Találatok a következő kifejezésre: Hogy mikor találkozni (125 db)

Nagyon tetszik egy srác, sokat is beszélgettünk már eddig, de félek vele találkozni, hogy mi lesz, meg hogy bejövök-e neki. Hogy küzdjem le a félelmemet? Mi van ha élõben nem olyan lesz az egész vagy nem fog bejönni? 17/L

Legjobb válasz: én is így voltam :) de nem kell félni, ne húzzátok a találkzót semmiképpen és elõször mint barátok találkozzatok és ha mind a ketten szipmatizáltok egymással akkor ugyis lesznek jelek és erezni fogod :)

én is így voltam :) de nem kell félni, ne húzzátok a találkzót semmiképpen és elõször mint barátok találkozzatok és ha mind a ketten szipmatizáltok egymással akkor ugyis lesznek jelek és erezni fogod :)

Az milyen hogy 1 hétig nem beszélünk egymással, csak annyit hogy mikor ér rá a másik találkozni?

1 hete nem beszéltem vele semmilyen formában, erre most írt hogy "Szia, délután 5kor mit szólnál egy találkozáshoz?" nem járunk még, csak randizgatunk.

Legjobb válasz: De a "találkozón, randin" beszélgettek, nem?:) Am meg lehet nem szereti az internetes kommunikációt. Az is lehet, hogy csak a szexet akar, minden lehet. Semmi se biztos, minek ezen aggódni?!:D

De a "találkozón, randin" beszélgettek, nem?:) Am meg lehet nem szereti az internetes kommunikációt. Az is lehet, hogy csak a szexet akar, minden lehet. Semmi se biztos, minek ezen aggódni?!:D
Ne menj bele. Keressen mást, akivel az unalmát elûzheti. Semmit nem jelentesz ennek az embernek.
semmit..
Alázkodj meg, fuss utána mint egy idomított kutya, és naivan higgy benne, hogy majd a kedvedért, most meg fog változni! Mást még csak véletlenül sem keress! Sok sikert!
Vörös vagy?
Szimplán csak lépj le. Nem kell drámázni.
Sehogy. Menjetek el sétálni és ha õ is érez valamit akkor azt észre veszed. Akkor csókold meg.
Anélkül szerintem nem tudod elmondani. Vagy megmondod, és ezzel értelmes és valós indokot adsz neki, vagy eltûnsz, egyre ritkábban keresed, és végül megszakad a kapcsolat. De ez akkor nem mûködik, ha a lány is keres téged, illetve ha közös a társaság, és amúgy gyakran találkoztok. Nem tudom, hogy mi a jó megoldás.
"Szoszi jány! Többet nincs kedvem veled gurulni, szal jobb lesz, ha külön vizeken evezünk tovább. Béke."

Szerintetek ha egy fiu talalkozna velem (lany vagyok), en is vele, es en minden delelot magam vagyok, hogy hivhatnam el hogy ne gondoljon semmi roszra, hogy mit akarok en vele csinalni?

koszi :D

Legjobb válasz: Jóra fog gondolni, nem rosszra. Komolyan? Ne mondd meg neki elõre, hogy egyedül vagy. Ennyi.

Jóra fog gondolni, nem rosszra. Komolyan? Ne mondd meg neki elõre, hogy egyedül vagy. Ennyi.
Ne gondoljon semmi rosszra??? Az neki joóóóó /lenne/:)
Nononono... Akkor azt a lenyeges dolgot jol latom, hogy van hajlandosagod az ifiur irant, de azert nem szeretnel egybol belecsapni a kozepebe a dolgoknak? (Ami dicseretes, egyebkent.:D) Ez esetben ld. elso, ne mondd, hogy egyedul vagy. Ha rakerdez, akkor meg ne hazudj, de ha ott es akkor elkezd tulmenni az altalad meghuzott hataron, akkor mondd meg neki, hogy nagyon azimptaikus, es valamikor talan erre is sor kerulhet, ha ugyesen jatsza ki a kartyait, de most ne haragudjon, de nem szeretned. Ha pedig esetleg rosszra fordulna a dolog, deritsd ki hol laknak, es szolj edesapadnak, szerintem neki lesznek elkepzelesei, hogy mit kell tenni. (De ettol az eshetosegtol ovjon az eg!) Ha pedig csak baratilag futnal ossze vele, akkor ezt mar a meghivasnal tisztazd, hogy neked csak barataloag szimpatikus, es ennek fenyeben dontson, hogy jon-e, mert kulonben joggal lesz csalodott, esetleg merges rad.
Engem is elhívhatnál
Majd ha magadról azt gondolod, hogy nõ vagy, róla pedig, hogy férfi...Addig is, inkább játssz, sportolj és tanulj.
Mondjuk bejárhatnál iskolába délelõttönként. A helyesírásodon is javítana, talán komolyan tudna téged venni a srác, aki tetszik.
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek :D

Lányok, sok fiú ismerősöm panaszkodik, hogy mikor kiderül róluk, hogy egyszerű munkások, akkor már a legtöbb lány nem hajlandó többet találkozni velük. Van benne igazság vagy csak az elkeserdettség beszél belőlük?

Egyszer? gyári munkások szalag mellett. Odamennek csajokhoz, hogy randira hívják ?ket. Néhányuknak szimpatikusak is és el is mennek. De miként az randi alatt kiderül, hogy egyszer? gyári munkások, szinte egyik lány sem hajlandó már többször találkozni velük. Itt f?leg 20-28 közötti lányokról van szó. Pedig megválogatják (hárpiákkal nem állnak szóba) hogy kit hívnak el randira. Igaz lehet vagy másban van a hiba? Õszintét ha lehet, mert senkit se le se fel nem fogok pontozni.

Legjobb válasz: Igaz, ezzel a kérdésed nem válaszolom meg, viszont én már elõvigyázatosságból szándékosan nem szoktam megmondani, hogy mennyit keresek, mert nem akarom, hogy anyagias ribancok vegyenek körül. Nem is nézek ki úgy, mint aki gazdag, úgyhogy jól titkolom :) És bármennyire is nehezen találok valakit, sosem venném elõ ezt a kártyát a pakliból, hogy kihasználjam. Majd ha valaki hajlandó lesz önmagamért összejönni velem, akkor max meglepem :)

Igaz, ezzel a kérdésed nem válaszolom meg, viszont én már elõvigyázatosságból szándékosan nem szoktam megmondani, hogy mennyit keresek, mert nem akarom, hogy anyagias ribancok vegyenek körül. Nem is nézek ki úgy, mint aki gazdag, úgyhogy jól titkolom :) És bármennyire is nehezen találok valakit, sosem venném elõ ezt a kártyát a pakliból, hogy kihasználjam. Majd ha valaki hajlandó lesz önmagamért összejönni velem, akkor max meglepem :)
Az a gond, hogy azt mondják, sõt sok lány próbálja is magára erõltetni, hogy nem, neki nem a pénz fontos. Tegyük fel egy ideig mûködik is a dolog, sõt tegyük fel, hogy az hogy nincs pénzed, tényleg nem érdekli õket. DE!A tapasztalat azt mutatja, hogy az, ami viszont pénzbe kerül, tehát maga a tárgy/szolgáltatás igenis kell nekik. Az hogy néha elvidd vacsorázni, néha vegyél neki apróságot, csokit, anyámkínját, vagy hogy elmenjetek kirándulni, moziba, stb...azért nem hiszem hogy a lányok nagy része vidáman elvan ezek nélkül :) Ezek meg ugyan önmagukban nem kerülnek sokba, de sok kicsi sokra megy alapon ugyanúgy pénzigényes. Tehát így levezetve mindenki nõ anyagias. De amúgy ez az egész elcseszett világ is ilyen, szóval nem valamiféle hímsovinizmusból beszélek.
Hát vannak lányok akik tuti emiatt nem mennek el következõ randira, de van oylan is akit nem zavar. én ismerek több ilyet is, de olyat is aki csak jó anyagi körülmények között élõvel kezd. Annyiból érthetõ az a lány aki emaitt nem megy bele, hogy ha arara gondol hogy hamarosan családot akar alapítani, akkor nem mindegy mennyit keres a férj. Bár mint tudjuk a mai helyzetben sok tanult ember is annyit keres mint egy szalag munkás.
Nincs jelentõsége! Ha jól nézz ki lehet olyan szegény mint a templom egere akkor is kelleni fog a lányoknak. Ha nem jóképû átérnek a 2 es fázisba a anyagi helyzet...ha se kecsegtetõ jön a lepattintás.
A gyári melósok, vonat-takarítók meg a többiek mind lúzerek. 1-1 éjszakára befûzhetnek 1-1 csajt de kb ennyi. Pénz és egzisztencia híján hosszútávon esélytelen a dolog!
ha egy diplomás nõ diplomásat keres, az még érthetõ szerintem, de ha a nõnek nincs diplomája, akkor nem fair elvárás a férfival szemben, h legyen diplomája és diploma és diploma között óriási különbségek vannak nekem volt nem diplomás barátom sokáig, az viszont fontos, h tájékozott, olvasott, mûvelt legyen, és ez valóban kevés gyári munkásról mondható el, legalábbis felénk, de ez nem általánosítás, mert vannak kivételek a pénzt meg ne keverjük ide bele, mert egy kezdõ diplomás százat sem keres, ha állambácsi fizeti
A kérdező hozzászólása: Xenor. En nem.pontoztalak le, megigertem, hogy nem fogom. A tobbiek csinaltak.
Hát én megmondom õszintén, ha már ezt kérted, mint egyetemi diplomás nõ én nem szívesen jönnék össze gyári szalagmunkás pasival. Nem kell nekem milliomos pasi meg ilyesmi, de legalább hozzám hasonlóan keressen, nem kell többet, mint én, de azért ne keressek már 3szor többet, mint a pasim. Ez nekem is meg neki is kínos lehetne szerintem egy idõ után. Dolgoztam amúgy az egyetem mellett gyárakban elég sokat, tudom mi az a szalagmunka (nagyon is) és azért kb. 90%-ban nem találkoztam normális férfival egyik helyen sem, de nem mondom hogy nem voltak értelmes, normális pasik. Csak azok meg nem tudom miért ragadtak le ezen a szinten. A jelenlegi párom gyárban dolgozik, de nem szalagmunkásként. 24/N
Lehet hogy emiatt nem találkoznak többet vele, de lehet másért! Gondolom én ezer dologról beszélnek a randi alatt. Csak ez az egyetlen oka lehetne, hogy miért nem érdeklõdnek tovább iránta?? Nem hiszem.
Ha egészen õszinte vagyok, én se nagyon randiztam gyári munkásokkal. De nem a munkájuk miatt. Hanem mert nekem fontos, hogy szellemileg közel azonos hullámhosszon legyünk. Tipikusan az elsõ randi végére már kiderült, hogy ez nem így van. És persze akkor mesélte el azt is, hogy hol dolgozik. Ha nagyon akarta, akkor levonhatta azt a következtetést, hogy azért nem találkozom vele többet, mert gyári munkás. Holott nem. A valóság az, hogy azért nem, mert mondjuk elmesélte, hogy neki minden vágya egy család, két-három gyerek, meg hogy a felesége otthon meleg vacsorával várja. Miután ez nem találkozik az én elképzeléseimmel, nincs értelme húzni egymás idejét. Keressen magának õ is olyan lányt, akivel hasonló vágyaik vannak, és én is keresek olyan srácot, akivel hasonló dolgokat szeretnénk az élettõl. Szerintem ez így korrekt.
Rohadtul nem így van. Maximum többet beszélgetnek a csávóval, mint részegen 20 perc és rájönnek, hogy egy gyökér. Dolgoztam diákmunkán gyárban, 5 perc alatt leszívták az agyam és inkább felmondtam, [email protected] a pénzt. Ostoba emberek gyûjtõhelye. A saját szintjükön kellene válogatni. Ott van félfogú rozi, meg volt ribi mari is a szalag mellett. Találja meg a zsák a foltját.
miért? pl én hegesztõ vagyok német országban 300-400 ezret keresek havonta magyar országon még 1 orvos se keres ennyit
Nem feltétlen csak az anyagiak számítanak itt, hanem a társadalmi státusz, valamint az a tény, hogy sokan sztereotipizálják az embereket a munkájuk alapján. Sokan úgy vélekednek, hogy akinek nincs diplomája, az buta.
Személye válogatja, szerintem. Sok ember azt, hogy valakinek nincsen diplomája azzal azonosítja, hogy buta, bunkó, pedig ez egyáltalán nem biztos, sõt, rengeteg olyan diplomás van, aki unintelligens. Persze, a legtöbb nõ biztos anyagi helyzetû, értelmes pasit keres, és ezt a sztereotípiát ráhúzzák a diplomásokra. Szóval igen, el tudom képzelni, hogy a nõk többsége diplomára hajt. Én úgy vagyok vele, hogy ha értelmes, és érdeklõdõ, sok mindenrõl tudok vele beszélgetni, akkor nem zavar, ha nincsen diplomája. Egyik nagyszülõmnek, egyik szülõmnek sincsen, családban én vagyok az elsõ, aki felsõoktatásban tanul. Elég képmutató lenne nem ismerkedni valakivel csak mert egy egyszerû munkás.
Akkor végsõsoron mégiscsak nekem volt igazam abban hogy csak akkor van esélyed, ha van lóvéd... Élni is csak jómódúan érdemes, különben csak szenvedni fogsz a rabiga alatt éhbérért. Ui: látom nálam kivételt tudtál tenni a lepontozásba :D Hiába, no rettegett Xenonak nagy hatása van!
Hát nem tudom, akkor én valami elcseszett csajszi vagyok :) Én mindig inkább arra törekedtem hogy a pasimnak elõbb legyen félretett pénze mint hogy moziba vigyen... 6.-os
A kérdező hozzászólása: Nekem is van természetvédelmi mérnök ismerõsöm, 5 év egyetem után kezdõként kap 92 nettót.
Én egy 24 éves lány vagyok, és a környezetben, nincsenek is olyan lányok akik ennyire anyagiasak lennének... akik meg mégis elõfordulnak, azok is csak a pláza cicukák :) Nem minden lány anyagias, csak ritkábbak már :)
A kérdező hozzászólása: De mindig azt hangoztatják a lányok, hogy a pénz nem lényeg, akkor nem is lényeg ha ezt mondják! Úgyhogy valami más lehet. De ezek a fiúk hasznos munkát végeznek, az egy dolog, hogy nem fizetik meg õket. De kedvesek, becsületesek, odaadóak. Ez elvileg elégnek kell, hogy legyen egy lány meghódításához. Légy kedves ezt mondják. Nem igaz?
Az egyik legundorítóbb dolog valakit a munkája alapján megítélni. És ha takarító? És ha gyári melós? És ha egyszerû lakatos? Valakinek ezt is meg kell csinálnia, nem? Az embereknek kicsit el kéne gondolkodni azon, hogy mibe nézik az egyszerû munkást, mert nélküle leállna ez világ.

Ha azt mondja egy férfi:a feleségem választom, de szeretnék tudni rólad mindig, hogy mi van veled, és ritkán találkozni is, kizárolag beszélgetésre! Ezt hogy értelmezzem férfi nyelven?

Legjobb válasz: Talán nem kéne nõs pasikkal variálni!Ha egy nõ ráakaszkodik egy nõs hapsira és az meg bele is megy a játkba, az undorító!Ha egy hapsi keres szeretõt a felesége mellett -fõlleg ha gyerekek is vannak- az meg még gusztustalanabb!! Egyébként férfi vagyok, és lenézem az olyan palikat akik ilyet csinálnak.

Úgy, hogy hagyd békén! És ne kezdj nõs férfival. Egyébként hány éves vagy?
Talán nem kéne nõs pasikkal variálni!Ha egy nõ ráakaszkodik egy nõs hapsira és az meg bele is megy a játkba, az undorító!Ha egy hapsi keres szeretõt a felesége mellett -fõlleg ha gyerekek is vannak- az meg még gusztustalanabb!! Egyébként férfi vagyok, és lenézem az olyan palikat akik ilyet csinálnak.
Korrekt leszek, nincsenek tisztességtelen szándékaim veled, csak ha te is belemész.
A kérdező hozzászólása: miért ha gyerek van akkor összeköt örökre 1 párt????
gyerekük van?mert ha igen akkor érthetõ h a feleségét választja.
A kérdező hozzászólása: be kell látni, hogy ha valaki szereti a másikat , akkor csak egy ideig tud nem a szívére hallgatni, és hogy a feleséget választja inkább csak emlékek ami után kötödik, de ez kevés lesz, mert nem szereti már! nah és ezért tettem fel a kérdést!csak nem túl részletesen...29 éves vagyok
Én is attéltem hasonlót.De mégis mashogy sült el a dolog.Ugyan azt mondta, hogy a feleségét választja, de utána mégis én lettem a nyertes, mert szeretett.Volt egy kis balhé utána, de szerettük egymást.Mindez már 2 éve.Most már nem vagyok vele, mert csalódtam benne.Megkérdezhetem hány évesek vagytok?
Az durva, én fordított helyzetben voltam vagyis ne csajozak, bár négy pasinál több nem hiszem, hogy volt neki. Jah, de ez nem házasságban hanem párkapcsolatban volt és szerencsémre lebukottXD
nekem négy csaj mellett is mondott már ilyet egy srác, hogy ne pasizzak be....
A kérdező hozzászólása: 1általán nem kezdtem nõs férfival, mert már külön élnek x hónapja és akkor lettem én neki....29 éves vok amúgy és soha nem szednék szét 1 családot...
Hogy hülye. Szeretne tudni rólad mindent=féltékeny Ritkán találkozni csak beszélgetésre=megcsal
Kösz. Bármit értelmezek neked!
A kérdező hozzászólása: korrekt leszek: igen jól fogalmazol.... és igaz :(
Talán a maradjunk barátok férfiváltozata.
Feleségem választom. Ne haragudj.
A kérdező hozzászólása: kösz! :) én is hasonlót gondolok ebbõl!
a férfiak ált. felelõsnek érzik magukat a gyermekükért. ha otthon megvan mindene, kényelmesen szeretnek élni. és csak a szexhez kell a változatosság. a válást csak akkor vállalják, ha az asszony akarja, meg lelép, vagy az asszony mindig veszekszik vele - felborul a kényelemérzete az elköltözéssel van a legnagyobb bajuk szerintem. hogy ált 30-on felül egy megalapozott házból (pl hiteles, vagy közös) menjen el albérletbe? szóval nem a gyerek köt össze, hanem õ ÉS minden ilyesmi. egy férfi szerintem akkor válik el, ha: szerelmes másba ÉS van pénze új életet kezdeni (másik kéró miatt)és lenyeli, hogy mennyit bukott az elõzõ kapcsolatával mind általánosság, amirõl írtam, persze hogy vannak kivételek, amikor az asszony húz el és övé a terep.

Az interneten ismerkedtem meg egy fiúval. és eddig csak képeken láttuk egymást, de a szünetben lehet, hogy fogunk találkozni, és félek h nem fogok neki tetszeni mert kicsit duci vagyok. V nem tudom. Mit csinálja?

Legjobb válasz: Ha küldtetek egymásnak fotót (amin valóban te szerepeltél) akkor már tudja, hogy hogy nézel ki - és ha nem lenne elégedett a látvánnyal már kiderült volna. Szóval nyugi, tetszel neki :)

Ha küldtetek egymásnak fotót (amin valóban te szerepeltél) akkor már tudja, hogy hogy nézel ki - és ha nem lenne elégedett a látvánnyal már kiderült volna. Szóval nyugi, tetszel neki :)
Igen, sõt ki is retusálhatja a fotókat, hogy úgy nézzen ki mint Megan Fox :) Csak abból, hogy ilyen bizonytalan a lány, arra következtetek, hogy nem egy rafinált típus :)
Fogyj le... Ilyen hülye kérdést, komolyan.
Attól függ milyen képeket küldött magáról. Mert ha szétpózolja magát attól máshogy képzelheti. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: köszi... de amúgy saját képet küldtem meg webcamon is látott..nem vagyok egy olyan típus aki a tükör elõtt pózol... xD

Most fogok találkozni elöszőr a barátomnak a családjával. Tanács kellene hogy miben menjek. Segítene valaki?

Legjobb válasz: normális, visszafogott ruhában, ahogy pl suliba vagy dolgozni is mennél. nem kell a legünneplõsebb gúnyádat magadra ölteni :) smink legyen szolid, natúr, szintén olyan hétköznapi stílusú, ne ess túlzásba, mert a fiús anyák ebbe bele tudnak kötni :) ami a legfontosabb az nem az öltözéked, hanem a viselkedésed. legyél tisztelettudó, természetes, és lehetõleg ne túl harsány. ne mondj konkrét véleményt nagy horderejû dolgokról, de azért ne csak egyszerû témákat vess fel. távozáskor köszönd meg a vendéglátást, fejezd ki örömödet, h megismerhetted a családot. mindig használd a kérem és a köszönöm szavakat, nagyon jó benyomást tudsz vele kelteni. bocs, h kicsit terjengõs volt, remélem tudtam pár jó tanáccsal szolgálni :)

normális, visszafogott ruhában, ahogy pl suliba vagy dolgozni is mennél. nem kell a legünneplõsebb gúnyádat magadra ölteni :) smink legyen szolid, natúr, szintén olyan hétköznapi stílusú, ne ess túlzásba, mert a fiús anyák ebbe bele tudnak kötni :) ami a legfontosabb az nem az öltözéked, hanem a viselkedésed. legyél tisztelettudó, természetes, és lehetõleg ne túl harsány. ne mondj konkrét véleményt nagy horderejû dolgokról, de azért ne csak egyszerû témákat vess fel. távozáskor köszönd meg a vendéglátást, fejezd ki örömödet, h megismerhetted a családot. mindig használd a kérem és a köszönöm szavakat, nagyon jó benyomást tudsz vele kelteni. bocs, h kicsit terjengõs volt, remélem tudtam pár jó tanáccsal szolgálni :)
1. Mindenképp olyan szerelést vegyél fel, ami megszokott, amiben nem érzed feszélyezettnek magad. Ugyanis ha az öltözködésed miatt gondjaid lesznek, viselkedésre sem fogod tudni "önmagadat" adni. 2 Frizura, smink szintén legyen olyan, amely szinte minden-napos, lássanak olyannak, amilyen valójában vagy. Fogadjanak el olyannak, amilyen vagy, és ne is próbálj meg magadról másfajta képet mutatni, hiszen az elõbb-utóbb visszaüt. 3. Nem kell túlöltözni, de ne is abban a ruciban, amiben pl. fõzés, takarítás közben leszaladj a sarki boltba.
Még hogy kérdezze meg, mi az elvárás?!Na akkor ez is jól kezdõdik!Még hogy beleszóljanak az anyósék az öltözködésébe!Azt ne kérdezze meg, hogy milyen személyiséget vegyen fel?!Párnak készülsz, vagy rabszolgának, ha már ilyen hülyeséggel indítasz?
Mindenképp ruhában. Amúgy ha már most görcsölsz akkor -aszhatod. Légy Önmagad. Én tuti csak abban mennék amit amúgy is felvennék.
Valamit vegyél fel!! Valamit feltétlenül vegyél fel!
Légy önmagad vegyél fel olyan cuccot amiben jól érzed magad. Nem a szüleivel fogsz élni ha nem a barátoddal. Ne az öltözékkel akarj pozitív benyomást elérni ha nem azzal aki vagy. Tudod van az a mondás nem a ruha teszi. :-). És ha jobban belegondolsz õk lesznek az anyós és az após tehát még sokat fogtok találkozni. Miért lennél most más mint késõbb? Légy önmagad érezd jól magad, ad önmagad és ne harcolj azért hogy elfogadjanak. _♥_/°°
Kérdezd meg a barátodat, a szüleit mégiscsak õ ismeri a legjobban!
Nem hiszem, hogy ki kellene öltözni egy ilyen alkalomra. A lényeg az ápoltság és a tiszta orrjárat. Bármit kérdeznek csak nézelõdj körbe és közben túrd az orrod.
Egyetértek! Amilyen valójában vagy!Ám eszembe jutott még valami:Ha, esetleg elõször valamilyen rendezvényen /például színház, / mert ilyen is elõfordulhat, akkor szolid szinházi eleganciád vedd elõ! :)
Szerintem kerdezd meg a parodat, hogy van-e szuleinek valamifele elvarasa, hogy aznap mindenki unneplosben lesz vagy hetkoznapiasan... Kerdezd meg a parod, hogy o miben lesz, oltozzetek egymashoz. Legyel onmagad, tiszta, apolt es csinos. A tobbi ugyis csak korites:)
Amiben jól érzed magad. Farmer és póló is lehet, csak legyen szép tiszta, illatos. Engem anyu rábeszélt, hogy menjek csinosan, beszárított hajjal. Szimpi voltam, csak végigfeszengtem az egészet.
Ha jó benyomást akarsz tenni akkor menj sima utcai cuccban, és ne görcsölj túlságosan azon, hogy "most aztán nagyon jól kell kinézni"! Egy szülõ alap esetben annak örül, ha a fiatalok jól megvannak, és nem az a lényeg, hogy a fiam egy Barbie babát hozzon haza.
Igazatok van, hogy kiviii legyen önmaga, de ha elõször találkozunk a párunk szüleivel, nem árt a konvencióknak megfelelõ ruhát választani. Legalábbis elsõ alkalommal, ti is tudjátok, mennyire fontos az elsõ benyomás.

Hogy mikor tudnánk találkozni mert már nem nagyon birja?

járok egy sráccal és anyit talizunk,hogy hazafelé sulibol és még kedden és csütörtökön pár percet.én többet is taliznék vele de a szüleim nem engednek el hétköznap csak szombaton.és ? már monta is hogy ez "marha jó járás,,hol tudnék vele talizni? KÉRLEK ADJATOK PÁR JÓ ÖTLETET ÉS A SZÜLEIM NEM TUDJÁK HOGY JÁRUNK biztos hogy tiltanának töle SEGITSETEK

Legjobb válasz: Bár zsarolásn ak tûnik szüleid felé, de szerintem utalj arra, hogyha nem engeddnek el kénytelen vagy hazudni!

Bár zsarolásn ak tûnik szüleid felé, de szerintem utalj arra, hogyha nem engeddnek el kénytelen vagy hazudni!
hú kisanyám, szüleid helyében én sem engednélek...inkább tanulj, helyesen írni is.
uhh ezen az utcsi hozzászólásodon kiakadtam.Hány éves is vagy tulajdonképpen?Mert lehet ezzel, mártint a koroddal van baj.Vagy tévedek?
Ha tudod hogy tiltanánbak tõle a szüleid akkor nem lehet hogy tényleg van vmi vaj annak a srácnak a fején??? Õ hány éves??? szerintem a szüleid jót akarnak, ne várd el még hogy felnõttként kezeljenek, nem vagy az...majd 17-18 évesen kezdessz...amúgy meg ezért késõbb háláls leszel
Na haggyuk az ures rizsat az ilyen szuloi beszelgetesekkel , ez mar nem megoldas szerintem , amit a szulo nem akar az attol nem fog tetszeni neki mert leulsz megbeszelni vele, szerintem talalkozz ugy vele hogy mittomen megmondod hogy messz valamelyik baratnodhoz tanulni es szolj a fiunak hogy o is menjen oda aztan ti tudjatok tovabb.....valamit mindig ki lehet talalni...
Mi nem ítélkezhetünk, nem ismerjük a körülményeket! Kérdésre csak választ kell adnunk! Mondd azt, hogy egy barátnõdhöz mész, vagy a suliban beíratkoztál egy szakkörre vagy valamire(csak vigyázz ne járjanak utána a dolognak). A barátnõiddel pizzázni, kézilabdázi, sétálni mész, és addig találkozhatsz a barátoddal. de ha a szüleidnek pontos leírást adnál, hogy pl. a sráccal beültök vhová, vagy meghívott moziba, szerintem akkor sem lesz gond, bár vannak olyan szülõk, hogy...
hát ülj le mond meg a szüleidnek, hogy ha akarsz akkor újra találkozni fogsz a barátoddal, ha nem a tudtukkal, akkor a tudtuk nélkül...melyiket szeretnék? ha hazudozol csak elhidegültök egymástól...nem? amúgy gondolkozz el az elõzõ hozzászóláson...
A kérdező hozzászólása: bocsi de felidegesitetek én tanácsot kértem hogy hogy talizunk erre kioktatnak amugy 14 éves vok
A kérdező hozzászólása: de igy meg azt hiszik hogy baszni megyek vele
A legtisztább, ha elmondod a szüleidnek és tisztázod velük, hogy te igenis szereted a barátodat és megkell érteniük, hogy te akarsz vele találkozni. Ha normálisak a szüleid elfognak engedni hiszen szerintem õk is átestek ezen amin most te. a lényeg hogy ne tartsd titokban. Sokkal rosszabb úgy, ha nem tudnak róla. Ha elmondod megkönnyebbülsz és lehet többször elengednének, mert most lehet azt hiszik elcsavarogsz valahova azért nem igazán engednek.
A kérdező hozzászólása: jaaaaaj nagyon cépen köszönöm utolso hozzászolo

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!