Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a baratomnak, hogy szeretnem (29 db)

Azt hogy: "Na kinyalhatjátok ti a pozsgás kis seggemet!"
Teis fiam Brútusz? ezt a srácnak. Nekedis hasonló szerencsét a sráchoz! ezt a csajnak.
Légy úrinõ, és némán add át a becsomagolt holmiját.
Szerintem menny el a pasiddal egy Kévézóba és rendeld oda a csajt is. És kérdezd meg tõlük hogy mi a "helyzet"! Figyeld a testbeszédet az mindent elárul. És ha igaz hogy megcsalt dobd ki.
sak annyit: KÖszi, hogy megaláztál ennyire.
Majd impromizálsz, nem lesz nehéz a lendület meg a körülmények majd kihozzák belõled, mindegyiknek a [email protected] egy szép nagy pofont és a ribancot meg is tépheted :D
fejeld mellkason mindegyiket
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Lehet, hogy inkább leülök vele és normális megbeszélem és megvárom amíg bevallja...
a fszt. nem tom hogy lehet ilyet tenni egy férfinak. én a tenyeremen hordoználak a helyében :D
A kérdező hozzászólása: Nem minden férfi ugyanolyan, szerencsére....
szerintem jobb ötlet, hogy megjelensz a találkozón. Ha már õ megalázott tedd meg te is. És max annyit mondj, hogy köszönöm..a rib"inek meg annyit, hogy hasonló jókat neki mint neked

17 éves lány vagyok! 1 hónapja van barátom! Azt szeretném tőletek megkérdezni hogy hogy mondjam el a szüleimnek hogy van barátom?

nekem nehezen menne el mondani a szüleimnek de légyszi segítsetek benne

Legjobb válasz: Szerintem nem kell egyenesen eléjük állni, hogy apa, anya, képzeljétek, van barátom. Egyszerûen csak beszélj róla, hogy vele voltál moziban, vagy valahol máshol, és le fog esni nekik, hogy mi a helyzet.

Szerintem nem kell egyenesen eléjük állni, hogy apa, anya, képzeljétek, van barátom. Egyszerûen csak beszélj róla, hogy vele voltál moziban, vagy valahol máshol, és le fog esni nekik, hogy mi a helyzet.
Nem muszáj elmondani... Ha õk úgysem kérdezgetik, hogy van-e, akkor minek? Én is csak akkor mondtam el, ha megkérdezték. ' hónap még semmi, majd ha már egy éve megvagytok, akkor be lehet mutatni. Vagy, ami a legegyszerûbb: anya, megyek sétálni a barátommal, Dezsõvel, este jövök.
Ezt már kérdezted. Nem?
Szerintem óvatosan el lehet mondani. Pl. megyek moziba? Azt csak megkérdezik, hogy kivel. Akkor jöhet, hogy "A Dezsõvel" (csak hogy én is maradjak a Dezsõ névnél :) ). Miért, ki az a Dezsõ? Hát a barátom... Vagy 11-kor jövök, de a Dezsõ hazakísér... Tehát részben természetesen elmondod, részben pedig új infóval szolgálsz nekik. :) Bár ha megtudják, hogy van barátod, akkor azért készülj fel arra, hogy esetleg szigorodik a helyzet. Jaj, lányom, védekeztek, ne gyere késõn, félnek, hogy nála alszol és majd mit csináltok meg ilyenek. :) )
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon szépen köszönöm az ötleteket :)
A kérdező hozzászólása: hát ismerik a barátomat , de nem tudják hogy együtt vagyunk , egyenlõre még nem mondok nekik semmit ha kérdezgetnek akkor valahogy majd elmondom
A kérdező hozzászólása: ígyis annyira nehéz nélküle most de én már nem birom hogy ne lássam
fiatalvagy gyerek tini vagy felnõttt tok midre egy mocert kivéve egy re gyerek én is gyerek vok és van barátom anyu még nem tud róla lassan egy hónapja

Hogyan mondjam meg a barátomnak h nem szeretném h kinyaljon?

most elõször fogok vele lefeküdni és olyan kínos mert õ ki akar nyalni de én nem szeretném

Legjobb válasz: Miert nem szeretned?:)

Miert nem szeretned?:)
ha nem akarod akkor mondd neki. olyanba ne menj bele amit nem akarsz, bár jó dolog ;) hát ha neked ez lesz a legelsõ szex akkor ha nem is nyal ki de mindenképp fektessetek sok idõt az elõjátékra. ujjal izgassa a csiklód és ha már kellõen nedves vagy akkor ujjazzon 1-2 ujjal. ha szükséges használjatok síkosítót. ja és védekezzetek! am hány évesek vagytok?
"Kedvesem, nem szeretném hogy kinyalj!" és magyarázd el neki, miért.
Miért nem szeretnéd? Minden lány szereti. De mond meg neki hogy még nem szeretnéd hogy kinyaljon. Vagy engedd meg neki és ha nem tetszik ahogy csinálja akkor mond inkább neki hogy fojtassa ujjal vagy hatoljon beléd így nem fogja megkérdezni hogy miért ne nyalhatna
Miért nem szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom de én úgy vagyok vele h inkább térjünk a lényegre
Mikor épp elkezdené csinálni, fogd meg az arcát, húzd vissza, csókold meg és mond, hogy "Most ezt kihagyhatnánk?" Ilyen egyszerû :)

Hogy mondjam meg a barátomnak h szeretném ha az arcomra élvezne?

Már a számba élvezett, de mindig nagyon vigyáz nehogy megalázó legyen a dolog, és ezért nem mert még az arcomra elmenni.Pedig én szeretném, hogyan közöljem ezt vele normálisan? L/20

Legjobb válasz: így: "szeretném, ha az arcomra élveznél!"

így: "szeretném, ha az arcomra élveznél!"
Vedd kezedbe az irányítást és verd az arcodra...
Amikor már érzed, hogy jön a vége, vedd ki a szádból, nyalogasd egy kicsit, nézz a pasidra kéjesen és mondd azt hogy , , gyere élvezz az arcomra drágám''!nem fog vitatkozni..:-)
Na, megtörtént? Milyen volt? Fényképet csináltatok?
mond meg neki egyenesen h te ezt ki akarod próbálni... az emberek kíváncsi lények. Biztos neki is van néhány ilyen rejtett vágya csak nem akarja elmondani.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) Meglepõ h értelmes válaszokat kapok, tényleg köszi:)
szerintem feketén-fehéren mondd meg neki, hogy mit szeretnél. ez egy elég könnyen teljesíthetõ kérés :D
Akármit is fogsz neki mondani, úgyis rosszul fog neki esni de ha szeret megérti
Mondd meg, hogy a szüleid konzervatív emberek, és a béke megtartásának érdekében jó lenne, ha 9 óra körül elmenne.
Fél kilenckor teperd le, 9-re biztos elmegy.
na 9 na
Te hány éves vagy? Lehet korábban is kezdeni az együtt töltött idõt, ha késõbb problémák adódnak ebbõl. Egyszerûen ennyi: "Kérlek, 9-kor menj el." Ne rózsaszínben mondd neki, hanem feketén-fehéren.

Mit tegyek? Szeretnék szakítani a barátommal de nem tudom hogy mit mondjak neki mert nem szeretném megbántani.

Legjobb válasz: mond azt, hogy úgy érzed, hogy ellaposodott a kapcsolat ezért szeretnél szakítani, de ha gondolja lehettek még barátok (amúgy mindegy nem tudsz úgy szakítani, hogy az neki ne fájjon)

mond azt, hogy úgy érzed, hogy ellaposodott a kapcsolat ezért szeretnél szakítani, de ha gondolja lehettek még barátok (amúgy mindegy nem tudsz úgy szakítani, hogy az neki ne fájjon)
Legyél vele õszinte!! Sajnos hiába mondasz neki ilyenkor bármit. Mindegy, hogy mennyire óvatosan mondod meg neki, a lényege ugyanaz! Vége! De ne légy vele úgy ha te nem érzed jól magad! Minél elõbb vess véget ennek..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!!!
A beszéd csodákra képes. Igen.
kérdezd meg, hogy van-e kedve továbblépni a csókolózásnál?
amikor alszik, kezdd el szopni.
Hehe, így ahogy leírtad, az õszinteség a legjobb erre a problémára.
A száj csodákra képes. nem csak szopni/nyalni lehet vele, hanem beszélni, értelmesen. :) Mondd neki mire vágysz. Vagy menj rá te, csináld neki kézzel szájjal és kérd meg hogy viszonozza. :D Szerintem ez elég célravezetõ. :)
A kérdező hozzászólása: VALAMI ROMANTIKUSABB MEGOLDÁS? :)
A fiúk/férfiak nagyon tényszerûek, azaz radikálisak. Velük az õszinte beszéd a legjobb megoldás, és ebben nincs kivétel. Célozgatásokat nem értjük, és ha igen-t hallunk, az nálunk igen, ha nem-et hallunk, az nálunk nem. És szerintem sem gáz az õszinte beszéd. De megpróbálhatsz célozgatni, ha neked annyira ciki, de akkor segits kicsit neki.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy szeretném, ha borotválná magát?

A hónalja nagyon szőrös, ráadásul elég izzadós. Odalent sem vágta még le soha vagy borotválta le a szőrét.

Legjobb válasz: Mondjad neki hogy amputálja a két vadászgörényt, mert úgy néz ki mint egy medve, a szaga meg olyan mint egy rinocérosznak

Mondjad neki hogy amputálja a két vadászgörényt, mert úgy néz ki mint egy medve, a szaga meg olyan mint egy rinocérosznak
akkor szolj neki, mi olyan nehéz ebben?
Borotválkozz meg!
Használd a szádat! De most beszélgetésre, és kész is.
Szedd le neki, vagy ha nem tudja, segits neki.:D
Végül is ha vágod a haját ajánld fel neki, igy diszkrét is lesz és nem lesz annyira feltûnõ:D
Hogy mondjad meg? Így, ahogy leírtad.

Hogy mondjam el a barátomnak, hogy én még mégse szeretném?

5 hónapja vagyunk együtt a baráétommal. Szeretjük egymást, és pár hete azt terveztük, hogy mikor fél évesek leszünk, akkor lesz közöttünk el?ször szecx. Én még sz?z vagyok, ezért csak úgy akarom, ha biztos vagyok benne. Pár hete mikor ezt tárgyaltuk, akkor teljkesen odáiug voltam érte és biztos voltam benne, hogy vele akarom, ?t akarom.:) VIszont azóta volt pár veszekedésünk, és elbizonytalanodtam. Ráadásul mélg a gyógyszert se váltottam ki (fogamzásgátló), mivel még n?dokinál se voltam. Most hogy mondjam el a barátomank, hogy lehethogy még várnia kell egy kicsit? Persze nem mondtam neki biztosra hogy megtesszük fél éves hónapforduónkon, de akkoris... mit fog szólni?

Legjobb válasz: akkor feküdjetek le, amikor szeretnéd. ha még nem érzed, h itt az idõ, egyszerûen mondd azt neki h nem vagy felkészülve. ha szomorú lenne, mondd, hogy ugye õ se akarja h csak azért tedd meg mert megígérted, és közben ne élvezd? egyébként meg ne tûzzetek ki idõpontot, mert így neki csalódás, neked meg stressz az egész. majd jön az magától, haladjatok fokozatosan elõre a pettingben, és egyszer csak érezni fogod, h most már akarod. ha nem érzed kínosnak vagy rossz dolognak, akkor elégítsd ki kézzel v szájjal :)

akkor feküdjetek le, amikor szeretnéd. ha még nem érzed, h itt az idõ, egyszerûen mondd azt neki h nem vagy felkészülve. ha szomorú lenne, mondd, hogy ugye õ se akarja h csak azért tedd meg mert megígérted, és közben ne élvezd? egyébként meg ne tûzzetek ki idõpontot, mert így neki csalódás, neked meg stressz az egész. majd jön az magától, haladjatok fokozatosan elõre a pettingben, és egyszer csak érezni fogod, h most már akarod. ha nem érzed kínosnak vagy rossz dolognak, akkor elégítsd ki kézzel v szájjal :)
Õszintén!!! Ha szeret megért, ha nem akkor ennyit róla!
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
én imádok a barátnõmmel fürdeni;) 22/L
nincs benne semmi rossz. mi már többször is pancsoltunk együtt. Jól esik ha a másik kényeztet fürdés közben is :D
Elõször inkább mondd el, hogy miért nem szeretnéd. Úgy talán könnyebb tanácsot adni:)
Ebben nincs semmi rossz, pláne ha szexbe torkollik:) Miért nem akarod? 22/f
mi régebben minden nap együtt fürödtünk, egy kádban :) megmostuk egymást meg ilyenek...csak azóta annyifelé kell rohannunk, hogy külön külön gyorsan letudjuk, aztán rohanunk tovább
A kérdező hozzászólása: nem nem akarom csak inkább..tudjátok lányos zavar-pedig már tüzönvizen túl vagyunk
szerintem nagyon jó együtt fürödni vagy tusolni, a vizes simogatás, kényeztetés, csókolgatás. a fürdõt egyébként is könnyû nagyon hangulatossá tenni, ha van némi ellenérzésed, ezt mindenképpen ajánlom. valamint még azt is, hogy elõször menj be te, kezdj el zuhanyozni, vagy áztasd magad egy kicsit a kádban, lazulj el, és utána hívd be a párod :)
Ha tûzön vizen túl vagytok akkor nem kell semmitõl tartanod, mert már "ismeritek" egymást és nem csökkent az érdeklõdés egymás iránt, szóval, nem lesz semmi baj. A lányos zavar természetes és késõbb sem fog megszûnni, ami nem baj és izgalmas is egy ilyen helyzet, nem laposodik el a kapcsolat sem. Szóval csak bátran, csak egy kis lépés, de óriási élvezet :P :)
A kérdező hozzászólása: okés köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!