Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a barátomnak h nekem (13 db)

Hogy mondjam el a barátomnak h nekem a csupasz felsö test jön be?

Nem tudom h ti h vagytok vele de én úgy hogy ha én borotválkozom lent akkor ? is tegye meg.és arrol viszont nem tehetek h olyan jo felsö teste van! csak kicsit sz?r?s.Nem nagyon,de engem zavar.és persze emiatt nem akarom megbántani.mert tudom h a férfiak egy része ezt nagyon férfiasnak találja.(persze attol még h sz?r?s ugyanúgy szeretem:) csak..)

Legjobb válasz: Beszéld meg vele.Az õszinteség fontos dolog és ha te lent borotválod az még nem jelenti azt,hogy a férfinak is kell a felsõtestét.

Beszéld meg vele.Az õszinteség fontos dolog és ha te lent borotválod az még nem jelenti azt, hogy a férfinak is kell a felsõtestét.
Szerintem nyomj a kezébe egy villanyborotvát és vagy levágja, vagy vibrátort a seggébe.
Most légy õszinte...szívesen simogatnál olyan hasat, vagy mellkast, amelyik szúr???Hm??

Anyukámmal régebben sokat beszélgettünk, de eg yideje már nem érdeklődik felőlem, régen mindig mondta h beszéljkük meg az ilyen dolgokat, hogy mondjam meg neki hogy le akarok feküdni a barátommal? Félek tőle, a Reakciójától mit csináljak?

16 éves vok

Legjobb válasz: ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond,novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz

ha ilyeneket mondd akkor egyaltalan ne izgulj nekem is ezeket mondta ha szojak mert ö eleg aggodos es mindenkepp gyogyszert akart nem is ez a lenyeg hanem lehet azert nem erdeklodik mar mert ugy gondolja mondta elegszer es rad hagyja h majd szolsz.nem tom a baratoddal miota vagytok egyutt, de ha regen, es nagyon jol vagytok es biztos vagy, akkor mondd meg ezt neki, es sztem nem lesz gond, novered nincs veletlenul?mert nekem vele konnyebb volt az orvoshoz menni mint anyaval, es eloszor csak annyit mondtam h szeretnek nala aludni, majd egy kis ido mulva o kerdezett ra, es mondtam h mar felirattam.de biztos vagyok benne h nem lesz gaz
én is félem el mondani neki mert azt hittem h kiabálni fog vagy bezár a szobámba vagy valami ilyesmi.. és nem ez lesz hidd el tök nyugodtam fogja majd fogadni, és csak probál ovni. de hidd el figyelj a tanácsaira mert hasznosak még ha nem is annak tünnek majd!!! kezd te a beszélgetést de csak akkor kezgy bele ha jó a hangulata
Szerintem örülne neki anyukád ha elmondanád neki, hiszen õ is mondta hogy beszélhetsz vele errõl:) sok sikert

Azt mondtam a barátomnak, hogy jó lenne, ha jobban kimutatná mit érez irántam. De lehet, h meggondolatlanul mondtam neki, és szeretnék valamit mondani neki, hogy tudja, h tudom, h szeret. (mert tényleg szeret) Mit mondjak neki?

Valami olyasmire gondoltam, hogy "Nem kell, h jobban kimutassa,ha "ennyire megy" neki.." vagy nemtudom.. nincs valami ötletetek? 7hónapja vagyunk együtt és szeretnék valami olyat mondani, amin elgondolkozik, és rájönne,h kicsit többet is beleadhatna a kapcsolatba.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van,és ha így folytatja elveszíthet.

Szerintem egyáltalán nem baj, hogy azt mondtad a barátodnak, mutassa ki feléd jobban az érzelmeit.Ha tényleg szeret és lelkesedik irántad, akkor igyekszik a kedvedben járni.Az én barátom is addig viselkedett így míg rá nem szóltam szépen és rájött hogy tényleg igazam van, és ha így folytatja elveszíthet.
A kérdező hozzászólása: És Te mit mondtál neki? hogy mondtad neki, h rájött?
Szerintem mondd neki h szükséged van rá és h sokat jelent. Am én pasim se mutatja ki:Spedig jól esne de nem is fogják a legtöbb pasi ien nem mutatja ki amit érez.de ha gondolod irj privit és majd mesélhetek:)
A kérdező hozzászólása: írtam!!! :) de azért várok még válaszokat.. vagy tapasztalatokat..
Vidd a Maunika sóba.
Ha nagyon szereted ne szakíts vele, próbálj neki megbocsájtani.Ha meg nem tudsz neki megbocsájtani szépen finoman közöld vele hogy vége!
Mondd meg neki kerek perec! Ennyi.
Dühít ez. Ha szereted, mondd meg, szereted, de mi a rákért csináltál ilyet? Ha nem kér bocsánatot, hagyd ott, ha sokszor bocsánatot kér, ne hagyd ott, ha láttad, hogy õszintén megbánta. Kész. Semmi misztikum.
és könyörgöm tanulj meg helyesen írni!!!!! Pasizás helyett inkább figyelhetnél nyelvtanon.
1. a legfontosabb hogy mit követett el az illetõ :) . a 2. h tudja e hogy tudod hogy mit csinált vagy nem .Én mindenképpen elmondanám.És õ ha bánja a dolgot akkor még elgondlkozhatsz rajta h megbocsáts de ha nem akkor szakíts vele. Ha mondjuk megcsalt és tegyük fel szánja bánja a dolgot és tényleg látod h csak te vagy fontos neki akkor szerintem mindenképpen kell neki adni még egy esélyt.Sokk sikert

Tanulok meg, tehat alig van penzem. A baratom viszont dolgozik. Felek, hogy O valami nagy ajandekot vesz nekem karacsonyra (utalt ra. ). Hogy mondjam meg Neki, h kinosan erzem magam emiatt?

Legjobb válasz: Ha a barátod értelmes akkor tudhatja azt is h nem keresel szóval nincs pénzed és nem várhat le nagy ajándékot. Szóval ha normális a felfogása akkor ne aggódj ezen! Ha nem normális a felfogása akkor ne is törõdj az egésszel, örülj az ajándéknak azt ennyi.

Ha a barátod értelmes akkor tudhatja azt is h nem keresel szóval nincs pénzed és nem várhat le nagy ajándékot. Szóval ha normális a felfogása akkor ne aggódj ezen! Ha nem normális a felfogása akkor ne is törõdj az egésszel, örülj az ajándéknak azt ennyi.
nem fogja elvárni, hogy valami nagyot adj neki.
velem is ez a helyzet:(õ azt mondja nem vegyek semmit mert nincs pénzem elég vagyok neki én:) de valamivel meglepem..de örülök hogy megérti:) szal nyugi nem lessz gond
Ne érezd magad kínosan emiatt :) Felesleges. A karácsony nem a pénzrõl s az ajándékról szól, hanem a szeretetrõl, ha pedig ez megvan mindkét fél részérõl akkor nincs probléma. Sokszor egy kis apróság többet ér a legdrágább ajándéknál is, s nem is kell olykor pénzt adni érte. (Értem ezalatt egy kis saját kezûleg elkészített apróságra, s társaira.)
Figyi, mind a ketten dolgozunk, mégis most anyagi mélyponton vagyunk. Amíg a Párom állás nélkül volt, azt a kicsi tartalékot is feléltük, amink volt. Szerinte egyikünk sem ad semmit a másiknak karácsonyra. De együtt leszünk. Együtt sütjük meg a halat, bejglit, együtt díszítjük fel a fát... együtt vacsorázunk. Ennek az ünnepnek igazából errõl kéne szólnia.

A barátom megujjazta a fenekem, majd a puncimat kézmosás nélkül. Félek, h valami baj lehet. Hogy mondjam neki neki h ez gusztustalan? Magától ezt mért nem tudja, h ez így nem helyes?

Legjobb válasz: Mi a fene van, ti nem tudtok kommunikálni a "párotokkal"? xD Hihetetlen... Tessék: "Figyelj, drága, ez gusztustalan, nem szeretném, ha ezt csinálnád. Nem mellesleg veszélyes is, egy csomó fertõzést bekaphatok így, gondolom ezt nem szeretnéd." Nehéz, mi? xD

Mi a fene van, ti nem tudtok kommunikálni a "párotokkal"? xD Hihetetlen... Tessék: "Figyelj, drága, ez gusztustalan, nem szeretném, ha ezt csinálnád. Nem mellesleg veszélyes is, egy csomó fertõzést bekaphatok így, gondolom ezt nem szeretnéd." Nehéz, mi? xD
Talán ha kinyitnád a szádat, és megmondanád neki? Mondjuk alapból mi a francnak engedted? Egyébként igen is lehet bajod. Az E. coli, amivel teli van a beled, baromira nem való a hüvelyedbe. Ennyi esze a párodnak is lehetne, de ha már neki nincs, neked lehetne annyi, hogy kérdéskiírás helyett szólsz neki, hogy nem kellene.
Anál után punciba nem szabad tisztálkodás nélkül behatolni mert elég nagy a fertõzés veszélye.
nyugi, nem lesz baj. de máskor nedves zsepi legyen nálatok.
Anál ujjazés után egy egyszerû kézmosás sem elég, mert a köröm alól is fertõz az Escherichia coli (E.coli)! Ezt minél elõbb tisztázd vele, hogy anál után tabu a punci, mert igen kellemetlen fertõzéseket szedhetsz össze, amitõl nehéz megszabadulni. Mondjuk ennyi esze a barátodnak is lehetne...

Van egy ismerősöm (barátom? ) aki non-stop ír nekem facebookon, de ilyen betegesen rengeteget. Am bírom a srácot, de ez már sok. Hogyan mondjam meg neki h hagyjon békén?

Napi tízen-sokszor ír, ha rejtve vagyok fb-n, akkor is, ha egy pillanatra online vagyok, azonnal ír, hogy mizu, stb, ÁLLANDÓAN. Nagyon bírtam amíg nem vt ennyire non-stop, be nem áll a szája, de sztem nem is nekem mondja hanem csak löki a szöveget, bármiről, amit meglát. Linkel mindent, meg pofázik, random mindenről, megőrülök. Nem akarom megbántani, hogyan mondhatnám, h ne írjon annyit?

Legjobb válasz: Ne válaszolj Neki, vagy tiltsd le.

Ne válaszolj Neki, vagy tiltsd le.
A kérdező hozzászólása: de nem akarom ezt, am ismerjük egymást, nagyon gáz lenne letiltanom. Am meg ha nem válaszolok, akk is ír!! Próbáltam... Aztán mikor nagyon nem írtam neki, felhívott...
Akkor nemes egyszerûséggel írd meg Neki hogy álljon le. Mást nem tehetsz. Esetleg tiltsd le a telefonszámát.
Dehogy mod neki hogy most eszel, beszélgetsz filmatnzel stb
A kérdező hozzászólása: de akk is ír, mindfig ír, és ha felmek fbra az fogad h 39 új üzenet...
Akkor légy nyers, írd meg Neki hogy: Hagyj békén! Ha nem megy szép szóval akkor ezzel már menni fog.
ignorald. ir 39x, akkor akkor valaszolj mikor neked kedved van, annyit irj amennyit kedved van, nem kell neki semmit szolni mert ugyis megsertodik. nekemis van ilyen ismerosom, nem valaszolok neki kb a 70%aban annak amikor ir, tokre nem sertodik meg rajta :D amikor valaszolok akkor persze megjobban beindul, annyit bir pofazni h hihetetlen. ha meg elkell menni a geptol megse probalok elkoszonni mert nemlehet (oo maradjmeg, hova mesz, mikor jossz, stbstb) hanem csak kilepek azt cso :D most ez genyosag lesz, de nagyon jol tud jonni egy ilyen haver, mert eljon majd a nap hogy nemlesz kihez szolnod epp es o mindig ott lesz :D valami kell, ot meg lehet kerdezni tuti fog valaszolni stb
az illetõ monogramja véletlen nem MB? mert nekem is volt egy ugyanilyen ismerõsöm. én is nagyon bírtam eleinte, de a vége már az volt, hogy nem votlam fent pár óráig és 40-50 olvasatlan irományt kaptam tõle. megkértem szépen, hogy ne spammeljen. aztán fojtatta tovább. igazából nem is velem akart beszélni, csak nem volt neki kivel, ezért nekem lökte a sok butaságot. sokszor megkértem szépen, csúnyán, hogy hagyja abba, de nem tette, ezért tiltottam. szerintem veled sem azért dumál, mert mennyire bír, hanem mert nincs pillanatnyilag nincs más és tudja, hogy te úgyis elolvasod és reagálsz.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem MB :D De én is erre jutottam, h nem nekem ír, hanem csak ki magából a vak világba. Miért nem vezet naplót inkább?? Áhh.

Nemrég elkezdtünk pettingelni a barátommal és eddig csak ő tevékenykedett én csak simogattam alsónadrágon keresztül. Hogy mondjam meg neki, h már ideje lenne nekem is csinálom valamit és hogy térjek rá arra, h kiakarom venni a kukit az alsógatyából?

:DD Igazából picikét még félek ett?l. de nem tom miért hisz tudom, h nem harap xD

Legjobb válasz: szia.tök aranyos vagy!bizony nem harap.szerintem ne szólj semmit csak egyszerûen vedd ki.biztos õ is várja már,csak nem meri mondani.de ha így nem akarod,nyugodtan kérdezz rá hogy szeretné-e?de a legjobb ha spontán jön.csak még annyi hogy vigyázzatok a higiéniára.és ha szexíg menne a dolog legyen óvszer a közelbe.mert a pettingtõl már csak egy út oda.anno nálam mindig volt egy óvszer,sose lehet tudni ALPON.AZTÁN 2ÉVÍG HURCOLÁSZTAM.ÉS MIKOR KELLETT,NEM VOLT GOND,MERT OTT VOLT KÉZNÉL.

szia.tök aranyos vagy!bizony nem harap.szerintem ne szólj semmit csak egyszerûen vedd ki.biztos õ is várja már, csak nem meri mondani.de ha így nem akarod, nyugodtan kérdezz rá hogy szeretné-e?de a legjobb ha spontán jön.csak még annyi hogy vigyázzatok a higiéniára.és ha szexíg menne a dolog legyen óvszer a közelbe.mert a pettingtõl már csak egy út oda.anno nálam mindig volt egy óvszer, sose lehet tudni ALPON.AZTÁN 2ÉVÍG HURCOLÁSZTAM.ÉS MIKOR KELLETT, NEM VOLT GOND, MERT OTT VOLT KÉZNÉL.
Elsõ nekifutásra nem kell még semmit kiráncigálni :-) Csak nyisd ki, nyúlj bele, és óvatosan fogd meg. Szabadítsd ki, ha rosszul helyezkedne - aztán képzeld el, hogyan mozogna benned, és valami hasonlót próbálj elõadni. Finoman, érzéssel. Úgyis segít majd, ha máshogy szeretné. De azt is megteheted, hogy levesz minden nadrágot - de te betakarod egy takaróval. Majd késõbb kíváncsiskodhatsz... egyelõre csak keresgélj alatta - az se baj, ha nem egyenesen oda mész, hanem kicsit simogatod arrafelé - aztán, ha találtál valamit, akkor úgy, mint fenn...
Szia! Ugyanígy voltam a barátommal én is.:) Aztán egyszer nem is igazán rávettem magam, hanem csak jött....Kezd úgy hogy belenyúlsz a nadrágjába, de hátulról, egyszerûen megfogod a popsiját... És utána már könnyebb lesz...vagyis nekem segített...próbáld meg...rem. segítettem.
Húzd le a sliccét és vedd ki!!! Tuti, õ is akarja, csak nem szeretne szólni, nehogy megsértõdj, vagy rosszul essen.
A kérdező hozzászólása: értem... köszi :D jöhetnek még az ötletek =)
A legfontosabb, hogy amíg fenntartásod van, ne tedd, nehogy megbánd késõbb. Amúgy ehhez nem kell engedély, szépen lassan nyúlj be a nacijába, és elõször csak úgy simogasd, tetszeni fog neki, hidd el:-) És meg is mondhatod neki, hogy te is szivesen kényeztetnéd õt, hogy neki is olyan jó legyen, mint neked-)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )
én ugy csináltam, hogy elõször kicsatoltam az övét, meg kigomboltam a nadrágját.. ebböl rájöhet, h vmit "azzal" szeretnék kezdenii. ha nem akarja, akkor még itt leállithat. aztán benyultam elöször csak a nadrágjába, és alsogatyán keresztül simogattam, aztán benyultam az alsogatyájába, de elöször csak az egyik combját simogattam, aztán meg szépen lassan közelítettem a golyóihoz, és így eljutottam "odáig" . nekem teljesen véletlen alakult, hogy így legyen, de megjegyezte, h nagyon jo volt, h így " rávezettem" a dologra.. :D

Hogyan mondjam meg valakiből nek, h szaljon le rólam? Hogy nem vagyok a baratja?

Az a gaz, h mar már zaklat, ja és a legszebb az egeszba, h kolega. Egy tapados, idegesito kolega aki terhel a gondjaival

Legjobb válasz: Pl küldj neki egy levelet jó helyesírással.

Pl küldj neki egy levelet jó helyesírással.
Küldd el neki e-mailben ennek a kérdésnek a linkjét.
A kérdező hozzászólása: :) Mondom le tudnam en ezt egyszerûen tudni, de munkatars és igy eleg nehez
A kérdező hozzászólása: azért nem írtam jó helyesírással, mert nem volt ékezetem

A barátom azt akarja h bekapjam neki. de én még nem vagyok erre felkészülve. Hogyan mondjam meg neki hogy még várjunk?

Legjobb válasz: leginkább kerek perec....nemtudom mennyi idõs vagy, gondolom elég fiatal lehetsz....ha te még nem érzed magad felkészültnek, semmi esetre se menj bele, és ha igazán szeret és veled akar lenni akkor meg fogja érteni..ha nem, akkor annyit is ér, és inkább keress mást:) egyébként van köztetek bármilyen testi kontaktus? mert ha már csináltatok ezt azt, ez nem olyan nagy dolog...remélem segítettem:)

leginkább kerek perec....nemtudom mennyi idõs vagy, gondolom elég fiatal lehetsz....ha te még nem érzed magad felkészültnek, semmi esetre se menj bele, és ha igazán szeret és veled akar lenni akkor meg fogja érteni..ha nem, akkor annyit is ér, és inkább keress mást:) egyébként van köztetek bármilyen testi kontaktus? mert ha már csináltatok ezt azt, ez nem olyan nagy dolog...remélem segítettem:)
Mondd meg neki, hogy valami fontosról szeretnél beszélni vele, és egyszerûen mondd meg neki, hogy erre még nem érzed magad felkészülve, és ne erõltesse, mert neked ez amellett, hogy nem esik jól, plusz nyomást jelent. Ha úgy érzed, hogy szeretnéd, úgyis meg fogod tenni. Semmit nem kell elsietni. Szerintem más módon is ki tudod elégíteni, ha ez neki kevés, és türelmetlen, akkor nem veled van a baj.
Egy párkapcsolatban nagyon fontos az õszinteség. Akármilyen probléma, bánat vagy öröm van, nyugodtan merj róla beszélni. Közösen kell megoldani a dolgokat. Ha szeret ezt is megérti hogy te még nem vagy kész.
egyébként télleg vannak itt ilyen egészségtelen hozzászólások:D akkor ne csináld max ha még szûz vagy....de ha már nem úgy azért illik...nagyonnagyon gáz mikor egy nõ azt képzeli magáról hogy akkora missz, és ennyit nem képes megtenni a párjáért....semmi undorító nincs benne, ha a párod nyálát képes vagy a szádban tudni, mert ugye smároltok, ez a minimum amit megtehet egy nõ a férfiért, és amúgy a pasik is mélységesen utálják ha még ennyit se....nekem ez az elsõ pillanattól természetes volt, nemtudom egyes csajoknak mi bajuk, hogy nem képesek erre...
aki nem probálta még az orál szexet az ne beszéljen !! legjobbb dolog a szexben , ezerszer jobb mint egy órás hüvelyi behatolás !
igy, ahogy irtad:szeretnel varni, mert meg nem vagy felkeszulve erre.Ha szeret megerti es nem surget!
Így: "Légyszi, várjunk még vele, nem akarom."
Siman....ha meg egyszer szoba kerul, mondd meg neki, hogy te meg nem vagy felkeszulve...ha szeret, ugyis megerti...:)
Én már 3 éve ggyütt vagyok a párommal, õ is szeretné hogy meg tegyem neki.Én megmondtam neki hogy nem teszem meg.Nem is erõlteti .Ha szeret úgyis megért
Haaat mond meg neki h meg nm allsz ra keszen, tuti h megerti:) :D
kérdés, hogy te szeretnéd-e hogy a puncidat nyalja? Ez ugyanis vica-verza.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!