Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam anyának, hogy már (18 db)

Hogyan mondjam anyának hogy szeretnék már szorteleniteni?

A szortelenites nalunk nem mondom hogy tabu de nem szoktunk róla beszelni.anya nem kérdezi én meg nem mondom.a honaljam már kb 1eve borotvalom viszont a kezem, lábam nem akarom borotvalni mert tudom hogy csak rosszabb lesz.én jelenleg leginkább a kozmetikust preferalnam és a gyantat.viszont nem tudom hogy hogy menjek oda anyahoz ezzel.jó most lehet hülyének neztek de ez nekem akkor is kellemetlen.jó fej és nagyon remélem hogy meg fog érteni így 14evesen.bar azt is kinezem belõle hogy azt mondja meg kicsi vagyok.

Legjobb válasz: Nem nehéz a lábad magadnak gyantázni, a kezedhez kellhet segítség, de nem egy nagy valami. Anyukád hogyan szõrtelenít? Ha kozmetikusnál, elmehetnél vele. Ha magának, megkérhetnéd, hogy segítsen. De õszintén, akármilyen tanácsot adhatunk, de végül neked kell majd beszélned vele.

Nem nehéz a lábad magadnak gyantázni, a kezedhez kellhet segítség, de nem egy nagy valami. Anyukád hogyan szõrtelenít? Ha kozmetikusnál, elmehetnél vele. Ha magának, megkérhetnéd, hogy segítsen. De õszintén, akármilyen tanácsot adhatunk, de végül neked kell majd beszélned vele.
14 évesen már magadnak is le tudod gyantázni, habár megvenni a cuccokat hozzá pénzbe kerül, szóval mondd el mit szeretnél, szerintem megérti, 14 évesen már természetes hogy szõrteleníteni akarsz, nem vagy már kisgyerek.
ugyanebben a cipõben járok:D de valamikor neki kell vágni

12 éves lány vagyok és mg nem jött meg a menstruációm. Az osztályból már 5 lánynak megjött csak nekem nem. És ha meg is fog jönni nem tudom hogy mondjam el anyának. Már meg kellett volna jönnie nem?

Legjobb válasz: ilyenkor már általában meg szokott jönni a lányoknak, de nekem volt egy osztálytársam, 13 és fél évesen jött meg neki :D tehát semmi gond, neked is meglesz

ilyenkor már általában meg szokott jönni a lányoknak, de nekem volt egy osztálytársam, 13 és fél évesen jött meg neki :D tehát semmi gond, neked is meglesz
ne aggódj! :) nem jó dolog, ne várd ennyire :) ) nekem 13 évesen jött meg (anyukámnak is egyébként, kérdezz rá hogy anyukádnak mikor). Egyszerûen megmondtam anyunak hogy megjött. Õ örült neki, én nem nagyon:D 16 éves korodig bármikor megjöhet, addig nem kell orvoshoz menned:) 16/L
Nem verseny ez a rohadt mensi fogjátok már fel, majd mikor kb. felfordultok a görcsöktöl, akkor tegyétek össze a két kezetek, bár még ne jött volna meg. Úgy várjátok komolyan, mint valami isteni csodát, hát nem ettõl lesztek nagylányok, annyit jelent csak, hogy biológiailag képesek vagytok már teherbe esni. Ennyit és nem többet. Amúgy meg szar napokon át görcsölni és majd egy hétig a vérzéssel kínlódni. De nyugodtan várd, tényleg...
Semmi gond, az a lényeg, hogy 16 éves korodig megjöjjön. Ne várd ennyire, nincs benne semmi szerethetõ :) Ez nem verseny, nem kell mások szervezetéhez hasonlítanod a sajátodat.
Nincsen semmi bajod, ez teljesen normális. Majd ha 16 éves korodig nem jön meg akkor van baj. 1 max 2 éven belül te is menstruálni fogsz. Kérdezd meg anyukádat neki mikor volt az elsõ, kb neked is akörül fog.
Egyáltalán nem kell még megjönnie. Anyukád pedig nõ, õ is menstruál, tudja mi az, emiatt nem kell elõtte zavarban lenned!
Semmi gond. Ne azt nézd, hogy a többi lány már menstruál, mert mindenki más ütemben fejlõdik. Õk sem értékesebbek semmivel azért, mert menstruálnak, és Te sem vagy kevésbé jó és értékes, mert még nem menstruálsz! Egyébként 16 éves korodig nem is kell aggódnod! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Ne törõdj a sok okostojással aki oktat most, mert bizony a te korodban õket is megette a fene, hogy mikor lesz már "nagylány", csak most már elfelejtették azt. Semmi gond sincs egyébbként, 16-17 éves korodig teljesen normális, bármikor is jön meg.
Nekem is késõbb jött meg mint a többi lánynak. Utolsók között voltam és a "barátaim" piszkáltak miatta. Aztán egyszer sétáltam és fájt a hasam majd itthon wc közben vettem észre, hogy megjött. Mondtam itthon még elõtte hogy nagyon fáj a hasam és csak simán kinyögtem hogy megjött. Eléggé utálom ezt a témát és nemszeretek ilyenekrõl beszélgetni. Magamban én is váram hogy megjöjjön hiszen rosszul esett és aggódtam. Viszont ha megfog jönni neked is és esetleg te is a görcsölõs fajta leszel akkor viszont rossz lesz mert nem kellemes érzés. Úgyhogy azért mert neked még nem jött meg nem kell, hogy izgulj még van idõd mert ez változó. Van akinek 10 éves korban de van akinek csak 16 évesen jön meg elõször. Ha viszont ez után se akkor elkell menni orvoshoz. 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

3éve van párom! És szeretném ha már aludhatnánk egymásnál mert már elég komoly kapcsolat ez! Mit mondjak anyának hogy álljak elé? Félek ha mondanám akkor hallhatnám ezeket a csunya dolgokat!

Szerintem anya még azt sem szeretné hogy lefeküdjünk mivel akkor mondaná Kicsit restelem a dolgot mert sokszor szokott lek*rvázni pedig nem vagyok az!

Legjobb válasz: elõzõ vagyok, szerintem anyukád csak védeni akar a csalódástól, szeretné, ha te még mindig az õ pici kislánya lennél, aki sajnos mér nagylány lett :)

16 voltam amikor anyu ezt megengedte nekem. Szerintem ülj le vele és õszintén mond el neki mit szeretnél. Ha ellenzi kérdezd meg hogy miért és érvelj ellene. :)
elõzõ vagyok, szerintem anyukád csak védeni akar a csalódástól, szeretné, ha te még mindig az õ pici kislánya lennél, aki sajnos mér nagylány lett :)
Lehet jobban venné ha õ aludna nálatok és akkor szemmel tarthatna. Hány éves vagy?
Fokozatosan kell anyut rászoktatni. Ha már volt olyan, hogy késõ estig volt nálad, akkor ezt egyre jobban ki kell tolni. Eleinte csak egy-két órácskát alszik nálad, majd anyunak is természetes lesz, hogy veled alszik.
18 leszel, szerintem már igazán engedhetne, fõleg, ha nagyon szereted õt :)
hány éves vagy? mert 13 éves gyerekemnek én sem engedném... :)
Ahogy látom az utolsó válaszoló sem tegnap volt "elsõ bálozó" a prûd idióta hozzáállásával.
Szerintem igaza van anyukádnak. Azonkívül, hogy biztos nem tartja helyesnek, anyagi téren se mindegy, hogy plusz egy fõ fürdik, vacsorázik, reggelizik nálatok. Arról nem is beszélve, hogy egy idegenhez kellene alkalmazkodniuk, ami azért valljuk be nem éppen az ember álma(gondolj bele, ha anyukádék elvállnának és egy neked idegen pasi aludna anyukáddal, reggel várnod kellene a fürdõ elött rá, megissza a kávédat stb...nem kellemes Szerintem együttaludni majd a közös ágyban kell.
Jézus Mária, nem gondoltam, hogy vannak még ilyen nõk mint a 15: 54-s. Remélem, hogy fajtájának utolsó képviselõje. Kérdezõ sajnállak:(:(:( Anyukád miért nem akarja, hogy veled aludjon? Kifogása lehet a fiú ellen ? Na meg az azért elgondolkodtató, hogy anyukád lek urváz? Azt miért teszi? Ha a megbeszélés nem járható út, akkor nem nagyon van megoldás, 18 évesen el lehet költözni...
Pont ezt mondja az idióta prûd hozzászóló. Te is az vagy talán? Én megértem a prûd hozzászólót, 35 évemmel nem a középkorban nõttem, de én sem vittem volna a szüleim nyakára estére meg reggelre a párom. Egyszerûen azért, mert az én drága, kedves szüleim nagyokat néztek volna, és nem szívesen alkalmazkodtak volna a saját lakásukban. Egyebekben a csillagokat is lehozták volna nekem az égrõl. 20 évesen férjhez mentem. A nászéjszakán már a saját közös lakásunkban voltunk. Addig meg otthon aludtunk mindketten. Én veletek ellentétben tiszteltem a szüleim nézeteit annyira, hogy ne okozzak nekik megütközést, még ha nem mindennel értettem is egyet. Mondhatjátok, hogy nekem könnyû volt, hisz álom szüleim voltak...
Kérdezõ: szerintem is lázadj. 3 év kapcs az elég komoly. Ennyi idõ alatt biztos sikerül anyukádnak nagyjából megismernie a barátod, nyugodtan engedhetné, hogy együtt aludjatok. Lehetséges hogy nem bízik benne és a "balesetet" szeretné elkerülni. Gyõzd meg arról hogy komoly a kapcsolatotok, megbízol benne, stb
talán azért nem tudja neki a fiú megteremteni a lehetõséget hogy közös ágyuk legyen... mert nincs pénze! Mert manapság 22 évesen mindenki tanul... Én legalábbis nem ismerek olyan embert akinek lenne külön lakása ilyen fiatalon... kérdezõnek: lázadj.
A kérdező hozzászólása: Hogy jösz te ahozz hogy leribizz itt bárkit! Ja igy van mindenki házasodjon össze és lakjanak együtt csináljanak gyreket majd váljanak el! Persze mien felfogás ez! Ha valaki komolyan férjet akar akkor az nem fog vele 3év de de még 5év után se gyereket szülni mert hamar meg lehet unni a másikat és nem magamról beszélek!Kár hogy mi nem tilthatunk ki embereket!Mert téged egy az egybe kitiltottalak volna már az elsõnél is!Ha ilyen vagy nem kell válaszolni
Ott agond, hogy gõzötök sincs arról, hogy mit jelent az, amit írtok(nézzétek meg mit jelent az, hogy prüd) Egyébként igen, régen voltam elsõáldozó, viszont én a barátommal 19 évewsen összeköltöztem egy albérletbe, eszem ágában nem volt a szüleim nyakára hozni, mitöbb nekem odamenni élõsködni a szülei nyakára. Pláne nem akartam hazacipelni pár hét ismeretség után semmilyen pasit sem. Én már akkor is tudtam felelõsségteljesen viselkedni/gondolkodni. Ti meg röhejesek vagytok, itt rinyáltok, mint a csecsemõk, miért is venne felnõttszámba benneteket bárki is? Ja, ha a pasitok annyira imád benneteket, miért is nem teremti meg a feltételeket ahhoz, hogy együtt lakjatok? Mert azok a fiuk is csak kis ribiknek néznek beneteket, akikhez tök jó éjszaka befeküdni, aztán ennyi elég is belõletek.Hát igen erre vagytok valók.
14:15 vagyok. Sztem ha ezt elmondanád anyukádnak, hogy igazán örülhetne hogy ilyen barátod van, és hogy értse már meg hogy 18 évesen már nyugodtan nála aludhatnál. V anyukád csak esküvõ után aludt elõször férfival? Ha igen, és õt is így nevelték, akkor nehezebb lesz vele megértetni, de mondd meg, hogy ez már nem a középkor... Ha nem ért a szóból, akkor meg ne törõdj vele! Mondd azt, hogy te próbáltál értelmesen beszélni, és ha en ház nem! ÉS csakazértis elmész a abarátodhoz, és ott alszol. Sok mindent nem tud majd cisnálni anyukád, max 1-2 napig duzzog...
A kérdező hozzászólása: 22éves nekem mindent megad amit egy fiu tud rendszeresen dolgozik imád
Hát ha 18 évesen nem engedik hogy egy barátnõdnél aludj, akkor vagy rosszul hazudsz vagy ott komoly baj van...
A kérdező hozzászólása: Hát ezzel az a baj hogy mondtam már hogy a barátnõmnél alszok és nem engedte meg!
Utsó válaszoló vagyok, azért annyiban módosítanom kell a hozzászolásom, hogy a barátod hány éves? Mert ha egy 30 éves bûnözõ mondjuk akkor azért megértem anyukádat, hogy nem akarja sûrûn látni :D
Te jó ég milyne prûd emberek vannak... Meg különben is milyen anya az olyan aki lek.rvázza a lányát? Ahhoz képest hogy azt mondják elfajul az ifjúság úgy látom a szülõk is egyre rosszabbak. Na bocs nem sértegetni akraom a szüleidet de sztem ezt ne hagyd annyiban... Vagy azt akarod hogy még 35 éves korodban is anyukád mondja meg, h mikor mit csinálhatsz? Mer ismerek ilyeneket... De az ilyen szülõkkel a legjobb meghagyni õket boldog tudatlanságban, mondd azt hogy egy barátnõdnél alszol, ha meg lelkiismeretfiurdalásod lenne, akkor gondolj arra hogy õ meg lek.rvázta a saját lányát, ráadásul teljesen indokolatlanul (szerintem). Vagy legyél kicsit makacsabb... mindnekinek van olyan idõszaka, amikor lázad...
A kérdező hozzászólása: De azt meg lehet azért nem engedi hogy õ aludjon nállunk mert kicsi a házunk
A kérdező hozzászólása: 17és fél lehet azt fogjátok mondani hogy gyerek vagyok és jólteszi hogy nem engedi meg!De most hány olyan csaj van aki több ... fogott mint kilincset nekem pedig õ volt az elsõ!
18-ig felejtõs

Mit mondjak a barátnőmnek, hogy elmondja az anyjának hogy már nem szűz?

Az a helyzet, hogy szeretném ha elmondaná a szüleinek(speciel az anyjának) hogy már vagy fél éve nem sz?z, és szeretném ha gyógyszert is szedne. Õ azt mondja, hogy csak akkor fog gyógyszert szedni, hogy ha az anyja azt mondja hogy szedjen, viszont mivel nem tudja hogy a lánya már nem sz?z, így ez ördögi kör. Hogyan késztessem arra,hogy elmondja otthon?(elég rossz a kapcsolata a szüleivel).

Legjobb válasz: neki kell meghozni a döntést ne erõltesd nehogy te legyél a rossz

neki kell meghozni a döntést ne erõltesd nehogy te legyél a rossz
"és szeretném ha gyógyszert is szedne." Majd ha õ szeretne, akkor szedjen. Ez nem egy olyan dolog, amirõl a férfinak kell dönteni. Mégis csak az õ teste, nem gondolod?
Egyrészt ha fél éve együtt vagytok, és már nem is vagytok olyan hûû de fiatalok, szerintem az anyja levágja, hogy már nem szûz a lánya. Szerintem. Abban tényleg igazuk van a kommentelõknek, hogy ne erõltesd rá a gyógyszert, viszont az, hogy ne tömd minden fajta méreggel egy nagy fa**ság. Azért van elõtte komoly orvosi kivizsgálás, hogy az a szervezet számára ne méreg legyen. Lehet, hogy nem vitaminbogyó, de biztosan nem méreg. És szerintem ha megbeszélitek, biztosan el fogja mondani az anyunak, nincs ebben semmi olyan dolog, amit szégyelni kellene.
Nehogy már mérget tömjön magába amiatt, mert te nem vagy hajlandó feltenni a kotont a kukacodra. Önzõ bunkó, csak neked legyen jó, a többi nem számít, ugye?
"Azért van elõtte komoly orvosi kivizsgálás, hogy az a szervezet számára ne méreg legyen" Sajna elég ritka a normális orvosi kivizsgálás. Általában még vérvételre sem küldik el a nõket elõtte. Persze ez az orvosok hibája. De sok nõ is úgy van vele, hogy legalább megússza a kellemetlenséget, és örül neki, hogy meg sem vizsgálja az orvos, csak írja a tabit. Egyébként a kivizsgálásokkal is csak azt nézik meg, hogy vki alkalmas-e a szedésére. Azt nem fogja elõre tudni az orvos, hogy meghízik-e tõle, lecsökken-e a libidója, hüvelygombás lesz-e...
te egy 17 éves lánynak gyógyszert adnál? olyan hormonmennyiség ez egy fejlõdõ szervezetnek, hogy el se hinnéd. micsoda önzés. gratulálok a felfogásodhoz. a családjához meg semmi közöd nincsen.
a fogamzásgátlóra ne kényszerítsd. milyen már az. majd akkor szedi, ha orvos elõírja. meg minek akarsz beleszólni a családi kapcsolatába? neked ahhoz semmi közöd.
17 évesen az ember ilyen szempontból már nem fejlõdõ ember... NÕGYÓGYÁSZ mondta. Én a barátom kedvéért kezdtem szedni, mondta, hogy mennyivel jobb lenne próbáljuk ki. Persze én is kíváncsi voltam. Mondjuk nálam ez édesanyámtól függetlenül történt. Õ nagyon nem akarta de saját pénzembõl kifizettem, elmentem. A nõgyógyász nagyon rendes volt (mondjuk magán és annyi pénzért...) de kérdeztem, hogy a hormonok stb. egyrészt ezekbe már alig van másrészt ekkor már simán kezdhettem szedni (18 voltam). Szerintem ha õ azt mondja neked, hogy ez az anyjától függ az rég rossz. Ennyi idõs fejjel ha már szex meg minden akkor legyen ebben is önálló, hozzon önálló döntést. Szerintem ez nála inkább csak egy kifogás... már bocsi.
A kérdező hozzászólása: "Nehogy már mérget tömjön magába amiatt, mert te nem vagy hajlandó feltenni a kotont a kukacodra. Önzõ bunkó, csak neked legyen jó, a többi nem számít, ugye?" A jó K anyucid az önzõ bunkó...Akkor is használnák kotont, csak nem mind1 ha kiszakad akkor kell e a tabi, olyan nagy hormonmennyiségû vagy nem -.-' A normális válaszokat meg köszi:)

Már nagyon szőrös a lábam és nem tudom anyának hogy mondjam meg hogy valahogy leszedessem segítene ebben valaki?

Legjobb válasz: állj oda elé és mondd ezt: "Anya, az a helyzet hogy már x éves vagyok, eléggé nõ a szõr a lábamon, és nem szeretnék nyáron így kimenni a strandra/rövidnadrágban lenni. tudnál nekem segíteni, hogy megtaláljuk a legmegfelelõbb módot a lábam szõrtelenítésére?" tuti megérti :)

állj oda elé és mondd ezt: "Anya, az a helyzet hogy már x éves vagyok, eléggé nõ a szõr a lábamon, és nem szeretnék nyáron így kimenni a strandra/rövidnadrágban lenni. tudnál nekem segíteni, hogy megtaláljuk a legmegfelelõbb módot a lábam szõrtelenítésére?" tuti megérti :)
vagy indokként mond azt hogy ciki tesi órán rövid nadrágban lenned, szõrös lábakkal....Tuti megérti azt is...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépeen :)
Csord el a borotváját és borotváld le :)

Hogy mondjam el anyának, hogy ne próbáljon meg "lebeszélni" a srácról, mert már együtt vagyok vele?

Régen szerelmes voltam egy nálam 1 évvel idősebb srácba,de tudtam,hogy nála semmi esélyem,mert ő elég menő és sznob(a szülei gazdagok) és köztudott,hogy egyetlen barátnőjével sem jár 2 hétnél tovább és elég sok lánnyal lefeküdt már és drogozik. Õ elment a sulinkból egy gimibe és én teljesen elfelejtettem,már nem érdekelt.De mikor szeptemberben én is elkezdtem gimibe járni(ugyanabba,amelyikbe ő jár),akkor újra ugyanúgy éreztem,mint régen. 6 és fél hónapja együtt vagyunk,de anya azt hiszi,hogy csak tetszik a srác és próbál ellene hangolni...Minden rosszat elmondott már róla és nem tudom,hogy mondjam el neki,hogy együtt vagyok a sráccal és szeretjük egymást. Anyának szeretném először elmondani,mert apa még nehezebb eset lesz. 15L

Legjobb válasz: hány éves vagy?Én úgy gondolom ha drogozik akkor szíved ügye szívjatok együtt...anyádnak igaza van hagyd ott apádnak el se mond mert agyon veri a srácot ha már meg volt a "dolog" hidd el ott kell hagynod....(gyere hozzám cica ;D) viccelek... :D hagyd ott azt komolyan gondolom

hány éves vagy?Én úgy gondolom ha drogozik akkor szíved ügye szívjatok együtt...anyádnak igaza van hagyd ott apádnak el se mond mert agyon veri a srácot ha már meg volt a "dolog" hidd el ott kell hagynod....(gyere hozzám cica ;D) viccelek... :D hagyd ott azt komolyan gondolom
Miért akarsz egy olyan fiút aki drogozik /és sznob/? Már az elsõ dolog kizárná, hogy foglalkozzam vele. Ne keresd a bajt. Anyudnak igaza van.
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok, õ 16. Nem akarok szakítani vele, mert imádom és õ is szeret. Nem drogozik olyan keményen, nincs beállva egész nap. Nem tudom elmondani, hogy pontosan miért szeretem.De nagyon szeretjük egymást és nem tudom elképzelni jelenleg az életemet nélküle. Anya csak a rossz tulajdonságait mondogatja mindig, nem tudja, hogy milyen igazából a barátom.
ha ennyire õrülten szeretitek egymást, akkor legalább embert csinálj belõle, hogy a drogról lejöjjön, ne legyek 20 éves kora elõtt egy roncs... sajnos ez nem menõ dolog, meg olyan hogy valaki szereti a kelkáposztát vagy a sört, hanem sokkal neccesebb...
A sznobizmus az hagyján, a drogosság a nagy baj!

Hogyan mondjam meg az anyamnak h mar nem vagyok szuz?

a baratomal 7 honapja egyut vagyunk es nagyon szeresuk egymast es egy este le fekudtem vele o azt mondja h nem vedte el de h lehet ezt nem tudom valaki meg irna a valaszt

Legjobb válasz: Anyád vagyok. Szomorú hogy ezt itt kellett megtudnom. 20 év szobafogság.

Anyád vagyok. Szomorú hogy ezt itt kellett megtudnom. 20 év szobafogság.
sehogy
sehogy, ez a te dolgod és magánügyed, nem tartozik anyádra, se másra. ha lefeküdtél vele akkor elvette a szüzességed... ehh
Nem tudom, hány éves lehetsz, de a helyesírásod, szókincsed és fogalmazásod alapján 7-8 lehetsz... :[ Na, mesélj : mi történt a homokozóban? :-P
Szeretnék neked segíteni, de fennakadt a szûrõmön a kérdésed a fogalmazási hibák miatt (Helyesírást már nem is figyelek mostanában...). Ezért elõször is feltennék egy apró, talán indiszkrét kérdést: MIVAN??? :D Ha betette a kukacát, akkor persze, hogy nem vagy szûz. Úgy lehet ez, hogy a barátod egy rendkívül éretlen, nagyszájú kamasz hülyegyerek, te pedig valószínûleg maximum 14 éves vagy. Remélem, hogy legalább gumit húztatok...
Így: Szia anya, nem vagyok már szûz.
Nemsokára meg majd jön a kérdés. "Megszakításos módszerrel védekeztünk és a hasamra verte de lehet, hogy lefolyt, lehetek terhes?" :/ Amúgy, ha már volt benned a farka, akkor nem vagy szûz. Ez van.
"Anya.Már nem vagyok szûz" ehh ehh ehh:D

Hogy mondjam el anyának, hogy már szexelek?

Édes anyám elég konzervatív jellem. Bár az utóbbi id?ben mintha kicsit megenyhült volna. Azt úgy gondolom annak köszönhetem, hogy közben betöltöttem a 16. életévemet. De még mindig nagyon félt. És ezt valahol meg is értem, hiszen gyedüli lánya vagyok neki... Már egy éve van egy barátom. Nagyon szimpatikus anyának is, apának is, szóval minden a legnagyobb rendben is van. Csakhogy ?k még mindig abban a tudatban élnek, hogy mi csak sétálgatunk, néha egy-egy csók elcsattan és kész... Pedig hát... igen, hozzátartozik a szex is a kapcsolatunkhoz. De ha ez itthon kiderülne, biztos, hogy kitérnének a hitükb?l... Nálunk tabu téma a szex, még sose beszéltek róla velem, s?t mitöbb, ha véletlenül egy kicsit intimebb jelenet van a tévében, már akkor is csatornaváltás van.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem,semmiféleképp sem kellene elköltöznöd otthonról ha jó a kapcsolatotok!Biztosan sejtik már ahogyan az elõzõekben is írták!Biztosan nem mersz odaállni és elmondani,ezért szerintem ha írsz anyukádnak egy levelet teljesen öszintén, hogy nem szeretnél velük összeveszni,de szereted a barátodat és már elég régóta együtt vagytok és egy ideje sexeltek is!Ha azt megengedték hogy barátod legyen akkor azt is hogy sexeljetek csak nem mondták ki!Remélem segítettem!

Szia! Szerintem, semmiféleképp sem kellene elköltöznöd otthonról ha jó a kapcsolatotok!Biztosan sejtik már ahogyan az elõzõekben is írták!Biztosan nem mersz odaállni és elmondani, ezért szerintem ha írsz anyukádnak egy levelet teljesen öszintén, hogy nem szeretnél velük összeveszni, de szereted a barátodat és már elég régóta együtt vagytok és egy ideje sexeltek is!Ha azt megengedték hogy barátod legyen akkor azt is hogy sexeljetek csak nem mondták ki!Remélem segítettem!
Szia! Ismerõs a helyzeted... Igaz nálunk nagymamámmal volt ez. És az õ szava szent volt. Szerintem az már jó dolog, hogy elfogadják és kedvelik a barátod. Én a helyedben elõször csak úgy általában próbálnám felvetni a szextémát. Hagynám, hogy elmondják, mit gondolnak róla. Aztán lehet magától adódik a többi. Nem akarlak elkeseríteni, de nem egyszerû az ilyesmi. Csak fokozatosan tudják elfogadni, hogy már "felnõttél". Szóval szerintem ne vágj a közepébe! Sok sikert!
Kedves kérdezõ. A probléma nekem is ismerõs, és csak annyit tudok modnani hogy 2 választásod van. 1. ha a párod pénzes egyed, avgy ha néha eszébe jut az de jó lenne külön élni akkor felvállalod az egészet, emgmondod nekik felnõttél enm vagy az a kisgyerek aki voltál és ha nem tetszik nekik Albérletbe összeköltöztök (persze ha eltilt) 2. tovább titkoljátok és lehetõleg ne otthon csináljátok ugy nem valószínû hogy lebuktok :) tudom ezzel nem segítettem túl sokat de ha mégis akkor örülök hogy segíthettem :)
Az elõzõ válaszhoz: 16 évesen elköltözni??? Szerintem teljesen normális, hogy anyukád félt, az egyetlen lánya vagy - mint írtad. Ha a barátod szimpatikus a szüleidnek is, akkor nincs semmi gond. Sokkal jobb, mintha a hátad mögött "fúrnák". Nem gondolod, hogy a szüleid sejtik a dolgot? Azért ha már egy éve együtt vagytok, akkor biztos õk is sejtenek valamit. Õk is voltak fiatalok. Viszont ha tényleg el akarod mondani nekik, próbáld meg kipuhatolni, hogy "mi lenne ha", azaz kb. mit szólnának? Aztán az alapján dönts, hogy mondod el ténylegesen.
Az elsõ válaszadónak érdekes elképzelései vannak! Jó hogy nem arra buzdít, hogy rögtön gyerekt is csináljatok, ami hgondolom eszetk ágában sincs! Amúgy a kérdésedre azt tudom mondani, hogy szerintem nem kell az orrára kötnöd, hogy szexeltek, egy kevésbé konzervatív szülõ se szertené tudni, vagy belegondolni, hogy valaki szeretkezik a kislányával. Szerintem ne erõltesd! Én se kötöttem soha anyuák orrára!
Szia!nekem 17 eves lanyom van, mar 1 eve van baratja, hat mi se beszellunk komojabban a szexrol , de en megkerdeztem mikor elkezdtek jarni , hogy kislanyom szolj ha ovszerre van szuksegetek en szivesen megveszem szo nelkul!azt mondta nem kell mert megveszi a fiu.Most ott tartunk hogy keszulodunk hogy elviszem a nogyogyaszhoz , fogamzasgatlot iratni!en kerdeztem ra! az en anyukam is ilyen konzervativ volt mind a te szuleid (22 eve) !es en ezert proballom inkabb igy rendezni a lanyomal a dolgokat !szerinem ha meg akarod beszelni anyukaddal kettesbe megfog erteni! , MAJD MEGLATOD KOZELEBB KERULTOK EGYMASHOZ SOK SIKERT!!
Szia.Nekem is ilyen szuleim vannak.En ugyan ennyi eves koromban kezdtem el nemi eletet elni a baratommal es nem mondtam meg mikor volt az elso, de egy ev utan anyukam kerdezett ra es csak akkro mondtam meg neki, mert o se nezte volna jo szemmel, aztan mondtam hogy kell foggamzasgatlo es azt mondta meg fiatal vagyok es fejlodom, de titokban elmentem a nogyogyaszhoz es ki irta nekem a tabit es ezt is csak egy par honap utan tudta meg, mert valahogy szoba jott.Szoval szerintem ne izgasd magad azzal hogy hogyis kellene elmondani, majd ha tema lesz rola, akkor elmondod, es azt sem kell elmondani hogy miota, amikor ra kerdeznek, mondd azt hogy kb. 2 hete keztetek es nem tudtad hogy mondd el, mert soha nem beszeltetek rola.Remelem segitettem.
Az én szüleim is ilyenek voltak.Aztán egyszer megtört a jég, és szóbakerült anyával a szex...már majdnem 18voltam.Eltelt két év, és nyíltan incselkedtünk anyával.Kellett neki egy kis idõ, h megértse, h felnõtt a lánya. Te még csak 16éves vagy.Ergo, nem hiszem, h az elköltözés jó megoldás.Szerintem várj vele.Meg legyen egyre több önálló dolgod.Fõzz egy vacsit...stb..és ha látja, h kezdesz felnõni másként fog hozzád állni.
Az elsõ válaszolóval teljes mértékben egyetértek. Nekem is ilyenek a szüleim. Ha jót akarsz, sose mondod el nekik.

Hogy mondjam el anyamnak h mar nem vagyok szuz?

14 eves lany

Legjobb válasz: Körülménytõl függõ. Attól függ, édesanyád ismeri-e ill. szereti-e azt a személyt. Nyilván, ha ismeri, és tudja, hogy jó ember akkor azt mondja: Jólvan kislányom. De ha nem ismeri, akkor bizony nehezebb a helyzet, de nem megoldhatatlan. Én azt tanácsolom, hogy mutasd be a barátodat az édesanyádnak, esetleg még a két családot is egymásnak. Ez nálunk mai fiataloknál, már nagyon nem divat, de anyukák, apukák, nagyszülõk nagyon értékelik. Próbálj természetes lenni, és akkor anyukád tudni fogja legalábbis tudnia kéne. No ennyi. HA NEM VÁLIK BE NYUGODTAN ELKÜLDHETSZ.

Körülménytõl függõ. Attól függ, édesanyád ismeri-e ill. szereti-e azt a személyt. Nyilván, ha ismeri, és tudja, hogy jó ember akkor azt mondja: Jólvan kislányom. De ha nem ismeri, akkor bizony nehezebb a helyzet, de nem megoldhatatlan. Én azt tanácsolom, hogy mutasd be a barátodat az édesanyádnak, esetleg még a két családot is egymásnak. Ez nálunk mai fiataloknál, már nagyon nem divat, de anyukák, apukák, nagyszülõk nagyon értékelik. Próbálj természetes lenni, és akkor anyukád tudni fogja legalábbis tudnia kéne. No ennyi. HA NEM VÁLIK BE NYUGODTAN ELKÜLDHETSZ.
igen, ebben az esetben minden ok
Én egy anyuka vagyok , és énvelem megbeszélte a lányom, hogy mire készül.Ezt ajánlom mindenkinek mert így tanácsot tud adni a szülõ és eltudod dönteni mi a jó neked!
sztem semmi köze anyádnak ehez majd elmondod neki ugy 10 év mulva vagy ha mégis elakarod mondani akkor ugy kezd hogy van egy jo és rosz hirem a jo hogy nem vagyok már szüz és a rosz hogy te is tudod mostmár de tedd hozzá hogy nem fájt és hogy cssodálatos volt hadd higgye hogy valami jo is történt
Azért azt ne mondjatok, hogy anyjának semmi köze nincs hozzá...nem 18 még ergó a szülei felelnek egy véletlen hülyesége miatt, vagyis nagyonis van közük ahhoz, hogy kivel és mikor fekszik el.
az elõzõnek: nem értem miért vagy ilyen ellenszenves vele. igaz én el nem tudtam vna képzelni h 14 vagy akár még 16 évesen elveszítsem a szüzességem, de mindenki más életkorban érik meg erre. amíg nem tudod a körülményeket, szerintem nincs jogod ítélkezni. ha pl kiderülne h egy buliban feküdt le részegen egy ismeretlen sráccal... akkor hát igen, azon van mit szégyellni pláne a szülõk elõtt. ha viszont egy jó ideje mûködõ, biztos kapcsolatban él a leányzó, ahol már megesett tapizás, petting miegyéb és úgy gondolták h ideje tovább lépni, az ellen nem lehet kifogásod. egyszerûen hamarabb éretté válik mint mondjuk te vagy én. én se örülnék ha majdan a lányom 14 évesen bejelentené h már nem szûz, de hálát adnék az égnek h õszinte és becsületes lányom van és megbeszéli velem ezeket. ha az lenne a véleményem mint neked, rövid úton azt érném el h a saját gyerekem nem mondana el nekem semmit mondván, minek, az anyám úgyse érti meg és csak veszekedés származik belõle nem egy õszinte beszélgetés.
szerintem nem kell bejelenteni.. az már olyan régimóüdi.. egy anya mindig megérzi ezt, és mikor majd ottalszik a barátod vagy te nála, akkor biztos gondolni fogja h enm csak alusztok..;) én pl nem mondtam el, de mégis tudta.. 16/l
Elõször is gratulálok...14 évesen :S Viseld majd a következményeit is (balesetek, hamar unalmassá váló szex, orgazmusproblémák és még sorolhatnám). Egy "régimódi" (szigorú erkölcsök szerint nevelt) szülõ arcul csapná a lányát, ha megtudná, hogy gyerekként összefeküdt vkivel. Ma már erkölcs nuku és nem problémáznak ezen annyit(bár szerencsére akadnak még régi elveket valló szülõk, remélem nem kevesen). Anyuci rá fog jönni magától is, hogy a kislánykája mivel tölti a szabadidejét. Ennyi idõsen azért volna tanácsos elmondani, mert gyanítom, ha baj történne, csak õ tudna rajtad segíteni, mert ahhoz minden bizonnyal nyuszi lennél, hogy magad viseld a következményeket. Hidd el, nem olyan rossz dolog, ha van, aki támogat baj esetén. Köszike a lepontozást!
Anya...nem vagyok szûz.
Miért van az, hogy én nem vagyok visszahúzódó, magatartásproblémás, ronda, sõt még egy középkorú konzervatívabb szülõ sem, de eszembe sem jutott lefeküdni senkivel 14 évesen? hová fajul a világ édes istenem, egyszerüen félek ilyen emberke közé gyereket szülni.
Egyébként egyáltalán nem régimódi elmondani a szülõknek a szüzesség elvesztését, bölcs vagy, elsõ válaszadó...Én is 16 éves vagyok, ráadásul nincs különösen jó viszonyunk a szüleimmel, de leültem velük, és megbeszéltünk mindent. Egyébként az, hogy együtt alszol a barátoddal, közel sem biztos, hogy a szülõnek egyértelmûvé teszi a szex jelenlétét a kapcsolatotokban. Azért is jó, ha elmondja az ember, mert ha valami bibi becsúszik, akkor nem kell egyszerre két esetleges idegbajt okozó dolgot bevallani. Egyszerûen egy alkalmasabb pillanatban ülj le vele, és mondd el neki, hiába rühelli, mert ha a késõbbiekben gond van, akkor legalább tisztában van azzal, hogy élsz nemi életet. Na meg az egyébként elég furcsa, hogy manapság már nem divat bemutatni otthon a barátodat. Nekem egyértelmû volt, hogy bemutatom, máskülönben elég nehezen lehetne megoldani az egymásnál alvást, és ilyesmiket, ráadásul úgy éreztem, ismerniük kell Õt, ha már hosszú távra tervezek Vele. De ahány ház, annyi szokás.
Hát sztem mondd el neki és ha elmondom hogy ez fontos volt számodra biztos megfog érteni...:)
Azta összefeküldtél egy 21 éves pasival????? :O Nah ez gáz én is 14 éves vok és járok egy 20 éves pasival de tudjuk hogy milyen határok között kell lenünk és hogy mit engedhetünk meg magunknak..és ezt a pasim tudomásul veszi mert szeret.., te pedig jól megtervezed a jövõdet 18 évesen jön a gyerek 20 évesen eljegyzés....sorolhatnám..szval ez gáz...
Jézusom, ne riogassátok már szegényt! Ha jól értettem, még nem terhes, ebbõl adódóan még lehet korrigálni. Nem az õ hibája, és valószínûleg azért is kérdezi itt, mert a szüleivel nem igazán jön ki. Figyelj, 14 évesen ez nagyon helytelen dolog, elõször az igazi szerelmet kell megtapasztalnod, minden jó és rossz dolgával együtt. Ha már így alakult a dolog, azt javaslom, hogy függeszd fel a nemi életet egy ideig. Ha általában jól kijössz a szüleiddel, ill. anyukáddal, mindenképpen mondd el neki, mert valószínûleg nálatok elmaradt a szexuális felvilágosítás felelõsség c. része. Hidd el, mindennek megvan a maga helye és ideje, egy 14 éves lánynak nem kell nemi életet élnie.
25éves vagyok jelenleg, férjnél vagyok és van egy 2 éves kislányom. 16évesen veszítettem el a szûzességemet. Akkor ott megbántam mert csak a pasi eröltette, aki akkor 18 volt és már több nõt "megevett". Aztán már nem volt mit veszíteni így én kezdtem el falni a pasikat. 2 év alatt kiéltem magam. És én is csak eszközként kezeltem a pasikat, persze volt akibe szerelmes voltam. 18 évesen ismertem meg a férjemet aki akkor végzett az egyetemen én meg akkor kezdtem az elsõt ott ahol Õ végzett. Most jön a lényeg: Soha senkivel nem volt olyan jó a szex mint a férjemmel. Szerintem a szûzesség nem valami drága kincs, "kár" tartogatni. Persze kár "ingyen" értelmetlenül odadani bárkinek. Azt viszont TUDOM és a lányomnak is elmondom majd, hogy ÉN nem tudnék szûzen férjhez menni. A legfontosabb dolog egy házasságban a szeretkezés. Ha ott minden stimmel nagy baj nem lehet. Fontos a HÛSÉG a TISZTELET, a SZERELEM, SZERETET. Ha az ember összeházasodik valakivel, akivel még nem feküdt le és csak a házasság után derül ki, hogy az ágyban nem passzoltok az GÁZ.
De õ 14 és nem 16, az a két év sokat számít ám. Egyébként összességében egyet tudok érteni veled, "valahol el kell kezdeni", de sztem 14 évesen ez kicsit korai, ráadásul egyértelmûen egy olyan kapcsolatban, ami nem épül érzelmekre, és egy olyan sráccal, aki valszeg egy érett nõt nem tudna megszerezni...
Így: "Anya, nem vagyok szûz"
Ha megtudnám, hogy a 14 éves lányom már nem szûz, ráadásul egy 21 éves férfival feküdt le, akkor rettenetesen csalódott lennék és haragudnék saját magamra. Azt gondolnám, hogy mint szülõ, csõdöt mondtam, mert hagytam, hogy a lányom már 14 évesen szexuális életet éljen. Én úgy gondolom, hogy ez nem a gyerek hibája, hogy ennyi idõsen már nem szûz (akár szerelmes, akár nem), hanem a szülõ hibája, hiszen a szülõ nevelte/nem nevelte a gyerekét ilyennek. De hogy ne csak "oktassak", hanem válaszoljak is a kérdésedre, szerintem a barátoddal együtt mondjátok meg anyudnak. Igenis, ha már a barátodnak nem volt annyi esze, hogy várjon, mert még fiatal vagy, akkor legalább merjen anyukád szemébe nézni és vállalja fel a dolgot és vállaljon fel téged. Ebbõl megtudhatod, hogy mennyire szeret a barátod.
Na hát ne csodálkozz, hogy ellenzik, hogy egy 21 éves pasival vagy. Ezek után és se csodálkozom, hogy lefeküdtél vele, mivel gondolom fene mód szereted ezt a "pedofilt" és elhagyott volna, ha nem fekszel le vele, ezért inkább megtetted. Ebbõl is látszik, mennyire gyerek vagy... De hidd el, így is el fog hagyni. Egy komoly férfinak nem kell egy 14 éves pisis és nem járatná le magát, hogy gyerekkel kezd. Bár, ha csak a szexre kellesz neki, akkor "veled marad" még, de ne hidd, hogy te vagy az egyetlen "nõ" az ágyában és bármit is érez irántad. Egy 21 évesnek komoly szexuális szükségletei vannak és te bõven messze vagy attól, hogy maximálisan ki tudd elégíteni. Lehetne annyi eszed, hogy nem egy huszonévessel kezdesz...Egyáltalán...nem is kéne senkivel sem kezdened ennyi idõsen. Inkább a tanulásra kéne koncentrálnod, hogy ne az utcasarkon végezd, hogy meg tudj majd élni. Köszi a lepontozást!
Basszus Te összefeküdtél egy 21 éves sráccal 14 évesen? :D :D Gratulálok valószínüleg olyannak adtad a szuzességedet, aki tuti elhagy, és szarni fog rád... Elismerésem...lehetne egy kis eszed.
A kérdező hozzászólása: koszi
A kérdező hozzászólása: kosz a valaszokat xD
Kicsit korábban is szólhattál volna neki - mondjuk még elõtte. Bemutattad már a fiút? Itt az ideje... utána lehet mesélni, hogy egyre közelebb vagytok egymáshoz... lassan gondolni kéne a védekezésre. Ebbõl már elég egyértelmû szerintem :-)
A kérdező hozzászólása: ismeri a fiut es elegge ruhelli, bar tudja h jarunk de nem orul neki.azt en se tudom h miert nem allhatja ki a fiut:(
A kérdező hozzászólása: a fiu 21 eves
akkor mingyárt érthetõ hogy azért utálja mert 21 éves
Ha balhét szeretnél mindenképpen mondd el neki. Fõleg, hogy ha rühelli a fiúdat.
14 evesen? Tenyleg ugyes vagy. Megnezheted, hogy a tovabbiakban meddig lesz veled a srac (Adja az Eg, hogy ne legyen igazam!) ha megtudnam elbeszelgetnek a fiu laza erkolcseirol. 14 eves kislannyal?! 14 evesen azt sem tudtam miaz a szex, ha tudtam akkior azt tudtam rola, hogy valami felnotteknek valo dolog...es nem hinnem, hogy nem voltam annyira erett mint te. Csak gratulalni tudok en is, ja es szerintem sincs amiert elmond, csak ha balhet akarsz
ja nem irtam, de a pontozas nem erdekel, ugyhogy csak nyugodtan pontozatok le es nezzetek meg magatokat.
odamész és mondod neki: ANYU nem vagyok szûûûz:P

14 éves vagyok. Ebben a hónapban már megjött nekem, és most észre vettem, hogy vérzem. Ez mitől lehet? Fertőzés vagy nem? Hogy mondjam el anyámnak? Help!

Legjobb válasz: Ebben a hónapban az hányadika? (Csak azt ne mondd, hogy nem tudod, ezt minden nõnek írnia kell melyik nap jött meg)!

Ebben a hónapban az hányadika? (Csak azt ne mondd, hogy nem tudod, ezt minden nõnek írnia kell melyik nap jött meg)!
Mióta menstruálsz? Beállt-e már? Hány nap telt el az elõzõ menstruációd elsõ napja óta?
körülbelül 2 éve menstruálok, és ebben a hónapban már másodszor jött meg. Csak 18 napja múlt el és most megint...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!