Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a pasimnak, hogy (173 db)

Max mennyire telt lányokra mondják a pasik hogy még szép?

Esetleg linkelnétek képet? hogy milyen az ami még jól néz ki és mi az ami már túl dagi

Legjobb válasz: Pocok, szerintem marha jó csaj, akit linkeltél nekem bejön. Mondjuk én mindig is a teltebb, õsanya típusú (széles csípõ, nagy kebel) nõkre buktam..

Pocok, szerintem marha jó csaj, akit linkeltél nekem bejön. Mondjuk én mindig is a teltebb, õsanya típusú (széles csípõ, nagy kebel) nõkre buktam..
Inkább foggyá le, mint reménykedj, hogy dagadtan is jó vagy valakinek.
Ez még yo: http://kepfeltoltes.hu/view/130903/151_www.kepfeltoltes.hu_... Erre rájön 5 kiló még akkor is megfelel (nekem).
Osztom az elsõ véleményét... ;) 27/F
A linkelt képen látottak egy normál alkatú hölgyet ábrázol.... a kérdezõ nagyon rossz helyen kérdezget, ugyanis itt a szezont a [email protected] keverik elég gyakran, ami a nõi testsúlyt illeti....a valóság pedig az hogy az itt komentelõ férfiak (fiukák) többsége messzirõk kerüli a tükröt. Nagy hang, semmi lóerõ.
Az elsõ kommentre irtam.
Mindegy ezeknek sajnos! Tapasztalat.
Ezen a képen a baloldali két nõ már túlzás lenne, fõként az aránytalanság miatt: http://static.ger-mania.hu/db/09/44/dicke-nok-d0000C94499fdc.. A jobb oldali kettõ is aránytalan. Túl vékony nekem. :S
#8 HÀT TESÓ NORMÀLT IRTAM NEM ÁTLAGOST! semmi csöcs null seggel mûhajjal tipegnek a mai luvnyák és azthiszik hogy õk az atyauristen. Tehát ismét az NORMÀL alkat, ami ennél 10kg több az telt, ami 20-al az kövér. Remélem érettségin sikerült a szövegértelmezés!
"A linkelt képen látottak egy normál alkatú hölgyet ábrázol.... " Pontosan, de a mai divatnak megfelelve ezek a lányok a teltek, a husik, még nem kövérek, nem zsírdisznók. Tehát itt eleve a világgal van a baj, hogy ami normális, az már teltnek számít. Plus size ugye. :S És én linkeltem. És az ennél husibb lányokat is simán kívánom. Nem egy duci lány tisztelt meg, hogy az ágyába engedett, és nem ettõl függ hogy izgatóak e. A személyiségtõl. Ducin is lehet csajos, szexi egy lány. Szvsz
(Whitney Stevens akit érdekel, azt hogy honnan tudom azt ne kérdezzétek :D)
Hát ne haragudj tesó, de amit linkeltem az nagyon nem átlagos, mert mindenhol csak 50 kilós gilisztákat látok. Írtam is, hogy arra még 5 kiló még tök jó, és ennyi súly egy 160 centis csajon sokat változtat. http://bl.definebabe.com/9/99/52299/06.jpg Ugyanaz a csaj, szerintem nem ez az átlag, és erre számolj rá még 5 kilót.
Lányként válaszolok, de csak mert páromat már alaposan kifaggattam e téren (én vékonyság mániás vagyok, õ imádja a telt nõket). Ezek a testalkatok álom kategóriák szerinte (de az elsõ által linkelt is ez a kategória): http://m.cdn.blog.hu/gr/gruezi/image/1327955781.6588-marilyn.. http://m.cdn.blog.hu/cs/csak1lany/image/ducika.jpg Ezen a képen a baloldali két nõ már túlzás lenne, fõként az aránytalanság miatt: http://static.ger-mania.hu/db/09/44/dicke-nok-d0000C94499fdc..
A kérdésre a válasz: 100 százalékban attól függ, hogy a pasi mennyire b...atlan.

A nők minek mondják a pasiknak, hogy legyenek kedvesek, udvaroljanak, stb, mikor szinte (SZINTE) mindig azokkal jönnek össze, akik nem törődnek velük, foghegyről beszélnek velük, stb?

Tudom, hogy vannak ellenpéldák, de én azt látom, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit egy (csinos) lánynál elkövethet az ember, az hogyha kedves és odaadó az ismerkedéskor. Ez olyan, mintha mi pasik azzal etetnénk a nőket, hogy "legyetek kövérek, öltözzetek igénytelenül, és ne fürödjetek, mert nekünk csak egy dagadt, büdös lány kell :)"

Legjobb válasz: ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N

Mert a nõk álszentek, képmutatók és sunyik. Lökik itt nekünk a sódert hogy kisugárzás meg önbizalom, meg kiskutyafäsza karikára vágva, oszt közben lelépnek az elsõ pénzes sportkocsis kigyúrt tapló türhõállattal. Az ok vélhetõen az "alfahím" típusban keresendõ. Az "alfahím" ugye minden nõstény álma: tele van zsetonnal, fekete Bömös parkol a luxusvillája elõtt, csupa izom, és mellé még Justin Bieber is. A tahó, türhõ viselkedés, flegmázás pedig - szerintük - a dominanciát jelzi.
ennyire hülye még nem vagyok, de ennek semmi értelme, fel tudod fogni, hogy beszélnek ill viselkednek velem, szóval tudom hányadán állok, ha váltok egybõl fordul a kocka N
Az elején ezek a büdös bunkók is a legjobb oldalukat mutatják, udvarolnak, bókolnak, kedveskednek, stb. Van, aki erre nagyon is vevõ, és pont ezt használják ki.Aztán késõbb természetesen megmutatkozik a valódi énjük, ilyenkor az értelmesebb nõ vagy fellázad ellen, vagy csak egyszerûen lelép.A birkák meg tûrnek a végtelenségig, némelyiknek egyenesen bejön a tahóság.Én az a típus vagyok, aki emiatt ki szokott osztani pár nyaklevest jogosan.Nem vagyok lábtörlõ.
alapjában véve igazad van. a nõk olyanok, mint a kutyák (nem pejoratív értelemben). amint nem foglalkozol velük, elkezdi piszkálni csõrüket a miértek tömkelege. természetesen ez a kapcsolat legelején nem érvényes tézis, csak mikor már felszállt a szemükrõl a rózsaszín köd :)
Egy olyan nõnél, aki nem a pénzre megy, azzal sem mész sokra. Igen, add magad, meg légy kedves. Tényleg ennyire egyszerû. Az már nem a nõk hibája, hogy téged durván emészthetetlen személyiséggel áldott meg a sors.
Na haver figyelj ! Jobban ugye nemigen nézhetsz ki mert az arcodat többnyire nem változtathatod meg, esetleg gyúrhatsz, de az felesleges idõ és pénz. Én sem vagyok se kigyúrt sem jóképû de azért a vagányságommal, többnyire megnyerem a nõket. Viszont a biztos siker a kar vastagságú pénztárca ezt ne feledd!
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont megint csak kamu az egész, és csak annyi tanácsot lehet adni, hogy "legyél jobb pasi". Akkor viszont megint nem kéne azzal etetni õket, hogy "egy lány majd nagyon szerencsés lesz veled" meg "csak add magad és légy kedves, és találsz valakit".
Ilyenek a csajok. Bár szerintem itt a külsön van hangsúly. Tehát legyen az illetõ jópasi. Kölyök koromban én is kedves, aranyos voltam a nõkhõz, de csak barátként fogadtak el. Most már kicsit ½bunkóbb½ vagyok velük de ugyanúgy nincs kapcsolatom. Mert nem vagyok jópasi. 22f
Te bajod.
Akkor biztos nem velem randiztál :D

Milyen csajra mondják a pasik, hogy hisztis?

Aki milyen dolgok miatt cirkuszol? Vagy mi miatt lehet valaki hisztis? Amiatt, hogy Miért, vagy amiatt, hogy Hogyan csinálja? Légyszi, adjon valaki részletes leírást :-)

Legjobb válasz: akivel nem lehet bármirõl normálisan beszélgetni, mert ha egy kicsit is nem tetszik neki a téma, egybõl hisztizik.... 15/F

akivel nem lehet bármirõl normálisan beszélgetni, mert ha egy kicsit is nem tetszik neki a téma, egybõl hisztizik.... 15/F
Számomra az a hisztis, aki túl gyakran és sokféle helyzetben fejezi ki, hogy nem tetszik neki valami, nem alkalmazkodik rugalmasan helyzetekhez, aki túl kényes, és mindennek idegesítõ stílusban ad hangot. Az idegesítõ stílus attól idegesítõ leginkább, hogy nem szimplán jelzi, hogy neki most másra van szüksége, tehát nem megoldást keres, hanem mintha csak emlékeztetne, hogy neki most nem jó, de nem tesz semmit a megoldásért. Vagyis én érezzem rosszul magam azért is, mert neki nem tetszik valami. Ehhez gyakran társul egyfajta érzelmes, panaszkodó hangvétel.
hisztis az egy kicsit szerintem jelenti azt is , hogy érzelmileg zsarol...

Miért mondják a pasik hogy "fúj, ez undorító" amikor egy csaj azt kérdezi hogy kóstolta e már a spermáját?

Legjobb válasz: Ez éppen olyan mint hogy valaki undorodik a poliptól, de van aki meg a kedvenc étele.

Velem a barátnõm megkóstoltatta, így már nem tartom annak. Viszont megértem azt aki igen. Felhoztad a nyálat példának. Persze, de a nyál kis mennyiségben mindig ott van a szádban. Viszont képzeld el, hogy egy poharat telecsorgatsz a nyáladdal, aztán megiszod. Na ugye, hogy úgy már gusztustalan?
Ez éppen olyan mint hogy valaki undorodik a poliptól, de van aki meg a kedvenc étele.
miért lenne undorító? az enyém, szal mitõl lenne az?
szerintem nem undorító, de nincs is benne semmi izgató. a férfi a nõhöz és az õ nedveihez vonzódik, és látá Isten hogy így a jó. :)
Az más. A csaj az az csaj. Én nem nyelném le más spermáját, de még a sajátomat se, mert férfi vagyok, és undorítónak a tartom. Viszont a puncinedvet nem bánom, az nem undorító egy férfi számára, (csak nagyon kevesek számára). Ugyanígy a sperma sem undorító a legtöbb nõnek, sok nõ lenyeli... meg persze van aki nem. Érted? Ez a nemi különbözõségbõl fakad. Abból hogy a férfi nõhöz vonzódik, és fordítva. Ugyanúgy, a férfi nem vonzódhat olyanhoz ami egy másik férfibõl származik. (Kivéve ha bu.zi)
Nem is tudom. Talán mert undorító?
én spermán élek mán egy éve és jól elvagyok rajta mán lassan egy éve:) 99/F-N
De most miért nyelném le? Te szívesen iszod pl a véred?
A kérdező hozzászólása: na jó.. de mégis a saját testedbõl jön, h lenne már undorító? akkor ennyi erõvel már a nyálad is az..
A kérdező hozzászólása: ja persze, nektek undorító, de a csajok azért nyeljék le, mi?
Én nõ vagyok és in is undorítónak tartom. ez van.
LOL, hogy nem undorító?? Szánalmas az a férfi, amelyik a sajátját megissza mert, hát a sajátja nem undorító, dehogynem az. irtózatosan. Amikor megakarnám kostólni, mert kanos vagyok miután elélvezek ránézek egybõl hányingerem lesz és eszembe jut, hogy ez mibõl van. Sok millió kicsi ebihal szerû cuccból, aminek nem a férfi szájában kéne landolnia. Nagyon nagyon undoritó. Irtózatosan. Amelyik férfi egyáltalán megmerte kóstolni annak gratulálok. Undorító nagyon is.

Miért mondják ki a pasik, hogy szívesen lefeküdnének velem?

Olyan pasik, akiket felületesen ismerek. bennem van a hiba?

Legjobb válasz: Ha egy pasi a szexrõl beszél neked, és te nem szexológus vagy terapeuta vagy, akkor az a pasi azért beszél neked a szexrõl, mert veled szívesen csinálná. Tök mindegy, hogy mennyire általánosan beszél eleinte, ez alapszabály. Ha nem akarod, hogy konkrétan rátérjen a témára, inkább beszélgessetek másról, és ne hagyd, hogy a szexre terelõdjön a szó. Nem feltétlenül benned van a hiba, de ha tapasztalatlan vagy, akkor nem biztos, hogy tudod, mit tekintenek felhívásnak keringõre. Pl. hogy meghallgatod õket, amikor az szexrõl beszélnek, na ez tipikusan ilyen dolog. Azt fogják hinni, hogy zöld a lámpa.

Ha egy pasi a szexrõl beszél neked, és te nem szexológus vagy terapeuta vagy, akkor az a pasi azért beszél neked a szexrõl, mert veled szívesen csinálná. Tök mindegy, hogy mennyire általánosan beszél eleinte, ez alapszabály. Ha nem akarod, hogy konkrétan rátérjen a témára, inkább beszélgessetek másról, és ne hagyd, hogy a szexre terelõdjön a szó. Nem feltétlenül benned van a hiba, de ha tapasztalatlan vagy, akkor nem biztos, hogy tudod, mit tekintenek felhívásnak keringõre. Pl. hogy meghallgatod õket, amikor az szexrõl beszélnek, na ez tipikusan ilyen dolog. Azt fogják hinni, hogy zöld a lámpa.
Küldjél képet aztán megmondóm a frankót:)
Jó a melled jó a segged és jó a szád szopáshoz!ha ez megvan egy élõ [email protected]ógép leszel a szemükben!
Gondolom úgy öltözöl mint egy ribi
A kérdező hozzászólása: melegítõben és farmerben volta legutóbb :/ nin cs kifejezetten jó seggem és naná hogy nem küldök képet :D
Általában a nagyon tapasztalatlan pasik akarnak többnek látszani a szextéma felhozásával :) Szerintem lehangoló és gáz viselkedés
Az 5-ös válaszoló megmondta a tuti, ne hagyd õket szexrõl beszélni, ha nem akarsz tõlük semmit.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is hasznosnak tûnik az 5-ös válasz, igazad lehet

Miért mondják azt egy lányra hogy kihasználják? A pasira miért nem mondják?

Ha szexel valakivel de a pasi nem szereti.

Legjobb válasz: igen, ez abszolút így van, valamiért él aza téves képzet, hogy "jaj mert szegény lány csak arra kellett" ... ugyan már, tudod itt eljátsza minden lány a szendeszûzt aztánn sok pszichológiai kutatás szerint a nõk/lányok sokkal jobban kihasználják szexuálisan is a fiúkat .. Mindegy, erre nem szokás hallgatni, fontosabbak a tévhitek.

igen, ez abszolút így van, valamiért él aza téves képzet, hogy "jaj mert szegény lány csak arra kellett" ... ugyan már, tudod itt eljátsza minden lány a szendeszûzt aztánn sok pszichológiai kutatás szerint a nõk/lányok sokkal jobban kihasználják szexuálisan is a fiúkat .. Mindegy, erre nem szokás hallgatni, fontosabbak a tévhitek.
A kérdező hozzászólása: hogy használják ki a lányok szexuálisan a fiúkat?
VAn ilyen de azok akkor ritka nagy ribancok
A kérdező hozzászólása: 19:31 te nagyokos. Ezt mire értetted? Akkor aki kihasznál az a ribanc? Tehát az esetek többségében a pasik a ribancok? A kérdésemre még mindig nem kaptam választ.
Szerintem mára ez is tévhit, mert bizony mondják. Természetesen vannak a lányok között is, akik úgy fekszenek le egy fiúval, hogy bár tudják, a fiú esetleg többet akarna tõlük, s a szexuális kapcsolat számára még inkább elmélyítheti az érzést, mégis kihasználják az alkalmat, mert éppen kötöttségek nélküli szexre, gyengédségre, társaságra, akármire vágynak. Ezen kívül néha az ember nem tudja eldönteni mi helyes, s mi nem, s néha-néha még össze is keverhetõ a szexuális vágyakból következõ fellángolás a mélyebb érzelmek kezdetével. De visszatérve ha pl. egy lány nem célozgat a másiknak, hogy csak egy kis társaságra és néhány éjszakára vágyik, miközben tudja, hogy a fiú erõsebben vonzódik hozzá és még többet szeretne az bizony kihasználás. Persze ha a felek megbeszélik vagy egyszerûen tudják, hogy mindketten ezt szeretnék, akkor semmi gond :) Ahogy én észrevettem a fiúk kihasználásának kifejezése inkább csak lányok között hangzik el, egymásnak bemerjük vallani, hogy igazából egyiktõl másiktól „csak azt akartuk, megkívántuk.” Fiúk elõtt ez nincs annyira hangoztatva, mert aztán jön a megbélyegzés, holott lehet, hogy már nekik is volt hasonló kapcsolatuk. (ugye a lány aki kihasznál ribanc, a fiú meg fiú marad, ez valamiféle sértõdött reakció, egy férfi önérzete sokszor érzékenyebb, ezért is van az valószínûleg, hogy a házasságon belüli megcsalás eltérõ eredményeket hoz: ha a nõ van megcsalva, többször tûr és megbocsát, míg a férfiak esetében akkora törésrõl van szó, hogy több esetben végzõdik válással.) A fiúk még ha néha oda is vágják a lányhoz, hogy kihasználták, egyébként nem fogja reklámozni, hogy megtörtént. Ez persze nem baj, egy férfinak igen is legyen tartása, õt ’ne lehessen’ kihasználni, de ha nem beszélünk róla, attól még mint minden más meg van mind a két nemnél. Ez van, emberek vagyunk, néha megtörténik egy s más, de igyekezzünk elkerülni mások megbántását. (22/L)
A kérdező hozzászólása: 22/L. Nem tudom ez hogy van, de a nõ ha megcsalják, nem tûr csak úgy. A legtöbb válást a nõk indítják el, nem a ffiak. A pasikban sem okoz komolyabb törést a megcsalás, mert késõbb is ugyanúgy megtudják d***i a feleségüket. De a nõknek nagy gondot okoz a megcsalás, õk azok, akik nem tudják feldolgozni. És késõbbiekben megmérgezõdik a kapcsolat. A nõ a szexre tuti nemet mond, mert undorodik...mindig az jut az eszébe h megcsalják. A kihasználásról tökéletesen egyetértek veled nagyrészt, de egy dolog bûzlik: -sztem inkább a férfiakat jobb szexuálisan kihasználni, mert a pasik nem vesztek semmit, max. nyernek egy jó du*gást - a nõket nem szabadna kihasználni, mert a nõ veszít ebbõl a legtöbbet. a nõk sokkal érzékenyebbek. És számukra a kihasználás kockázattal jár. De hát ez egy kifordult világ, és itt minden a pasi javára megy. Persze a nõ ribanc, de akkor a pasi mi??? Mert pont hogy a pasi a ribanc. Ez az igazság. az alegnagyobb baj, hogy a nõk természetesnak veszik, hogy õk mindenért a ribik. Nõnek lenni megalázó. Nem csodálom, h ennyi "ledér" nõ van. Sztem direkt még élvezik is ezt. Lehet hogy jól is csinálják? Lassan már a nõnek ribi lesz a neve. Igazi nõ=ribi, aki kihasználja a pasikat:D
elõzõ vagyok: látom nagyon haragszol a férfiakra, amire biztosan meg is van az okod. de hidd el, nem szabad általánosítani, remélem egyszer te is rájössz és találkozol olyannal aki ezt be is bizonyítja. Persze nem szabad naivnak lenni, de ennyire támadni sem. Hidd el egy férfinak is hatalmas törés ha megcsalják, láttam én már nem egy ismerõsömet, hidd el, sírtak férfi létükre akkora csalódás érte õket. Joggal gondolhattak utána egy s mást a lányokról, ahogy egyébként sok lány a fiúkról. És a kihasználásra visszatérve, sajnos már bántottam meg én is fiút nem szándékosan, csak mert azt hittem neki úgyis mindegy, de érzelmekkel nem szabad játszani. Remélem idõvel nem leszel ennyire elítélõ és megbocsátasz a férfitársadalomnak :) Nah, minden jót ;) (22/L)
A kérdező hozzászólása: 22L Aranyos csajszi vagy:) De tényleg:)

A lányok miért mindig azt mondják, hogy úgy jöttek össze a pasijukkal, hogy az nem is tetszett nekik és elképzelhetetlennek tartották a dolgot a nem tetsző pasival?

Aztán azt mondják, hogy megkedvelték és kialakult a dolog. Azért nem értem ezt, mert az életben ilyet nem nagyon látok. Szinte egyetlen lány ismer?söm sem hajlandó olyan pasival összejönni, akiért nem dobog a fél iskola lányainak a szíve.

Legjobb válasz: Lehet azer mert eloszor csak haver volt es nem minden a kulso es a belsojebe beleszeretett

Lehet azer mert eloszor csak haver volt es nem minden a kulso es a belsojebe beleszeretett
A kérdező hozzászólása: Siessetek válaszolni, mert a modik lehet ezt a kérdésemet is törlik majd, mint ahogyan szinte az összeset.
Nem kell vele osszejonni max randizgatni es ugy megtortenik elso voltam
A kérdező hozzászólása: Csak érthetetlen, hogy miért ide lokalizálódik az ilyen lányok (akiknek nem volt annyira fontos elsõre a fiú külseje)többsége. Az életben meg pont az ellentétesen viselkedõ lányok vannak elnyomó többségben.
Velem így jött össze a csajom!!
pedig van. így jöttem össze egyik exemmel. a feje nem tetszett viszont valami veszettül jó illata volt, legalábbis számomra. meg úgy a teste elég türhetõ volt, emberileg is bírtam, összejöttünk. azóta megfigyeltem hogy hiába tetszik valaki külsõleg és belsõleg, ha a szaga nem tetszik nem kell. lehet hogy fura, de nálam ez nagyon számít
Én így jöttem össze a párommal...szerintem van ilyen és létezik, legalábbis velem megtörtén :) 20/L

Miért mondják a pasik a lányokra, hogy hisztisek, ha igazából ők hisztiznek?

Ismer?seim is hasonlóképpen látják a helyzetet. Ha egy srác "beszól" valamiért, és a lány reagál rá (akár teljesen normálisan, nyugodtan is) az már azonnal hisztinek min?sül.

Legjobb válasz: A lánynak sosincs igaza, csak ha a pasi épp kanos.

A lánynak sosincs igaza, csak ha a pasi épp kanos.
Azért mondják ezt a pasik, mert igaz. A lányok mindig hisztiznek.
Azért, mert hisztisnek születtetek ti nõk. Ennyi.
Teljesen igazad van. A pasik sokkal hisztisebbek, mint a csajok. Az összes férfiismerõsöm nyafog, ha valami nem tetszik neki, én nem szólok sose egy rossz szót se, de ha mégis megjegyzek valami negatívat, akkor hisztis vagyok... Lehet, hogy a pasik így akarják leplezni az érzékenységüket. :D
a kérdezõ egy baromm azért...
Nem bírják elviselni, ha a lánynak igaza van, és könnyebb ilyet mondani.
Utálni fognak a csajok, de leírom (még jó hogy anonim oldal:D): a nõk hisztisebbek, ez a "fegyverük" a vitákban. tudják, hogy milyen õrjítõ, sok férfi inkább igazat ad a nõnek egy hosszabb hisztinél mint hogy tovább kelljen hallgatni a nyafogást:) 21f
Ez egyedi dolog:) ) Van aki jól kezeli a gyengébb napjait van aki kevésvé...lehet rá tudatosan figyelni, hogy ilyenkor ne zavarj be másoknak. A nõk talán kicsit labilisabbak a hormonrendszerük mûködése miatt, érzékenyebbek. De a férfiaknak is vannak rosszabb napjaik. figyelj magadra szólj a párodnak, barátnõdnek, anyukádnak , ha érzed, hogy aznap nem stimmel minden.
Párom apja, uhh, pedig 55 éves, diplomás, kemény ember, õ az ász, a király, csak õ tudja jól, és annyit hisztizik, hogy az valami eszméletlen. Senki meg se szólal, de õ már nyomja a kitalált hülye, hisztis dumát. Ha a felesége valami kis apróság miatt szól, akkor már hisztizik és fogja be, pedig csak valamit mond, nem is nyafog, semmi... És nem egy férfi ismerõsöm kegyetlen hiszti gép. Röhej az egész, én nem csinálok ennyi feszkót, amennyit õk lenyomnak egy nap alatt... 20/L
Ez nemtõl független! Saját magát senki nem látja hisztisnek, csak a másikat.
Bocs, de szerintem a nõk többet hisztiznek mint a fiúk. Nem azt mondom, h. mi nem szoktunk, de az én eddigi tapasztalataim szerint a nõknél gyakoribb.
a fiúk sokkal hisztisebbek. Egyszer beszóltam egy dagadt fiúnak hogy: Mi van hájpacni? Erre elkezdett nyafogni hogy: Neeem vagyook hájpaacnii, hagyjál béékén különben megverleeek. Mondtam neki hogy: Jajj de félek! és ott hagytam. Persze több fiú is volt már akik azzal fenyegetõztek hogy "megvernek" Így akarják leplezni a hisztijüket. :P
A kérdező hozzászólása: nem tudom milyen alapon alkotsz rólam véleményt, de ez csak téged jellemez... a többieknek köszönöm a választ
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, hogy egyénfüggõ, és igen, nagyon sok hisztis nõ ismerõsöm is van. Én csak azt nem szeretem, hogy a viták folyamán azért nem kezelnek egyenlõ félként, mert mindenre ráfogják, hogy mi nõk hisztisek vagyunk...mert ez épült be a köztudatba. Ha pedig egy nõ mondja azt a párjának mondjuk, hogy hisztizik, akkor felháborodik, mivel õ férfi létére ugyebár nem hisztis... Ezzel nem általánosítok, csak jeleztem, hogy vannak ilyen esetek is.

Amikor a lányok azt mondják egy pasira, hogy csúnya és posztolnak róla egy képet, akkor miért még az a pasi is a helyes kategóriába tartozik?

Az a baj, hogy azt veszem észre, hogy akire a lányok azt mondják, hogy ronda, még az is a jobb pasik közé tartozik, vagy legalább az elfogadhatóbbak közé. Úgy veszem észre, hogy a helyesek között is válogatnak és aki fullra néz ki jól, az az elfogadható pasi, aki csak kicsit néz ki jól, az a nem jó pasi, a nem helyes. Aki meg tényleg ronda azt a 99%-uk nem is tekinti pasinak, hanem valami véglénynek. Sajnos. Ezt írta ma egy lány, hogy ez egy full ronda pasi. Hát nem tudom, ha ez a ronda, akkor aki alatta van az pondró? Tényleg ennyire kegyetlenül és még kegyetlenebbül válogatnak a lányok és csak a helyes pasik között. Aki átlagos vagy tényleg ronda az nem ember nekik. Ezt veszem észre. Ezt írta a lány. Persze majd jönnek ide a lányok írkálni, hogy ez tényleg ronda és nekem sem tetszik, fújj, meg igaza volt. De szerintem nem ez az ocsmány kategória, csak a lányoknak Mount Everest magasságban van az igénye egy pasit illet?en.

Legjobb válasz: http://www.fanpop.com/spots/spencer-and-toby/images/29570560..

A kérdező hozzászólása: http://www.fanpop.com/spots/spencer-and-toby/images/29570560..
Az hogy milyen az arcunk arrol nemtehetünk. Ápoltnak kell lenni és kész. Am ilyen h ronda az csunya kifejezés. Akkor azt kéne mondani, hogy nekem nemjön be. Mert más lánynak bejön. ennyi az egész ilyen pi**ákkal meg ne foglalkozz.
A kérdező hozzászólása: Én nem foglalkoznék ilyen lányokkal, csak az a baj, hogy 3 ból 2 ilyen Pesten. Tapasztalat.

Mért mondják azt a pasik, hogy job a szűz, ha inkább a kis p. icsákkal vannak?

Sokan mondják, hogy mennyire jó hogy sz?z a lány és ?k tanítják meg mindenre..de azért 90% inkább a kis p.icsákkal van akiket 2. mondat után meghúzhatnak..

Legjobb válasz: Ha a 90% alatt a 14-17 éves "pasikra" gondolsz (inkább kölykök), akkor helyes megállapítás.

Ha a 90% alatt a 14-17 éves "pasikra" gondolsz (inkább kölykök), akkor helyes megállapítás.
Azért, mert ahogy a mondás is tartja: "Egyél tehénszart! 6milliárd légy nem tévedhet!" Remélem érthetõ...
Én 18+ vagyok és épp egy 16 évessel (aki idén lesz ennyi) kezdek összejönni. de nem a szex miatt. Õ még szûz, és szeretném ha az is maradna egy ideig. De én csak azokat a nõket itéltem el, akkor dobálták hülyeségbõl a szüzességüket.
egy 14-17 éves srácnak fogalma sincsen, h mi különbség van egy szüz és egy nem szûz lány között. Sõtt azt sem tudják még, h mi az igazi szex szerintem..
mert a 2. monat után az övék. És nem kell kicsit sem dolgonia azért, h megkapja a lányt és még vagánynak is érzi magát a sok undoritó patkány... Nem hogy az ilyenek a saját korosztájukkal kezdene...
örülök hogy én a 10% - ba tartozom
A kérdező hozzászólása: Azért vannak így 20-on felül is
figyu szerintem neked nagyon igazad van (fiu vagyok) és én a 10%ba tartozom
Én még sosem hallottam ilyet, inkább az ellenkezõjét, hogy nem akarnak veszõdni egy szûz lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Erre akartam kilyukadni..
90%unk el tudja képzelni a szexet szerelem nélkül is. Ha megkérdezik jó e ha még szûz a lány akkor szinte mindenki arra gondol hogy ha a szerelmét õ taníthatná vagy együtt fedeznék fel a dolgokat az milyen jó lenne. Ha neked adja magát elõször oda az illetõ annak van értéke, tényleg érez irántad valamit (ha komoly lányról van szó). Ettõl függetlenül a 90%unk kiábrándulhat a szerelembõl vagy belefáradhat abba hogy keresi és inkább a könnyebb utat választja. Meg valószínûleg tényleg léteznek felszínes hülyék akik nem is alkalmasak normális kapcsolatra, de remélhetõleg ez nem a többség.
Na, meg azért sem a szüzeket preferálják, mert nem feltétlen komoly kapcsolatban gondolkoznak, és attól tartanak, ha mégis más lány kéne nekik elõbb-utóbb, akkor nehezen tudnak majd megszabadulni tõle, aki nyilván fülig beléjük szerelmesedett, meg egy életen át maga mellett akarná tudni, hogy elvegye feleségül, stb. stb. Szóval nem akarják, hogy a lány túl komolyan vegye õket, meg mikor ott hagyják, akkor nekik is rossz lenne, lelkiismeret-furdalásuk lenne, így inkább nem mennek bele egy ilyen problémás viszonyba. Ha meg idõsebbek, és feleségre, családra vágynak, akkor már nem a 10-12 évvel fiatalabb lánykákkal fognak kezdeni, akik lehet, hogy még szûzek, de már egész más korosztály, más igényekkel. Hanem egy hozzájuk hasonlóan érett nõt, persze lehet, hogy fiatalabbat, de mégsem 18 körülit. Meg aztán az az elõnye is megvan, ha egy már nem szûz nõt választanak komoly kapcsolatra, hogy már kiélte magát a nõ, nem lesz annyira kíváncsi más férfiakra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!