Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a barátnőmnek hogy kicsit (6 db)

A barátnőmnek megnőtt kicsit a feneke, hogyan mondjam meg neki, hogy ez nem tetszik annyira?

Legjobb válasz: NE IGY! nem esne jol neki. Inkabb palastold azzal, hogy most futasos-gorkorizos kozos programokat csinaltok!:) Azzal majd helyre jon. 17/L

NE IGY! nem esne jol neki. Inkabb palastold azzal, hogy most futasos-gorkorizos kozos programokat csinaltok!:) Azzal majd helyre jon. 17/L
Kicsim te picit híztál nem? Mintha több lennél 2 kg al, jó a popsid tetszik így is de a régi popsidért oda voltam.
Szerintem is jó az, ha közös sportolós programokat terveztek. Persze, ha szereted nem hagyod el amiatt mert nagyobb a feneke, de azért szólhatsz neki a saját érdekében is! Akár azért is hízhat, mert valamiért egészségtelenebbül táplálkozik vagy több hizlaló kaját eszik és erre jó, ha figyelmezteti valaki. Tény, hogy tuti besértõdik, de ha szeret, akkor belátja hogy igazad van!!! 27/L
"Kicsim! Légyszi keress magadnak valaki mást, aki úgy szeret, ahogy vagy, mert nekem már +1 kilóval nem jössz be!"
örülnél hogy nagyobb a popsija és jobban lehet pakolni
Hirtelen rácsodálkozol és elkurjantod magad: " HÚ BAKKER merrkora [email protected] lett!" Tuti bejövõs!
Sehogy. Sok év tapasztalata alapján állítom, hogy reménytelen. Akárhogy próbálod meg selyempapírba csomagolni, meg fog sértõdni. Vagy kibékülsz vele, vagy otthagyod. Ha fiatal a barátnõd, amit feltételezek, akkor ráadásul még reménytelenebb a helyzet, mint mondjuk 60 éves korban, ami azért ilyenkor már természetesebb. Merthogy ha egy 20 éves lánynak már ereszkedik a segge akkor az 40 évesen egy bálna lesz.
Ha így folytatod elhízol.
"huha. megnott a feneked. GAAAZ!" :) ennyi
Drágám akkora a valagad, hogyha most moziba készülõdnénk, akkor kettõnknek 3 jegyet kellene venni. Vagy hátsó fertályos szülés lesz.
Ha 20 évesen kezd nõni a feneke akkor az nem vetít semmi jót elõre mondjuk 40 éves korára. Addigra szép súlyos lesz, jó kis metabolikus szindrómával.
Hát átérzem a problémád, de mivel kort nem említettel(vagy én vagyok vak) találgatnak az emberek, mert annak hogy felszedett 4-5 kilót lehet korral járó hormonális változás oka, vagy valami érzelmi. És mennyi idõ alatt ment rá az a pár("hány?") kiló fölös? Mert ha rövid lefolyás alatt akkor minden esélyed megvan rá hogy csak átmeneti, és öt is zavarja, ez esetben nem éri meg szólni pár hónapig, hacsak nem kezd romlani. ha folyamatosan akár január óta szedegeti akkor szóvá teheted de csak érzéssel, a sportolós programok elõbb említve kifejezetten célravezetõk lehetnek. Esetleg ha fiatal érdemes megnézned az szüleit lehet örökletes is és csak most kezd kijönni. Persze ez csak "LEHET"! Ha tudod hogy nem tudsz beletörõdni, majd szólj neki mert igen, oké hogy kedves de nem fogsz vonzódni úgy hozzá, és ezt ö is érezni fogja így: "A nincs ló jó a szamár" elv fog érvényesülni, az meg nemkapcsolat.
Épp azt írta, már bocsi, a kérdezõ, hogy KICSIT nõtt meg a feneke. Nem azt írta, hogy most megereszkedett 20 évesen, meg hogy most elengedte magát. Már bocsi, ha egy nõ nincs mindig tökéletes formában. Úristen egy picit megnõtt a fenék, na ne mondd, mintha nem lenne természetes. Páran meg azt mondják, hogy most vagy megszokod vagy elhagyod. Úristen emberek...És gondolom nem 10 kilót szedett fel...
Szerintem meg ha értelmes a gyerek ha nem az egyénileg megfelelõ és tetszetõs külsõ nélkül nem lehet egy kapcsolatot se kellõen folytatni. Hiába marha rendes egy csaj senki se azért megy oda hozzá mert nagyon kedves hanem mert megtetszett neki és ha ez az idõk folyamán megváltozott egy bizonyos idõn belül, akkor a csávó olajralép. Ennyi.
Nyár van jelenleg és biztosan érteni fogja a célzást: "De nagy fene-köd van!"
Én is inkább segíteném és elfogadnám. Ha esetleg õ hozza fel, kérdezi meg tõled, hogy nem híztam, vagy nem zavar téged? Akkor finoman közölheted vele, hogy Te így is nagyon szereted és ha szeretnéd, szívesen segítek, hogy jobb legyen neked! A lényeg, hogy a nõknél általában úgy a legkönnyebb célt érni, hogy ha úgy adod elõ, hogy miatta akarod csak meg tenni! :)
Más, ha valaki elhanyagolja magát, (az tényleg gáz) és más, ha valaki felszed néhány kilót, de amellett a legjobbat hozza ki magából. Ne keverjük már a kettõt! Egy értelmes embernek nem csak a külsõ számít! Pár kiló plussztól a barátnõd még ugyanaz a kedves, aranyos lány marad. Ha õt nem zavarja, akkor téged se zavarjon, vagy ha mégis, akkor gondolkozz el, hogy mit szeretsz benne, illetve szereted-e egyáltalán, vagy csak van, hogy legyen csajod. Ez a lényeg, ha õt zavarja, akkor segíts neki, sportoljatok, stb. ha meg nem zavarja, akkor vagy megszoksz, vagy megszöksz... szólni bunkóság.
Az utolsónak (bár nem kedvelem a lifetilt blog szerkesztõjét, mert szakszerûtlen és pénzhajhász, de a következõ idézet nagyon igaz) "Az emberek gyengék, mert egy idõ után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás szar. Csajoknál ez duplán sõt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát lófaszt kedveseim, ezek ágyazzák meg a fasza kis megcsalásokat meg szakításokat nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között hogy hol rontottam el..."
Szerintem döntsd el, hogy a barátnõdet szereted, vagy a fenekét. Ha nem megy, akkor vedd tudomásul, hogy a kettõ együtt jár. Kis fenékkel, vagy naggyal, õ ugyanaz a személy. Õ valószínüleg ilyen fajta, könnyen hízik, így kell(ene) elfogadni õt. Ha meg csak azért kell a csaj, hogy villogjál vele, ha csak a külsõ számít, akkor tökmindegy, ha lecseréled egy gebére. Nehogy azt hidd, hogy a barátnõdnek könnyû, biztosan észrevette õ is, hogy hízott. Inkább segíteni kellene neki, hogy elfogadja a helyzetet, önbizalma ne sérüljön. Ha leszólod, összetöröd lekileg. Döntsd el, hogy valóban kell-e neked, vagy csak ismételni tudom magamat, ha csak a külsõ számít, akkor állj arrébb, ne hülyítsd feleslegesen.
ha egy héten belül nem leszel megint 50 kg elhagylak ha majd szülés után egy héttel nem fogysz vissza 50 kg-ra elhagylak .....miért nem veszel magadnak egy gumibabát oszt fújhatod kisebb vagy nagyobbra a fenekét...xd

Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy nekem ennél egy kicsit többre is szükségem van már?

Azt akarja hogy megint nála szilveszterezzünk, ami azt jelenti hogy ülünk ketten a tévé előtt és annyi.

Legjobb válasz: Mondd meg neki, hogy szeretnél végre bepasizni, és jó lenne, ha elengednétek magatokat és buliznátok egyet. Neked ehhez van kedved, ezt szeretnéd. Ha õ nem akarja ezt, attól még semmi joga nincs megsértõdni, max nem megy veled. De ha ilyeneken besértõdik amúgy, akkor jó kis barátnõ lehet.

Mondd meg neki, hogy szeretnél végre bepasizni, és jó lenne, ha elengednétek magatokat és buliznátok egyet. Neked ehhez van kedved, ezt szeretnéd. Ha õ nem akarja ezt, attól még semmi joga nincs megsértõdni, max nem megy veled. De ha ilyeneken besértõdik amúgy, akkor jó kis barátnõ lehet.
áthívtok, és az lesz lekapva aki akarja
Nézz ki valami jó kis bulit, aztán mondd a barátnõdnek, hogy idén milyen jó lenne tényleg bulival zárni az évet és néztél is egy jó kis bulit, ahol tuti jól éreznétek magatokat. Ha tetszik neki az ötlet, veled megy, ha nem, hát nem. Attól, hogy barátnõk vagytok, még nem kell folyton együtt lennettek. Ha másra vágytok, hát menjetek kicsit a saját utatokon is. Ilyenen megsértõdni fölösleges, csak magát és a barátságát minõsíti vele az illetõ.
De miért csak szilveszterkor lehet pasizni? Addig még van vagy három hét!

Hogyan mondjam meg a barátnőmnek, hogy sok volt ez az egész, és szeretnék kicsit egyedül lenni?

Nagyon jó volt vele, szeretem, stb. De nincs rá energiám sajnos. Ráadásul a beígért változások se nagyon következtek be, és már ő oktat ki, pedig a szarból húztam ki. Nem zavar, de elég volt belőle ennyi. Sajnálom is, de ez van. Nekem ennél több kell. Hogyan közöljem ezt vele, hogy sajnálom, nekem is fáj, de elég volt ennyi?

Legjobb válasz: hát mondjuk így

hát mondjuk így
BÉJBI !!! ÉN TÉGEDET ITT ÉS MOSTAN DOBLAK ÉRTED? NEM KÖLLESZ MÁN! ÉS NE NYOMJAD ITTEN FULLBA A KRETÉNT.. NE BÕGJÉL MÁN
Szavald neki el ezt: http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/a.. Egyébként meg elég hülye indokaid vannak. Ha szakítani akarsz, ne mondd neki, hogy szereted, mert megzakkan. És milyen változásoknak kellett volna bekövetkeznie? Megbeszéltél vele bizonyos feltételeket, amelyekhez, ha tartotta volna magát, akkor szeretnéd? Hát milyen kapcsolat ez? "Nem zavar, de..." De mi? Ha nem zavar, akkor mi a frász bajod van? Lehetnél vele is és magadhoz is õszintébb...
Sehogy, megbántanád vele.
Ha szereted, elfogadod. Ha szólsz neki, készülj fel, hogy ki fog akadni. Jogosan.
Ha tetszik, és szereted õt, akkor fogadd el a súlyának megfelelõen. Ha nem, akkor keress vékonyabbat!
Ha ilyen volt, amikor összejöttetek, akkor már késõ bánat, barátom:) Minek jöttél össze vele, ha tudod, hogy neked az õ alakja már túl telt? Viszont ha "határeset, de elfogadom" alapon jártok, mert tetszik benne, hogy pl jó a humora (most mondtam valamit), akkor ezt el kell fogadnod.
Mondjuk elkezdhetnél eljárni TE futni, aztán úgy 1-2 hét után megkérhetnéd, hogy tartson veled, mert unalmas egyedül. Kéész... Ha meg nincs kedve a. ne erõltesd -> fogadd el b. dobd
A kérdező hozzászólása: Akkor el kell fogadom mert en is úgy álltam neki h annyira nem de viszont sok jo tulajdonsága is van es nem Dani egyáltalán csak van rajta fogni való es nah hát nem látszanak ki a bordái :) Köszi mindenki !
Ha van jó ötlet, osszátok meg velem is, mert az én barátnõmre is ráférne a fogyókúra. Bár én azért szoktam neki viccesen beszólogatni, de sajnos lepereg róla.
Szexeljetek sokat, és ritkábban vitt el kajálni :D
Utolsó elõtti, attól, h nem reagál a "vicces" beszólásaidra, lehet, h megbántod vele. Ha ennyire nem bírod elviselni, akkor menj futni vele, ahogy elõzõleg írták, vagy keress olyan lányt, akiben nem a hibát látod...
Nem tudod úgy megmondani, hogy ne bántsd meg. Hívd el sétálni, futni, bringázni, táncolni. A lényeg a rendszeresség! Rajtod van felesleg?
ha azóta ilyen amióta összejöttetek , és annyira zavar nem kellett volna összejönnöd vele. ne alázd meg azzal hogy beszólogatsz neki, ezt a helyzetet magadnak köszönheted. vagy elfogadod, vagy normálisan szakítasz vele, és keresel egy gebét. bocs de az ilyesmit nem szeretem....te választottad õt (ha ilyen volt akkor is mikor összejöttetek) nincs jogod semmit mondani neki a súlyával kapcsolatban. az megint más kérdés ha sovány volt és felszedte második önmagát ahogy telt az idõ a kapcsolatban. akkor szólhatnál neki, de akkor sem bántóan.... sok sikert 26/N
Kérdezd meg tõlük milyen nevet szeretnének adni születendõ unokájuknak, biztos leesik nekik.
Katniss az elõbb még 13 voltál és lány...most meg 17 vagy és fiú?
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm a bátorítást 12.!!
Nos, elsõre gratulálok a gyermekáldáshoz, de még inkább a felelõs döntéshez! Nagy bátorság. Nem gondolnám, hogy a szüleid ezért kiraknának. Ha igazi szülõk, akkor mindet megtesznek majd értetek.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm is 17 és az õ szülei elég tehetõsek és én is elmegyek dolgozni!!
Helló. NOs kérdeznék valamit. Ha már láttátok akkor hogy kiszakadt a gumi, megkérdezhetem miért vártatok hetekig?? Van fogalmad mit vállalsz?? Nem bántani akarlak, de nem egy nem két hasonló helyzetû ismerõsöm volt más és sajnos nem mindig olyan nagy boldogság a vége. Elvégre most jönne az életetekben( nem tudom a lány hány éves, csak remélni tudom hogy nem fiatalabb) az az idõszak amikor igazán ismerkedhettek, élhettek, illetve ami talán a legfontossabb hogy megalapozhatjátok az életeteket. Tanulással/munkával egyaránt. Na most hogy becsúszott ez a baba, marad a munka, és nem tudom mennyire állnak jól a szüleid, de bocs hogy ezt mondom, kicsit elb..tok az életeteket. Eleve 20 alatt .... Sok sikert kivánok:(
katniss everdee neven fiu? csodas... akarommondani, meglepo. hat, nem mondom, legalabb hasznaltatok gumit, ez nemi felelossegerzetre vall. a kiszakadasrol nem feltetlenul tehettek. na de 17 evesen megtartani egy babat? es a lany hany eves? szulok mennyire "normalisak" es megertoek? elzavarni nem fognak szerintem.
Barátaim jártak így, kb ennyi idõsen becsúszott náluk a baba. Õszintén elmondták a szüleiknek, akik támadták õket, de egy idõ után megenyhültek, mikor pedig megszületett a pici nemrég, helyreállt a béke:) bárhogy is lesz, komolyan és határozottan álljatok hozzá. Egy új kis élet, amiért felelõsek vagytok. Nehéz lesz, de mi nem az? Sok sikert!
Akárhogyis adod be, egy jó nagy fejmosásra számíthatsz. Bár már mindegy. De végiggondoltátok ezt? A lány hány éves? Még be kéne fejezni a tanulmányaitokat, keresni valami munkát, stb. Egy gyerek ráadásul óriási felelõsség, nem tudom, hogy ti készek vagytok e már erre. Persze nem akarlak rábeszélni az abortuszra, de remélem a ti példátok jó lesz arra, hogy ha ilyen történik, akkor igenis be kell venni azt a nyamvadt tablettát! Egyébként sok sikert és boldogságot hozzá!
Ezt te tudhatod, hogy milyen a viszonyotok!? Hány éves a lány?
Á, ez is a színjáték része a Kapitólium ellen, kedves Katniss?
A kérdező hozzászólása: Azon gondolkoztam mivan ha elküldenek otthonról?
Leülsz velük és elmondod! Ennyire egyszerûen!
-Apa, anya gratulálok! -Miért, fiam? -Nemsokára nagyik lesztek:D
Kedves Kérdezõ, hogy vagytok? Mikor, hogyan mondtátok el otthon a nagy hírt? Mit csináltok mostanság? Üdv, 23/L

Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy kicsit szőrtelenitse a punciát nem kell kopaszra. Regen állitolag leborotválta es utána nagyon szúrt neki ezert nem akarja. Hogyan tudnám rávenni őt?

Legjobb válasz: Figyelj, mindenképpen óvatosan, bár ha ennyire nem érdekli a barátnõdet... Nem is tudom, mosolyogva, aranyosan, csókolózás meg a többi közbe kérdezd meg, h nem akarja-e megint kipróbálni,nincs -e kedve... neked nagyon tetszene... és h pl. tényleg lazán vegyétek a dolgot, fogd humorosra a dolgot, és tedd hozzá: "és tudod mi van , ha nekem tetszik valami... birtokba veszem... " vagy bármi ilyen hülyeséget! Kell,h olyan legyen köztetek a viszony, h az ilyesmit fel tudd neki vetni minden probléma és kellemetlenség nélkül.

Figyelj, mindenképpen óvatosan, bár ha ennyire nem érdekli a barátnõdet... Nem is tudom, mosolyogva, aranyosan, csókolózás meg a többi közbe kérdezd meg, h nem akarja-e megint kipróbálni, nincs -e kedve... neked nagyon tetszene... és h pl. tényleg lazán vegyétek a dolgot, fogd humorosra a dolgot, és tedd hozzá: "és tudod mi van , ha nekem tetszik valami... birtokba veszem... " vagy bármi ilyen hülyeséget! Kell, h olyan legyen köztetek a viszony, h az ilyesmit fel tudd neki vetni minden probléma és kellemetlenség nélkül.
Hidd el, tényleg tud szúrni. De viszon hozzá lehet szokni, Szerintem egy idõ után már fel se tûnik neki (én igy vok vele) Amugy meg talán ráunk, már én is unom. De beszéljétek meg, hogy hetente egyszer leszedi. Amugy higénikusabb is, és neki is jobblessz. Meg persze kevesebb a baj.
nem tudom deborotválod e de ha igen akkor azzal eléggé jol rátudod vezetni.hogy ha te is akkor õ is:) mert neked is szúr mégis kibirod. ha pedig nem akkor is rálehet finoman vezetni pl ugy h te nem akarod neki megszabni de az ugy jobb lenne ha borotválná.vagy kérdezd meg töle h akar e vmi változást rajtad ha igen..akkor ugyis megkérdezi h és te rajta? akkor elmondhatod:) remélem vmeik bejön és érthetõ
Te is borotváld, és mutasd meg neki hogy ki lehet bírni, eleinte szúr csak, késõbb hozzászokik és nem lesz ilyen gond.
Szerintem vágd le neki te kisolval kisebbre, de tényleg, most nem hülyülök, ez még elõjátéknak is jó, komolyan, nekem is csinálta már a párom, én élveztem hogy babrált ott lent.
A következõ szöveg nagyon hatásos: "Légyszi szõrtelenítsd a puncid egy kicsit!"
nyird le neki fûnyiróval a sûrû bozontot, de a konyhakés is megteszi ha mamutfenyõk nõnek ott lent. te a kopasz pisztolyra gerjedsz vagy a dzsungelharcosra?
És így is ki szoktad nyalni...??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!