozik a szex is a kapcsolatunkhoz. De ha ez itthon kiderülne, biztos, hogy kitérnének a hitükb?l... Nálunk tabu téma a szex, még sose beszéltek róla velem, s?t mitöbb, ha véletlenül egy kicsit intimebb jelenet van a tévében, már akkor is csatornaváltás van.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem,semmiféleképp sem kellene elköltöznöd otthonról ha jó a kapcsolatotok!Biztosan sejtik már ahogyan az elõzõekben is írták!Biztosan nem mersz odaállni és elmondani,ezért szerintem ha írsz anyukádnak egy levelet teljesen öszintén, hogy nem szeretnél velük összeveszni,de szereted a barátodat és már elég régóta együtt vagytok és egy ideje sexeltek is!Ha azt megengedték hogy barátod legyen akkor azt is hogy sexeljetek csak nem mondták ki!Remélem segítettem!

Szia! Szerintem, semmiféleképp sem kellene elköltöznöd otthonról ha jó a kapcsolatotok!Biztosan sejtik már ahogyan az elõzõekben is írták!Biztosan nem mersz odaállni és elmondani, ezért szerintem ha írsz anyukádnak egy levelet teljesen öszintén, hogy nem szeretnél velük összeveszni, de szereted a barátodat és már elég régóta együtt vagytok és egy ideje sexeltek is!Ha azt megengedték hogy barátod legyen akkor azt is hogy sexeljetek csak nem mondták ki!Remélem segítettem!
Szia! Ismerõs a helyzeted... Igaz nálunk nagymamámmal volt ez. És az õ szava szent volt. Szerintem az már jó dolog, hogy elfogadják és kedvelik a barátod. Én a helyedben elõször csak úgy általában próbálnám felvetni a szextémát. Hagynám, hogy elmondják, mit gondolnak róla. Aztán lehet magától adódik a többi. Nem akarlak elkeseríteni, de nem egyszerû az ilyesmi. Csak fokozatosan tudják elfogadni, hogy már "felnõttél". Szóval szerintem ne vágj a közepébe! Sok sikert!
Kedves kérdezõ. A probléma nekem is ismerõs, és csak annyit tudok modnani hogy 2 választásod van. 1. ha a párod pénzes egyed, avgy ha néha eszébe jut az de jó lenne külön élni akkor felvállalod az egészet, emgmondod nekik felnõttél enm vagy az a kisgyerek aki voltál és ha nem tetszik nekik Albérletbe összeköltöztök (persze ha eltilt) 2. tovább titkoljátok és lehetõleg ne otthon csináljátok ugy nem valószínû hogy lebuktok :) tudom ezzel nem segítettem túl sokat de ha mégis akkor örülök hogy segíthettem :)
Az elõzõ válaszhoz: 16 évesen elköltözni??? Szerintem teljesen normális, hogy anyukád félt, az egyetlen lánya vagy - mint írtad. Ha a barátod szimpatikus a szüleidnek is, akkor nincs semmi gond. Sokkal jobb, mintha a hátad mögött "fúrnák". Nem gondolod, hogy a szüleid sejtik a dolgot? Azért ha már egy éve együtt vagytok, akkor biztos õk is sejtenek valamit. Õk is voltak fiatalok. Viszont ha tényleg el akarod mondani nekik, próbáld meg kipuhatolni, hogy "mi lenne ha", azaz kb. mit szólnának? Aztán az alapján dönts, hogy mondod el ténylegesen.
Az elsõ válaszadónak érdekes elképzelései vannak! Jó hogy nem arra buzdít, hogy rögtön gyerekt is csináljatok, ami hgondolom eszetk ágában sincs! Amúgy a kérdésedre azt tudom mondani, hogy szerintem nem kell az orrára kötnöd, hogy szexeltek, egy kevésbé konzervatív szülõ se szertené tudni, vagy belegondolni, hogy valaki szeretkezik a kislányával. Szerintem ne erõltesd! Én se kötöttem soha anyuák orrára!
Szia!nekem 17 eves lanyom van, mar 1 eve van baratja, hat mi se beszellunk komojabban a szexrol , de en megkerdeztem mikor elkezdtek jarni , hogy kislanyom szolj ha ovszerre van szuksegetek en szivesen megveszem szo nelkul!azt mondta nem kell mert megveszi a fiu.Most ott tartunk hogy keszulodunk hogy elviszem a nogyogyaszhoz , fogamzasgatlot iratni!en kerdeztem ra! az en anyukam is ilyen konzervativ volt mind a te szuleid (22 eve) !es en ezert proballom inkabb igy rendezni a lanyomal a dolgokat !szerinem ha meg akarod beszelni anyukaddal kettesbe megfog erteni! , MAJD MEGLATOD KOZELEBB KERULTOK EGYMASHOZ SOK SIKERT!!
Szia.Nekem is ilyen szuleim vannak.En ugyan ennyi eves koromban kezdtem el nemi eletet elni a baratommal es nem mondtam meg mikor volt az elso, de egy ev utan anyukam kerdezett ra es csak akkro mondtam meg neki, mert o se nezte volna jo szemmel, aztan mondtam hogy kell foggamzasgatlo es azt mondta meg fiatal vagyok es fejlodom, de titokban elmentem a nogyogyaszhoz es ki irta nekem a tabit es ezt is csak egy par honap utan tudta meg, mert valahogy szoba jott.Szoval szerintem ne izgasd magad azzal hogy hogyis kellene elmondani, majd ha tema lesz rola, akkor elmondod, es azt sem kell elmondani hogy miota, amikor ra kerdeznek, mondd azt hogy kb. 2 hete keztetek es nem tudtad hogy mondd el, mert soha nem beszeltetek rola.Remelem segitettem.
Az én szüleim is ilyenek voltak.Aztán egyszer megtört a jég, és szóbakerült anyával a szex...már majdnem 18voltam.Eltelt két év, és nyíltan incselkedtünk anyával.Kellett neki egy kis idõ, h megértse, h felnõtt a lánya. Te még csak 16éves vagy.Ergo, nem hiszem, h az elköltözés jó megoldás.Szerintem várj vele.Meg legyen egyre több önálló dolgod.Fõzz egy vacsit...stb..és ha látja, h kezdesz felnõni másként fog hozzád állni.
Az elsõ válaszolóval teljes mértékben egyetértek. Nekem is ilyenek a szüleim. Ha jót akarsz, sose mondod el nekik.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hazudtam a szüleimnek a párom családjáról, most mit tegyek?

Pontosabban nem is hazudtam csak nem mondtam el nekik, hogy milyenek a párom szülei, családja.
Apukám az átlaghoz képest mondhatjuk, hogy gazdag, anyukám is hasonlóképpen, már elváltak.
Még a főiskolán ismertem meg a párom és most lesz az esküvőnk.
Apu felesége szervezte az esküvőt, mi Olaszországban voltunk az utóbbi 2 évben, apu egyik cégénél kapott munkát a párom, én készültem a felsőfokú nyelvvizsgámra, tanultam.
A párom szülei, édesapja sokat iszik mondhatjuk hogy sajnos alkoholista, az édesanyja is iszik de nem annyit mert van egy húga a páromnak 16 éves akiről gondoskodnia kell így eljárógat dolgozni takarít vagy ami éppen van. Ezenkívül van két idősebb testvére is nővére aki férjhez ment, és egy bátya aki megnősült és négy gyereke van de nem dolgozik, iszik, és a gyerekek után járó pénzből alkalmi munkájából élnek.
A párom néha küld pénzt nekik a fizetéséből, szerettem volna segíteni én is de nem engedi és ez miatt volt is egy nagy veszekedés. Szerettem volna ha a húga hozzánk költözik és ide Budapestre járna iskolába.
Szóval apu erről mit sem tud, és nem tudom hogy mondjam el neki, mert szeretem imádom, de ő pont az ellentétem, félek hogy nagyon ki
fog akadni. Anyu tudta már az elején is, de ő is azt tanácsolta apunak egyenlőre ne szóljak, mert el üldözte volna a párom.
Nagyon szeretem a vőlegényem, ha választanom kell közte és apu között Õt választanám.

9

Honnan tudhatom ha egy gazdag helyes, közép korú férfi csak szexet akar és nem komoly kapcsolatot?

13

A barátom megbántódott, mert nem akarom az unokaöccseit pesztrálni. Kinek van igaza? Önző vagyok?

Megbeszéltük, hogy ma megyünk falat mászni, erre nemrég írt, hogy vigyük már a 2,5 és 5 éves unokaöccseit is, ami azt jelenti, hogy ők rohangálnak körbe-körbe, mindenkit idegesítenek, öltözéskor nem hajlandóak kimászni a szekrényből meg ilyenek. (Egyszer már voltunk velük.) Persze mi egy percet sem tudnánk mászni. Mondtam neki, hogy én ezt most kihagyom, de az van, hogy akkor ő sem tud menni, mert egyedül nem vállalja be őket. Szóval megkaptam, hogy nem ezt várta volna, mert a gyerekek azóta is könyörögnek, hogy vigyük őket megint, és tök csalódott volt.
Nekem ráadásul vizsgáim lesznek 2 hét múlva, ezért kikapcsolódásként akartam egy kicsit sportolni, nem óvónénit játszani neveletlen gyerekekkel. (Ezt nem így mondtam neki!)

11

Van olyan rokonod, ismerősöd akit 10+ évre lesitteltek?

Mennyit kapott pontosan, mit csinált?

2

Probléma a közös gyerekfelügyelet miatt: ti mit tennétek?

12 éves a lányunk, 5 éve váltunk el. Kezdetektől közös felügyelet van, heti 1-2 éjszakát az apjánál alszik, hétvégék szünetek kb felesben, megbeszélés szerint.
Nem fizetett gyt-t, főleg én vettem a lányoknak a ruhát, tanuláshoz kötödő dolgokat, ő meg a játékokat, nem feltétlenül szükséges dolgokat, aztán utólag kifizettük egymásnak a felét.

Most van egy új barátnője, azóta mindenbe beleköt amit veszek a gyereknek. Szerinte minden felesleges, lehetne olcsóbbat stb. Az iskolakezdésbe egy fillért nem adott. Õ maga már nem is vesz semmit. Emellett a lányunk nem is nagyon alszik ott, mert az új barátnő állítása szerint piszkálja, nem érzi ott jól magát.

Arra gondoltam, hogy kérném a teljes gyerekfelügyeletet, a láthatást nem korlátoznám, viszont kapnék gyerektartást.
Nagyon szemét dolog lenne tőlem?

13

Mit vigyek szülinapjára?

Barátom nővérének lesz.1 éve ismerem,nemrég ment férjhez,szombaton este megyünk vacsira,de nincs kimondva,hogy szülinapja,hanem régóta tervezett sütögetés :D Mivel tényleg mindene megvan,így nemtudok mit venni..Nagyon szereti a ferreró rochét,és baelis italt..erre a kettőre gondoltam.Gáz ilyet adni vagy agyaljak máson?

3

Ti mennyire ítéltek első látásra?

A kérdés bennem a tegnapi nap után vetődött fel..

sokszor szoktam egy kisfiúra vigyázni ( szomszédaink gyereke) nagyon jó a kapcsolatunk a kissrác bír engem már amennyire egy egy éves fiú bírhat valakit.. na mindegy a sztori lényege az,hogy tegnap szinte egész délután velem volt a fiú és gondoltam leviszem a parkba játszótérre stb.. és odajött hozzám egy középkorú nő és megkérdezte,hogy hány óra van? megnéztem és szépen válaszoltam neki, erre tök pofátlanul beszólt,hogy legalább az órát tudod használni ha már védekezni nem tudsz..
csak lestem,hogy úristen idáig süllyedt a világ..

szóval felmerült bennem a kérdés, hogy vajon tényleg ennyire első látásra ítél az emberek nagy része?

16L

31

Mivel lepjem meg a párom költözése alkalmából?

A párom elköltözik a szomszédos országba munka miatt, most lesz először külön a szüleitől. Szeretném meglepni valamivel, ami személyes és eszébe juttat engem/minket. Közös fotót kihúzva. Van valami jó tippetek?

3

Szeretnék a nevemhez plusz egy nevet. Milyen indoklást írjak?

A a vezetéknevem és a keresztnevem után szeretnék még egy keresztnevet. Hogy kell indoklást írni? Nincs esetleg minta a neten?/én nem találtam..

4

Jogosan várja ezt el tőlünk a párom exe? Csak akkor hozhatjuk el láthatásra a gyerekeket, ha külön szobájuk lesz?

A párom elvált és minden második hétvégén lehetnek nála a gyermekei. A volt felesége viszont addig nem engedi el hozzánk a gyerekeket, amíg nem biztosítunk nekik külön szobát.
Egy 3 szobás lakásban lakunk, az egyikben mi vagyunk, a másodikban a lányom, a harmadikban pedig a testvérem.

24

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!