Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a barátnőmnek hogy (239 db)

Ásd el magad ember..!
Paul Finch A nevem , és Anyahomorító vagyok.
hát, ez baromi gáz.. fúj. basszus. soha az életbe nem jutna eszembe, hogy amikor jön hozzánk a barátom esetleg anyámat vagy a nõvéremet nézegeti. mi ez már?! hányinger.
nehogy megmond a csajnak, akkor az anyja is kivág! én is voltam így 17évesen, csak kussoltam. nem jött össze az anyuci, de jóban voltunk, mellé bújtam a kanapén tv nézés közben, puszilgatott, hogy milyen rendes gyerek vagyok, örül, hogy én vagyok a lánya pasija stb én meg masszírozgattam a nyakát, vállát, hátát stb. közben meg állt a faszom anyuka hátába, de anyuka is szuszogott nyakmaszi és simi közben rendesen. mindez úgy volt tálalva, hogy mi milyen jóban vagyunk és még a csaj is elhitte, hogy nincs semmi hátsó szándékom. sosem dugtam meg vagy ilyesmi, de nagyon is vágtuk anyukával, hogy lehetne egy-két kósza numera, csak mindketten kussoltunk, nem mertük egymásnak mondani.
az meg lemaradt, hogy véletlenül mindig bugyiban jött ki a fürdõbõl anyuci és vigyorgott, hogy "jaj bocs, remélem nem zavar! mert én nem vagyok szégyenlõs, de szólj ha téged zavar! húúú de megbasztam volna te jóó ég!
A kérdező hozzászólása: Érdekes történetek akik leírták nekik köszönöm, lehet belõle tanulni. Szerintem a faszsétáltalás lesz a legjobb módszer hogy kiderüljön. Majd arra fogom, hogy elfelejtettem, hogy nem otthon vagyok. :) :D
b*szd meg az anyját vedd el a lányát
én 19 éves vagyok és egyszer egy szórakozóhelyen összekavarodtam egy olyan 37 év körüli nõvel aki elég jól nézett ki. szõke szilikonos szolis igazi milf :D jól leitattam majd felvitt magához, meg is kapta ami jár. reggel persze nagyon ki volt akadva, szinte ordibált hogy hogyan lehetséges ez (hozzáteszem nem 19nek nézek ki) jó rendben leléptem. Na most eddig nem is olyan izgalmas a történet de egy fél év múlva összejöttem egy aranyos 17 éves kislánnyal, nagyon bírtuk egymást és úgy 2 hét után mondta hogy bemutat az anyukájának szombaton. Jólvan szépen kiöltöztem és elmentünk kocsival. A környék nem is volt ismerõs de amikor benyitottunk és ott állt a szõke anyuka akit fél évvel korábban meghúztam nagyon nagy önkontroll kellett hogy ne röhögjem el magam. Kínos volt az este a lánnyal egy hét után szakítanom kellett mert az anyuka nem engedte hogy találkozzon velem érdekes módon. Na mindegy gondoltam a csajszi nem volt meg. Ez egy vidéki városban történt. csak így eszembe jutott a kérdésrõl. Ez egy olyan történet amit még az unokáimnak is mesélni fogok :D A kérdésedre válaszolva szerintem mikor ott vagy náluk egy fürdesz vagy leküldöd boltba a barátnõd vagy ha nincs ott egyszerûen sétálj el egy szál faszba az anyuka elõtt! Hidd el rögtön kifog derülni minden ;)
dugd meg
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kérdezõnek: nem tudhatod, mivel õ se tenné fel közvetlenül neked ezt a kérdést vagy feltételezést :D
A kérdező hozzászólása: Igen szingli az anyuka.. :D
Nézz elébe a végzetednek!
Szingli az anyuka?
Atya ég! Azért ez már tényleg nagyon nagyon undorító! Nem csak annyi, hogy megcsalja valaki a barátnõjét, de ráadásul a csaj saját anyjával akarja??!! Arról nem is beszélve, hogy itt mennyien még biztatják is a kérdezõt és alig páran írtak hasonlót, mint én. Már tényleg nagyon durva, ahova ez a világ fajul(t)! Ami meg a kérdést illeti.... kedves kérdezõ, szerintem sehogy ne akard megszerezni az anyukát, mert ha normális, akkor nem akar tõled semmit. Ha meg nem, és még is lenne köztetek valami, akkor egy éjszakát eltöltesz a nõvel és utána úgyis szakíthatsz a lányával. Most ennek mi értelme lenne? Kell egy újabb strigula? Szerintem inkább szakíts a csajjal és utána jó messzirõl kerüld el azt a családot. És azzal k*félsz majd, akivel csak akarsz, ne akarj még normális párkapcsolatot (szerintem)!!!!

Szerintetek mondjam a barátnőmnek, hogy fogyjon le?

Fél éve vagyunk együtt a párommal és nagyon szeretem. A baj, hogy én a vékonyabb testalkatú nőket kedvelem és az ő súlyfeleslege nagyon zavar. Most őszinte leszek, de alapjáraton nem vagyok beképzelt, csak azért hogy értsétek. Magas, vékony( picit izmos), nagyon jó képű pasi vagyok. A barátnőm, átlagos külsővel és picit molett testalkattal rendelkezik. Külsőleg nem illünk össze egyáltalán, de nagyon beleszerettem. Néha nem szívesen jelenek meg vele emberek előtt. Õ nem is próbál meg fogyni. Belegondoltam, ha én rendelkeznék átlagos külsővel,pocakkal és lenne egy modell barátnőm mindent megtennék, hogy külsőleg is passzoljunk. Tudom az számít igazán hogy szeretjük egymást, de ez az apróság ott motoszkál bennem. Elég kényes téma, nem akarom megbántani. Nem tudom, hogy kéne e említenem neki? Elfoglaltsága miatt sportolni nincs ideje, fogyókúrázni meg esze ágában sincs.(Ezt úgy mondta, hogy nem én hoztam fel) Elnézést, ha beképzelt voltam.

Legjobb válasz: mondd el neki, hogy bocsi, de szerintem nem vagyunk egy súlycsoport. bár nem értem hogy lehet valakibe beleszeretni, ha nem is tetszik.

Miért jöttél vele össze? Azt hitted, majd miattad feladja az eddigi jó életét és nekiáll sanyargatni magát? Hát nem.....ha elõbb utóbb megteszi, hogy lefogy, akkor is saját maga kell hogy akarja, és nem azért mert a beképzelt pasija szégyelli õt. De persze összejöttél vele, mert meg.ugni kellett valaki, és hagytad hogy megszeressen, most meg taposnál rajta egyet? Elég szemét dolog. De inkább szakíts vele, hogy találhasson olyan pasit aki tud ésszerû döntéseket hozni. (pl nem jön össze olyannal akit aztán meg akar változtatni) Én is rohadtul önzõ vagyok mert csak magamért váltottam életmódot, nem a férjemért. Más kérdés, hogy õ sose akart megváltoztatni. Engem választott úgy ahogy vagyok. A döntés, hogy megváltozom pedig csak az enyém volt. Csak annyit kért, hogy ne legyek gebe, és hogy ne koplaljak. Ez a dolog csak így tartós. Ha õ akarja, saját magáért. 27/N
mondd el neki, hogy bocsi, de szerintem nem vagyunk egy súlycsoport. bár nem értem hogy lehet valakibe beleszeretni, ha nem is tetszik.
Hagyd ott. Egyértelmûen nem érzed egyenrangúnak magaddal, ha pedig õ jól érzi magát moletten, akkor, ha téged ez ennyire zavar, nincs helyetek egymás mellett.
Dobd ki. Kár volt összejönnötök, ha eleve zavar. Erre mondjuk még az elõtt kellett volna gondolni, hogy megfarkaltad. Ez van, keress egy jobb csajt.
Finoman felhozhatnád neki a témát. De ha tipikus nõ, akkor úgyis az tör ki belõle, hogy "ha igazán szeretnél, nem akarnál megváltoztatni" Szerintem neked van igazad, rajtam is volt egy kis felesleg, viszont amikor összejöttem volt barátommal, aki sportoló, mindent megtettem hogy ne csak a lelkemet találja szépnek :D Finoman adagold be neki
Fiatalként szakítanék mindenképpen vele. Hiszen megannyi szép nõt megkaphatsz jóképû férfiként haver.
Kérlek kedves kérdezõ, azért legyél tapintatos. Amint mondod szereted, így nem akatod megbántani, igaz? Lehet hogy éppen az a helyzet, hogy õ elfogadta magát, és neki így szép, jó, kerek a világ. Akkor neked is így kell elfogadnod. A túlsúllyal rendelkezõknek amúgy is van egy gátlásos személyiségük, az meg nem kell, hogy tönkretedd. Próbáld meg, hogy "husi"-nak becézed! A reakcióból sokmindent leszûrhetsz. Ha harap érte, akkor tudhatod, hogy nem lesz könnyû. Ha megszeppen, akkor nagyon finoman folytasd a gondolatsort. És ha látod, hogy rosszul esik neki, akkor kérdezd meg, nem-e akar tenni ellene, mert te támogatod az ötletet. De ha nem akar fogyni, ne törd össze. Tartsuk tiszteletben egymás érzéseit.
Én lány vagyok de hasonlóan voltam a volt barátommal. Mondjuk én sem vagyok egy modell alkat inkább olyan átlagos. Mikor össze jöttem vele is volt rajta felesleg több mint rajtam de akkor még azért úgy bejött olyan kis macis volt jó volt hozzá bújni nem volt vele bajom. Elég sokáig jártunk és ez idõ alatt felszedett 10kg-t ami már nem jött be, persze nem akartam megbántani és nagyon szerettem. Amit próbáltam : rávettem, hogy járjunk közösen konditerembe meg futni úgy is rám is rám fért meg hát közös programnak is jó volt. Egy darabig el is jött velem de nem változtatott rajta semmit. Én nem hagytam volna el soha ez miatt mert szerelmes voltam belé, õ ellenben ott hagyott nem ilyen dolog miatt hanem más oka volt, na meg persze neki már extra jó csajok kellettek így is de ez lényegtelen. Csak is te érzed pontosan át a helyzetet, próbálhatsz vele beszélni errõl de ha nem megy akkor nincs mit tenni. Ha nem találod vonzónak és már nem kívánod ez miatt az úgy is rámenne a kapcsolatotokra. Vagy elfogadod így vagy szakítasz.
Kezdjetek el együtt sportolni, csináld úgy, hogy muszály legyen neki sportolnia.
Mennyi kg és milyen magas ez a molett nálad?

Hogy mondjam el barátnőmnek, hogy izgulok a lábakra?

Eléggé lábfetish-es vagyok, és van barátn?m, de félek neki bevallani mert nemtudom mit szólna hozzá. már 3 éve együtt vagyunk de nem merem neki elmondani, mit tegyek?

Legjobb válasz: 'drágám, lábfétisem van.'

'drágám, lábfétisem van.'
A kérdező hozzászólása: de félek mit fog gondolni.
azt hogy lábfétised van
A kérdező hozzászólása: valami olyan módszer esetleg, ami nem nyiltan szemébe mondás? valahogy utalgatni rá, hogy feltünjön neki vagy valami?
Semmiképpen se úgy mond, hogy a "a lábakra" izgulsz, ez milyen már...az õ személyéhez kötötten mond, hogy milyen jó lábai vannak, és gerjedsz rá....Nekem ez jobban bejönne. 38/N
A kérdező hozzászólása: utolsó, ez már mindjárt hasznosabb komment mint az elsõ 2. és köszönöm a választ, de ez nem olyan könnyû
azért elég rossz kapcsolatod lehet, ha 3 év alatt nem jutottatok el odáig, hogy õszintén beszélhessetek
Én sokszor simogattam a lábát sokáig és dicsérgettem, meg kapott kb 100 harisnyát - combfixet, illetve jópár magassarkût. Szerintem leesett neki! :D

Hogyan mondjam meg barátnőmnek hogy ne legyen olyan szigorú a gyerekekkel?

3 hónapja jöttünk össze. Van 2 gyermeke barátn?mnek 2,5 és 4 évesek. Már láttam párszor mikor nála voltam hogy elég sokszor eljár a keze, ha olyat csinálnak de nem merek beleszólni mert nem az én gyermekeim és elég nagyhatú stílus. Félek, hogy lehurrogná a fejem. Inkább tartsam magamban vagy szóljak neki?

Mit mondjak a barátnőmnek, hogy ezt azért ne csinálja?

Még csak 12 éves lány de már bukásra áll két tantárgyból és ráadásul otthon meg se mondta a jegyeit.És néha cigizni is szokott. Hogy magyarázzam meg neki, hogy ne csináljon ilyeneket?

Legjobb válasz: egyszerûen: HÜLYE VAGY, NE CSINÁLD... légy nyílt és õszinte, hozz fel érveket neki.

egyszerûen: HÜLYE VAGY, NE CSINÁLD... légy nyílt és õszinte, hozz fel érveket neki.
4.: Az alkohol elõbb jön mint a cigi [én is iszom néha-néha, de soha nem annyit, hogy csak egy kicsit is, de szédüljek]. Szóval akkor gondolom a lány már pasizik, iszik is, meg cigizik is, ja meg hát rosszul tanul :D A szüleinek max végsõ esetben mond el, elõször próbálj beszélni vele, hogy ez így nem jó, ne akarja tönkretenni a saját életét, stbstb... aztán ha így sem megy, szólj a szüleinek, eseteleg mondd meg a szüleinek, hogy ne mondják el neki, hogy tõled tudják, mert megharagudna rád, csak nagyon aggódsz miatta..:) Tuti megértik :) 13/L
NÉHA cigizik??? 1 bukásra álló lánynál olyan nincs, az rendszeresen cigizikXD amúgy meg nem tudsz semmit csinni, mert ha ettõl menõnek érzi magát, akkor kiröhög, amúgy meg ha nem akkor meg ezt õ is tudja
Jól megtépném a haját...mármint a bukásért, a cigivel nem tudsz mit kezdeni, ha olyan környezetben van, úgyis rászokik, mert nincs benne tartás még, fõleg ilyen idõsen.
Hívd át egy délután, mikor senki nincs otthon, akkor talán még nyíltabban tudsz vele beszélni. Szedj le netrõl egy képet, amin egy dohányzó ember tüdeje van! Ettõl biztosan elborzad. A tanulásról pedig meg kell gyõzni hogy nem felesleges hülyeség. OK, nem a legjobb szórakozás, de kell, hogy 40 évesen ne az anyja alagsorában éljen és a Tescoban pucoljon WCt. Ha pedig nem hallgat, így lesz k***a, már bocsánat. Ha pedig még iszik is... Ha nem hallgat rád akkor pedig mondd el a szüleinek. 12/L
Télleg moshogy az uccsó mondja:A szülei tudják h cigizik? Ha nem szentem is beszélj vele és ha nem megy akk mond el a szüleinek, de csak szépen.
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm.pontosabban osztálytársam. régóta ismerem. mostanában lóg, drogozik[ez nem biztos, de vannak jelek amik erre utalnak], cigizik és mindenbõl bukásra áll. Egy másik szintén ugyanez csk nem drogozik és nem áll mindenbõl bukásra csak 2 tantárgyból. Sajnos sehogy sem. A második az már javított és vlaszeg megkapja a 2-est évvégén. SEHOGYSEM TUDOD ELMAGYARÁZNI NEKIK, MERT AZ ILYENEKET NEM ÉRDEKLI[MÉG], HOGY MI LESZ BELÕLÜK, MERT MOST NAGYON "JÓ" ÉLETÜK VAN MERT OTT VANNAK A SZÜLEI. Gondolom ti 6.-osok lehetttek.még nagyon könnyû a suli meg minden, de 7.-ben az a lány elvérzik. sürgõsen meg kell mondani a szüleinek ezt az egészet. 13/L

Mit mondjak a barátnőmnek, hogy elmondja az anyjának hogy már nem szűz?

Az a helyzet, hogy szeretném ha elmondaná a szüleinek(speciel az anyjának) hogy már vagy fél éve nem sz?z, és szeretném ha gyógyszert is szedne. Õ azt mondja, hogy csak akkor fog gyógyszert szedni, hogy ha az anyja azt mondja hogy szedjen, viszont mivel nem tudja hogy a lánya már nem sz?z, így ez ördögi kör. Hogyan késztessem arra,hogy elmondja otthon?(elég rossz a kapcsolata a szüleivel).

Legjobb válasz: neki kell meghozni a döntést ne erõltesd nehogy te legyél a rossz

neki kell meghozni a döntést ne erõltesd nehogy te legyél a rossz
"és szeretném ha gyógyszert is szedne." Majd ha õ szeretne, akkor szedjen. Ez nem egy olyan dolog, amirõl a férfinak kell dönteni. Mégis csak az õ teste, nem gondolod?
Egyrészt ha fél éve együtt vagytok, és már nem is vagytok olyan hûû de fiatalok, szerintem az anyja levágja, hogy már nem szûz a lánya. Szerintem. Abban tényleg igazuk van a kommentelõknek, hogy ne erõltesd rá a gyógyszert, viszont az, hogy ne tömd minden fajta méreggel egy nagy fa**ság. Azért van elõtte komoly orvosi kivizsgálás, hogy az a szervezet számára ne méreg legyen. Lehet, hogy nem vitaminbogyó, de biztosan nem méreg. És szerintem ha megbeszélitek, biztosan el fogja mondani az anyunak, nincs ebben semmi olyan dolog, amit szégyelni kellene.
Nehogy már mérget tömjön magába amiatt, mert te nem vagy hajlandó feltenni a kotont a kukacodra. Önzõ bunkó, csak neked legyen jó, a többi nem számít, ugye?
"Azért van elõtte komoly orvosi kivizsgálás, hogy az a szervezet számára ne méreg legyen" Sajna elég ritka a normális orvosi kivizsgálás. Általában még vérvételre sem küldik el a nõket elõtte. Persze ez az orvosok hibája. De sok nõ is úgy van vele, hogy legalább megússza a kellemetlenséget, és örül neki, hogy meg sem vizsgálja az orvos, csak írja a tabit. Egyébként a kivizsgálásokkal is csak azt nézik meg, hogy vki alkalmas-e a szedésére. Azt nem fogja elõre tudni az orvos, hogy meghízik-e tõle, lecsökken-e a libidója, hüvelygombás lesz-e...
te egy 17 éves lánynak gyógyszert adnál? olyan hormonmennyiség ez egy fejlõdõ szervezetnek, hogy el se hinnéd. micsoda önzés. gratulálok a felfogásodhoz. a családjához meg semmi közöd nincsen.
a fogamzásgátlóra ne kényszerítsd. milyen már az. majd akkor szedi, ha orvos elõírja. meg minek akarsz beleszólni a családi kapcsolatába? neked ahhoz semmi közöd.
17 évesen az ember ilyen szempontból már nem fejlõdõ ember... NÕGYÓGYÁSZ mondta. Én a barátom kedvéért kezdtem szedni, mondta, hogy mennyivel jobb lenne próbáljuk ki. Persze én is kíváncsi voltam. Mondjuk nálam ez édesanyámtól függetlenül történt. Õ nagyon nem akarta de saját pénzembõl kifizettem, elmentem. A nõgyógyász nagyon rendes volt (mondjuk magán és annyi pénzért...) de kérdeztem, hogy a hormonok stb. egyrészt ezekbe már alig van másrészt ekkor már simán kezdhettem szedni (18 voltam). Szerintem ha õ azt mondja neked, hogy ez az anyjától függ az rég rossz. Ennyi idõs fejjel ha már szex meg minden akkor legyen ebben is önálló, hozzon önálló döntést. Szerintem ez nála inkább csak egy kifogás... már bocsi.
A kérdező hozzászólása: "Nehogy már mérget tömjön magába amiatt, mert te nem vagy hajlandó feltenni a kotont a kukacodra. Önzõ bunkó, csak neked legyen jó, a többi nem számít, ugye?" A jó K anyucid az önzõ bunkó...Akkor is használnák kotont, csak nem mind1 ha kiszakad akkor kell e a tabi, olyan nagy hormonmennyiségû vagy nem -.-' A normális válaszokat meg köszi:)

Mit mondjak a barátnőmnek? Hogyan csinálja? (többi lent)

Nemrég a barátn?m orálisan akart kielégíteni..de attól nem tudtam elélvezni és elfáradt a szája ezért inkább abbahagyta..persze élveztem és nagyon jó volt..de nem elég..nincs túl nagy tapasztalatom ebben..mit csinálhat rosszul?..mit mondjak neki, mit csináljon máshogy?(ha kézzel csinálja akkor el szoktam élvezni) 17/F

Legjobb válasz: Kevés a szívóerõ. Használja a nyelvét esetleg, mond hogy csinálja úgy mintha fagyi lenne csak le ne kapja a végét :D

Kevés a szívóerõ. Használja a nyelvét esetleg, mond hogy csinálja úgy mintha fagyi lenne csak le ne kapja a végét :D
Nézzetek blowjob videót. http://www.4tube.com/find/videos/blowjob
Nem fogazott? Az sokszor elveszi az élvezetet az egésznek
A kérdező hozzászólása: talán egy picit fogazott..de annyira nem éreztem
ne csap szopjon ha nem verje is ennyi trükk
Ne csukd be a szemed. Nézd, izgasd az agyad, ott dõl el minden. Párszor nekem is volt ilyen problémám hogy nem tudtam orgazmusközelbe jutni, mert azért a száj sose lesz punci (de hozzátenném hogy a punciba meg sajna sose lesz nyelv:) ) ... szóval nézd, élvezd hogy nyalogassa, foglalkozik vele/veled, izgat, élvezni, gyönyörû, ... hmmm

Most akkor ugye semmit nemakar? De a barátnőm hogy tehetett ilyet? Mit mondjak a barátnőmnek? És a srácnak?

Nemrég buliban voltam, és ott volt az a srác akir?l aztmondták bejövök neki,(de szerintem nem) és vmennyire ? is nekem, de nemszeretnék vele összejönni mert haverok vagyunk. És a buliban, hát többet ittam mint kellett volna, és a barátn?m utalást tett a srácnak hogy most leheth lenne esélye nálam, vagy vmi ilyesmi. Õ természetesen semmit nemcsinált de kedves volt velem, akkor is, és utána is, mint eddig. A barátn?mre nagyon megharagudtam hogy hogy mondhatott ilyet.

Legjobb válasz: A semmibõl csinálsz épp ügyet.

A semmibõl csinálsz épp ügyet.
A kérdező hozzászólása: Én a barátnõmre haragszok, mert ha a barátnõm lenne, nemmondana olyat egy srácnak h akkor most használjon ki, vagy vmi ilyesmi..Mert tudja h ebbõl nagyon sok gondunk volt a sráccal hogy most akkor akarunk e vmit vagy nem. És most h végre újra jóban vagyunk, jön a barátnõm és bekavar. És szerintem egy barátnõ nemtesz ilyet.
Nem lehet, h a barátnõd csak tényleg segíteni akart, h végre összejöjjetek?!
A kérdező hozzászólása: nem, mert tudja h nemakarunk összejönni egymással..amúgy is, részeg voltam...
Elõször azt mondd meg, hogy a barátnõd azt mondta a fiúnak, hogy most talán lenne esélye összejönni veled, vagy azt hogy most megtudna húzni?
legközelebb ne igyál annyit...
ezért nem kell inni és akkor nincs ilyen gond :) ám értelmes választ erre nem lehet adni mert ez tényleg ilyen jelentéktelen "gond" már bocsi
A kérdező hozzászólása: pontosan nememlékeszek rá...de vmi olyat h most bepróbálkozhat, utána meg h kihasználhat, vagy kihasználhatja a helyzetet...

Hazudtam a baratnomnek hogy tudok uszni, mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok. Tudom hogy hulyeseg de azert valami megoltas kene. Hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Szerintem ezt mond el neki amit itt írtál. "mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok." Azért kamuztam,viszont örülnél ha Õ megtanítana.

Szerintem ezt mond el neki amit itt írtál. "mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok." Azért kamuztam, viszont örülnél ha Õ megtanítana.
A kérdező hozzászólása: Kosz;)
Pofozd fel. Aztán ha sápítozni kezd, keverj le neki még egyet.
Na én pont egy hete mondtam el a barátnõmnek hogy nagyon megváltozott és álljon le mert baja eshet!Erre nekem esett felpofozott leorditott és ott hagyott!És még õ sirt mindenkinek hogy mekkora csalódást okoztam neki és h jajj de nem kiváncsi õ rám!Na de könyörgöm...egy barátság az õszinteségen alapul...erre õ felpofoz
L'oreal, mert megérdemled.
"-Kezdesz ribanc lenni, nem akarok veled barátkozni." Így...
Légy õszinte.Ha nem mondod meg neki a véleményed és úgy maradsz a barátnõje magadat õrlöd fel.Talán ha elmondod neki mit gondolsz még változhat.Ha nem, fel is út le is út.A barátait az ember hál isten még meg tudja válogatni, nem úgy mint a rokonokat. Mindenképp lépned kell, tapasztalatból mondom.
-Olyan égõ lettél, viselkedj már normálisan! Még a végén azt fogják mondani rólad, hogy ribi vagy!
sya!figyi ha a legjobb barátnõd akkor valószinüleg van közöttetek olyan jó kapcsolat hogy megbeszéljétek hivd el ebédelni és csak ugy mond el neki hogy mi bánt ha valóban a legjobb barátnõd akkor megérti és megpróbál változtatni ha nem akkor meg sosem volt az.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!