Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a lánynak, hogy szeretkezni (1 db)

Hogy mondjam meg a lánynak, hogy szeretkezni akarok vele?

Legjobb válasz: Érd el, hogy õ is kívánjon. Ez a lányoknál két dolgon múlik. Érzelmi téren is biztosítani kell neki azt, amire vágyik, és meg kell teremteni a testi "feltételeket". Izgasd, csókolózattok, simogasd, de vigyázz ne légy durva, légy érzéki, szenvedélyes... És tuti sikered lesz!

Érd el, hogy õ is kívánjon. Ez a lányoknál két dolgon múlik. Érzelmi téren is biztosítani kell neki azt, amire vágyik, és meg kell teremteni a testi "feltételeket". Izgasd, csókolózattok, simogasd, de vigyázz ne légy durva, légy érzéki, szenvedélyes... És tuti sikered lesz!
lassan haladj csokolgasd simogasd és ha már nagyon be van indulva indulj el lefelé lehet h leállit de lehet h utána pár nap és peadja a derekát ha viszont teljesen elenkezik akkor adj még neki egy kis idõt és ez idõ alatt te fûzd szorosabra a kapcsolatotokat. probáld meg szoba hozni a sexet igérd meg neki h vigyázol rá és h használsz gumit
"Kívánlak. Szeretkezni szeretnék veled." Persze biztosísd hogy tudsz várni, nagyon szereted, satöbbi. Ha olyan a kapcsolatotok / a lány, akkor bejön. Persze elsõ lépés a csók, simi, petting, satöbbi, lépésrõl lépésre, de lényegében a legeszerûbben így tudod megmondani neki.
Ha fiatal még nagyon és nem régóta jártok akkor hagyd mert megrémíted. Tapasztalat. 14 évesen az elsõ pasim 18 volt és már az elsõ hónapban egyfolytában errõl gügyögött nekem és kiadtam az útját mert megijesztett!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy évfolyamtársam, aki elhívott randizni, de nem tudom hogy tetszik-e nekem a fiú. Elmenjek vele?

Tehát aranyos meg minden, de még nem tudom hogy tetszik-e. Azért szerintetek elmenjek vele?
15L

7

Most ezt mire véljem?

Ismerkedek egy pasival, mondja nekem, hogy úgy imád velem lenni, de azért nyugodtan találkozgatna más lányokkal is. Ezt így. Így várja, hogy komolyan vegyem? Hagynom kéne szerintetek is, nem?

5

Lányok ti szépnek, szexinek, vonzónak találjátok magatokat?

mert én egyiknek se tartom magam :D
érdekelne h ti hogy vagytok ezzel :)

18

A kérdés az lenne, hogy hogy írjak rá arra a fiúra aki tetszik? Mit mondjak? Úgy értve hogy csak úgy írjak rá vagy valami ürügyet keressek, hogy beszélhessek vele? !

Alig beszéltünk még mert nem is rég ismerjük egymást, de ha úgy vesszük 5ből 4szer én írtam rá. (Ez csak egy példa...)

6

Lányok! Ha nálatok teper egy srác, mennyi fér bele nektek?

4

Mi az, ami még nem túlzás egy első randira? Virág, valami figyelmesség elsüthető? Vagy nincsenek oda ilyesmiért a lányok?

5

Ismerkedni valaki?

ide írjatok,prívit ne!és én írok
18(L)

19

Ilyen helyzetbe mi a jó lépés?

Bejelölt a facebookon egy modell kinézetű csaj, hogy látott a munkahelyemen és megkérdezte a nevem , találkozni akar velem élőbe is, hogy viselkedjek vele ? legyek vele kicsit visszafogott vagy mehet a flörtölés pl ha moziba viszem???

3

Van valamilyen fura szokásod, kikötésed, babonád a randikhoz? Ha igen, akkor mi az?

14

Ti eltudnátok viselni ezt a nőt?

szerintetek van barátja? vagy van olyan férfi aki elviselne egy ilyen "mű" nőt?? Valeria Lukyanováról van szó némelyik képén rendesen ijesztő

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!