Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a pasimnak, hogy vége (2 db)

Hogy mondjam meg a pasimnak, hogy vége?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Sajnos fájdalommentes szakítás nincs :( Még neked is fájni fog, hátmég neki, ha jobban szeret, mint te. De ha úgy érzed, már nincs értelme, mindenképpen tedd meg még most, pont azért, hogy (persze kis idõnek el kell telnie ehhez) jó maradhasson a kapcsolatotok. Ha sokáig húzod az idõt, megromolhat annyira is akár a helyzet, hogy esetleg késõbb látni sem akarod. Ezt szerintem ne várd meg! Fájni fog, de üljetek le, és mondd el neki, hogy ez már nem a régi, és te úgy érzed, hogy már nem is lesz az. Mondd el, hogy szeretnél még addig véget vetni a kapcsolatotoknak, amíg még jó esélyt látsz arra, hogy a sebek begyógyulása után barátok lehettek. Biztosítsd róla, hogy fontos neked, de már másképp. Nem lesz könnyû, az biztos. (azt lehetõleg hagyd ki, hogy könnyebb a napod nélküle, ez tényleg nagyon bántó) És szerintem fontos, hogy a szakítás után egy ideig ne találkozzatok, hogy mindketten "gyógyulhassatok".

Sajnos fájdalommentes szakítás nincs :( Még neked is fájni fog, hátmég neki, ha jobban szeret, mint te. De ha úgy érzed, már nincs értelme, mindenképpen tedd meg még most, pont azért, hogy (persze kis idõnek el kell telnie ehhez) jó maradhasson a kapcsolatotok. Ha sokáig húzod az idõt, megromolhat annyira is akár a helyzet, hogy esetleg késõbb látni sem akarod. Ezt szerintem ne várd meg! Fájni fog, de üljetek le, és mondd el neki, hogy ez már nem a régi, és te úgy érzed, hogy már nem is lesz az. Mondd el, hogy szeretnél még addig véget vetni a kapcsolatotoknak, amíg még jó esélyt látsz arra, hogy a sebek begyógyulása után barátok lehettek. Biztosítsd róla, hogy fontos neked, de már másképp. Nem lesz könnyû, az biztos. (azt lehetõleg hagyd ki, hogy könnyebb a napod nélküle, ez tényleg nagyon bántó) És szerintem fontos, hogy a szakítás után egy ideig ne találkozzatok, hogy mindketten "gyógyulhassatok".
Szerintem ha ugy akarsz szakítani hogy nem akarod ´megkínozni´akkor a legegyszerubb lesz ha megmondod neki egyenessen a szemebe hogy már nemszereted, és ujra szabad szeretnél lenni, ha megis haragszik idovel belássa hogy korrekt voltál vele§
csak egyenesen mond meg neki, hogy kihült iránta a szerelmed.a pasik azt utálják a legjobban ha hímezel hámozól és nem mondod meg, hogy mi is van valójában
Szia! Fájdalommentes szakítás nincs, de emberileg tán nem fog benned csalódni, ha õszintén elé állsz, mielõtt más karjaiba esel. Szerintem ülj le vele beszélni. Nehéz, de ez a legkisebbik rossz! Sok sikert!
Én tegnap szakitottam, mára kicsit belehaltam, de holnap már jobb lesz!Mindenképpen ülj le vele, mert ez igy fer!Nekem ez nem adatott meg, levélben szakitottam, mert nehéz azzal beszélni, aki nem hiv, vagy nem veszi fel!Minden dolgot beszéljetek meg, ne maradjon fehér folt, mert késõbb már nem lesz rá alkalom. Jól gondold meg , mert ha belevágsz, már nincs vissza út!Sok sikert, szurkolok neked!
Szia! Velem a barátnõm sms-ben akart szakítani és amikor elmentem hozzá hogy beszéljünk kinézett az ablakon és azt mondta hogy legyünk barátok....szóval ezt ne csináld mindenképpen beszélj vele õszintén és kerüld ezt a legyünk barátok szöveget:)
jobb lenne ha mielobb megmondanad neki mert igy ez szivatas es egyaltalan nem szep dolog toled!

Szerelmes lettem egy lányba. Tetszem neki. hogy mondjam meg a pasimnak, akivel már1éve járok, hogy vége?

fiu,làny,szex

Legjobb válasz: hát mond meg, hogy már nem szereted, nem olyan a kapcsolat mint régen, és számodra a szerelem is elmúlt. Ezekszerint amolyan biszex féle vagy?

hát mond meg, hogy már nem szereted, nem olyan a kapcsolat mint régen, és számodra a szerelem is elmúlt. Ezekszerint amolyan biszex féle vagy?
A kérdező hozzászólása: 18èver fiu vagyok. szeretem ezt a lânyt. a pasimat màr nem
Szóval búza vagy! Szegény csaj! Tudja, hogy pasid volt eddig? Ám csak megmondod az igazat! Ennyi!
Még ilyen bzit Milyen érzés férfi létedre fszt szopni?
jah így már értem... hát õõõ..... a pasiknál még könnyebb az ha két lány volt leszbikus, de hogy búza vagy és utána mész a lányhoz, annál neccesebb... :) hát a tény h elõbb utóbb meg kell tudnia az igazat, de ha most rögtön elmondanád neki, nem biztos, sõt szerintem valószínû h nem menne bele a kapcsolatotokba. De ha mondjuk egy darabig eltitkolnád, és megváros míg beléd szeret, imádni fog, akkor talán elmondhatod, de akkor meg lehet h ezért fog veled szakítani mert nem mondtad el neki, vagy azért is mert nem h elmondtad neki, de számára kényelmetlen is lesz neki, szóval én se tudom milyen választ adhatnék.. egyedül talán az a reményes, ha meg sem mondod neki semmikor sem :/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!