Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam anyámnak (240 db)

Hogy mondjam anyának?

Van egy fiú, akivel már beszélgetünk egy ideje. Találkozni akar velem. Anyának,hogy mondjam,hogy van egy fiú? És hogy találkozhatnék e vele?

Legjobb válasz: ahogy ide leírtad... szépen elmeséled anyádnak.

ahogy ide leírtad... szépen elmeséled anyádnak.
16 éves vagy... nincs ebbe semmi ha csak a fiú közel nem kétszer annyi idõs mint te. megmondod tisztán, hogy holnap elmész és találkozol vele.
16 évesen a találkozás nem egy akkora nagy dolog... kétlem hogy anyukád ebbõl ügyet csinálna.
Èn 15 vagyok es nekem eleg szigoru anyukam van, es amikor en mondtam neki szo szerint orult, es csk annyit mondott , hogy oke.Es ha taliztam is vele, akkor csak szoltam , h.ma kesobb jovok, ed arra se mondott sokmindent
Elõször mond neki, hogy terhes vagy egy 54 éves transzvesztitától, várd meg, hogy elsírja magát, aztán mond el neki, hogy egy sráccal akarsz talizni. És az egészet rakd fel Youtube-ra.

Hogyan mondjam anyának hogy szeretnék már szorteleniteni?

A szortelenites nalunk nem mondom hogy tabu de nem szoktunk róla beszelni.anya nem kérdezi én meg nem mondom.a honaljam már kb 1eve borotvalom viszont a kezem, lábam nem akarom borotvalni mert tudom hogy csak rosszabb lesz.én jelenleg leginkább a kozmetikust preferalnam és a gyantat.viszont nem tudom hogy hogy menjek oda anyahoz ezzel.jó most lehet hülyének neztek de ez nekem akkor is kellemetlen.jó fej és nagyon remélem hogy meg fog érteni így 14evesen.bar azt is kinezem belõle hogy azt mondja meg kicsi vagyok.

Legjobb válasz: Nem nehéz a lábad magadnak gyantázni, a kezedhez kellhet segítség, de nem egy nagy valami. Anyukád hogyan szõrtelenít? Ha kozmetikusnál, elmehetnél vele. Ha magának, megkérhetnéd, hogy segítsen. De õszintén, akármilyen tanácsot adhatunk, de végül neked kell majd beszélned vele.

Nem nehéz a lábad magadnak gyantázni, a kezedhez kellhet segítség, de nem egy nagy valami. Anyukád hogyan szõrtelenít? Ha kozmetikusnál, elmehetnél vele. Ha magának, megkérhetnéd, hogy segítsen. De õszintén, akármilyen tanácsot adhatunk, de végül neked kell majd beszélned vele.
14 évesen már magadnak is le tudod gyantázni, habár megvenni a cuccokat hozzá pénzbe kerül, szóval mondd el mit szeretnél, szerintem megérti, 14 évesen már természetes hogy szõrteleníteni akarsz, nem vagy már kisgyerek.
ugyanebben a cipõben járok:D de valamikor neki kell vágni

Hogyan mondjam anyának, hogy engedjen találkozni ezzel a fiúval?

Az a helyzet, hogy megismerkedtem a neten egy fiúval, aki nagyon aranyos, meg kedves. Pár hónapja már beszélgetek vele, de még nem találkoztunk, mert nem egy helyen lakunk. Anyával meg húgommal úgy van tervben, hogy holnap pont abba a városba megyünk, ahol a fiú lakik. Én mondtam a fiúnak ezt, õ pedig elhívott moziba+ sétálni. Anyának nem szóltam még, mert félek, hogy mit fog erre reagálni, rögtön elmondja tuti apának is. Még sosem volt barátom, nem is randiztam még fiúval sem, pedig 1 hónapon belül 18 leszek.

Legjobb válasz: szia, nagyon szimpatikus lány vagy nekem :) de azt a fiút hanyagold szerintem, tegyük fel bele szeretsz a találkán és mi lesz utána? többet nem találkoztok ?

szia, nagyon szimpatikus lány vagy nekem :) de azt a fiút hanyagold szerintem, tegyük fel bele szeretsz a találkán és mi lesz utána? többet nem találkoztok ?
Mond meg neki, hogy már nagyon szeretnéd, ha ki lenne töltve a csúnyád répával.
Szia ez annyira fura szitu engedéjt kérni? Minek hiszen felnõtt vagy 18-mulottál, és ha nem amugyis 15-16 éveseknek már pasijuk van! Mond meg anyukádnak , amit gondolsz , hogy tudsz magadra vigyázni és már nem vagy kislány..más 18 évesen élvezi az életet! Méghozzá ha ilyen rendes a fiú akkor meg mit akar inkább örüljön! :)
Mi tudsz szeretni egy feketébe?
Mi lenne, ha azt mondanád anyudnak, hogy a húgoddal mész valahova szétnézni és beszélgetnétek, de csak ti. És a tesód csak elkísérne abba a moziba, õt meghívnád egy másik filmre és jó lesz :)
Hallod a fekete fiúk olyanok, mint a cigók, vigyázz velük! Nem tudnál egy normális fehér fiút kifogni inkább? De komolyan ez nem rasszizmus, ezek tények, sajnos. Más kultúra és hiába kedvesek meg játtszák a fejüket, végül te fogod megjárni és én tényleg sajnálnálak, mert nagyon kedves, aranyos lánynak tûnsz, inkább talizz velem még az is jobb lenne.

Hogy mondjam anyámnak hogy holnap randira megyek?

A lány az osztálytársam, múltkor amikor vele voltam azt mondtam haverokkal megyek valahova. Elsõ randim volt akkor nekem is és a lánynak is, de az õ anyja tudta hogy velem van tehát mesélt rólam. Anyukája pedig végig mosolygott az enyemre szülõin, de anyám azt hiszi az egy másik lány anyja.. Már anyám is érzi szerintem hogy van valami.. :D kerdezget de csak terelem a témát mert nem szeretek errõl vele beszélni apámmal meg fõleg. Hogy mondjam meg neki? Hívjam föl és vagjak a témába hogy holnap moziba megyek?

Legjobb válasz: anyu, ba.szod, holnap randira megyek

anyu, ba.szod, holnap randira megyek
Anya leviszem a szemetet... holnap reggel jövök...
Én nõként sem közöltem ha randira mentem... semmi köze hozzá senkinek. Úgyis azzal jött volna anyám, hogy ne is reménykedjek...tizenévesen amúgy is csak 2 pasi volt, nem is tudtak róla otthon. Pedig az egyikkel majdnem 1 évig együtt voltam. Csak hát távkapcs volt és ritkán találkoztunk. Mikor jónak láttam és eltelt elég idõ, közöltem hogy van valakim, ha volt, és amikor már olyan volt a kapcsolat. Pasik bemutatgatásáról meg szó sem lehetett. Anyám egyszer meg is jegyezte, hogy õ pasit csak az esküvõnkön akar megismerni. Hát majdnem így lett:D Csak azt a férfit mutattam be aki a férjem lett. Viszont 5 hónap után. Már jegyesek voltunk. És már 2 hónap után anyu rágta a fülem, hogy vigyem bemutatni:D
Egyetértek az elõzõvel, nem kell azt mondd, hogy randi, elég ha azt mondod, hogy moziba mész a lánnyal.
Holnap moziba megyek. Kivel? Egy csajjal az osztalybol. Sztem anyud van annyira intelugens h ossze tudja rakni h ez egy randi....
a Szülõk megérzik, ha a gyerekeik randira megy, észreveszik rajta, hogy jobban készülõdik, izgul, nem beszél róla, hová megy, stb. nem kell annyit kihozni belõle, nem ciki ez, legalább nem pasizni mész. mondd nekik, hogy randira mész és ha kérdezõsködnek, mondd, hogy egy osztálytársaddal voltál, aztán ennyi, nem kell tudniuk mindenrõl... meg neked se kell feleslegesen túl sokat mesélned
A kérdező hozzászólása: 15 vagyok. Jó de teljesen zavarba jövök ha kerdezget ki az, stb. Ma is már célzott rá mintha tudná hogy megyek holnap... Mondta ebéd után, 5 kor jövök és majd beszélünk, ha akarnál valamit mondani, mert mindent titokban tartasz :D
Viselkedj úgy mint egy férfi. Mond az arcába, hogy randizni mész. Mégis mit kérdezhet tõled ami kínos lehet? Semmit hidd el! Faterod meg talán még örülni is fog neki, hogy a fia csajozik.
Szééép volt csefi!
Én általában lazán közlõm vele hogy csajozni megyek /randira és akkor ennyi volt kb nem reagál ezen semmit sem túl amikor meg kérdezget akkor lerázom azzal hogy az nem rá tartozik :D csak én 17/f vagyok ahogy olvasom te olyan 14-15 lehetsz de tényleg nem kell emiatt parázni hidd el.
Mondd azt, hogy programod van
Hat en ezen sirtam XD "megyek leviszem a szemetet holnap reggel jovok" XDD

Szeretem a balhés exem, ő is engem. Anyának hogy mondjam el?

szoval. én 14/L vagyok.. féléve jártam egy fiuval ? 14 bár az életkor nemtudom mennyire számit.. szép volt és jó csakhogy a fiu nagyonrossz. verekedik meg ijenek. anyuék eléggé nehezen fogadtákel, énmeg mondtam hogy mégegy balhé a kapcsolatunk közbe és dobom... megtörtént akkor a balhé.. csakhogy nekem is volt azóta barátom neki is barátn?je és nemtudtuk elfelejteni a másikat. a napokban pedig beszéltünk ujra és megint járni akar velem. énis szeretem ?t nagyonis. csak anyáéknak hogy mondjam el?:( segitsetek légyszii. és ijen pasitéren ugyveszem észre hogy anya beszél róla csak valahogy énfélek neki elkezdeni az egészet..

Legjobb válasz: Ászták*rvá ezek a tiniproblémák. 14 éves "balhés, verekedõs" srác. Angyalom az a srác nem balhés, hanem kb egy 9 éves értelmi szintjén van. Mondjuk téged sem kell félteni. Ne mondj el anyádnak semmit, felejtsd el egy idõre a f*szt, majd 2-3 év múlva próbálkozz inkább a "pasizással..."

Ászták*rvá ezek a tiniproblémák. 14 éves "balhés, verekedõs" srác. Angyalom az a srác nem balhés, hanem kb egy 9 éves értelmi szintjén van. Mondjuk téged sem kell félteni. Ne mondj el anyádnak semmit, felejtsd el egy idõre a f*szt, majd 2-3 év múlva próbálkozz inkább a "pasizással..."
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek
Sok boldogságot az ifjú párnak! :D:D:D:D
Gyujtogat , verekszik.... gondolom a következõ lesz a drog , pia és majd téged kezd el verni , hát hajrá !!
téged se kell félteni 14 évesen ilyen szókincsel... pffff
17évesen gyújtogat verekszik... egyszer kerülne elém kiszedném a gerincét is és megetetném a disznókkal
Összeilletek.Ámen.
A kérdező hozzászólása: bocs a fiu életkora elvan irva mert 17éves. és gyujtogat verexik kb. mindenki a rosszat látja benne mondjuk megértem.. de alapbol mindenki ugy áll hozzá hogy lesz*rják leoltják meg ijenek. és akkor ittderül ki az h egy maréknyi kedvesség vagy valami f*szom szorult volna magyarországba. :) +mikor elhagytam bánta a dolgot kb. mai napig nemcsinálmár semmi rosszat. miattam... meglehet változtatni egy utolso suttyogec*t is.. :)
Konkrétan Te most már bármit csinálhatsz. Ennél rosszabb már úgysem lesz
Baaz.. hanyadikba jársz? Elmondom mi a megoldás a problémádra megnyitod a microsoft word programot szépen bemásolod a teljes kérdésedet. Utána rá fogsz jönni, hogy ez a legkisebb probléma az életedben!
Konkrétan milyen balhékat csinál ez a verekedõs 14 éves? :D
Kolompárék megint hülyeségeket kérdeznek....
Szia Anya! Van barátom, szeretem õt. Szia!...:)
attól függ hány éves vagy.
el kell mondanom vmit...szeretek egy fiút és járok is vele bocs...
mond el a faterodnak majd õ lemondja
*elmondja
Hogy mondjam el.... Gyõzi dalban mondja el:)
Tényleg kortól függ. Hány éves vagy? :)

Hogy mondjam meg anyának, hogy én nem megyek vele? Mit csináljak?

Megcsalta a nevelőapámat és most költözni akar Pestre,de én nem akarok menni.Sokkal jobb körülmények között lennénk ott (a pasija dúsgazdag),de nem akarok oda költözni.Mondta,hogy gyakran jöhetnék haza és ott jobban érezném magam,de nem fogok itthagyni mindent,amikor végre jól érzem magam a gimiben (szeptembertől lennék tizedikes). De a nevelőapámmal nem maradhatok,az igazi apámat alig ismerem,szinte csak ünnepekkor látom és beszélek vele. Nem tudom,hogy hova menjek,mert mamáék 3 órára laknak tőlünk,szóval oda is értelmetlen lenne mennem,apa szüleinél meg ott laknak unokatesómék,tele van a ház. Ráadásul a pasi fia egy elkényeztetett s..gfej,aki már akkor bepróbálkozott,amikor éppen 2 órája ismertük egymást,mert szerinte "neki egy lány se tud sokáig ellenállni".Szóval még oda se költöztünk,de már elegem van az egészből. A legjobb barátnőm mondta,hogy hozzájuk mehetek és a szüleivel is megtudná beszélni,de ebben nem vagyok annyira biztos... Szerintetek mit lehetne tenni?

Legjobb válasz: Ez hülyeség, már miért nem tolerálnák a különórákat a kollégiumban. Pont hogy lehet menni.Mi énekszakosok voltunk és egy csomó osztálytársam kolis volt, és mind jártak kórusra, meg mindenféle különórára. Sajnos úgy látom hogy neked semmi nem oké. Igaza van annak aki azt mondja valamit valamiért. Más szüleihez meg menni lakni, mikor van anyád. Gondolod hogy ott majd jobb helyed lesz? De úgy sem engedi meg senki, fõleg nem anyád. Kár is ilyenekben ringatnod magad. Vagy költözöl vagy kollégium. Szóval még most ébredj fel.

Ez hülyeség, már miért nem tolerálnák a különórákat a kollégiumban. Pont hogy lehet menni.Mi énekszakosok voltunk és egy csomó osztálytársam kolis volt, és mind jártak kórusra, meg mindenféle különórára. Sajnos úgy látom hogy neked semmi nem oké. Igaza van annak aki azt mondja valamit valamiért. Más szüleihez meg menni lakni, mikor van anyád. Gondolod hogy ott majd jobb helyed lesz? De úgy sem engedi meg senki, fõleg nem anyád. Kár is ilyenekben ringatnod magad. Vagy költözöl vagy kollégium. Szóval még most ébredj fel.
Kollégium?
Látod nem vettük be "a különórás nem nézik jó szemmel "dumádat.Így oké hogy azt mondod kerek perec nem akarsz kollégiumot, én sem akartam, Igazából semmit nem tudsz tenni, anyukád szava dönt. De azért ülj le vele, higgadtan megbeszélni ezt a kérdést, hátha figyelembe veszi a kérésed. Ne kezdj vele hisztizni, zsarolni, ordibálni. Talán szép szóval többre mész. Én azt is megkérdezném, hogy ahányszor egy új pasi jön az életébe neked annyiszor kell költözni,
A kérdező hozzászólása: Nem akarom megnehezíteni anya helyzetét, de rám is tekintettel lehetne. Persze, õ ettõl boldog lesz, de velem mi van?! Végre boldog vagyok, mert a gimi elõtt nem tartoztam a "népszerûek" közé, de végre vannak normális barátaim és nem kell itthon ülnöm folyton. Szerintem attól, mert nem vagyok még 18, az én véleményem is számít egy ilyen kérdésben, mert ez nem olyan kategória, hogy mi legyen ma a vacsora... Nem kifogásokat keresek a kolival kapcsolatban, egyszerûen az nem való nekem és kész.
Igaza van az utolsóknak. Fõleg ha elmondod a kollégiumi tanárnak, hogy kivel hol van különórád, lehet még a tanárt is ismerik. Nem hiszem, hogy nem engednének el. De könnyû keresni a kifogásokat...
Beszélsz valamirõl amirõl fogalmad sincs. A kollégium nem börtön. Még mindig makacskodsz ahhoz hogy nem néznék jó szemmel ha 7-8 körül mész vissza. Más is csinálja ezt, és nem gond ha különórád van. Nyilván ha a városban mászkálnál helyette és romlanának a jegyeid azt nem néznék jó szemmel. Nálunk általában 2-3 körül volt vége az óráknak utána nem volt érdemes vissza menni a koliba, és utána a kórus tartott vagy 6 ig. Az osztálytársaim is 7-8 körül értek vissza , mikor úgy alakult. Képzeld még fellépésre is elengedték õket a kórussal.Ja és nem te vagy az egyetlen akinek különórája van. Ez normális.
Nos, egészen hasonló helyzetben voltam.. Én semmit nem tettem, lenyeltem a békát.. Nem könnyû mindent feladni, de utólag örülök, hogy nem nehezítettem meg mégjobban anyukám akkori helyzetét.. Ez nem csak a te boldogságodról szól, mindenkinek így lesz könnyebb.. nagy lány vagy túl fogod élni.. Lesznek új barátaid, az igazi barátok pedig nem vesznek el, a távolság miatt.. Nekem is megmaradtak, igyekeztem õket minél többet meglátogatni.. Én akkor hiába mondtam volan anyának, hogy nem megyek.. Gyerek voltama, õ tartott el..
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem néznék jó szemmel, hogy én kettõkor elhúzok onnan és majd 7-8 körül megyek vissza...Mert így szoktam általában csinálni a különórás napokon. Nem azt mondom, hogy nekem semmi nem jó, csak azt, hogy nekem nem való a kollégium és a diákmunka.
A kérdező hozzászólása: Ott járnék más tanárokhoz, gondolom. Nem tudok felhagyni velük, mert csak így lesz nyelvvizsgám és így éltem túl a kilencediket is matekból például.Ha meg van egy kis szabadidõm, azt nem akarom tönkretenni azzal, hogy dolgozom és csak hétvégente tudok pihenni kicsit. Szóval ez évközben kivitelezhetetlen lenne nekem.
Valamit valamiért. Ha el kellene költöznöd ígyis-úgyis vége lennének a különóráidnak. Így meg elég lenne csak egy párral felhagynod, ami helyett meg elmehetsz dolgozni. Egyébként diákmunkát hétvégén is csinálhatsz szerintem.
A kérdező hozzászólása: A koli azért nem jó, mert ott a délutánokat bent kell tölteni, ha jól tudom.De én meg délutánonként különórákon vagyok vagy sportolok, ott pedig ezt nem hiszem, hogy tolerálnák.Meg a suli kollégiumjáról nem túl jókat hallottam. A diákmunkával is az a gond, hogy nem tudnék mikor menni, mert be vannak táblázva a napjaim. Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
A legjobb barátnõdhöz ha tényleg mehetnél, akkor esetleg anyádtól kérhetnél havonta valamennyi pénzt, amit a barátnõd szüleinek adhatnál (ugye azért, hogy ott laksz), valamint nem árt, ha azért segítesz is nekik. :) Egyébként meg ennyi idõsen diákmunkát is vállalhatsz, ami szintén jól jöhet, akár a késõbbiekben is.
Semmit, sajnos.
A koliból ki lehet menni, nem börtön.... Anyukád ír egy kérvényt a koliigazgatónak, hogy te ekkor meg ekkor és eddig külön órán vagy, mert muszáj.

Hogy mondjam el hogy anyának hogy nem vagyok szűz? 14 vagyok lány

állandóan azzal piszkált (mióta 14 lettem, kb 7 hónapja)h szűz vagyok, most elvesztettem egy éjszakás kalandból de nem tudom hogy mondjam el

Legjobb válasz: Sehogy. Ha már túl vagy rajta nem tartozik rá mert már lemaradt az okításról. Elég indiszkrét anyukád van. És ha megmondod neki mi lesz? Szétkürtöli mindenhol és megünnepli? Másrészrõl meg igencsak furcsa, hogy egy anya ezzel piszkálja a gyerekét pláne egy 14 éves kislányt. Ebben a korban még véletlenül sem a szexen kéne járnia az eszednek. Más anya ölne ha megtudná, hogy a kicsi lánya ilyen korán átesett a tûzkeresztségen nem még macerálná is miatta. Anyut meg határozottan állítsd le. Ne vájkáljon az intimitásaidban.

miért ribanc-ozod le anyukádat?
Sehogy. Ha már túl vagy rajta nem tartozik rá mert már lemaradt az okításról. Elég indiszkrét anyukád van. És ha megmondod neki mi lesz? Szétkürtöli mindenhol és megünnepli? Másrészrõl meg igencsak furcsa, hogy egy anya ezzel piszkálja a gyerekét pláne egy 14 éves kislányt. Ebben a korban még véletlenül sem a szexen kéne járnia az eszednek. Más anya ölne ha megtudná, hogy a kicsi lánya ilyen korán átesett a tûzkeresztségen nem még macerálná is miatta. Anyut meg határozottan állítsd le. Ne vájkáljon az intimitásaidban.
egy [email protected] [email protected] vagy. ennyi a véleményem
„Anyu! Folyton piszkáltál, hogy szûz vagyok. Egy srác, nem is ismerem, nem tudom, hogy ki, megdugott, azóta nem is láttam. Ugye büszke vagy rám? *.*”
köpj bele a szemébe és kezdd el hangosan üvölteni hogy BUMSÁKÁLÁKÁ... meg fogja érteni :D
"Anya, egy ribanc vagyok." Nem is fogsz hazudni. Amúgy fake.
2 hónap után.
Attól függ, milyen a viszonyod, az anyukáddal. Ha jó, akkor mondd meg így ahogy leírtad. Nem fog neki örülni, és kijár egy nagy lecseszés. Ha rossz, akkor inkább ne, mert ezek után (valahol joggal) nem fog elengedni sehová.
persze, most már komoly kapcsolat mert azzá alakult a fellángolás, , amúgy volt nekem is 2 hónapig, de nekem csak fellángolás volt és el is múlt, igen és ahogy összejöttél vele le is feküdtél vele?
Max annak vicces és elképzelhetetlen a komoly kapcsolat 14 évesen, akinek nem volt ennyi idösen kapcsolata. 9 éve vagyunk együtt, végülis nem tudom, minek nevezzem...
Egyszerû, elmondod az igazat, ne legyél zsidó! Tárdki szíved, fõleg anyádnak !
Ha figyelembe vesszük, hogy 14 évesen veszítetted el, 1 egy éjszakás kalandból, ezt mondd: "K**va vagyok!"
Sehogy se mond el, ez a csapda! Niylván tud a pasidról és arra kiváncsi, hogy eléfeküdtél e már! Ha kiderül szét fogja túrni a kapcsolatodat, és apád is ki fog akadni! Egyszerûen közöld vele, hogy TE NEM AKAROD házasság elõtt elveszteni!!! 100 szülõbõl 99 úgyis ezt akarja hallani az az egy kivétel meg bolond. Legyél okos, ne hagyd becsapni magad!
Utolsó ez hülyeség. Ha jóban van az anyjával tudni fogja anélkül is, hogy mondana bármit. Az anyád képébe hazudni meg a legnagyobb taplóság. És milyen kapcsolatról beszélsz meg széttúrásról? Nincs is itt kapcsolat. Egyéjszakás volt az egész... -.-
A kérdező hozzászólása: nem volt kapcsolat!
anyud gondolom 28 lehet ha ilyennel poénkodik a saját lányának....
utolsó annak az esélye, hogy egy lány érett 14 évesen, és hogy a párjával marad még 20on évesen is annak esélye 1:1000000 kb, amúgy is nem gondolod, hogy vicces a komoly kapcsolat kifejezés 14 éves kislánynál?én is úgy vagyok vele, hogy minél hamarabb fel kell világosítania gyereket, de arról is beszélgetni kell vele, hogy a korai szexuális életnek rengeteg hátránya és veszélye lehet...
Miért hihetetlen, hogy 14 évesen valaki érett rá, és nem divatból szexel? (Nem a kérdezöre gondolok, csak ált. kérdem.) Miért hihetetlen, hogy öszinte érzelmei legyenek egy 14 évesnek? 14 évesen vesztettem el, KOMOLY KAPCSOLATBAN (ami még tart), de már rég vártam, mert teher volt a szüzesség. És erröl most 23 évesen sem változott a véleményem. (A lányomat igyekszem majd idöben felvilágosítani, nem pedig függöny mögé rejteni a dolgokat, hogy aztán késöbb problémák legyenek abból, amikröl nem tájékoztattam.)
A kérdező hozzászólása: jó kapcsolatban vagyok vele de tudom hogy õ nem akarta hogy elveszítsem ez csak olyan poénkodás és én is annak fogtam fel....de aztán mégis az lett
A kérdező hozzászólása: de ne õt bántsátok mert õ csak poénkodott.véletlenül sem gondolta komolyan! ribanc.... -.-
Nézd, szerintem ne mond el, én például nem mondanám el, szerintem nem sok köze van hozzá anyádnak, hogy a magánéletedbe mit csinálsz, de ha el akarod mondani, hát akkor mond el, így ahogy leírtad. Másfelõl, szerintem ezek után le sem szidhat, mivel magára vessen.
Öhhh... Miért is kéne elmondanod? De ha mindenáron akarod: mikor legközelebb ezzel piszkál, nézz rá vissza döbbenten: "kicsoda???? én ugyan nem!"
Nekem anyám a szüzességem elvesztése után kb 3 nappal (én is 14 voltam, nem mondtam el egyböl) elkezdett magyarázni a védekezésröl, mondom, kicsit elkéstél, de ne félj, vigyáztunk... Csönd lett xD (7 évre rá a terhességi tesztem: Anya mutathatok valamit? És oda adtam a kezébe... xD) Mondd meg neki, örülhet, ezen is túl vagy.
Hát elég furcsa sztori... Ilyennel viccelõdni egy 14 éves lánynál? Büszke lehetsz... Az én anyámnak mondanom se kéne csak rámnéz és tudja... Nekünk ilyen a kapcsolatunk
szerintem joga van az anyjának tudni, mivel õ neveli..(bár ezt nem nevezném annak de mind1)õ eteti..és akármilyen probléma merülne fel késõbb, nemi betegség, terhesség stb. akkor ki segítene egy 14-15 éves lánynak ha nem az anyja..? én amúgy 15 voltam, abban a korban "komolynak" nevezhetõ kapcsolatban veszítettem el, és konkrétan soha nem mondtam ki anyámnak, egyszerûen tudta...:)
Anyukád 14 évesen azzal csesztet, hogy szûz vagy?! Hát elõször is neked azért "gratulálok", mert 14 évesen egy éjszakás kaland alkalmával veszítetted el, édesanyádnak pedig azért, mert még buzdított is erre. Bár igaz, mit várjak egy ilyen édesanya lányától?!
Gratulálok az anyádnak, hogy így "neveli" a gyerekét, ha még poénkodik is tök mindegy valamit nagyon elrontott, hogy a kislánya szexel, 14 éves taknyosként, már ne haragudj de ez van 14 évesen attól, hogy vérzel és van melled, baromira éretlen gyerek vagy és ez igaz az összes 13-15 évesre akik szexelnek, mert menõ, meg" mert hú de szerelmesek", meg érettnek hiszik magukat.Egy jó szülõ, figyel a lányára, felvilágosítja elmondja a korai szexuális élet következményeit veszélyeit, hogy a kedves lánya ne kezdjen el kefélni 13-14 évesen.A másik hogy jó kapcsolatot épít a lányával, és teljességgel megbíznak egymásban, a lány pedig tisztában van vele annak ellenére is hogy kamasz, meg "lázadozik", hogy az anyja érett, okosabb, tapasztaltabb, és jót akar nyilván a gyereknek. Neked is gratulálok, hogy ennyire idióta vagy, hogy ezt csináltad.Mond el neki, most is legyél felnõtt, ha felnõttnek hitted magad és szexeltél.
szerintem az anya 10-11 évvel idõsebb kb a lányánál, azért cukkolja:Dam kérdezõ, súgok valamit: Kérj pénzt is érte!!! kis kurvinc:D:Dja, és gratulálok neked!!!
szevasz anyós
A kérdező hozzászólása: örülne ennek?
Hello mutti! Leszel az anyósom?
Szerintem ezt bízd a lányára...
A kérdező hozzászólása: de a lánya mondta nekem hogy valahogy tudassam az anyjával mert õ szégyelli elmondani
A kérdező hozzászólása: ti például hogy mondanátok meg ???
a lány mutasson be az anyukájának, hogy te vagy az õ barátja ez így szokott menni vagy elmész a lányhoz és te mutatkozol be az anyukájának (a lány jelenlétében), hogy a lány barátja vagy kb. ennyi
Ha a lány szégyelli elmondani az anyjának, h vagy neki, akkor minek van veled?! Csak én nem értem?! Én sem voltam vmi szoros anya-lánya kapcsolatban anyummal, mégis el tudtam neki mondani, sõt, egy hete jártunk a sráccal, és már megvolt a bemutatás is. Nem kell ettõl annyira parázni... de viszont ha régimódiak a szülei, akkor nehogy ezzel az anyós-dologgal gyere elõ, mert tuti, h azután már esélyed sem lesz az "anyósnál". Legyél komoly, beszélgessetek, és amikor már jobban ismered anyuját, és jó kapcsolatban lesztek, akkor esetleg anyósozhatod! De addig ne! 17L
A kérdező hozzászólása: de az anyjával nagyon jóban vagyok mindig járok hozzájuk mindennap mert már 4 éve ismerem õket de a lánya romániába lakik és csak most jött ide és a lánnyaé össze jöttem de enm tudom h mondjam el neki

Hogy mondjam hogy szeretem anyámat, ha nem érzem ezt?

Anyám néhány hónappal ezelõtt megkérdezett engem miközben hirtelenjébõl ölelt át, hogy szeretem e õt. Pár másodpercig gondolkodtam ezen. Mindig azt mondják, hogy az igazat mondjam és ne hazudjak nekik, de ha az igazat mondom megbánthatom õket. Nos én akkor azt válaszoltam, hogy nem tudom (nem érzek ilyesmit iránta) és látszott rajta, hogy megbántottam. Csak hallani akarta, hogy szereti valaki, de én valamiért nem bírtam azt mondani. Legközelebb mit mondjak? Azt, hogy szeretem? De az hazugság lehet... Vagy nem is tudom mi... Szerintetek?

Legjobb válasz: Szerintem irány a pszichológus, mert nem hogy anyádat nem szereted, de önmagadat sem, borzasztóan árad belõled az önutálat, önbizalomhiány, érzelemmentesség...

Szerintem irány a pszichológus, mert nem hogy anyádat nem szereted, de önmagadat sem, borzasztóan árad belõled az önutálat, önbizalomhiány, érzelemmentesség...
Kétségkívül szereted anyádat, különben az apádat választottad volna, vannak akik nehezen mondják ki, hogy szeretlek, de anyádnak azért akkor ez jól esett volna, szerintem nyugodtan megmondhatod neki, még akkor is ha néha úgy érzed, hogy ez nem is igaz.
Az anyud beteg lelkileg, menj és öleld át, hidd jót fog tenni neki!Mindegy, hogy mit érzel, belül szereted biztosan! Anyud is és te is szeretethiányosak lehettek!
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17. Hidd el megcsinálnám, ha meg tudnám tenni. Megvigasztalnám mikor sír, vagy úgy látom vigaszra van szüksége, de nem tudom, hogyan kell. Nem tudom megtenni. Azt sem tudtam egyszer megakadályozni, hogy elmenjen egy éjszaka teljesen bealtatózva miután elbúcsúzott tõlem. Csak ültem otthon és elbambultam. Órák múlva egy halk kiabálásra tértem magamhoz és akkor láttam, hogy anyám lent van. Beengedtem, alig tudott járni... Akkor megúszta szerencsésen a dolgot amit tervezett. Valamiért valami gátolt abban, hogy akkor visszatartsam.
A kérdező hozzászólása: 18. Elmondom a koromat, de mindenki az alapján fog ítélni meg most majd. Jönnek majd a válaszok, hogy még csak ilyen fiatal vagyok és még rosszabbak fognak történni, rosszul látom fiatal szemmel a világot stb... Egyébként lassan 18. életévemet fogom tölteni.
Hogyan kell megszeretni anyudat?Hol van most?Kitárod 2 karodat és az egész felsõ testét a karjaidba zárod!Hidd el biztosan át fogja érezni, hogy megtetted ezt a lépést.Biztosan zokogni fog. Szörnyü ez a helyzet, amiben éltek!Segitségre van szükségetek!
A kérdező hozzászólása: 21. Mostanában valamiért azt teszi, hogy ok nélkül ölelget én meg hagyom, de ez csak felszínesség. Ilyenkor nem érzek semmit és gondolom õ is így van vele nem. Miért ölelgetik a másikat az emberek, ha nem éreznek abból semmit? Kéne egyáltalán?
Nyugi nem vagy pszichopata.
Nem vagy pszichopata ha így aggódsz és érzel. Viszont csak ismétlem, amit a többiek. Gondjaid vannak, valószínûleg azok a dolgok miatt amiket ateltel a családokban és muszáj lenne segítséget kérned! Menj el egy helyi csaladgondozoba, ott szokott lenni ingyen pszichológus. Még csak 18 vagy, amit a szüleidtõl lattal
Nem a legjobb példa, de neked még lehet jó életed és rendbe tudod kapni az érzelmeiket, ha dolgozol rajta, e egyedül nem biztos hogy menni fog.
A kérdező hozzászólása: 24. Már nem aggódom érte/értük. Az régen volt.
A fogalmazásod alapján te nagyon értelmes ember vagy. Meg kell próbálnod valahogy kimaszni ebbõl az érzelmi gödörbõl. Nem egyszerû batyu, amit a családodtol kaptál. Batyaddal milyen a kapcsoatod? Valakivel beszélned kéne, ne cipelj magaddal ilyen érzéseket.
A kérdező hozzászólása: 12. Nem igaz nem azért hanem mert õ úgy van vele: Ha már valaki felcsinálta magát azért vállalja a felelõsséget és hozza a világra. Biztos örülne kicsit legalábbis mivel már sokszor mondta, hogy csalódott bennem és azt vettem ki a szavaiból, hogy azt gondolja: kár volt megszülnie engem. Persze ezt nem mondaná ki nyíltan... Eddig még legalábbis így van.
A kérdező hozzászólása: 11. Nem tudom milyenek voltak az érzéseim kiskoromban, de azt igen hogy akkoriban sokszor menekült gyógyszerekbe. Egyszer elküldött engem és bátyámat a játszótérre az után egy órával, hogy õ kijelentette felköti magát. Pár órát lent voltunk, nem hagyott nyugodni az amit mondott, persze bátyám azt mondta, hogy úgyse meri megtenni meg sokszor megpróbálta már, de nem sikerült. Én azért felcsöngettem hozzánk (mert kulcsunk nem volt), de nem vette fel senki se a kaputelefont. Ekkor a bátyám kissé megijedt így egyik haverja telefonjáról próbáltuk hívni anyánkat, de nem vette fel. Felhívtuk apát, majd bátyánkat, hogy nem tudjuk elérni anyát és hogy miket mondott korábban. Szerencsére egy óra múlva beengedett minket és visszacsoszogott az ágyába begyógyszerezve. Azóta voltak kisebb nagyobb ilyen esetek, de azóta már igazából rájöttem, hogy nem tudok mit kezdeni vele. Na meg most, hogy ugye különváltak felvetették a választási lehetõséget, hogy vagy anyánál maradok vagy apámmal megyek. Ha apámmal megyek akkor minden bizonnyal kitagadott volna anyám majd öngyilkossá válik. Így inkább megbántottam apámat, hogy anyámnak jó legyen. Bár tudnám miért választottam ezt... Valakik azt mondják, hogy a szeretet miatt, de nem vagyok benne biztos. Ugyan ezt tettem volna ha másokról lett volna szó.
Lehet befásultál egy kissé a családi helyzetbe, gondolom apád sem elõször volt részeg. El tudom képzelni, hogy csalódtál az egész családban, ha viszont nem így van, akkor furcsa.
A kérdező hozzászólása: 1 válaszoló: Nem akarok menni pszichológushoz, mert már kisebb koromban voltam, de nem tett semmit. Igazából csak azért küldtek el az iskolából oda mert technika órán néhányszor a kezemre ütöttem a kalapáccsal és tépkedtem a hajamat. A pszichológus nem ér semmit, csak még jobban magamba fordulnék tõle. Úgyse mondanék neki semmit se és csak idõpocsékolás lennék számára.
egyre több ilyen elégedetlen, mindent és mindenkit utáló önsajnáló gyerek van, semmit nem fejlesztenek magukban de nagyon mérgesek, hogy semmiben se jók szegény anyukád nem ezt érdemelné :(
Aha értem... és mégis mi a célod ezzel a kérdéssel? Provokálás? Nyilván tudod, hogy baromira el vagy cseszve, és nem vagy normális... akkor mégis milyen tanácsot vársz? Tudtommal nincs beilleszkedési segédlet a pszichopaták számára...
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: Nem nem most volt elõször részeg, de nem is volt olyan sokszor. Egy-Fél éve kezdett el inni egyre jobban, hogy ne tudjon beszélni anyámmal mikor itthon van (kamionos). Három héttel ezelõtt olyan részegen jött haza, hogy csak mutogatni tudott állítólag. Anyám ugyan mondta akkor, hogy nézzem meg mi lett az apámból ( hogy szégyen érzetet keltsen apámban), de nem mentem oda, csak ültem tovább a szobámban és hallgattam. Elõször volt ilyen eset, hogy így jöjjön haza. Most meg anyám rám hivatkozva próbálja visszatéríteni hozzánk apámat (miközben jószerivel anyám miatt kezdett el inni), hogy a "Nem vetted észre, hogy a lányod undorítónak talál mikor részeg vagy?" Pedig én nem is éreztem sehogy se mikor részegen volt itthon.
Azért akkor mégiscsak pszichológushoz kell menni, ha még a saját anyád iránt sem vagy képes szeretet árezni. Mi lesz akkor ha párkapcsolatot akarsz?
A kérdező hozzászólása: Pszichopaták számára... Lehet, hogy ez a kérdésemre a válasz. Ha ez vagyok akkor még inkább jobb lenne ha nem léteznék számára. Ne kelljen még jobban szégyenkeznie miattam amiért ilyen gyermeket hozott világra. Köszönöm a válaszokat. A válasz megvan. Szép estét.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok soha párkapcsolatot. Ezt már lassan négy éve eldöntöttem.
így.ne törödj vele, hogy hogy esik neki.én is leszartam/om hogy hogy esik neki, és miután rájött, hogy totál hidegen hagy, akkor kölcsönösen utáltuk egymást.hidd el jobb érzés "egymagadba" élni
Van oka, hogy nem szereted az anyudat? Erezted, hogy nem törõdik veled kicsi korodban? Ridegek a válaszaid nagyon!
Nem hiszem, hogy amiatt érdemes lenne öngyilkosnak lenned, hogy anyádnak kevesebb legyen a gondja, bár nagyon önfeláldozó vagy, de valószínûleg nem azért szült meg és nevelt fel, hogy örüljön annak ha kinyírod magad.
Nyugi, nem vagy pszichopata, bár látszik, hogy nagyon tetszene.
A kérdező hozzászólása: 27. Nem olyan jó a kapcsolatom a bátyámmal. Igazából semelyikkel sem (kettõ van). Õk már nem laknak velünk, én meg nem tartom velük a kapcsolatot mert feleslegesnek tartom. Az egyik simán kihasználna a legidõsebb pedig utálja a két testvérét (minket) mert kiskorában mindent megkapott, de ahogy mi világra jöttünk egyre kevesebb jutott neki és el kellett osztania velünk a dolgait. Amúgy sem szoktam ilyenekrõl másoknak beszélni, mert nem bízom az emberekben. Itt is azért kérdezek, mert nem tudok már mit csinálni és úgysem ismernek fel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!