Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondjam a barátnőmnek (239 db)

Ásd el magad ember..!
Paul Finch A nevem , és Anyahomorító vagyok.
hát, ez baromi gáz.. fúj. basszus. soha az életbe nem jutna eszembe, hogy amikor jön hozzánk a barátom esetleg anyámat vagy a nõvéremet nézegeti. mi ez már?! hányinger.
nehogy megmond a csajnak, akkor az anyja is kivág! én is voltam így 17évesen, csak kussoltam. nem jött össze az anyuci, de jóban voltunk, mellé bújtam a kanapén tv nézés közben, puszilgatott, hogy milyen rendes gyerek vagyok, örül, hogy én vagyok a lánya pasija stb én meg masszírozgattam a nyakát, vállát, hátát stb. közben meg állt a faszom anyuka hátába, de anyuka is szuszogott nyakmaszi és simi közben rendesen. mindez úgy volt tálalva, hogy mi milyen jóban vagyunk és még a csaj is elhitte, hogy nincs semmi hátsó szándékom. sosem dugtam meg vagy ilyesmi, de nagyon is vágtuk anyukával, hogy lehetne egy-két kósza numera, csak mindketten kussoltunk, nem mertük egymásnak mondani.
az meg lemaradt, hogy véletlenül mindig bugyiban jött ki a fürdõbõl anyuci és vigyorgott, hogy "jaj bocs, remélem nem zavar! mert én nem vagyok szégyenlõs, de szólj ha téged zavar! húúú de megbasztam volna te jóó ég!
A kérdező hozzászólása: Érdekes történetek akik leírták nekik köszönöm, lehet belõle tanulni. Szerintem a faszsétáltalás lesz a legjobb módszer hogy kiderüljön. Majd arra fogom, hogy elfelejtettem, hogy nem otthon vagyok. :) :D
b*szd meg az anyját vedd el a lányát
én 19 éves vagyok és egyszer egy szórakozóhelyen összekavarodtam egy olyan 37 év körüli nõvel aki elég jól nézett ki. szõke szilikonos szolis igazi milf :D jól leitattam majd felvitt magához, meg is kapta ami jár. reggel persze nagyon ki volt akadva, szinte ordibált hogy hogyan lehetséges ez (hozzáteszem nem 19nek nézek ki) jó rendben leléptem. Na most eddig nem is olyan izgalmas a történet de egy fél év múlva összejöttem egy aranyos 17 éves kislánnyal, nagyon bírtuk egymást és úgy 2 hét után mondta hogy bemutat az anyukájának szombaton. Jólvan szépen kiöltöztem és elmentünk kocsival. A környék nem is volt ismerõs de amikor benyitottunk és ott állt a szõke anyuka akit fél évvel korábban meghúztam nagyon nagy önkontroll kellett hogy ne röhögjem el magam. Kínos volt az este a lánnyal egy hét után szakítanom kellett mert az anyuka nem engedte hogy találkozzon velem érdekes módon. Na mindegy gondoltam a csajszi nem volt meg. Ez egy vidéki városban történt. csak így eszembe jutott a kérdésrõl. Ez egy olyan történet amit még az unokáimnak is mesélni fogok :D A kérdésedre válaszolva szerintem mikor ott vagy náluk egy fürdesz vagy leküldöd boltba a barátnõd vagy ha nincs ott egyszerûen sétálj el egy szál faszba az anyuka elõtt! Hidd el rögtön kifog derülni minden ;)
dugd meg
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kérdezõnek: nem tudhatod, mivel õ se tenné fel közvetlenül neked ezt a kérdést vagy feltételezést :D
A kérdező hozzászólása: Igen szingli az anyuka.. :D
Nézz elébe a végzetednek!
Szingli az anyuka?
Atya ég! Azért ez már tényleg nagyon nagyon undorító! Nem csak annyi, hogy megcsalja valaki a barátnõjét, de ráadásul a csaj saját anyjával akarja??!! Arról nem is beszélve, hogy itt mennyien még biztatják is a kérdezõt és alig páran írtak hasonlót, mint én. Már tényleg nagyon durva, ahova ez a világ fajul(t)! Ami meg a kérdést illeti.... kedves kérdezõ, szerintem sehogy ne akard megszerezni az anyukát, mert ha normális, akkor nem akar tõled semmit. Ha meg nem, és még is lenne köztetek valami, akkor egy éjszakát eltöltesz a nõvel és utána úgyis szakíthatsz a lányával. Most ennek mi értelme lenne? Kell egy újabb strigula? Szerintem inkább szakíts a csajjal és utána jó messzirõl kerüld el azt a családot. És azzal k*félsz majd, akivel csak akarsz, ne akarj még normális párkapcsolatot (szerintem)!!!!

Most akkor ugye semmit nemakar? De a barátnőm hogy tehetett ilyet? Mit mondjak a barátnőmnek? És a srácnak?

Nemrég buliban voltam, és ott volt az a srác akir?l aztmondták bejövök neki,(de szerintem nem) és vmennyire ? is nekem, de nemszeretnék vele összejönni mert haverok vagyunk. És a buliban, hát többet ittam mint kellett volna, és a barátn?m utalást tett a srácnak hogy most leheth lenne esélye nálam, vagy vmi ilyesmi. Õ természetesen semmit nemcsinált de kedves volt velem, akkor is, és utána is, mint eddig. A barátn?mre nagyon megharagudtam hogy hogy mondhatott ilyet.

Legjobb válasz: A semmibõl csinálsz épp ügyet.

A semmibõl csinálsz épp ügyet.
A kérdező hozzászólása: Én a barátnõmre haragszok, mert ha a barátnõm lenne, nemmondana olyat egy srácnak h akkor most használjon ki, vagy vmi ilyesmi..Mert tudja h ebbõl nagyon sok gondunk volt a sráccal hogy most akkor akarunk e vmit vagy nem. És most h végre újra jóban vagyunk, jön a barátnõm és bekavar. És szerintem egy barátnõ nemtesz ilyet.
Nem lehet, h a barátnõd csak tényleg segíteni akart, h végre összejöjjetek?!
A kérdező hozzászólása: nem, mert tudja h nemakarunk összejönni egymással..amúgy is, részeg voltam...
Elõször azt mondd meg, hogy a barátnõd azt mondta a fiúnak, hogy most talán lenne esélye összejönni veled, vagy azt hogy most megtudna húzni?
legközelebb ne igyál annyit...
ezért nem kell inni és akkor nincs ilyen gond :) ám értelmes választ erre nem lehet adni mert ez tényleg ilyen jelentéktelen "gond" már bocsi
A kérdező hozzászólása: pontosan nememlékeszek rá...de vmi olyat h most bepróbálkozhat, utána meg h kihasználhat, vagy kihasználhatja a helyzetet...

Szerintetek mondjam a barátnőmnek, hogy fogyjon le?

Fél éve vagyunk együtt a párommal és nagyon szeretem. A baj, hogy én a vékonyabb testalkatú nőket kedvelem és az ő súlyfeleslege nagyon zavar. Most őszinte leszek, de alapjáraton nem vagyok beképzelt, csak azért hogy értsétek. Magas, vékony( picit izmos), nagyon jó képű pasi vagyok. A barátnőm, átlagos külsővel és picit molett testalkattal rendelkezik. Külsőleg nem illünk össze egyáltalán, de nagyon beleszerettem. Néha nem szívesen jelenek meg vele emberek előtt. Õ nem is próbál meg fogyni. Belegondoltam, ha én rendelkeznék átlagos külsővel,pocakkal és lenne egy modell barátnőm mindent megtennék, hogy külsőleg is passzoljunk. Tudom az számít igazán hogy szeretjük egymást, de ez az apróság ott motoszkál bennem. Elég kényes téma, nem akarom megbántani. Nem tudom, hogy kéne e említenem neki? Elfoglaltsága miatt sportolni nincs ideje, fogyókúrázni meg esze ágában sincs.(Ezt úgy mondta, hogy nem én hoztam fel) Elnézést, ha beképzelt voltam.

Legjobb válasz: mondd el neki, hogy bocsi, de szerintem nem vagyunk egy súlycsoport. bár nem értem hogy lehet valakibe beleszeretni, ha nem is tetszik.

Miért jöttél vele össze? Azt hitted, majd miattad feladja az eddigi jó életét és nekiáll sanyargatni magát? Hát nem.....ha elõbb utóbb megteszi, hogy lefogy, akkor is saját maga kell hogy akarja, és nem azért mert a beképzelt pasija szégyelli õt. De persze összejöttél vele, mert meg.ugni kellett valaki, és hagytad hogy megszeressen, most meg taposnál rajta egyet? Elég szemét dolog. De inkább szakíts vele, hogy találhasson olyan pasit aki tud ésszerû döntéseket hozni. (pl nem jön össze olyannal akit aztán meg akar változtatni) Én is rohadtul önzõ vagyok mert csak magamért váltottam életmódot, nem a férjemért. Más kérdés, hogy õ sose akart megváltoztatni. Engem választott úgy ahogy vagyok. A döntés, hogy megváltozom pedig csak az enyém volt. Csak annyit kért, hogy ne legyek gebe, és hogy ne koplaljak. Ez a dolog csak így tartós. Ha õ akarja, saját magáért. 27/N
mondd el neki, hogy bocsi, de szerintem nem vagyunk egy súlycsoport. bár nem értem hogy lehet valakibe beleszeretni, ha nem is tetszik.
Hagyd ott. Egyértelmûen nem érzed egyenrangúnak magaddal, ha pedig õ jól érzi magát moletten, akkor, ha téged ez ennyire zavar, nincs helyetek egymás mellett.
Dobd ki. Kár volt összejönnötök, ha eleve zavar. Erre mondjuk még az elõtt kellett volna gondolni, hogy megfarkaltad. Ez van, keress egy jobb csajt.
Finoman felhozhatnád neki a témát. De ha tipikus nõ, akkor úgyis az tör ki belõle, hogy "ha igazán szeretnél, nem akarnál megváltoztatni" Szerintem neked van igazad, rajtam is volt egy kis felesleg, viszont amikor összejöttem volt barátommal, aki sportoló, mindent megtettem hogy ne csak a lelkemet találja szépnek :D Finoman adagold be neki
Fiatalként szakítanék mindenképpen vele. Hiszen megannyi szép nõt megkaphatsz jóképû férfiként haver.
Kérlek kedves kérdezõ, azért legyél tapintatos. Amint mondod szereted, így nem akatod megbántani, igaz? Lehet hogy éppen az a helyzet, hogy õ elfogadta magát, és neki így szép, jó, kerek a világ. Akkor neked is így kell elfogadnod. A túlsúllyal rendelkezõknek amúgy is van egy gátlásos személyiségük, az meg nem kell, hogy tönkretedd. Próbáld meg, hogy "husi"-nak becézed! A reakcióból sokmindent leszûrhetsz. Ha harap érte, akkor tudhatod, hogy nem lesz könnyû. Ha megszeppen, akkor nagyon finoman folytasd a gondolatsort. És ha látod, hogy rosszul esik neki, akkor kérdezd meg, nem-e akar tenni ellene, mert te támogatod az ötletet. De ha nem akar fogyni, ne törd össze. Tartsuk tiszteletben egymás érzéseit.
Én lány vagyok de hasonlóan voltam a volt barátommal. Mondjuk én sem vagyok egy modell alkat inkább olyan átlagos. Mikor össze jöttem vele is volt rajta felesleg több mint rajtam de akkor még azért úgy bejött olyan kis macis volt jó volt hozzá bújni nem volt vele bajom. Elég sokáig jártunk és ez idõ alatt felszedett 10kg-t ami már nem jött be, persze nem akartam megbántani és nagyon szerettem. Amit próbáltam : rávettem, hogy járjunk közösen konditerembe meg futni úgy is rám is rám fért meg hát közös programnak is jó volt. Egy darabig el is jött velem de nem változtatott rajta semmit. Én nem hagytam volna el soha ez miatt mert szerelmes voltam belé, õ ellenben ott hagyott nem ilyen dolog miatt hanem más oka volt, na meg persze neki már extra jó csajok kellettek így is de ez lényegtelen. Csak is te érzed pontosan át a helyzetet, próbálhatsz vele beszélni errõl de ha nem megy akkor nincs mit tenni. Ha nem találod vonzónak és már nem kívánod ez miatt az úgy is rámenne a kapcsolatotokra. Vagy elfogadod így vagy szakítasz.
Kezdjetek el együtt sportolni, csináld úgy, hogy muszály legyen neki sportolnia.
Mennyi kg és milyen magas ez a molett nálad?

Hogyan mondják németül, hogy: leszel a barátnőm?

Fontos lenne ;)

Legjobb válasz: "Fontos lenne ;)" Gondolom...

"Fontos lenne ;)" Gondolom...
Würdest du meine Freundin? :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Járnál velem (Würdest du mit mir gehen?) Leszel a barátnõm (Würdest du meine Freundin sein (wollen)?)
Willst/Möchtest du meine Freundin werden? Möchtest du mit mir gehen?

Hogy mondjam el barátnőmnek, hogy izgulok a lábakra?

Eléggé lábfetish-es vagyok, és van barátn?m, de félek neki bevallani mert nemtudom mit szólna hozzá. már 3 éve együtt vagyunk de nem merem neki elmondani, mit tegyek?

Legjobb válasz: 'drágám, lábfétisem van.'

'drágám, lábfétisem van.'
A kérdező hozzászólása: de félek mit fog gondolni.
azt hogy lábfétised van
A kérdező hozzászólása: valami olyan módszer esetleg, ami nem nyiltan szemébe mondás? valahogy utalgatni rá, hogy feltünjön neki vagy valami?
Semmiképpen se úgy mond, hogy a "a lábakra" izgulsz, ez milyen már...az õ személyéhez kötötten mond, hogy milyen jó lábai vannak, és gerjedsz rá....Nekem ez jobban bejönne. 38/N
A kérdező hozzászólása: utolsó, ez már mindjárt hasznosabb komment mint az elsõ 2. és köszönöm a választ, de ez nem olyan könnyû
azért elég rossz kapcsolatod lehet, ha 3 év alatt nem jutottatok el odáig, hogy õszintén beszélhessetek
Én sokszor simogattam a lábát sokáig és dicsérgettem, meg kapott kb 100 harisnyát - combfixet, illetve jópár magassarkût. Szerintem leesett neki! :D

Hogyan mondjam meg barátnőmnek hogy ne legyen olyan szigorú a gyerekekkel?

3 hónapja jöttünk össze. Van 2 gyermeke barátn?mnek 2,5 és 4 évesek. Már láttam párszor mikor nála voltam hogy elég sokszor eljár a keze, ha olyat csinálnak de nem merek beleszólni mert nem az én gyermekeim és elég nagyhatú stílus. Félek, hogy lehurrogná a fejem. Inkább tartsam magamban vagy szóljak neki?

Valaki segítene nekem, abban, hogy mit mondjak a barátnőmnek akivel régebb nagyon jóba voltam 5 évig és most képes eldobni kapcsolatunkat egy olyan lány miatt aki kihasználja?

P.s: lány vagyok és összefüggő szövegre gondoltam ,mert levébe akarom odaadni,mert flek vele négyszemközt beszélni,vagyis a válaszaitól és a reagálásától

Mit mondjak a barátnőmnek, hogy ezt azért ne csinálja?

Még csak 12 éves lány de már bukásra áll két tantárgyból és ráadásul otthon meg se mondta a jegyeit.És néha cigizni is szokott. Hogy magyarázzam meg neki, hogy ne csináljon ilyeneket?

Legjobb válasz: egyszerûen: HÜLYE VAGY, NE CSINÁLD... légy nyílt és õszinte, hozz fel érveket neki.

egyszerûen: HÜLYE VAGY, NE CSINÁLD... légy nyílt és õszinte, hozz fel érveket neki.
4.: Az alkohol elõbb jön mint a cigi [én is iszom néha-néha, de soha nem annyit, hogy csak egy kicsit is, de szédüljek]. Szóval akkor gondolom a lány már pasizik, iszik is, meg cigizik is, ja meg hát rosszul tanul :D A szüleinek max végsõ esetben mond el, elõször próbálj beszélni vele, hogy ez így nem jó, ne akarja tönkretenni a saját életét, stbstb... aztán ha így sem megy, szólj a szüleinek, eseteleg mondd meg a szüleinek, hogy ne mondják el neki, hogy tõled tudják, mert megharagudna rád, csak nagyon aggódsz miatta..:) Tuti megértik :) 13/L
NÉHA cigizik??? 1 bukásra álló lánynál olyan nincs, az rendszeresen cigizikXD amúgy meg nem tudsz semmit csinni, mert ha ettõl menõnek érzi magát, akkor kiröhög, amúgy meg ha nem akkor meg ezt õ is tudja
Jól megtépném a haját...mármint a bukásért, a cigivel nem tudsz mit kezdeni, ha olyan környezetben van, úgyis rászokik, mert nincs benne tartás még, fõleg ilyen idõsen.
Hívd át egy délután, mikor senki nincs otthon, akkor talán még nyíltabban tudsz vele beszélni. Szedj le netrõl egy képet, amin egy dohányzó ember tüdeje van! Ettõl biztosan elborzad. A tanulásról pedig meg kell gyõzni hogy nem felesleges hülyeség. OK, nem a legjobb szórakozás, de kell, hogy 40 évesen ne az anyja alagsorában éljen és a Tescoban pucoljon WCt. Ha pedig nem hallgat, így lesz k***a, már bocsánat. Ha pedig még iszik is... Ha nem hallgat rád akkor pedig mondd el a szüleinek. 12/L
Télleg moshogy az uccsó mondja:A szülei tudják h cigizik? Ha nem szentem is beszélj vele és ha nem megy akk mond el a szüleinek, de csak szépen.
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm.pontosabban osztálytársam. régóta ismerem. mostanában lóg, drogozik[ez nem biztos, de vannak jelek amik erre utalnak], cigizik és mindenbõl bukásra áll. Egy másik szintén ugyanez csk nem drogozik és nem áll mindenbõl bukásra csak 2 tantárgyból. Sajnos sehogy sem. A második az már javított és vlaszeg megkapja a 2-est évvégén. SEHOGYSEM TUDOD ELMAGYARÁZNI NEKIK, MERT AZ ILYENEKET NEM ÉRDEKLI[MÉG], HOGY MI LESZ BELÕLÜK, MERT MOST NAGYON "JÓ" ÉLETÜK VAN MERT OTT VANNAK A SZÜLEI. Gondolom ti 6.-osok lehetttek.még nagyon könnyû a suli meg minden, de 7.-ben az a lány elvérzik. sürgõsen meg kell mondani a szüleinek ezt az egészet. 13/L

Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy összeköltöztem a barátnőmmel?

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ha nagykorú és eltartod magad, gyakorlatilag semmi közük...

Hány éves vagy? Ha nagykorú és eltartod magad, gyakorlatilag semmi közük...
Anya, apa! összeköltöztem a baràtnõmmel xD amùgy hàny évesek vagytok? mièrt jelent problémàt elmondani ezt? végülis ez tök jò dolog. :) mondd meg, hogy szeretitek egymàst, és itt volt az ideje.
Nem mered elmondani, vagy csak egyszerûen gondolkodsz, hogy add elõ? Mi tavaly költöztünk össze, mindketten annyit mondtunk otthon, hogy összeköltözünk. 5 éve vagyunk együtt, nem volt meglepetés. Azon vagyunk, hogy eltartsük magunkat, néha még azért besegítenek a szülõk... Ha tizenévesek vagytok, akkor viszont meg kell rágni a dolgot...
Ha elmultalmar 18 vagy epp annyi vagy akkor csak, oda allsz elejuk es finoman kozlod veluk amennyiben nem-et mondanak annak biztos meg van a sajat oka. ha nem valna be amit tanacsoltam akkor elnezesedet kerem...
A kérdező hozzászólása: 20 felettiek vagyunk. A szüleim ostobák, nem vallásosak de kb olyan stílusban fognak lenézni miatta mintha bigottak lennének.
És mi a bibi?
De könyörgöm...ez természetes, hogy összeköltöznek a párok. Nem vagytok már gyerekek, felnõtt önálló emberek vagytok, nem? Mint a szüleid. Jó hogy nem már kiakadnak azon is hogy barátnõd van, nem bírom ezt a túlféltést.
Ja, amúgy határozottan mondd meg, egyszerûen közöld velük és kész.

Lehet, hogy terhes a barátnőm de ez még nem tuti. Ha terhes akkor hogy mondjam el a szüleimnek? Szerintetek hogy fognak reagálni?

Rosszul szokott lenni, csinált tesztet 2 negatív, 1 pozitív. Õ már elmondta az anyukájának és orvoshoz fognak menni de még nem kaptak időpontot. Az apja ki akar herélni, az anyja se örül neki de csak az apja akarja elvetetni. Én még nem mondtam el itthon és nem tudom hogy kezdjek hozzá. Nem tudom, hogy a szüleim mit gondolnak a koránszülésről mert a családunkban még ilyen nem fordult elő de nem hiszem, hogy örülnének egy unokának meg hát nekünk se kéne gyerek de ha megvan akkor biztos, hogy nem engedem elvetetni, mondjuk ő sem akarja. Mielőtt beszólnátok védekeztünk mindig és nem emlékszem olyanra, hogy történt volna valami (és nem volt mással). 18 évesek leszünk mind a ketten.

Legjobb válasz: Hogy mond meg? Õszintén és minél gyorsabban, mert ha tényleg terhes akkor ketyeg az óra. Együtt, mármint te, a barátnõd és mind két szülõpár kell ahhoz, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.

Hogy mond meg? Õszintén és minél gyorsabban, mert ha tényleg terhes akkor ketyeg az óra. Együtt, mármint te, a barátnõd és mind két szülõpár kell ahhoz, hogy megbeszéljétek, hogyan tovább.
Semmilyen védekezés nem ad 100%-os biztonságot! Ezt jobb ha tudod, mielõtt a bogarat a füledbe ülteti valaki "jóindulatú" ember. Csak az a 100%-os védekezés, ha nem szexeltek:) Mielõbb üljetek le megbeszélni. Szüleid biztos nem örülnek elsõre, de mivel téged biztos szeretnek, hisz a gyerekük vagy, majd megenyhülnek!De mindenképp beszélj velük mielõbb!
Te jó ég :S.... Ezen minél elõbb túl kell esni .Én megmondom õszintén nem pártolnám, hogy a lányom 17 évesen gyereket szüljön !
amúgy ha van pozitív teszt akkor tuti terhes. szüleiddel meg beszélj mielõbb. nem jó halogatni a dolgot, ehhez a döntéshez jelen esetben 6 emberre van szükség.
Minél elõbb el kell mondanod, õszintén meg kell beszélni a dolgokat.
"az apja ki akar herélni" Hát ez igy szokott lenni, miért nem vigyázott jobban a lányára és a barátnõd önmagára veled együtt. Na jó komolyra forditva, azt mondod védekeztetek, akkor még nem biztos, hogy terhes. Ha viszont terhes lesz, akkor azonnal mondd el a szüleidnek. Elõször mondd el az anyudnak, majd utána az apudnak. Ha bátor vagy akkor egyszerre mind a kettõnek.
8. Pont ez a véleményem nekem is. Annyira erõlködik a kérdezõ, hogy védekeztek, mégis terhes a lány, ha minden igaz. Akkor bizony ott besegítettek, de majd kiderül egy apaságin.
Hát ha te VALÓBAN mindig védekeztél, ahogyan állítod, akkor valahogyan így mondd meg a szüleidnek: -Apa, Anya, a barátnõmet teherbeejtette valaki... majd a DNS-teszt kimutatja, hogy ki volt az. Adig is fizethetitek helyettem a gyerektartást. Hát nem nagyszerû?!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek en ugy terveztem, hogy 18 evesen majd apa leszek? Eredetileg nem gondolkoztam meg gyereken de nem fogom megolni ha nem kell. Szerencsetlen errol nem tehet, ez a mi hulyesegunk. Ugyanugy megerdemli az eletet mint az a gyerek akit terveztek a szulei es ha megszuletik biztos nem lesz rossz dolga. A baratnom szulei majd segitenek neki es nem tudom, hogy a szuleim mit szolnanak hozza de az biztos, hogy se a gyereket se engem nem raknanak ki. Egyebkent holnap fog orvoshoz menni, hamarabb nem is terveztem elmondani. 18-as sajnalom. Mi pont ezert nem akarunk ilyet csinalni. Oke, hogy fejlett az orvostudomany meg mittomen de barmi tortenhet o meg akar gyereket, bar nem ennyi idosen tervezte.
Majd írd meg, hogy a barátnõd terhes lett-e vagy sem, de drukkolok neked, hogy ne tõled legyen a baba, mert 18 évesen nem jó dolog gyereket nevelni. De, ha még is terhes és a tiéd akkor vállalj minden felelõséget a kicsiért és sok boldogságot!
Mások is voltak ilyen helyzetben. Baba mellett érettségiztek le, de a nagyszülõk segítettek mindkét részrõl. Próbálj mellette maradni a bajban. Védekezés mellett is lehet terhesség. Keress valami állást és estin folytasd a sulit. Nehéz lesz, de annak idején sok pár élt így. Egy ismerõs pár volt ilyen helyzetben, nekik minden évben született utána gyerekük. A fiatal asszony nem tudott tovább tanulni. Az lenne jó, ha a szülõk mindkét részrõl segítenének. Nehéz lesz, de egy abortusz egy életre tönkre teheti barátnõdet.
na? elmondtad? mi lett?
A kérdező hozzászólása: terhes
Meg is tartja?
És mihez kezdtek?
A kérdező hozzászólása: Megtartja és nem tudom. Nem szóltam még a szüleimnek. Próbáltam de nem merek belekezdeni vagy belekezdek és hülyeségeket mondok.
persze, ne szólj nekik...majd észreveszik... te jó ég! amikor meg kellett csinálni ezt a gyereket, akkor miért nem voltál ilyen félénk? itt az ideje, hogy megtanuld vállalni a tetteid következményeit.
Szexelni volt bátorságod, elmondani is legyen!
Kérdezõ na mi ujság? Utolsó biztosan benned van a hiba? Hallottam már olyat is, hogy a férjnek nem lehet gyereke. Van egy ismerõsöm, akinek azt mondták nem lehet gyermeke, elvált a férjétõl és teherbe esett. Most 2 éves a pici gyermeke.
19. Köszönöm sz együttérzést. Eddig még nem gondoltunk örökbefogadásra, mert "próbálkoztunk", és még nem jutottunk el erre az elhatározásra, de bevallom õszintén, mostanában már egyre többször megfordult a fejemben a gondolat, csak még a férjemnek nem mondtam.
A kérdező hozzászólása: Szerintem õk csak azért (vagyis inkább az anyja) nem akarja elvetetni mert 1 gyerekük elment, a másik csecsemõ korában meghalt és a barátnõm se volt biztos, hogy életben marad. És hogyha elveszik akkor ugye kevesebb esély van arra, hogy megint terhes lehet (ha az).
Nem úgy van, hogy a pozitív teszt sosem téved, csak a negatív? Valami ilyesmit olvastam már itt többször is.
Addig, amíg az orvos nem igazolja ne mondd el otthon (még lehet vaklárma, igaz kétlem) Aztán jó gyorsan, egyenesen, mint a ragtapasznál. Lsz kiabálás, vagy magukbaroskadás...kétségbeesés. Acélozd meg magad viseld annyira jól mint amennyi a helyzet engedi... Aztán döntsetek a lánnyal. De jó ha már kész tényekkel együttmondjátok el az is.
Gondolkodj. Mennyi az esély arra, hogy a 17 évesen felcsinált baràtnõd mellett maradsz halálodig? Hogy bírni fogod a Tescoban az árufeltöltést, vagy a McDonald'sban a krumplisütögetést /alig 18 évesen, szakma nélkül, gyakorlat nélkül mást nemigen fogsz találni/ emellett éjjelente a gyereksírást, a jelenleg randipartner, csupa bûbáj barátnõd testi és lelki változásait? Te költözöl az õ szüleihez és akkor te tûrsz majd mindent, vagy a kis barátnõd hozzátok és akkor õ harcol majd a mamáddal? Két évet nem adok nektek együtt, és akkor? Kivel áll majd össze az akkor húszéves, tanulatlan, kisgyerekes csajod? Nem lesz kapós, le kell majd adni az igényeit, ez azt jelenti, hogy valami selejtes nevelõapja lesz a kislányodnak/kisfiadnak... Hajrá, gyártsatok gyereket ész nélkül, a semmire!
Jól mondja az utolsó. Nem is népszerû a válasza, pedig Neki van igaza.
Igen igaza van, de senki enm kért tanácsot arra vonatkozóan, bogy megtartság-e a babát. Az volt a kérdés hogyan mondja el? És hogyan fognak reagálni a szülõk?
Ha az én gyermekem állna elém, én nagyon kiakadnék ettõl és mélységes szomorúságot, csalódást éreznék ! Az nem kérdés , hogy mit tanácsolnék ... ! Addig kell orvoshoz menni , amig lehet segiteni !Minél elõbb!
Na, terhes?
Pont 17 voltam, amikor terhes lettem a barátomtól. Sem anyám, sem "anyósomék" nem támogattak minket, sõt anyám azonnal bejelentett a nõgyógyászához, hogy terhes a lánya, és abortuszra menne a doktor úrhoz. Amit akkor, és most érzek, senkinek nem kívánom. 10 évig voltunk még együtt a barátommal, aki idõközben a võlegényem lett, de nem estem teherbe soha többet. Elhagyott... Most 43 évesen egy férjjel, akivel 16 éve kétségbe esve küzdünk egy saját gyermekért, el nem tudjátok képzelni mit is érzek. Sem anyám, sem a volt võlegényem, aki azóta boldog családapa két gyerekkel, sem senki nem tudja mi zajlik a lelkemben, csak a férjem, mert õ lát nap mint nap 16 éve, õ tudja talán min megyek keresztül. Ezt egy anya sem tudhatja, csakis az áldozat, vagyis én.
Hú utolsó :(( Sajnálom! Örökbefogadásra nem gondoltatok? (tudom, hogy nem ugyanolyan, mint egy saját)
No mit lett veletek, kérdezõ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!