Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a barátomnak h (29 db)

Hogy mondjam el barátomnak, h megjött és elkezdhetem a fogamzásgátló szedését? Mert eddig féltünk, h nem e vagyok terhes mert megvolt rá az esély

Legjobb válasz: Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".

Így: "szia drága megjött, nem vagyok terhes, nem kell Kanadába költöznöd és megváltoztatnod a neved, nem kell tartásdíjat fizetned, nem kell futnod az apám sörétes puskája elõl, nem kell egész életedben a gátmetszett puncimat bámulnod".
Dugni nem féltél? Ilyenkor meg igen?! Komoly..
A kérdező hozzászólása: kicsit másra gondoltam:D azért köszi:D
Oltás vagy elsõ :) Röhögtem. Zöldkéz!
jajj elsõ jót röhögtem :D:D hát ez nagyon jó XD
Ne haragudj már, de ennek most nem örülnöd kellene??????
De, ha eddig féltetek, hogy esetleg terhes vagy, akkor nem hatalmas vigyorral az arcodon kellene vele közölnöd, hogy nincs baba és mától elkzeded szedni a tabit, hogy többé ilyen kétség ne legyen! Ezt az örömhírt jóval könnyebb közölni, mint egy nemkívánt terhességet!
A kérdező hozzászólása: dee nagyon is örülök neki!! most õ dolgozni van sajna
Azért durva, hogy az emerek manapság mennyire nem tudnak smemit elintézni önállóan. Már mindenhez segítség kell? Egyszeráen hívd fel, vagy várd meg, míg hazaér, és mondd el neki, hogy , egjött. Nem tudom mit kell ezen izélni.

Tanulok meg, tehat alig van penzem. A baratom viszont dolgozik. Felek, hogy O valami nagy ajandekot vesz nekem karacsonyra (utalt ra. ). Hogy mondjam meg Neki, h kinosan erzem magam emiatt?

Legjobb válasz: Ha a barátod értelmes akkor tudhatja azt is h nem keresel szóval nincs pénzed és nem várhat le nagy ajándékot. Szóval ha normális a felfogása akkor ne aggódj ezen! Ha nem normális a felfogása akkor ne is törõdj az egésszel, örülj az ajándéknak azt ennyi.

Ha a barátod értelmes akkor tudhatja azt is h nem keresel szóval nincs pénzed és nem várhat le nagy ajándékot. Szóval ha normális a felfogása akkor ne aggódj ezen! Ha nem normális a felfogása akkor ne is törõdj az egésszel, örülj az ajándéknak azt ennyi.
nem fogja elvárni, hogy valami nagyot adj neki.
velem is ez a helyzet:(õ azt mondja nem vegyek semmit mert nincs pénzem elég vagyok neki én:) de valamivel meglepem..de örülök hogy megérti:) szal nyugi nem lessz gond
Ne érezd magad kínosan emiatt :) Felesleges. A karácsony nem a pénzrõl s az ajándékról szól, hanem a szeretetrõl, ha pedig ez megvan mindkét fél részérõl akkor nincs probléma. Sokszor egy kis apróság többet ér a legdrágább ajándéknál is, s nem is kell olykor pénzt adni érte. (Értem ezalatt egy kis saját kezûleg elkészített apróságra, s társaira.)
Figyi, mind a ketten dolgozunk, mégis most anyagi mélyponton vagyunk. Amíg a Párom állás nélkül volt, azt a kicsi tartalékot is feléltük, amink volt. Szerinte egyikünk sem ad semmit a másiknak karácsonyra. De együtt leszünk. Együtt sütjük meg a halat, bejglit, együtt díszítjük fel a fát... együtt vacsorázunk. Ennek az ünnepnek igazából errõl kéne szólnia.

A barátom megujjazta a fenekem, majd a puncimat kézmosás nélkül. Félek, h valami baj lehet. Hogy mondjam neki neki h ez gusztustalan? Magától ezt mért nem tudja, h ez így nem helyes?

Legjobb válasz: Mi a fene van, ti nem tudtok kommunikálni a "párotokkal"? xD Hihetetlen... Tessék: "Figyelj, drága, ez gusztustalan, nem szeretném, ha ezt csinálnád. Nem mellesleg veszélyes is, egy csomó fertõzést bekaphatok így, gondolom ezt nem szeretnéd." Nehéz, mi? xD

Mi a fene van, ti nem tudtok kommunikálni a "párotokkal"? xD Hihetetlen... Tessék: "Figyelj, drága, ez gusztustalan, nem szeretném, ha ezt csinálnád. Nem mellesleg veszélyes is, egy csomó fertõzést bekaphatok így, gondolom ezt nem szeretnéd." Nehéz, mi? xD
Talán ha kinyitnád a szádat, és megmondanád neki? Mondjuk alapból mi a francnak engedted? Egyébként igen is lehet bajod. Az E. coli, amivel teli van a beled, baromira nem való a hüvelyedbe. Ennyi esze a párodnak is lehetne, de ha már neki nincs, neked lehetne annyi, hogy kérdéskiírás helyett szólsz neki, hogy nem kellene.
Anál után punciba nem szabad tisztálkodás nélkül behatolni mert elég nagy a fertõzés veszélye.
nyugi, nem lesz baj. de máskor nedves zsepi legyen nálatok.
Anál ujjazés után egy egyszerû kézmosás sem elég, mert a köröm alól is fertõz az Escherichia coli (E.coli)! Ezt minél elõbb tisztázd vele, hogy anál után tabu a punci, mert igen kellemetlen fertõzéseket szedhetsz össze, amitõl nehéz megszabadulni. Mondjuk ennyi esze a barátodnak is lehetne...

Hogy mondjam meg a barátomnak h zavar h gyakran beszél az exéről?

mikor együt vagyunk gyakran felhozza és ez nagyon zavar...de még eddig nemmondtam neki meret sztem neki felse t?nik h róla beszél csak úgy jön..olyankor nagyon kínosan érzem magam gondolom eltudjátok képzelni..:S

Legjobb válasz: sztem a legegyszerûbb az lenne,ha megmondanád neki,hogy mi zavar. nem letámadóan,csak finoman, de azért sztem mondd el,mert magától nem tudhatja hogy mi zavar. tudod,néma gyereknek anyja se... am mióta jártok? vagy exével mennyit járt?

sztem a legegyszerûbb az lenne, ha megmondanád neki, hogy mi zavar. nem letámadóan, csak finoman, de azért sztem mondd el, mert magától nem tudhatja hogy mi zavar. tudod, néma gyereknek anyja se... am mióta jártok? vagy exével mennyit járt?
Még a hatása alatt áll sajnos!!! Ha zavar, akkor állítsd kényszerhelyzet elé!!! Amikor legközelebb elkezd beszélni az exérõl, állj fel, mondd neki, hogy ne haragudj Én ezt tovább nem hallgatom, ha van más amirõl szívesen beszélgetnél velem, akkor keress meg! Tudod hol találsz!!! Fogd magad és húzd el a csíkot!!! Akkor is, ha bocsánatot kér és mentegetõzik! Többet az életben nem fogja felhozni a volt nõjét, ezt garantálom!!!
Az én volt barátnõmnek az nem tetszett, hogy soha nem beszéltem az exeimrõl. :) Szerintem is mond meg neki, egy párnak meg kell tudnia beszélni.
A kérdező hozzászólása: ja még hozzá tenném h negatív dolgokat mond meg hozzámhasonlítja..és zavar:S eleinte elis tûrtem de 1re jobban zavar..:S
A kérdező hozzászólása: 1hónapja járunk az exével pedig 1ütt volt 2évig..(és 3hónapja szakítottak)
A kérdező hozzászólása: remélem is mert már nembírom:)
A kérdező hozzászólása: az igen:D én meg örülnék ha elfelejtené végre:) hát nemvagyunk 1rofmák:) :) köszönöm a válaszokat:D
Szerintem mond azt neki hogy veld vagy vele jár mert ha veled akkor õt felejcse el de ha vele akkor téged felejcsen el
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) :)

Nemrég elkezdtünk pettingelni a barátommal és eddig csak ő tevékenykedett én csak simogattam alsónadrágon keresztül. Hogy mondjam meg neki, h már ideje lenne nekem is csinálom valamit és hogy térjek rá arra, h kiakarom venni a kukit az alsógatyából?

:DD Igazából picikét még félek ett?l. de nem tom miért hisz tudom, h nem harap xD

Legjobb válasz: szia.tök aranyos vagy!bizony nem harap.szerintem ne szólj semmit csak egyszerûen vedd ki.biztos õ is várja már,csak nem meri mondani.de ha így nem akarod,nyugodtan kérdezz rá hogy szeretné-e?de a legjobb ha spontán jön.csak még annyi hogy vigyázzatok a higiéniára.és ha szexíg menne a dolog legyen óvszer a közelbe.mert a pettingtõl már csak egy út oda.anno nálam mindig volt egy óvszer,sose lehet tudni ALPON.AZTÁN 2ÉVÍG HURCOLÁSZTAM.ÉS MIKOR KELLETT,NEM VOLT GOND,MERT OTT VOLT KÉZNÉL.

szia.tök aranyos vagy!bizony nem harap.szerintem ne szólj semmit csak egyszerûen vedd ki.biztos õ is várja már, csak nem meri mondani.de ha így nem akarod, nyugodtan kérdezz rá hogy szeretné-e?de a legjobb ha spontán jön.csak még annyi hogy vigyázzatok a higiéniára.és ha szexíg menne a dolog legyen óvszer a közelbe.mert a pettingtõl már csak egy út oda.anno nálam mindig volt egy óvszer, sose lehet tudni ALPON.AZTÁN 2ÉVÍG HURCOLÁSZTAM.ÉS MIKOR KELLETT, NEM VOLT GOND, MERT OTT VOLT KÉZNÉL.
Elsõ nekifutásra nem kell még semmit kiráncigálni :-) Csak nyisd ki, nyúlj bele, és óvatosan fogd meg. Szabadítsd ki, ha rosszul helyezkedne - aztán képzeld el, hogyan mozogna benned, és valami hasonlót próbálj elõadni. Finoman, érzéssel. Úgyis segít majd, ha máshogy szeretné. De azt is megteheted, hogy levesz minden nadrágot - de te betakarod egy takaróval. Majd késõbb kíváncsiskodhatsz... egyelõre csak keresgélj alatta - az se baj, ha nem egyenesen oda mész, hanem kicsit simogatod arrafelé - aztán, ha találtál valamit, akkor úgy, mint fenn...
Szia! Ugyanígy voltam a barátommal én is.:) Aztán egyszer nem is igazán rávettem magam, hanem csak jött....Kezd úgy hogy belenyúlsz a nadrágjába, de hátulról, egyszerûen megfogod a popsiját... És utána már könnyebb lesz...vagyis nekem segített...próbáld meg...rem. segítettem.
Húzd le a sliccét és vedd ki!!! Tuti, õ is akarja, csak nem szeretne szólni, nehogy megsértõdj, vagy rosszul essen.
A kérdező hozzászólása: értem... köszi :D jöhetnek még az ötletek =)
A legfontosabb, hogy amíg fenntartásod van, ne tedd, nehogy megbánd késõbb. Amúgy ehhez nem kell engedély, szépen lassan nyúlj be a nacijába, és elõször csak úgy simogasd, tetszeni fog neki, hidd el:-) És meg is mondhatod neki, hogy te is szivesen kényeztetnéd õt, hogy neki is olyan jó legyen, mint neked-)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) )
én ugy csináltam, hogy elõször kicsatoltam az övét, meg kigomboltam a nadrágját.. ebböl rájöhet, h vmit "azzal" szeretnék kezdenii. ha nem akarja, akkor még itt leállithat. aztán benyultam elöször csak a nadrágjába, és alsogatyán keresztül simogattam, aztán benyultam az alsogatyájába, de elöször csak az egyik combját simogattam, aztán meg szépen lassan közelítettem a golyóihoz, és így eljutottam "odáig" . nekem teljesen véletlen alakult, hogy így legyen, de megjegyezte, h nagyon jo volt, h így " rávezettem" a dologra.. :D

Kirugtam a baratom par fogat igy mar nem jon be, hogy mondj meg neki h szakitani akarok vele?

A baratom 19 eves en meg 18. Eppen szeretkezesbe kezdtunk es elo jatek keppen elkezdte nyalogatni a labujjamat ami nagyon csikis.Reflexszeruen szajba rugtam es kiesett az elso 2 foga.18/L

Legjobb válasz: kellemetlen, de legalább szebbe fütyül :)

kellemetlen, de legalább szebbe fütyül :)
Sérült vagy.
szerintem az lenne a minimum, hogy megfizeted a fogát.
Fasza csaj vagy, te okozol neki gondod, miattad tört ki két foga, és te akarsz vele szakítani.
9! igaza van aztán keres olyat aki nem fogja szájba rúgni, ha már élvezetet okoz N
Kifizeted az új fogait és probléma megoldva :)
miért akarsz vele szakítani?
Szerintem kamu, ilyen hülye nem létezhet mint a kérdezõ.
Sok bunyós filmet nézel én a helyébe megnyúztalak volna xD de am grat ügyes vagy xD
ha csak a foga miatt vagy vele akkor simán bele a képébe!
barátod helyében reflexszerûen én is kirúgtam volna a te fogaidat :D
egy csaj hogy lehet kanos? :D
XDD
Annyira fék szaga van... ha meg igaz, én biztos kip*csáztalak volna. Én a fogaimra úgy vigyázok mint a szemem fényére, nekem kirúgná a csajom én dobnám ki õt... ja meg kifizetteteném vele a fogaimat!!!

Van egy ismerősöm (barátom? ) aki non-stop ír nekem facebookon, de ilyen betegesen rengeteget. Am bírom a srácot, de ez már sok. Hogyan mondjam meg neki h hagyjon békén?

Napi tízen-sokszor ír, ha rejtve vagyok fb-n, akkor is, ha egy pillanatra online vagyok, azonnal ír, hogy mizu, stb, ÁLLANDÓAN. Nagyon bírtam amíg nem vt ennyire non-stop, be nem áll a szája, de sztem nem is nekem mondja hanem csak löki a szöveget, bármiről, amit meglát. Linkel mindent, meg pofázik, random mindenről, megőrülök. Nem akarom megbántani, hogyan mondhatnám, h ne írjon annyit?

Legjobb válasz: Ne válaszolj Neki, vagy tiltsd le.

Ne válaszolj Neki, vagy tiltsd le.
A kérdező hozzászólása: de nem akarom ezt, am ismerjük egymást, nagyon gáz lenne letiltanom. Am meg ha nem válaszolok, akk is ír!! Próbáltam... Aztán mikor nagyon nem írtam neki, felhívott...
Akkor nemes egyszerûséggel írd meg Neki hogy álljon le. Mást nem tehetsz. Esetleg tiltsd le a telefonszámát.
Dehogy mod neki hogy most eszel, beszélgetsz filmatnzel stb
A kérdező hozzászólása: de akk is ír, mindfig ír, és ha felmek fbra az fogad h 39 új üzenet...
Akkor légy nyers, írd meg Neki hogy: Hagyj békén! Ha nem megy szép szóval akkor ezzel már menni fog.
ignorald. ir 39x, akkor akkor valaszolj mikor neked kedved van, annyit irj amennyit kedved van, nem kell neki semmit szolni mert ugyis megsertodik. nekemis van ilyen ismerosom, nem valaszolok neki kb a 70%aban annak amikor ir, tokre nem sertodik meg rajta :D amikor valaszolok akkor persze megjobban beindul, annyit bir pofazni h hihetetlen. ha meg elkell menni a geptol megse probalok elkoszonni mert nemlehet (oo maradjmeg, hova mesz, mikor jossz, stbstb) hanem csak kilepek azt cso :D most ez genyosag lesz, de nagyon jol tud jonni egy ilyen haver, mert eljon majd a nap hogy nemlesz kihez szolnod epp es o mindig ott lesz :D valami kell, ot meg lehet kerdezni tuti fog valaszolni stb
az illetõ monogramja véletlen nem MB? mert nekem is volt egy ugyanilyen ismerõsöm. én is nagyon bírtam eleinte, de a vége már az volt, hogy nem votlam fent pár óráig és 40-50 olvasatlan irományt kaptam tõle. megkértem szépen, hogy ne spammeljen. aztán fojtatta tovább. igazából nem is velem akart beszélni, csak nem volt neki kivel, ezért nekem lökte a sok butaságot. sokszor megkértem szépen, csúnyán, hogy hagyja abba, de nem tette, ezért tiltottam. szerintem veled sem azért dumál, mert mennyire bír, hanem mert nincs pillanatnyilag nincs más és tudja, hogy te úgyis elolvasod és reagálsz.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem MB :D De én is erre jutottam, h nem nekem ír, hanem csak ki magából a vak világba. Miért nem vezet naplót inkább?? Áhh.

Hogy mondjam meg a barátomnak h szeretném ha az arcomra élvezne?

Már a számba élvezett, de mindig nagyon vigyáz nehogy megalázó legyen a dolog, és ezért nem mert még az arcomra elmenni.Pedig én szeretném, hogyan közöljem ezt vele normálisan? L/20

Legjobb válasz: így: "szeretném, ha az arcomra élveznél!"

így: "szeretném, ha az arcomra élveznél!"
Vedd kezedbe az irányítást és verd az arcodra...
Amikor már érzed, hogy jön a vége, vedd ki a szádból, nyalogasd egy kicsit, nézz a pasidra kéjesen és mondd azt hogy , , gyere élvezz az arcomra drágám''!nem fog vitatkozni..:-)
Na, megtörtént? Milyen volt? Fényképet csináltatok?
mond meg neki egyenesen h te ezt ki akarod próbálni... az emberek kíváncsi lények. Biztos neki is van néhány ilyen rejtett vágya csak nem akarja elmondani.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) Meglepõ h értelmes válaszokat kapok, tényleg köszi:)
szerintem feketén-fehéren mondd meg neki, hogy mit szeretnél. ez egy elég könnyen teljesíthetõ kérés :D

Hogyan mondjam meg a baratomnak h ne tetovaltasson magara?

A parom par napja meglatott tetovalasokat es az egyiket fel akarja tetovalni magara de en ellenzem, van egy a karjan az elfogadhato de most akkorat akar mint a hata (190 magas es jo nagy hata van) meg ha szep is volna a tetko de nem teccik senkinek de o megis akarja egyiket , hogyan tudnam le beszelni h ne csinalja meg. 5 eve vagyunk egyutt s egy tetovalas miatt nem akarom a kapcsolatot felbontani, mar azt is mondtam h vagy a tetko vagy en s akkor aznap nem hozta fel a temat de mar masnap ujbol kezdte :(

Legjobb válasz: legyél határozott és mondd meg neki, hogy Te nem szeretnéd, mert neked ez nem gyere be...

legyél határozott és mondd meg neki, hogy Te nem szeretnéd, mert neked ez nem gyere be...
Párom egy ideig engem is riogatott ilyesmivel, nagyon nem tetszett a dolog! Nekem egyáltalán nem jön be a tetkó. Szépen megkértem h ne csináljon mert nekem már nem fog úgy annyira tetszeni mint pasi ha megcsinálja, mert õ úgy jó ahogy van, tetkó nélkül. Megértette és nem hozta fel többször, bár tudom csak egy szavamba kerülne és már csinálná is. Tényleg komolyan mondd el neki h nem szeretnéd!!!
Beszelj vele hatarozottan es mondd meg neki, hogy tegye meg erted, es ne csinaltasson. Mondd meg, hogy te szereted, de ez mar nem volna szep a hatan. Majd ha idosebb lesz, nagyon csunyan fog kinezni.
huuu ezek nagyon gányó tetkók!!!!! Sztem mond neki azt, hogy ok jöhet a tetkó de legalább azt tegye meg, hogy a szalonban nézzen meg más képeket is.Az aki tetovál rábeszélheti egy másikra.Mert ha az egész hátára megy akkor már õk is elmondják a véleményüket és azt, hogy miért nem jó ez a tetkó.Ha egész hátra szeretne akkor sztem szebb lenne egy sas kiterjesztett szárnyakkal és ahogy mozgatja a karját olyan mintha szállna a sas.Vagy valami indiános.Meg fogja bánni ha ezek közül választ!!!!!!
Egyszerû, hozd fel a tetoválás elleni általános ellenvéleményeket + vágd a képébe minél többször, hogy nem szeretnéd és egyébként is gagyi. Ha egy tetkó miatt otthagy, az már gáz... mondhatni gyerekes.
Az õ teste azt csinál vele amit akar! Ha ezért elhagyod te vagy gyerekes. Ha határozott pasi, és nem papucs akkor úgyis megcsináltatja. A volt pasimon már szabad felület sincs, annyi a tetkója, van olyan is ami nekem nem tetszett. Nem az számít hogy mit varrat magára, hanem hogy szereted vagy nem? Ha szereted elfogadod.
úhh, megértem, miért nem szeretnéd... amúgyis tetkó-ellenes vagyok, de ez azért tényleg durva... most az a kérdés, h a tetkóról szeretnéd általában lebeszélni, vagy ezekrõl a képekrõl. mert ha ezekrõl, akkor a legegyszerûbb, ha közösen kiválasztotok olyat, ami mindkettõtöknek tetszik. egyébként öregkorára tényleg borzalmas lesz, és ha megunja, vagy megváltozik az életfelfogása, nagyon hosszadalmas és fájdalmas menet lesz tõle megszabadulni, már ha egyáltalán meg tud. de a pénztárcája se fog örülni neki... van ismerõsöm, aki nagyon sokat kiadott azért, h megszabadítsák egy tetoválástól. szóval ha magáról a tetkóról akarod lebeszélni, akkor ezeket hozhatod föl neki. meg tényleg mondd komolyan, h ha megcsináltatja, elhagyod... (de csak akkor, ha tényleg elhagynád miatta!)
A kérdező hozzászólása: de most komolyan beszelve :) en elfogadom azt h tetovalasa van mar egy az ex aszony nevet viseli a balkarjan azt lenyeltem valahogy mert mindenkinek van egy nagy szerelme de ez mar nem sok h egy 30 cm halalfej a hatan legyen es most nyaron megyunk kirandulni es akkor az emberek fogjak nezni h milyen allatt lehet ez az ember ellene vagyok mert kis korunktol ismerjuk egymast es nagyon csendes visszahuzodo tipus volt most meg "agybajos" lett ja es nem vagyok gyerekes, megneznem h a te baratod ha igy csinalna te mit csinalnal olyankor
Semmit sem csinálnék. Elfogadnám, eddig majdnem minden pasimnak volt tetkója, én már megszoktam és tetszik, hogy mennyire megbámulják az emberek ha valaki nem olyan mint õk.

Hogyan mondjam el a barátomnak, h soha nem volt még orgazmusom?

A barátom le akar velem feküdni, én is szeretnék de félek. A szüzességemet 18 évesen vesztettem el, a srác akivel lefeküdtem nem izgatott fel szinte nem csinált semmit amit?l el tudtam volna lazulni, csak megdugott. Azóta nem szexeltem. Most 21 éves vagyok és a barátommal nagyon más, szinte minden simogatására beleremegek. De úgy érzem h el kellene mondanom h mi történt velem, de nem merem.

Legjobb válasz: Mély levegõ és mondd el neki. Ennek nincs könnyebb módja. Üljetek le, nagy bögre kakaó a kézbe :) és hajrá. Fontos, hogy kiadd magadból ezt a terhet.

Mély levegõ és mondd el neki. Ennek nincs könnyebb módja. Üljetek le, nagy bögre kakaó a kézbe :) és hajrá. Fontos, hogy kiadd magadból ezt a terhet.
Mondd azt, hogy az elsõ nagyon rossz élmény volt, és õ az ( a párod ), aki ezt a rossz emléket kitörölheti belõled... és mondd el, mit szeretnél, ... Hidd el, hogy ez hízelegni fog a férfiui hiuságának:) ( magamból kiindúlva...)
Szerintem téged most lepontozlak. :P
21 éves vagy és még nem elégítetted ki magadat? Akkor mégis hogyan várod el egy másik embertõl, ha még saját magadnak sem tudod? Mondd el neki, hogy tudod hogy más már 12 éves kora óta önkielégít, és te 9 évvel le vagy maradva a szexuális személyiségfejlõdés útján. 18 évesen is vártad a csodát, de mivel nem elégültél ki ezért a pasit hibáztatod a mai napig és úgy ferdíted a dolgokat, hogy csak megdugott. Ettõl is jobban érzed magad, mert áthárítod az akkori srácra a teljes felelõsséget. "Te is csak dugjál meg, ne veszõdj azzal, hogy nekem is jó legyen, mert totál felesleges! Én sem tudom hogy mi a jó nekem" Ezt mondd.
20:33 neked mi bajod? attól h nem nyúlt magához még ember. vagy neked apuci megmutatta 12 évesen és azért vagy kiakadva?! utolsó, támogatom, dettó!
Nem merem.... Ennek semmi értelme! Semmi hátrányod nem lehet belõle ha elmondod. Igazán nem viselkedsz intelligensen!
Azért ne ess kétségbe, ha most sem lesz! Sokszor kell egy kis idõ, amíg összecsiszolódik 2 ember. A lényeg, hogy bármi gond van, azt beszéljétek meg, ne fossál! Az egyrészt a bizalom hiányának a jele, ami eleve rossz alap egy kapcsolatban, másrészt ha ráparázol valamire, akkor saját magad fogod gátolni, hogy orgazmusod legyen. A cél, hogy ne az orgazmus legyen a cél, hanem csak hagyd, hogy megtörténjen, ha jön.
minek kéne elmondani? szerinted akarja hallani mi volt az exel? remélhetõleg most lesz orgazmusod ;) ha mégsem, ne hazudd, hogy volt! lesz, amint összeszoktok :)
Mondd el, biztos mindent megtesz, hogy vele jó legyen, és örül, hogy vele éled át elöször.
Szerintem meg hülyék vagytok mert attól, hogy szex közben még nem volt orgazmusa(hüvelyi) attól még csiklózhatta magát otthon amitõl lesz orgazmusa csak nem hüvelyi hanem klitoralis -.-

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!