Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a pasinak még (62 db)

Hogy mondjam meg a pasinak (még nem járunk), hogy szűz vagyok?

Mert küls?mb?l kiindulva nem hiszi el... Ezért én cikinek érzem, h még az vagyok.

Legjobb válasz: cikinek érzed? te jó ég, ezt ki mondta h ciki???? inkább erény!!!! amúgy meg minek mondanád el h még az vagy? majd ha jártok megtudja, ez a magánügyed senkinek nincs köze hozzá. amúgy meg ha annyira zavar, szólj egy pasinak, biztos elveszíted vele...

cikinek érzed? te jó ég, ezt ki mondta h ciki???? inkább erény!!!! amúgy meg minek mondanád el h még az vagy? majd ha jártok megtudja, ez a magánügyed senkinek nincs köze hozzá. amúgy meg ha annyira zavar, szólj egy pasinak, biztos elveszíted vele...
A szüzesség nem ciki! Hogyha te cikinek érzed, ott máris baj van... Ameddig nem jártok, nincs olyan sok közötök egymáshoz. Elõször csak beszélgessetek stb. Nem kell azonnal ilyen intim témákat érinteni. Neked is meg van a magán életed és neki is. Hogyha õt meg ez érdekli, akkor nyugodtan elküldheted, mert akkor majdnem biztos, hogy csak a szexre hajt. Amikor jártok és úgy érzed 150 %-ig bízhatsz benne, akkor elmondhatod neki. És ezt elég csak akkor közölni, amikor a szexhez, pettinghez értek. Egyébként hány éves vagy?
ciki
ne mond el neki! majd ha már jobban ismeritek egymást és jártok, és arra kerül a sor. és nem ciki. amugy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok, s tudom, h felnõtt ésszel gondolkodva ha a fiú tisztel, akkor örülni fog... csak már terelõdött erre a téma, s csak mosolygott, s nem vette komolyan, h az lennék...

Max mennyire telt lányokra mondják a pasik hogy még szép?

Esetleg linkelnétek képet? hogy milyen az ami még jól néz ki és mi az ami már túl dagi

Legjobb válasz: Pocok, szerintem marha jó csaj, akit linkeltél nekem bejön. Mondjuk én mindig is a teltebb, õsanya típusú (széles csípõ, nagy kebel) nõkre buktam..

Pocok, szerintem marha jó csaj, akit linkeltél nekem bejön. Mondjuk én mindig is a teltebb, õsanya típusú (széles csípõ, nagy kebel) nõkre buktam..
Inkább foggyá le, mint reménykedj, hogy dagadtan is jó vagy valakinek.
Ez még yo: http://kepfeltoltes.hu/view/130903/151_www.kepfeltoltes.hu_... Erre rájön 5 kiló még akkor is megfelel (nekem).
Osztom az elsõ véleményét... ;) 27/F
A linkelt képen látottak egy normál alkatú hölgyet ábrázol.... a kérdezõ nagyon rossz helyen kérdezget, ugyanis itt a szezont a [email protected] keverik elég gyakran, ami a nõi testsúlyt illeti....a valóság pedig az hogy az itt komentelõ férfiak (fiukák) többsége messzirõk kerüli a tükröt. Nagy hang, semmi lóerõ.
Az elsõ kommentre irtam.
Mindegy ezeknek sajnos! Tapasztalat.
Ezen a képen a baloldali két nõ már túlzás lenne, fõként az aránytalanság miatt: http://static.ger-mania.hu/db/09/44/dicke-nok-d0000C94499fdc.. A jobb oldali kettõ is aránytalan. Túl vékony nekem. :S
#8 HÀT TESÓ NORMÀLT IRTAM NEM ÁTLAGOST! semmi csöcs null seggel mûhajjal tipegnek a mai luvnyák és azthiszik hogy õk az atyauristen. Tehát ismét az NORMÀL alkat, ami ennél 10kg több az telt, ami 20-al az kövér. Remélem érettségin sikerült a szövegértelmezés!
"A linkelt képen látottak egy normál alkatú hölgyet ábrázol.... " Pontosan, de a mai divatnak megfelelve ezek a lányok a teltek, a husik, még nem kövérek, nem zsírdisznók. Tehát itt eleve a világgal van a baj, hogy ami normális, az már teltnek számít. Plus size ugye. :S És én linkeltem. És az ennél husibb lányokat is simán kívánom. Nem egy duci lány tisztelt meg, hogy az ágyába engedett, és nem ettõl függ hogy izgatóak e. A személyiségtõl. Ducin is lehet csajos, szexi egy lány. Szvsz
(Whitney Stevens akit érdekel, azt hogy honnan tudom azt ne kérdezzétek :D)
Hát ne haragudj tesó, de amit linkeltem az nagyon nem átlagos, mert mindenhol csak 50 kilós gilisztákat látok. Írtam is, hogy arra még 5 kiló még tök jó, és ennyi súly egy 160 centis csajon sokat változtat. http://bl.definebabe.com/9/99/52299/06.jpg Ugyanaz a csaj, szerintem nem ez az átlag, és erre számolj rá még 5 kilót.
Lányként válaszolok, de csak mert páromat már alaposan kifaggattam e téren (én vékonyság mániás vagyok, õ imádja a telt nõket). Ezek a testalkatok álom kategóriák szerinte (de az elsõ által linkelt is ez a kategória): http://m.cdn.blog.hu/gr/gruezi/image/1327955781.6588-marilyn.. http://m.cdn.blog.hu/cs/csak1lany/image/ducika.jpg Ezen a képen a baloldali két nõ már túlzás lenne, fõként az aránytalanság miatt: http://static.ger-mania.hu/db/09/44/dicke-nok-d0000C94499fdc..
A kérdésre a válasz: 100 százalékban attól függ, hogy a pasi mennyire b...atlan.
Én is beszállok. F
Ha nem vagy tul fiatal en belemennek. Regota szeretnem mar kiprobalni, hetero ferfikent nagyon izgat ez a felallas valamiert. Irj privit ;)
A kérdező hozzászólása: blex! Miért nem lennél benne?
én még látni sem szeretnék meztelen férfit, nem hogy közel menni hozzá... f
Nem nagy szám! Szerintem nem ér meg egy ajtócsapkodást az egész hidd el!
Elsõ meg kicsit durva, bevállalja kép nélkül.. Ez ilyen "mindegy csak lyuk legyen" stílus?:D
Ferikeee, bazzmeg :D
Ennyire viszket?:D
A kérdező hozzászólása: okééé.. :D írj privben.. :D
én voltam már ilyen szituációban és mondhatom -finom volt a látvány. :)

Szerintetek mit csináljak, ha a pasim legjobb haverja leakar fekudni velem mert velem akarja elveszteni az o szuzessseget, hogy mondjam meg neki. vagy kozoljem szepen hogy nem?

a pasimnak pedig nem akarom elmondani "!:(

Legjobb válasz: mondd meg a srácnak, hogy semmi esetre sem, mit képzel magáról. és ha tovább folytatja a szekálódást, akkor mondd meg a pasidnak is. milyen barát az ilyen...

mondd meg a srácnak, hogy semmi esetre sem, mit képzel magáról. és ha tovább folytatja a szekálódást, akkor mondd meg a pasidnak is. milyen barát az ilyen...
megmondod a pasinak hogy NEM. ilyen egyszerû, nem is értem hoyg gondolja. Egyzser csak eléd állt hogy héé elveszed a szüzessgéem? Ez elég furi. Lehet csak próbára tesz a pasid hoyg hûséges vagy-e. Erre még nem gondoltál? AMugy mért olyan nagy dolog at mondani neki hogy nem és hogy képzeled én az XY barátnõje vagyok és öt szeretem. AMugy barátod biztos nem örülne ha tudná milyen legjobb abrátja van.
Ellentmodásos az egész. A legjobb haver nem hajt rá a másik csajára.
Mit kell vele szórakozni egyáltalán? Ha meg ezen gondolkodsz valószinûleg nem is szereted igazán a barátod. Ilyenekkel ne foglalkozz. Nem éri meg, hidd el! Ha meg nem tudsz neki nem-et mondani... az már elég nagy baj.
Miért találkozgatsz, és felelsz vagy merszezel a pasid legjobb barátjával?????? Nem gondolod, hogy benned van a hiba????? Nekem eszembe nem jutna úgy találkozni párom barátaival, hogy õ nincs ott!!!!
igy máris más a helyzet. Magadnak kerested a baj valahol. egyszerû ne találkozzgass és beszélj vele.
Tudod mi lenne a legjobb megoldás ebben a helyzetben???? Ha a barátod legjobb haverja megmondani neki, hogy te kettesben találkozgatsz, és játszadozol vele! Mit gondoltál? Ha így fogsz viselkedni, nem próbálkozik be nálad???? Te is olyan lány vagy, aki imádja, ha a pasija haverjai csorgatják rá a nyálukat! Szerintem szándékosan keverted így a lapokat!
ha kettesben találkozgattok és még határozott sem bírsz lenni az elég baj. meg kell húzni a határokat. a barátodat viszont sajnálom, hogy ilyen barátnõje van
A kérdező hozzászólása: hat en ellent mondok neki te nyafgat es egyszer mar majdnem az agyba dobottde nem toom teljesen, hogy csinalta, xsak valahogy majdnem megtortent
A kérdező hozzászólása: a pasim londonba van es igy egyszer csak elkezdunk a pasim legjobb haverjaval felelsz vagy merszezni es ezt a kerdest tette fel:'( en azota nem tudok belenyugodni
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszt
A kérdező hozzászólása: Hat en szeretem a pasim imadom, de amikor fvm ezunk akkor havercsoportban

A pasim nagyon szereti ha a végbélnyílását nyalogatom, de büdös ott neki és undorodom tőle hogyan mondjam meg neki, hogy nem akarom többé csinálni, hogy ne sértődjön meg?

Legjobb válasz: Én nem engedném meg a barátnõmnek, hogy azt nyalogassa. Gratulálok a pasidnak, ha ilyenre kényszerít. Ez neked rohadt megalázó!

Undorito pasi..ilyeneket ki kell loni..
Ilyen perverz pasit otthagynám! Semmi önérzet nincs benned?
zuhanyozzatok együtt és utána
Szerintem mosd meg neki....
Én nem engedném meg a barátnõmnek, hogy azt nyalogassa. Gratulálok a pasidnak, ha ilyenre kényszerít. Ez neked rohadt megalázó!
Mond meg neki legalább mossa meg a [email protected] valagát ha már kinyalatja...amúgy ha mosná rendesen akkor nem lenne ilyen probléma de gondolom a [email protected] [email protected] oda tartja:DD Ha már ott jársz akkor a golyókat se hagyd ki azt is nyalogasd:DD de mond meg mosson [email protected] elötte az igénytelen.. 25/F
Ne finnyáz! Neked is kinyalja ott ahol pisilsz, és neked 1 centire van tõle, ahol kakilsz! Azt hiszed az nem büdös szagú?
Nem vagy normális.
honnan tudod milyen a széklet íze? o.O van összehasonlítási alap? :D
Sosem értettem mi jó van abban ha egymás segglukát nyalogatják , fõleg ha még szaga is van! Mondd meg neki hogy többé nem nyalod ki!
Van olyan pasi akibõl még a sz**t is kinyalnám - már bocs a szókimondásért, de ez van.
És szörös is a segge? Hogy birod?:)
Fuj
gratulálok hülye [email protected] vagy!
basszus ez tényleg durva! nem félsz, hogy beteg leszel?? Hiszen mégiscsak tele van ott bacikkal az ember, pláne, ha még szaga is van! Na akkor milyen baktériumtenyészet lehet ott!! jájjj... te meg nyalogatod :O jó kis betegségeket lehet kapni a fekáliától /NEM tapasztalat alapján írom/... ez tényleg megalázó neked, beszéld meg vele!
A kérdező hozzászólása: õ nem szokott engem, meg nemis akarnám..
elõzõekkel egyetértek. a megoldás, beszéld meg vele a dolgot, nem fog megharagudni sztem. Mond meg neki, hogy félsz a baciktól, meg minden és hogy elötte mossa meg zuhannyal. És így neki sem lesz kellemetlen, hogy azt mondod neki büdös ott, hanem azért kéred amit fentebb írtam. Így se veszekedés, se más nem elsz belõle. De egyébként ezt már az elsõ ilyen érzésed után meg kellett volna mondanad neki és nem másodszor is így csinálni neki. Õ kiszokott ott nyalni téged. Szóval kölcsönös a dolog kettõtök között, mert ha nem, sztem gáz, hogy õ elvárja, de õ nem akarja csinálni
ha igazán szeret, akkor azt is elfogadja. van is egy mondás, hogy akkor igazán mély egy kapcsolat, ha már egymás elõtt finganak. De soha nem arról szól ez, hogy a másikat szívassák... azok a betegek!
A kérdező hozzászólása: hát sztem megmondom neki ha mégegyszer arra kér h a büdös seggét nyaljam akk szakítunk vagy majd jól orrba fingom
22:10 vagyok én is simán kinyalnám, azért mondtam, hogy ugyanaz az eset nyilván más ha szaros, de ha megmossa, akkor is van fenékszag :D
ma 22:10 Én is ki szoktam nyalni a csajaim popsiját ha úgy van akkor néha oda tévedek de egyszer sem volt büdös..gondolom a srác [email protected] elötte megmosi és akár [email protected] után is oda tartja..a csajok azért erre adnak..mondjuk az más tiszta hogy én kinyalom a csajok popsiját amelyik engedi de én nem szoktam tõlük kérni.De én még egyel sem találkoztam emlyiknek büdös lett volna.Jobb helyen mossák...
Az ilyesmi elõtt a tisztálkodás lenne a minimum. Amúgy meg a szex is olyasmi, hogy csak azt szabad benne csinálni, ami mindkét félnek jólesik. Senkit nem lehet kényszeríteni, hogy olyat csináljon, amitõl undorodik.
A kérdező hozzászólása: *megtettem
A kérdező hozzászólása: hátigen sztem is fujj de érte megettem kétszer nagyon székletillatú és ízû fuu...
vigyázz, mert terhes lehetsz tõle

Hogy mondjam meg a haveromnak, h nekem bejön mint pasi? Mi van ha ezáltal megszakad a barátságunk? Komoly válaszokat várok! 20/L

Legjobb válasz: "Nekem az olyan pasik jönnek be, mint te." Az elõzmény lehet sokféle, beszélhettek egy filmrõl, vagy éppen csajokról stb. Egy nõ ugyanúgy mondhat ilyet egy férfinek, mint fordítva. (Nekem is mondták már, lett is belõle "valami".) Aztán vagy érti vagy nem, ha utóbbi, akkor lehet nyomatékosítani. A barátságotok abban a pillanatban "véget ért", amikor szemet vetettél rá, mint férfira. Ez ugyanis most már más. Te pecázol, õ hal, csak még nem akadt horogra. Ebbõl visszatérni egy semleges, nemiséget teljesen nélkülözõ férfi-nõ barátságba nem lehet. Egy ehhez közeli állapot létezik még, amikor összejöttök, együtt éltek egy darabig, majd KÖZÖS megegyezéssel szétválnak az útjaitok. De ez is csak akkor, ha mindketten egyszerre, egy idõben juttok arra a következtetésre, hogy mégsem egymásnak vagytok teremtve. Ha csak az egyik fél érzi ezt, vagy nem egy idõben következik be, akkor az túl fájdalmas lesz, hogy visszatérjen egyfajta "barátság". Bocs, ezek az én tapasztalataim, meglátásaim. Ha valakinek másmilyen van, akkor majd Õ biztat téged... :)

"Nekem az olyan pasik jönnek be, mint te." Az elõzmény lehet sokféle, beszélhettek egy filmrõl, vagy éppen csajokról stb. Egy nõ ugyanúgy mondhat ilyet egy férfinek, mint fordítva. (Nekem is mondták már, lett is belõle "valami".) Aztán vagy érti vagy nem, ha utóbbi, akkor lehet nyomatékosítani. A barátságotok abban a pillanatban "véget ért", amikor szemet vetettél rá, mint férfira. Ez ugyanis most már más. Te pecázol, õ hal, csak még nem akadt horogra. Ebbõl visszatérni egy semleges, nemiséget teljesen nélkülözõ férfi-nõ barátságba nem lehet. Egy ehhez közeli állapot létezik még, amikor összejöttök, együtt éltek egy darabig, majd KÖZÖS megegyezéssel szétválnak az útjaitok. De ez is csak akkor, ha mindketten egyszerre, egy idõben juttok arra a következtetésre, hogy mégsem egymásnak vagytok teremtve. Ha csak az egyik fél érzi ezt, vagy nem egy idõben következik be, akkor az túl fájdalmas lesz, hogy visszatérjen egyfajta "barátság". Bocs, ezek az én tapasztalataim, meglátásaim. Ha valakinek másmilyen van, akkor majd Õ biztat téged... :)
Hát az más dolog, hogy bejön mint pasi, meg, hogy akarsz is tõle vmit. Felteszem azért izgat a kérdés, mert többet akarsz tõle barátságnál... Hát ez elég kényes kérdés. Mióta vagytok barátok? És õ hány éves? Van e bnõje? Szted tekint-e rád nõként õ is?
Mondd meg neki.Én már egyszer megtettem az egyik barátommal, nem lett semmi belõle, de a barátságunk túlélte.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszadó!Hogyan tudtál utána megint barátként tekinteni rá?Hiszen, bejött neked mint pasi...
Az egyik barátnõmmel összejöttek és azért is nem lett semmi a dologból.Rosszul érintett a dolog, akkor, de nem szoktam sokáig sírni, olyanért ami nem is volt az enyém.A mai napig együtt vannak és jó kapcsolat van köztünk.Már nem nézek rá úgy mint férfira.
A kérdező hozzászólása: köszike:D

Az a problémám, hogy nincs kis mellem, de elég 'csúcsosak', vagy nem tudom hogy mondjam.16 éves vagyok, fog ez még változni? Szóval 'kikerekedik' még? Illetve, ha nem, akkor mennyire jön ez be a pasiknak? :|

Legjobb válasz: Jézusom! Egyiknek az a baja, hogy nincs, melle, a másiknak túl nagy és mindenki azzal kommunikál, ennek meg csúcsos...Hidd el bejön a pasiknak, tök mindegy milyen, nem ezen fog múlni.

Jézusom! Egyiknek az a baja, hogy nincs, melle, a másiknak túl nagy és mindenki azzal kommunikál, ennek meg csúcsos...Hidd el bejön a pasiknak, tök mindegy milyen, nem ezen fog múlni.
Az ilyen hetyke csúcsos cicik a legizgatóbbak a pasiknak, és igen fog változni, mikorra teljesen kifejlõdik 20 éves korod körül. Aztán az elõ gyerek mindent tönkretesz...:-)
nem el kondiba és nyomj fekve , erõsítsd a mell izmod, elvileg hatásos és kikerekedik:D
nem ronda az, amelyik férfi ezt mondja az vagy meleg(nem ezt a szót akartam használni, csak hát a kedves moderátorok...) vagy hülye
Nem biztos hogy ki fog én lassan 20 leszek és egy szemnyit nem változott 15 éves korom óta, ugyanolyan RONDA.
Most már én is kérek :D Amúgy nekem igen is fontos a mell kinézete. A barátnõmnek ilyen kis aszimmetrikus csúnyácska van, pl nem mindig jó arra ránézni :/
jaja, kérünk szépen képet! csak a cicikrõl, nem kell más :)
tényleg, dobjál már egy képet:D
Képet pls! Amúgy az ilyen mellû csajoknak külön galéria van szentelve különbözõ pornós oldalakon, tehát ne aggódj, nagyon is bejön a pasiknak! Meg persze ki fog még telni is.A kép jól jönne :D
ne foglalkozz vele, inkább örülj neki, szép az:) 17/F
Engem a mell sosem érdekelt annyira, inkább a segg és az arc
orángután cici :D
küldj képet! :) namost, pont a mellméret és forma, ami csak "van", nem tehetsz róla, hogy milyen/mekkora. fogadd el olyannak, amilyen és kész. pont az a jó a nõi mellekben, hogy nem egyformák :)
*menj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ha a pornós oldalakon vannak ilyen képek, akkor nézegessétek azt, tõlem most elmarad :DDD De tényleg köszi (:

Fél éve élek szexuális életet, de még mindig nemvolt orgazmusom! Sokan mondják, hogy a pasimmal van gond, de szerintem nem! Mit tegyek?

16 vagyok! nekem ? volt az els?, 2 hónap után és már fél éve vagyunk együtt! szeretjöük egymást , de nagyon! Nagyon jó vele lenni, és élvezem vele a szexet, d emég sosem mentem el! néhány embernek akinek elmesééltem , aztmondták h lehet nem illünk össze az ágyban! de nem értem... én szeretem meg minden szóval nemhiszem h ezzel lenne a gondd! amugy meg ha sosem lesz orgazmusom engem az sem zavarna, mert a szex jó vele, meg csiklói mindig megvan. DE azért kiváncsi lennék a ti véleményetekre ezzel a témával kapcsolatban! El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: nem a pasiddal van gond, nem minden nõ képes orgazmusra. vagy csak nem rögtön... és ettõl még összeilletek:) gyakorolni kell, és akkor talán egyszer majd neked is lesz orgazmusod;) bár ahogy mondtam, nem minden nõ képes rá.

nem a pasiddal van gond, nem minden nõ képes orgazmusra. vagy csak nem rögtön... és ettõl még összeilletek:) gyakorolni kell, és akkor talán egyszer majd neked is lesz orgazmusod;) bár ahogy mondtam, nem minden nõ képes rá.
ha téged ez nem zavar akkor nincs baj :)
Csatlakozon az elõttem szólóhoz, nem minden nõ képes rá..én is így vok a párommal, hiába szeretkezünk akár 2-2, 5 órát akkor sem sikerül neki, csak a csiklói orgazmus!Próbálkozzatok, mi is azt tesszük...valamikor biztos sikerül. :)
Örülj neki hogy csikló orgazmusod van. Én is 16 vok és 1 éve szexelek és még nem volt semmilyen orgazmusom. Hüvely orgazmusra nem minden nõ képes.
Az orgazmus elérését meg lehet tanulni, ha nem megy a hüvelyi, a csiklós biztos sikerülni fog! Kitartás
Ne aggódj lehet hogy csak a pozícióval van a gond. Nekem többféle orgazmusom is szokott lenni, de meg van hogy melyiket melyik pozicióban tudom megélni. Próbálkozz azzal a híres G ponttal az valami fantasztikus érzés. Nekem csak 3 év után sikerült elérni ezt de megérte várni rá mert nagyszerû. Lehet hogy még nem próbáltátok ki az összes pózt, de nyugi még én sem, pedig 33 éves vagyok. Sok sikert!
szija mi 3szor feküdtünk le eddig elõtte meg csak petting és még sosem mentem el...csak egyetlenegyszer a volt barátomnál régen...és engem is nagyon zavar de annyira nem mint õt:S nem vele van a baj én attól még nagyon élvezem csak õ már nagyon akarja h elmenjek...de én élvezem és örülök h én kielégítem õt csak azt hiszi vele van a baj...remélem egyszer eljön a mi idõnk is:) 16lány
Végzel valamiféle önkielégítést?

Amikor a lányok azt mondják egy pasira, hogy csúnya és posztolnak róla egy képet, akkor miért még az a pasi is a helyes kategóriába tartozik?

Az a baj, hogy azt veszem észre, hogy akire a lányok azt mondják, hogy ronda, még az is a jobb pasik közé tartozik, vagy legalább az elfogadhatóbbak közé. Úgy veszem észre, hogy a helyesek között is válogatnak és aki fullra néz ki jól, az az elfogadható pasi, aki csak kicsit néz ki jól, az a nem jó pasi, a nem helyes. Aki meg tényleg ronda azt a 99%-uk nem is tekinti pasinak, hanem valami véglénynek. Sajnos. Ezt írta ma egy lány, hogy ez egy full ronda pasi. Hát nem tudom, ha ez a ronda, akkor aki alatta van az pondró? Tényleg ennyire kegyetlenül és még kegyetlenebbül válogatnak a lányok és csak a helyes pasik között. Aki átlagos vagy tényleg ronda az nem ember nekik. Ezt veszem észre. Ezt írta a lány. Persze majd jönnek ide a lányok írkálni, hogy ez tényleg ronda és nekem sem tetszik, fújj, meg igaza volt. De szerintem nem ez az ocsmány kategória, csak a lányoknak Mount Everest magasságban van az igénye egy pasit illet?en.

Legjobb válasz: http://www.fanpop.com/spots/spencer-and-toby/images/29570560..

A kérdező hozzászólása: http://www.fanpop.com/spots/spencer-and-toby/images/29570560..
Az hogy milyen az arcunk arrol nemtehetünk. Ápoltnak kell lenni és kész. Am ilyen h ronda az csunya kifejezés. Akkor azt kéne mondani, hogy nekem nemjön be. Mert más lánynak bejön. ennyi az egész ilyen pi**ákkal meg ne foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: Én nem foglalkoznék ilyen lányokkal, csak az a baj, hogy 3 ból 2 ilyen Pesten. Tapasztalat.

Mikor mondjam el a pasimnak, hogy még szűz vagyok? Kb. mennyi idő után?

Legjobb válasz: Attól függ hogy mióta ismered,de szerintem már az elején érdemes elmondani ha már olyan viszonyba vagytok..ha még csak párszor találkoztatok akkor még ne mond el,ha már többször és már együtt is vagytok akkor mond el mielõbb,jó ha tud róla azért..

ja és annyi hogy mond el nyugodtan ha már komolyabb a dolog mert sok férfi és srác értékeli ha még szûz a lány..nyugodtan mond el..
Attól függ hogy mióta ismered, de szerintem már az elején érdemes elmondani ha már olyan viszonyba vagytok..ha még csak párszor találkoztatok akkor még ne mond el, ha már többször és már együtt is vagytok akkor mond el mielõbb, jó ha tud róla azért..
én szeretem a macerás dolgokat....írjatok privátra, ha nem akarjátok, h túl macerásnak találjanak titeket...:D
kb mindegy mikor mondod el, ha a téma úgy hozza. én szerintem nem nagy cucc, ha egy lány szûz. inkább csak macera, de, ha szeret akkor ezt a macerát is végig csinálja veled. L/19 (és igen, szûz vagyok én is)
5 év mulva...amikor már 2 gyereked lesz..
Szerintem akkor amikor oda kerül a sor, hogy nagyon akarjátok mindketten a szexet. HA így az "elsõ randin" bevágod, hogy amugy szûz vagyok lehet, hogy kis ribancnak fog nézni aki ki van éhezve. Tehát majd amikor oda kerül a sor.
Alapvetõen egyetértek a 11:10essel; Max annyit tennék hozzá, hogyha minden kötél szakad és nem túl tapasztalt(aka nem vágja le magától mi a helyzet) akkor az elsõ együttlét elõtt mindenképp érdemes szólni, ezzel mind2tök helyzetét megkönnyíted. Probléma nem lesz belõle, de egy szûz lányhoz másképp nyúl a férfi, jobban oda kell figyelni rá(ami egyébként jogos). A kérdésednek a "mennyi idõ után" része viszont teljesen irreleváns. Szintén 27/F.
Mielõtt bevágná a lompit.
Szerintem jobb lenne a kapcsolat elején...
Ha egy csöpp esze van látja rajtad, vagy hobbit. Biztosan nem fogja negatívan felfogni, örülni fog hogy õ lehet az elsõ férfi az életedben. Szóval nem kell elmondanod. 27F
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok
hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: kösz a sok segítséget:S
de, ha gondolod segítek, ne legyél szûz...
Majd az elsõ szexuális együttlét után... :D
Legkésõbb az elsõ szex elõtt, mielõtt hozzálátnátok... Utána már magadra vess, ha nem vigyáz rád... Egyébként meg, amikor szóba jön, különben elég hülyén nézne ki: - szia mizu? - SZÛZ VAGYOK!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!