Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a pasinak még nem (31 db)

Hogy mondjam meg a pasinak (még nem járunk), hogy szűz vagyok?

Mert küls?mb?l kiindulva nem hiszi el... Ezért én cikinek érzem, h még az vagyok.

Legjobb válasz: cikinek érzed? te jó ég, ezt ki mondta h ciki???? inkább erény!!!! amúgy meg minek mondanád el h még az vagy? majd ha jártok megtudja, ez a magánügyed senkinek nincs köze hozzá. amúgy meg ha annyira zavar, szólj egy pasinak, biztos elveszíted vele...

cikinek érzed? te jó ég, ezt ki mondta h ciki???? inkább erény!!!! amúgy meg minek mondanád el h még az vagy? majd ha jártok megtudja, ez a magánügyed senkinek nincs köze hozzá. amúgy meg ha annyira zavar, szólj egy pasinak, biztos elveszíted vele...
A szüzesség nem ciki! Hogyha te cikinek érzed, ott máris baj van... Ameddig nem jártok, nincs olyan sok közötök egymáshoz. Elõször csak beszélgessetek stb. Nem kell azonnal ilyen intim témákat érinteni. Neked is meg van a magán életed és neki is. Hogyha õt meg ez érdekli, akkor nyugodtan elküldheted, mert akkor majdnem biztos, hogy csak a szexre hajt. Amikor jártok és úgy érzed 150 %-ig bízhatsz benne, akkor elmondhatod neki. És ezt elég csak akkor közölni, amikor a szexhez, pettinghez értek. Egyébként hány éves vagy?
ciki
ne mond el neki! majd ha már jobban ismeritek egymást és jártok, és arra kerül a sor. és nem ciki. amugy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok, s tudom, h felnõtt ésszel gondolkodva ha a fiú tisztel, akkor örülni fog... csak már terelõdött erre a téma, s csak mosolygott, s nem vette komolyan, h az lennék...

Tetszik 1 lány de lehet hogy van pasija tegnap állitolag randiztak találkoztam a srácal semmi sem történt 2 puszitadod és anyi akkor az a pasija? és nem tudom hogy hogyan és meg mondjam-e hogy tetszik?

Legjobb válasz: Hát szerintem beszélgess vele és ugy scak hirtelen vesd fel neki...aztán majd megtudod a kérdésre a választ...utána ha nem-et mond akkor belevághatsz a dolgokba...amugy énis szoktam puszilni a lányokat pedig nem a barátnõim :)

Hát szerintem beszélgess vele és ugy scak hirtelen vesd fel neki...aztán majd megtudod a kérdésre a választ...utána ha nem-et mond akkor belevághatsz a dolgokba...amugy énis szoktam puszilni a lányokat pedig nem a barátnõim :)
A kérdező hozzászólása: kérnék még kommenteket lécci Igen de az állitolag a barátja jelenleg és semmi sem történik közzötük szerintem nekem jobban megnyilik felém vagy is azt értem közeledik jobban hozzám de nem tom mit tegyek és ha nemet mond akkor be égek és elmondja mindenkinek .
nagyjából így :D
De nekem meg lezsibbad az agyam az ilyen kerdesektol.
Egyszerûen! Figyi szívem elsõ alakalommal noo orál!Mert még nem vagyok rá kész! Mi ezen a nehéz? Tudod fõ az õszinteség!
Ideális esetben az együttlét a szerelmeddel kéne hogy megtörténjen és elötte nyiltan kell tudni beszélni a szexrõl. Egyébként el lehet azt kerülni. Ha normális pasi észre fogja venni és nem erölteti.
De ez mire jó?
De remelem te sem varod el, hogy kinyaljon, ha te sem vagy hajlando les.opni? Mert az onzoseg lenne.
A kérdező hozzászólása: nem, szó sincs errõl. de ha ennek ellenõre akarja, akkor hagyhatom?
Hagyhatod?? Azt csinálsz amit akarsz, ne légy ilyen buta! A szex arról szól, hogy azt csinálod amit élvezel. Ha a pasi ezek után erõlteti akkor ultra nagy bunjó.
*bunkó
Szerintem tisztazzatok elotte vagy kozben, hogy mik a szandekaitok egymassal. Senki sem gondolatolvaso.
De én nem értem hogy miért is akarná?Vagyis mondaná. Én el sem tudom képzelni ezt. Nekem még 1 pasim se mondta hogy "menjél már le bébi és azopjál". Nem értem! Egyszerûen nem kell mondani semmit, hanem nem szopsz. ennyire egyszerû. Ha meg esetleg véletlenül megkér rá, mond meg hogy majd máskor, elsõ szexnél nem szeretnéd. Annyira felvan fújva, nem értem hogy ebben mi olyan bonyolult, de azt sem, h hogy fogalmazódott meg benned ez, hogy ez miért nem logikus hogy mit mondj ha... Különben ha erõlteti, én otthagyjnám.
A kérdező hozzászólása: ha nem tetszik, nem kell válaszolni.
-.- Nem igaz és elõtte, nem szex elõtt nem lehet tájékoztatásul közölni? Valóban, ropppppant nehéz lehet hogy erre kérdést is kell írni ide...
egyszerüen kerüld ki a dolgot. Ne közeledj az ágyéka felé és ha ö utalna rá pl ugy helyezkedik, te ne vedd a lapot, csnálj mást. Észre fogja venni nyugi. Ha meg esetleg szóba kerül a dolog mondd meg egyszeren hogy bocs neked ehhez még idõ kell. Meg fogja érteni nyugi.
A kérdező hozzászólása: nem szexkapcsolat. már régóta találkozgatunk és lassan aktuális lesz a dolog. õrülten kívánom, de azt még nem....
Mondd, hogy "Nem megy, megszállt a biromantika".
miért ez csak szexkapcsolat? egybõl találka és szex, mert akkor meg benne van a pakliban és ezt kihagyni, megenne a fene N
pontosan így ahogy leírtad a kérdésben ha kedvel és tényleg akar akkor megfogja érteni és megvárja mikor hajlandó leszel rá:)
A kérdező hozzászólása: jó, de mégis mikor és hogy? heves csókcsata közben suttogjam a fülébe, hogy ez nem lesz?
simán megmondod neki és kész, ha megsértõdik, akkor egy tahó
Hogy nevezheted a pasidnak azt a személyt akivel nem mersz bármirõl beszélni nyíltan?
A kérdező hozzászólása: Mintha ez valami agyafúrt lerázósdi lenne.
Szerintem nem csak gyakorin van ez így. De szerintem fõként azért, mert sok lány kétségbeesetten itt keres párt, és ha esetleg nem egy Adonisz, akkor isten áldásával elküld. :ó
Mert a saját tapasztalatinkból indulunk ki. És a legtöbb pasinak nem a külsejével van a gondja. Egy férfi megítéléshez sok apró dolog tartozik. Az, hogy valaki fényképen nem néz ki jól az nem azt jelenti, hogy nem is néz ki jól. És még hozzá adódik a jellem, a non verbális jelei, a stílusa, a gondlatvilága, a humora, az illata, a kiállása...stb. 5 páromból 3 olyan volt, hogy elsõ ránézésre el sem tudtam volna képzelni velük magam. És idõvel mégis rájöttem, hogy bolond lennék futni hagyni ilyen gyöngyszemeket!
Ez is a lerázás egy fajtája. Mindenesetre, ha a bankszámlád állandó összege 7 számjegyû vagy afölötti, nem lesz gondod soha a nõkkel. Ha van sok lóvéd, mindig sikeres leszel a lányoknál.

A pasim nagyon szereti ha a végbélnyílását nyalogatom, de büdös ott neki és undorodom tőle hogyan mondjam meg neki, hogy nem akarom többé csinálni, hogy ne sértődjön meg?

Legjobb válasz: Én nem engedném meg a barátnõmnek, hogy azt nyalogassa. Gratulálok a pasidnak, ha ilyenre kényszerít. Ez neked rohadt megalázó!

Undorito pasi..ilyeneket ki kell loni..
Ilyen perverz pasit otthagynám! Semmi önérzet nincs benned?
zuhanyozzatok együtt és utána
Szerintem mosd meg neki....
Én nem engedném meg a barátnõmnek, hogy azt nyalogassa. Gratulálok a pasidnak, ha ilyenre kényszerít. Ez neked rohadt megalázó!
Mond meg neki legalább mossa meg a [email protected] valagát ha már kinyalatja...amúgy ha mosná rendesen akkor nem lenne ilyen probléma de gondolom a [email protected] [email protected] oda tartja:DD Ha már ott jársz akkor a golyókat se hagyd ki azt is nyalogasd:DD de mond meg mosson [email protected] elötte az igénytelen.. 25/F
Ne finnyáz! Neked is kinyalja ott ahol pisilsz, és neked 1 centire van tõle, ahol kakilsz! Azt hiszed az nem büdös szagú?
Nem vagy normális.
honnan tudod milyen a széklet íze? o.O van összehasonlítási alap? :D
Sosem értettem mi jó van abban ha egymás segglukát nyalogatják , fõleg ha még szaga is van! Mondd meg neki hogy többé nem nyalod ki!
Van olyan pasi akibõl még a sz**t is kinyalnám - már bocs a szókimondásért, de ez van.
És szörös is a segge? Hogy birod?:)
Fuj
gratulálok hülye [email protected] vagy!
basszus ez tényleg durva! nem félsz, hogy beteg leszel?? Hiszen mégiscsak tele van ott bacikkal az ember, pláne, ha még szaga is van! Na akkor milyen baktériumtenyészet lehet ott!! jájjj... te meg nyalogatod :O jó kis betegségeket lehet kapni a fekáliától /NEM tapasztalat alapján írom/... ez tényleg megalázó neked, beszéld meg vele!
A kérdező hozzászólása: õ nem szokott engem, meg nemis akarnám..
elõzõekkel egyetértek. a megoldás, beszéld meg vele a dolgot, nem fog megharagudni sztem. Mond meg neki, hogy félsz a baciktól, meg minden és hogy elötte mossa meg zuhannyal. És így neki sem lesz kellemetlen, hogy azt mondod neki büdös ott, hanem azért kéred amit fentebb írtam. Így se veszekedés, se más nem elsz belõle. De egyébként ezt már az elsõ ilyen érzésed után meg kellett volna mondanad neki és nem másodszor is így csinálni neki. Õ kiszokott ott nyalni téged. Szóval kölcsönös a dolog kettõtök között, mert ha nem, sztem gáz, hogy õ elvárja, de õ nem akarja csinálni
ha igazán szeret, akkor azt is elfogadja. van is egy mondás, hogy akkor igazán mély egy kapcsolat, ha már egymás elõtt finganak. De soha nem arról szól ez, hogy a másikat szívassák... azok a betegek!
A kérdező hozzászólása: hát sztem megmondom neki ha mégegyszer arra kér h a büdös seggét nyaljam akk szakítunk vagy majd jól orrba fingom
22:10 vagyok én is simán kinyalnám, azért mondtam, hogy ugyanaz az eset nyilván más ha szaros, de ha megmossa, akkor is van fenékszag :D
ma 22:10 Én is ki szoktam nyalni a csajaim popsiját ha úgy van akkor néha oda tévedek de egyszer sem volt büdös..gondolom a srác [email protected] elötte megmosi és akár [email protected] után is oda tartja..a csajok azért erre adnak..mondjuk az más tiszta hogy én kinyalom a csajok popsiját amelyik engedi de én nem szoktam tõlük kérni.De én még egyel sem találkoztam emlyiknek büdös lett volna.Jobb helyen mossák...
Az ilyesmi elõtt a tisztálkodás lenne a minimum. Amúgy meg a szex is olyasmi, hogy csak azt szabad benne csinálni, ami mindkét félnek jólesik. Senkit nem lehet kényszeríteni, hogy olyat csináljon, amitõl undorodik.
A kérdező hozzászólása: *megtettem
A kérdező hozzászólása: hátigen sztem is fujj de érte megettem kétszer nagyon székletillatú és ízû fuu...
vigyázz, mert terhes lehetsz tõle

Fél éve élek szexuális életet, de még mindig nemvolt orgazmusom! Sokan mondják, hogy a pasimmal van gond, de szerintem nem! Mit tegyek?

16 vagyok! nekem ? volt az els?, 2 hónap után és már fél éve vagyunk együtt! szeretjöük egymást , de nagyon! Nagyon jó vele lenni, és élvezem vele a szexet, d emég sosem mentem el! néhány embernek akinek elmesééltem , aztmondták h lehet nem illünk össze az ágyban! de nem értem... én szeretem meg minden szóval nemhiszem h ezzel lenne a gondd! amugy meg ha sosem lesz orgazmusom engem az sem zavarna, mert a szex jó vele, meg csiklói mindig megvan. DE azért kiváncsi lennék a ti véleményetekre ezzel a témával kapcsolatban! El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: nem a pasiddal van gond, nem minden nõ képes orgazmusra. vagy csak nem rögtön... és ettõl még összeilletek:) gyakorolni kell, és akkor talán egyszer majd neked is lesz orgazmusod;) bár ahogy mondtam, nem minden nõ képes rá.

nem a pasiddal van gond, nem minden nõ képes orgazmusra. vagy csak nem rögtön... és ettõl még összeilletek:) gyakorolni kell, és akkor talán egyszer majd neked is lesz orgazmusod;) bár ahogy mondtam, nem minden nõ képes rá.
ha téged ez nem zavar akkor nincs baj :)
Csatlakozon az elõttem szólóhoz, nem minden nõ képes rá..én is így vok a párommal, hiába szeretkezünk akár 2-2, 5 órát akkor sem sikerül neki, csak a csiklói orgazmus!Próbálkozzatok, mi is azt tesszük...valamikor biztos sikerül. :)
Örülj neki hogy csikló orgazmusod van. Én is 16 vok és 1 éve szexelek és még nem volt semmilyen orgazmusom. Hüvely orgazmusra nem minden nõ képes.
Az orgazmus elérését meg lehet tanulni, ha nem megy a hüvelyi, a csiklós biztos sikerülni fog! Kitartás
Ne aggódj lehet hogy csak a pozícióval van a gond. Nekem többféle orgazmusom is szokott lenni, de meg van hogy melyiket melyik pozicióban tudom megélni. Próbálkozz azzal a híres G ponttal az valami fantasztikus érzés. Nekem csak 3 év után sikerült elérni ezt de megérte várni rá mert nagyszerû. Lehet hogy még nem próbáltátok ki az összes pózt, de nyugi még én sem, pedig 33 éves vagyok. Sok sikert!
szija mi 3szor feküdtünk le eddig elõtte meg csak petting és még sosem mentem el...csak egyetlenegyszer a volt barátomnál régen...és engem is nagyon zavar de annyira nem mint õt:S nem vele van a baj én attól még nagyon élvezem csak õ már nagyon akarja h elmenjek...de én élvezem és örülök h én kielégítem õt csak azt hiszi vele van a baj...remélem egyszer eljön a mi idõnk is:) 16lány
Végzel valamiféle önkielégítést?

Szerintetek mit csináljak, ha a pasim legjobb haverja leakar fekudni velem mert velem akarja elveszteni az o szuzessseget, hogy mondjam meg neki. vagy kozoljem szepen hogy nem?

a pasimnak pedig nem akarom elmondani "!:(

Legjobb válasz: mondd meg a srácnak, hogy semmi esetre sem, mit képzel magáról. és ha tovább folytatja a szekálódást, akkor mondd meg a pasidnak is. milyen barát az ilyen...

mondd meg a srácnak, hogy semmi esetre sem, mit képzel magáról. és ha tovább folytatja a szekálódást, akkor mondd meg a pasidnak is. milyen barát az ilyen...
megmondod a pasinak hogy NEM. ilyen egyszerû, nem is értem hoyg gondolja. Egyzser csak eléd állt hogy héé elveszed a szüzessgéem? Ez elég furi. Lehet csak próbára tesz a pasid hoyg hûséges vagy-e. Erre még nem gondoltál? AMugy mért olyan nagy dolog at mondani neki hogy nem és hogy képzeled én az XY barátnõje vagyok és öt szeretem. AMugy barátod biztos nem örülne ha tudná milyen legjobb abrátja van.
Ellentmodásos az egész. A legjobb haver nem hajt rá a másik csajára.
Mit kell vele szórakozni egyáltalán? Ha meg ezen gondolkodsz valószinûleg nem is szereted igazán a barátod. Ilyenekkel ne foglalkozz. Nem éri meg, hidd el! Ha meg nem tudsz neki nem-et mondani... az már elég nagy baj.
Miért találkozgatsz, és felelsz vagy merszezel a pasid legjobb barátjával?????? Nem gondolod, hogy benned van a hiba????? Nekem eszembe nem jutna úgy találkozni párom barátaival, hogy õ nincs ott!!!!
igy máris más a helyzet. Magadnak kerested a baj valahol. egyszerû ne találkozzgass és beszélj vele.
Tudod mi lenne a legjobb megoldás ebben a helyzetben???? Ha a barátod legjobb haverja megmondani neki, hogy te kettesben találkozgatsz, és játszadozol vele! Mit gondoltál? Ha így fogsz viselkedni, nem próbálkozik be nálad???? Te is olyan lány vagy, aki imádja, ha a pasija haverjai csorgatják rá a nyálukat! Szerintem szándékosan keverted így a lapokat!
ha kettesben találkozgattok és még határozott sem bírsz lenni az elég baj. meg kell húzni a határokat. a barátodat viszont sajnálom, hogy ilyen barátnõje van
A kérdező hozzászólása: hat en ellent mondok neki te nyafgat es egyszer mar majdnem az agyba dobottde nem toom teljesen, hogy csinalta, xsak valahogy majdnem megtortent
A kérdező hozzászólása: a pasim londonba van es igy egyszer csak elkezdunk a pasim legjobb haverjaval felelsz vagy merszezni es ezt a kerdest tette fel:'( en azota nem tudok belenyugodni
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszt
A kérdező hozzászólása: Hat en szeretem a pasim imadom, de amikor fvm ezunk akkor havercsoportban

Az a problémám, hogy nincs kis mellem, de elég 'csúcsosak', vagy nem tudom hogy mondjam.16 éves vagyok, fog ez még változni? Szóval 'kikerekedik' még? Illetve, ha nem, akkor mennyire jön ez be a pasiknak? :|

Legjobb válasz: Jézusom! Egyiknek az a baja, hogy nincs, melle, a másiknak túl nagy és mindenki azzal kommunikál, ennek meg csúcsos...Hidd el bejön a pasiknak, tök mindegy milyen, nem ezen fog múlni.

Jézusom! Egyiknek az a baja, hogy nincs, melle, a másiknak túl nagy és mindenki azzal kommunikál, ennek meg csúcsos...Hidd el bejön a pasiknak, tök mindegy milyen, nem ezen fog múlni.
Az ilyen hetyke csúcsos cicik a legizgatóbbak a pasiknak, és igen fog változni, mikorra teljesen kifejlõdik 20 éves korod körül. Aztán az elõ gyerek mindent tönkretesz...:-)
nem el kondiba és nyomj fekve , erõsítsd a mell izmod, elvileg hatásos és kikerekedik:D
nem ronda az, amelyik férfi ezt mondja az vagy meleg(nem ezt a szót akartam használni, csak hát a kedves moderátorok...) vagy hülye
Nem biztos hogy ki fog én lassan 20 leszek és egy szemnyit nem változott 15 éves korom óta, ugyanolyan RONDA.
Most már én is kérek :D Amúgy nekem igen is fontos a mell kinézete. A barátnõmnek ilyen kis aszimmetrikus csúnyácska van, pl nem mindig jó arra ránézni :/
jaja, kérünk szépen képet! csak a cicikrõl, nem kell más :)
tényleg, dobjál már egy képet:D
Képet pls! Amúgy az ilyen mellû csajoknak külön galéria van szentelve különbözõ pornós oldalakon, tehát ne aggódj, nagyon is bejön a pasiknak! Meg persze ki fog még telni is.A kép jól jönne :D
ne foglalkozz vele, inkább örülj neki, szép az:) 17/F
Engem a mell sosem érdekelt annyira, inkább a segg és az arc
orángután cici :D
küldj képet! :) namost, pont a mellméret és forma, ami csak "van", nem tehetsz róla, hogy milyen/mekkora. fogadd el olyannak, amilyen és kész. pont az a jó a nõi mellekben, hogy nem egyformák :)
*menj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ha a pornós oldalakon vannak ilyen képek, akkor nézegessétek azt, tõlem most elmarad :DDD De tényleg köszi (:

Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy nem tudok vele együtt normálisan aludni?

Nem a szexr?l van szó...azzal minden rendben, hanem utána ? úgy akar aludni,hogy átölel...és én így nem tudok elaludni. Már próbáltam, de egész éjjel nem aludtam egyáltalán és ez így nagyon rossz. De nem akarom megbántani...

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy így nem tudsz elaludni. Volt barátommal mi sem tudtunk így aludni. Meg lehet ezt beszélni. (:

szerintem csukd be a szemed, ne mozogj, h azthidje h elaludtál és gurulj el onnan..:D azt fogja hinni h álmodba mozogsz és nem hiszem h utánad nyulna.. ha semmiképp sem tudod megbeszélni vele.. de legjobb lenne, h ha megbeszélnéd vele, nem pont akkor, hanem csak ugy h "szeretnék mondani valamit, de ne értsd félre kérlek......"
Mondd meg neki, hogy így nem tudsz elaludni. Volt barátommal mi sem tudtunk így aludni. Meg lehet ezt beszélni. (:
mi például csak az ágy két szélén egymásnak háttal külön párnával és külön takaróval tudunk aludni, viszont a lábunkat mindig összekulcsoljuk:)
Hát én 15 évesen megtudom mondani a barátomnak, hogy vegye le a mancsát a cicájáról mert kezdd megfulladni :D Én se tudtam aludni, tudtára is adtam. Így hajnalban felültem törökülésbe és néztem ki az ablakon, erre így felébredt hogy mi az, és mondtam neki hogy én így nem tudok aludni. Volt olyan is, hogy megjátszottam hogy alszok és közben így egy félkört leírtam az ágyon és így szorongathatta a lábam, fel sem tûnt neki :D Kittus 15/L~
együtt alszol Vele, lefekszel Vele, és ennyit nemtudtok megbeszélni?:D simán megmondod Neki nemfog haragudni;)
Ugyanilyen vagyok mint te, nagyon szeretem de nem tudok így aludni, egyszerûen valahogy zavar a kezének a súlya. Bár én elmondtam neki õszintén és nem volt belõle gond, hogy mégis érezze ez az összebújást én bevezettem, hogy én ölelem õt, és miután elég gyors alvó, amint nekem úgy kényelmetlen lesz már fordulok is az ágy másik végébe. Plusz mi még úgy szoktuk egymással éreztetni hogy ott vagyunk pl: ha háttal fekszünk egymásnak akkor összeér a fenekünk, vagy épp csak hozzá érünk egymáshoz, és már ez is jó. 21/N
Sehogy. Örülj, hogy szeret :) Ha engem eltaszítanának, akkor én is letaszítanám az ágyról.. Nem szép dolog :)
megszokható, hidd el mi egyszermélyes ágyon épphogy elférünk, párom nem is sovány, meg ölleget álmában..eleinte felébredtem folyton, most viszont már akkor nem tudok aludni egész éjjel, ha nem szuszog mellettem... L
én a votl barátnõmmel voltam így nem szerette , ha így alszunk és megvárta még alalszok aztán levett róla a kezem (=
mondd meg, h nagyon örülsz, h vele lehetsz, de sajnos nem tudsz így aludni, de nagyon örülsz a közelségének...:)
Nekünk is ez volt. Én is azt csinálom, hogy megvárom amíg elalszik, aztán arrébb fészkelem magam, csak újabban arra kelek, hogy vagy mindjárt letol az ágyról, vagy ha belül vagyok, akkor meg a falon vagyok. :D ... tehát marad a jó öreg varázsszó: KOMMUNIKÁCIÓ

Várjam ki míg meg nem történik vagy mondjam el neki, de szerintem ha elmondom hogy nem csókolóztam még akkor ciki lesz nekem és kinevet, vagy a lányok azt szeretik ha ők először csókolnak meg pasit vagy nemtudom?

Van egy lány akivel találkoztam egy hete majdnem de nem szoktunk nagyon sokat találkozni, nem is csókolóztunk meg semmi, és már mind a 2en megakarjuk egymást ismerni közelebbr?l, csókolózni meg mást is. Én még életembe nem csókolóztam pedig 14 éves vagyok. Elmondjam a lánynak hogy nem csókolóztam még vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Szerrintem nem kell elmondanod vagy ha nagyon parázol akkor igen. Lehet hogy õ se csokolozott még. KI tudja fiatalok vagytok.

Szerrintem nem kell elmondanod vagy ha nagyon parázol akkor igen. Lehet hogy õ se csokolozott még. KI tudja fiatalok vagytok.
"pedig 14 éves vagyok" nah szép:D amugy én 16évesen csókoloztam elõször:D 19éves volt akkor a párom:D 2.-3. alkalommal valottam be neki h az elsõ csók is az övé lett:D nem akarta elhinni:D azt mondta inkább elhitte volna h már minden 2pasival smároltam:D Csak 1 tanácsot fogadj el tõllem nem számít h csináltad-e vagy sem az a lényeg h télleg érzéssel csináld:D én is azt hittem béna leszek meg minden::D és nem nem ugy történt mintha már vér profi lettem volna:D akkor ugy éreztem:D egyébként sok sikert;)
szerintem ne mond el , mert úgysem fogja észrevenni, és ne is izgulj túlságosan , mert fölösleges, csak csukd be a szemed, nyisd ki picit a szád és ne kapd be a fél arcát:) jajj, de kis ari vagy:) emlékszem, hogy én ugyanígy dilemmáztam az elsõ elõtt 15 évesen, aztán amikor megtörtént csak lestem, hogy ennyi??? mit izgultam?a kellemetlen élmény viszont az volt , hogy a másik szinte az orromtól az államig összenyálazott, ugyhogy ezt sztem ne csináld, mert nem kellemes.Ügyeseeeen!
Sztem nemond el neki. Majd ha jártokés komolyabb lesz a kapcsolat akkor mond el neki h õvolt az elsõ lány akivel csókolóztál és akkor biztos jólfog neki esni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és megfogadom a tanácsokat :)
szerintem egyszer csak kérdezz rá, hogy õ smacizott e már :) ha azt mondja nem akkor nyugodtan elmondhatod hogy te sem. ha at mondja igen, nyugodtan elmondhatod hogy te sem. bár ha nagyon szégyenled(amire nincs okod !!!) akkor max hazudhatod hogy nem, de én pl örülnék a helyében. :D mert ez at is bizonyítja hogy annyira szereted:D sztem mondd el, de ha nem beszéltek róla, akkor nem kell mondani semmit :) és lesz ami lesz :D
egyáltalán nem ciki ha 14 évesen nem smároltál még. próbáljátok ki. tudom például azt ajánlani h találkozzatok, és amikor találkoztok adsz egy puszit a szájára vagy amikor megy haza vagy száll fel a buszra adj neki egy búcsupuszit. elrontani nagyon nem lehet. vigyázz a fogadra és ne legyél görcsös.mindenképp egy laza szájrapuszival kezdj ne akar egybõl torokra menni nyelvvel :) szájrapuszi után meg kicsit dugd ki a nyelved.
Sztem ne mond el, csak csókold meg:D És ha sikerült csókolózni, mond neki, h nagyon jól csókolsz, taníts meg így:D
"életembe nem csókolóztam pedig 14 éves vagyok" :D ez tetszik! Miért? mikor kellett volna? Amúgy nyugodtan elmondhatod neki, lehet, hogy még örülni is fog neki, hogy õ lesz az elsõ akit megcsókolsz. Sok sikert! :)
Ide csak annyit had fûzzek, hogy én 24 évesen csókolóztam elõször, és akkor is dugtam elõször. Nem érzem viszont, hogy le lennék maradva, vagy, hogy szégyellnem kellene magamat. 26/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!