Találatok a következő kifejezésre: Hogy mikor találkozni mert (15 db)

Ha valaki azt mondja, hogy részegen nem ajánlatos vele találkozni mert akkor túl őszinte. Ez alatt mit értsek?

Legjobb válasz: tudnod kell ,hogy ahhoz ,hogy igazán kiismerj egy ember ahhoz idõ kell, ha még fiatal vagy akkor felszínesek az emberi kapcsolatok, azért felszínesek mert az emberek inkább ismernek kevésbé tõlük különbözõ embereket ahelyett h közel engednék magukhoz õket, minthogy ,találjanak vkit aki nagyon sokban hasonlít rájuk.. ha részeg az ember akkor felszabadultabb, nem fogja vissza magát, legszívesebben mindenkit szeretne ,aki humán életforma, sok dolgot elmond magáról amit egyébként nem tenne ,pont azért mert "alaphelyzetben" felszínes..és mivel annyi mindent megtudsz róla,olyat is ami számodra nem szimpatikus ,már nem is tartod érdekesnek..számomra ezt jelenti ,remélem érthetõ voltam 18f

tudnod kell , hogy ahhoz , hogy igazán kiismerj egy ember ahhoz idõ kell, ha még fiatal vagy akkor felszínesek az emberi kapcsolatok, azért felszínesek mert az emberek inkább ismernek kevésbé tõlük különbözõ embereket ahelyett h közel engednék magukhoz õket, minthogy , találjanak vkit aki nagyon sokban hasonlít rájuk.. ha részeg az ember akkor felszabadultabb, nem fogja vissza magát, legszívesebben mindenkit szeretne , aki humán életforma, sok dolgot elmond magáról amit egyébként nem tenne , pont azért mert "alaphelyzetben" felszínes..és mivel annyi mindent megtudsz róla, olyat is ami számodra nem szimpatikus , már nem is tartod érdekesnek..számomra ezt jelenti , remélem érthetõ voltam 18f
A kérdező hozzászólása: Eléggé érthetõ voltál.. Köszi! Ment a mancs!

A barátom szakítani akar velem mert nem tudunk találkozni gyakran emiatt sokat veszekszünk a nagyszüleim nem tudják hogy van barátom mert nem engedik de nagyon szeretem nem szeretném elveszíteni emiatt, mit tehetnék?

Legjobb válasz: szia. Ugyanebben a cipõben járok. Alig találkozok a barátommal,pedig nincs suli,azt hittem nyáron jobb lesz. A szüleim most se engednek nagyon sehova,pedig énis csak a barátommal lennék. Azt mondták inkább nézzen este a tv-t velük,mint máshol legyek 18 évesen. Nem tudom mi a megoldás. Gyerekes lenne egy elköltözés, sajnos,ha konzervatív gondolkodásúak nehéz meggyõzni õket,énsem tudom,sokat hallok is miatta,ami felõröl. És semminek nem tudok igazán örülni,ha a barátommal is vagyok,nem lehetek igazán boldog, mert azon agyalok,mi lesz,ha hazamegyek.

szia. Ugyanebben a cipõben járok. Alig találkozok a barátommal, pedig nincs suli, azt hittem nyáron jobb lesz. A szüleim most se engednek nagyon sehova, pedig énis csak a barátommal lennék. Azt mondták inkább nézzen este a tv-t velük, mint máshol legyek 18 évesen. Nem tudom mi a megoldás. Gyerekes lenne egy elköltözés, sajnos, ha konzervatív gondolkodásúak nehéz meggyõzni õket, énsem tudom, sokat hallok is miatta, ami felõröl. És semminek nem tudok igazán örülni, ha a barátommal is vagyok, nem lehetek igazán boldog, mert azon agyalok, mi lesz, ha hazamegyek.
A kérdező hozzászólása: én is igy vok vele nekem sem engednek semmit jobb ha otthol vok ezt mondják de én 15 vok azért neked van beleszólásod mert már 18 vagy nekem nincs csak akkor lehet majd barátom ha 18 leszek de én nagyon szeretem a barátom és unom már hogy titkolóznom kell de ha megtudják akkor pakolhatok sajnos
Pakolhatsz? Komolyan ilyen drasztikusak? 16 voltam, mikor 1. barátom volt, hááát, heti 1x voltam vele fél délutánt, esetleg suli közben pár lopott órát. A korod még a baj, nem verheted ki a hisztit, nem vagy 18 se, bár nézd a helyzetem, nekem se lett jobb. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: igen pakolhatok akkor azt mondták nem azért költenek rám hogy pasizzak hanem azért hogy szakmám legyen és érettségim szval addig nincs pasizás pedig nekem is õ az elsõ barátom és nagyon szeretem és õ is szeret engem de sajnos nem engedik azt hittem hogy nyáron jobb lesz nekem is de sajna mégrosszabb nem engednek sehova még jóhogy a suli ott volt mert ott mindig vele lehettem mert kolisok voltunk mindketten

Mit tegyek ha a fiú akivel egymás iránt kölcsönösek az érzéseink azért nem akarja megkérdezni, hogy járunk-e mert nem tudnánk találkozni?

mondta, hogy szeretne járni velem, de nem tudnánk találkozni.. mivel 14 évesek vagyunk a szüleink nem tudhatnak róla.

Legjobb válasz: Mért ne tudhatnának róla a szüleitek?

Mért ne tudhatnának róla a szüleitek?
A kérdező hozzászólása: mert nem engedték meg, hogy 16 éves korunkig bárkivel járhassunk.


Az interneten ismerkedtem meg egy fiúval. és eddig csak képeken láttuk egymást, de a szünetben lehet, hogy fogunk találkozni, és félek h nem fogok neki tetszeni mert kicsit duci vagyok. V nem tudom. Mit csinálja?

Legjobb válasz: Ha küldtetek egymásnak fotót (amin valóban te szerepeltél) akkor már tudja, hogy hogy nézel ki - és ha nem lenne elégedett a látvánnyal már kiderült volna. Szóval nyugi, tetszel neki :)

Ha küldtetek egymásnak fotót (amin valóban te szerepeltél) akkor már tudja, hogy hogy nézel ki - és ha nem lenne elégedett a látvánnyal már kiderült volna. Szóval nyugi, tetszel neki :)
Igen, sõt ki is retusálhatja a fotókat, hogy úgy nézzen ki mint Megan Fox :) Csak abból, hogy ilyen bizonytalan a lány, arra következtetek, hogy nem egy rafinált típus :)
Fogyj le... Ilyen hülye kérdést, komolyan.
Attól függ milyen képeket küldött magáról. Mert ha szétpózolja magát attól máshogy képzelheti. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: köszi... de amúgy saját képet küldtem meg webcamon is látott..nem vagyok egy olyan típus aki a tükör elõtt pózol... xD

Ha egy férfi egy férjes nőnek azt mondja, hogy "Nem kellene többet találkozniuk, mert nem bízik magában. " az mit jelent?

Azt jelenti, hogy szerelmes a n?be, de nem akarja produkálni, hiszen jó házasságban él; vagy azt, hogy más értelemben nem bízik magában (pl. önbizalomhiánya van)? Én az els?re tippelek, de valaki azt mondta, nem kell mindjárt félreérteni a dolgokat - lehet, hogy csak azért nem bízik magában, mert önbizalomhiánya van. Szóval mostmár összezavarodtam. Mit jelent ez?

Legjobb válasz: Attól fél, hogy egyszer letámad téged, annak ellenére, hogy tudja, hogy nem szabad, már alig bírja magát kordában tartani. Ez tuti. :) Semmiképpen sem önbizalomhiány. A férfiak nem így fejezik ki az önbizalomhiányt, az másképp van. :)

Attól fél, hogy egyszer letámad téged, annak ellenére, hogy tudja, hogy nem szabad, már alig bírja magát kordában tartani. Ez tuti. :) Semmiképpen sem önbizalomhiány. A férfiak nem így fejezik ki az önbizalomhiányt, az másképp van. :)
Biztos , hogy rosszul esik amit mondott mert sok kommentet írtál és egy kicsit vonzónak is találtad és ez nem baj.
Valószínûleg bele szeretett.
Jaj nem kell rögtön naivan szerelmet belelátni. Lehet, csak annyiról van szó, hogy szívesen megdugna, és azért nem bízik magában, mert kezdeményezne, ha alkalom adódna. Micsoda jófej, a felesége háta mögött ilyeneket mondogat más nõknek. :S A kijelentésnek kettõs célja van, egyik amit jelent, másik meg, hogy értésedre adja, hogy szívesen megdugna, és nyitva hagyja a kiskaput, hogy hátha letámadod, és akkor nem az övé lesz a felelõsség. ...Ugyan lássatok már át rajta! Szerelem, hahh... Na persze...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Én is erre tippeltem, csak így nem tudom, mit lehet tenni ilyen helyzetben. Nekem az esett rosszul, hogy az egyik válaszoló azt feltételezte, hogy nem csak barátság van köztünk, holott én erre egy szóval sem utaltam. Az, hogy vonzó vagy sem, lényegtelen, hisz nem õt szeretem. Másrészt sosem bírtam rá így nézni, hogy vonzó-e, mivel nem a férfit látom benne, hanem az embert, a barátot.
A kérdező hozzászólása: Márminthogy a férjemmel együtt szoktunk vele találkozni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként sosem találkoztam vele "kettesben", mindig csak a férjemmel. Ezt is csak akkor mondta, mikor felhívtam, mert segítséget akartam tõle kérni valamiben (és õ ért hozzá az ismerõseim közül), amivel a férjemnek akartam meglepetést szerezni névnapjára.
A kérdező hozzászólása: Ja, és nem akarok összejönni sem vele, sem mással, mert szeretem a férjem! Csak egyszerûen tudni szeretném, hogy mire gondolhatott ezzel, amit mondott.
A kérdező hozzászólása: Ú tényleg, elírtam. Milyen sorsra jutott a férjem? CSAK BARÁTOK VAGYUNK AZZAL A SRÁCCAL! Soha nem volt köztünk semmi több, nem is közeledtem felé. Még csak nem is a legjobb barátom, hiszen a legjobb barátom a férjem. Azt meg már senki ne mondja meg nekem, hogy a barátaim milyen nemûek lehetnek! (Egyébként a férjem barátja is.) A kérdést azért tettem fel, mert nem akarom, hogy ne lehessünk többet barátok; rossz lenne, mert a férjemnek is nagyon jó barátja. Viszont félreérteni sem akarom azt, amit mondott. Lehet, hogy köze nincs a szerelemhez az egésznek. Viszont rákérdezni nem szeretnék, sem õt, sem magamat nem akarom ilyen kényes helyzetbe hozni.
bár tetszik neki a nõ, de attól fél, ha összejönnének, elõbb-utóbb õ is arra a sorsra jutna, mint a nõ jelenlegi férje. mit jelent az h produkálni?ezt az egyet nem értettem a kérdésben.esetleg provokálni?
A kérdező hozzászólása: 1. Köszönöm a választ! 2. Neked is köszönöm, de mégis mit unt volna meg? Csak barátok vagyunk.
sokszor ez a legjobb duma, ha megunta a nõt, de nem akarja megbántani a szakításnál
A kérdező hozzászólása: A lényeg, hogy ezek szerint vagy szerelmet jelent, vagy szexet. Ez bõven elég, egyiket sem akarom mással, csak a férjemmel. A srácnak nincs felesége. De nem hiszem, hogy szexet akarna, nem olyan, hogy az annyit jelentene neki, hogy emiatt megkockáztatná a barátságot (elég jól ismerem). Max azt tudom elképzelni róla, hogy szerelmes. Mindegy, nem számít, egyikre sem vagyok vevõ. Köszi a válaszokat.
Szereted a turbógirbe hoboringoncsot?
Még csak az kéne, hogy a magadfajta elhintse spóráit a világban!
Te inkább semmit... Mellesleg kis fejtörést okozott ez az "onlein" XD
Lehet.
sajnálom, de talált egy közelebbi lányt, eddig jó voltál és ha még sokáig nem talált volna mást akkor lehet h találkoztatok is volna. lehet h fájdalmas ez neked, de tegyél le róla!
Ugyanez a szitu, csak itt én vagyok a te helyedben... 28 F
Nekem is volt ilyen egyszer, és az a véleményem hogyha 1 egész év alatt nemtudott létrejönni a találkozás, az már rég nem jó, mert akkor valamelyik fél nem akarja igazán, vagy egyik sem, és az sem véletlen hogy lett barátnõje. Bár nem tudom hogy milyen sûrûn beszéltetek, de nem szabad ezeket a netes "kapcsolatokat" túl komolyan venni, amíg nincs személyes találkozás, viszont másrészrõl pont azért mert még sosem találkoztatok, még bármi lehet belõle, csak nem most, majd ha egyszer mégis összehozzátok azt a találkozást.
A kérdező hozzászólása: az is számít valamit, ha a srác 4 és fél évvel idõsebb??
utolsó vagyok, szerintem nem számít, meglehet kérdezni hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 14-18
uhh...háát ebben az esetben nagyon is számít! így csak megerõsíteni tudom magam h a srácnak csak unalom ellen voltál...tudom rosszul esik de ez van.
Szia! Több oka is van: 1. Nagyon fiatal vagy hozzá. Õ már felnõtt, te még gyerek, nem feküdhet le veled. 2. Távkapcsolatnak esélye nincs. 23/N

Hogy mikor tudnánk találkozni mert már nem nagyon birja?

járok egy sráccal és anyit talizunk,hogy hazafelé sulibol és még kedden és csütörtökön pár percet.én többet is taliznék vele de a szüleim nem engednek el hétköznap csak szombaton.és ? már monta is hogy ez "marha jó járás,,hol tudnék vele talizni? KÉRLEK ADJATOK PÁR JÓ ÖTLETET ÉS A SZÜLEIM NEM TUDJÁK HOGY JÁRUNK biztos hogy tiltanának töle SEGITSETEK

Legjobb válasz: Bár zsarolásn ak tûnik szüleid felé, de szerintem utalj arra, hogyha nem engeddnek el kénytelen vagy hazudni!

Bár zsarolásn ak tûnik szüleid felé, de szerintem utalj arra, hogyha nem engeddnek el kénytelen vagy hazudni!
hú kisanyám, szüleid helyében én sem engednélek...inkább tanulj, helyesen írni is.
uhh ezen az utcsi hozzászólásodon kiakadtam.Hány éves is vagy tulajdonképpen?Mert lehet ezzel, mártint a koroddal van baj.Vagy tévedek?
Ha tudod hogy tiltanánbak tõle a szüleid akkor nem lehet hogy tényleg van vmi vaj annak a srácnak a fején??? Õ hány éves??? szerintem a szüleid jót akarnak, ne várd el még hogy felnõttként kezeljenek, nem vagy az...majd 17-18 évesen kezdessz...amúgy meg ezért késõbb háláls leszel
Na haggyuk az ures rizsat az ilyen szuloi beszelgetesekkel , ez mar nem megoldas szerintem , amit a szulo nem akar az attol nem fog tetszeni neki mert leulsz megbeszelni vele, szerintem talalkozz ugy vele hogy mittomen megmondod hogy messz valamelyik baratnodhoz tanulni es szolj a fiunak hogy o is menjen oda aztan ti tudjatok tovabb.....valamit mindig ki lehet talalni...
Mi nem ítélkezhetünk, nem ismerjük a körülményeket! Kérdésre csak választ kell adnunk! Mondd azt, hogy egy barátnõdhöz mész, vagy a suliban beíratkoztál egy szakkörre vagy valamire(csak vigyázz ne járjanak utána a dolognak). A barátnõiddel pizzázni, kézilabdázi, sétálni mész, és addig találkozhatsz a barátoddal. de ha a szüleidnek pontos leírást adnál, hogy pl. a sráccal beültök vhová, vagy meghívott moziba, szerintem akkor sem lesz gond, bár vannak olyan szülõk, hogy...
hát ülj le mond meg a szüleidnek, hogy ha akarsz akkor újra találkozni fogsz a barátoddal, ha nem a tudtukkal, akkor a tudtuk nélkül...melyiket szeretnék? ha hazudozol csak elhidegültök egymástól...nem? amúgy gondolkozz el az elõzõ hozzászóláson...
A kérdező hozzászólása: bocsi de felidegesitetek én tanácsot kértem hogy hogy talizunk erre kioktatnak amugy 14 éves vok
A kérdező hozzászólása: de igy meg azt hiszik hogy baszni megyek vele
A legtisztább, ha elmondod a szüleidnek és tisztázod velük, hogy te igenis szereted a barátodat és megkell érteniük, hogy te akarsz vele találkozni. Ha normálisak a szüleid elfognak engedni hiszen szerintem õk is átestek ezen amin most te. a lényeg hogy ne tartsd titokban. Sokkal rosszabb úgy, ha nem tudnak róla. Ha elmondod megkönnyebbülsz és lehet többször elengednének, mert most lehet azt hiszik elcsavarogsz valahova azért nem igazán engednek.
A kérdező hozzászólása: jaaaaaj nagyon cépen köszönöm utolso hozzászolo

Szeretnék találkozni a pasival, aki tetszik. Konkrétan rákérdezzek levélben, hogy eljönne- e velem valahova, vagy pl. : írjak neki olyat, hogy hova jár kondizni, mert én is edzenék, de mivel nincs kivel elmennem, az első alkalommal nem kísérne el?

Két hete az osztálytalálkozón két év után újra láttam őt. Semmi jelét nem adtuk annak, hogy érdekelnénk egymást. Mindig is elkerültük egymás társaságát és valószínűleg a közeljövőben nem találkozunk újra. Eléggé kiszámíthatatlan a viselkedése (nem agresszív) és nem szeretném, hogy gázos legyen a helyzet. Szerintetek mi legyen? Van valami más ötletetek?

Legjobb válasz: Mondjuk ne trükközz, mondd h jó volt újra találkozni és megismételhetnétek kettesben.

Mondjuk ne trükközz, mondd h jó volt újra találkozni és megismételhetnétek kettesben.
Ez a kondis dolog nem is rossz ötlet! legközelebb én is bevetem.:D mondjuk lehet kicsit fura lenne, mivel akkor 2 évig nem is beszéltetek egymással? a suliban jóban voltatok? ha igen, akkor nem gáz a dolog, ha akkor sem voltatok nagy beszélgetõpartnerek, akkor inkább elõször kezdj el beszélgetni vele, telefon, facebook stb. aztán közben vesd fel ezt neki..:) hajrá
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam arra, hogy esetleg gázos lehet 2 év után egybõl letámadni, de azon is meglepõdne, ha csak simán írok neki. Nem sok közünk volt egymáshoz a suliban sem. Mégcsak nem is beszélgettünk. Ezért vagyok tanácstalan.

Mit írjak neki? Nem tudunk élõben találkozni, mivel nem igazán tudom, hogy merre lakik, mikor végez a suliban és merre szokott menni. El hívnám valahova, élõben nagy dumás vagyok, a facebook viszont nem az én világom. Mit Tennétek a helyemben? 14/F

Tetszik egy lány, egyszer találkoztunk, de nem ketten voltunk, hanem haverokkal. Ti mit írnátok neki, hogyha az a cél, hogy találkozzatok?

Legjobb válasz: Hát én azt választanám hogy, irogatnék egy kicsit megpróbálnám fb-n fûzni de ha nem ez a te világod akkor kicsit nehezebb lesz mert el kéne hívnod valamilyen buliba, moziba, bármilyen helyre ahol szórakozni lehet és ha attól félsz hogy, rögtön arra utalsz hogy, tetszik neked akkor megijedhet akkor hívd el pár spanodat és õket is beavathatod a dologba így talán egyszerûbb a maga módján.

Hát én azt választanám hogy, irogatnék egy kicsit megpróbálnám fb-n fûzni de ha nem ez a te világod akkor kicsit nehezebb lesz mert el kéne hívnod valamilyen buliba, moziba, bármilyen helyre ahol szórakozni lehet és ha attól félsz hogy, rögtön arra utalsz hogy, tetszik neked akkor megijedhet akkor hívd el pár spanodat és õket is beavathatod a dologba így talán egyszerûbb a maga módján.
nem azt mondtam, h kérjen engedélyt, hanem h elõször vele beszélje meg. Nem ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Ismerem, nem olyan sértõdõs, és a csajnak biztos, hogy nem tetszik a haverom. Jóban vagyunk inkább jó barát, nem is haver. De mit kéne neki írni?
Egy haver sem er meg annyit, hogy ne legyen emiatt kapcsolatod egy olyan lannyal aki nagyon bejon. Mellesleg ha a lanynak is tetszik, miert torodnenek barkivel is? Egy baratnomnek is szinte minden helyes fiu tetszett a faluban, aztan amikor egyik- masik velem akart osszejonni, o meg volt sertodve. Nekem is tetszettek, es en is nekik. Na nehogymar akkor ezert nem lehet senkivel semmi sem.. megall az esz. Egy jo barat megerti ha boldog vagy, egy haver meg nem szamit.
elõször akkor is a haveroddal beszélj. Nem éri meg egy csaj miatt összepattanni
A kérdező hozzászólása: Én nem sértõdnék meg, de szerintem õ se. Amúgy a lánynak a haverom nem tetszik. Maradt az, hogy írok neki valamit, mit kéne szerinted?
hát ezt mképp beszéljétek meg, fõleg ha jó barátod a srác. Egy lány nem ér annyit, h sértõdés legyen
A kérdező hozzászólása: közben kiderült, hogy a haveromnak is tetszik. mit írjak neki? még nem beszéltünk, ezért nem tudom, hogy mit kéne írni.
Jó ötlet! Légy ügyes.: D Am nem kell erõltetni ezt a facebookot..a flörtölés izgalmait elveszi teljesen.
kezdetnek nem rossz
A kérdező hozzászólása: Köszi, van egy haverom, aki az õ osztálytársa, megkérdezem tõle, hogy mikor szokott végezni, merre megy haza mert nem egy suliba járunk és megvárom, de ugy teszek, mintha arra mentem volna magamtól is. Ez jó ötlet?
A kérdező hozzászólása: Oké, de mit kéne írni, hogy ne legyek tolakodó?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!