Találatok a következő kifejezésre: Hogy működik mell felvarrás (1 db)

Hogy működik a mell felvarrás?

20éves vagyok. Kicsit megvannak ereszkedve a melleim, nem vészes, nem csúnyák, de elgondolkodtam már azon hogy szeretném felvarratni. Ilyenkor raknak bele inplantátumot?

Legjobb válasz: ha beírod a keresõprogramba egy csomó plasztikai sebészet oldalát adja ki, ott bõvebben utána tudsz olvasni. példának itt egy : http://www.arsmedica.hu/mellfelvarras-mellkisebbites.html

ha beírod a keresõprogramba egy csomó plasztikai sebészet oldalát adja ki, ott bõvebben utána tudsz olvasni. példának itt egy : http://www.arsmedica.hu/mellfelvarras-mellkisebbites.html
Szia! A mellfelvarrás sajna sok helyen drágább mint a szilikonos nagyobbítás. ilyenkor nem tesznek bele szilikont. A mell felett eltávolitják a felesleges bõrt, és a mellbimbót feljebb húzzák. sokkal több vágással jár mint egy mellnagyobbítás.
Szerintem inkább a mellizmaidat erõsítsd. Nagyon csúnyák lehetnek a vágások! És ugye a bimbódat is áthelyezik... azt is vágni kell. Láttam már elrontottat. Nem irigylem azt a nõt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, asszem most kicsit elrettentettetek. De nem is baj.
ebben a korban xtem korai... 40 evesen mar gondolkozhatsz rajta...de most semmikepp nem eri meg a kockazatot!!
Régebben nekem is meg voltak ereszkedve kicsit. Amióta feltûnt ez, azóta nem hordok itthon melltartót, és nem tudom, hogy tényleg ettõl-e de azóta valahogy feszesebbnek tûnnek. Semmilyen mellizom-növelõ gyakorlatot nem végeztem. 19/L


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szeretném átműtetni a szemhéjamat. Olyan szemhéjat szeretnék amilyen az ázsiaiaknak van. Létezik ilyen? Volt már ilyenre példa? És meg lehet csinálni?

Hol és mennyibe kerül? És olyan léteik, hogy ha valakinek a szeme (szemgogólya) megtetszik és azt én beszeretném ültetni a saját szemem helyére. Ilyet lehet és ha igen hol?

9

Dr Rezek Ödönnél mennyibe kerül egy orrplasztika?

1

Több kiálló, nagyméretű anyajegy van az arcomon amelyek nagyon zavarnak az önértékelésemben. Volt már valakinek ilyen kényes helyen anyajegy leszedése?

Nem tudom, hogy szikével vagy lézerrel lenne-e tanácsosabb leszedetni. Tudom, hogy marad nyoma, de a kiálló nagy pöttyök jobban zavarnak.
A lidokaint közvetlenül az anyajegybe nyomják?

6

Miért vállalják be az emberek a plasztikai mütéteket? Miért szenvednk meg kockáztatnak? Nem birom megérteni

23

Magyarorszagon van olyan plasztikai sebeszet ahol reszletre lehet fizetni es hol pontosan?

3

Az egyik mellem sokkal kisebb, mint a másik. Milyen lehetőségeim vannak?

A bal mellem 90-es a jobb 75-ös. Nagyon zavaró és sajnos már 28 éves leszek. Tudom, hogy csak a műtét segít de van valaki aki átesett hasonlón? Gondolom semmilyen módon nem támogatja a TB az ilyen eseteket. Sajnos iszonyú kissebbségi komplexusom van.

6

Mellkisebbítés-tapasztalatok?

Tizenéves korom óta nagyok a melleim, most sokan hülyének fognak tartani, de rettentően frusztrál, idegesít, hiszen sok ember már ez alapján megítél, ismeretlenül; a hátam, vállam is rettentően fáj, pedig végzek gyakorlatokat, futni alig tudok, úgy érzem, mintha akadályozna a mozgásban is.
Most már elég szépen meg van ereszkedve...

Hallottam, hogy ingyen is meg lehet csináltatni, kisebbíttetni-bár nem tudom, olyankor milyen munkát végeznek. Volt aki ilyen műtéten esett át, ha igen, kíváncsi lennék mennyiért, hol csináltatta?

Köszönöm a válaszokat!

5

Lányok! Ti nem érzitek valamilyen szinten "igazságtalannak" ha egy lánynak mű melle van?

Szóval, ez onnan jutott eszembe, h mikor ősszel elkezdődött a Való Világ elég sok lánynak meg volt csináltatva a melle. Erről Én nem tudtam még akkor, és irigykedve néztem,h "Ó, de jó nekik!". Mikor leesett,h azok a mellek mű-ek, kicsit kettős érzés kavargott bennem, az egyik h azért az mégsem igazi és nem mindenki teheti meg,h ilyen cicijei legyenek. A másik pedig,h hiába csak mű, a pasik akkor is szépnek találják...

15

A mű mell önbizalmat ad?

11

16 vagyok, hogy vegyem rá a szüleimet a mellplasztikára?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!