Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam anyának, (216 db)

Hogy mondjam anyának?

Van egy fiú, akivel már beszélgetünk egy ideje. Találkozni akar velem. Anyának,hogy mondjam,hogy van egy fiú? És hogy találkozhatnék e vele?

Legjobb válasz: ahogy ide leírtad... szépen elmeséled anyádnak.

ahogy ide leírtad... szépen elmeséled anyádnak.
16 éves vagy... nincs ebbe semmi ha csak a fiú közel nem kétszer annyi idõs mint te. megmondod tisztán, hogy holnap elmész és találkozol vele.
16 évesen a találkozás nem egy akkora nagy dolog... kétlem hogy anyukád ebbõl ügyet csinálna.
Èn 15 vagyok es nekem eleg szigoru anyukam van, es amikor en mondtam neki szo szerint orult, es csk annyit mondott , hogy oke.Es ha taliztam is vele, akkor csak szoltam , h.ma kesobb jovok, ed arra se mondott sokmindent
Elõször mond neki, hogy terhes vagy egy 54 éves transzvesztitától, várd meg, hogy elsírja magát, aztán mond el neki, hogy egy sráccal akarsz talizni. És az egészet rakd fel Youtube-ra.

Hogy mondjam anyámnak hogy holnap randira megyek?

A lány az osztálytársam, múltkor amikor vele voltam azt mondtam haverokkal megyek valahova. Elsõ randim volt akkor nekem is és a lánynak is, de az õ anyja tudta hogy velem van tehát mesélt rólam. Anyukája pedig végig mosolygott az enyemre szülõin, de anyám azt hiszi az egy másik lány anyja.. Már anyám is érzi szerintem hogy van valami.. :D kerdezget de csak terelem a témát mert nem szeretek errõl vele beszélni apámmal meg fõleg. Hogy mondjam meg neki? Hívjam föl és vagjak a témába hogy holnap moziba megyek?

Legjobb válasz: anyu, ba.szod, holnap randira megyek

anyu, ba.szod, holnap randira megyek
Anya leviszem a szemetet... holnap reggel jövök...
Én nõként sem közöltem ha randira mentem... semmi köze hozzá senkinek. Úgyis azzal jött volna anyám, hogy ne is reménykedjek...tizenévesen amúgy is csak 2 pasi volt, nem is tudtak róla otthon. Pedig az egyikkel majdnem 1 évig együtt voltam. Csak hát távkapcs volt és ritkán találkoztunk. Mikor jónak láttam és eltelt elég idõ, közöltem hogy van valakim, ha volt, és amikor már olyan volt a kapcsolat. Pasik bemutatgatásáról meg szó sem lehetett. Anyám egyszer meg is jegyezte, hogy õ pasit csak az esküvõnkön akar megismerni. Hát majdnem így lett:D Csak azt a férfit mutattam be aki a férjem lett. Viszont 5 hónap után. Már jegyesek voltunk. És már 2 hónap után anyu rágta a fülem, hogy vigyem bemutatni:D
Egyetértek az elõzõvel, nem kell azt mondd, hogy randi, elég ha azt mondod, hogy moziba mész a lánnyal.
Holnap moziba megyek. Kivel? Egy csajjal az osztalybol. Sztem anyud van annyira intelugens h ossze tudja rakni h ez egy randi....
a Szülõk megérzik, ha a gyerekeik randira megy, észreveszik rajta, hogy jobban készülõdik, izgul, nem beszél róla, hová megy, stb. nem kell annyit kihozni belõle, nem ciki ez, legalább nem pasizni mész. mondd nekik, hogy randira mész és ha kérdezõsködnek, mondd, hogy egy osztálytársaddal voltál, aztán ennyi, nem kell tudniuk mindenrõl... meg neked se kell feleslegesen túl sokat mesélned
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok. Jó de teljesen zavarba jövök ha kerdezget ki az, stb. Ma is már célzott rá mintha tudná hogy megyek holnap... Mondta ebéd után, 5 kor jövök és majd beszélünk, ha akarnál valamit mondani, mert mindent titokban tartasz :D
Viselkedj úgy mint egy férfi. Mond az arcába, hogy randizni mész. Mégis mit kérdezhet tõled ami kínos lehet? Semmit hidd el! Faterod meg talán még örülni is fog neki, hogy a fia csajozik.
Szééép volt csefi!
Én általában lazán közlõm vele hogy csajozni megyek /randira és akkor ennyi volt kb nem reagál ezen semmit sem túl amikor meg kérdezget akkor lerázom azzal hogy az nem rá tartozik :D csak én 17/f vagyok ahogy olvasom te olyan 14-15 lehetsz de tényleg nem kell emiatt parázni hidd el.
Mondd azt, hogy programod van
Hat en ezen sirtam XD "megyek leviszem a szemetet holnap reggel jovok" XDD

Szeretem a balhés exem, ő is engem. Anyának hogy mondjam el?

szoval. én 14/L vagyok.. féléve jártam egy fiuval ? 14 bár az életkor nemtudom mennyire számit.. szép volt és jó csakhogy a fiu nagyonrossz. verekedik meg ijenek. anyuék eléggé nehezen fogadtákel, énmeg mondtam hogy mégegy balhé a kapcsolatunk közbe és dobom... megtörtént akkor a balhé.. csakhogy nekem is volt azóta barátom neki is barátn?je és nemtudtuk elfelejteni a másikat. a napokban pedig beszéltünk ujra és megint járni akar velem. énis szeretem ?t nagyonis. csak anyáéknak hogy mondjam el?:( segitsetek légyszii. és ijen pasitéren ugyveszem észre hogy anya beszél róla csak valahogy énfélek neki elkezdeni az egészet..

Legjobb válasz: Ászták*rvá ezek a tiniproblémák. 14 éves "balhés, verekedõs" srác. Angyalom az a srác nem balhés, hanem kb egy 9 éves értelmi szintjén van. Mondjuk téged sem kell félteni. Ne mondj el anyádnak semmit, felejtsd el egy idõre a f*szt, majd 2-3 év múlva próbálkozz inkább a "pasizással..."

Ászták*rvá ezek a tiniproblémák. 14 éves "balhés, verekedõs" srác. Angyalom az a srác nem balhés, hanem kb egy 9 éves értelmi szintjén van. Mondjuk téged sem kell félteni. Ne mondj el anyádnak semmit, felejtsd el egy idõre a f*szt, majd 2-3 év múlva próbálkozz inkább a "pasizással..."
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek
Sok boldogságot az ifjú párnak! :D:D:D:D
Gyujtogat , verekszik.... gondolom a következõ lesz a drog , pia és majd téged kezd el verni , hát hajrá !!
téged se kell félteni 14 évesen ilyen szókincsel... pffff
17évesen gyújtogat verekszik... egyszer kerülne elém kiszedném a gerincét is és megetetném a disznókkal
Összeilletek.Ámen.
A kérdező hozzászólása: bocs a fiu életkora elvan irva mert 17éves. és gyujtogat verexik kb. mindenki a rosszat látja benne mondjuk megértem.. de alapbol mindenki ugy áll hozzá hogy lesz*rják leoltják meg ijenek. és akkor ittderül ki az h egy maréknyi kedvesség vagy valami f*szom szorult volna magyarországba. :) +mikor elhagytam bánta a dolgot kb. mai napig nemcsinálmár semmi rosszat. miattam... meglehet változtatni egy utolso suttyogec*t is.. :)
Konkrétan Te most már bármit csinálhatsz. Ennél rosszabb már úgysem lesz
Baaz.. hanyadikba jársz? Elmondom mi a megoldás a problémádra megnyitod a microsoft word programot szépen bemásolod a teljes kérdésedet. Utána rá fogsz jönni, hogy ez a legkisebb probléma az életedben!
Konkrétan milyen balhékat csinál ez a verekedõs 14 éves? :D
Kolompárék megint hülyeségeket kérdeznek....

Hogy mondjam meg anyának, hogy én nem megyek vele? Mit csináljak?

Megcsalta a nevelőapámat és most költözni akar Pestre,de én nem akarok menni.Sokkal jobb körülmények között lennénk ott (a pasija dúsgazdag),de nem akarok oda költözni.Mondta,hogy gyakran jöhetnék haza és ott jobban érezném magam,de nem fogok itthagyni mindent,amikor végre jól érzem magam a gimiben (szeptembertől lennék tizedikes). De a nevelőapámmal nem maradhatok,az igazi apámat alig ismerem,szinte csak ünnepekkor látom és beszélek vele. Nem tudom,hogy hova menjek,mert mamáék 3 órára laknak tőlünk,szóval oda is értelmetlen lenne mennem,apa szüleinél meg ott laknak unokatesómék,tele van a ház. Ráadásul a pasi fia egy elkényeztetett s..gfej,aki már akkor bepróbálkozott,amikor éppen 2 órája ismertük egymást,mert szerinte "neki egy lány se tud sokáig ellenállni".Szóval még oda se költöztünk,de már elegem van az egészből. A legjobb barátnőm mondta,hogy hozzájuk mehetek és a szüleivel is megtudná beszélni,de ebben nem vagyok annyira biztos... Szerintetek mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Ez hülyeség, már miért nem tolerálnák a különórákat a kollégiumban. Pont hogy lehet menni.Mi énekszakosok voltunk és egy csomó osztálytársam kolis volt, és mind jártak kórusra, meg mindenféle különórára. Sajnos úgy látom hogy neked semmi nem oké. Igaza van annak aki azt mondja valamit valamiért. Más szüleihez meg menni lakni, mikor van anyád. Gondolod hogy ott majd jobb helyed lesz? De úgy sem engedi meg senki, fõleg nem anyád. Kár is ilyenekben ringatnod magad. Vagy költözöl vagy kollégium. Szóval még most ébredj fel.

Ez hülyeség, már miért nem tolerálnák a különórákat a kollégiumban. Pont hogy lehet menni.Mi énekszakosok voltunk és egy csomó osztálytársam kolis volt, és mind jártak kórusra, meg mindenféle különórára. Sajnos úgy látom hogy neked semmi nem oké. Igaza van annak aki azt mondja valamit valamiért. Más szüleihez meg menni lakni, mikor van anyád. Gondolod hogy ott majd jobb helyed lesz? De úgy sem engedi meg senki, fõleg nem anyád. Kár is ilyenekben ringatnod magad. Vagy költözöl vagy kollégium. Szóval még most ébredj fel.
Kollégium?
Látod nem vettük be "a különórás nem nézik jó szemmel "dumádat.Így oké hogy azt mondod kerek perec nem akarsz kollégiumot, én sem akartam, Igazából semmit nem tudsz tenni, anyukád szava dönt. De azért ülj le vele, higgadtan megbeszélni ezt a kérdést, hátha figyelembe veszi a kérésed. Ne kezdj vele hisztizni, zsarolni, ordibálni. Talán szép szóval többre mész. Én azt is megkérdezném, hogy ahányszor egy új pasi jön az életébe neked annyiszor kell költözni,
A kérdező hozzászólása: Nem akarom megnehezíteni anya helyzetét, de rám is tekintettel lehetne. Persze, õ ettõl boldog lesz, de velem mi van?! Végre boldog vagyok, mert a gimi elõtt nem tartoztam a "népszerûek" közé, de végre vannak normális barátaim és nem kell itthon ülnöm folyton. Szerintem attól, mert nem vagyok még 18, az én véleményem is számít egy ilyen kérdésben, mert ez nem olyan kategória, hogy mi legyen ma a vacsora... Nem kifogásokat keresek a kolival kapcsolatban, egyszerûen az nem való nekem és kész.
Igaza van az utolsóknak. Fõleg ha elmondod a kollégiumi tanárnak, hogy kivel hol van különórád, lehet még a tanárt is ismerik. Nem hiszem, hogy nem engednének el. De könnyû keresni a kifogásokat...
Beszélsz valamirõl amirõl fogalmad sincs. A kollégium nem börtön. Még mindig makacskodsz ahhoz hogy nem néznék jó szemmel ha 7-8 körül mész vissza. Más is csinálja ezt, és nem gond ha különórád van. Nyilván ha a városban mászkálnál helyette és romlanának a jegyeid azt nem néznék jó szemmel. Nálunk általában 2-3 körül volt vége az óráknak utána nem volt érdemes vissza menni a koliba, és utána a kórus tartott vagy 6 ig. Az osztálytársaim is 7-8 körül értek vissza , mikor úgy alakult. Képzeld még fellépésre is elengedték õket a kórussal.Ja és nem te vagy az egyetlen akinek különórája van. Ez normális.
Nos, egészen hasonló helyzetben voltam.. Én semmit nem tettem, lenyeltem a békát.. Nem könnyû mindent feladni, de utólag örülök, hogy nem nehezítettem meg mégjobban anyukám akkori helyzetét.. Ez nem csak a te boldogságodról szól, mindenkinek így lesz könnyebb.. nagy lány vagy túl fogod élni.. Lesznek új barátaid, az igazi barátok pedig nem vesznek el, a távolság miatt.. Nekem is megmaradtak, igyekeztem õket minél többet meglátogatni.. Én akkor hiába mondtam volan anyának, hogy nem megyek.. Gyerek voltama, õ tartott el..
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem néznék jó szemmel, hogy én kettõkor elhúzok onnan és majd 7-8 körül megyek vissza...Mert így szoktam általában csinálni a különórás napokon. Nem azt mondom, hogy nekem semmi nem jó, csak azt, hogy nekem nem való a kollégium és a diákmunka.
A kérdező hozzászólása: Ott járnék más tanárokhoz, gondolom. Nem tudok felhagyni velük, mert csak így lesz nyelvvizsgám és így éltem túl a kilencediket is matekból például.Ha meg van egy kis szabadidõm, azt nem akarom tönkretenni azzal, hogy dolgozom és csak hétvégente tudok pihenni kicsit. Szóval ez évközben kivitelezhetetlen lenne nekem.
Valamit valamiért. Ha el kellene költöznöd ígyis-úgyis vége lennének a különóráidnak. Így meg elég lenne csak egy párral felhagynod, ami helyett meg elmehetsz dolgozni. Egyébként diákmunkát hétvégén is csinálhatsz szerintem.
A kérdező hozzászólása: A koli azért nem jó, mert ott a délutánokat bent kell tölteni, ha jól tudom.De én meg délutánonként különórákon vagyok vagy sportolok, ott pedig ezt nem hiszem, hogy tolerálnák.Meg a suli kollégiumjáról nem túl jókat hallottam. A diákmunkával is az a gond, hogy nem tudnék mikor menni, mert be vannak táblázva a napjaim. Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
A legjobb barátnõdhöz ha tényleg mehetnél, akkor esetleg anyádtól kérhetnél havonta valamennyi pénzt, amit a barátnõd szüleinek adhatnál (ugye azért, hogy ott laksz), valamint nem árt, ha azért segítesz is nekik. :) Egyébként meg ennyi idõsen diákmunkát is vállalhatsz, ami szintén jól jöhet, akár a késõbbiekben is.
Semmit, sajnos.
A koliból ki lehet menni, nem börtön.... Anyukád ír egy kérvényt a koliigazgatónak, hogy te ekkor meg ekkor és eddig külön órán vagy, mert muszáj.
szevasz anyós
A kérdező hozzászólása: örülne ennek?
Hello mutti! Leszel az anyósom?
Szerintem ezt bízd a lányára...
A kérdező hozzászólása: de a lánya mondta nekem hogy valahogy tudassam az anyjával mert õ szégyelli elmondani
A kérdező hozzászólása: ti például hogy mondanátok meg ???
a lány mutasson be az anyukájának, hogy te vagy az õ barátja ez így szokott menni vagy elmész a lányhoz és te mutatkozol be az anyukájának (a lány jelenlétében), hogy a lány barátja vagy kb. ennyi
Ha a lány szégyelli elmondani az anyjának, h vagy neki, akkor minek van veled?! Csak én nem értem?! Én sem voltam vmi szoros anya-lánya kapcsolatban anyummal, mégis el tudtam neki mondani, sõt, egy hete jártunk a sráccal, és már megvolt a bemutatás is. Nem kell ettõl annyira parázni... de viszont ha régimódiak a szülei, akkor nehogy ezzel az anyós-dologgal gyere elõ, mert tuti, h azután már esélyed sem lesz az "anyósnál". Legyél komoly, beszélgessetek, és amikor már jobban ismered anyuját, és jó kapcsolatban lesztek, akkor esetleg anyósozhatod! De addig ne! 17L
A kérdező hozzászólása: de az anyjával nagyon jóban vagyok mindig járok hozzájuk mindennap mert már 4 éve ismerem õket de a lánya romániába lakik és csak most jött ide és a lánnyaé össze jöttem de enm tudom h mondjam el neki

Hogy mondjam el hogy anyának hogy nem vagyok szűz? 14 vagyok lány

állandóan azzal piszkált (mióta 14 lettem, kb 7 hónapja)h szűz vagyok, most elvesztettem egy éjszakás kalandból de nem tudom hogy mondjam el

Legjobb válasz: Sehogy. Ha már túl vagy rajta nem tartozik rá mert már lemaradt az okításról. Elég indiszkrét anyukád van. És ha megmondod neki mi lesz? Szétkürtöli mindenhol és megünnepli? Másrészrõl meg igencsak furcsa, hogy egy anya ezzel piszkálja a gyerekét pláne egy 14 éves kislányt. Ebben a korban még véletlenül sem a szexen kéne járnia az eszednek. Más anya ölne ha megtudná, hogy a kicsi lánya ilyen korán átesett a tûzkeresztségen nem még macerálná is miatta. Anyut meg határozottan állítsd le. Ne vájkáljon az intimitásaidban.

miért ribanc-ozod le anyukádat?
Sehogy. Ha már túl vagy rajta nem tartozik rá mert már lemaradt az okításról. Elég indiszkrét anyukád van. És ha megmondod neki mi lesz? Szétkürtöli mindenhol és megünnepli? Másrészrõl meg igencsak furcsa, hogy egy anya ezzel piszkálja a gyerekét pláne egy 14 éves kislányt. Ebben a korban még véletlenül sem a szexen kéne járnia az eszednek. Más anya ölne ha megtudná, hogy a kicsi lánya ilyen korán átesett a tûzkeresztségen nem még macerálná is miatta. Anyut meg határozottan állítsd le. Ne vájkáljon az intimitásaidban.
egy [email protected] [email protected] vagy. ennyi a véleményem
„Anyu! Folyton piszkáltál, hogy szûz vagyok. Egy srác, nem is ismerem, nem tudom, hogy ki, megdugott, azóta nem is láttam. Ugye büszke vagy rám? *.*”
köpj bele a szemébe és kezdd el hangosan üvölteni hogy BUMSÁKÁLÁKÁ... meg fogja érteni :D
"Anya, egy ribanc vagyok." Nem is fogsz hazudni. Amúgy fake.
2 hónap után.
Attól függ, milyen a viszonyod, az anyukáddal. Ha jó, akkor mondd meg így ahogy leírtad. Nem fog neki örülni, és kijár egy nagy lecseszés. Ha rossz, akkor inkább ne, mert ezek után (valahol joggal) nem fog elengedni sehová.
persze, most már komoly kapcsolat mert azzá alakult a fellángolás, , amúgy volt nekem is 2 hónapig, de nekem csak fellángolás volt és el is múlt, igen és ahogy összejöttél vele le is feküdtél vele?
Max annak vicces és elképzelhetetlen a komoly kapcsolat 14 évesen, akinek nem volt ennyi idösen kapcsolata. 9 éve vagyunk együtt, végülis nem tudom, minek nevezzem...
Egyszerû, elmondod az igazat, ne legyél zsidó! Tárdki szíved, fõleg anyádnak !
Ha figyelembe vesszük, hogy 14 évesen veszítetted el, 1 egy éjszakás kalandból, ezt mondd: "K**va vagyok!"
Sehogy se mond el, ez a csapda! Niylván tud a pasidról és arra kiváncsi, hogy eléfeküdtél e már! Ha kiderül szét fogja túrni a kapcsolatodat, és apád is ki fog akadni! Egyszerûen közöld vele, hogy TE NEM AKAROD házasság elõtt elveszteni!!! 100 szülõbõl 99 úgyis ezt akarja hallani az az egy kivétel meg bolond. Legyél okos, ne hagyd becsapni magad!
Utolsó ez hülyeség. Ha jóban van az anyjával tudni fogja anélkül is, hogy mondana bármit. Az anyád képébe hazudni meg a legnagyobb taplóság. És milyen kapcsolatról beszélsz meg széttúrásról? Nincs is itt kapcsolat. Egyéjszakás volt az egész... -.-
A kérdező hozzászólása: nem volt kapcsolat!
anyud gondolom 28 lehet ha ilyennel poénkodik a saját lányának....
utolsó annak az esélye, hogy egy lány érett 14 évesen, és hogy a párjával marad még 20on évesen is annak esélye 1:1000000 kb, amúgy is nem gondolod, hogy vicces a komoly kapcsolat kifejezés 14 éves kislánynál?én is úgy vagyok vele, hogy minél hamarabb fel kell világosítania gyereket, de arról is beszélgetni kell vele, hogy a korai szexuális életnek rengeteg hátránya és veszélye lehet...
Miért hihetetlen, hogy 14 évesen valaki érett rá, és nem divatból szexel? (Nem a kérdezöre gondolok, csak ált. kérdem.) Miért hihetetlen, hogy öszinte érzelmei legyenek egy 14 évesnek? 14 évesen vesztettem el, KOMOLY KAPCSOLATBAN (ami még tart), de már rég vártam, mert teher volt a szüzesség. És erröl most 23 évesen sem változott a véleményem. (A lányomat igyekszem majd idöben felvilágosítani, nem pedig függöny mögé rejteni a dolgokat, hogy aztán késöbb problémák legyenek abból, amikröl nem tájékoztattam.)
A kérdező hozzászólása: jó kapcsolatban vagyok vele de tudom hogy õ nem akarta hogy elveszítsem ez csak olyan poénkodás és én is annak fogtam fel....de aztán mégis az lett
A kérdező hozzászólása: de ne õt bántsátok mert õ csak poénkodott.véletlenül sem gondolta komolyan! ribanc.... -.-
Nézd, szerintem ne mond el, én például nem mondanám el, szerintem nem sok köze van hozzá anyádnak, hogy a magánéletedbe mit csinálsz, de ha el akarod mondani, hát akkor mond el, így ahogy leírtad. Másfelõl, szerintem ezek után le sem szidhat, mivel magára vessen.
Öhhh... Miért is kéne elmondanod? De ha mindenáron akarod: mikor legközelebb ezzel piszkál, nézz rá vissza döbbenten: "kicsoda???? én ugyan nem!"
Nekem anyám a szüzességem elvesztése után kb 3 nappal (én is 14 voltam, nem mondtam el egyböl) elkezdett magyarázni a védekezésröl, mondom, kicsit elkéstél, de ne félj, vigyáztunk... Csönd lett xD (7 évre rá a terhességi tesztem: Anya mutathatok valamit? És oda adtam a kezébe... xD) Mondd meg neki, örülhet, ezen is túl vagy.
Hát elég furcsa sztori... Ilyennel viccelõdni egy 14 éves lánynál? Büszke lehetsz... Az én anyámnak mondanom se kéne csak rámnéz és tudja... Nekünk ilyen a kapcsolatunk
szerintem joga van az anyjának tudni, mivel õ neveli..(bár ezt nem nevezném annak de mind1)õ eteti..és akármilyen probléma merülne fel késõbb, nemi betegség, terhesség stb. akkor ki segítene egy 14-15 éves lánynak ha nem az anyja..? én amúgy 15 voltam, abban a korban "komolynak" nevezhetõ kapcsolatban veszítettem el, és konkrétan soha nem mondtam ki anyámnak, egyszerûen tudta...:)
Anyukád 14 évesen azzal csesztet, hogy szûz vagy?! Hát elõször is neked azért "gratulálok", mert 14 évesen egy éjszakás kaland alkalmával veszítetted el, édesanyádnak pedig azért, mert még buzdított is erre. Bár igaz, mit várjak egy ilyen édesanya lányától?!
Gratulálok az anyádnak, hogy így "neveli" a gyerekét, ha még poénkodik is tök mindegy valamit nagyon elrontott, hogy a kislánya szexel, 14 éves taknyosként, már ne haragudj de ez van 14 évesen attól, hogy vérzel és van melled, baromira éretlen gyerek vagy és ez igaz az összes 13-15 évesre akik szexelnek, mert menõ, meg" mert hú de szerelmesek", meg érettnek hiszik magukat.Egy jó szülõ, figyel a lányára, felvilágosítja elmondja a korai szexuális élet következményeit veszélyeit, hogy a kedves lánya ne kezdjen el kefélni 13-14 évesen.A másik hogy jó kapcsolatot épít a lányával, és teljességgel megbíznak egymásban, a lány pedig tisztában van vele annak ellenére is hogy kamasz, meg "lázadozik", hogy az anyja érett, okosabb, tapasztaltabb, és jót akar nyilván a gyereknek. Neked is gratulálok, hogy ennyire idióta vagy, hogy ezt csináltad.Mond el neki, most is legyél felnõtt, ha felnõttnek hitted magad és szexeltél.
szerintem az anya 10-11 évvel idõsebb kb a lányánál, azért cukkolja:Dam kérdezõ, súgok valamit: Kérj pénzt is érte!!! kis kurvinc:D:Dja, és gratulálok neked!!!

S. O. S hogy mondjam el anyának, hogy lehetséges, hogy megjött?

Ötleteket pls !! Ha van barna folyásom akk az már azt jelenti,hogy megjött ?? És nem tudom,hogy mondjam el anyának

Legjobb válasz: "Anya! Azt hiszem megjött az elsõ menstruációm!"

"Anya! Azt hiszem megjött az elsõ menstruációm!"
A kérdező hozzászólása: Hát szarul esne az biztos :-/ .
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor mit ajánlatos használni ? Betét, tisztasági vagy tampon ? De az normális dolog, hogy 3 napot folyt s utána nem ?
Szerintem ez még csak az elõjele volt az igazi mesinek, de anyukádnak ettõl függetlenül szólhatsz. Beszélgessetek egy jót, és kérdezz meg mindent ami csak az eszedbe jut és érdekel. Én a tampont semmi esetre sem ajánlanám, még sok felnõtt is egész egyszerûen alkalmatlan rá, nemhogy egy fejlõdõ kicsilány. Pillanatnyilag a tisztasági betét szerintem elegendõ, de egyen rendes szárnyas betét is otthon, ha szükség lenne rá. :)
Nyugodtan mondd Anyukádnak: "Anya, megjött a menstruációm!" Amíg nem rendes vérzés van, addig semmiképpen ne használj tampont!
Igen, ez már egy gyenge menstruáció volt.Egyelõre egészségügyi betétet használj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket ! :D
Nekem is barna folyásom van, de eggyáltalán nem fáj a hasam.. :O de miért? :(
A kérdező hozzászólása: Nekem sem fáj a hasam .. nem tudom miért , nekem azt mondták h ez azt jelenti h megjött szerintem számits a jövö honapban is rá ... en is számitok
Csak ne legyél olyan butus, hogy a saját édesanyád elõtt ezt cikinek tartod. Sosem értettem, hogy a korodbeliek miért félnek kommunikálni a szüleikkel tök természetes dolgokról... Gondolj bele: ha majd egyszer neked lesz egy tini lányod, neked nem esne szarul, hogy egy ilyen dologról félve, szégyenkezve szólna neked?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget ! Sokat segítettetek :) .
Valószínûleg az már az elõjele a menstruációnak. Ne félj megmondani anyukádnak! Nagyon sok mindent meg tudsz kérdezni tõle még, ha valami zavar vagy nem vagy biztos benne. Az anyukáknak az is a dolguk, hogy mindenrõl felvilágosítsák a gyermeküket! Bátran kérdezz tõle bármit. Inkább õ mondjon el neked mindent, amit tudni szeretnél, mint hogy idegen emberektõl kérdezz!
A kérdező hozzászólása: És ez beválik ? Te hogy mondtad el ?? :-S
Igen, valószínûleg meg...én ezt mondtam anno: "Anya, megjött!"
Hidd el, anyukád megértõ lesz!Bízz benne!Csak menj oda hozzá, és mond meg neki (lehetõleg mikor kettesben vagytok), hogy anyu azt hiszem hamarosan megjön, mert barna folyásom van.El tudunk menni a boltba venni tisztasági betétet. És ha kérdésed is van, tedd fel nyugodtan. Anyukád biztos válaszolni fog mindenre. Ez nem ciki!Ezt minden nõ átéli!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen az ötleteket :D
A kérdező hozzászólása: Csak szégyelem magam .. mert na .. gondolom mindenki igy volt . :D
Elsõ vagyok: Igen, valahogy így mondtam el neki én is anno. Anyukáknak nem nehéz az ilyet elmondani, hisz õk is átestek ezen. Ez egy teljesen természetes folyamat. Anyukád örülni fog, hogy a lánya nõvé cseperedett...
A kérdező hozzászólása: De a barna folyás az már mentruáció ? És az normális, hogy csak 3 napig folyt ?
A kérdező hozzászólása: Mert ha a barna folyás nm mentruacionak számit akk nem mondhatom azt, hogy "Anya megjött" Irjatok lécci :o3
nem kell feltétlenül fájni a hasadnak! ahány nõ annyi féle mensi

Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?

Sziasztok! 17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem. Tudnátok adni tanácsokat??

Legjobb válasz: Én is mindent megbeszélek anyával és én is 17 voltam, mikor lefeküdtem a barátommal, sokkal hamarabb, mint ti vagytok együtt. Szóval, mi is beszéltünk szexrõl, fogamzásgátlásról elõtte, de azért ezt nem éreztem úgy, hogy be kéne neki jelentenem. :) Késõbb, mikor már túl voltunk rajta és rákérdezett, hogy megtörtént-e, elmondtam, hogy igen. Szóval nem csináltunk belõle nagy ügyet. 22L

Én is mindent megbeszélek anyával és én is 17 voltam, mikor lefeküdtem a barátommal, sokkal hamarabb, mint ti vagytok együtt. Szóval, mi is beszéltünk szexrõl, fogamzásgátlásról elõtte, de azért ezt nem éreztem úgy, hogy be kéne neki jelentenem. :) Késõbb, mikor már túl voltunk rajta és rákérdezett, hogy megtörtént-e, elmondtam, hogy igen. Szóval nem csináltunk belõle nagy ügyet. 22L
Na hát akkor meg ezt kérdezd.. Nézd, én biztos, hogy nem küldeném el õket. Lehet csendben is csinálni..
Szóval szerintem nem várhatod el, hogy a kedvetekért elmenjenek moziba, étterembe, stb.
De szerintem ez meg magánügy. Majd elmondod utána maximum. De anyukád sem hülye, biztos, hogy tudni fogja, amikor már túl leszel rajta. Nekem is nagyon bizalmi kapcsolatom van anyuval, de eszembe sem jutott bejelenteni. Ha már elég nagy voltam ahhoz, hogy szexeljek, úgy éreztem, hogy nem kell róla már elõtte tudnia.
Minek jelentenéd be elõre? Azt is bejelented, ha nagywczni mész? Majd mondd el neki utána, ha már annyira akarod. Mondjuk nem értem, de hát mindegy.
Minek mondanád el?? Ne haragudj, de ezt nem értem. Felnõtt ember vagy! Oké, hogy jó a kapcsolatotok, ez szuper dolog, de azért ennyire intim dolgokat nem szokás bejelenteni... Nyilván nem kell titkolnod, de nem látom, minek állnál elé ezzel... Ez annyira gyerekes, hogy, ha így gondolkodsz, azt kell mondanom, nem valószínû, hogy érett vagy a szexuális életre!
És az nem lenne ciki, hogy szüleid azért mentek étterembe, hogy a lányuk otthon tudjon szexelni? Így biztos jókat eldumálna apád az anyáddal, ott kétfogásos vacsora mellett, hogy most a lányunk nagy lány lesz...
Szia Nyugodtan mondd el neki, hogy szeretnéd, ha itt aludna nálatok a srác... még az is lehet, hogy õ maga talál ki valami indokot hogy lelépjenek otthonról egy éjszakára. Ha viszont nem, az sem tragédia, bekapcsoltok valami kellemes zenét, nem túl zavaró hangerõn persze, csak úgy magatoknak és kész. Nem kell ebbõl túl nagy ügyet csinálni szerintem, de azt hiszem tényleg nem lenne jó õket konkrétan elküldeni otthonról. Úgy gondolom, nem is kell, meg hát hadd szokják, hogy ott vagytok :) Én amúgy úgy vezettem fel a dogot, hogy néhányszor estére felhívtam a barátomat és még kártyáztunk is a családdal, mert a szüleimnek kellett kis idõ, hogy oldódjanak és szokják a gondolatot, hogy komolyan és tényleg és igaziból van barátom. Aztán tulajdonképpen adta magát a dolog , hogy egyik ilyen vidulós este után nem ment haza, hanem nálunk aludt. Anyumtól megkérdeztem még elõtte, hogy mit szólna, mondta, hogy maradhat persze, semmi gond. Apum kicsit meglepõdött, de reggel azért megkávéztatta meg korrektül viselte az egészet. Pedig én még éppen csak 16 voltam. Szóval no para. Minél természetsebben alakítod, annál jobb szerintem.
A bunkó azt akarja mondani hogy ez a te magánügyed. Nem kell "gyertyát tartania" senkinek. A te döntésed hogy mit mikor akarsz :) .
Szerintem ha jó a kapcsolatod az anyukáddal, mondd el neki mit szeretnél. Bár biztosan félt téged, meg fogja érteni, m hiszen õ is volt fiatal. Nekem is nagyon jó a kapcsolatom az anyukámmal, õ is mindig megértett ilyen dolgokban is.
Fúú, nekem 2012.dec.30.án történt meg egy fiúval, akit 3 éve ismertem és 1 évet jártam vele összesen.Elõtte sosem beszéltünk anyámmal ezekrõl a témákról, mert õ NAGYON DE NAGYON konzervatív.Aztán 3 hónap alatt elmondtam neki az esetet, egész jól fogadta, jobban fogadta, mint ahogy számítottam..:') Ja és tegyük hozzá, hogy már hónapok óta azt éreztem, mintha tudná.És azért mondtam el eredetileg, merthogy úgyis tudja..és rájöttem, hogy sejteni sem sejtette..DE!Örülök, hogy elmondtam, megkönnyebbülés volt, hogy jól fogadta.Terhes sem lettem, mert vigyáztunk.Azóta nincs barátom.:) Szerintem ha eddig mindent megbeszéltetek édesanyáddal, akkor vagy mondd el neki, hogy ezt szeretnéd, vagy pedig finoman utalgass rá, hogy mi lenne, ha elvinne nõgyógyászhoz fogamzásgátlót íratni..de nem muszáj azt íratni, csak hozd fel neki..hogy mit mond rá.Te ismered anyudat, nem én, úgyhogy neked kell tudni, hogy kb.mit reagál!:) 17/L
Téged meg ki jogosított fel, hogy libának hívd látatlanban? Innentõl kezdve kár volt tanácsokat osztanod, mert már nem voltál komolyan vehetõ.
Neked csak az lett volna rendes válasz, hogy "óóó igen, küldd el õket étterembe egy egész éjszakára, ez tök normális, nehogy már otthon legyenek, amikor a barátod épp felhúz a f*rkára" Gondolkozz már te buta liba!
Te mekkora egy buta liba lehetsz. Szerinted én nem normálisan nyilvánítottam ki a véleményemet? Ja persze, nem normális, mert nem azt mondtam, hogy küld el anyádékat, hogy te letudjál feküdni. Ha már annyira akarsz szexelni, akkor talán nem éreznéd cikinek, hogy a szüleid is otthon vannak. Édes istenem egyre ostobák a mai fiatalok.
A kérdező hozzászólása: Félre értés ne essék az utolsó 2 válaszon kívül mindegyiket felpontoztam (akik normálisan tudtak véleményt nyilvánítani)
A kérdező hozzászólása: Oké, igazán köszönöm a válaszokat (most már tudom hova nem érdemes kiírni kérdést) számomra a téma lezárt ;)
Pontozzatok csak le az utolsot meg engem is, de igazunk van, ti is tudjatok. Nehogymar azert kelljen elmennie otthonrol a csaladnak, hogy tudjanak szexelni. Ez annyira abszurd, nekem ehhez nem lenne bor a kepemen! Anyuka-apuka sem kuldi el a kedves kerdezot, vagy igen??.. Na akkor?... De ha annyira viszket a p*nad, menjetek el egy szallodaba es ott aztan senki sem zavar..
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném, hogy mindig csak most az elsõ alkalommal :) Persze, ha azt mondja nem akkor nekem az is oké, de jobb lenne nélkülük
A kérdező hozzászólása: Nyilván nem azt mondanám, hogy le akarok vele feküdni, hanem, hogy itt aludhat-e (elmennének-e egy estére, mivel lakásban lakunk és elég vékonyak a falak, a barátom meg kollégista)
A kérdező hozzászólása: Csak mert nagyon sok mindent meg szoktam vele beszélni (ne érts félre-nem mindent) és azért szerintem ez egy picikét fontosabb dolog, mint egy nagywc ;)
Én is kb ilyen viszonyba vagyok anyuval , a kezembe adott 1 dob. óvszert , hogy legyen ha kell , elraktam és tudta , hogy hol tartom , hát mikor megtörtént akkor máshova raktam el és rákérdezett hogy akkor igen én bólintottam 1et és nem is kérdezed semmi mást csak hogy ugye semmi baj nem volt kb ennyi. Én sem jelentettem be majd mond el neki miután megtörtént :) )

Hogy mondjam el anyanak hogy megjott?

kerlek segitsetek, ti hogy mondtatok el ? irjatok le a szituaciot.

Legjobb válasz: valami barnás cuccot láttam a bugyimon, és megkérdeztem anyát, hogy ez már az-e. erre mondta, hogy valószínûleg az, de majd meglátjuk. másfél hónapra rá már rendesen véreztem. nekem egyáltalán nem volt kínos, mert tök örültem, hogy végre nekem is megjött. aztán persze azóta már megbántam, hogy ennyire vártam :D

Ja és még annyit mondanék, hogy én még 12 éves sem voltam..úgyhogy nehéz volt, de hát ha eljött az idõ, hát eljött. :)
Azért a pofon egyszerûbb ennél.... De kivárnék egy nyugudtabb idõpontot és akkor beszélném meg. Anya.... képzeld azt hiszem, hogy megjött!...
valami barnás cuccot láttam a bugyimon, és megkérdeztem anyát, hogy ez már az-e. erre mondta, hogy valószínûleg az, de majd meglátjuk. másfél hónapra rá már rendesen véreztem. nekem egyáltalán nem volt kínos, mert tök örültem, hogy végre nekem is megjött. aztán persze azóta már megbántam, hogy ennyire vártam :D
En 13 eves voltam, es te? 18/L
Azért ennek természetesnek kellene lennie ám...ilyen rossz a kapcsolatotok? hogy nem tudod elmondani neki? egyszerûen hívd be a szobádba, és mondd el neki, hogy megjött. Tudom ez kényelmetlen és ciki ezekrõl szülõvel beszélni, de õ is tudja, hogy ez normális, fõleg már 14 évesen. Nyugodj meg, nem lesz semmi baj. :)
Képzeld anya, hála Istennek megjött, már úgy izgultam! (De elõtte készíts oda egy adag nyugtatót, meg hideg vizet a fellocsoláshoz...)
Pofon egyszerû! "Anya, megjött a menstruációm"!
anyu megjött.
A kérdező hozzászólása: 14 és fél:)
A kérdező hozzászólása: és körülbelül hányévesek voltatok?:)
'anya!vegyél nekem is betétet!' :D én így mondtam. én akkor 14 éves, 3 hónapos és 12 napos voltam egész pontosan :' ) örülök, hogy vannak még olyanok, akiknek szintén csak 14 évesen jön meg! persze nekem késett 1 évet :c 14L
A kérdező hozzászólása: kosznom mindenkinek a valaszt!:) ) sikerult elmondanom neki!!:DDDD
Szuper!!
Itt nézegetem a válaszokat és tisztára meglepõdtem ... nekem 11 vesen jött meg és valahogy fel se fogtam, hogy mi történik csak szóltam anyának és kész. Nem tudom hogy csináltam, de abban a percben nekem mi se volt egyszerûbb, :)

Hogy mondjam el anyának úgy, hogy ne boruljon ki (annyira)?

Külföldre fogok költözni hamarosan,de tudom,hogy anya nagyon ki fog borulni.Mániákusan félt mindent?l,úgy viselkedik velem néha,mint egy óvodással.

Legjobb válasz: Igen, nem árt tudni, hogy hány éves vagy, és hova akarsz menni. Ha éretten állsz hozzá, neki is könnyebb lesz. Mondd el pontosan hova mész, kikkel, mit fogsz optt csinálni, telepíts Skype-ot a gépére, hogy tudjatok beszélgetni... Tegyél meg pár "óvintézkedést" és akkor õ is könnyebben veszi. Az anyák már csak ilyenek, féltik a gyereket...

Azért nem ártana kész tervvel elé állnod... Cím, munkahely, mibõl élsz meg stb. Mert gondolom azt te sem gondolod komolyan, hogy õ törõdjön bele, hogy elköltözöl, de hetente küldhet neked pénzt, mert nincs munkád.. Akkor áll elé, ha van munkaszerzõdés, lakás, pénzügyi terv az egy évre. Mert az ilyen "kiugrom egy évre, lesz ami lesz" na ez szokott családokat anyagi csõdbe keverni. Okosan, nehogy a Fókusz lehangoló riportjaiban végezzétek....
Igen, nem árt tudni, hogy hány éves vagy, és hova akarsz menni. Ha éretten állsz hozzá, neki is könnyebb lesz. Mondd el pontosan hova mész, kikkel, mit fogsz optt csinálni, telepíts Skype-ot a gépére, hogy tudjatok beszélgetni... Tegyél meg pár "óvintézkedést" és akkor õ is könnyebben veszi. Az anyák már csak ilyenek, féltik a gyereket...
Egyszerûen. Anya ez meg ez van. De tudod hogy szerelek, jövök haza gyakran ésatöbbi ilyen nyugtató dolgok. Örökké te se ülhetsz a szonyáján.
"Kedves Anya! Összeházasodtam egy férfival. Nála izgalmasabb férfivel még sosem találkoztam, van egy hatalmas motorja, és imádom a sebhelyeit és a piercingjeit, a tetoválásairól ne is beszéljünk! Terhes vagyok, és Akintude azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdõben, a lakókocsijában. Ott legalább senki nem intolerálja, amiért dél-afrikai! És ott békésen imádkozhatunk, hogy Akintude AIDS-je gyógyuljon. Azt mondta, hogy hogyha lefekszik egy szûz lánnyal, meggyógyul. Reménykedünk! A pénz miatt ne aggódj. Akintude lebeszélte egy barátjával, Jahvával, hogy szerepelhessek a filmjeiben. Szeretettel: drága lányod. Ui: igazából a szomszédban vagyok és TV-zek, de látod, lehetne rosszabb is, mint hogy kiköltözök külföldre pár hét múlva.
Azért fontos információ lenne, az hogy hány éves vagy!
Egyetértek az 1. válaszolóval. Magyarázd el neki, hogy ne féltsen, és gyakran hívod majd és meglátogatod. Meg h nagyon szereted, de ideje a saját életedet élni. Megkérdezhetem hány éves vagy?
Tudta, hogy 1+1 az nem 5?
pedig ha igazán menni szeretnél, akkor nincs más megoldás. egy kicsit kiborul, aztán normalizálódik a helyzet. nyugtasd meg, h visszajössz, és minden nap beszélhettek ingyen a skypeon :)
egyáltalán nem fiatal hozzá. unokatesóm 19 évesen 1 évre ment ki bébiszitternek Londonba, de ott ragadt. azóta elmúlt 30 éves, és egy szálloda kisfõnöke :) a lényeg h nem fiatal hozzá egyáltalán, természetesen én is félteném a gyerekemet, de nem akadályoznám meg h menjen. Ha elmegy a sarki boltba, ott is történhet vele rossz dolog.
Maradj itthon és kezdj bele az egyetembe, jól hangzik az, hogy még egyetem elõtt....de miért nem mész utána. Én is féltenélek és azt hiszem megakadályozni nem tudnám, de az áldásomat nem várd.
Valóban fiatal vagy még, hogy 1 évre külföldre költözz....biztosan jól átgondoltad?Én is fogom félteni a gyermekeimet 19 évesen egy külföldi úttól. De nyilván a Te döntésed, és ha mindenáron akarsz menni, akkor sok sikert, és próbáld meg anyukádnak finoman a tudtára adni.
19 évesen merész döntés az ilyesmi. Nem csodálom, hogy félt. Nem akarok senkit lebeszélni az álmairól, de nagyon alaposan gondold át ezt az egészet. Meg lesz-e a kellõ anyagi biztonság, lesz-e munkahelyed, szállásod, stb, stb. Ne feledd, hogy 1 teljesen idegen helyre mész. Munkát is csak akkor vállalj, ha biztonságos, ill. a munkaadó megbízható. Alaposan gondold át. Inkább halaszd el pár évvel késõbbre, ha valamiben nem vagy biztos. :)
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok.Nem örökre költöznék ki, csak 1 évre még az egyetem elõtt Angliába.Nem is egyedül mennék, szóval ha bármi gond lenne, akkor megtudnám oldani, ráadásul kint is vannak ismerõsök.
Akkor merj belevágni ha elég jol beszéled a nyelvet ugy középszinten. Alapfok akkor elég ha van kint aki segit testvér v. nagyon közeli barát akiben megbizol. Ott élesbe megy minden és a kifejezések nincsenek a tankönyvekben. Nem tudom dolgoztál -e már egyáltalán, jobb lenne otthon elöször kiprobálni. Nagyon sokan jönnek vissza és most nem tudod eldönteni meddig fogsz maradni felesleges ezzel terhelni a szüleidet. Csak annyit mondj hogy kimész és kb 3-4 honap mulva meg vissza.Vedd meg a jegyet mindkét irányba és a vissszaut modosithato v. nyitott legyen. Europába nem drágák a jegyek és ha kint is ragadsz szerintem min 3 szor haza fogsz repülni látogatoba mert honvágyad lesz. Sok sikert !

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!