Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a barátnőmnek, hogy szexelni (1 db)

Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy szexelni akarok vele?

Legjobb válasz: Talán ülj le vele és mondd el neki õszintén.Ha szeretitek egymást nem jelenthet gondot ennek a témának a megbeszélése sem.Remélem azért nem 12évesek vagytok.

Talán ülj le vele és mondd el neki õszintén.Ha szeretitek egymást nem jelenthet gondot ennek a témának a megbeszélése sem.Remélem azért nem 12évesek vagytok.
Így ahogy leírtad ha kettesben vagytok és mondjuk csókolóztok vagy valami meghitt dolgot csináltokk akk megmondod neki h ez neked nem elég és kérdezd meg hogy õ mikor érzi magát készen arra h szexeljetek ha nem akarja akk hagyd egy picit és hagyd gondolkozni is a fiuk általában azt hiszik hogy a lányok szerények és ezért nem akarnak szexelni fiatalabban pedig õk is vágynak a fiúra és õk is álmodoznak róla hogy mien lehet az elsõ alkalom(gondolom nálatok is az elsõ, de ha nem akk is tapintatosan közöld vele hogy mi is a vágyad) csak a lányok általában óvatosak és felelõsségteljesebbek és érzelmesebbek is(persze ez nem annyira nagy általánosság) mond neki hogy vigyáni fogsz rá és h azért akarod mert szereted és ezzel akarod kifejezni hogy mennyire(mert remélem igy van) és tudasd vele hogy vársz rá amig õ úgy nem érzi h akarja(ez biztonságot ad neki) és nem siettesd(attól csak összezavarodik) ha még nme pettingeltetek akk elöbb mindenképpen azt próbáljátok ki!! soxerencsét pux
Tökéletesen leírta az elöttem szóló!Pettingeljetek!Nagyszerû az is, bár én az orált nem próbáltam(nem is fogom asszem).Én 2 hónapig pettingeltem a barátommal, mielött megtörtént!Pusz
hát virágnyelven is elmondhatod, ha érti... ráutaló magatartással szokták jelenzni a fiúk mit óhajtanak, különben is csók közben, már megy magától minden, a testbeszéddel sokmindenre választ kaphatsz, hogy kiván-e téged...és ha benne a dologban akkor nem árt, ha felkészülsz elõtte a védekezéssel, ha esetlen nála nem lenne mondjuk óvszer!
mond el neki franciául, majd ha nem érti, mutasd meg neki, mire gondoltál xd

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen nőre vágynak a férfiak?

11

Milyen nevet adnátok nekem?

Van egy lány akivel tegnap jöttem össze. Mindig mondja milyen sép szemem van . Ti milyen becenevet adnátok nekem ? lányok a pasitokat hogy becézitek ?

17/f

17

Ha egy 26 éves pasi dolgozik, de még mindig a szülei lakásában él, mert nincs pénz saját lakásra, attól még lehet párkapcsolata?

8

Valamivel szeretnem meglepni a baratnomet egy kis romantikus estet szeretnek neki mire hazajon kulfoldrol, fel eve ismerem valami ami tuti tip kelene a gyertyafenyes vacsora mar megvolt valami masal szeretnem meglepni?

1

Hiperszenzitív vagyok, folyton veszekedést generálok?

19N vagyok, jelenleg a második komoly kapcsolatomban vagyok, 1 éve vagyunk együtt. Az első kapcsolatom épp 1 évig tartott. Illetve volt néhány rövidebb kapcsolatom is, de azok nem hagytak mély nyomot, nem volt szerelem.
A problémám az, hogy bárkivel voltam eddig együtt, rendszeresen ment a veszekedés...miattam. Egyszerűen generálom a balhét. Egyik oka talán az lehet, hogy hiperszenzitív vagyok.. Így mindent sokkal "mélyebben" élek meg, illetve borzasztóan érzékeny vagyok, sértődékeny, és féltékeny is.
A barátom nagyon szeret, tudom. De ha valami olyat mond, vagy csinál ami engem érzékenyen érint (akár egy szó, egy hangsúly, egy gesztus) annak ellenére, hogy neki általában fel sem tűnik, s főleg nem is akar megbántani, én felhúzom magam és olyankor indul a balhé és megállíthatatlan vagyok. Sokan azt mondják, hogy hisztis vagyok.. De én nem így érzem, hiszen minden nap harcot vívok saját magammal, és már egyre nehezebbnek érzem az egész életet. Olyan, mintha két énem lenne.. Egy jó és egy rossz.
Mikor higgadt vagyok, átlátom a problémát, tudom mi lenne helyes és mit kéne másképp tennem, de mikor elkap a gépszíj, egyszerűen senki és semmi nem tud visszaforgatni (vagy legalább is még nem találtam meg a módszert).
Az első kapcsolatom erre ment rá, mert a srác is elég labilis volt, és kikészítettük egymást a heti 2-3 veszekedéssel.
A mostani párom úgy gondolom azért nem adta még fel, mert ő sokkal kevésbé lelkis. De tudom, nagyon sok butaságommal meggyötörtem őt is.. Sokkal jobbat érdemel nálam. Nem is értem miért van még velem.
Alkalmatlan vagyok párkapcsolatra.

Ti mit tennétek? Vagy mit tanácsoltok?

4

Hogyan sza. Am le hogy van valakije?

A barátomnak van valakije, ez biztos. Folyton ezen agyalok. Hogyan lehetnék érzéketlenebb, és hogyan sza..jam le ezt az egészet? (bocs a durva szóhasználatért de már magamat készítem ki azzal hogy folyton sírok emiatt meg nincs egy nyugodt èjszakám. Változtatni akarok a dologhoz való hozzáállásomon de nem tudom hogyan lehetnék érzéketlenebb, hogy végre ne ezen agyaljak.)

5

22 éves nő 38 éves férfi? Tudja komolyan gondolni a férfi a nőt vagy csak kislányként tekint rá?

4

Szerintetek ez normális?

Van egy 13 éves barátnőm és máris azon aggódik hogy neki nincsen pasija....mondom neki hogy ez még egy kicsit nem túl korai azt mondja nem..és most tiszta depi...hogy segíthetnék neki?

7

A munkamániás férfiak sosem akarnak családot? Miért vannak gyakran a 30-as évei végén is egyedül?

11

Van itt olyan férfi, aki az elfoglalt életmódja, karrierépítés miatt nem tud elképzelni tartós párkapcsolatot?

Esetleg alkalmi kapcsolatokat, de arra is "sajnálja" sokszor az időt. Ha van itt ilyen férfi, néhány dolgot kérdeznék!

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!