Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondják hogy: Mennyi (115 db)

Magyarország mennyit fizet be az EU. Kasszába? Mindíg csak azt mondják, hogy mennyi EU támogatást kapunk!

Legjobb válasz: Ezt nem nagyon tudni. De a baj az hogy mire is kapjuk vissza. Ugyanis ha nem termelõberuházásokra, hanem terekre stb akkor csak bukunk.

Ezt nem nagyon tudni. De a baj az hogy mire is kapjuk vissza. Ugyanis ha nem termelõberuházásokra, hanem terekre stb akkor csak bukunk.
Ez így nagyon szépen hangzik utolsó, csak azt nem teszik hozzá, hogy milyen bevételektõl esünk el az EU tagság miatt. Ha ezt beleszámolja valaki akkor viszont bõven nem éri meg az EU.
Ez nagyon szépen hangzik sõt hihetõen, de egy hivatkozások nélküli munka nem sokban különbözik egy propaganda irástól. Ha vannak országok, akik profitálnak abból, hogy EU tagok, és abból, hogy nettó befizetõk is EU tagok, akkor felmerül a kérdés, hogy miért is van ez így. Miért éri meg a németeknek többet befizetni, és kevesebbet kivenni, és miért éri meg Mo.-nak EU tagnak maradnia, ha bár többet vesz ki a közös kasszából, mint amit betesz, az egyéb bevételektõl való elesése folytán mégiscsak vesztese a partnerségnek. Mivel ez a helyzet fennáll, és nem változik, a döntéshozók felelõssége merül fel. Szóval nincs új a nap alatt.
Igen sajnos propaganda! Ugyanis a nagyrészét az itt "állomásozó" nem magyar multik vették fel. A nagyrésze ami itt hasznosúlt meg terekre és egyébb más nem termelõ hanem a továbbiakban csak pénzt és fenntartást igénylõ beruházásokra ment el. Ami meg a legszebb, német technológiára amit megvettünk egy egy szalmaerõmû megépítése esetén.
Azt a 4-5 ezer milliárd forintot sem szabad elfelejteni amit kezdésbõl kaptunk

Ha iskolában vizsgálat van és az egyik lányt megmértek, és hangosan mondják, hogy mennyi kiló (kb80-85) akkor ti mit gondoltok magatokban?

Amire leginkább kíváncsi vagyok az, az ,hogy ti mire is gondoltok! Sajnáljátok, vagy lenézitek és nevettek. Csak azért mondom, mert én ett?l nagyon félek!

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a konkrét szám bármiféle reakciót kéne, hogy kiváltson, hiszen az adott lányt nem akkor látják elõször az osztálytársai, és ha túlsúlyosnak tartják, és ennek alapján gondolnak róla valamit, azt már rég megtették, egy számadat ezen nem fog semmit módosítani. Ettõl ne félj!

Nem hiszem, hogy a konkrét szám bármiféle reakciót kéne, hogy kiváltson, hiszen az adott lányt nem akkor látják elõször az osztálytársai, és ha túlsúlyosnak tartják, és ennek alapján gondolnak róla valamit, azt már rég megtették, egy számadat ezen nem fog semmit módosítani. Ettõl ne félj!
Igazából ránézésre is jó közelítéssel meg lehet tippelni hogy ki mennyi kiló. Biztosan nem esik jól, hogy többek elõtt hangosan mondják, de akkora meglepetést nem hinném hogy okozna bárkinek.
meg nálunk emlékszem mindig volt aki kérte h ne úgy mondják h mindenki hallja:) de ne törõdj ilyen csacsiságokkal, úgy vagy jó ahogy vagy:)
A kérdező hozzászólása: kössz hogy ilyen megértõek vagytok! én csak azért gondolkodok így, mert új suliba kerültem, és eléggé félénk vagyok! nagyon sok jó barátom lett, de mindig is éreztem hogy ha lenne egyilyen dolog akkor nevetnének!
A kérdező hozzászólása: Am, sztem nem is szólnának hozzém fiúksem, mert minidg uncsitesómat veszik észre csak, mintha én ott sem lennék, ez már olyan rossz érzés :(
Lehet, hogy le fogtok pontozni, de én most elmondom a véleményem: Azt gondolnám, hogy miért nem képes tenni ez ellen? Elõítéletes vagyok, de lustának bélyegezném. Ha nekem volt annyi akaraterõm, hogy lefogyjak 5-6 kilót akkor õ miért nem tud elindulni ezen az úton? Jó, több súlyfelesleged van, de valószínûleg tettél érte... Igaz, hogy én ismerek olyan embereket akik örökölt dolog miatt, gyerekkori betegség következményeként lettek túlsúlyosak és ezért nehezebben fogynak de ez azokat az embereket akik csak felületesen ismerik õket ez nem érdekli! Az, hogy az unokatesód népszerûbb mint te nem feltétlenül a kilóidon múlik, a szerelmet ilyen súllyal is meg fogod találni, de ez akkor sem egészséges. Én változatnék. Amúgy milyen magas vagy? 14/L
Tudom, hogy ez nem megoldás, de én 13 évesen 70-75 kg környékén voltam (162 cm-hez), és mikor orvosi vizsgálat volt (1 évvel elõtte 63 kg voltam, és azért is el kezdett velem szívózni az iskolaorvos, hogy miket, mennyit eszek, fogyjak le 10 kg-ot, stb...), szóval egyszerûen mikor erre került sor, én közöltem, hogy nem állok rá, ránézésre lehet elképzelésük, a pontos értéket meg elég, ha én tudom, és nem álltam rá a mérlegre. Nem tetszett, de erõszakkal nem rakhatnak rá, én megmondtam, nem szeretném, ha ez téma lenne. (Azóta eltelt pár év, jelenleg 165/67, túl egy szülésen, úgy érzem a 13 éves értékhez viszonyítva mindenképp jobb a helyzet...) 23L
Keresnek valakit aki tud számolni, majd a felét eladják.
Lemérik az egészet meg egy jól kezelhetõ egységet (pl. 1 v 10db) és kimatekozzák.
Megsaccolják. Ennek egy tizede megy egy raktárba a többit kimérik.


Mit mondjak, ha megkérdezik, hogy mennyi fizetést szeretnék?

Pályakezdő vagyok, most végeztem a BGF-en. Ma megyek egy céghez állásinterjúra. Összetett irodai munkáról lenne szó. Ügyfelekkel kell foglalkoznom, ár- és hitelajánlatokat kell készítenem és egyéb munkákat kell végeznem. Tapasztalatlan vagyok még a fizetést illetően. Szerintetek mekkora az az összeg, ami átlagos egy irodai munkánál? Szeretnek rákérdezni az összegre... Mekkora összeg lenne reális? Nem akarok túl keveset mondani, de nem is akarok fölé lőni. Előre is köszönöm a segítséget! 21/L

Legjobb válasz: Én brutto 200-220-at mondanék. De nem kell izgulni ha sokat mondasz, csak alá ne mondj. Ha alámondasz akkor röhögve megadják a kevesebbet, ha sokat mondasz maximum annyi a válasz, hogy annyit nem tudunk adni csak ennyit és ennyit. Megfelel-e?

Én brutto 200-220-at mondanék. De nem kell izgulni ha sokat mondasz, csak alá ne mondj. Ha alámondasz akkor röhögve megadják a kevesebbet, ha sokat mondasz maximum annyi a válasz, hogy annyit nem tudunk adni csak ennyit és ennyit. Megfelel-e?

Hogy mondjam egy lánynak azt hogy, mennyire aranyos és, hogy mennyire szeretem?

(Légyszi ne azokat mondjátok , hogy cuki , ari , mert ezzel nem tudom neki kimutatni , hogy mennyire különleges)

Legjobb válasz: Úgy ahogy feltetted a kérdést.

Úgy ahogy feltetted a kérdést.
kinyitod a szájad...
"mondták már neked, hogy mennyire csodálatos vagy?"
Szó szerint így.

Szeretnék ajak pc-t ( jobb oldalra, lent). A kérdésem hogy mennyire fáj a szúrás? és utána? Ki fogom birni? Azt mondjak nem fáj, de annyira nem vagyok biztos benne. Mit ehetek majd? Tejtermékeket szintén nem lehet enni, vagy azt csak nyelv pc-nél?

El?re köszönöm a válaszokat! :))

Legjobb válasz: A kérdésem hogy mennyire fáj a szúrás? NAGYOOOON és utána? UTÁNA IIIIS Ki fogom birni? KIZÁRT Mit ehetek majd? EPERTORTÁT Tejtermékeket szintén nem lehet enni, vagy azt csak nyelv pc-nél? AJAK PÉCÉNÉL SEM!

A kérdésem hogy mennyire fáj a szúrás? NAGYOOOON és utána? UTÁNA IIIIS Ki fogom birni? KIZÁRT Mit ehetek majd? EPERTORTÁT Tejtermékeket szintén nem lehet enni, vagy azt csak nyelv pc-nél? AJAK PÉCÉNÉL SEM!
Egyáltalán nem fáj a szúrás. Nem is halt még bele senki. Ha elmúlik az érzéstelenítõ akkor kellemetlen lesz majd, de az sem fáj. Nem tudom mit ehetsz, biztos elmondja a piercinges ha majd megkérdezed... Ja és jól gondold meg mert tönkre fogja tenni a fogaidat.
A kérdező hozzászólása: értem.:) )

Mikortol alhat a babám rendes ágyon? (Mennyi idösen? ) Meddig birja a sulyát a kiságy? Hogyan lehet átszoktatni nagy ágyra, eljön az idö hogy ő akar ott aludni vagy én mondjam hogy ott aludjon? Mikor vegyük meg az uj (nagy) ágyat?

Szeretnénk második babát jo lenne addig átszoktatni de nem akarom hogy azt éreze a teso miatt kell máshol aludnia.

Legjobb válasz: Attól függ mennyi idõs a pici, vagy hát a nagy. Nekem a nagy fiam 3 éves koráig aludt a kiságyban. Akkor kapott új ágyat és úgy szokott át,hogy õ akart az új ágyban aludni. Volt amikor az éjszaka közepén vissza költözött a kiságyba. De kb 1 hónap alatt megszokta. Mindenképp olyan ágyat vegyél amit akár 18 éves koráéig tud használni. Ha egyik kicsi másik pici akkor viszont szükséged lesz még egy darabig 2 kiságyra.

Attól függ mennyi idõs a pici, vagy hát a nagy. Nekem a nagy fiam 3 éves koráig aludt a kiságyban. Akkor kapott új ágyat és úgy szokott át, hogy õ akart az új ágyban aludni. Volt amikor az éjszaka közepén vissza költözött a kiságyba. De kb 1 hónap alatt megszokta. Mindenképp olyan ágyat vegyél amit akár 18 éves koráéig tud használni. Ha egyik kicsi másik pici akkor viszont szükséged lesz még egy darabig 2 kiságyra.
Nekem fél éves volt, mikor már nem tudott aludni a kiságyba.Nagyon végigaludta az éjszakát.A leesés problémát úgy oldottam meg, hogy egy felnõtt takarót feltekertem, és azt tettem a szélére.

Mennyibe kerülne ezt elkészíteni? Mennyi idő alatt gyógyulna be a bőr? Sokan azt is mondják, hogy inkább télen csináltassam ne nyáron, szerintetek ez nem mindegy?

Egy ilyesféle tetkóra gondoltam az alkaromon

Legjobb válasz: Nem mindegy, mert a gyógyulás alatt jobb, ha nem izzadsz, nem mész strandra stb.

Nem mindegy, mert a gyógyulás alatt jobb, ha nem izzadsz, nem mész strandra stb.
JObb nem nyáron, mivel nem érheti nap, nem strandolhatsz vele. De ha ezeket meg tudod oldani, akkor mindegy. Meggyógyul kb 2 hét alatt. Szerintem kb 2 alkalom alatt készen lehet, az kb 30 ezer. (Legalábbis akinél én csináltattam tetoválást, az ennyiért dolgozik )
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm a válaszokat :)
Jézusom.
Te elbuksz a teszteken.
nem akarlak elkeseríteni, de nem lehetsz katona! van egy ilyen papír, amit akkor adnak, ha bemész jelentkezni, rajta vannak a kizáró okok, ez is köztük van.
Mondd, hogy nem született magyar vagy. Más mentséget nem lehet elfogadni erre a nyomokban helyes szavakat is tartalmazó kérdésre.
Szerintem e miatt senkit sem zavarnak haza. Vagyis a sorkatonaságból emiatt senkit sem engedtek futni, csak akkor, ha az illetõ annyira ferde volt, hogy az orrával súrolta a földet.
TÉVES utolsó. Úgy hazazavarnak a gerincferdüléssel hogy csak na. Kb 70%-al szigorúbb elõirások vannak mint a sorkatonáságnál voltak. De szerintem Az IQ teszten sem igazán mennél át kedves kérdezõ. Nem árt ha helyesen ki tudsz tölteni 1 lapot helyesírási hibák nélkül.
Ha nem olyan vészes a gerincferdülésed azt még meg lehet "javítani" nekem is az volt mondta is mindig az iskolaorvos hogy menjek orvoshoz meg blablabla.Elkezdtem edzeni és szinte teljesen rendbe jött.Tanulság eddzél és tanulj meg írni, olvasni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!