Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a barátomnak, hogy kicsit (9 db)

Hogy mondjam el anyának, hogy kicsit idősebb nálam a barátom?

Hivatalosan nem vagyunk együtt,csak sok időt töltünk kettesben.Én 17 éves vagyok,Õ 32. Tegnap anya meglátta,hogy ki van szívva a nyakam és közölte,hogy meg szeretné ismerni a barátomat.Akkor nem akartam elkezdeni veszekedni,mert már amúgy is feszült volt a hangulat,de könyörgöm,ez nem olyan,mintha egy évfolyamtársammal jöttem volna össze.

Legjobb válasz: Mond meg a "kicsit" idõsebb barátodnak, hogy a nyakszívás nem divat, sõt....A szeretetét/szerelmét máshogy is ki lehetne fejezni. Ez mindenképpen egy hendikepp-es indítás. Ráadásul a kicsit jelezõ nem találó. Tényleg nem olyan, ez szerintem rosszabb. Idõsebb, de nem vagytok együtt. Nehéz lesz ezt letolni a mama torkán, jobb, ha a legrosszabbra készülsz.

Mond meg a "kicsit" idõsebb barátodnak, hogy a nyakszívás nem divat, sõt....A szeretetét/szerelmét máshogy is ki lehetne fejezni. Ez mindenképpen egy hendikepp-es indítás. Ráadásul a kicsit jelezõ nem találó. Tényleg nem olyan, ez szerintem rosszabb. Idõsebb, de nem vagytok együtt. Nehéz lesz ezt letolni a mama torkán, jobb, ha a legrosszabbra készülsz.
A "kicsit idosebb" es a "mar akkor pi.at hajtott mikor megszulettel" kozt rengeteg a kulonbseg... Mondjuk 10 ev... Egy 32 evestol eleg gaz ha kiszivja a nyakadat... De hogy a kerdesre is valaszoljak: a reakciot tudod igy is mert ha nem tartanal tole elmondtad volna akkor rogton... Innentol kezdve mindegy hogy ma vagy jovohonapban tudja meg... Ha kiakad akkor most is hatast dob a hirtol es kesobb is!
Hát a kicsit az majdnem dupla olyan idõs mint te! Én biztos kiakadnék! Fõleg ez az indítás h nyakszívás elég hülyén néz ki egy 32 évestõl! Meg ez h nem is vagytok együtt. Akkor mit csináltok csak szexeltek? Vagy nem értem. De ebbõl nem számíts semmi jóra se!
Szia! Hát azért az nem kicsi korkülönbség. Azért 32 éves fejjel, meg tényleg nem okés, hogy kiszívja a nyakad, na mindegy. Állj Anyukád elé, s mond el, hogy egy 32 éves Pasim van, ennyi! 29N
Latom mind egy velemenyen vagyunk! Ment a zoldkez mindenkinek!
Szóval tulajdonképpen szinte az apád lehetne...Miért is akarnál anyukáddal veszekedni? Szerintem gáz a csávó tulajdonképpen azért van veled mert könnyebb hülyíteni, mint egy felnõtt nõt.Legyél anyukáddal õszinte, mond meg, hogy összejöttél egy fickóval aki tulajdonképpen fizet azért, mert vele vagy szerintem nem sokára a szex után is elvisz vásárolni.
Te figyelj csak, nem attól leszel ám felnõtt nõ, hogy 15 ezrekben mérhetõ igényeid vannak. Kicsit félreértetted a fentieket. Olyan kicsit, mint amilyen kicsi a korkülónbség közted és a pasid között. Hogyan mondd el? Ahogy nekünk. De sejtem, hogy te sehogysem fogod.
"Anya, igazából nem a barátom, csak néha összejárunk, majd elvisz vásárolgatni. Tudod, tõle vannak azok a jó kis cuccok, amiket ti nem vettetek meg nekem."
A kérdező hozzászólása: Nem is akarom elmondani neki, hogy anya tudja, hogy van valakim. Nem bántani szeretném azokat, akik kínaiban vagy olcsóbb boltokban vásárolnak, de azokat én inkább elkerülöm...Nem olyan fajta férfi, aki mekizni vinne vagy hasonló helyekre. Nem akarok bele menni abba, hogy mennyit költ rám/mennyi pénzt ad, de vannak igényeim nekem is és azok nem a 15 ezres telefonok és az olcsó helyek.
A kérdező hozzászólása: Jó, akkor most felejtsük el a nyakkiszívás témát. Nem csak szexelünk, eljárunk mindenhova, elvisz vásárolni és rengeteget beszélgetünk.De õ nincs oda a kötöttségekért és mondta, hogy nem is akar komoly kapcsolatot. Szóval nem állhatok elé, hogy az anyám meg akarja ismerni.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy kicsit vegyen vissza?

túlságosan körülugrál. hívogat meg minden. meg nem rég jöttünk össze de már most azt mondja h örökké szeretni fog.

Legjobb válasz: "Kicsit vegyél vissza"

"Kicsit vegyél vissza"
"Nem hagysz levegõhöz jutni"
Örülj neki baszod. Jobb lenne ha kb. le se szarna ?
17:06 Most te leírtad a másik végletet is, de azért a kettõ közt is van élet. Kérdezõ: ha még az elején vagytok akkor szerintem nyugodtan mond meg neki, hogy neked egy picit sok és lassítson le egy kicsit. 20/L
"Basszátok meg!" :)
"szeretnék egy kis idõt egyedül tölteni, hogy hiányozhass, és akkor annál jobb lesz a viszontlátás"
mond nekih " most szakitsunk egy hétre" =D
Nem Norbinak hívják? Szerintem tudom kirõl van szó.
A kérdező hozzászólása: szerintem meg nem mert nem norbinak hívják :D

A barátommal fél éve együtt vagyunk és szeretném megmondani, hogy kicsit enyhült a szerelmem iránta. Ezt hogy mondjam el?

pls help :P

Legjobb válasz: De szakítani szeretnél vele? Mert akkor mint a sebtapaszt, hirtelen tépd le, mielõtt úrrá lesz a megszokás, és meggondolod magad. Ha meg dolgozni szeretnél az ügyön, és vele akarsz maradni, akkor tudasd vele, hogy szeretnél többet kimozdulni, változatosabb programokat, mert ezt így unod. Mi 8 hónaposak vunk, és én is 6 hónap fele ezt éreztem, de aztán elmúlt kb 10 nap alatt, szóval adj neki egy kics haladékot. Én annyit mondtam neki, hogy úgy érzem, a szerelmem kicsit szeretetté alakult, ami jó is, meg rossz is.

De szakítani szeretnél vele? Mert akkor mint a sebtapaszt, hirtelen tépd le, mielõtt úrrá lesz a megszokás, és meggondolod magad. Ha meg dolgozni szeretnél az ügyön, és vele akarsz maradni, akkor tudasd vele, hogy szeretnél többet kimozdulni, változatosabb programokat, mert ezt így unod. Mi 8 hónaposak vunk, és én is 6 hónap fele ezt éreztem, de aztán elmúlt kb 10 nap alatt, szóval adj neki egy kics haladékot. Én annyit mondtam neki, hogy úgy érzem, a szerelmem kicsit szeretetté alakult, ami jó is, meg rossz is.
Ha vele akarsz még maradni, akkor szerintem ne mondd el neki! Ha elmondod, akkor egy az, hogy van esély rá, hogy otthagy, de ha nem is hagy el, akkor is a tüske ott marad még nagyon sokáig. Inkább kérd meg, hogy legyetek többet együtt kettesben, romantikázzatok, vagy ami pozitív irányba tolhatja el az érzelmeket. Mi a barántõmmel voltunk kb egy éve úgy, hogy mondta, hogy nem érzi már annyira mint kéne. Soha nem felejtem el azt a napot...
Õszintén és kíméletlenül. Nehéznek nehéz, de hosszú távon megtérül.
Szerintem is próbáljatokmeg csinálni valamit, ne hagyd mindjárt veszni a dolgot. A pasik egyébéként is hajlamosak arra, hogy ha egyszer megszereztek egy lányt, akkor az hidjék, hogy ezentúl már nem is kell kûzdeniük. Szóval ha értetlenkedik, akkor mondd meg, de harcoljatok, legalább egy kicsit!


Hogyan mondjam meg a barátomnak, hogy kicsit ritkábban kéne találkoznunk?

Õ fülig szerelmes belém, állandóan velem lenne. Én is szeretem ?t, de azért nem akarok minden nap vele lenni, szeretek néha egyedül is ellenni, vagy barátn?immel mászkálni. Meg nekem kicsi gyerekem van, ami nem is gond, mert ha barátommal találkozom, akkor jön a pici is, nagyon szeretik egymást, de egy ekkora gyerek mellett sok a házimunka is, de már szalad az egész lakás, néha jó lenne egész nap csak azzal foglalkozni. Barátom persze dolgozik, de elég hülye beosztása van, délel?tt dolgozik négy órát, de még elég korán reggel, aztán meg este nyolcra megy vissza és éjfélig van. Szóval még az sincs, hogy amikor elmegy dolgozni, akkor én tudok jönni-menni vagy bármi, mert reggel még oké, hogy nem találkozunk, meg este nyolc után se nagyon tudok mást csinálni, mert már olyankor alszik a gyerek, meg amúgy is fáradt vagyok olyankorra.

Legjobb válasz: Elõször szerintem csak mondd neki, hogy szeretnél egy-két napot a héten, ami csak a tiéd és arra mehetsz amerre akarsz, találkozhatsz a barátnõkkel iylesmi.. Mondd meg, hogy ettõl még te nagyon szereted, de szükséged van egy kis szabadságra is.

Elõször szerintem csak mondd neki, hogy szeretnél egy-két napot a héten, ami csak a tiéd és arra mehetsz amerre akarsz, találkozhatsz a barátnõkkel iylesmi.. Mondd meg, hogy ettõl még te nagyon szereted, de szükséged van egy kis szabadságra is.
A leírás alapján nem vagytok már gyerekek, úgyhogy mielõbb beszéljétek meg. Próbáljátok megtalálni azt a kompromisszumot a találkozások gyakoriságában, ami mindkettõtöknek jó. Ha nincs ilyen, akkor nem illetek össze (legalább is ilyen téren) és valakinek engednie kell, de az hosszú távon nem mindig jó.
Esetleg úgy, hogy tudatosan visszafogod magad?
megosztanád velünk, mit értesz az önzõség alatt? hogyan nyilvánul ez meg?
A kérdező hozzászólása: Hát kicsit úgyérzem túlsokat beszélek magamról ha együtt vagyunk egy kicsit lehet hogy parancsolgatok vagy nem is tudom

A barátomnak kicsit szőrös a popója és szégyenli előttem. és sosem mutatja. Pedig szerintem szexi. Hogyan mondjam meg neki, h nincs oka szégyenkezni, úgy, hogy ne vegye sértésnek, vagy ne érezze magát még kellemetlenebbül?

Legjobb válasz: Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha gyõzködtem. Úgyhogy lépj a tettek mezejére! Kapd el, kezdj el rámászni, csókolgatni, simogatni, majd menj lefelé és húzd le a nadrágját. Aztán maradj ott, és kényeztesd 1 kicsit (vagy amíg el nem megy). Persze mindezt, ha elmúltál már 17. 21/L

Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha gyõzködtem. Úgyhogy lépj a tettek mezejére! Kapd el, kezdj el rámászni, csókolgatni, simogatni, majd menj lefelé és húzd le a nadrágját. Aztán maradj ott, és kényeztesd 1 kicsit (vagy amíg el nem megy). Persze mindezt, ha elmúltál már 17. 21/L
"Ilyen esetben a szavak mit sem érnek. Tudom, az én páromnak is volt pár komplexusa, és teljesen eredménytelen volt mindig, ha gyõzködtem." De közel sem biztos, hogy itt komplexusról van szó. :) Kérdezõ: ha szexinek tartod, akkor azt így szó szerint mondd meg neki, szemtõl szemben. Én a helyében hinnék a barátnõmnek. :)
én nem tudom de a baratnommel nincs ilyen gond.
Mert én borotvalom neki o nekem :-)
bocs az OFFért. én nem tudtam megbékélni vele, hogy nekem miért nõ a bajuszom más lányoknak miért nem, míg rá nem döbbentem... gyantázzák O_O 2 megoldás.... - mondd meg, hogy ha zavarja szívesen legyantázod neki...( ha ezen nevetni kezd már oldódott is a feszültség közöttetek) - szintén megbeszélés kérdése, de az én esetembõl tanulva gondolkozzon el rajta, hogy esetleg másnak is van ilyen problémája csak vagy megoldja, vagy elfogadja. Mellesleg a nõvérem pasijának a háta szõrösödik erõsen, és meghitten leülnek kettesben szõrtelenítõ krémezni... elõször csak pislogtam a dologra, de tulajdonképpen ez is egy megoldás. (27/l)
A kérdező hozzászólása: mondom, h nem zavar...nem akarom, h leszedje...-.-"

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy kicsit "más" vok?

Megbeszéltük,hogy együtt töltünk egy éjszakát..csak kicsit szégyenl?s vok a bimbóim miatt,mivel befeléfordulók..:S Még csak 16 vok,de meg szeretném m?tetni. Mit fog szólni..?Sok lánynak van ilyen?

Legjobb válasz: ha szeret téged, akkor felsemfog neki tûnni. nah vagyis biztos feltünik neki de nem fog számitani.

ha szeret téged, akkor felsemfog neki tûnni. nah vagyis biztos feltünik neki de nem fog számitani.
Ha nagyon zavar, mûttesd meg, bár még szerintem ehhez fiatal vagy. Egyébként meg ennyi bajod legyen! Különben is ha szeret, akkor tényleg nem ez lesz a lényeg a kapcsolatotokban.
1.) Ilyen miatt még soha senki sem akadt ki. SZVSZ egyetlen pasit sem érdekelnek ilyen apróságok. Már ha egyáltalán észreveszi, gondolom nem túl sok cicit látott még. 2.) A mûtéttõl sokkal rosszabb is lehet, mint volt és még lehet, hogy szoptatni sem tudsz majd, ha szövõdmények is fellépnek. 3.) A legtöbb pasi nem a mellbimbódért szeret, hanem az egész lényedet nézi.
Hidd el, ha szeret téged, akkor nem erre fog figyelni, hanem rád.Téged szeret, ugy amilyen vagy.
Szia! Hidd el, nem fogja zavarni. Ne félj. Ne mondd meg, talán mozdulatokkal utlj majd egy picit, hogy nemmered megmutatni. Aztán majd elveszi a kezed, és nem azzal fog törõdni..:)
Ó, nyugi, nem lesz semmi baj, emiatt egyáltalán nem kell széghyenlõsnek lenned. Szerintem több lánynak van befelé forduló mellbimbója, mint gondolnád... többek között velem is ez a helyzet, és még soha senki semmilyen formában nem kifogásolta a cickóimat :) Szóval relax, ez egyáltalán nem akkora probléma, mint amekkorának most érzed. A pasinak meg nem kell mondani semmit, szerintem ez nem olyasmi, amit elõre be kell jelenteni, ez nem betegség, egyszerûen csak ilyen, és kész. Ha lekerül a ruha, majd észreveszi. Sõt, lehet, hogy a pillanat hevében fel sem tûnik majd neki ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat ^^ :)
szia. remélem, még nem mûttetted meg magad. megoldás: avent niplette.

Hogy mondjam meg a baratomnak, hogy szeretnem (kicsit jobban) erezni, hogy szeret?

Mostanaban nem erzem mindig azt,hogy szeretne. Nehez eset, nehezen mutatja ki az erzelmeit, de valahogy ugy erzem nekem most szuksegem lenne ra. Hianyzik az,hogy erezzem pl mikor hozzam bujik, hogy orommel tegye, hogy oruljon hogy vele vagyok stb.

Legjobb válasz: Persze, mond meg neki. Honnan tudhatna magatol? Arra azonban figyelj oda, hogyan olel meg: ugy, hogy na gyere ide te kis "maganyos" v. na jol van megolellek csak hagyj mar beken a hulyesegeiddel.... Az exemnel egy ido utan en is ugy ereztem, nem vagyok elegge szeretve ha kertem, oleljen mar meg akkor az utobbi nagyon ra volt irva az arcara... Huztam egy darabig aztan csunyan viselkedett en meg erot vettem magamon es kiadtam az utjat... A volegenyemmel soha nincs ilyen problemam. 3 es fel eve vagyunk egyutt. Erzem, hogy szeret es o ezt mindig is erzeteti velem. Nagyon megertelek.

Persze, mond meg neki. Honnan tudhatna magatol? Arra azonban figyelj oda, hogyan olel meg: ugy, hogy na gyere ide te kis "maganyos" v. na jol van megolellek csak hagyj mar beken a hulyesegeiddel.... Az exemnel egy ido utan en is ugy ereztem, nem vagyok elegge szeretve ha kertem, oleljen mar meg akkor az utobbi nagyon ra volt irva az arcara... Huztam egy darabig aztan csunyan viselkedett en meg erot vettem magamon es kiadtam az utjat... A volegenyemmel soha nincs ilyen problemam. 3 es fel eve vagyunk egyutt. Erzem, hogy szeret es o ezt mindig is erzeteti velem. Nagyon megertelek.
A kérdező hozzászólása: orvendek, hogy neked jo a volegenyeddel. gratulalok! hat tudod, az a baj, hogy elegge felek attol, hogy kidobjam. Szeretem s sokat jelent nekem, s ilyen pl nincs, amit te irtal... De olyan igen ritkan, hogy korulbelul ugy viselkedunk, mintha csak baratok lennek, vagyis ezt nem kell nagyon rosszra erteni, csak korulbelul, egy darabig nem adunk csokot egymasnak, elvagyunk a sajat magunk dolgaival egy ideig, de szerintem ez nem baj. Vagy megis? Szerinted?
Szerinem meg kell adni a szabadságot egy baratnak, de...ne menj ilyen hibaka, puszild meg hisz a baratod, és ha szeret, nincs amiert ellenezze.S soha de soha egy lány ne legyen a baratjanak a "havera, baratja", mert az elsösorban megöli szexuális életet, s utána a kapcsolatot!Légy a baratnöje, szeresd , kényeztesd, és ha látja h teszel érte, és szeret, akkor kérd meg h legyen néha ott melletted meg pont most nagy szukséged van rá.És szerintem nem fogja visszautasitani. Az igen:soha ne veszekedéssel probáld meg ezt elérni, mert az csak tönkreteszi
A kérdező hozzászólása: hat valamilyen szempontbol a baratja is vagyok, vagyis inkabb voltam. Mostanaban mintha nem lennek az. Igyekszem nem vesekedessel megoldani, de nem nagyon tudom, hogy hogy lehessen, hogy ne legyen belole veszekedes. Ugy erzem, mintha nem mindegy lenne, hogy mi van. Gondoltam hagyok egy kis idot neki, nem keresem, hatha ugy elerek valamit. Nem tudom hogy legyen jobb, meg akarom menteni a kapcsolatom. :( Koszonom a tanacsokat!

Van egy fiú, akibe szerelmes vagyok, de a suliban láttam, hogy egy másik lányt fog. Kicsit elszomorodtam. Aztán pár nap múlva az egyik barátja fogta a lányt. Most mit tehetnék? Mondjam meg neki?

Legjobb válasz: Ne! Ne támadd le rögtön,mert szerintem csak megrémisztenéd. Elõször kezd el vele ismerkedni,jóba lenni. Lehet,hogy ha jobban megismernéd,nem is tetszene. De a lényeg,hogy ne támadd le ilyennel,fõleg úgy,hogy ha még nem is beszéltetek. Esetleg kérj meg egy közös ismerõst,hogy ismertessen össze titeket.Próbáld meg felkelteni a figyelmét. Remélem segítettem.:) 16L

Ne! Ne támadd le rögtön, mert szerintem csak megrémisztenéd. Elõször kezd el vele ismerkedni, jóba lenni. Lehet, hogy ha jobban megismernéd, nem is tetszene. De a lényeg, hogy ne támadd le ilyennel, fõleg úgy, hogy ha még nem is beszéltetek. Esetleg kérj meg egy közös ismerõst, hogy ismertessen össze titeket.Próbáld meg felkelteni a figyelmét. Remélem segítettem.:) 16L
Sajnállak, hogy nektek nyáriszünetben is iskola van :D
Fogd meg te a lányt!
nyári szünet van amúgy meg attól, hogy tetszik Neked valaki, az semmi, õ tud róla, õs is beléd? hanem akkor mirõl beszélünk, a nulláról akkor lenne ez valós, ha õs is szeretne közben más csajokat fogdos, de ha jól fogom errõl szó nincs, csak egy plátói szerelem részedrõl
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!