Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a barátnőmnek, hogy nekem (90 db)

Az a bajom, hogy a barátnőmmel úgy vagyok együtt, hogy csak heti 1x-er tudunk találkozni. Õ azt mondta nem zavarja, viszont egy pillanat alatt megváltozott, és azt mondta hogy igen is zavarja. Mit csináljak, mit mondjak neki?

Ráadásul gondolkodott azon is hogy szakít velem.

Legjobb válasz: nos én és a barátom évente vagy jobbesetbe félévente látjuk egymást....(nagyon tááv kapcsolat) és felse merült a szakitás köztünk....tulságosan szeretjük egymást ahoz hogy ilyen dolog közénk álljon...tehát ha heti 1 alkalommal találkoztok és ezért szakitani akar akkor sajnálom de aztkell mondjam nem szeret igazan... ha megis akkor megnem szakit hanem megoldja..de ez csak rajta mulik nemtudod befolyásolni...ha tényleg nem szeret meg nembaj ha az elején kiderülnek a dolgok mikor még nemolyan komoly... 18/L

nos én és a barátom évente vagy jobbesetbe félévente látjuk egymást....(nagyon tááv kapcsolat) és felse merült a szakitás köztünk....tulságosan szeretjük egymást ahoz hogy ilyen dolog közénk álljon...tehát ha heti 1 alkalommal találkoztok és ezért szakitani akar akkor sajnálom de aztkell mondjam nem szeret igazan... ha megis akkor megnem szakit hanem megoldja..de ez csak rajta mulik nemtudod befolyásolni...ha tényleg nem szeret meg nembaj ha az elején kiderülnek a dolgok mikor még nemolyan komoly... 18/L
Barátom a munkája miatt rengeteget utazgat, van, hogy 2-3 hétig nem látom, de átlagban mi is heti 1x találkozunk. 4 éve vagyunk együtt és soha fel sem merült, hogy emiatt folytassuk külön utakon...
A kérdező hozzászólása: köszönöm :D

Hazudtam a baratnomnek hogy tudok uszni, mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok. Tudom hogy hulyeseg de azert valami megoltas kene. Hogyan mondjam el neki?

Legjobb válasz: Szerintem ezt mond el neki amit itt írtál. "mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok." Azért kamuztam,viszont örülnél ha Õ megtanítana.

Szerintem ezt mond el neki amit itt írtál. "mert cikinek tartottam hogy valojaban nem tudok." Azért kamuztam, viszont örülnél ha Õ megtanítana.
A kérdező hozzászólása: Kosz;)
Pofozd fel. Aztán ha sápítozni kezd, keverj le neki még egyet.
Na én pont egy hete mondtam el a barátnõmnek hogy nagyon megváltozott és álljon le mert baja eshet!Erre nekem esett felpofozott leorditott és ott hagyott!És még õ sirt mindenkinek hogy mekkora csalódást okoztam neki és h jajj de nem kiváncsi õ rám!Na de könyörgöm...egy barátság az õszinteségen alapul...erre õ felpofoz
L'oreal, mert megérdemled.
"-Kezdesz ribanc lenni, nem akarok veled barátkozni." Így...
Légy õszinte.Ha nem mondod meg neki a véleményed és úgy maradsz a barátnõje magadat õrlöd fel.Talán ha elmondod neki mit gondolsz még változhat.Ha nem, fel is út le is út.A barátait az ember hál isten még meg tudja válogatni, nem úgy mint a rokonokat. Mindenképp lépned kell, tapasztalatból mondom.
-Olyan égõ lettél, viselkedj már normálisan! Még a végén azt fogják mondani rólad, hogy ribi vagy!
sya!figyi ha a legjobb barátnõd akkor valószinüleg van közöttetek olyan jó kapcsolat hogy megbeszéljétek hivd el ebédelni és csak ugy mond el neki hogy mi bánt ha valóban a legjobb barátnõd akkor megérti és megpróbál változtatni ha nem akkor meg sosem volt az.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat!

Valaki segítene nekem, abban, hogy mit mondjak a barátnőmnek akivel régebb nagyon jóba voltam 5 évig és most képes eldobni kapcsolatunkat egy olyan lány miatt aki kihasználja?

P.s: lány vagyok és összefüggő szövegre gondoltam ,mert levébe akarom odaadni,mert flek vele négyszemközt beszélni,vagyis a válaszaitól és a reagálásától

Mit tegyek? Bevalljam -e a barátnőmnek, hogy beleszerettem (leszbikusan)? Ha igen, akkor hogyan mondjam el neki?

Én 16 éves vagyok, ? 23, mindig róla álmodozom, de ? nem tud semmit. ha bevalljam neki, akkor hogyan mondjam el? Nem tudom, hogyan reagálna rá, amikor találkozunk, mindig mondja, hogy milyen csinos vagyok, végigméri az egész testem, van amikor egy óvatlan pillanatban megsimogassa a hátam, a hajam - akkor lehet hogy ? is így érez? Ez mit jelent? De viszont ha meglát 1 jó pasit, akkor mindig megnézi, nekem is mondja, hogy milyen jó pasi stb. Nem tudom, hogy mit tegyek! Segítsetek.

Legjobb válasz: 16 évesen még ne döntsd már el,hogy leszbikus vagy! Még nagyon gyerek vagy ehhez,és még az identitásod is fejlõdik. Tudod,én 17 évesen hittem,hogy leszbi vagyok, a fiúk egyáltalán nem érdekeltek, voltam nõvel is, nem egyszer. Már majdnem bevallottam anyámnak is. Aztán 18-19 körül jött a nagy szerelem egy férfi személyében, és akkor eldõlt,hogy hetero vagyok, bár..mai napig vonzanak a jó nõk, de csak fizikailag, és inkább maradok a pasiknál. Várj a dologgal, alapból ha õ 23 éves, már biztosabb lenne abban,hogy mit akar,és elõbb-utóbb vagy egyértelmû jelet adna, vagy lépne..és akkor azt teszel,amit akarsz a helyzettel. ne kezdeményezz, lehet csak kellemetlen lenne neki is,neked meg pláne. Várj vele, majd õ lép ha akar.

16 évesen még ne döntsd már el, hogy leszbikus vagy! Még nagyon gyerek vagy ehhez, és még az identitásod is fejlõdik. Tudod, én 17 évesen hittem, hogy leszbi vagyok, a fiúk egyáltalán nem érdekeltek, voltam nõvel is, nem egyszer. Már majdnem bevallottam anyámnak is. Aztán 18-19 körül jött a nagy szerelem egy férfi személyében, és akkor eldõlt, hogy hetero vagyok, bár..mai napig vonzanak a jó nõk, de csak fizikailag, és inkább maradok a pasiknál. Várj a dologgal, alapból ha õ 23 éves, már biztosabb lenne abban, hogy mit akar, és elõbb-utóbb vagy egyértelmû jelet adna, vagy lépne..és akkor azt teszel, amit akarsz a helyzettel. ne kezdeményezz, lehet csak kellemetlen lenne neki is, neked meg pláne. Várj vele, majd õ lép ha akar.
Mit veszíthetsz? Legrosszabb esetben mosolyog egy jót rajtad. Legjobb esetben meg.... :D F/17
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de írjatok még kérlek titeket!! :)
szerintem kezdj el udvarolni jeleket adni és a reakcióiból megtudhatod:Dvagy kezdd el mesélni hogy minden férfiban csalódsz és már szerinted csak a nõkben találod meg azt amit keresel. vagy mondd azt hogy egy férfi se tud kielégíteni meg hogy ki akarod próbálni nõvel is és ha akar téged akkor felajánlkozik ha meg nem akkor se az van hogy szerelmet vallottál neki. sok sikert.
Biztos, hogy nem szerettél bele, ezt te sem gondoltad komolyan.Tini vagy még, most jönnek csak még a pasik! Ne õrülj meg.
A kérdező hozzászólása: Pedig én teljesen úgy érzem, hogy beleszerettem! Ha meglátom, hevesebben ver a szívem, remeg a lábam, a kezem, stb. Én akkor is úgy gondolom, hoy beleszerettem, hiszen majdnem mindig vele álmodok, õ jár az eszemben, álmodozok róla...<3 Írjatok még lécci!
Hát figyu...én ugyan így vok mint, te...csak nekem a barátnõm 24 éves...igaz még én is fiatal vagyok(16éves), de én már nagyon rég óta a lányokhoz vonzódom...a pasik meg nem is érdekelnek semmilyen szintem sem... az osztályomba jött évelején egy csodaszép lány, mellém ült...én belezúgtam, mint vak ló a szakadékba...ajándékokat vettem neki... szülinapjára, tõlem kapta a legjobb ajándékot(Adidas parfüm, bon-bon de nem vmi olcsót, egy tábla boci csokit...és a legdrágább mindközül egy arany gyûrû, amit azóta is az ujján hord){így majdnem 10ezret költöttem rá}...a többiek a nyomomba sem értek...karácsonyra is kapott tõlem ajándékot...valentin napra egy szál rózsát és egy tábla csokit vettem neki... és a névnapjára a legszebb szál rózsát és egy bon-bon... és csak 1-2 hónapja tisztáztuk azt h az én részemrõl többet érzek iránta mint egyszerû barátság...de viszont õ egész tanévben tudta h nálam több van a kelleténél... de végül is 2-3 hete azt mondta nekem h õ nem érez semmit többet irántam a barátságnál... õ felajánlotta h legyünk továbbra is barátok...én meg beleegyeztem...és végül még most is jól megvagyunk... csak az én érzéseim nem változtak....ugyan úgy oda vagyok érte mint régen... de viszont a többi lány osztálytársam nem tudja h a csjokhoz vonzódom, és nem tudom h hogyan mondjam majd el nekik... nah de remélem valamit sikerül kivenned ebbõl amit leírtam... sok sikert!! :)

A szüleim nagyon szeretnének unokákat. Hogy mondjam el nekik hogy mi ketten a barátnőmmel nem akarunk gyereket?

Nagy tehernek érezzük ketten a gyerekvállalást. A muterom és a faterom ki fog akadni, ha ezt közlöm velük akkor utána hogy nézzek majd a szemükbe? Ezért nagyon mérgesek lesznek? Minden vágyuk egy-két unoka.

Legjobb válasz: Én nem mondanám el,csak annyit mondanék ha felhozzák a témát hogy még nem szeretnénk.Nem fog változni a hozzáállásotok úgy gondolod?Nekem volt olyan ismerõsöm aki ugyanezt mondta,mondjuk nem is tudtam elképzelni róla hogy anya legyen,aztán pár év múlva mégis az lett mert változott a véleménye.Ez a ti kettõtök dolga,de ha tudnám a reakciót én lehet nem jelenteném ezt így ki hogy nem lesz.

Az én gyerekeim is azt mondták, MÉG nem akarnak gyereket. Bevezették, elõvezették, hogy NEM akartnak. Tudomásul vetem. Macskát tartok, unoka helyett. Még cikiznek is, a "dögnek" mindent szabad. Naná, hogy szabad. Unoka nem csinál rumlit, nem kell vele foglalkozni, (mert nincs), marad a cica. Mintha a lányok irigykednének...:) )
Én nem mondanám el, csak annyit mondanék ha felhozzák a témát hogy még nem szeretnénk.Nem fog változni a hozzáállásotok úgy gondolod?Nekem volt olyan ismerõsöm aki ugyanezt mondta, mondjuk nem is tudtam elképzelni róla hogy anya legyen, aztán pár év múlva mégis az lett mert változott a véleménye.Ez a ti kettõtök dolga, de ha tudnám a reakciót én lehet nem jelenteném ezt így ki hogy nem lesz.
Igy! Nincs joguk beleszolni a donteseitekbe, akar szulok, akar nem. Egyre tobben lesznek sajnos, akik erre a "mai vilagra" nem vallalnak gyereket. En ezt megertem. El kell magyarazni a csaladnak, hogy miert is dontotok igy.
Nézd Kérdezõ, ez csak és kizárólag a ti döntésetek, túl nagy csoda nincs benne, manapság a gyermekvállaló korban lévõk kb negyede-harmada így van vele. (a mai korban én sem vállalnék/vállalok) Azért persze nem érdemes általános érvényû kijelentéseket tenni, mert a gyermekvállalás kora is jócskán kitolódott, ma már nincs abban nagy csoda, ha valakik a 40-es éveik elején vállalnak... Másfelõl, ha így közlöd, akkor valószínû, hogy folyamatosan nyomni kezdenek...
Egyszerûen, világosan és határozottan. Teljesen mindegy, hogy õk mit szeretnének, a gyerek vállalása a ti életetek része és a döntéseteké. Az unokázás nagyon hálás foglalatosság, mert kitölti az unalmas nyugdíjas éveket, de a gyerek vállása nem errõl szól. És nem az õ döntésük, hanem a tiétek. 31 évesen vállald meg önmagad és a döntésedet. Ha hisztiznek, ha ordítoznak, ha zsarolnak érzelmileg - nem számít. Csakis az számít, hogy te és a barátnõd mit akartok. Ps: És nem kell bedõlni ostoba szlogenekenek, hogy "nem tudhatod", "majd vénségedre hiányozni fog" stb...MÁS ember a saját példáját ilyen esetben hiába hozza, mert az az õ élete - a tiéd meg a tied.
Ráadásul van egy olyan is ilyenkor, és tényleg, ezt Csernus Imre mondta, hogy ha az anya modja, hogy mikor lesz már unokám? Ez saját önzésébõl van, így éli ki azt a hiányt, amit fiatal korában nem tudott megtenni, ezzel kompenzál, önös érdekbõl akar unokát. Ennyi.
Nem tudom kedves kérdezõ, hogy hány éves vagy, de a stílusod alapján nemigen lehetsz 20 felett. Ez esetben pedig kijelenteni, hogy nem akarsz gyereket több, mint botorság. Ezerszer meg fog ez még változni, nem kell ilyenekkel idegesíteni a szülõket :)
Hát, hogy most nem akartok esetleg.... de nem kell így elõre kijelenteni, mert mikor látjátok az ismerõsöket, hogy játszanak a gyerekkel, stb, megjön az ösztön nektek is. De amúgy milyen egy dolog ez, hogy godolom csak a karriereteknek akartok élni, meg élni az életeteket... öreg korban meg majd ültök a házban, és csaptok egyet a fejetekre.... ne legyetek buták.....
hát az szívás.
22-es, nem biztos, hogy törölték, nekem is volt már, hogy úgy nézett ki, mintha átment volna a hozzászólásom, mégsem jelent meg.
Szerintem se kell ezt túlragozni. Még nem akartok ennyi.Aztán késõbb vagy megjön a kedv vagy nem. Mondjuk én kijelentettem, hogy nem akarok. Azóta anyukámnak a kiscicája az unokája, imádja. :) Macskának még ilyen jó dolga nem volt nálunk.
A kérdező hozzászólása: Most 31 éves vagyok. 40-50 évesen sem szeretnék mert nem szeretem a gyerekeket a csecsemõket fõleg nem.
Kérdezõ, nincs ezzel a világon semmi gond, ha mindketten így gondoljátok a barátnõddel együtt, nem kell magyarázkodnod. A szüleiteknek meg tudomásul kell venni a döntéseteket, nem tudnak mást tenni...
Mond neki meg õszintén. Amúgy se fontos már a gyerek, nem is fontos , ha úgy nem akarjátok. Minek gyereket szülni? Fölösleges ebbe a mai világban. Inkább ne szüljetek. Azt ajánlom. Kiborulnak, és? Ez van, a mai világban értelmetlen szülni.
Én úgy szoktam elmondani, hogy utána kb egy évig nem hozzák fel a témát :) 32 éves, sõt lassan 33 éves vagyok. Nem hogy megjönne a kedvem a gyerekvállaláshoz, hanem egyre messzebb áll tõlem. Régóta tudom, hogy nem akarok gyereket, én pont fordítva gondolom, mint a gyerekesek, hogy az az önzõ, aki azért vállal gyereket, hogy öreg korában legyen aki ajtót nyit rá. Anya idõnként felhozza a témát, de most már csak olyankor, ha aránylag közeli ismerõsnek, vagy vmelyik rokonnak épp friss babás élménye van. Olyankor közlöm vele, hogy "na szegény kismama, sajnálom, hogy most szívhat a babával. Még jó, hogy nekem sosem lesz gyerekem." Nagyjából ilyeneket szoktam mondani, lehet, hogy ez nem olyan kedves dolog, de az sem kedves, hogy engem szekál bárki is, hogy de szüljél, szüljél. Nem tudom fordítva mit szólnának, ha a gyereket nem akarók állandóan azzal tömnék a gyerekre vágyók fejét, hogy ne szüljél, ne szüljél...
Hát azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyire durva a helyzet. Ennyien vannak, kiknek a gyermek csak akadály és nem kívánatos nyûg. És még akik adják alájuk a lovat. Nagyon szomorú ezeket a válaszokat olvasni.
Aki nem akar szülni, azt nem lehet meggyõzni, nem is kell. Nem adjuk alá a lovat, hiszen eleve nem szeretne gyereket. Nekem van, de azt is megértem, ha valakinek nem az anyaság a fõ életcélja. A gyereknevelés nem csak móka és kacagás. Felnõtt korára jutunk el addig a felismerésig, jól neveltük-e az ebadta kölyköt. Bizony, a legjobb szülõi jószándék, akarat mellett sem garantált a siker. Társadalmi elvárás, szülõi nyomásra meg nem kell gyerek. Ezt mindenki maga dönti el. Szülõk is meglesznek unoka nélkül. Kicsit rinyálnak, mert szeretnének, de megértik. Mondjuk, nincs is más választásuk. :) ))
#30 - én nem látok benne sem újdonságot, sem szomorút, hogy az embereknek szabad akaratuk van. Egyébként nem értem, te miért neheztelsz annyira a gyerekekre, hogy azt kívánod, olyan szülõk mellett nõjenek fel, akik nem akarták, csak rádumálták, rákényszerítették õket a szülõi szerepre, és a hátuk közepére kívánják... Mellesleg meg az emberek jó részének a "nem akarok gyereket" döntésében nem a gyerek, hanem a mai világ játssza a fõ szerepet, nem a gyerekkel magával van baja, hanem mindazon elvárásokkal, amit a mai társadalom a gyereket vállalókkal szemben megfogalmaz. Szóval én azt gondolom, hogy ott van helye a gyerekvállalásnak, ahol az adott pár mindkét tagja azt akarja, másokat meg bûn (többek között a majdani gyerekkel szemben) rádumálni, erre fele nyomni.
Gyerekek, hova tûnt a hozzászólásom? Azért mert a szülõ oldaláról világítottam rá a kérdésre egybõl töröltetni kell a hozzászólásomat? egy gyerekes szülõ
Szerintem rettentõ önzõ, amikor valakinek gyereke sincs, és már az unokáról álmodozik. Azzal, hogy a szüleid gyereket vállaltak, elfogadták, hogy az a gyerek esetleg a SAJÁT életét akarja élni, nem az õ álmaikat.
Anyósom egyébként is az a szervezkedõ, fontoskodó típus egy kis mártír anyasággal megspékelve. Nem bántom, elég baj az neki, hogy ilyen a természete és örökké elégedetlen. Ha valaki másképpen gondolkodik mint õ azt meg az istenért sem fogadja el. Legyen az a saját gyereke. A nõi-férfi szerepekrõl is megvan a saját véleménye, amibe én nem nagyon férek bele :)
A kérdező hozzászólása: 31/F
Kérdezõ! Szerintem nem kell mondani semmit a szülõknek. Nem kell velük leülni, megvitatni, hiszen ez a ti döntésetek a pároddal. Ha kérdezik, akkor csak annyit mondjatok, hogy még nem akartok. Aztán egyszer csak szép lassan már nem lesz aktuális a téma, mivel a nõknek csak pár évük van arra, hogy gyereket szüljenek. A kérdezõsködõknek is leesik majd, hogy nálatok nem lesz gyerek és kész. Ui: miközben a választ írtam, eszembe jutott, hogy vigyázz, nehogy a párod sok év után egyszer csak lelépjen mellõled, mert észbekap, h "bakker, ez az utolsó esélyem, h gyereket szüljek, ha te nem akarsz, szia!"
Téged is vállaltak annak idején a szüleid. Számukra is biztosan sok lemondást jelentett, hogy gondoskodni kellett rólad. Azt hiszem, téged inkább a kényelem-szeretet motivál abban, hogy nem akarsz gyereket. A nõk többsége általában akar gyereket, ha nem most, majd késõbb. Ezért két eshetõséget feltétlenül vegyél számításba: a) A párod egyszer mégis úgy dönt, hogy akar gyereket és kész tények elé állít, hogy apa leszel. 2) A párod elhagy valaki olyanért, aki önként vállalja, hogy apa legyen, akinek nem fog nagy terhet jelenteni a gyerekvállalás. Nem csodálom, hogy a te korodban a szüleid már sürgetik az unokát. Nem vagy már gyerek és õk az unokában látják saját életük továbbvitelét. Semmiképpen ne tegyél nekik olyan kijelentést, hogy unokáról ne is álmodozzanak. Ne bántsd meg õket.
Tudom, hogy nagyon sunyi dolog, de ne mondjátok el senkinek. Az a "legkevesebb", hogy ez magánéleti döntés, és ezek szerint nem tartozik rájuk. De magatokat is megkímélitek a gonosz, rosszindulatú megjegyzésektõl. Meg persze a buta sablonszövegektõl. Én már csak tudom.
#12 "étlenül vegyél számításba: a) A párod egyszer mégis úgy dönt, hogy akar gyereket és kész tények elé állít, hogy apa leszel." - ez ugye az "okos nõk", az azonnali szakító ok tipikus esete... tehát ettõl nagyszülõknek kicsit sem lenne jobb, sõt...
Van akinek a gyerekvállalás az élete értelme, és van, akinek nem az. És olyan is van, aki szívesen vállalna gyereket - de nem ebbe a világba... Szóval ez mindenkinek a saját döntése.
Nekünk sincs gyermekünk, egyikünk sem akar, persze nem zárkózunk el attól a lehetõségtõl, hogy egyszer változni fog a véleményünk, de nem nagyon hiszem (35N, 37F). Ugyanezt mondtuk el a családnak. Az enyémek sem örülnek, de elfogadták, férjem szülei azóta utálnak :) Anyósom szerint az én dolgom lenne rávenni a fiát, mert a férfiak nem tudnak ilyen esetben dönteni. No comment. De túlélem, hogy így gondolkodik rólam.
"Anyósom szerint az én dolgom lenne rávenni a fiát, mert a férfiak nem tudnak ilyen esetben dönteni." - érdekes, annyira nem ritkák ezek a - persze szokás szerint "csak jót akaró" - saját gyerekük , annak szabad akarata ellen szervezkedõ, áskálódó szülõk.
Mi sem akarunk gyereket, nem is lesz szerintem késõbb se, 30 felettiek vagyunk. Nem a karrier miatt, nem a kényelem miatt, hanem mert mindketten szegényen nõttünk fel és tudom, milyen pocsék az. Annyit emlegetik itt a "szeretet a fontos, nem a pénz" mondókát, pedig egy alap szintig fontos a pénz. Én nem akarok a gyerekemnek olyan életet, mint az enyém volt, és mivel nulláról indultunk, sajnos nincs annyink, amennyivel én ennek nekivágnék. Na mindegy, szóval mi nem monduk meg kerek-perec, egy ideig kérdezgették, hogy unoka? De mondtuk, hogy még nem... Aztán egy ideje nem kérdezgetik szerencsére.
"Nagyon szomorú ezeket a válaszokat olvasni." Miért? Neked attól még lehet egy tucat gyereked. Komolyan elszomorít, hogy nekem nem lesz?

Hogy segíthetnék a barátnőmnek/mit mondjak neki? 14/l

Sziasztok! Van egy barátnőm,ő is 14 éves.Az lenne a "probléma",hogy az Apukája 60 éves lesz 1-2 hónap múlva.És nem is tudom,mintha szégyellné.(Az Anyja nem velük lakik,kis kora óta nem látta,nem tartja vele a kapcsolatot.) Én mondtam neki,hogy attól még,hogy olyan idős ,ugyanúgy szereti,mintha fiatal lenne,és sokkal tapasztaltabb,bölcsebb is lehet,mint egy fiatal apuka.De ő ezt nem érti meg.Szomorú,amiért nem lehet neki is fiatal szülője.És én tényleg próbálok neki "okosat" mondani,de nem veszi figyelembe. MIt mondhatnék neki nyugtatásként? Bocsi ha zavaros,mobilról írok. Köszi a válaszokat előre!

Legjobb válasz: Pl. azt, hogy ha ez az "idõs" apuka 14 évvel ezelõtt úgy gondolkodott volna mint most a lánya, akkor eszébe sem jutott volna "öreg" napjaira egy kamaszlány nevelésének a gondját a nyakába venni. És akkor a barátnõd most a világon sem lenne, hogy ilyen szamárságokon törje a fejét... Meglehetõsen buta, és felszínes dolog valakit a kora, vagy külseje, nem a viselkedése, vagy a személyisége alapján megítélni. Valóban nem átlagos köztük a korkülönbség, de épp ezért, inkább igyekezzen kihasználni minél jobban azt az idõt, amit együtt tölthetnek. Azt szokták mondani, hogy "anya csak egy van..." Hát, neki egy sincs. Az édesapja van, aki mindegy hány éves, a legközelebbi hozzátartozója, és a szeretetére mindig számíthat majd. Ez az egyetlen, és igazán fontos dolog, még ha 14 évesen nem is szokott ilyesmiben gondolkodni az ember.

Pl. azt, hogy ha ez az "idõs" apuka 14 évvel ezelõtt úgy gondolkodott volna mint most a lánya, akkor eszébe sem jutott volna "öreg" napjaira egy kamaszlány nevelésének a gondját a nyakába venni. És akkor a barátnõd most a világon sem lenne, hogy ilyen szamárságokon törje a fejét... Meglehetõsen buta, és felszínes dolog valakit a kora, vagy külseje, nem a viselkedése, vagy a személyisége alapján megítélni. Valóban nem átlagos köztük a korkülönbség, de épp ezért, inkább igyekezzen kihasználni minél jobban azt az idõt, amit együtt tölthetnek. Azt szokták mondani, hogy "anya csak egy van..." Hát, neki egy sincs. Az édesapja van, aki mindegy hány éves, a legközelebbi hozzátartozója, és a szeretetére mindig számíthat majd. Ez az egyetlen, és igazán fontos dolog, még ha 14 évesen nem is szokott ilyesmiben gondolkodni az ember.
Ebben semmi szégyellni való nincsen.82 éves a szomszédom, annyira fitt, fiatalos, jókedvû, hogy amikor mesélt a 80.szülinapjáról én visszakérdeztem, hogy "kinek a 80.szülinapja?"Még van több, mint 20 éve is akár...
Ezen semmi szégyelni való nincs! :) Nem a kor teszi az embert! Legyen hálás érte, hogy eddig is felnevelte, szerette, támogatta, ha már az édesanyja nem tette meg. Erre büszkének kell lenni! :) Sokkal tapasztaltabb és bölcsebb lehet mintha mondjuk lenne egy most 35 éves édesapja. Én azt sem bánnám ha 70 lenne, csak élne... A szeretet a fontos! Ezért senki sem fogja lenézni, vagy megszólni, mindenki szépen lassan megöregszik... Egy elõttem szólóhoz... Manapság nem meglepõ ha egy férfi 45 éves kora körül vállal gyereket... :)

Az egyik barátnőmnek holnap lesz a szülinapi bulija. Meghívott engem is, de én meg nem akarok elmenni. Hogyan mondjam meg neki, hogy ne sértődjön meg? 14/L

ha azt mondom, hogy nem érek rá, biztos vissza kérdez hogy miért. ha azt mondom, hogy nincs kedvem, megbántanám.

Legjobb válasz: Nos Én nem tartom helyesnek a "nemes" hazugságot, mert az is hazugság. És a születés napot ellenzem, mert nem bibliai eredetû, DE: Miért nem szeretnél elmenni.? Ha megírod, akkor talán jobban fogok jó választ adni. Zsömle/lány

Nos Én nem tartom helyesnek a "nemes" hazugságot, mert az is hazugság. És a születés napot ellenzem, mert nem bibliai eredetû, DE: Miért nem szeretnél elmenni.? Ha megírod, akkor talán jobban fogok jó választ adni. Zsömle/lány
Ne mondd azt, hogy nincs kedved! Inkább találj ki valami indokot, amivel nem bántod meg. Mondjuk már van programod, vagy a szüleid nem engednek.
A kérdező hozzászólása: a buli 14-20 óráig tart, nekem meg 3-4-ig külön angolom van , és kicsit kellemetlen lenne a parti közepén betoppannom. meg egy csomóan lesznek, és a meghívottak felét alig ismerem... ja és a barátnõm 11 éves öccsét sem annyira bírom.
Mondd meg az igazat. "Ne haragudj, de angolom van, így csak a közepére tudnék odaérni. Egyébként is a vendégek többsége nem kedvel engem. Kérlek, ne haragudj, hogy nem megyek." Vigyél neki valami apró ajándékot a bulin kívül, és hívd át magatokhoz máskorra.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) már vettem neki Milkát :)
igen a 4-es válaszoló jól írta. egyet értek. Zsömle/lány
A kérdező hozzászólása: nah beszéltem vele, és mondtam neki, hogy nem érek rá. ahogy láttam nem nagyon hatotta meg a dolog, mondott valami oké félét, és ennyi :)

A baratnom tegnap ugy megcsinalt ketszer is hogy most faj a farkam, foleg ha a bort felhuzom. Ez normalis? Vagy valami bajom lett? Mit tegyek elmuljon Felek holnap este is fog fajni hogy mondjam el neki?

Legjobb válasz: nem értem mi az hogy megcsinált. Azt se tudom mi lehet a problémád, de én az ilyeneket megbeszélem barátnõmmel. Ha csak szex után fáj, akkor nem lehet nagy gond, túl nagy terhelésnek lett kitéve :D

nem értem mi az hogy megcsinált. Azt se tudom mi lehet a problémád, de én az ilyeneket megbeszélem barátnõmmel. Ha csak szex után fáj, akkor nem lehet nagy gond, túl nagy terhelésnek lett kitéve :D
Talán durván és erõsen csinálta, kérd meg, hogy finomabban tegye. Viszont amíg (néhány nap) érzékeny nem ártana pihentetni a dolgot.
Kenegesd valami jó kis zsíros, bõrtápláló krémmel, mondjuk Nivea. Lehet, hogy nem volt elég nedves a cuccos és kidörzsölõdött a bõr. És igen, egy kis pihi kell akkor neki ha fáj tõle. Nincs véletelnül kezdõdõ fitymaszûkületed? Ha máskor is így fog fájni, menj el dokihoz, érdemes megnézetni.
Megcsinált, hát ez nagyon tetszik...:D:D:D Semmi bajod nem lett, csak túl lett terhelve...Vannak rajta vékony vörös csíkok, amik szabálytalan alakban (mint az erek), futnak végig a szerszámodon? Akkor csak egyszerûen meg lett erõltetve, pihenj vele pár napot...Hogyhogy hogy mond el? Közöld vele, hogy nem lehet, mert fáj és kész:D
Az normalis, nincs semmi komoly csak sok volt a peniszed szamara meglatod egy ketto rendbe jon
A kérdező hozzászólása: A megcsinalton azt ertettem hogy meglovagolt. 2 szer is hogy 2szer mentem el

17éves fiú vagyok. Nekem az a problémám, hogy nem találok magamnak olyan barátnőt aki őszinte lenne hozzám:Ssokan azt mondják h nem vagyok csúnya de van aki annak tart. Senkinek sem számít a belső, csak a külső. A kérdésem hogy mit tegyek?

kérlek válaszoljatok!köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Ne parázz...Majd Te is meg fogod találni az igazit...Csak várni kell, és nem kell tingli- tangli csajokra hallgatni...Nem vagy Te még 1000 éves, h. aggódnod kellene amiatt, h. miért nem találsz csajt, és h. mi lesz a következménye...Szal no para...Sok szerencsét...

Ne parázz...Majd Te is meg fogod találni az igazit...Csak várni kell, és nem kell tingli- tangli csajokra hallgatni...Nem vagy Te még 1000 éves, h. aggódnod kellene amiatt, h. miért nem találsz csajt, és h. mi lesz a következménye...Szal no para...Sok szerencsét...
Egy értelmes lányt érdekli a belsõ tulajdonságok. A plázacicákat meg a hasonlóakat pedig jobb elkerülni. 18L
Nagyon egyszerû a válaszom: Ismerkedj, de azt jó tudni, hogy aki túl sokat ad a külsejére, az már lehet a belsõ ürességet próbálja csak kompenzálni. Egyébként rettentõ fiatal vagy, igazi problémáról esetleg 47 éves korodban lehetne beszélni. Szóval fel a fejjel!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!