Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a srácnak, (70 db)

Hogy mondjam a srácnak, hogy jöjjön ő?

Az a helyzet,hogy van egy pasi,aki szeretné hogy látogassam meg,vagyis menjek abba a városba ahol ? lakik,de semmi több..olyan sokszor mondta,hogy rámondtam hogy jó majd megpróbálom..de nem akarok menni,jöjjön ? el?bb...

Legjobb válasz: Nem köntörfalaznék, így, ahogy leírtad megmondanám: nem akarok menni, azt szeretném, ha elõbb te jönnél. ENNYI

Nem köntörfalaznék, így, ahogy leírtad megmondanám: nem akarok menni, azt szeretném, ha elõbb te jönnél. ENNYI
Ha elõbb meglátogatsz Te, akkor utána meglátogatlak Én...
Pl azt, hogy gyere te :D
Azzal, hogy tök egyértelmû, hogy õ a fiú, neki kell utazni.Ez magától is eszébe juthatott volna, elég tapló dolog a részérõl téged hivogatni, ahelyett, hogy õ menne. :S
Gyere te... Nektek nõknek nehéz egyenesen beszélni?
Kb így :GYERE TE !!!!!!
mondjad neki hogy "inkabb te!" ha kicsit is férfi a f*szaért menni fog. tudod, csak egyszerûen :D

Van egy srác a suliban. Személyesen nem ismerem, nem is tetszik. Mikor elmennek mellettem a haverjai akkor egyből köszönnek és mondják a srácnak hogy itt a barátnőd! Ez mit jelent egy 14 éves fiúnál?

Meg huzzák oda hozzám.A srác próbálja velem felvenni a szemkontaktust....Most ezt nem értem.MIért csinálják ezt?

Legjobb válasz: Szerintem ez egy "normális" viselkedés a fiúknál ilyen korban. De lehet azért húzzák, mivel tetszel neki.

Szerintem ez egy "normális" viselkedés a fiúknál ilyen korban. De lehet azért húzzák, mivel tetszel neki.
Elmondta a haverjainak h tetszel neki ennyi

Mit mondjak a srácnak, hogy megtetszem neki?

Mármint tudom a küls? is fontos és azt mondják szép vagyok, de mi az amivel egy pasit meg lehet fogni?

Legjobb válasz: lasszóval, vagy horgászbot

lasszóval, vagy horgászbot
Hät 18evesen ezt mär tudni kene. Egyet elarulok nem a szepseg.
Tudd meg, hogy mi a hobbija, és ezen keresztül közelíts hozzá. Például, ha egy lány elkezdene velem beszélgetni a versenykerékpárokról, no akkor biztosan szimpatikusnak találnám.
Ne a szavaiddal, inkább a tetteiddel hódíts. Mondd meg kerek-perec amit akarsz. (Persze a folyamat alatt szakadj le a barátnõdrõl/barátnõseregedrõl. Sokan próbálkoznak úgy pasit fogni, hogy közben hátul ott kuncog egy rakás pipi és még csodálkoznak, hogy nem megy nekik a pasizás..)
A pasik szeretik, ha beszélhetnek magukról :)

Már ne mondjam meg hogy szeretem? A srác akit szeretek tegnap óta kapcsolatban van. Eddig azt hittem ő is érez valamit mert erre tett utalásokat, és most szertefoszlott minden.

Fiatalabb nálam ezért hezitáltam is eléggé, illetve nyíltan sose mondta ki mit is szeretne. Chaten írta többször is h szeretlek, de mivel sosem merültünk el a témában ezt barátilag vettem. Szerintetek gáz lett volna ha elmondom neki hogy szeretem, hiszen én vagyok a lány. Mostmár mindegy ugyis, elkéstem.

Legjobb válasz: Ne mondd el, [email protected] is le. Egy ilyen idiótával nem kell sehogysem foglakozni. Neked irogatja h szeret, meg ki tudja kiknek, erre össszejön vkivel..sajnáloma nõjét.

Ne mondd el, [email protected] is le. Egy ilyen idiótával nem kell sehogysem foglakozni. Neked irogatja h szeret, meg ki tudja kiknek, erre össszejön vkivel..sajnáloma nõjét.
A kérdező hozzászólása: köszi!!

Hogyan hívjam ki mit mondjak a srácnak? Ha facebookon ráírok mit írják hogy ha kiakarom hívni beszélgetni?

Van egy srác nagyon de nagyon tetszik meg szerintem én is neki de nem tudom mittegyek!!!

Legjobb válasz: A fiúnak kéne udvarolni, nem neked letámadni. Hány évesek vagytok egyáltalán?

A fiúnak kéne udvarolni, nem neked letámadni. Hány évesek vagytok egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Mind a ketten17. Nem akarom letámadni mert õ is próbálkozik meg felhívott a múltkor sétálni de aztán mondta tesómnak mivel haverok hogy nem mert eljönni mert félt hogy mit csinálok.
"nem mert eljönni mert félt hogy mit csinálok." Miért mit csináltál volna? :)

Miért mondják a srácok itt gyakorin, hogy nem zavarja őket a fogszabályzó, ha igazából igen? 16/L

Titeket zavar, de most őszintén? :) 16/L

Legjobb válasz: én õszinte vagyok mindig, engem NEM zavar :)

én õszinte vagyok mindig, engem NEM zavar :)
Engem nem zavar, hanem imádom. Ha elhiszed elhiszed, ha nem nem.
honnan tudod mikor vagyok õszinte? Ahm, egyébként még szexi is lehet!
szioka 20 vok fiú és egyáltalán nem olyan szép fogszabályzós lányok vannak *.*
dehogy zavar :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, hát aranyosak vagytok... :) Akkor lehet, hogy én látom máshogy a dolgokat, vagyis remélem :) Köszi a válaszokat, megy a zöld kéz mindenkinek :)
Szép lányokon nem rondít semmit, a csúnyáknak meg úgy is mindegy, engem nem zavar :)
Nem zavar :) és nekem is lesz fogszabim nemsoká! 16/F
Mondtam már, h engem nem zavar Dorottya :)
Én egyszer válaszoltam egy kérdésre, h nem zavar és is így gondolom. Ha a többi dolog rendben van a lánnyal akkor ez egyáltalán nem számít ....
hoppá elírtam *"így is gondolom" :P
Engem nem zavar. Nekem is volt (és lehet, hogy lesz is). 19/F
Több ilyen kérdéshez is írtam már, de még mindig nem zavar. Sok fogszabályzós lány ismerõsöm van/volt és egyiknél se volt csúnya, sõt van amelyiknek még jól is állt.
Kérdezõ :D most már válogathatsz a srácokban akiknek tetszik a fogszabájzó
mert nyomorultak amúgy meg van lány akinek jól áll és van akinek meg nem amúgy nekem még tetszeni is szokott mert aranyosnak tartom :P 17f
Milyen érzés lehet már nekik ha sz*pás közben a drót beleakad a fitymába?
Nem.
Nem akad bele.
nem zavar..sztem aranyosan néz ki úgy egy lány:) van osztálytársam akinek van és neki is jól áll
Õszintén mondom!!! Nem zavar!! :) Tetszik :pp
Dehogy zavar!! Ha nincs mit enni ott a fém a lány szájában, öszesedünk még 1-2 cuccot máris mehetünk leadni ;)
azt nem tudom h miért mondják de engem nem zavar :) 17F
A kérdező hozzászólása: Nem Dorottya vagyok, de köszi :)

Mit mondjak a srácnak finoman akivel talizgatok hetente, hogy nem csak o van, és vegye észre magat?

Talizgatok neha vele de nem igazan surgeti hogy jelezze az erzeseit,csak azt mondta szeretne megismerni...

Legjobb válasz: Nem igazan ertem a kerdest/problemat. Mit akarsz a tudtara hozni? Es mit varsz tole? A kerdesedbol azt veszem ki, hogy nem tul regota ismered, es ehhez kepest ritkan is talalkoztok. O mondta, hogy szeretne megismerni. Mit akarsz meg? Hogy rogton szerelmet vall? Nem lehet, hogy hagyni kene, hogy megismerjen, es utana beszeljen az erzeseirol, mikor azok mar valoban kialakultak?

Nem igazan ertem a kerdest/problemat. Mit akarsz a tudtara hozni? Es mit varsz tole? A kerdesedbol azt veszem ki, hogy nem tul regota ismered, es ehhez kepest ritkan is talalkoztok. O mondta, hogy szeretne megismerni. Mit akarsz meg? Hogy rogton szerelmet vall? Nem lehet, hogy hagyni kene, hogy megismerjen, es utana beszeljen az erzeseirol, mikor azok mar valoban kialakultak?
Pl Te is kezdeményezhetsz, vagy rákérdezel, ezeket a finomkodós izéket felejtsétek már el velünk kapcsolatban, sose vezetnek jóhoz.
A kérdező hozzászólása: 2 szer taliztunk de gyerekkori baratom de evek ota nem ladtam es most meg jelent. 2 taliztunk es mondta meg akar ismerni jobban, de nem tudom csak azert kellek neki hogy unalom uzo legyek. Azt nem szeretnek.Hivtam bulizni de huzta a szajat es akadajokat keresett. Nem ertem.Meg varok:)

Hogy mondjam el, hogy nem tetszik a cicije a srácnak?

Megismerkedtem egy sráccal. Nagyon édes, kedves, elvarázsol minden tekintetben...legalábbis azt hittem. Elmentünk nyaralni és akkor belém mart a látvány. A srácon látszik,hogy mackósabb alkat de amikor levette a pólóját, hirtelen megláttam, hogy hihetetlenül nagyok szegénynek a mellei. Olyannyira, hogy lógnak. Nagyon imádom a srácot de egyszerûen ez teljesen lefagyasztott.

Legjobb válasz: hát ha tényleg szereted akkor elfogadod, ezt mondják.. én megemlíteném neki mert szerintem is gusztustalan, hátha csinálna egy ilyen mûtétet miattad vagy valami.

hát ha tényleg szereted akkor elfogadod, ezt mondják.. én megemlíteném neki mert szerintem is gusztustalan, hátha csinálna egy ilyen mûtétet miattad vagy valami.
Van egy ilyen ismerõsöm, 1 év után jutottak a párjával arra a döntésre, hogy megmûttesse.
Attól még nem érdemes elhagynod. Én is Gynecomastiás vagyok, és tény, hogy zavaró, de biztosan nem fogom megmûttetni magam.
CSak úgy kíváncsiságból kérdem, hogy neki nagyobbak a mellei mint a tied?
A kérdező hozzászólása: nem, azért nem. :)
Esetleg versenyezhetnétek kinek vagy nagyobb melle... az is egy program :D
Amúgy hosszú távon ha nem mersz majd vele mutatkozni strandon nyílvános helyen, akkor ez nem lesz túl jó. szóval a lehetõségeid: a, elmondod neki mire õ 1. lehet h megsértõdik, 2 azt mondja akkor megmûtteti b, nem mondod el hanem szakítasz c, nem mondod el és füled farkad behúzva fogsz nyílvános helyen mutatkozni és 3D-s szemüvegben fogsz szexelni. d, ami a legutolsó lehetõség....veszel egy vastag szikszalagot, és körbe leragasztod.
De már együtt vagytok, jártok csak még nem láttad korábban? Hány évesek vagytok? Hát, biztos vagyok benne hogy nagyon meg fog bántódni és lehúzhatjátok a kapcsolatotokat a klotyón. De talán ennek hatására megcsináltatja és a következõ barátnõje már nem talál benne hibát.
Voltatok együtt nyaralni is, de ott sem volt semmi, akkor gondolom rájött, hogy veled már nem is lesz semmi. Szóval lehetne egy õszinte pillanatod, ennyit talán megérdemel ez a nagyszerû ember.
Látjátok, ez a baj veletek nõkkel. Nem mertek õszinték lenni. Szerencsétlen srácot elutasítod valami kamu szöveggel és fogalma se lesz róla, hogy mit rontott el. Kell ez neked? Élvezed, hogy szopatod a másikat?
Szomorú, hogy ilyen apróság miatt majdnem mindenki azt tanácsolja, hogy szakítsatok. Sok rossz, felszínes ember van.
A kérdező hozzászólása: Pont ezért kértem ki a tanácsotokat, hogy HOGYAN BESZÉLJEM MEG VELE EZT? (amire még mindig nem kaptam normális választ.....) Nem akarom vele a kapcsolatot megszakítani!!
A kérdező hozzászólása: Rendben..és, hogy lehet egy ilyen beszélgetésbe belekezdeni??? Ez a kérdésem tulajdonképpen a legelejétõl fogva.
vagy elfogadod vagy beszéltek róla és kezdtek vele valamit..
A kérdező hozzászólása: Azért se merem neki ezt megemlíteni mert nekem is iszonyat rosszul esne ha közölné, hogy nem akarom e megnagyobbítani a melleim mert túl picik... nem akarom, hogy rámenjen a kapcsolatunk...de elõbb utóbb meg így fog.
A kérdező hozzászólása: Elfogadnám...de egyszerûen így nem vonz szexuálisan. Hát mégis olyan mint egy nõi mell.
Én szakítanék vele, ha nem tetszene a teste. Van még 3 milliárd pasi a világon. Ne operáltassa át magát. Lehet, hogy van egy lány, akinek épp ez jön majd be!
Francért kattintottam rá. Szerintem mondd meg neki, márcsak azért is, mert lehet, hogy õ is odavan érted és ennyit változtatni még beleférne neki.
Fogyás, mellizom erõsítés nem segítene?
fogyózzon!!!!! 1 év. és ha edz meg ha fogyózik olyan lesz mint egy Gladiátor!
A kérdező hozzászólása: Nem nagyn van rajta zsír. Csak nagyon magas és vállas
A kérdező hozzászólása: Hidd el...próbáltam elfogadni. Próbáltam nem figyelni rá. Dehát ez nekem nagyon visszataszító sajnos :( Pedig annyira imadom basszus kulcs.
Endokrínológusnál, andrológusnál járt már az úriember?
Semmiség.
Hogyan? Õszintén. Mondd el mit érzel, mik az aggályaid.

Tegnap randiztam egy sráccal és körülbelül 2hete ismerem de már lassan szerelmes belém. De én a barátomat nagyon imádom. Hogy mondjam meg neki hogy ne bántsam meg annyira vagy mi?

Tegnap randiztam egy fiúval akit körül belül 2-3 hete ismerek. De nekem közben van barátom de a fiú akivel tegnap randiztam már lassan szerelmes belém. Nagyon érzékeny és aranyos srác. Eleinte úgy éreztem hogy igen jó lenne vele együtt járni, de nagyon messze lakunk egymástól. De én nem akarom megbántani a barátomat nagyon szeretem! Most hogy mondjam meg neki vagy mi legyen? SOS

Legjobb válasz: barátod mellett randizol....gratulálok na erre mondják a pasik h ribanc

barátod mellett randizol....gratulálok na erre mondják a pasik h ribanc
A kérdező hozzászólása: nem fáj csak az zavar hogy le ribancoz egy ismeretlen valaki azért mert együtt kajáltam egy sráccal akinek tetszek de semmi nem történt csak megtetszettem neki de tudja hogy van barátom és most nem rég már meg is beszéltük a dolgokat.. de amúgy is nem vagyok se házas se eljegyezve szóval azzal eszek akivel akarok.. ez nem ribanckodás.. -.-
Ez szép... sajnálom nagyon a barátodat is, meg ezt a csóri fiút is
Na, ezért szidják itt sokan a lányokat a fiúk. Most már mindent értek. Tanácsot erre adni? Ne haragudj, de nem tudok.
nekem lesülne a bõr a pofámról ha a párom háta mögött talizgatnék (még ha csak egy kajára, vagy beszélgetésre ahogy te fogalmaztál) egy másik pasassal...szánalmas...:/ N22
hát akkor sok sikert...;) -.-"
*ha fáj, minek írtad ki? (javítás) n22
A kérdező hozzászólása: aki ocsmányul beszél az eltakarodhat innen! Beképzeld idióták! Tudjátok mindenki követ el hibákat az élete során, nem lehet senki se hibátlan!
Riba.c!!!!!
így van mindenki követ el hibákat...és ha elköveti vállalja a következményeket, amibe beletartozik mások véleménye az illetõrõl...ha nem fáj, minek írtad ki??? N22
remélem ezt megtudja a pasid is ... és olyan pofont kapsz hogy a takony menetet vág a nyakadon
Én az igazmondást úgy értettem, hogy mondja el neki, hogy van neki barátja, akit nem akar otthagyni. Ennyi. Nem kell a másik pasinak úgy elõadni a dolgokat, hogy õ jól jöjjön ki belõle. Hagyd azt a csávót, messze is lakik, meg nem is akarsz vele igazán járni, mert akkor a barátoddal rég szakítottál volna.
most ebben semmi nincs szerintem ha találkozik mással, gondolom fiatal még, sztem hülyeség még 16-17 évesen életre szóló fogadalmat kötni, amíg nem csalja meg miért ne találkozhatna mással? amúgy mi az h h mondd meg neki? egy rossz taktika van, amikor a csajok szépítik a dolgokat, pl: hogy nagyon aranyos vagy, lehetne is valami, de messze vagy, ez rossz!! cask mondd meg h nem érzed hogy mûködne,
De, ha van barátom, akkor nem hülyítek egy másik csávót. Nem ülök be vele kajálni, csak akkor, ha esetleg közömbösek vagyunk egymás iránt. De te tudtad, hogy tetszel neki, ennek ellenére, mégis belementél. Nem tudsz mást csinálni, mint, hogy bocsánatot kérsz attól a sráctól és megmondod neki az igazat.
Szakíts a barátoddal, jobban jár!
A kérdező hozzászólása: együtt kajáltunk..akkor nem randinak nevezem ha nem egy baráti beszélgetésnek..
Le vagyok döbbenve, milyen könnyen felbukkan a ribanc szó úton-útfélen mindenféle válaszokban. Ne aggódj, nem követtél el semmi olyat, amit ne lehetne helyre rakni, és nem, nem vagy bûnös azért, amiért beszélgettetek. Ha így lenne, minden barátság örökké tartana, elsõ körben nem hinném, hogy így lenne (a sok ribancozó, az majd jól kijavít :) ). Ami viszont stimmel, ha nem akarsz tõle semmit, akkor ezt mondd meg neki minél hamarabb és minél egyértelmûbben. Nincs értelme burkoltan célozgatni vagy puhítani az ügyet: "nagyon jó fej vagy, de nekem barátom van, és õt szeretem, sajnálom, de ez nem fog megváltozni. Szerintem mindkettõnknek jobb, ha most egy ideig nem találkozunk." Ha vígasztalni próbálnád, azzal reményt keltenél benne, nincs értelme. Ne találkozz utána vele tényleg, ne fájdítsd a szívét feleslegesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!