Találatok a következő kifejezésre: Hogy mondják Legszivesebben (6 db)

Hogy mondjam el anyának, hogy nem szeretek itt és legszívesebben hazamennék?

Nem akarom megbántani, de nem szeretek itt. Még áprilisban költöztünk ide, anya võlegényéhez, de itt minden annyira más...

Legjobb válasz: Keress valamilyen hobbit, sportot. Így hasznosan töltheted az idõdet és közben új barátokat, ismerõsöket is szerzel. Tanulj valamit, sajátítsd el olyan dolgokat, amikre eddig pl. az anyagiak miatt nem volt lehetõséged. Használd ki a lehetõséget és gondolj a jövõdre, találj valami olyan elfoglaltságot, amiben a jövõben is tudsz majd kamatoztatni.

Keress valamilyen hobbit, sportot. Így hasznosan töltheted az idõdet és közben új barátokat, ismerõsöket is szerzel. Tanulj valamit, sajátítsd el olyan dolgokat, amikre eddig pl. az anyagiak miatt nem volt lehetõséged. Használd ki a lehetõséget és gondolj a jövõdre, találj valami olyan elfoglaltságot, amiben a jövõben is tudsz majd kamatoztatni.
Elmondhatod, amit ide leírtál, de világos, hogy nem mehetsz haza. Hiszen nem mehetsz haza egyedül. Anyukádat meg nem szakíthatod el a párjától. Mondhatod, hogy foglalkozzanak veled többet, segítsenek barátokat találni. Te pedig próbálj barátkozni. Ilyen az élet, mindig változik, új kihívásokra kell megfelelni és élni ahogyan lehetséges.
Külföldi vagy? "Nem szeretek itt" nincs a magyarban, azért kérdem, angol kifejezés. Nyugodtan kifejezheted az érzéseidet anyukádnak, sõt, szükséged is van rá. Beszélj vele, mondd el neki. Nyilván maradtok, de az érzések kimondása fontos. Majd megszokod azt is, és idõvel örülsz az ottani élet örömeinek is.
A kérdező hozzászólása: Vannak itt is barátaim, akik tök aranyosak, jó fejek. Sokat lógunk együtt, visznek bulizni, de akkor is hiányzik a régi életem. Régen nem voltam népszerû, nem volt sok barátom, de szerettem azt az életet. Itt meg bekerültem a népszerûek közé és megváltozott minden körülöttem. Nem külföldi vagyok, csak külföldön élek.
Népszerû vagy, és ezt nem szereted. Nos, ilyet már régen nem olvastam ezen az oldalon senkitõl! Kislány, benned igazi szív dobog, csak ne engedd, hogy kialudjon! A pénz, a csillogás, a népszerûség sohase tévesszen meg, mert igazi barátság, szeretet nélkül semmit sem érnek! Olvasd el ezt a könyvet: [link]

Hogy mondják angolul? : Ha tehetném, (legszívesebben) Görögországban élnék.

Köszönöm, ha segítetek!

Legjobb válasz: if i could i would live in greece

if i could i would live in greece
If I could, I would live in Greece. Szerintem így van, de inkább várj, amíg ír valaki más is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, én is erre gondoltam, de várok még, hátha valaki tud valami professzionális fordítást! :)
If i could i would rather live in Greece
a rather jelenti azt hogy szívesebben vagy leginkább... would meg hogy ha túdnék... A "If i could i wold live in Greece", annyit jelent hogy "Ha tudnék görögországban élnék", és a "If i could i would rather live in greece" a would hozzá tevése azt csinálta hogy ha tudnék ott élnék, és rather szoval ha tudnék inkább ott élnék
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Hogy mondják angolul: "Legszivesebben"?

Legjobb válasz: (the) most kindly

(the) most kindly
for/of/by choice
A kérdező hozzászólása: Köszi.


Miert nem tudok annyira gerinces ember lenni hogy nemet mondjak, amikor legszivesebben nemet mondanak? (bovebben lent)

Normalis valaszert megy a zold kez Peldaul a munkahelyemen:nekem nem lenne kotelesegem, hogy en azt a munkat elvegezem. Mert lenne dolgom de megis mikkor jon a fonok a masik reszlegrol(akki tulajdon kepen nem is a fonokom csak annak a masik reszlegnek a fonoke) es engem kap el mert ippen arra megyek es megker szepen,hogy vegezem mar el ezt a munkat meg azt tegyem rendbe es en csak annyit mondok ,,jo...jolvan...'' pedig nekem o nem is a fonokom mert en nem ahhoz a reszleghez tartozom de megis fuggunk a masik reszlegtol ma pl: nem volt rend es megkert h pakoljak rendet mert nem volt hely es en azt mondtam ,,jo'' pedig azt kellet volna mondanom hogy: ,,nekem nem ez a dolgom, en masik reszleghez tartozom'' Es sokszor ugy erzem h viszaelnek a tolleranciamal, meg hogy mar pofatlanok a fonokok, hogy annyi mindent ramsoznak(munkat)mert a kollegam azt mondja ,,en ezt nem csinalom'' vagy ,,nem erdekel kerjetek meg mast, most van dolgom'' es persze hogy engem kernek meg...pedig nincs szuksegem + munkara, az a kollegam akki ezt mondja lenne ideje sokszor nem csinal semmit fokep o dolgozik ott de megis en velem redeztetnek ottan a dolgokat mert en nem vagyok elege bator, sztm lassak hogy felek nemet mondani es kihasznalnak,( pedig legsziveseben azt mondanam hogy ,,NEM, Hagyatok beken mert nyakig vagyoka munkaban'' 20/F es van mmikor ugy erzem mikkor kernek tollem valamit h migyart sirok mert nem merek nemet mondani! de eltitkolom (helyesirasi hibakert bocs, nem magyar a bulengyuzetem)

Legjobb válasz: Pedig meg kéne embereld magad. Mond azt, hogy neked nem ez a dolgod és kész. Ha nem tetszik mutasd meg a munkaköri leírásodat, hogy te pontosan miért is vagy ott, mi a feladatod és kik azok akik parancsolhatnak neked. Vagy találj ki valami kifogást. Fogd simán az idõ hiányára. De mindenképp az elsõt válaszolom, hogy máskor se kérjenek meg.

Pedig meg kéne embereld magad. Mond azt, hogy neked nem ez a dolgod és kész. Ha nem tetszik mutasd meg a munkaköri leírásodat, hogy te pontosan miért is vagy ott, mi a feladatod és kik azok akik parancsolhatnak neked. Vagy találj ki valami kifogást. Fogd simán az idõ hiányára. De mindenképp az elsõt válaszolom, hogy máskor se kérjenek meg.
Ha minnel tobbet megcsinalod amire megkernek, annal jobban radtelepednek, mert erzik, hogy te "kihasznalhato" vagy. Elso valaszolo is irta, vhogy neked kell odatenned magad, es megmondanod, hogy ne haragudjon de te nem ahhoz a reszleghez tartozol, es neked van mit tenned... Azon meg el kene gondolkodnod, hogy mitol felsz, hogy nem tudsz visszautasitani vmit, vkit? Attol felsz-e, hogyha nem-et mondasz a masik fonoknek, esetleg arthatna a munkahelyednek? Vagy attol, hogy nem vagy jo ember, ha nem teljesited masok kereseit stb stb ilyesmiken...
Saját magaddal b...ol ki. Ott kell hagyni õket mert az ok már rád szálltak.

Tetszik egy lány a suliban, ahogy néztem ő neki is tetszem. Szemezünk is, legszívesebben odamennék de egyszerűen nem tudom mit mondjak, főleg hogy ott vannak a barátnői is, ötletek?

Tudom sokszor kérdezték már ezt de sehol nem láttam konkrét választ hogy mit mondjon az illet?.

Legjobb válasz: Szerezd meg a telefonszámát.

Szerezd meg a telefonszámát.
ez nem családi kapcsolatok témakör
Odasétálnék, mosolyogva. Köszönnék mindenkinek. Sziasztok lányok. ( vagy ami a menõ) Aztán már csak a kiszemelt lánynak: Marika ( addigra tudd meg a nevét), gyere picit, szeretnék valamit kérdezni tõled, vagy mondani neked. Aztán: Nagyon csini a hajad, jól áll rajtad ez a kardigán, stb. Udvarias legyél, de ne túl komoly
Még nem családi kapcsolatok.
Pista bácsi! Jól vagy?

Aki legszívesebben pucéron van, arra is azt mondják, hogy naturalista? Vagy más szó van rá?

Sokszor nem t?rök meg magamon itthon ruhát, rossz érzés felöltözve lenni, aludni is csak meztelenül tudok. Nem vagyok magamutogató, sem exhibicionista, nincs bomba alakom, pucérkodásom nem szexuális irányultságú, s értelemszer?en csak a férjem el?tt élem ki ez a hajlamot. Szóval hogy mondják ezt a jelenséget?

Legjobb válasz: Hiányzik belõled a természetes szeméremérzet.

Hiányzik belõled a természetes szeméremérzet.
A kérdező hozzászólása: Attól tartok, félreértettél. :) Ez az otthoni "bogaram", nem vágyom arra, hogy mindenki elõtt pucerázj legyek! :D A kiegészítõ kommentben írtam, hogy ezt csak egyedül ill. a férjem elõtt teszem. Na mindegy, azt hittem, lesz aki tudja milyen "szakszó" van erre.
Ha megtehetném akk valszeg én sem öltöznék fel de sajnos én a családomma élek és énis ugyanígy vagyok ezzel h nekik nemszivesen mutogatnám magam. Erre nincs szerintem külön szó.
Ha így jól érzed magad az a lényeg
Nincs ezzel semmi gond otthon had legyen mindenki úgy ahogyan jólesik neki. Mi is sokat vagyunk itthon meztelenül, egyszerûen így kényelmes.
A naturalista az a természethez közel lévõ. Nudista aki szeret meztelen napozni, és minden egyébb tevékenységet meztelenül folytatni. Én is már tönn mint 20 éve a nyaraimat meztelenül töltöm itthon. Ahogy olvasgatok itt a neten, egyre többen vagyunk meztelenül otthon. Bár a nõk kevés számban vannak, inkább férfik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!