Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a baratnomnek, hogy akarok (22 db)

A baratnom szakitani akar velem de ugy erzem hogy meg ezt meglehet menteni hogy probaljam lebeszelni, miket mondjak neki hogy ne szakitson?

Legjobb válasz: Így nehéz válaszolni, írj lszi részleteket. Hány évesek vagytok, mióta jártok, miért akar szakítani stb.

Így nehéz válaszolni, írj lszi részleteket. Hány évesek vagytok, mióta jártok, miért akar szakítani stb.
A kérdező hozzászólása: hat 15 vagyok mar lassan 3honapja jarunk es nagyon jovolt eddig de valami mas fiu bezavart velem is vannak gondok de ez a lenyeg es nemtudom h mitcsinaljak
úgyis szakítani fogtok:S sajnálom
Probald meggyozni, hogy te vagy neki a jo es szereted. Ezt egy egyszeru vallomassal mondd meg neki szemtol szembe. Ha a csajt ez nem erdekli akkor nem erdemel meg teged.
Elsõ vagyok. Légy õszinte, mond el neki mennyire fontos neked. Talán befolyásolhatod, de ha már a másik fiú mellett döntött, nehéz lesz. Azért drukkolok!
A kérdező hozzászólása: koszi mindenkinek

A barátnőm nem akar bevenni Aspirin 500mg-ból 2őt erős fejfájásra. Szerinte túl akarom adagolni őt. A betegtájékoztatónak sem hisz. Mit mondjak neki hogy bevegye végre mert itt szenved?

Legjobb válasz: Hagyd már. Hát ha akar, akkor szenvedjen. Elég nagy idiótaságra vall, hogy a cataflamot két pofára zabálja, az aspirintõl meg fosik...

Hagyd már. Hát ha akar, akkor szenvedjen. Elég nagy idiótaságra vall, hogy a cataflamot két pofára zabálja, az aspirintõl meg fosik...
Hagyd rá. Majd beveszi, ha akarja.
Szerintem se vegyen be kettõt, nekem is szokott fájni a fejem elég erõsen és én úgy tudom, hogy felnõtteknek 1 db-ot lehet bevenni, 4 óra elteltével pedig még egyet. Ha a betegtájékoztatón nem ez áll, akkor se ajánlom, hogy bevegyen egyszerre kettõt, ha eddig mindig csak egyet vett be. Egytõl is el fog múlni!
A kérdező hozzászólása: Nem múlt el egytõl a fejfájása. Tompán még fáj neki. A Cataflamot persze zabálja ha menstruál, ilyenkor meg retteg egy kis Aspitintõl. "3. HOGYAN KELL SZEDNI AZ ASPIRIN 500 MG TABLETTÁT? Az Aspirin tablettát mindig az orvos által elmondottaknak megfelelõen szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetõen, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. A készítmény szokásos adagja: Felnõttek: 1-2 tabletta, ami 4-8 óránként ismételhetõ. A napi maximális adag 8 tabletta"
Hahó, a barátnõd felnõtt ember, aki képes eldönteni mit akar. Ha akarja beveszi, ha nem akkor nem. Tanácsot adhatsz neki, de nem erõltethetsz rá semmit. Hiába akarsz jót, az õ teste, az õ döntése, hagyd meg az önállóságát, nem fog egy tompa fejfájásba belehalni.
Ilyenkor jót tesz egy fej-és nyakmasszázs, ezzel is tudsz neki segíteni.
Hagyd meg a boldog együgyûségben. Majd kialussza.
Pofozd fel. Aztán ha sápítozni kezd, keverj le neki még egyet.
Na én pont egy hete mondtam el a barátnõmnek hogy nagyon megváltozott és álljon le mert baja eshet!Erre nekem esett felpofozott leorditott és ott hagyott!És még õ sirt mindenkinek hogy mekkora csalódást okoztam neki és h jajj de nem kiváncsi õ rám!Na de könyörgöm...egy barátság az õszinteségen alapul...erre õ felpofoz
L'oreal, mert megérdemled.
"-Kezdesz ribanc lenni, nem akarok veled barátkozni." Így...
Légy õszinte.Ha nem mondod meg neki a véleményed és úgy maradsz a barátnõje magadat õrlöd fel.Talán ha elmondod neki mit gondolsz még változhat.Ha nem, fel is út le is út.A barátait az ember hál isten még meg tudja válogatni, nem úgy mint a rokonokat. Mindenképp lépned kell, tapasztalatból mondom.
-Olyan égõ lettél, viselkedj már normálisan! Még a végén azt fogják mondani rólad, hogy ribi vagy!
sya!figyi ha a legjobb barátnõd akkor valószinüleg van közöttetek olyan jó kapcsolat hogy megbeszéljétek hivd el ebédelni és csak ugy mond el neki hogy mi bánt ha valóban a legjobb barátnõd akkor megérti és megpróbál változtatni ha nem akkor meg sosem volt az.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat!

Az egyik barátnőmnek holnap lesz a szülinapi bulija. Meghívott engem is, de én meg nem akarok elmenni. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne sértődjön meg? 14/L

ha azt mondom, hogy nem érek rá, biztos vissza kérdez hogy miért. ha azt mondom, hogy nincs kedvem, megbántanám.

Legjobb válasz: Nos Én nem tartom helyesnek a "nemes" hazugságot, mert az is hazugság. És a születés napot ellenzem, mert nem bibliai eredetû, DE: Miért nem szeretnél elmenni.? Ha megírod, akkor talán jobban fogok jó választ adni. Zsömle/lány

Nos Én nem tartom helyesnek a "nemes" hazugságot, mert az is hazugság. És a születés napot ellenzem, mert nem bibliai eredetû, DE: Miért nem szeretnél elmenni.? Ha megírod, akkor talán jobban fogok jó választ adni. Zsömle/lány
Ne mondd azt, hogy nincs kedved! Inkább találj ki valami indokot, amivel nem bántod meg. Mondjuk már van programod, vagy a szüleid nem engednek.
A kérdező hozzászólása: a buli 14-20 óráig tart, nekem meg 3-4-ig külön angolom van , és kicsit kellemetlen lenne a parti közepén betoppannom. meg egy csomóan lesznek, és a meghívottak felét alig ismerem... ja és a barátnõm 11 éves öccsét sem annyira bírom.
Mondd meg az igazat. "Ne haragudj, de angolom van, így csak a közepére tudnék odaérni. Egyébként is a vendégek többsége nem kedvel engem. Kérlek, ne haragudj, hogy nem megyek." Vigyél neki valami apró ajándékot a bulin kívül, és hívd át magatokhoz máskorra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) már vettem neki Milkát :)
igen a 4-es válaszoló jól írta. egyet értek. Zsömle/lány
A kérdező hozzászólása: nah beszéltem vele, és mondtam neki, hogy nem érek rá. ahogy láttam nem nagyon hatotta meg a dolog, mondott valami oké félét, és ennyi :)

A szüleim nagyon szeretnének unokákat. Hogy mondjam el nekik hogy mi ketten a barátnőmmel nem akarunk gyereket?

Nagy tehernek érezzük ketten a gyerekvállalást. A muterom és a faterom ki fog akadni, ha ezt közlöm velük akkor utána hogy nézzek majd a szemükbe? Ezért nagyon mérgesek lesznek? Minden vágyuk egy-két unoka.

Legjobb válasz: Én nem mondanám el,csak annyit mondanék ha felhozzák a témát hogy még nem szeretnénk.Nem fog változni a hozzáállásotok úgy gondolod?Nekem volt olyan ismerõsöm aki ugyanezt mondta,mondjuk nem is tudtam elképzelni róla hogy anya legyen,aztán pár év múlva mégis az lett mert változott a véleménye.Ez a ti kettõtök dolga,de ha tudnám a reakciót én lehet nem jelenteném ezt így ki hogy nem lesz.

Az én gyerekeim is azt mondták, MÉG nem akarnak gyereket. Bevezették, elõvezették, hogy NEM akartnak. Tudomásul vetem. Macskát tartok, unoka helyett. Még cikiznek is, a "dögnek" mindent szabad. Naná, hogy szabad. Unoka nem csinál rumlit, nem kell vele foglalkozni, (mert nincs), marad a cica. Mintha a lányok irigykednének...:) )
Én nem mondanám el, csak annyit mondanék ha felhozzák a témát hogy még nem szeretnénk.Nem fog változni a hozzáállásotok úgy gondolod?Nekem volt olyan ismerõsöm aki ugyanezt mondta, mondjuk nem is tudtam elképzelni róla hogy anya legyen, aztán pár év múlva mégis az lett mert változott a véleménye.Ez a ti kettõtök dolga, de ha tudnám a reakciót én lehet nem jelenteném ezt így ki hogy nem lesz.
Igy! Nincs joguk beleszolni a donteseitekbe, akar szulok, akar nem. Egyre tobben lesznek sajnos, akik erre a "mai vilagra" nem vallalnak gyereket. En ezt megertem. El kell magyarazni a csaladnak, hogy miert is dontotok igy.
Nézd Kérdezõ, ez csak és kizárólag a ti döntésetek, túl nagy csoda nincs benne, manapság a gyermekvállaló korban lévõk kb negyede-harmada így van vele. (a mai korban én sem vállalnék/vállalok) Azért persze nem érdemes általános érvényû kijelentéseket tenni, mert a gyermekvállalás kora is jócskán kitolódott, ma már nincs abban nagy csoda, ha valakik a 40-es éveik elején vállalnak... Másfelõl, ha így közlöd, akkor valószínû, hogy folyamatosan nyomni kezdenek...
Egyszerûen, világosan és határozottan. Teljesen mindegy, hogy õk mit szeretnének, a gyerek vállalása a ti életetek része és a döntéseteké. Az unokázás nagyon hálás foglalatosság, mert kitölti az unalmas nyugdíjas éveket, de a gyerek vállása nem errõl szól. És nem az õ döntésük, hanem a tiétek. 31 évesen vállald meg önmagad és a döntésedet. Ha hisztiznek, ha ordítoznak, ha zsarolnak érzelmileg - nem számít. Csakis az számít, hogy te és a barátnõd mit akartok. Ps: És nem kell bedõlni ostoba szlogenekenek, hogy "nem tudhatod", "majd vénségedre hiányozni fog" stb...MÁS ember a saját példáját ilyen esetben hiába hozza, mert az az õ élete - a tiéd meg a tied.
Ráadásul van egy olyan is ilyenkor, és tényleg, ezt Csernus Imre mondta, hogy ha az anya modja, hogy mikor lesz már unokám? Ez saját önzésébõl van, így éli ki azt a hiányt, amit fiatal korában nem tudott megtenni, ezzel kompenzál, önös érdekbõl akar unokát. Ennyi.
Nem tudom kedves kérdezõ, hogy hány éves vagy, de a stílusod alapján nemigen lehetsz 20 felett. Ez esetben pedig kijelenteni, hogy nem akarsz gyereket több, mint botorság. Ezerszer meg fog ez még változni, nem kell ilyenekkel idegesíteni a szülõket :)
Hát, hogy most nem akartok esetleg.... de nem kell így elõre kijelenteni, mert mikor látjátok az ismerõsöket, hogy játszanak a gyerekkel, stb, megjön az ösztön nektek is. De amúgy milyen egy dolog ez, hogy godolom csak a karriereteknek akartok élni, meg élni az életeteket... öreg korban meg majd ültök a házban, és csaptok egyet a fejetekre.... ne legyetek buták.....
hát az szívás.
22-es, nem biztos, hogy törölték, nekem is volt már, hogy úgy nézett ki, mintha átment volna a hozzászólásom, mégsem jelent meg.
Szerintem se kell ezt túlragozni. Még nem akartok ennyi.Aztán késõbb vagy megjön a kedv vagy nem. Mondjuk én kijelentettem, hogy nem akarok. Azóta anyukámnak a kiscicája az unokája, imádja. :) Macskának még ilyen jó dolga nem volt nálunk.
A kérdező hozzászólása: Most 31 éves vagyok. 40-50 évesen sem szeretnék mert nem szeretem a gyerekeket a csecsemõket fõleg nem.
Kérdezõ, nincs ezzel a világon semmi gond, ha mindketten így gondoljátok a barátnõddel együtt, nem kell magyarázkodnod. A szüleiteknek meg tudomásul kell venni a döntéseteket, nem tudnak mást tenni...
Mond neki meg õszintén. Amúgy se fontos már a gyerek, nem is fontos , ha úgy nem akarjátok. Minek gyereket szülni? Fölösleges ebbe a mai világban. Inkább ne szüljetek. Azt ajánlom. Kiborulnak, és? Ez van, a mai világban értelmetlen szülni.
Én úgy szoktam elmondani, hogy utána kb egy évig nem hozzák fel a témát :) 32 éves, sõt lassan 33 éves vagyok. Nem hogy megjönne a kedvem a gyerekvállaláshoz, hanem egyre messzebb áll tõlem. Régóta tudom, hogy nem akarok gyereket, én pont fordítva gondolom, mint a gyerekesek, hogy az az önzõ, aki azért vállal gyereket, hogy öreg korában legyen aki ajtót nyit rá. Anya idõnként felhozza a témát, de most már csak olyankor, ha aránylag közeli ismerõsnek, vagy vmelyik rokonnak épp friss babás élménye van. Olyankor közlöm vele, hogy "na szegény kismama, sajnálom, hogy most szívhat a babával. Még jó, hogy nekem sosem lesz gyerekem." Nagyjából ilyeneket szoktam mondani, lehet, hogy ez nem olyan kedves dolog, de az sem kedves, hogy engem szekál bárki is, hogy de szüljél, szüljél. Nem tudom fordítva mit szólnának, ha a gyereket nem akarók állandóan azzal tömnék a gyerekre vágyók fejét, hogy ne szüljél, ne szüljél...
Hát azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire durva a helyzet. Ennyien vannak, kiknek a gyermek csak akadály és nem kívánatos nyûg. És még akik adják alájuk a lovat. Nagyon szomorú ezeket a válaszokat olvasni.
Aki nem akar szülni, azt nem lehet meggyõzni, nem is kell. Nem adjuk alá a lovat, hiszen eleve nem szeretne gyereket. Nekem van, de azt is megértem, ha valakinek nem az anyaság a fõ életcélja. A gyereknevelés nem csak móka és kacagás. Felnõtt korára jutunk el addig a felismerésig, jól neveltük-e az ebadta kölyköt. Bizony, a legjobb szülõi jószándék, akarat mellett sem garantált a siker. Társadalmi elvárás, szülõi nyomásra meg nem kell gyerek. Ezt mindenki maga dönti el. Szülõk is meglesznek unoka nélkül. Kicsit rinyálnak, mert szeretnének, de megértik. Mondjuk, nincs is más választásuk. :) ))
#30 - én nem látok benne sem újdonságot, sem szomorút, hogy az embereknek szabad akaratuk van. Egyébként nem értem, te miért neheztelsz annyira a gyerekekre, hogy azt kívánod, olyan szülõk mellett nõjenek fel, akik nem akarták, csak rádumálták, rákényszerítették õket a szülõi szerepre, és a hátuk közepére kívánják... Mellesleg meg az emberek jó részének a "nem akarok gyereket" döntésében nem a gyerek, hanem a mai világ játssza a fõ szerepet, nem a gyerekkel magával van baja, hanem mindazon elvárásokkal, amit a mai társadalom a gyereket vállalókkal szemben megfogalmaz. Szóval én azt gondolom, hogy ott van helye a gyerekvállalásnak, ahol az adott pár mindkét tagja azt akarja, másokat meg bûn (többek között a majdani gyerekkel szemben) rádumálni, erre fele nyomni.
Gyerekek, hova tûnt a hozzászólásom? Azért mert a szülõ oldaláról világítottam rá a kérdésre egybõl töröltetni kell a hozzászólásomat? egy gyerekes szülõ
Szerintem rettentõ önzõ, amikor valakinek gyereke sincs, és már az unokáról álmodozik. Azzal, hogy a szüleid gyereket vállaltak, elfogadták, hogy az a gyerek esetleg a SAJÁT életét akarja élni, nem az õ álmaikat.
Anyósom egyébként is az a szervezkedõ, fontoskodó típus egy kis mártír anyasággal megspékelve. Nem bántom, elég baj az neki, hogy ilyen a természete és örökké elégedetlen. Ha valaki másképpen gondolkodik mint õ azt meg az istenért sem fogadja el. Legyen az a saját gyereke. A nõi-férfi szerepekrõl is megvan a saját véleménye, amibe én nem nagyon férek bele :)
A kérdező hozzászólása: 31/F
Kérdezõ! Szerintem nem kell mondani semmit a szülõknek. Nem kell velük leülni, megvitatni, hiszen ez a ti döntésetek a pároddal. Ha kérdezik, akkor csak annyit mondjatok, hogy még nem akartok. Aztán egyszer csak szép lassan már nem lesz aktuális a téma, mivel a nõknek csak pár évük van arra, hogy gyereket szüljenek. A kérdezõsködõknek is leesik majd, hogy nálatok nem lesz gyerek és kész. Ui: miközben a választ írtam, eszembe jutott, hogy vigyázz, nehogy a párod sok év után egyszer csak lelépjen mellõled, mert észbekap, h "bakker, ez az utolsó esélyem, h gyereket szüljek, ha te nem akarsz, szia!"
Téged is vállaltak annak idején a szüleid. Számukra is biztosan sok lemondást jelentett, hogy gondoskodni kellett rólad. Azt hiszem, téged inkább a kényelem-szeretet motivál abban, hogy nem akarsz gyereket. A nõk többsége általában akar gyereket, ha nem most, majd késõbb. Ezért két eshetõséget feltétlenül vegyél számításba: a) A párod egyszer mégis úgy dönt, hogy akar gyereket és kész tények elé állít, hogy apa leszel. 2) A párod elhagy valaki olyanért, aki önként vállalja, hogy apa legyen, akinek nem fog nagy terhet jelenteni a gyerekvállalás. Nem csodálom, hogy a te korodban a szüleid már sürgetik az unokát. Nem vagy már gyerek és õk az unokában látják saját életük továbbvitelét. Semmiképpen ne tegyél nekik olyan kijelentést, hogy unokáról ne is álmodozzanak. Ne bántsd meg õket.
Tudom, hogy nagyon sunyi dolog, de ne mondjátok el senkinek. Az a "legkevesebb", hogy ez magánéleti döntés, és ezek szerint nem tartozik rájuk. De magatokat is megkímélitek a gonosz, rosszindulatú megjegyzésektõl. Meg persze a buta sablonszövegektõl. Én már csak tudom.
#12 "étlenül vegyél számításba: a) A párod egyszer mégis úgy dönt, hogy akar gyereket és kész tények elé állít, hogy apa leszel." - ez ugye az "okos nõk", az azonnali szakító ok tipikus esete... tehát ettõl nagyszülõknek kicsit sem lenne jobb, sõt...
Van akinek a gyerekvállalás az élete értelme, és van, akinek nem az. És olyan is van, aki szívesen vállalna gyereket - de nem ebbe a világba... Szóval ez mindenkinek a saját döntése.
Nekünk sincs gyermekünk, egyikünk sem akar, persze nem zárkózunk el attól a lehetõségtõl, hogy egyszer változni fog a véleményünk, de nem nagyon hiszem (35N, 37F). Ugyanezt mondtuk el a családnak. Az enyémek sem örülnek, de elfogadták, férjem szülei azóta utálnak :) Anyósom szerint az én dolgom lenne rávenni a fiát, mert a férfiak nem tudnak ilyen esetben dönteni. No comment. De túlélem, hogy így gondolkodik rólam.
"Anyósom szerint az én dolgom lenne rávenni a fiát, mert a férfiak nem tudnak ilyen esetben dönteni." - érdekes, annyira nem ritkák ezek a - persze szokás szerint "csak jót akaró" - saját gyerekük , annak szabad akarata ellen szervezkedõ, áskálódó szülõk.
Mi sem akarunk gyereket, nem is lesz szerintem késõbb se, 30 felettiek vagyunk. Nem a karrier miatt, nem a kényelem miatt, hanem mert mindketten szegényen nõttünk fel és tudom, milyen pocsék az. Annyit emlegetik itt a "szeretet a fontos, nem a pénz" mondókát, pedig egy alap szintig fontos a pénz. Én nem akarok a gyerekemnek olyan életet, mint az enyém volt, és mivel nulláról indultunk, sajnos nincs annyink, amennyivel én ennek nekivágnék. Na mindegy, szóval mi nem monduk meg kerek-perec, egy ideig kérdezgették, hogy unoka? De mondtuk, hogy még nem... Aztán egy ideje nem kérdezgetik szerencsére.
"Nagyon szomorú ezeket a válaszokat olvasni." Miért? Neked attól még lehet egy tucat gyereked. Komolyan elszomorít, hogy nekem nem lesz?

Szerintetek elveszteni 14 éves korba? . Mert a barátnőm EL AKARJA. SAjna. NEmtom mit mondjak neki hogy lebesztéljem róla?

Legjobb válasz: Én elvesztettem a kártyagyüjteményemet 14 éves koromban. (Hatalom kártyái, lehet hogy ismeritek páran) Egy srác találta meg aki hetedikes volt én nyolcadikos, nem adta vissza azt mondta már az övé. Szóltam a tanárnéniknek de nem törõdtek vele. Átmentem a hetedikbe és megvertem a gyereket, ezért bevittek az igazgatóhoz de nem lett belõle nagyobb baj!

Én elvesztettem a kártyagyüjteményemet 14 éves koromban. (Hatalom kártyái, lehet hogy ismeritek páran) Egy srác találta meg aki hetedikes volt én nyolcadikos, nem adta vissza azt mondta már az övé. Szóltam a tanárnéniknek de nem törõdtek vele. Átmentem a hetedikbe és megvertem a gyereket, ezért bevittek az igazgatóhoz de nem lett belõle nagyobb baj!
nem korai! manapság már 12 évesen menõ.
Két dolog történhet meg.A lánytól függ milyen. 1. nem d*god meg emiatt egy másik pasival d*gatja meg magát 2. megd*god és boldog lesz. Én azt tanácsolom hogy d*gd meg mert 14 évesen nem hiszem hogy nagy jõvõt akarhat tõled. 20/F
Mondd, hogy ezzel még várni akarsz, ha ezért màshoz megy akkor nem éri meg vele foglalkozni, de ha nem akarsz tõle semmi hosszútávút akkor csak tedd meg.
Szerintem is lõdd meg :) csapjatok a lovak közé, manapság már úgyis 13évesen kurvulnak a lányok és a barátnõd már kiöregedig lassan, feltéve ha õ is 14....de 20nak nézed mikor látod a fenekét...Nem Maunikának hívják?
Mond meg neki hogy 14 éves kis csitri ne tegye szét a lábát, mert éretlen gyerek hozzá.
zavard haza barbizni és köpd be az apjáéknak :D
Nem gond, ha fullos a kiscsaj akkor még én is megdugnám :D 62 F

2 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, lassan eljön az idő hogy lefeküdjünk. Hogy mondjam meg neki hogy borotválja le odalent? Mindenképpen meg akarom mondani neki, de nemtudom hogy tudnám a legjobban kifejezni magam. Mit mondjak neki nyíltan?

Legjobb válasz: nos szerintem õ is készül a dologra, szóval biztos helyreteszi magát odalenn. Lehet hogy nem tök csupaszra, hanem valami formára. Ha Neked annyira fontos hogy tök kopasz legyen akkor kérdezd meg hog ymit szeretne, te milyen legyél odalenn, valószínû õ is meg fogja kérdezni mit szeretnél.

nos szerintem õ is készül a dologra, szóval biztos helyreteszi magát odalenn. Lehet hogy nem tök csupaszra, hanem valami formára. Ha Neked annyira fontos hogy tök kopasz legyen akkor kérdezd meg hog ymit szeretne, te milyen legyél odalenn, valószínû õ is meg fogja kérdezni mit szeretnél.
Hozd szóba a témát és mondd meg neki, hogy imádod, ha csupasz a punci. Ebbõl tudni fogja, hogy hogyan szereted...
Te most õt szereted van a fanszõrét? Mármint a nem-fanszõrét. Ez komolyan probléma lehet egy kapcsolatban? Hát nem irigyellek. Egyébként utalhatsz is rá, hogy a te a szõrtelent szereted. Pl, mond neki, hogy örülsz neki, hogy ilyen szép selymes a bõre és, hogy ennyire ad magára, hogy mindenhol szõrtelenít, mert te nem szereted a szõrös lányokat. Szerintem egybõl levágja a szitut és még kedves is voltál.
Te tiszta hülye vagy, hogy ezen problémázol...ha már megszeretted akkor nem tök mindegy hogy odalent mi újság? Ha már beleszerettél és kiderül, hogy szõrös akkor kiszeretsz belõle és elhagyod vagy mi? Különben meg, ha már beszéltetek róla és õ is csupaszon szereti akkor biztos csupasz lesz neki...
hát lehet bunkoság, de én elsõ alkalom (4 napja ismertük egymást) után közöltem , szépen, nemtul finoman, hogy ha nem lesz csupasz, be nem kapom többet... mostanra meg egyszerüen kezébeadok a borotvát, hogy irány fürdeni, mert igy nem tetszik annyira... még sose sértödött meg ezen, pedig lassan 3 éve együtt vagyunk 22/L
ÉN azt tudom javasolni hogy kérdezrá h neked milyen legyen aztán mond vmit és mond h a tied ilyen és hogy az jó-e majd tuti megkérdezi és h neki vagy kérdez rá h neked? és akkor mond meg h azt szereted ha szép sima mert szereted puszilgatni a szép sima testét. 20/L
Így: "borotváld le odalent"
Van olyan nõ, aki undorodik a cucctól, akkor nyílván pasi is van ilyen. Ez teljesen normális. De miért nem tudják megbeszélni? Ez a nagy kérdés.
Csak nehogy máshoz menjen tápanyagért! :D
röhej. én nem undorodom mikor megcsókolom szájbaélvezés után...
mások ölnének ilyen barátnõért. sima sz0pás után sem szoktál vele csokolozni?? ha szoktál, akkor remélem tudod, h van elõváladék, amiben ugyanugy van g3ci...
Most te komolyan saját magadtól undorodsz? o.O
Te is lehetsz vagy 14 éves
Nekem nem gond. Ez két emberre tartozik. Nekünk mi közünk hozzá? Ha nem akarod, ne csináld. Leszarjuk, már bocsánat.
Neked egész jó dolgod van, sok fiúnak pont az a baja, hogy nem élvezhet a csaja szájába, mert a csaj undorodik tõle.. Egyébként meg simán megmondhatod neki lazán, hogy nem akarsz a saját g*ciddel smárolni:) Egy fogkefe meg nem kerül sok pénzbe, de ne akkor add oda neki, mikor sz*pás után szeretnéd ha fogatmosna! Hanem bármikor máskor, mikor épp nincs szex, hogy nézd csak bébi most már van saját fogkeféd, családtag lettél:) .. mert ha sz*pás utáni fogmosásra buzdításkor veszed elõ, esetleg megbántódhat. A smárolós dolgot meg mondom, elõ lehet adni lazán, hogy bocsi de ez van, mindenkinek vannak dolgai.. és ha megérti, onnantól beleélvezhetsz nyugodtan, amit pedig sok fiúnak nélkülöznie kell.
vazze micsoda problémák...
Nem tudom, mi bajotok van ezzel. Ha nem szeretné hát nem szeretné, szerintem ez normális dolog. Mondd meg a barátnõdnek, hogy mi a problémád....és igen küldd el fogat mosni! :D Ha pedig nem szeretnéd, akkor ne tedd, és mondd el neki, hogy miért nem akarod. Az õszinteség jó dolog....

Hogy mondjam meg a baratnomnek, hogy akarok szeretkezni?

Nem ugy akarom, h gyere ****, hanem csoppet ugy korulirni, vagy poenosan.

Legjobb válasz: kezd el csokolgatni!haladj fentröl lefelé,persze ne gyorsan nehogy megijedjen!:)hihihi!(bocsi)!mond neki h nagyon jól néz ki és h nagyon kivánni való!(meg ilyeneket)aztán ugyis jön magátol az egész!de ha nem akarja,mert gondolom még szüz,akkor várj még rá egy kicsit,ha szereted!ugyis beadja a derekát!

kezd el csokolgatni!haladj fentröl lefelé, persze ne gyorsan nehogy megijedjen!:) hihihi!(bocsi)!mond neki h nagyon jól néz ki és h nagyon kivánni való!(meg ilyeneket)aztán ugyis jön magátol az egész!de ha nem akarja, mert gondolom még szüz, akkor várj még rá egy kicsit, ha szereted!ugyis beadja a derekát!
Szeretnék Veled szeretkezni! Na? :)
Szerintem ovaosan merészkedj egy beszélgetésben erotikus pontokra pl:szereted a melle formáját (el fog pirulni , de nagyon örülni fog)majd finoman elmondani neki hogy kivánod és szeretnél vele szeretkezni.:)
Poénosan pl.:"Mit szólnál hozzá ha nõgyógyászost játtszanánk az eggyik bokorban?" De normálisan: "Mit szólnál ha ma este nálam aludnál?Csak mi ketten leszünk a szülõk nem lesznek otthon"
Az en ex baratom mindig is olyan kis izee volt:) Es megkerdezte megbaszhatlak??En elrohogtem magam mondom nem.Es midnig azt kerdezte utana megbaszhatlak?De tudtam milyen ugyhogy nekem jo volt ha igy kerdezte:)
Mély dekoltázs belsõ comb simogatása...
Hát semmiképen ne szóval! És ne is taperolással! De tökmindegy, csak csináld! Aztán majd belejössz! :)

Hogyan mondjam el a barátnőmnek hogy a mellei kőze akarok elvezni? Mert hatalmas mellei vannak, már tettem kőze a farkam de mindig mondta máshová tegyem a puncijába inkább. Mit mondjak neki?

Legjobb válasz: Finoman célozz rá hogy egyszer szívesen kipróbálnád picit, hogy milyen a melle közt élvezni. Ha tiltakozik kérdezd meg mi a problémája vele, hátha csak valami apróságon aggódik. Volt aki azon aggódott hogy a szemébe megy a sperma. Hát istenem, le lehet törölni :) Amúgy ha picit hátrahajtja a fejét akkor max a nyakára, állára kerül pici. :) Jó kísérletezést!! :)

Finoman célozz rá hogy egyszer szívesen kipróbálnád picit, hogy milyen a melle közt élvezni. Ha tiltakozik kérdezd meg mi a problémája vele, hátha csak valami apróságon aggódik. Volt aki azon aggódott hogy a szemébe megy a sperma. Hát istenem, le lehet törölni :) Amúgy ha picit hátrahajtja a fejét akkor max a nyakára, állára kerül pici. :) Jó kísérletezést!! :)
Elõbb elégítsd ki, majd kérd meg rá!
Az én párom kicsit mosolyogva, aranyosan válaszolt erre a mondatra(hogy a puncimba rakja inkább) hogy hát egyszer kipróbálhatnánk úgy hogy... És én bele is mentem.
Talán így: "A melleid közé akarok élvezni"
Koszi az OFF kerdest ujra!!! Nevesd ki magad jol, megint nagyot alkottal. Igazan KEMENY arc vagy. Jah, es holnap legy jo az oviban, ne molesztald a kislanyokat. Korod amugy?
A kérdező hozzászólása: aki azt irta nagy arc vagyok kapja be, ismet
amikor érzed h mingyárt elmész, tedd a melle közé, és mond h hoppá!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!