Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a lánynak, (391 db)

"Fiú-Lány barátságban" hogyan mondjam el, hogy beleszerettem a lányba?

Másfél éve ismerem a lányt, és mindent tudunk egymásról,szószerint mindent. Mintha testvérek lennénk. Semmit nem szégyellünk egymás elõtt és mindig segítjük a másikat. Szinte biztos vagyok benne,hogy neki meg sem fordult a fejében,hogy esetleg õ szeretne engem vagy milyen is lenne velem járni vagy esetleg elgondolkozott volna azon,hogy "milenne ha..." (Mondjuk ezt en nem tudhatom,csak sejtem) De most van az a pont ,hogy most vagy soha. Nagyon sokat szenvedtem mar az eltitkolt erzeseim miatt ,sokmindent megtettem hogy összejöjjünk...nagyon sokat fogytam,jó alakom lett,nagyon sokat edzek azert,hogy megfeleljek neki. Ugy erzem,hogy nagyon nagy esely van arra,hogy pofara esek , es visszautasít. Ha ez történne akkor én nem bírnám folytatni ezt a kapcsolatot és tudatosan eltávolodnék tõle. Segítségeteket kérem,hogy segítsetek,hogyan mondjam el neki mennyire szeretem. Milyen helyzetet teremtsek rá,mikor,mit mondjak/irjak neki amivel csökkentem a visszautasítás esélyét? 16/F

Legjobb válasz: ennek sosincs jó vége

ennek sosincs jó vége
A kérdező hozzászólása: Hát srácok, nemjött össze, visszautasított.
A kérdező hozzászólása: Miert lennek nathas?:D
Náthás vagy?
A kérdező hozzászólása: Persze, de megfogadom azt a tanacsot, hogy neha erintsem meg, simogassam, szoval szerintem 1-2 het biztos lesz amire írok:/
Az uzenet nekem is johet majd :)
Ha elmondod neki, dobnál egy üzit, hogy mi lett a vége?: )
Érzéssel, nehogy gondolkodni merj azon hogy mit mondasz neki, mármint de, de ne úgy hogy már eltervezed, legyél õszinte, nem baj az ha elakadsz, addig is fokozod a pillanatnyi érzéseket :) barátok vagytok, ismer téged, nem lesz durva
Talan jo lenne, ha a vallomas elott neha megerintened ugy hogy kisse romantikus legyen de ne tulsagosan, s figyeled a reakciojat. Pl. megsimogatod a vallat vagy hatat. Ha mosolyog, o is megerint, akkor te is tetszel neki. Ez esetben kezdd el maskor is megerinteni, egyre romantikusabban. Ha latod, hogy tetszel neki, az adott pillanatban valld be, vagy ha megvan a "szikra" koztetek, meg is csokolhatod. De ezt csak ha nagyon jol megy a dolog. Inkabb a bevallas. Ha elhuzodik, akkor inkabb ne valld be.
A kérdező hozzászólása: Eddig nagyon jó válaszokat kaptam, köszönöm nektek, sokat segitetek!! De konkrétan, mit mondjak neki? Hogy hozzam fel a temat?
Baratilag megmondod es baratsagosan varod a valaszt ... amit ha esetleg rossz rad nezve, akkor is baratsagosan mosolyogsz :)
Mondd el neki, szenvedsz így is úgyis nem? várj egy pillanatra és csapj bele, ne hirtelenkedj, légy férfi, légy bátor, nekem a legjobb barátnõm lett a párom...és azóta is boldogan élünk ^_^ ! Egy próbát megérhet minden. Eszedbe ne jusson hogy elveszíted, még csak ne is gondolj rá, mert ha attól félsz, akkor be is következik, nem szent szöveget mondok, csak segíteni akarok :)
A kérdező hozzászólása: Ha nem adom fel a barátságot, akkor tovább szenvedek. Ha megtudtam, hogy nem szeret, akkor mindenképp elkell felejtenem, ezzel tisztában vagyok. De nem a végeredményre vagyok még kiváncsi, hogy mi lesz a válasza, hanem , hogy hogy mondjam el neki?
Ha ezt teszed elveszíted, maradjatok inkább barátok. Egyik fél mindig többet akar, itt a jó példa.
dehogy nincs jó vége....meg lehet azt mondani, csak ügyesen
Hát ez most all-in, add be, én ezt tenném. :(
Nagyon sajnálom! De hogyhogy ilyen gyorsan kiderült? Hogy mondtad el neki?

Miért van az, hogy azt mondják a lányok, hogy a páwák nem férfiasak, aztán mindegyik mellett egy kis csaj?

Általában ezt hallom egy csajtól, hogy "fuj, azok hogy néznek már ki?" Aztán minden páwa gyerek mellett egy csaj feszít...

Legjobb válasz: Igen, pontosan, "egy kis csaj". Lányka, kisgyerek, éretlen p--csa. Igen, hát ha neked ilyen lány kell, vess magadra.

Igen, pontosan, "egy kis csaj". Lányka, kisgyerek, éretlen p--csa. Igen, hát ha neked ilyen lány kell, vess magadra.
Attól még, hogy van nõjük ezeknek a a díszb**iknak még rohadtul nem férfiasak.
Mert õk nem besült gyerekek, mint valószínûleg te vagy.
Küldjetek már nekem egy olyan lányt, akinek bejönnek a páwák?!! Én egyet sem találok a 165centimmel és 50kilómmal. :( Bár néha megnéztek kislányok, de nem adtak egyértelmû jeleket. :/
Nyilván nem azok a lányok oltják õket, akik mellettük feszítenek. :D
Kedves utolsó, kábé mint a munka és vagyon nélküli ronda nõk. Nem kell ezt egy nemre korlátozni, mindkét nem megnézi a külsõt is. Nyilván. Van, akinek ez tetszik, van, akinek az. A legtöbben nem azzal az ideális bomba pasival vagy csajjal jönnek aztán össze, akirõl fiatalon álmodoztak, de attól még szerethetik õszintén.
Jó, most ez olyan, h a nõk állítják, h nem számít a pénz, nem számít a méret, nem számít, h jóképû-e stb. Aztán szét kell nézni a világban, h a munkanélküli, ronda pasik mennyire kelelendõek:)
Na jött még egy.
mert vkinek bejönnek
Utolsó: Ilyen alacsony testtel és kevés súllyal te bóbitás veréb vagy, nem páva.

Miert mondjak a lanyok, hogy ezen a kepen Jackman mar tul szőros?

http://www.nowpublic.com/culture/hugh-jackman-shirtless

Legjobb válasz: Mert az! Én is kb ilyen vagyok, és rám is ezt mondtátok/mondják!

Mert az! Én is kb ilyen vagyok, és rám is ezt mondtátok/mondják!
Nekem ez már túl szõrös.
húúú valszeg 18 éveseket kérdeztél mert nekem akkor nem tetszett volna most tetszik! L/30 itt is szõrös és nagyon jó pasi most sajna Õ a divat https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTMgGQ9w.. meg Õ https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTo9_SXz.. még rosszab :(
Nem a felsõtestén van sok szõr, hanem az arcán, szerintem:) Jobban állna neki a borosta
A kérdező hozzászólása: Kevesebb szor? Hormonzavaros vagy? Rajtam tobb van de ha ennyire elmehaborodottak a lanyok hogy ez is sok nekik, akkor muszaj borotva.utan nyulnom. Szeretitek a borotvalt pasikat? Err meg azt szoktak mondano a lanyok, hogy az meg bu.is. Akkor nem jo sem a szoros sem a borotvalt akkor mit tegyek?
:D
Mert egy kis selyemfiú vagy! :P :D
Rajtam összesen nincs ennyi szõr:D
kit érdekel....b*szod õ rozsomák!

Szerintetek az normális hogy van egy fiú és egy lány akik nagyon sokáig barátok, és utána összejön a fiú egy lánnyal, és a lányBARÁTJÁT, nem a csaját elhanyagolja! Ilyenkor mit csiáljon, vagy mit mondjon a lány?

Mert volt egy barátom aki az egyik évfolyamtársammal össszejött,és most elhanyagol!

Legjobb válasz: Dugd meg a srácot anélkül hogy a csaj tudna róla!

Dugd meg a srácot anélkül hogy a csaj tudna róla!
Szervezz vele közös programot. Ha úgy érzed, vagytok olyan jóban, mondd el neki, hogy mi bánt. Esetleg barátkozz meg a csajjal és legyetek el hármasban is. Ha végképp nem jön össze semmi, hagyj egy kis idõt nekik, ha most jöttek össze, akkor még nagyon egymáshoz lesznek nõve, kicsit várni kell, hogy megszokják a helyzetet és azután próbálj megint haverkodni a fiúval.
Normálisnak nem biztos, hogy az, de gyakori. A lányok egy része elég féltékeny típus, és a srác vagy nem akar még csak okot sem adni rám, vagy meg lett fenyítve a barátnõ által. Vagy csak egyszerûen rózsaszín köd van, és bele sem gondol, mennyire megbántott, mert most épp minden pillanatát a másik lánnyal tölti, és kb. bárki másra meg tesz (még ha tudat alatt is). Sztem a legtisztább az, ha rákérdezel, hogy bocsi, de miért hanyagolsz/kerülsz ennyire? Plusz azt, hogy ez neked rosszul esik. Aztán a válszolból te is le tudod magadnak szûrni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok hasznos választ..De a lány utál..Most direkt szemétkedik..
Akkor egyszerûen sztem az a hatalommániás, kisajátító típusú lány, aki már attól sikítófrászt kap, ha a pasija szól egy szót egy másik lányhoz. A lány nélkül beszélj a fiúval... vagy próbálj. Telefonon, neten beszéljetek meg vmit. Ha a srác nem akar, akkor már választott :S.

Az baj ha azt mondják a lányomra hogy kicsit kövér, és én ezzel nem foglalkozom? Következményei?

AZ oviban a kislányomra azt mondták, hogy kövérke.

Legjobb válasz: "De én nem akarom, hogy a lányom szomorú legyen,hogy nem nasizhat." Ott már gond van, ha a lányod jókedve a nasizástól függ. Szerintem elég gáz, hogy az óvónõnek kell szólni, hogy kövér a gyereked. Elhizlalod, lehet, hogy cukorbeteg lesz, de ha nem is lesz beteg, akkor is téged fog utálni késõbb, mert rászoktattad a "nasizásra", elhízott, és ezért késõbb csúfolják, piszkálják.

"De én nem akarom, hogy a lányom szomorú legyen, hogy nem nasizhat." Ott már gond van, ha a lányod jókedve a nasizástól függ. Szerintem elég gáz, hogy az óvónõnek kell szólni, hogy kövér a gyereked. Elhizlalod, lehet, hogy cukorbeteg lesz, de ha nem is lesz beteg, akkor is téged fog utálni késõbb, mert rászoktattad a "nasizásra", elhízott, és ezért késõbb csúfolják, piszkálják.
Most fékezd meg õt, amíg nem késõ, különben fájdalmas évek elé néztek mind a ketten. Csoki, cukor helyett adj neki gyümölcsöket, szoktasd rá, hogy azt csipegessen, ha édességet kíván. Kólát ne! Ha nekem lenne egy 4 éves kislányom, biztos kitalálnék valami rémtörténetet a kóláról, amiért megutálná egy életre.
ezt a kérdést most komolyan tetted fel? a kérdésedbe le is írtad a választ:"mikor szaladgált meztelenül, akkor nem "feszes" teste volt hanem inkább ilyen " hájas"-hát akkor szerinted mi lesz a következménye?? ennél csak rosszabb lesz..!! és miért iszeik ekkora gyerek colát? és mindennap chips? nem is értem mire számítasz..
Ez kamu. Legalábbis õszintén remélem, hogy egy anya nem így ír és nem így reagál ilyen dologra. Mert ha igen, akkor vele nagyon nagy baj van.
Ezen most mit kell cifrázni? Fogd vissza ! Az õ érdekében teszed, és ez nagyon fontos. Ilyen fiatalon nagyon egészségtelen..
Szerintem kamu, csak provokálni akar.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! A nagyobbik lányom , most 14 éves és vele is ugyan ez volt. Most is itthon van nem nagyon sportol nasizik és vékony. A fiuk odavannak érte föleg az alakja miatt, mert oylan vékony. És ovis korába neki is ezt mondták , és nem álitottam le, most meg semmi baja.
Tényleg bocsi, nem akarlak megbántani, emberek vagyunk mindenki hibázik DE: ez most komolyan kérdezed így kb a 30-35 évesen egy érett családanya létedre? egy 4 éves kislányt nem nasikkal kell jó kedvre deríteni (amúgy honnan tudod hogy szomorú lenne?) ha normálisan csinálsz ételeket (és édeset is) akkor szerintem fel sem tûnne neki hogy nem evett édességet cola-egy kisgyermekne? minek??? nem a kinézett miatt kell normális súlyban lenni hanem az egészség miatt, egy 4 éves kislány még nem tudja ezeket azért van az anyukájuk hogy útba igazítsa és a helyeset mutassa meg mindennap viszel neki chipset?? minek?? reggelire lehet mézes vagy lekváros kenyeret adni tejjel, túrókrémes kenyér ha édeset szeretne tojás, sajt, sonka, magvas kenyér hozzá paradicsom, édesebb csalamádé vagy kaliforniai paprika tudsz csinálni müzlit!-otthon egy tálkába keversz különféle magokat, aszalványokat(zabpehely, búzapehely, tökmag, puffasztott rizs, mazsola, aszalt szilva, cseresznye, barack, dió stb)majd ehhez tej és méz tojáskrémes kenyér retekkel halkrémes kenyér paradicsommal stb az asztalra tegyél mindig friss gyümölcsöt-banán, körte, zöld, pirosalma, mandarin, narancs-minél színesebb tízóraira nyugodtan ehet egy kis joghurtot vagy kefírt ahhoz szeletelsz fel almár vagy répagolyókat ebédre a gyerekek nagyon szeretik a paradicsomleveset betütésztával, tojásleves, húsleves zöldségekkel, gulyásleves, krumplileves, lebbencsleves stb krumpli, tök, zöldbab vagy zöldborsófõzelék stefánia vagdalt, párolt, sült husikkal, pörköltek paradicsoos káposzta köményes husival kukoricás rizs mézes-mustáros csirke gombás-répás rizs töltött csirke sajtos csirkemell krumplipüré, barackbefõtt paradicsomos husos tészta mákos, diós, túróstészta káposztástészta krumplistészta csemegeubival rakottkrumpli, töltött paprika, paprikáskrumpli, tarhonyáshús tejberizs gyümölccsel, mákosguba, túróval töltött palacsinta-de ne ezekkel lakjon jól hanem rendes étellel ha nagyon nasizni akar akkor egy egy kis müzliszelet, túróudi, joghurt, süssetek otthon együtt zabból kekszeket, majd elteszitek és ha megette szépen az ebédet akkor 1-2 kaphat és kész reggelinek tej, vagy gyümölcslé, tea amúgy víz-van babavíz is vagy ilyen ízesített vizek csinálj vele közös programokat-most aktuális lesz a jégkori, szánkózás, séta, biciklizés, úszás, labdázás, segítsen otthon neked fõzöcskézni, amibe csak tudod vond be takarítás, rendrakás, teregetés stb ti se egyetek elõtte chipset meg ilyeneket, mutass jó példát, mert neked is fontos az egészséged legyen az asztalon gyümölcs, zöldség, víz chips meg üdítõk, félkész kajákat hanyagoljátok, ha nincs sok idõd fõzni akkor 2-3 napra fõzz és egyszerûeket de azért figyel arra hogy legyen benne zöldség is mindent fel lehet dobni és észre sem venni pl krumplihoz barck, ananászbefõtt, céklasaláta, almakompót rizshez gomba, borsó, kukorica, spenót, répa melegszendvicsre gomba, paradicsom, brokkoli rakottzöldségel levesekbe minél több fõzelékek fõleg a zöld fõzelékek egytálételhez csalamádé stb
Ez a kérdés nagyon gáz. Szegény gyerek.

Ha azt mondják a lányok, hogy mindegyiküknek más és klkás az ízlésük, akkor miért kell szinte az összes lánynak ugyanaz a fajta díszpinty pasi?

Mert szerintem ez a mas izles csak bizonyos keretek kozott ervenyes. Vagyis mas haj, mas szinu szem, de megis ugyanaz a tipus. Ritkak a kivetelek.

Legjobb válasz: Ne általánosíts. A lányok nagy részének valóban ilyen kell, de csak mert fiatalok/értetlenek, és nem tudják, mit akarnak. Ha benõ a fejük lágya, majd férfiakat kezdenek keresni, nem kirakat kölyköket.

Ne általánosíts. A lányok nagy részének valóban ilyen kell, de csak mert fiatalok/értetlenek, és nem tudják, mit akarnak. Ha benõ a fejük lágya, majd férfiakat kezdenek keresni, nem kirakat kölyköket.
A kérdező hozzászólása: Nem altalanositottam. Azt mondtam hogy a legtobb lanynak az jon be es nem azt hogy mindnek egytol egyig.
igen, azoknak a lányoknak akik felszínesek valójában ezek a pasik jönnek be. az embereknek általában a hasonló gondolkodású ellenkezõ nemûek jönnek be. ha neked ezek a felszínes lányok kellenek, legyél díszpinty. ha meg az értelmesebb fajta, akkor ne a ribancok között nézelõdj és látni fogod hogy õk messzirõl elkerülik az üresfejû pasikat.
megint egy nyálverõs kérdés, ami csak arra megy ki, hogy hasonló lúzer szánalmas hisztis pasikat szedj össze, és együtt szidhassátok a lányokat, meg nyafoghassatok órákon keresztül a világ kegyetlenségérõl. gratulálok, nincs jobb dolgod???
Azert, mert mig egy no 1000 fele keppen nezhet ki. Egy srac: tusinel picit hosszabb zseles haj, picit barnitott bor, no arcszorzet. sportos testalakat, fekete feszulos polo. Fulbevalo, egy minimal tetkoval. Ha valtoztatsz is valamit az osszkep ugyan az marad. Ha megnezed millio meg egy ilyen klon rohangal az utcan. Akkor sem akarnek kinezni igy ha 1000 csajom lenne ezalatal.
Jaja, ilyenek ezek a lányok. Nekem már nem is egy mondta, ha divatos ruhákban lennék, simán lenne esélyem a lányoknál, mert helyes vagyok. Na, nesze nektek, csak a jó ruhák miatt nõhet meg valaki esélye, egyébként meg esélytelen? De ez csak egy példa. Volt, aki azt mondta, hogy gyúrjam ki magam és akkor lesz esélyem szép lányoknál, más meg a hajamat mondta, hogy növesszem meg és vasaljam ki.

Mit tegyek ha a lány azért nem akar velem járni mert a szülei nem engedik meg az anya tiltja neki? Mit mondjak a lánynak hogy ezt ne vegye figyelembe vagy valami?

Egyedüli gyerek egy szem lány megértem hogy féltik!Az anya rossz véleménnyel van rólam pedig annyira nem ismer múltamról tud egy két dolgot de változtam sokat és így mostanság nem nagyon tudja milyen vagyok csak gondolja vagy el képzeli és hát nem teljesen jól!! Légy szíves segítsétek nagyon szeretem ezt a lányt ? meg azt mondja azért nem akar jobban meg szeretni mert hogy a szülei

Legjobb válasz: Milyen idõs a lány elõször is? Valahogy úgy kell megoldanod, hogy a szülei ellen véletlenül se fordítsd õt:)

Milyen idõs a lány elõször is? Valahogy úgy kell megoldanod, hogy a szülei ellen véletlenül se fordítsd õt:)
"nem akar jobban meg szeretni mert hogy a szülei"=Gáz Géza, ez esetben Gáz Gizi!!!
Kedves kérdezõ. Mintha az én történetemet hallanám. Csak itt én vagyok a lány. Egyedüli gyerek vagyok, 22éves és engem is tiltana anyám a barátomtól. Pedig egy éve együtt vagyunk. és tanács. Mérhetetlen sok kitartás. Ha szereted azt a lányt mutasd meg neki, hogy megváltoztál és harcolj érte bármi áron. Ha a lány is szeret akkor úgysem tud közétek állni senki. Így keresd a társaságát mindennap, beszélgess vele, találkozzatok stb. Vagy ha a szülei ennyire vaskalaposak akkor állj az eléjük és mond el, hogy megváltoztál és ne a múlt alapján ítéljenek el. Ismerjenek meg amilyen most vagy és ha azt sem tetszik akkor küldjenek el.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok :D
A kérdező hozzászólása: ja és az sem mellékes hogy az elõzõ volt barátjával ugyan így volt hogy a szülei nem akarták meg mondták neki ne járjon már vele aztán meg igazuk is lett mert a fiú meg csalta de õ meg nem hallgatott rájuk és most gondolom azt hiszi megint igazuk lenne vagy valami ilyesmit is gondolhat
Naja nekem is ismerõs a szitu:S Nálam is az van hogy a barátnõm anyja egy veszekedés következtében tilt és probálja de olyan erõvel ellenem irányítani hogy én még ilyet nem láttam. Sok emberre haragszok, meg utálom , de az a nõszemély nálam maga a megtestesült sátán. Nem tudom hogy a te barátnõd anyja milyen, de ha olyan mint az a személy, az a egoista, lekezelõ, csicskáztató, kegyetlen ember akkor nagyon nehezen fogod birni az tuti... Barátnõmmel már másfél éve vagyok eggyütt és ez az eset olyan 2-3 hónapja történt és mindkettõnket elégé megviseli. Én azt tanácsolom ha lehet vele normálisan beszélni akkor probáld meg. Én sajnos azt nem tudom megtenni:S Ha nem segít ez, vagy nem jön össze akkor nagyon erõsnek kell lennie a kapcsolatnak hogy kitartson. Nálunk is sok mélypont volt már emiatt. Ha mindezek ellenére továbbra is támadja a kapcsolatot akkor csak a változás, például elköltözés segíthet. Remélem te szerencsésebb leszel e téren. Sok sikert:) Bocs a hosszú vállaszért 19/F
az ilyeneket nem érdemes eröltetni. Csak a lánynak lesz rosszabb. Fiatal koromban én is így voltam vele, amikor meg lázadtam olyan légkör volt itthon hogy huhhh. Szevedés vlt az egész.
Lány vagyok hasonló helyzetben. Szerintem beszélned kellene a szüleivel, megmondani, hogy nem ismernek igazan, de a jovoben szeretnel erre lehetoseget adni nekik is, mert nagyon szimpatikus a lanyuk. Erre ha feljonnek a multbeli dolgok, (vagy ha kihozza a szo, te is felvetheted) jo lehetoseg, hogy megmagyarazd. Es ha nagyon udvarias akarsz lenni es jo benyomast kelteni, 'elkeresztetheted' a kislanyt egy kozos programra. Fura, de sok lanyos szulo szereti az ilyen konzervativ szokasokat. Sok sikert!

Azt mondják a lányok, hogy valami őrült tüzet látnak a szememben. Pedig ez csak vágy, hogy őrült-e, ehe, hát azt nem tudom. Hol vannak az olyan lányok, akik nem félnek az igazán nagy érzelmektől?

Úgy értem, nem ilyen happy papucsos párkapcsolatot akarnak, hanem igazán szenvedélyeset, amikor az ember magán kívül van, szinte fogaival szántja fel a másik b?rét?

Legjobb válasz: Mit szívtál ember?

Mit szívtál ember?
Szõke, kék szem :) Miért érdekel?
A kérdező hozzászólása: És legalább HB megye? :) Csak érdekel. ;)
Nem, Pest megye :S mi ez a nagy érdeklõdés, hm? :)
A kérdező hozzászólása: Csak reménykedem, semmi több. :)
De édes *.* Akkoris gondolkodj már ember, 9 év van köztünk, és jó sok km -.- reménykedj másban
A kérdező hozzászólása: A kor sosem zavart, de nem is ez a lényeg. :)
bocs, nem akartam paraszt lenni, de akkoris áááh mind1, majd találsz vkit, akit nem riasztanak el az érzéseid :)
nem zavar a kor? XD nem vagy Te egy kicsit pedofil? :D
A kérdező hozzászólása: :) ) Egészséges határon belül. ;) 15 marhára nem rossz, szerintem.
De ugye tudod, h beteg vagy? XD Egészséges faszi 24 évesen nem 15 évesek után kajtat, fõleg egy normális 15 éves nem írogat egy 24 évesnek, szal én se vagyok 100as XD ha költözöl P megyébe, akk segáz ;)
A kérdező hozzászólása: Azért egy haj/szemszínt kérdeznék. :D
Bocsi, akk felejtõs :D 15 vagyok XD L De am énis ilyenre vágyom, csak fiúban :D
A kérdező hozzászólása: 24
A kérdező hozzászólása: Feromont, de dögivel.
Látom megártott. Szívj egy kis friss levegõt is.
Nekem nagyon adja a probléma amit a kérdezõ felvetett. Hát keresni kell :D
21:11-nek teljesen igaza van.keresni kell, aztán majd találsz.
A mai lányok többnyire csak az egyéjszakás kalandokból élnek. Nincs könnyû dolga annak, aki szenvedélyes, értelmes, tüzes csajt keres - esetleg hosszú távra.
A kérdező hozzászólása: Igen, két véglet van, van ez a partyrib, megy a dugás, röhögve nyelvezés, dugás, aztán semmi... Másnap már megy tovább... A másikat meg taktikázósan, alattomosan kell becserkészni, aztán meg megijed egy kis eksöntõl... Meg ugye van az a papucsos mûhappy, puszi-szájrapuszi, menjünk el piknikezni, beszéljünk a kutyákról stílus... Igazi vad lány kellene, akivel néha harcolni kellene, de tudnám, hogy nem szúr hátba, szenvedélyt akarok, igazi, vérforralót.
21.11 vagyok Vágom mirõl beszélsz. Minden megvolt a mostani csajommal fél éven keresztül... aztán kihült. És nincs pofám csak ezért mást keresni.
A kérdező hozzászólása: Hány éves volt? Csak hogy tudjam, mégis hány éves korban lehetne ilyen lányokat találni...
Bármelyik tipusú csajból elõ lehet ezt csalni.Csak rajtad múlik. Lehet, hogy az idõzítésed nem az igazi náluk.
Hány éves vagy?
lol, te nagyon brutál vagy XD

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy bejönnek a lányok is?

Annyira nehéz neki elmondani,mert kérdeztem már t?le régebben,hogy ha lányokkal is csinálnám baj lenne-e? És azt mondta,hogy meg nézne,de otthagyna...Ennyire b?n,hogy lánnyal is csinálnám,meg vele is? :( pedig szeretem ?t. 3éve vele vagyok.. nem sikerült elmondani neki,mert félek,hogy otthagy..

Legjobb válasz: Hát azért ezt nem könnyû feldolgozni. Én is voltam ilyesmi helyzetben. Az a lényeg a háta mögött ne csinálj semmit. Légy vele õszinte és rtesd meg h ugyanúgy lánnyal se csalnád meg(ugye?) Ha meg tudjátok beszélni és elbírja a kapcsolatotok akkor pedig vegyetek be egy lányt. De érzelmileg nem lesz egyszerû. És szerintem õ rosszul viselné. 22/f

Hát azért ezt nem könnyû feldolgozni. Én is voltam ilyesmi helyzetben. Az a lényeg a háta mögött ne csinálj semmit. Légy vele õszinte és rtesd meg h ugyanúgy lánnyal se csalnád meg(ugye?) Ha meg tudjátok beszélni és elbírja a kapcsolatotok akkor pedig vegyetek be egy lányt. De érzelmileg nem lesz egyszerû. És szerintem õ rosszul viselné. 22/f
Szerintem elmondhatod h hogy érzel. Nem hiszem h azért hagyna el h mindkét nemhez vonzódsz. Ne csald meg csajjal se, és nem hagy el. Szerintem.
Gondolj bele más helyzetbõl. A barátod mondaná h õ bevenne egy fiút, mert neki bejönnek a fiúk is, te elfogadnád? Mit gondolnál? Amúgy meg te mondtad h otthagyna ha csinálnád mással, hát mérlegelj mi ér többet, a barátod vagy egy másik csaj.
nem az a lényeg, hogy kivel, hanem hogy megcsalod!
A kérdező hozzászólása: Szerintem is, rosszul viselné :( :S
Csak így simán, nem fogja zavarni, amíg nem csalod meg. Meg szerintem egy hármasban tuti benne lenne:P

Most komolyan mit jelent ha azt mondják a lányok egy fiúnak, hogy cuki?

cuki

Legjobb válasz: Azt, hogy cuki. Ki hitte volna. :)

Azt, hogy cuki. Ki hitte volna. :)
Rááá csesz téééél :D
Az azt jelenti ilyen esetben, hogy szívesen berakna a plüssállatgyûjteményébe, de semm több...
Azt, hogy barát zónába kerültél. Onnan nincs menekvés.
Ja, hát lekoptatásnál nincs kb. semmi jelentése. Csak mondanak valamit ami épp eszükbe jut.
Semmi jót nem jelent. Nekem már részeg bombázó is mondta, hogy olyan aranyos vagyok meg a facebookos képeim alá is írták csajok, hogy cuki vagyok. Na és mi a tanulság ebbõl? Hogy ronda, alacsony, sovány srác vagyok, aki a kutyának sem kell. Szóval gondolom már rájöttél a cuki szó jelentésére.
Az azt jelenti hogy buktad fiacskám!
Azt, hogy a lány azt gondolja, hogy a srác cuki. Szerinted?
A kérdező hozzászólása: úgy értem csajozás közben mondja nekem a csaj pl. nagyon cuki vagy de van barátom , ezzel most azt érti esélytelen vagyok vagy csak hülyít?
Komolyan?
én már mondtam barátnõmnek olyan pasira aki bejött hogy " olyan cuki *-* " szóval azért nem biztos, hogy csúnyának találnak titeket, ha le cukiznak :D de a kérdezõ esetében nem jelent jót, mert hozzátette, hogy van barátja. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!