Találatok a következő kifejezésre: Hogy működik rákszűrés (2 db)

Hogy működik a rákszűrés? Arra gondolok hogy ha leveszik a mintát, ugy kell bemenni az eredményért vagy postán kűldik ki? Veszprémben hogy működik? .

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy postán kiküldenék. Legalábbis nekem soha sehonnan nem küldték. Ha gond van, szerintem felhívnak, ha van megadva telefonod, de egyébként be kell menni érte. Bár ezt általánosságban írom, Veszprémet nem ismerem.

Nem hinném, hogy postán kiküldenék. Legalábbis nekem soha sehonnan nem küldték. Ha gond van, szerintem felhívnak, ha van megadva telefonod, de egyébként be kell menni érte. Bár ezt általánosságban írom, Veszprémet nem ismerem.
Veszprémben én sem tudom sajnos. De általában SZTK-ban értesítenek egy "kedves" levéllel: saját érdekében azonnal forduljon kezelõorvosához... Magánrendelésen pedig a nõdoki értesít.
A dokimnál Miskolcon úgy van, hogy ad egy sorszám félét és azzal telefonon is meg tudják mondani. Ha nem, akkor gondolom be kell menni érte viszont olyat is hallottam, h. ha rossz az eredmény és nem jelentkezik az illetõ akkor postán értesítik de sztem azt ne várd meg.
Én pestmegyébe lakom, itt 3-4 hét mulva kell visszamenni a dokihoz a leletért.De ha esetleg nem mész el érte, csak akkor értesitenek ha rossz az eredmény

Hogy működik a rákszűrés?

El?ször mennék ráksz?résre és nem tudom, hogy mégis mit vegyek fel és mire kell számítanom.

Legjobb válasz: Nõgyógyászati rákszûrésnél,felfekszel az asztalra.Szét tárják a hüvelyed(nem fáj),kenetet vesznek a méhszáj részébõl.Ez sem fáj,egy kicsit kellemetlen.Mindegy mit veszel fel.Ha szégyenlõsebb vagy,vegyél fel egy hosszabb bluzt,deréktol lefelé le kell vetköznöd,az öltözötöl elkell sétálnod a vizsgálo asztalig.Rendelönként változo mekkora a távolság.Az egész nincs 3perc.Sok sikert.

Nõgyógyászati rákszûrésnél, felfekszel az asztalra.Szét tárják a hüvelyed(nem fáj), kenetet vesznek a méhszáj részébõl.Ez sem fáj, egy kicsit kellemetlen.Mindegy mit veszel fel.Ha szégyenlõsebb vagy, vegyél fel egy hosszabb bluzt, deréktol lefelé le kell vetköznöd, az öltözötöl elkell sétálnod a vizsgálo asztalig.Rendelönként változo mekkora a távolság.Az egész nincs 3perc.Sok sikert.
Méhnyak rákszûsésre gondolsz?vagy milyenre?
A kérdező hozzászólása: Igen méhnyakrákszûrésre gondoltam. A második válaszolónak köszönöm a válaszát, mostmár én is okos vagyok elméletileg=)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!